درخواست دانشگاه های غیرانتفاعی برای تعطیلی دوره های شبانه و پردیس

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

نایب رئیس اتحادیه‌ دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: امیدواریم وزیر علوم بتواند پردیس های بین‌ الملل پولی و نوبت های شبانه دانشگاه های دولتی را تعطیل کند و ورود بخش دولتی به بخش خصوصی آموزش عالی را متوقف سازد.

دکتر محمد طیرانی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: دکتر منصور غلامی، وزیر علوم در گذشته پردیس بین‌الملل دانشگاه بوعلی همدان را منحل کردند که انجام این اقدام برای سایر دانشگاه‌ها یکی از خواسته‌های اصلی ما محسوب می‌شود. در پردیس بین‌الملل فردی که توانایی مالی بالایی دارد، می‌تواند با صرف هزینه از دانشگاه‌های دولتی دکتری بگیرد که این موضوع برای دانشگاه‌های دولتی، یک  افت محسوب می‌شود؛ چراکه تنها افراد پولدار می‌توانند از آن‌ها مدرک بگیرند؛ لذا دانشگاه‌های دولتی باید رسالت خود را حفظ کرده و دانشجویان روزانه تربیت کنند و به راه اندازی نوبت دوم و پردیس نپردازند؛ امیدواریم دکتر غلامی بتواند ورود بخش دولتی به بخش خصوصی آموزش عالی را متوقف کند و به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی بهای ویژه‌ای دهد.

وی،دکتر غلامی، وزیرعلوم را فردی فرهیخته و گزینه بسیار شایسته ای برای تصدی وزارت علوم دانست و اظهار کرد:  ایشان مدت‌ها ریاست دانشگاه بوعلی همدان را بر عهده داشتند و از اطلاعات بالایی در بخش غیردولتی برخوردارند و حتی در یکی از دانشگاه‌های غیردولتی از اعضاء هیأت مؤسس و هیأت امنا هستند.

طیرانی افزود: امیدواریم دکتر غلامی حمایت ویژه‌ای از بخش غیر دولتی داشته باشد؛ چرا که به فرموده مقام معظم رهبری بزرگترین بخش آموزشی و بهترین نمونه‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، مؤسسات آموزش عالی هستند که با سرمایه اساتید دانشگاه تاسیس شده‌اند و امیدواریم با رأی آوردن دکتر غلامی به این بخش توجه ویژه‌ای شود تا بخش خصوصی بتواند از  ظرفیت‌هایی که دارد برای کمک به جامعه استفاده کند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

14 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکتری
مرداد ۱۹, ۱۳۹۷ ۱:۱۷ ب٫ظ

سلام. کیفیت دانشگاه های شبانه با غیر انتفاعی قابل مقایسه نیست …حتی پیام نور از غیرانتفاعی ها بهتر و با کیفیت تر است مطمئن باشید و میدانم که خود بهتر میدانید هم شما مخاطبین و هم روسای دانشگاه ها و هم وزیر علوم ….در ثانی کسی که شبانه قبول میشود هم رتبه بالا دارد و هم روزمه درخور ….اصلا سپردن دانشگاه شبانه و پیام نور به غیر انتفاعی های به ضرر علم و لطمه ای بر مدارک دکتری خواهد بود

پناه
آبان ۱۵, ۱۳۹۶ ۱۰:۳۸ ق٫ظ

ایشون صورت مساله رو پاک کردند و به زعم خودشون مشکل رو حل کردند !!! بعضی از شهرهای دنیا بیش از هزاران نوع دانشگاه های دولتی و غیردولتی هستند و هیچ کدوم دیگری رو حذف نکرد بلکه ارتقا پیدا کردند …. البته متاسفانه رقابت سالم برای برخی یعنی حذف رقبا!!! التماس تفکر

ناصر
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۷:۳۷ ب٫ظ

درسته که کیفیت دانشگاه های غیرانتفاعی پایینه اما در حقیقت رسالت واقعی حق رو به دانشگاه های غیرانتفاعی میده و اگه قانونا حساب کنیم و نه از روی تعصب و کیفیت پردیس ها و شبانه و حتی علمی و کاربردی و پیام نور بایستی در قالب دانشگاه غیرانتفاعی و زیرمجموعه بخش خصوصی فعالیت میکردند

رضا
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

موافقم با سینا

Leila.kheradmandi
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۱۲:۰۹ ب٫ظ

رشته های دکتری پردیس ارس رو بفرمایید

مهدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۶:۳۹ ق٫ظ

اونوقت ما که پردیس خودگردان مدرک گرفتیم و تومدرکمون قید شده “پردیس ۲(خودگردان) دانشگاه شهید بهشتی” تکلیفمون چی میشه؟!

سینا سازه
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۲:۵۶ ق٫ظ

نظر بهتر اینه که تحصیلات تکمیلی از دانشگاههای غیر انتفاعی حذف بشه تا کیفیت آموزش بالاتر بره

سپهر
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  سینا سازه

هزااااااران لایک.تحصیلات تکمیلی فقط در دانشگاههای ملی وآزاد(علوم تحقیقات،مرکزی،جنوب)

میترا
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  سینا سازه

لااااااااااااااااایک.

دانشجو
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۸:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  سینا سازه

موافقم. تحصیلات تکمیلی باید فقط در دانشگاههای دولتی باشه. چطور یک موسسه غیرانتفایی با یک اتاق و دو دانشجوی دکتری آزاد دانشجوی ارشد تربیت می‌کنه.
آخه دیگه مدرک ارشد و دکتری که مدرکی نیست که بگویید حق همه است. با این روال چند سال دیگه همه دارای مدرک دکتری هستند و بیکار.
مثل الان که همه مدرک کارشناسی دارند و یا راننده تاکسی هستند یا بیکار.

ملک
آبان ۱۲, ۱۳۹۶ ۱:۰۴ ق٫ظ

در دوره هاى شبانه و پردیس ها، أفراد علاوه بر اینکه پول میدهند، تحصیل هم میکنند! کیفیت آموزشی را در دانشکده هاى غیر انتفاعی بهتر از روزانه ها بفرمایید…ما قول میدهیم به آنجا بیاییم!!!

دکتر
آبان ۱۱, ۱۳۹۶ ۱۰:۱۵ ب٫ظ

بنظرمن درهمه شهرها یک دانشگاهی تحت عنوان یک دانشگاه ملی اون شهر باتجمیع امکانات دانشگاههای اون شهر آزاد وپیام نور وغیره توسط وزارت علوم پیگیری وایجاد شودوباتوجه به امکانات وظرفیتها درمقاطع مختلف دانشجو جذب نماید .باتشکر

mehran
آبان ۱۱, ۱۳۹۶ ۵:۲۰ ب٫ظ

سلام—نظرعالی فرمودند استادمحترم