موسسه آموزشی نگاره
دوره نگاره

توانایی دانشگاه ها برای حذف کنکور در مقطع دکتری تخصصی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

معاون آموزش وزارت علوم گفت: سال 94 در یک دوره کنکور دکتری را برداشتیم و گزینش را به دانشگاه‌ واگذار کردیم که این حرکت کاری بسیار خوب بود. 

مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزش وزارت علوم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص حذف کنکور گفت: به نظر من کنکور باید در تمام مقاطع حذف شود، سال 94 در یک دوره کنکور دکترا را برداشتیم و گزینش را به دانشگاه‌ واگذار کردیم که این حرکت کاری بسیار خوب بود. این کار می‌تواند اقتدار دانشگاه‌‌ها را در پی داشته باشد اما بنابه دلایلی مجلس شورای اسلامی قانونی را تصویب کرد که طی آن کنکور مجددا به حالت اولیه بازگشت.

معاون آموزش وزارت علوم ادامه داد: باور من این است دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های تراز اول ما به واسطه بلوغی که رسیده‌اند، می‌توانند به خوبی دانشجویان را بر اساس گزینش و بدون نیاز به کنکور و آزمون تخصصی انتخاب و گزینش کنند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

83 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علی ۱۹۹۰
دی ۴, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب٫ظ

سال ۹۴ اونقدر وضعیت خوب بود که حتی دانشگاه های درجه ۳ هم بعد از ساعتها انتظار در صف مصاحبه افتخار ندادن با من مصاحبه کنن ولی سال بعد که تاثیر کنکور اعمال شد با رتبه تقریبا مشابه سال ۹۴ من سال ۹۵در یکی از بهترین دانشگاه های کشور که انتخاب سومم بود قبول شدم و انتخابهای بعدی رو هم اکثرا نفر اول مصاحبه شده بودم

امیدوار به لطف خدا
دی ۴, ۱۳۹۷ ۷:۱۸ ب٫ظ

به نظرتون وقتی وزارت علوم شکایتمون رو به دانشگاه مربوطه ارجاع بده، جای امیدواری هست؟

علی
دی ۴, ۱۳۹۷ ۹:۲۴ ق٫ظ

مثل اینکه آقای دکتر این قضیه که هر کسی در هر دانشگاهی ارشد بگیره محکوم به خواندن دکتری در همان دانشگاه هست و از سیستم مافیایی مصاحبه خبر ندارند که باعث شده کسایی که دستشون به دهنشون میرسه رفتن از کشور را برای ادامه تحصیل در دانشگاهی بهتر، را انتخاب کنند و بقیه که مشکلات مالی دارند برخلاف میلشون به فکر ادامه تحصیل نباشند.بنظرم همان قبولی در کنکور دکتری بدون مصاحبه بهترین روش برای دکتری هستش مگرنه اینکه مافیای مصاحبه برداشته بشود

سمیرا سلامتی
دی ۳, ۱۳۹۷ ۱:۱۷ ب٫ظ

کنکور حذف بشه هیچوقت دانشگاه تهران و روزانه ها از. فارغ التحصیل های غیر روزانه دانشجو نمیگیرن
یعنی دانشجویی که لیسانس و فوق نتونسته روزانه بخونه الان هم محکوم به غیر روزانه میشه
کنکور دکتری تنهاامید عدالت ه
شما مصاحبه رو حذف کنید
که مافیای هیات علمی دانشگاه های برتر حذف بشه
و هرکی رتبه خوب میاره بتونه دانشگاه خوب درس بخونه

سمیرا سلامتی
دی ۳, ۱۳۹۷ ۱:۱۳ ب٫ظ

خیلی ببخشید شما خیلی دم از عدالت می زنید مصاحبه رو حذف کنید هر کی تو کتبی نمره آورد بتونه انتخاب رشته کنه و بره دکتری بخونه . همین جوری ش رتبه خوب میارن تو مصاحبه رد میشن.
در صورتی که توانایی ش رو هم داره و فقط بنا به دلایلی چون نتونسته لیسانس و فوق روزانه بخونه حالا برای دکتری هم محکوم به اینه روزانه نخونه.
لطفا اینقدر عوام فریبی نکنید. بزارید هر کس توانمند تره دکتری روزانه بخونه
شما مصاحبه رو حذف کنید

