مدرسان شریف  دومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی در عصر تکنولوژی چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21 سومین کنفرانس بین المللی علوم مهندسی و تکنولوژی کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای مدیریت و توسعه اقتصادی سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت، اقتصاد و
حسابداری‎- آلمان دکتری روانشناسی ابن یمین

دانلود دفترچه سوالات آزمون دکتری 94 مجموعه علوم و صنایع غذایی (1) کد 2412

دفترچه سوالات کنکور دکتری مجموعه علوم و صنایع غذایی (1) جهت دانلود رایگان خدمتتان تقدیم می گردد.

این رشته شامل گرایش تکنولوژی مواد غذایی است.

دانلود دفترچه سوالات آزمون دکتری مجموعه علوم و صنایع غذایی (1) 1394

کلید سوالات دفترچه سوالات کنکور دکترا مجموعه علوم و صنایع غذایی (1)

دریافت سریع آخرین اخبار کنکور دکتری در کانال تخصصی آزمون دکتری

نظرات (۳۲)

  1. صصصصصص گفت:

    کسی خبر داره نفر اول امسال گرایش تکنولوژی از کدوم دانشگاست؟

  2. صصصصصص گفت:

    به نظر شما کلید نهایی سوالات 37،54،و29 اشتباه نیست،؟

  3. صصصصصص گفت:

    دوستان نظرتون در مورد پژوهشکده صنایع غذایی مشهد چیه؟
    افرادی که پژوهش محور بخونن میتونن، جذب دانشگاه به عنوان هیئت علمی بشن؟

  4. 893 گفت:

    کسی نیست اینجا برای انتخاب رشته؟؟!!

  5. صنایع غذایی- تکنولوژی گفت:

    بر اساس دفترچه F
    سوال66- گزینه 4 صحیح است. آخرین پذیرنده الکترون در تنفس بی هوازی (تخمیر) ترکیبات آلی می باشند. این سوال در چندین آزمون کارشناسی ارشد با این پاسخ تکرار شده است و در تمامی این تکرار ها جواب ترکیبات آلی بوده است. به عنوان مثال آزمون کارشناسی ارشد سال 1386 (سوال 100)
    سوال29- گزینه 3 صحیح تر به نظر می رسد زیرا Foot شامل صمغ و فسفاتید موجود در روغن می باشد که در وهله اول حتما باید طی صمغ گیری از روغن خارج شوند.
    سوال54- گزینه 4 صحیح است. بار منفی پلی فسفات ها مد نظر می باشد.
    سوال 37-فاقد گزینه صحیح. داده ها برای تصمیم گیری در جدول نظامی کافی نیست حتما نیاز به وجود تعداد اقلام معیوب حاصل از دو نمونه گیری است.
    سوال21- گزینه 3 صحیح است. بریکس عبارت است ازدرصد وزنی مقدار مواد جامد محلول پس با چگالی ارتباطی ندارد و برای محاسبه تنها باید میزان مواد جامد محلول را در 100 میلی لیتر آب گوجه فرنگی حساب کرد چون در 1000 میلی لیتر 70 گرم مواد جامد بوده لذا در 100 میلی لیتر 7 گرم مواد جامد محلول داریم پس بریکس برابر 7 خواهد بود.
    سوال 24- گزینه 1 صحیح تر می باشد. قطعا با افزایش ماده جامد شیر سانتریفوژ توان بیشتری در جداسازی پیدا می کند.
    سوالات زیر نیز به نظرم جواب صحیحی در کلید سوالات نداشتند:
    سوال77- به نظر من گزینه2 نیزصحیح است. چون به هر حال همواره در Unit density مقداری هوا لحاظ می شود.
    سوال 23- به نظر گزینه 3 صحیح تر است زیرا در سیستم اول محلول با ویسکوزیته بالابه راحتی توسط سیستم فیلتر پرس جدا نمی شود بلکه برای جداسازی به اعمال خلا نیاز داریم.
    سوال 41- احتمال مهاجرت قطعا از مواد خشک خیلی ناچیز است پس این گزینه صحیح نمی باشد. کلمه مواد با وزن ملکولی کم نشان دهنده ی تجزیه ماده می باشد پس گزینه مواد غذایی اسیدی صحیح تر است اما در مورد گزینه مواد آبی و نوشابه ها به خاطر اینکه آب در امکان تجزیه مواد عملا نسبت به اسید وجود ندارد پس جواب گزینه مواد اسیدی است.
    در مورد سوال 68 برای تعیین درجه کرویت نیاز به 3 قطر است و داده ها ناکافی است
    در مورد سوال 69 جواب صحیح در میان گزینه ها نیست

