مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
مدرسان شریف
https://tat-translator.ir/
https://negareh.ac.ir/webinar-negareh/
https://negareh.ac.ir/
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://ble.ir/phdtest
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://negareh.ac.ir/webinar-negareh/
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://ble.ir/phdtest

راه‌اندازی ۱۲ دوره مشترک بین‌الملل در مقاطع تحصیلات تکمیلی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طی سال‌های گذشته حدود ۱۲ دوره مشترک بین‌المللی بخصوص در حوزه تحصیلات تکمیلی راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهادی در خصوص برنامه‌های انجام شده این وزارتخانه طی چهار سال گذشته گفت: موضوع ساماندهی آموزش عالی مهمترین برنامه‌ای بود که طی سال‌های گذشته آن را دنبال می‌کردیم و در حال حاضر نیز پیگیری می‌شود.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

فرهادی خاطرنشان کرد: برنامه داشتیم تا دانشگاه‌ها دارای فضای بانشاط و آرامی باشند که تا حد زیادی این امر محقق شد.

وی تأکید کرد: همکاری‌های علمی و بین‌المللی از دیگر برنامه‌های این وزارتخانه بود که محقق شد.

فرهادی عنوان کرد: پروژه‌های تحقیقاتی مشترکی را نیز با کشورهای مختلف انجام داده‌ایم که در حال حاضر با اتحادیه اروپا ۱۴۰ پروژه علمی مشترک داریم.

وی افزود: حضور در پروژه‌های «سرن» و «سزامی» از سوی این وزارتخانه دنبال شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به توسعه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ۱۳۱ آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه‌های کشور راه‌اندازی شد که بیش از ۶۰ درصد این آزمایشگاه‌ها تجهیز و تکمیل شده‌اند.

6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
دانشجو
شهریور 10, 1396 6:15 ب.ظ

با سلام و احترام
لطفا شرایط سنی جدیدی رو که برا جذب هیات علمی تصویب کردید ۴۰ سال برا دکترارو ملغی بفرمائید و همون سن قبلی ۴۵ سال باشه. واقعا غیر منطقی است.

D
شهریور 2, 1396 3:01 ب.ظ

هزینه اش چفدره

داوطلب دکتری
مرداد 19, 1396 12:36 ب.ظ

سلام، لطفاً حقوق ماهیانه برای کل دوره ها، روزانه، شبانه، پردیس در نظر گرفته شود. از آنجا که برای این ۳دوره تعهد تمام وقت و بدون شاغل بودن اجازه ی درس خواندن داده می شود.

علی
مرداد 19, 1396 3:18 ب.ظ

گول نزنیم خودمون تو همهی جای دنیا یه سری از دانشگاها پولین و هیچ هزینه ای برای کمک نمی دهند، اما یه سری از دانشگاها بسته به رزومه طرف حقوقای متفاوتی البته نه با اختلاف فاحش می دهند.

مجید
مرداد 17, 1396 11:24 ق.ظ

آقای وزیر لطفا فکریی به درخواست دانشجویان دکترا کنید که متقاضی دریافت حقوق هستن .

رسول-کامپیوتر
مرداد 17, 1396 4:14 ب.ظ
پاسخ به  مجید

فردا وزیر علوم پیشنهادی اعلام میشه.