مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
مدرسان شریف
https://tat-translator.ir/
https://eseminar.tv/wb182645
https://negareh.ac.ir/prime-plus/
https://www.arkaschool.net
https://negareh.ac.ir/
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://ble.ir/phdtest
https://www.academymemari.com/
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://eseminar.tv/wb182645
https://negareh.ac.ir/prime-plus/
https://www.arkaschool.net
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://ble.ir/phdtest
https://www.academymemari.com/

شروع ثبت‌نام آزمون دکتری ۹۷ از عصر امروز

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۹۷ از عصر امروز و پایان مهلت ثبت‌نام در روز سه‌شنبه ۷ آذر خبر داد.

 دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا در این باره گفت: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون ورودی دکتری (ph.d) نیمه متمرکز سال ۹۷ اعم از دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی از عصر امروز چهارشنبه اول آذر از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز و در روز سه‌شنبه هفتم آذر پایان می‌‌یابد.

او ادامه داد: کلیه متقاضیان ضرورت دارد در مهلت تعیین شده پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم‌کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت نام و پرداخت مبلغ ۶۰۰ هزار ریال اقدام کنند. همچنین با توجه به ارائه خدمات پیامکی در طول آزمون داوطلبان علاقه‌مند به دریافت این خدمات باید نسبت به پرداخت مبلغ ۵۰۰۰ ریال اقدام کنند.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

توکلی افزود: براساس ضوابط، هر داوطلب می‌تواند با توجه به علاقه فقط در یک کد رشته محل امتحانی و متناسب با مدرک فارغ‌التحصیلی در این آزمون ثبت‌نام و شرکت کند. همچنین سطح سئوالات اختصاصی در این آزمون حسب مورد در حد داشتن اطلاعات و تجربیات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در هر رشته مطابق فهرست برنامه‌های مصوب شورای عالی برنامه درسی در دروس تخصصی ضریب چهار، آزمون زبان ضریب یک و آزمون استعداد تحصیلی ضریب یک است.

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اطلاعیه این سازمان درباره نحوه ثبت‌نام در آزمون دکتری نیز از روز شنبه ۲۷ آبان‌ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته و آزمون دکتری ۹۷ روز جمعه چهارم اسفند ۹۶ در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود.

14 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
منتظرگلستان
آذر 2, 1396 0:12 ق.ظ

سلام دوستان کسی نمی دونه کی اعلام نتایج تکمیل ظرفیت میاد

آی سان
آذر 3, 1396 10:51 ق.ظ
پاسخ به  منتظرگلستان

سازمان سنجش که چیزی اعلام نکرده. تا آخر آذر مصاحبه ها ادامه داره پس احتمالا اواسط دی ماه اعلام میشه

ناهید
آذر 1, 1396 6:32 ب.ظ

سلام . کجا میشه ثبت نام کرد؟ برای من نمیاد چرا ؟

حسابدار ی
آذر 1, 1396 2:36 ب.ظ

سلام. خسته نباشید به همه… منم واسه آزمون دکتری مدرک زبان ندارم. لازمه مدرک زبان داشته باشیم؟ همون EPT؟میشه لطف کنید راهنمایی کنین؟ مقاله isc دارم و معدلم۱۸ است. دارم مطالعه می کنم. مدرک زبان برای جلسه مصاحبه لازمه؟ دوستان راهنمایی می فرمایید. برای همه آرزوی موفقیت دارم.

پارسا
آذر 1, 1396 5:32 ب.ظ
پاسخ به  حسابدار ی

برای ثبت نام آزمون دکتری مدرک زبان نیاز نیست. لطفا دفترچه ی ثبت نام رو کامل مطالعه بفرمایید.

نسترن بیچاره
آذر 3, 1396 11:05 ب.ظ
پاسخ به  حسابدار ی

سلام.مدرک زبان الان تجباری نیست ولی در مصاحبه میتونه خیلی موثر باشه.از الان تا اردیبهشت وقت دارید.سعی کنید یه مدرک از یه آزمون بگیرید

فناوری اطلاعات
آذر 1, 1396 2:23 ب.ظ

سلام من تازه فارغ التحصیل شدم مدرک زبان ندارم میتونم ارشد شرکت کنم بدون مدرک زبان احتمال قبولی تو مصاحبه هست؟
رشته ام فناوری اطلاعات هست.
کسی میتونه راهنماییم کنه لطفا؟

پارسا
آذر 1, 1396 2:27 ب.ظ

شما برو سایت مسترتست دات آی آر

کنکوری 1397
آذر 1, 1396 1:21 ب.ظ

روز دوشنبه چیزی روی سایت سنجش قرار نگرفته!

Delaram
آذر 1, 1396 1:13 ب.ظ

سلام، وقت بخیر،
دوستان کسی اطلاع داره نتایج تکمیل ظرفیت دکتری کی اعلام میشه؟؟؟؟

سهراب عباسی
آذر 1, 1396 1:05 ب.ظ

افرین

آنا
آذر 1, 1396 11:47 ق.ظ

دفترچه رو نذاشتن که هنوز

آزاد
آذر 1, 1396 12:35 ب.ظ
پاسخ به  آنا

نوشته امروز عصر دقت کنید

پارسا
آذر 1, 1396 2:28 ب.ظ
پاسخ به  آنا

از الاااااااااااااااااان دارن حرصمون میدننننننننننننننننننننننن. پس چی شد این ثبت نام دکتری مردیم از استرس