....
دی ۳, ۱۳۹۷ ۶:۰۰ ب٫ظ

من لیسانس و فوقم روزانه دانشگاه تبریز بود رتبه تک هم آوردم با ده تا مقاله و مدرک زبان، دانشگاهم شبانه هم برنداشت نه من نه هیچکس دیگه رو
بعد میگن دانشگاهها خوب میتونن تعیین کننده باشند!!!!!!

محمد
دی ۳, ۱۳۹۷ ۹:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  ....

مسئله دانشگاه تبریز در پارسال یه مورد خاص بوده و یقینا دلایلی پشت اون هست.
اشتباه شما این بوده که جای دیگه ای رو امتحان نکردید و البته ممکنه که شما هم دلایل خودتون رو داشته باشید و امیدوارم که علت اون اطمینان زیادی از خودتون نباشه زیرا خیلیها چوب این اشتباه رو خوردن.
من مطمئنم که شما اگر جاهای دیگه رو انتخاب میکردید صد در صد قبول میشدید.
حالا هم دیگه گذشته و افسوس بیفایده است.انشاله امسال قبول میشید

.....
دی ۴, ۱۳۹۷ ۳:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

ممنون ولی دیگه شرکت نمی کنم
به قول شما منم دلایل خودمو دارم که فقط می تونم این دانشگاه رو انتخاب کنم
ولی کاری که دانشگاه کرد به هیچ وجه قابل توجیه نیست و من همچنان پیگیر هستم

خسته
دی ۳, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۰ ق٫ظ

قبول دارم که مثل تمام دنیا دانشگاهها باید تعیین کننده دانشجو باشند ولی نه هر دانشگاهی
آیا معاون محترم وزیر از روند مصاحبه ها اطلاع دارند؟

قوبیلای
دی ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ب٫ظ

با سلام به همۀ داوطلبان عزیز
من از روز اوّل گفتم که اعتراض کنید. همین حالا هم همگی اعتراض کنید به این سیستم بسیار فاجعه بار و مافیایی پذیرش دکتری مخصوصاً اعتراض کنید به نمره حد نصاب مرحله دوم که خود یک ترفندی بزرگ و بسیار ظالمانه شده در پذیرش دکتری. توجّه کنید که اگر همگی اعتراض کنید حتماً فکری می کنند. این اعتراضات را با صدای بلند در سطح بالا اعلام کنید. با تشکر

Mehdi
دی ۳, ۱۳۹۷ ۸:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  قوبیلای

سلام، در سایت وزارت علوم بخشی هست برای دریافت نظرات توسط معاون وزیر و پل ارتباطی با جناب وزیر علوم.

.....
دی ۴, ۱۳۹۷ ۳:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  Mehdi

سلام
من تازه متوجه شدم که سایت وزارت علوم و بخش بررسی شکایاتشون آزمایشی هست و اصلا شکایات خونده نمیشه
خیلی خیلی متاسفم هم برلی خودم و هم دوستان دیگه ای که پیگیر این سامانه بودن

مریم
دی ۱, ۱۳۹۷ ۵:۲۳ ب٫ظ

هر روز یه خواب جدید واسه کنکور دکتری
میتونستین همین کارو برای تکمیل ظرفیت انجام بدید، و بذارید دانشگاها خودشون برای تکمیل ظرفیت امسال تصمیم بگیرن

میلاد مکانیک
دی ۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ق٫ظ

به نام خدا
باز صد رحمت به مجلس که حداقل قانون پذیرش دکتری رو تصویب کرد و گرنه دست امثال این آقا بود کلا به دانشگاه ها واگذار می کرد.درسته تو شرایط فعلی هم عدالت صد در صدی رعایت نمیشه ولی خب باز یه کم شرایط بهتره

