موسسه آموزشی نگاره
دوره نگاره

اعلام زمان برگزاری مصاحبه دکتری ۹۶ پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مصاحبه‌ آزمون دکتری تخصصی سال تحصیلی ۹۶-۹۷ پژوهشکده علوم و صنایع غذایی بیست و یکم خرداد ماه برگزار خواهد شد.

به گزارش پی اچ دی تست، متن اطلاعیه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به شرح ذیل می باشد:

به اطلاع داوطلبان پذیرش دوره دکتری تخصصی که برای آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است، می رساند در صورت داشتن حد نصابهای اعلام شده در جدول (۱) می‌توانند از تاریخ ۹۶/۰۳/۰۶ تا ۹۶/۰۳/۱۳ با مراجعه به سایت پژوهشکده به نشانی (www.rifst.ac.ir) نسبت به ثبت‌نام برای ارزیابی تخصصی ‌اقدام نمایند. بدیهی است داوطلبانی می‌توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کدرشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که نمره کل مندرج در کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۶ آنها  در رشته امتحانی مربوطه مساوی یا بالاتر از حدنصاب مندرج در جدول شماره(۱) باشد.

شایان ذکر است حدنصاب لازم برای داوطلبان دارای سهمیه ایثاگر ۷۰ درصد و برای داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و مربیان حائز شرایط ۸۰ درصد حدنصاب اعلام شده برای داوطلبان آزاد (مندرج در جدول شماره ۱) خواهد بود.

 جدول شماره (۱) : کد رشته محلهای مورد پذیرش و حد نصابهای اعلامی برای ورود به مرحله ارزیابی تخصصی
کد

رشته محل

کدرشته امتحانینام رشته امتحانیکد

گرایش

نام گرایشکد

دوره

نام دورهظرفیتحد نصاب نمره کلمحل تحصیل
۴۵۷۶۲۴۱۲علوم و مهندسی صنایع غذایی۱فناوری مواد غذایی۱روزانه۲۳۰۰۳مشهد
۴۵۸۳۲۴۱۳علوم و مهندسی صنایع غذایی۲زیست فناوری مواد غذایی۱روزانه۲۳۰۰۳مشهد
 ۴۵۶۸۲۴۱۴علوم و مهندسی صنایع غذایی۳شیمی مواد غذایی۱روزانه۲۳۰۰۳مشهد
۴۵۶۳۲۴۱۵علوم و مهندسی صنایع غذایی۴صنایع غذایی۱روزانه۲۳۰۰۳مشهد

۱-برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:

 جدول شماره (۲) : کدرشته محلهای مورد پذیرش پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و تاریخ‌های مراجعه حائزین شرایط  مرحله ارزیابی تخصصی
کد

رشته محل

کدرشته امتحانینام رشته امتحانیکد

گرایش

نام گرایشکد

دوره

نام دورهظرفیت*تاریخ مصاحبه محل تحصیل
۴۵۷۶۲۴۱۲علوم و مهندسی صنایع غذایی۱فناوری مواد غذایی۱روزانه۲۹۶/۰۳/۲۱مشهد
۴۵۸۳۲۴۱۳علوم و مهندسی صنایع غذایی۲زیست فناوری مواد غذایی۱روزانه۲۹۶/۰۳/۲۱مشهد
۴۵۶۸۲۴۱۴علوم و مهندسی صنایع غذایی۳شیمی مواد غذایی۱روزانه۲۹۶/۰۳/۲۱مشهد
۴۵۶۳۲۴۱۵علوم و مهندسی صنایع غذایی۴صنایع غذایی۱روزانه۲۹۶/۰۳/۲۱مشهد

 *در دو نوبت صبح (ساعت ۸ الی ۱۲:۳۰) و بعد از ظهر (ساعت ۱۳:۳۰الی۱۹)

* اطلاعیه تکمیلی در خصوص ساعت مصاحبه معرفی شدگان مرحله اول آزمون دکتری ۹۶ متعاقبا اعلام می گردد.

۲-مدارک مورد نیاز: 

  • تکمیل فرم شماره ۱
  • کمیل فرم طرح واره مربوط به هر کد رشته محل 
  • اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویری از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • مدارکی که وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مشخص نماید (ویژه آقایان)  
  • حداقل دو توصیه نامه از سوی اساتید (ترجیحاً راهنما و مشاور) مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دکتری 
  • تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۶
  • اصل و کپی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

تبصره ۱- آن‌دسته از داوطلبان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای فارغ‌التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۹۵/۱۱/۳۰ را همراه داشته و ارائه نمایند.

  • مستندات و پرینت از فرم شماره ۱، طرح واره و تمامی مدارک آپلود شده
  • کپی فیش بانکی به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال به حساب جاری 
  • درآمد‌های اختصاصی به شماره ۲۱۷۲۰۱۱۷۰۱۰۰۸ بانک ملی شعبه بلوار سجاد به نام پژوهشکده علوم و صنایع غذایی 

توجه: مبلغ مذکور غیرقابل استرداد است.

  • اصل و کپی حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

۳- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (۱) و (۲) آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال ۱۳۹۶

۴- شرایط اختصاصی پژوهشکده:

آزمون مرحله دوم دکتری (آزمون تخصصی) تنها به صورت مصاحبه برگزار شده و آزمون کتبی اجرا نخواهد شد.

۵- محل برگزاری مصاحبه یا آزمون تخصصی: 

مشهد- کیلومتر ۱۲ بزرگراه آسیایی مشهد – قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

۶- نحوه درخواست پذیرش از پژوهشکده: 

تکمیل و ارسال فرم مخصوص داوطلب و آپلود مدارک مورد نیاز مطابق فرم از طریق سایت پژوهشکده به نشانی (www.rifst.ac.ir) در زمان‌های اعلام شده

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که مرحله بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
.........
خرداد ۱۲, ۱۳۹۶ ۳:۴۱ ب٫ظ

کی مصاحبه است