اعلام نتایج آزمون Ept اردیبهشت ماه دانشگاه آزاد
نتایج آزمون زبان Ept اردیبهشت ماه دانشگاه آزاد اسلامی از سوی معاونت سنجش و پذیرش این دانشگاه اعلام شد .
به گزارش پی اچ دی تست ، دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر به روابط عمومی معانت سنجش و پذیرش گفت: نتایج آزمون Ept اردیبهشت ماه بر روی سایت English.iau.ac.ir قرار گرفته است.لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت از نتایج آزمون خود مطلع شوند.
در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.
معاون سنجش و پذیرش در ادامه در خصوص دریافت جزئیات این اعلام نتیجه گفت: داوطلبان می توانند از ساعت 15:00 امروز دوشنبه 28/2/1394 از طریق تماس با شماره 4743 و انتخاب گزینه 4 از نمره خود مطلع شوند.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر آزمون Ept در تهران- اصفهان- اهواز- شیراز- تبریز- مشهد برگزار می شود و این امید وجود دارد که در آینده نزدیک در شهرهای دیگری از کشور بتوانیم این آزمون را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که داوطلبان آزمون چگونه می توانند سطح علمی خود را بهبود بخشند گفت: مرکز استاندارد آزمون های زبان جهت آمادگی داوطلبان، کلاس های آموزشی برگزار می کند که داوطلبان در صورت نیاز می توانند جهت تقویت زبان خود در این کلاس ها شرکت کنند. علاقه مندان جهت شرکت در این کلاس ها می بایست به آدرس: خیابان حافظ، انتهای پل دوم، روبه روی تالار بورس، ساختمان فرهیختگان، پلاک 303 مراجعه و یا با شماره تماس های 66348862- 66348856 تماس حاصل کنند.

































سلام. من کارنامه آزمون eptسال 92 را میخواستم در سایت نیست قبول شدم ولی الان برای دانشگاه مجددا گفتن بیارید لطفا راهنماییم کنید
سلامنتیجه ای پی تی سال ۹۳ را می خواستم
سلام من اگه کارنامه تیرماه سال ۹۵رو بخوام باید چکار کنم
میشه راهنماییم کنید.
در قسمت راست صفحه ( سایت ept) با انتخاب سال مورد نظر می تونید کارنامه را دریافت کنید..
سلام ، نتیجه آزمون چند روز بعد میاد؟
با سلام
حالا برای گرفتن کارنامه این آزمون چیکار باید بکنیم؟
که بتونیم واسه مصاحبه ببریم با خودمون؟
باسلام
نمره امتحان از چند هست؟ ١٠٠٠؟
اگر نسبت ب نمره اعتراض داشته باشيم با كجا بايد تماس بگيريم؟؟؟؟
واقعا من امتحان رو خووووب دادم خيلي ام خوووب….
باسلام
جهت گرفتن نمره ازمون اقدام كردم اما تو ميزنه اطلاعات شما اشتباه است. با چ شماره اي ميتونم تماس بگيرم ك نمره ام رو ببينم؟
0214743
سلام دوستان كسي خبر داره چرا مركز ازمون را كرمان نزدن قبلا كرمان بوده اما حالا جاش يزد زدن اگه كسي مطلع است لطفا خبر بده ممنون ميشم
نتیجه 430 یعنی چی؟؟؟
خب ٥٠٠قبولي ديگه استرس چي را داري
این قضیه 500 چیه؟
مگه آزمون حد نصابش 50 نیس؟
نمره ی منو زده 500
تروخدا یکی کمک کنه
سلام
منم شدم 500 یعنی قبولم،استرس گرفتم
سلام سهميه ايثارگران چطور لحاظ ميشه
چرا آزمون خرداد برگزار نمیشه؟ آزمون بعدی کی هست؟ میخوان سخت ترش کنن ما که تو همینشم موندیم کلاس تضمینی ept رفتم 500هزینه 10جلسه بازم شدم 28.