زهرا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۱۹ ب٫ظ

دوست عزیز دانشگاه آزاد هم قبولی سخته من دو سال پشت کنکور بودم صبح تا شب هم درس میخوندم آخر هم خدا خیر دهد به رییس دانشگاه آزاد که مصاحبه را منطقه ای کرد و جلوی پارتی بازی را گرفت تا قبول شدم وگرنه مصاحبه بیعدالتی محض مخصوصا برای آنهایی که بجز شهر خودشون نمی توانند شهر دیگری بروند از رییس دانشگاه آزاد ممنونم

سالاری
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  زهرا

دیگه کسی دانشکاه ازاد قبول نشه درس نخونه بهتره

زهرا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۵۶ ب٫ظ

مصاحبه یعنی بی عدالتی اگر کسی سواد دارد تو آزمون کتبی خودش را نشان دهد من مصاحبه رفتم مصاحبه یعنی بی عدالتی

محمد
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۱۸ ب٫ظ

با سلام.به‌ نظر بنده باید سهم دانشگاه ها در مصاحبه به صفر برسد چون من‌ و امثال من با رتبه های تک رقمی ورزومخ نسبتا خوب صرفا به خاطر اینکه باب میل بعضی ازاساتیدنبودیم هیگ کجا قبول نشدیم.این برادرعزیز باید ۱۸۰درجه تجدیدنظربفرمایند.

علی
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۳:۵۳ ب٫ظ

پی اچ دی لطفا و خواهشا پیام بچه ها رو به گوش آقای معاون وزیر برسونید ما اعتقاد داریم همین دانشگاه های تراز اول هر کی رو دلشون بخواد برمیرارن. خودم مصاحبه رفتم امیرکبیر و با رزومه خوبی که داشتم اصلا به حرفهام توجه نکردن و گوش ندادن که چه مقالاتی دارم و چه رزومه ای. به نظر من سهم دانشگاه ها باید کمتر شود به جای این طرح شکست خورده قبلی معاون محترم وزارت علوم

کیمیا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۲:۵۶ ب٫ظ

به نظر من اصلا نباید به دانشگاه ها واگذار شه..حتی همون ۵۰ درصد رو هم باید ازشون بگیرن..تو مصاحبه ها بی عدالتب بیداد می کنه

Yekta
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۱۲ ب٫ظ

پی اچ دی لطفاً به مسولان اطلاع رسانی کنید و صدای این همه معترض باشید.
اکثریت داوطلبان آزمون دکتری که مستقیما با اتفاقات ناشایست روی داده در جلسات مصاحبه مواجه شده اند (به ویژه در همان دانشگاه های تراز اول مد نظر معاون محترم) رای به عدم واگذاری حقی بیشتر از ۵۰% به دانشگاه ها دارند. معاون محترم لطفاً لطفاً و لطفاً شما هیچ طرحی تصویب نکنید هر چیزی که در حال حاضر هست خوب یا بد داوطلبان بیچاره خودشان را با آنها تطبیق میدهند. نظر شخصی من این است: ۵۰% سهم آزمون کتبی جهت مرور اطلاعات تئوری هر رشته و ۵۰% سهم مصاحبه با حضور یک نماینده بی طرف از طرف سازمان سنجش آموزش کشور در جلسات مصاحبه همه دانشگاه ها که بلافاصله بعد از اتمام مصاحبه افرادی که صلاحیت پذیرش را کسب کرده اند برای اعلام نهایی سازمان سنجش توسط همان داور سازمان به سازمان سنجش آموزش کشور معرفی شوند.

