مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://phdtest.ir/1397/07/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-98-99-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://www.itnaf.ir/fa/
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://www.itnaf.ir/fa/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/

ارزیابی ۸ هزار رشته محل تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد تا آخر آبان 1394

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از ارزیابی ۸ هزار رشته محل تحصیلات تکمیلی این دانشگاه تا پایان آبان ۹۴ خبر داد .

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی علوی فاضل شب گذشته در نشست مطبوعاتی که در نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد فعالیت بی‌نظیری در ممیزی و ارزیابی رشته‌های تحصیلات تکمیلی آغاز کرده است  برهمین اساساز اواخر مهرماه، ممیزی، ارزیابی و پایش تمام رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد در دستور کار قرار گرفت و تا به امروز رشته های  ۲۵ استان کشور ارزیابی شده است.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد در راستای اسناد بالادستی نظام و سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری، توسعه تحصیلات تکمیلی را از سال ۹۳ آغاز کرد.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اهم شاخص‌های ارزیابی را دارا بودن اعضای هیات علمی برای یک رشته در هر واحد دانشگاهی اعلام کرد و افزود: امیدواریم نتایج این ارزیابی‌ها، چراغ راه توسعه آینده ما باشد و اگر نقصی وجود دارد، با جذب هیات علمی برای رفع این نواقص اقدام می شود.

آغاز ارزیابی ۸ هزار رشته محل تحصیلات تکمیلی

وی گفت: در ۳۱ استان کشور ۸ هزار رشته محل تحصیلات تکمیلی را باید ارزیابی کنیم که تا به امروز این کار در ۲۵ استان کشور انجام گرفته و ۶ هزار و ۵۰۰ رشته محل مورد ارزیابی قرار گرفته. امیدواریم تا آخر آبان ماه این ۸ هزار رشته محل را ارزیابی کنیم.

علوی فاضل یادآور شد: ما ارزیابی رشته‌ها را به سه دسته تقسیم می‌کنیم؛ ابتدا رشته‌هایی که شرایط ایده‌آل را دارند و می‌توانیم بگوییم که اغلب رشته‌ها واجد این شرایط هستند. دسته دوم رشته‌هایی که بیشتر شرایط را دارا هستند اما لازم است با جذب یک عضو هیات علمی، به شرایط ایده‌آل برسند و دسته سوم رشته‌هایی هستند که عضو هیات علمی مرتبط دارند، اما لازم است در یک برنامه شش ماهه به شرایط ایده‌آل برسند.

عدم وجود مشکل در برگزاری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری

وی خاطرنشان کرد: ارزیابی ما تا این لحظه نشان می‌دهد واحدهای دانشگاه آزاد در ارائه دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از نظر برگزاری دوره هیچ مشکلی ندارند و در هر رشته کارشناسی ارشد حداقل سه استاد و در دوره دکتری تخصصی حداقل پنج استاد با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص قانونی بودن پذیرش‌های دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشگاه چه در گذشته و چه در حال، تمام پذیرش‌ها را با مجوز وزارت علوم و در گروه علوم پزشکی با هماهنگی‌ و نظارت وزارت بهداشت انجام داده و همه مورد تائید است.

وی در خصوص پذیرش دانشجو در دوره دکتری و کارشناسی سال قبل نیز توضیح داد: سال قبل پیش از پذیرش دانشجویان در ۱۷ شهریور ماه در جلسه‌ای که با سرپرست وقت وزارت علوم (دکتر نجفی) تشکیل شد، تعداد کل پذیرش دانشجوی دکتری سال ۹۴-۹۳، ۱۲ هزار نفر تعیین شد.

کسی حق ندارد خدشه ای به مدارک دانشگاه آزاد وارد کند

علوی فاضل ادامه داد:  با توجه به فضاسازی رسانه‌ای که صورت گرفت، ۱۸ آبان مجدد جلسه‌ای تشکیل شد و پذیرش ۱۲ هزار نفر در دکتری و کارشناسی ارشد مجدد مورد تائید طرفین قرار گرفت. بنابراین براساس قوانین، مدارک فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی مورد تائید است و کسی حق ندارد خدشه‌ای به مدارک این دانشگاه وارد کند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص اینکه چرا با توجه به اینکه رشته‌های دانشگاه آزاد مشکلی ندارند، وزارت علوم مجوز ارائه آنها را صادر نمی‌کند؟ گفت: وزارت علوم یک دفتر گسترش و ارزیابی دارد که این دفتر توان بررسی حجم بالای تقاضاهایی که ارایه می شود را ندارد؛ یعنی ما تا سال ۹۳ بیش از سه هزار رشته محل دانشگاه آزاد را به این دفتر ارائه کرده‌ایم که بیش از دو سال در انتظار بررسی بود.