سلام ، امتحان بعدی احتمالا 18 تیر هست
سلام، آزمون خرداد كى برگزارميشه، ثبت نامش از كى شروع ميشه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين
به سازمان مرکزی زنگ زدم گفتن خرداد برگزار نمیشه
سلام کسی می دونه امتحان بعدی ept چه تاریخی هست؟
تیر ماه – 18م یا 25 م
خیلی ممنونم,شما اینارو خوندید چند شدید سمیرا خانم؟
سلام من دوماه که ازمون دادم و جوابای خودم رو میارم ولی نتیجه حداقل ده تا فرق میکنه …کجا میتونم پی گیری کنم
تقاضا بررسی مجدد بنویسید و به سازمان مرکزی فکس کنید …. زنگ بزنید به شماره ی تماسی که تو سایت ept گذاشتن و شماره ی فکس رو بگیرید
سلام دوستان,میشه بگید من چی بخونم تا قبول شم.
سه باره امتحان میدم قبول نمیشم.آزمون جامع من به مشکل خورده.
خواهشا کمکم کنید.
برای لغت 504 و گرامر هم از کتاب تافل رضا خیر آبادی
بايد از چند سال قبل زبانتون رو تقويت كنيد. كار ١ سال هم نيست.
با سلام و خسته نباشید.
برای دریافت کارنامه معتبر و ارسال آن برای دانشگاه مورد نظر از کجا باید اقدام کرد؟
دیگر اینکه در کارنامه ی قبولی که در سایت قرار گرفته شده است کلمه ی دانشگاه آزاد از نظر تایپی اشتباه نوشته شده است برای تصحیح آن چه اقداماتی باید انجام داد؟.
با تشکر.
با سلام – مهم شماره دانشجویی است کهتو کارت قید شده است
دوستان يه سوال ديگه ازتون دارم. آيا كسي مي دونه ميزان تفاوت سوالات يك آزمون ept با آزمون ديگه ي ept كه ماه بعد برگزار ميشه چقدره؟ سوالا تقريبا مشابه هستند يا خيلي تفاوت داره؟
سلام دوستان
آيا اين بسته هاي مكاتبه اي كه براي آزمون ept در سايت هاي مختلف هست چقدر كارا و جامع هست؟ به نظرتون تهيه كنم؟
بچه ها ازمون تستیه؟
اره تستیه نمره منفی هم نداره
آیالطفا کسایی که قبول شدن بگن از چه منابعی استفاده کردند؟آیا فقط از منابع اعلام شده در سایت خوندن؟
بچه ها کسی میدونه، حدنصاب ept برای آزمون جامع دانشگاه آزاد چند است؟؟
سلام
فک کنم باید همون 500 باشه
موفق باشید
برا آزمون جامع 40 برا پایان نامه 50
سلام من نمرهeptرا1000گرفتم به نظرتون نمره زبان تومصاحبه بهم کامل میدن ممنونون پاسختون
سلام شما برا زبان چی خوندید ممنون میشم راهنمایی کنیدلطفا به ایمیلم ج بدین.
سلام…منابع امتحانی چیه!؟مدرکش کجا به درد میخوره و تا چه زمانی اعتبار داره!؟؟محل ازمون کجاس!؟ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام
منابع:
۱٫ Understanding and Using English Grammar – By: Betty Azar
2. Mosaic 1 and 2 (Reading)
3. Select Reading (Pre intermediate- Intermediate and Upper intermediate)
4. 504 Absolutely Essential Words for TOEFL – Fifth Edition
مدرکش فقط مورد تایید دانشگاه آزاد هستش. محل آزمون قبلا علوم تحقیقات بوده، ولی الان چند شهر دیگه هم برگزار میشه!
اعتبار مدرک هم تا 2 ساله
ممنکن مهسای عزیز…یعنی اگه مدرک eptرو داشته باشم ترم سه دکترا که باید مدرک زبان و ارایه کنیم همین کافیه!؟!
برای دانشگاه ازاد، بله کافی ه.
اين ازمون هر چند وقت يكبار برگزار ميشه و نمره قابل قبول براي دكتري چقدره؟؟؟ هر كس ميدونه لطفا راهنمايي كنه…
هر ماه
حداقل نمره 500
مرسي ايا مثل ام اس ار تي هست و يلا فرمت سوالات فرق ميكنه.. چه منابعي براش بخونيم؟؟
نه دو بخش شنیداری و نگارش را نداره
فقط درک مطلب و لغت و گرامر داره می تونی به سایت مراجعه کنی ept.iauset.com
سلام
حدودا هر ماه برگزار میشه،اگه اخبار این سایت رو پی گیر باشید اطلاع رسانی میشه و می تونید در اون زمان مشخص ثبت نام کنید و در مورد حد نصاب مورد نظر من در پاسخ به نظر قبل شما ی توضیحاتی دادم البته من این طور فک می کنم می تونید مراجعه کنید.