زهرا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۰ ق٫ظ

کاش وزارت علوم وستجش یه فکری هم ب ای دانشگاه آزاد میکرذن. بعضی رشته هاش بیخور داره دانشجومیگیره بصورت فله ای. وهمه قبولن… توروخدا باآبروی دکترابازی نکنین

زهرا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳ ق٫ظ

دیگه میخان راحت کاری کنن که هرکی روکه خاستن بیارن… وخوب حق کشی کنند. نه تازه باید صددرصد شو سنجش انجام میداد تاافرادلایق میرفتن. همین پنجاه درصدهم توش ظلم هس

سحر
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۱ ق٫ظ

تا دیگه هرکی روخواستند وارد دانشگاه ها کنند … اخه مثل کشورهایی اروپایی وغربی براساس لیاقت وعدالت سنجیده میشه برای همون !!!!!

ماری
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۰ ق٫ظ

واقعا جای تاسف داره که چطور چنین چیزی میگن ، الان که ازمون ۵٠ درصد داره و مصاحبه هم ۵٠ درصد یه سری از دانشگاه ها دارن خدایی میکنن خدا نکنه روزی برسه که همه چیز رو به دانشگاه واگذار کنن ، یا خدا چه میشود!!!!!

S
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ق٫ظ

کی کنکورو برداشتند؟!!! کنکور دکتری هیچ موقع حذف نشده. چرا الکی میگن سال ۹۴ حذف کردیم؟!!!

ویکتاریون
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  S

کنکوری که سال ۹۴ گرفتن و قبولی هاش ورودی ۹۵ می شدن فقط نقش غربالگری داشت. فقط ترازی که توی اون می آوردی برای دعوت به مصاحبه مهم بود؛ که اونم انقدر دانشگاها تراز رو پایین آورده بودن که رسما کنکور بی اثر شده بود. نتیجه ها رو هم اون سال خود دانشگاه ها اعلام می کردن. نه سنجش. منظورش اونه.

S
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

کی کنکورو برداشتند؟!!! من از سال ۸۹ تا الان دارم کنکور شرکت میکنم. چرا الکی میگن سال ۹۴ کنکورو برداشتیم!!!!

Ani
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ق٫ظ

با سلام نظرشون واقعن جالبه کدوم دانشگاه تراز اول کشور در جذب دانشجوهای دکتری نهابت عدالت رو رعایت میکنه که کنکور برداشته بشه؟؟!!!!

مورچه
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۶ ق٫ظ

دقیقا مافیای انحصاری دانشگاه ها رو میخوان هرچه میتونن قوی تر کنن. مرد حسابی همین مصاحبه هم که هست کلی توش تبعیض و اعمال سلیقه میشه. بهترین راه حل یک ازمون هست و بس. که هیچ انسامی حتی یدرصد هم توش تاثیر نذاره و همش خودکار باشه. این ادمایی که برای مصاحبه انتخاب میشن فکر میکنن علامه دهر هستند و زمان خودشون شاید فقط یه گزینش عقیدتی وجود داشتع نه این مصاحبه هایی که شبیه میز محاکمست.

محمد-ایران باستان
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۲:۰۸ ق٫ظ

جالبه که دانشجوها از عدم کارایی مصاحبه های دکتری شکایت دارن و ایشون دقیقا نظر مخالف اکثریت رو به عنوان راهکار مناسب پیشنهاد میدن!!!

سالاری
آذر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۳۷ ب٫ظ

سلام دوستان. من رشتم مهندسی نساجی. هست . رشته نساجی‌متقاضی خیلی کمی داره. تو کل کشور کمتر از صدتا شرکت کننده داره، در سال ۹۵ دکتری در دوره دولتی ۱۵ نفر رو میگرفتن. در سال ۹۶ در دولتی ۳۰ نفر رو گرفتن و در سال ۹۷ هم ۳۰ نفر رو گرفتن این نشون دهنده چیه؟ ممکنه امسال هم دوباره ۳۰ نفر رو بگیرن؟

علی طلایی
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ب٫ظ

ترکیب آزمون کتبی و شفاهی،بهترین روش هست.
در ضمن تا حدودی میتونه از تضییع حق داوطلبان دکترا جلوگیری کنه

سعید
آذر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۰۵ ق٫ظ
پاسخ به  علی طلایی

باشه

علی
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ب٫ظ

دیگه عادت کردیم به خبرهای بد و ناراحت کننده

سحر
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۳:۱۶ ب٫ظ

متاسفانه دانشگاههای سطح اول نهایت بی عدالتی را در پذیرش دانشجو دارند.

