پارسه
موسسه آموزشی نگاره
دوره نگاره

افزایش تسهیلات به دانشجویان دکتری غیرشاغل

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از ایجاد سامانه ای برای تشخیص دانشجویان دکتری شاغل از غیرشاغل خبر داد و گفت: با تشخیص این موضوع، دانشجویان غیرشاغل تسهیلات بیشتری دریافت می کنند.

ذوالفقار یزدان مهر در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش تسهیلات دانشجویان دکتری گفت: وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ویژه دانشجویان دکتری غیر شاغل است این درحالی است که برخی از دانشجویان دکتری که وام دریافت می کنند، بعدا مشخص می شود که شاغل هستند. مسئولیت معرفی این دانشجویان با دانشگاه است چون باید دانشجوی غیر شاغل برای دریافت وام معرفی شود.

وی ادامه داد: با معاونت برنامه ریزی سازمان تامین اجتماعی جلساتی داشته ایم و قرار است تفاهمی با سازمان تامین اجتماعی صورت گیرد و براین اساس سامانه ای تعریف شود تا دانشجوی شاغل و غیرشاغل مشخص شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دراین سامانه مشخص می شود دانشجو شاغل است یا خیر یعنی برای وی، بیمه احتساب می شود یا خیر.

وی افزود: وقتی دانشجویان دکتری شاغل و غیرشاغل مشخص شوند، صندوق رفاه می تواند تسهیلات بیشتر و متناسب با نیاز دانشجویان به آنها ارائه دهد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

14 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ستاره
آبان ۲۳, ۱۳۹۷ ۱:۲۶ ب٫ظ

سلام بچه ها من ترم اول دکتری هستم میتونم برای وام اقدام کنم یا شامل ترم اولی ها نمیشه؟ اگه کسی اطلاع داره
راهنمایی کنه مرسی.

کتایون
آبان ۲۵, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  ستاره

سلام
بله میتونید

A.k
آبان ۱۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۵ ق٫ظ

دوستان کسی از مبلغ وام خبر داره؟ آیا همه ی دانشگاه ها رو در بر میگیره؟

نگار
آبان ۱۸, ۱۳۹۷ ۲:۳۳ ب٫ظ

اخه با چی باید قسط این وام هارو بدیم؟من هنوز قسط وام های کارشناسی و ارشدم مونده که دکترا قبول شدم الانم مجبورم وام بگیرم چون نمیتونم بدون وام واسه ششصد تومن دوباره دوتا ضامن و رو زدن به ملت…ووهرروز پیامک های تهدید آمیز صندوق رفاه که میگه اگر پرداخت نکنید با ضامن تماس میگیریم…بریدم دیگه این شد زندگی؟

فرزانه
آبان ۱۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۶ ق٫ظ

سلام
من دو تا کتاب نوشتم و بواسطه آن بیمه نویسندگان هستم و در قرارداد بیمه ای نوشته بیمه نویسندگان ولی درآمدی ندارم.
آیا برای دریافت وام دکتری بیکار هستم یا شغل؟

سما
آبان ۱۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۵ ق٫ظ

دیگه خیلی تسهیلات میدین آخه…برای یه دانشجوی دکتری غیرشاغل روزانه..۶۰۰ تومن او با هزار جور بروکراسی اداری و کاغذبازی و دو تا ضامن کارمند و فیش حقوقی و تعهدنامه محضری و….نخواستیم بابا..این تسهیلات نیست خفته…!