    • 893 گفت:

      در مورد سوال 66 منظور شما فرایند تخمیر است که ترکیبات آلی به عنوان اخرین پذیره الکترون عمل می کنند، اما طراح سوال فرایند تنفس یعنی زنجیره انتقال الکترون رو مد نظر داره، در اینجا ترکیبات مانند نیترات و سولفات به جای اکسیژن به عنوان اخرین پذیرنده الکترون عمل می کنند

    • 893 گفت:

      در مورد سوال 24، 29، 37، و 54 کاملا با شما موافقم و اعتراضم رو در سایت سازمان سنجش نوشتم
      در مورد سوال 21 هم من گزینه ای که شما انتخاب کردی رو انتخاب کردم ولی مث اینکه تعریف واقعی بریکس مقدار ماده محلول در 100 گرم حلال هست که در این صورت به چگالی مربوط میشه
      سوال 77 چون گفته شده همواره بیشتر است، کمی این گزینه رو غلط میکنه، چون در مورد مواد متراکم چگالی واحد با چگالی واقعی برابر هستند
      سوال 23 مربوط به درس قند هست و در این مورد در کتاب مصباحی نوشته شده است که مواد به وسکوزیته بالا رو با فیلتر پرس فیلتر می کنند
      سوال 41 هم موافقم که غذاهای خشک به هیچ وجه نمیشه
      درجه کرویت احتمالا قطر سوم چون استوانه هست، برابر شعاع میشه، یعنی 2 بعد برابر شعاع و یک بعد ارتفاع استوانه
      در مورد سوال 69 هم موافقم در بین گزینه ها نیست!!

  6. 893 گفت:

    سوال 27 در مورد امینو اسید هایی منحصر به فرد گلوتن هم بیشتر به نظر میرسه گزینه 3 درست باشه نه گزینه دو، چون ویژگی های منحصر به فرد گلوتن مربوط به پرولین، گلوتامین و اسپارژین هست، در حالیکه که کلید اولیه میگه گزینه 2 یعنی گلوتامیک اسید و تیروزین درسته، این در حالی هست که تیروزین جز امینواسید های منحصر به فرد گلوتن نیست از طرفی گلوتامیک اسید در گلوتن به صورت گلوتامین وجود داره

  7. صنایع غذایی- تکنولوژی گفت:

    دوستان سوالی اگر به نظرتون اشتباه میاد تو قسمت نظرات منعکس کنید تا همه دوستان بتونن اعتراض کنن ممنون

  8. پژمان گفت:

    سلام. بچه ها درصدتون در چه حدی بوده ؟ من که افتضاح دادم. مثل پارسال شد درصدم.

  9. من گفت:

    سوال 2 گزینه 2 درست است. رادیومتری جواب درست است.