قوبیلای
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ب٫ظ

مسئول سایت پی اچ دی لطفاً منتشر کن
داوطلبان عزیز تا دیر نشده خواهشمندم نسبت به نمره حد نصابی مرحله دوم که نمرات مرحله اول را ندیده می گیرد،، هشتک اعتراضی راه بیندازید

محمد
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ق٫ظ

جناب آقای معاون آموزش وزارت علوم
اون دانشجوی توانمند دانشگا های تراز اول می تواند در کنکور هم نمره بیاورد جنابعالی بیشتر نگران عدم رعایت عدالت آموزشی باشید و بگذارید حداقل این یک کاری که نماینده ها به درستی انجام داده اند بی اثر نباشند
موید باشید

سعید
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ق٫ظ

با سلام
مسخره بازی میشه چون کسی توی دانشگاه آشنا داشته باشه پذیرش میشه و مصاحبه و مدارج علمی پژوهشی هم فراموش میشه، یکی پدرش ، مادرش داییش عموش خاله اش توی دانشگاه خوب استاد باشه یا نوذ داشته باشه اون میشه معیار انتخاب اون فرد به عنوان دانشجوی دکتری

کیمیا
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۲:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  سعید

…دقیقا..نمونش رو زیاد دیدم ..

میثم
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۷:۱۴ ب٫ظ

در ضمن یادم رفت بگم اگه هم قراره همین منوال باشه باید فردی که میره مصاحبه ازش تست زبان بگیرن و توانایی صحبت کردن داشته باشه والا به نطر من خیلی مسخره است آدم دانشجوی دکتری باشه و نتونه انگلیسی صحبت کنه این ازمون های زبان هم مثل تولیمو و msrt و … هم معیار مناسبی برا سنجش زبان نیست چون تستیه و به هیچ دردی نمی خوره تو روز مصاحبه شرکت کننده باید انگلیسی صحبت کنه

میثم
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۷:۰۷ ب٫ظ

با سلام خدمت همه عزیزان، دوستان متاسفانه مشکل ما اینه که هر کی برای منفعت خودش داره تلاش می کنه و فقط خودشو در نظر می گیره برا همین یکی موافق واگذاری کل ازمون به دانشگاه هاست چون منفعت بیشتزی می بره و اونی هم که مخالفه میگه همه چی سلیقه ایه، هر دو طرف کاملا حق دارن و نظرشون قابل احترام ، من خودم دو سال پیش شرکت کردم رتبم ۱۵ شد با ۵ تا مقاله ISI و چند تا تالیف کتاب البته کتابا زیاد مهم نبودن ولی خب به اندازه خودش نمره داشتن دوره ارشد هم همون دانشگاه بودم و استادم کاملا منو می شناخت ولی خب دوستان قوی تر از من بودن و اونا رو برداشتن خاستم یه شرح حال خودم رو هم از آزمون بگم ولی در کل باید مطابق کل دنیا پیش بریم تا کی ما می خایم آزمون بدیم کتاب بخونیم تست بزنیم قبول بشیم یه بار برای همیشه ازمون رو بردارن خلاص قرار نیست همه ما دکتری بخونیم به خدا برا مملکت همه چیز لازمه این همه دانشجوی بیکار دکتری ولی باز هم هممون خودمونو قول می زنیم هر سال شرکت می کنیم بنده به عنوان برادر کوچک شما و یه عضو کوچکی از خانواده فارغ التحصیلان پیشنهاد می کنم فقط دنبال دکتری نباشین وقتی سن می ره بالا مشکلات هم زیادتر میشه تازه بعد از مثلا ۳۴ سالگی دوباره برگردیم بریم دنبال یه شغل دیگه اونم در حالی که ۲۲ یا ۲۳ سال درس خوندیم یه شکست محسوب میشه بهتره برخی مواقع… ادامه نظر»