عسل
آبان ۱۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲ ق٫ظ

من دانشجوی دکترای دانشگاه ازادم بنیاد شهریمو میده ایا وام دکترا به من تعلق میگیره یا نه؟

محسن
آبان ۱۷, ۱۳۹۷ ۶:۱۵ ب٫ظ

مشکل اصلی اموزش عالی ما، دوگانگی اونه. باید یک همه پرسی کشوری برگزار بشه و مردم به یکی از دو گزینه زیر رای بدن: گزینه اول: سطح مالیاتها عموماً پایین تر بیاد و در عوض همه دانشگاهها حتی دولتی روزانه مثل ایالات متحده پولی شهریه پرداز بشن گزینه دوم: سطح مالیاتها عموما بالاتر بره و در عوض برای عموم افراد دانشگاه رایگان فراهم بشه و همه دانشگاهها بی استثنا رایگان بشن مثل فرانسه در حال حاضر به خاطر دوگانگی هایی مثل دولتی ازاد یا رایگان پولی و غیره، همه امتیازها مثل تحصیل رایگان و وام و تسهیلات و فرصت مطالعاتی و غیره مختص عده قلیل روزانه دولتیه و بقیه نه تنها امتیازی ندارن، بلکه باید به دولت مالیات بدن و به خاطر نیاز به شهریه دانشجو هر فرد غیر مستعدی رو بپذیرن و مرتبا سطح علمی دانشگاهو به خاطر از دست ندادنش پایینتر بیارن و در مقابل دانشگاههای دولتی که مالیاتی نمیدن و با بودجه عظیم دولتی هم اداره میشن، سرافکنده و شرمنده باشن و لقب کارخانه های مدرک پروری پیدا کنن ودر واقع هیچ امکانی برای رقابت اونها بر سر ارتقای کیفیت با دولتیها وجود نداشته باشه اما اگر همه پرسی برگزار بشه و مردم به گزینه اول رای بدن، عطش ورود به دولتی روزانه تعدیل میشه و امکانات دولت به تساوی بین همه دانشگاهها تقسیم میشه و دانشگاههای غیر دولتی هم به تدریج رشد میکنن و دولتیها هم با اخذ شهریه گذران روزگار میکنن و یه رقابت واقعی و منصفانه بین دولتیها و غیر دولتیها برای ارتقای کار… ادامه نظر»

سامان
آبان ۱۷, ۱۳۹۷ ۵:۱۸ ب٫ظ

انگار دارن ماهیانه ۳ میلیون حقوق میدن که میترسن زیادمون بشه!

جمیلا نعیمی
آبان ۱۷, ۱۳۹۷ ۸:۴۱ ق٫ظ

دانشجویان شاغل هم مشکلات مالی دارند، مگر با حقوق اداره کار میشود هم زندگی اداره کرد و هم تحصیل کرد؟ به غیر شاغلین تسهیلات بیشتری بدهید ولی تسهیلات شاغلین را حذف نکنید لطفا.

می
آبان ۱۷, ۱۳۹۷ ۴:۴۴ ق٫ظ

دوره دکتری فرسوده کننده ترین دوره زندگیست هیچ دلخوشی برای آدم نمیمونه و با این وضع دانشگاهها هیچ اتفاق مثبتی نمی افته همش حرفو وعده و وعیده به عنوان یک دوست میگم اگه امکانش رو دارید برید خارج از کشور ادامه بدید یا شغل پیدا کنید بخدا هیچی ازش ندیدیم جز بدبختی و عذاب

دانشجو
آبان ۱۹, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  می

موافقم و به شدت اشتباه ادامه تحصیل اینجا چون در نهایت با همان ارشد باید کار کرد در بیشتر موقعیت های کاری حاضر به پرداخت حقوق بالا و یا پرداخت بیمه برای دکترا نیستند… مگر بتوان جذب هیات علمی شد

zoh
آبان ۱۷, ۱۳۹۷ ۰:۳۲ ق٫ظ

چ ایرادی داره شاغلین هم از این تسهیلات استفاده کنند اونا مگه دانشجو نیستن و خرج ندارن.با این اوضاع باید به غیر شاغلین کمک بشه نه اینکه شاغلین رو هم محروم کنید.

سامانه شاغل یاب!
آبان ۱۶, ۱۳۹۷ ۸:۲۵ ب٫ظ

تفاهم با سازمان تامین اجتماعی و تعریف سامانه به عمر نسل ما که کفاف نمی دهد! تازه اگر سامانه موعود چیزی شبیه سامانه دانشگاه آزاد از آب درنیاید!