مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://phdtest.ir/1397/07/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-98-99-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/
مدرسان شریف
https://eseminar.tv/wb182027
https://negareh.ac.ir/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://www.itnaf.ir/fa/
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://eseminar.tv/wb182027
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://www.itnaf.ir/fa/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/

حذف دوره دکتری علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات

مدیر گروه علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات، با تأیید حذف دکتری علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات تهران گفت: متأسفانه به دلایلی که کسی از آن مطلع نیست، دکتری علوم ارتباطات حذف شده است.

محمد سلطانیفر در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید حذف دکتری علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات تهران از دفترچه انتخاب رشته دکتری سال ۹۶ گفت: واحد علوم تحقیقات، اولین واحدی است که دکتری علوم ارتباطات داشته و تنها واحدی است که مجوز قطعی پذیرش دانشجوی رشته علوم ارتباطات را از وزارت علوم دریافت کرده است.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

وی ادامه داد: متاسفانه به دلایلی که کسی از آن مطلع نیست، واحد علوم تحقیقات را از برخورداری از این رشته منع کرده اند و دلیل آن را نیز کسی نمی داند.

مدیر گروه علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد افزود: در حال حاضر مشغول پیگیری این مساله هستیم و شکایت خودمان را از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش مهر، دکتری علوم ارتباطات واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در حالی از دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۶ حذف شده است. این واحد تنها واحدی است که مجوز قطعی پذیرش دانشجوی رشته علوم ارتباطات را از وزارت علوم اخذ کرده و بقیه واحدها صرفا برای سال ۹۵ مجوز اخذ کرده بودند و مجوز سال ۹۶ را نداشتند.

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
علی بهداشت مواد غذایی
اردیبهشت 10, 1396 12:19 ب.ظ

من پزوهش مور با معدل ۱۶ و رتبه۲۰۰ قبول میشوم

سحر
اردیبهشت 9, 1396 12:28 ب.ظ

میشه بگید الان کسی که کد رشته اش توی دفتر ازاد حذف شده چی کار باید بکنه؟من توی رشته مطالعات زنان شرکت کردم رتبه ام هم۷۲شده ولی تو ازاد کد رشته این درس نیست،جایگزینی وجود نداره؟

؟؟؟
اردیبهشت 8, 1396 9:00 ب.ظ

والا بخدا

تينا
اردیبهشت 8, 1396 7:06 ب.ظ

تو رو خدا اینقدر شهرسازی نگیرید آخه چند تا شعبه ؟