Hamid
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۸:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  میثم

سلام دوست عزیز، فک کنم شما یه خورده مسائل رو با هم قاطی کردین. اینکه یه جوون مثلا ۳۰ ساله به قول شما بخواد دکتری بخونه یه نظر شخصیه اولا و مطمئن باش که اینقد شعورش میرسه که نخواد ۴ سال وقتش رو تلف کنه. طرف دیگه قضیه اینه که برداشتن کنکور و واگذارکردن اون به دانشگاه یه ظلم بزرگ در حق داوطلبان هست. ما با هزار امید و آرزو داریم مسیری رو طی میکنیم که آینده ش تضمین شده نیست حالا اگه دانشگاه هم بخواد سلیقه ای رفتار کنه حق کشی نیست؟ مثلا دانشگاه ما دو سال قبل ۱۰۰ پذیرش دکتری رشته مون از قبل مشخص شده بود و دانشجوهای خودشون رو برداشتن! اون ۵۰ نفری که پول دادن و رفتن مصاحبه چه گناهی کرده بودن؟ اونا یک سال عمرشون رو تلف کردن، این انصافه به نظر خودت؟ نمیگم همه جا اینطوریه ولی با این سیستمی که پیاده کردن استاد دانشجوهای دیگه رو به راحتی میتونه رد کنه، براش هم مهم نیست. در مورد آزمون زبان هم شاید آزمونی مثل MSRT که شما فک میکنی ساده ست اسپیکینگ نداشته باشه ولی جواب دادن به لیسنینگ های بلندش واقعا سخته. مثلا دو نفر حدود ۵ دیقه با هم صحبت میکنن و شما هم زمانی که به حرفاشون گوش میدی باید جواب سوالات رو بدی و مطمئن باش کسی که همچین توانایی داره، صحبت کردن هم براش سخت نیست. یا مثلا رشته هایی مثل ادبیات یا عربی به نظر شما نیازه که زبان قوی داشته باشه؟ (اینا رو کسی بهت میگه… ادامه نظر»

Hamid
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۹:۲۱ ق٫ظ
پاسخ به  Hamid

اصلاح میکنم منظورم ۱۰۰ درصد پذیرش رشته مون و کل ظرفیت قبولی اون رشته از قبل مشخص شده بود.

میثم
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  Hamid

خودتون می گین تو مسیری قدم می ذارین که اینده اش تضمین نیست جالبه ادم وقتی می بینه هیچ اینده ای بعد از ۴ سال نخواهد بود پس چرا اصلا میره تو اون مسیر اونم یه ادم تحصیل کرده این فقط میشه گول زدن خود و به تاخیر انداختن اینده به خاطر اینکه فقط به من و شما بگن دکتر که چی بشه

Hamid
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  میثم

شما نسبت به این موضوع دید محدودی دارین. واقعا فک میکنی یه نفر ۴ سال از بهترین سالهای زندگیش رو صرف درس و پژوهش میکنه و کلی استرس رو تحمل میکنه که نهایتا بهش بگن دکتر ؟!!
طرز فکرتون هم خیلی جالبه یعنی ما از اهدافمون دست بکشیم چون هیچ تضمینی نیست؟!
هر کسی واسه خودش با توجه به شرایطش اهدافی داره و من هم دلیلی نمیبینم که برات توضیح بدم، چون اصلا قانع نمیشی.
اگه به رشته ت علاقه داشتی و کاربلد بودی، مطمئن باش دوره دکتری پلی میشه واسه پیشرفتت توی زندگی.
دو تا توصیه برادارنه دارم بهت، اگه میخوای تو زندگیت پیشرفت کنی، این دید بدبینانه ت رو بذار کنار و اینکه هیچ موقع نظرت رو به کسی تحمیل نکن. اگه شما یه راهی رو رفتی و جواب گرفتی اون تنها را نیست.
موفق باشی.