    • 893 گفت:

      رادیومتری جز روش های اندازه گیری شیمیایی هست، بدین صورت که یک ترکیب نشان دار مانند گلوکز حاوی کربن نشان دار به محیط کشت باکتری اضافه می کنند، باکتری گلوکز را طی متابولیسم به دی اکسید کربن و اب تبدیل کرده و که این دی اکسید کربن توسط یک شناساگر شناسایی میشه

  10. الهه گفت:

    پارسال با چه درصدهایی بچه ها قبول شدن ؟

  11. الهه گفت:

    میشه بگین درصدتون چند بوده و با چه درصدی معمولا قبولی امکان داره

    • داوطلب گفت:

      سلام
      نمیشه مطابق درصدای پارسال رتبه امسالو تخمین زد. من پارسال هم ازمون دادم.اما امسال نسبت به پارسال خیلی سخت تر بود. من پارسال با 43% تخصصی و 43% زبان و 24% استعداد حدود 20 شدم. به نظرم درصدای امسال کمتر از پارسال باشه. یعنی من با اینکه پارسال خیلی کم خوندم و امسال جدی خونده بودم از پارسال فقط 3-2 درصد بیش تر زدم.

      • 893 گفت:

        امسال به نظر میرسید سوالات منبع خاصی نداشتن، همچنین مثلا از دروس تکنولوژی لیسانس سوالات خیلی کم بود، حتی من به طور مستقیم سوالی در مورد لبنیات ندیدم، سوالات دیگه هم انگار منبع غیر از اونجه تو سال های گذشته استفاده می کردند داشت.
        شما با رتبه 20 کجاها مجاز به انتخاب رشته شدین؟

  12. 893 گفت:

    کلید سوال 54 هم مشکل داره انگار.
    با افزودن ترکیبات پلی فسفاته به گوشت این ترکیبات با داشتن بار های منفی با ایجاد دافعه در بین رشته های بافتی گوشت باعث افزایش قابلیت جذب و نگهداری اب در این محصولات و فراوده های گوشتی می شوند.

  13. 893 گفت:

    سوال 41. در تماس بسته بندی با کدام نوع غذا احتمال ورود ترکیبات با وزن مولکولی کم و فرار بیشتر است؟
    به نظرم مواد با وزن مولکولی کم و فرار معمولا در سیستم های آبی محلول می باشند بنابراین در احتمال ورود آنها از ماده بسته بندی به سیستم های غذایی آبی و نوشابه ها وجود دارد. بنابراین گزینه 4 صحیح هست نه گزینه دو مربوط به غذا های خشک.

  14. 893 گفت:

    سوال 37 که مربوط به طرح دو مرحله ای نمونه گیری با استفاده از جدول نظامی می باشد، داده های مسئله ناقص می باشد. زیرا تعداد نمونه های نقض دار انتخابی را مشخصص ننموده است تا بر اساس ان تعداد و با توجه به داده های سوال در مورد قبول یا رد این محموله اظهار نظر کنیم

  15. 893 گفت:

    سوال: منظور از اصطلاح فوت (foot) چیست؟
    اصطلاح فوت به رسوبات جمع شده در ته تانک در مرحله صمغ گیری یا مرحله مرحله تصفیه قلیایی گفته می شود. بنابراین سوال دارای دو گزینه صحیح 1 و 3 می باشد.

  16. 893 گفت:

    انگار سوال
    متن سوال بدین صورت است:
    کاهش اندازه ذرات چربی و افزایش مواد جامد در یک ماده امولسیونی مانند شیر چه تاثیری روی راندمان جداسازی سانترفیوژ دارد؟
    در مورد کاهش اندازه ذرات چربی بدون شک باعث کاهش راندمان جداسازی چربی می شود. اما در مورد افزایش مواد جامد به دلیل اینکه با افزایش مواد جامد دانسیه یا چکالی فاز مایع بدون چربی افزایش می یابد، نتیجه ان افزایش اختلاف در چگالی فاز مایع بدون چربی و فاز چربی می شود که به معنی افزایش راندمان سانترفیوژ می باشد.
    البته اگه از جنبه افزایش ویسکوزیته نگاه کنیم ممکنه گزینه هر دو کاهش صحبح باشه که در این صورت این سوال دو گزینه صحیح داره

درج نظر