موفق باشید
باسلام خدمت دوستان .نمره من500شد.نمرهقابل قبول درمصاحبه دکتری دانشگاه آزاد چه نمره ایه.آیانمرات بالاتر امتیاز بیشتری دارد؟
سلام
فک کنم این نمره از 1000 باشه طبق چیزی که من از نمرات می بینم پس اگه این طور فرض کنیم شما و اگه طبق نمردهی که از قبل بوده و نمرات از 100 بود هرشخصی 50 می گرفت نمره 50 به بالا مورد قبول دانشگاه آزاد بود ولی…اگه این فرض درست باشه شما نمره قبولی رو کسب کردید.
موفق باشید
سلام
حداقل نمره قابل قبول 500 هستش. بله حتما نمره بالاتر، امتیاز بیشتری میگیره
مرسی.خدایش اولین بارمشرکت کردم.جالب اینجا بود که دقیقا 500شدم.انصافاًآزمون ept خیلی آسانتر از msrtبود چون من این آزمون شرکت کردم و متاسفانه 33شدم وهفته دیگه دوباره آزمون می خوام بدم.eptلیسینیگ نداره و بیشتروکب می آید.خدایش کسی که دایره لغات خوبی داشته باشه می تونه مثل من امیدوارباشه.البته من تو گرامر خیلی ضعیف هستم.والی این مطالب برام ثابت شده که فاصله آزمونept وmsrtیلی زیاده .یا علی
دوستانی که می خوان برای آزمون بعدی آماده بشن تاریخ آزمون بعدی یک هفته قبل از شروع ماه رمضان و در تاریخ جمعه 22 خرداد برگزار میشه
دوستان لطفاًبگید چطور میشه برای زبان دانشگاه آزاد آماده شد من زبانم ضعیفه
سلام
دوست گرامی
دایره لغات تون رو تقویت کنید و در کنار این مسئله خیلی مهم ریدینگ هم کار کنید برای یاد گیری مهارت تست زنی ریدینگ هم کتاب سایت صفحه زبان عمومی بالای نظرات با رنگ سبز مشخص هست صفحه 91 تا 97 کامل توضیح داده به همراه 25 ریدینگ و این که نکات گرامری هم داره…در کل هیچ فرقی نمی کنه ریدینگ از چه منبعی استفاده کنید هر چی در اختیار دارید تمرین کنید تا تسلط پیدا کنید.
در آخر هین که ببخشید میشه به 7ودتون تلقین نکنید که زبان تون 1حیف هست منظورم این نیست که بر چی از نظر خودتون شاسد واقعیت داشته باشه ولی مطمئن باشید با تمرین کردن حتما نمره مورد نظر رو کسب می کنید.تمام تلاش تون رو بکنید بعد اون میشه گفت قوی هستید یا ضعیف هستید مطئن باشید توانایی انشان بالاتر از این صحبت هاست پس با قکر مثبت و در کنار تلاش فوق االعاده البته با فکر و برنامه ریزی حتما نتیجه می گیرید.
موفق باشید
ممنون از پاسخ شما وآرزوی موفقیت
من 810 شدم فکر میکردم بیشتر بشم.
نمره 660 آوردم
اگه دانشگاه آزاد دعوت به مصاحبه شدم ببرم ؟ نمره خوبیه ؟؟
سلام. نمرهتون تقریباً همونیه که فکرشو میکردین؟
والا لغات و درک مطلبو کامل زدم اما گرامر مطمئن نیستم ، پس احتمالا میدم اونا غلط بودن
مرسی
سلام. نمره بدی نیست. حداقل نمره 500 هستش که خب شما بالاتر شدید!
ممنون از پاسختون
سلام دوستان. من در این آزمون شرکت کرده بودم و نمرهام 640 شد. به نظرم بهتر از این امتحان داده بودم. اگر ممکنه دوستانی که شرکت کردن بنویسن که آیا نمرهشون نزدیک به انتظارشون بوده یا نه. ممنون.
سلام دوستان
منم 700 شدم
فکر میکردم بیشتر میشم. البته موقع جواب سوالات گرامر خیلیا رو با شک زدم احتمالا همشون غلط بودن. چون لغت و ریدینگ رو خوب زدم