علیرضا
آذر ۲۸, ۱۳۹۷ ۳:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  Hamid

من با نظر شما موافقم. بخدا من برای اینکه برم سرکار نمیخوام برم دکتری.برای من رفتن در مقطع دکتری دلیل دیگه داره. من پارسال رفتم مصاحبه. ۶ تا مقاله علمی پژوهشی داشتم، ۴ تا کنفرانسی، یک طرح چاپ شده متناسب با رشته خودم. و چندتا مدرک دیگه. ولی ردم کردند چون همه چی سلیقه ای بود حالا اگر ازمون حذف بشه منی که ارشدم را از دانشگاه پایین گرفتم دیگه اصن امیدی به ادامه راه در مقطع دکتری نباید داشته باشم چون من هزارم امتیاز داشته باشم بازم ردم میکنن مثل پارسال

مورچه
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  Hamid

رتبه ۱۵ با ۵ مقاله؟ پس به بقیه داری میگی علنا کسی وقتشو تلف نکنه. خیلیا با رتیه پایینتر و یه مقاله هم قبول میشن. این حرفا چیه

حیدری
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۲:۵۱ ب٫ظ

معاونین محترم آموزشی وزارتین و دانشگاه آزاد و مرکز سنجش و آموزش کشور لطفا یک تصمیم درست جهت برگزاری آزمون دکتری آزاد با همان روند قانونی ولی جدا گانه اتخاذ گردد این امر باعث می شود دانشجو یک کمی بیشتر به مطالعه و کار تحقیق بپردازد.
و از سوی دیگر جدا برگزارشدن با هماهنگی خلاف قانون هم نیست. فاصله بر گزاری این دو آزمون می تواند ۲تا ۳ ماه باشد.

سورین
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۵ ب٫ظ

ای کاش به طور صد در صد دست دانشگاهها از پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری کوتاه می شد؛ متاسفانه حق کشی های زیادی صورت گرفته.
به نظرم با توجه به توصیه شدن ها و … بهتره دانشجویان به طور صد در صد از طریق آزمون سراسری انتخاب شوند.

سعید
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  سورین

متاسفانه هیچ گوش شنوایی برای این صحبت ها وجود نداره!!!
اکثر داوطلبان با این نظر موافقن که دانشگاه نباید بتونه دانشجو رو رد کنه، مگه همه امتیازات را خود سنجش با توجه به جدول نمی تونه اعمال کنه که می دن دست دانشگاه؟!
اگه مشکل توی خود نویسنده مقاله ست که نباید توی مصاحبه بیان اصلاحش کنن!
بیش تر از ۹۰ درصد مصاحبه ها فرمالیته ست!
من خودم پارسال چند دانشگاه رفتم مصاحبه بعد وقتی که کارنامه نهایی رو دیدم فهمیدم برای بیشترشون اصلا حضورم اهمیتی نداشته!
نمراتی که دانشگاه ها به من دادن: ۷٫۶ ، ۸٫۳۰ ، ۱۲ ، ۳۰٫۵
این اختلاف نمره رو چطور میشه توضیح داد؟!

امیر
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۳ ق٫ظ

سال گذشته با وجود داشتن رتبه عالی و داشتن چندین کتاب مقاله و کنفرانس قبول نشدم دیگه شرکت نخواهم کرد مصاحبه حالت مسخره داشت

امیر
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۰ ق٫ظ

سلام دوستان فکر میکنید مسولین از نحوه مصاحبه دکتری خبر ندارن خودشون دارن سفارش میکنن به دانشگاهها که ای آقا یا خانم پذیرش بشه

خسته
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۸:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  امیر

بنظر من دیگه مقطع دکترا براشون معضل شده و تصمیم گرفتن کلش رو به دانشگاهها واگذار کنن یعنی به نحوی از سر وا کردن

فرهاد
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۶:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  خسته