وی ادامه داد: از ابتدای تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در تصویب رشته‌های این دانشگاه کم‌مهری صورت گرفت و بیشتر آن هم به خاطر عدم اعتماد به بخش خصوصی و همچنین وجود رقیب‌های فراوان و ذینفع در توسعه آموزش عالی بود.

16 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
علی
آذر 3, 1394 1:15 ق.ظ

با سلام من یک سال و یک ماهه تقریبا مدارکمو دادم کارشناسی ارشد ولی این مشکل نذاشته ک مدرکی برام صادر بشه لطفا اول کار فارغ التحصیلان رو راه بندازید.

علیرضابه حدیث
آبان 27, 1394 11:14 ق.ظ

چطور فهمیدید قبول شدید کیش نتایج که اعلام نشده!؟

حدیث
آبان 25, 1394 2:20 ب.ظ

سلام من رشته ی جامعه شناسی دولتی قبول شدم اما علاقه ای به ادمه تحصیل در این رشته ندارم آزادم هم روانشناسی بالینی ارشد امتحان دادم اما تکمیل ظرفیت مهر دانشگاه بین الملل کیش قبول شدم به نظر شما تکمیل ظرفیت بهمن امکان قبول شدنم هست یا نه.

رحمانی روانشناسی
آبان 24, 1394 1:29 ق.ظ

الهه خانم شما روانشناسی شرکت کرده بودین ؟کدوم گرایش وکجا

رامین
آبان 21, 1394 0:36 ق.ظ

نتایج احتمالا پنجم آذرماه اعلام می شود.

داوطلب روان شناسی
آبان 21, 1394 7:57 ق.ظ
پاسخ به  رامین

سلام. منبع خبر را اعلام کنید.

پ
آبان 21, 1394 9:04 ق.ظ
پاسخ به  رامین

كي گفته به شما كه ٥ آذر اعلام ميشه؟؟؟؟!!

رضا
آبان 20, 1394 7:22 ب.ظ

نباید اعتبار علمی کشور را با افزایش بی رویه پذیرش دکتری بر باد داد

کیوان
آبان 20, 1394 9:51 ب.ظ
پاسخ به  رضا

منظورتونو نگرفتم

صبا
آبان 21, 1394 11:57 ب.ظ
پاسخ به  رضا

بله با شما موافقم برای اینکه اعتبار دیپلم کم نشه نباید گذاشت تعداد دارنده های مدرک دیپلم زیاد شه.

برادر من اعتبار علمی که به مدرک نیست. بین 100 هزار فیزیک دان یکی میشه انیشتن و یکی دیگه مثل همسایمون که دکتری ریاضی داره میره تو کار فرش ولی چون محاسباتش عالیه میشه پولدار محل.

ندا
آبان 20, 1394 1:05 ب.ظ

با سلام جناب آقای دکتر علوی لطفا تکمیل ظرفیت مهر رو یه فکری براش کنید ما همچنان منتظر جواب مصاحبه ها هستیم..با تشکر

الهه
آبان 20, 1394 12:55 ب.ظ

سلام؛ لطفا نتایج شهریور رو اعلام کنید. با تشکر فراوان.

روانشناسی
آبان 20, 1394 12:28 ب.ظ

به همراه
گقتن نیمه دیماه

روانشناسی
آبان 20, 1394 12:27 ب.ظ

خداروشکر خبر دلگرم کننده ای بود

هادی - مدیریت آموزشی
آبان 20, 1394 12:27 ب.ظ

سلام ، کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت شهریور یا مهر رو کی اعلام میکنند.

داوطلب همراه
آبان 20, 1394 12:18 ب.ظ

سلام آقای دکتر علوی فاضل ، لطفا فعلا تکلیف داوطلبین تکمیل ظرفیت شهریور و مهر ماه دکترا را مشخص کنید .