پیگیری مطالبات قانونی دانشجویان دکتری

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

وزیر علوم در دیدار با نمایندگان کمپین مطالبات دانشجویان دکتری، اعلام کرد: مطالبات قانونی دانشجویان دکتری در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، منصور غلامی، در دیدار با نمایندگان کمپین مطالبات دانشجویان دکتری تاکید کرد: مطالبات قانونی دانشجویان دکتری در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری می شود.

وی در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان حاضر مبنی بر لزوم کاهش پذیرش دانشجو در مقطع دکتری اظهار داشت: نحوه و ضوابط پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف از جمله مقطع دکتری در شورای سنجش وزارت علوم بررسی و تصویب می شود و میزان این پذیرش با توجه به مقتضیات و تقاضاهای دانشگاه ها و انجام کار کارشناسی در این زمینه صورت می گیرد.

وزیر علوم با بیان اینکه مسئولان وزارت علوم در جهت اعتلای علمی کشور و جایگاه فارغ التحصیلان دانشگاهی، تمام توان خود را به کار می گیرند، گفت: این انتقاد که چرا دانشگاه از داوطلبان تحصیل در دوره های دکتری تعهد حضور تمام وقت در دانشگاه می گیرد، مطابق قوانین و مصوبات در حوزه آموزش عالی است. هنگام ثبت نام این مورد به دانشجو اعلام می شود و اینگونه نیست که پس از ورود به دانشگاه این مساله اعلام شود.

غلامی افزود: البته در اینکه باید به روشی اندیشیده شود که درآمد دانشجوی دکتری برای اشتغال، امرار معاش و آسودگی بیشتر در علم آموزی و انجام امور پژوهشی در جهت حل معضلات جامعه افزایش یابد، امر دیگری است که باید بررسی شود و راهکاری برای آن یافت.

وزیر علوم با اشاره به اینکه باید میان احقاق حقوق و بر آورده کردن انتظارات تفاوت قائل شد، گفت: هدف اصلی ما کمک همه جانبه به شماست و شما باید در دفاع از مطالبات قانونی خود به نحوی عمل کنید که بتوان در مراکز قانونی و تصمیم گیری از این موارد دفاع کرد.

غلامی در پایان با بیان اینکه تیم کاری وزارت علوم از ابتدای سال آینده برای بودجه سال ۱۳۹۸ آموزش عالی کشور برنامه ریزی می کنند، گفت: امسال به علت محدودیت زمانی نتوانستیم بسیاری از موارد را در بودجه سال آینده به نحو احسن تنظیم کنیم ولی برای سال ۹۸ مواردی از قبیل مطالبات دانشجویی، اعضای هیات علمی و سایر موارد این چنینی را با صرف زمان مناسب و برگزاری جلسات کارشناسی تخصصی به بهترین نحو اجرا می کنیم.

نمایندگان کمپین مطالبات دانشجویان دکتری در این نشست، افزایش تسهیلات رفاهی برای دانشجویان دکتری، افزایش سنوات مجاز استفاده از خدمات رفاهی و خوابگاهی، ایجاد بستری مناسب تحصیل و پژوهش با تلاش برای جذب منابع مالی مختص دانشجویان دکتری، افزایش سنوات تحصیلی، کاهش پذیرش دانشجوی دکتری و برنامه ریزی برای اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری را از مهمترین درخواست های خود عنوان کردند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Mahsa
اسفند ۲۰, ۱۳۹۶ ۶:۲۴ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشید
ازتون خواهش میکنم برای دانشجویان دکتری دوره مشترک حداقل وام شهریه تعریف بشه، هزینه هر ترم چیزی حدود ٩میلیون هست.
ما وام دیگه ای نمیخوایم فقط برامون وام شهریه تعریف بفرمائید ممنون میشیم.

سعید مویدصفاری
اسفند ۱۴, ۱۳۹۶ ۵:۰۴ ب٫ظ

بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب، لطفا اهل فن نظر بدهند تا فرصت باقیست. صورت سوال در انتهای همین مطلب درج گردیده است. ایراد مربوط به کلید سوال ۱۱۷ از دفترچه ی A (استعداد تحصیلی) از آزمون دکتری سال ۱۳۹۷ تقدیم می گردد. در صورت مفروض و اصلی سوال که باید برای تمامی سوالات ۱۱۶ الی ۱۱۹ مورد توجه قرار گیرد (خود ۱۱۹ هم مورد نظر می باشد)، بیان شده است که نام هر فردی کمتر نوشته شود، برنده ی بازی خواهد شد و در صورت سوال ۱۱۷ (که باید با فرض کلی جمع شود) آمده است که لذا مفروض است که نام احسان باید کمتر از همه نوشته شود. برای برنده شدن احسان (کمتر نوشته شدن نام او) لازم است که او نام بهروز را روی برگه ی خود ننوشته باشد زیرا طبق یکی دیگر از فروض اصلی سوال که برای سوال ۱۱۷ هم باید مورد استفاده قرار گیرد، هر فردی که نام بهروز را روی برگه ی خود بنویسد، بهروز نیز نام او را روی برگه ی خود می نویسد و بالعکس یعنی اگر بهروز نام فردی را روی برگه ی خود بنویسد، او نیز نام بهروز را روی برگه ی خود می نویسد لذا اگر احسان نام بهروز را بنویسد و یا بالعکس، ممکن خواهد شد که بهروز در کنار نام احسان، نام دریا را بنویسد (زیرا طبق یکی دیگر از فروض اصلی سوال هیچکدام نمی توانند نام خود را در برگه ی خویش مورد استفاده قرار دهند) و اگر احسان نیز در کنار نام… ادامه نظر»

دکتری غیر شاغل-حقوق
اسفند ۱۲, ۱۳۹۶ ۹:۵۰ ب٫ظ

باسلام:
وزیر محترم علوم درخواست بیشتر دکتراهای آزاد و دولتی این است که شرط سنی استخدام فارغ التحصیلان دکتری حذف شود و حتی الامکان و فقط به فارغ التحصیلان دکتری غیر شاغل آزاد و دولتی تا زمان جذب و استخدام در دستگاههای دولتی بیمه تامین اجتماعی در نظر گرفته سود و حقوق ماهیانه واریز شود و به دانشجویان دکتری وام بلند مدت و حق پژوهانه پرداخت شود…با مصوبه قانونی مجلس…
از طرف جمعی از فارغ التحصیلان دکتری

مریم
اسفند ۲۵, ۱۳۹۶ ۵:۵۵ ب٫ظ

واقعا این شرط سنی خیلی منصفانه نیس. امسال با اینکه سن جذب حداکثر ۴۰ سال بود اما دانشگاه ها حداکثر سن رو ۳۵ زده بودن
واقعا چرا هیچکس ب این قوانین ک خود دانشگاه ها وضع میکنن رسیدگی نمیکنن
یا مثلا یکسری دانشگاه ها دانشگاه های سطح ۳ معرفی شدن و از شرکت در جذب محروم بودن
با اینکه دانشگاه ما واقعا نسبت ب خیلی از دانشگاه ها امکانات بهتری داره نمیدونم چطوری این سطح بندی انجام شده
دانشجو باید از لحاظ رزومه و سوابق علمیش سنجیده بشه نه صرفا سطح دانشگاه
شاید یک دانشگاه سطح ۳ دانشجوی برتری نسبت ب یک دانشگاه سطح یک ب جامعه علمی تحویل داده باشه
لطفا ب این مسائل رسیدگی کنین. واقعا با یکسری از قوانین ک خود دانشگاه ها برای جذب اعلام کردن در حق خیلی ها داره بی انصافی میشه