تو تمام دنیا دانشگاه ها به صورت خودمختار پذیرش دکتری میکنن هر دانشگاهی هم معیار های خودش و داره ، مثلا حتی در دانشگاه مهندسی مکانیک تو همین سپتامبر گذشته تو یکی از دانشگاه های آمریکا بین دو نفر که تقریبا رزومه ی علمیشون یکجور بود اونی رو انتخاب کردن که به هنر علاقه مند بود دوره های تیاتر و میرفت و ۲ تا ساز میزد . یعنی یه ارزش افزوده ای غیر از توان علمی هم براشون مهم بوده حتی اگر ربطی به رشته نداشته باشه این یعنی کاملا سلیقه ای و طبق خط مشی دانشگاه ، بنابراین ملاک فقط علم نیست برای گرفتن phd یعنی برای پیدا کردن فلسفه ی علمی در دوره ی دکتری صرفا میزان کتاب و مقاله نباید مهم باشه اونم تو همین دوره و زمونه که کتاب و مقاله و کنفرانس مثل قارچ رویش میکنه با پول و با محتوای مهندسی شده ی سرقتی …به نظرم باید اینقدر بازار کار مناسب بشه که انقدر متقاضی برای دکتری نباشه و فقط کسانی که علاقه ی فوق العاده ای به پژوهش دارن به این دوره ی بسیار سخت پا بزارن .کسانی که فقط به دلیل ارتقا ی شغلی یا صرف مدرک متقاضی میشن نباید هم به این دوره راه پیدا کنن و باید چنان دوره ی دکتری سخت و طاقت فرسا بشه که کلا دافعه ایجاد بشه و مردم زود تر از محیط دانشگاه فاصله بگیرن و تحصیل راهی برای پنهان شدن در مواجه با جامعه نباشه براشون و هر چه زود تر و سر زنده… ادامه نظر»

محسن صنعتی
آذر ۲۷, ۱۳۹۷ ۸:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  فرهاد

بسیار زیبا پاسخ دادید
ممنون

مورچه
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۴ ق٫ظ
پاسخ به  فرهاد

پاسخ شما زیبا بود منتها یک چیزیو فراموش کردید و اونم اینکه تقریبا ۹۰ درصد متقاضیان دکترا در خارج پذیرفته میشن. و یک ارزو و یا بقول شما پنهان شدن نیست برای کسی.دیگه از این بگیر و ببندها و اینکه فکر کنن این اساتید خدای علم و داتش هستند, خبری نیستِ.

محمد
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۸:۴۴ ق٫ظ

باسلام، به نظر میرسد باید یک وحدت رویه برای سنجش و پذیرش مقطع دکتری در کشور انجام شود که متاسفانه به دلیل سلیقه گرا بودن آئین نحوه جذب و پذیرش دکتری که این موضوع در اعمال قانون ۵۰ به ۵۰ خود را کفه تراز را به نفع دانشگاه سنگینی می کند و در عمل دست دانشگاهها را به آسانی باز می گذارد. من با نظر دوستان موافقم که کلا باید پذیرش در دست سازمان سنجش باشد چراکه حاکمیت دانشگاهها در این پروسه منجر به عدم تعادل آموزشی و سرخوردگی افرادی که دارای استعداد خوبی هستند می شود شایسته است معاون محترم سازمان سنجش و آموزش کشور به فکر اصلاح قانون ناپخته ای باشد که سالها افکار و زندگی جوانان این کشور را با سلیقه اساتید دانشگاهها قربانی می گیرد.

مریم
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ب٫ظ

همین الان هم قدرت دست دانشگاههاست به وضوح حق کشی میشه

صبا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  مریم

دقیقا

رضا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۷:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

موافقم

سعید
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۹:۳۹ ب٫ظ

“”گزینش را به دانشگاه‌ واگذار کردیم که این حرکت کاری بسیار خوب بود””
مثل اینکه تا حالا مصاحبه نرفته!

ناراحت
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  سعید

موافقم.

م
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۹:۳۸ ب٫ظ

اتفاقا در چند سال اخیر دچار پس رفت بودیم نه بلوغ…..چه به لحاظ عدالت محوری چه به لحاظ علمی

دکتری
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۶:۴۰ ب٫ظ

سلام دوستان:
درود بر شرف شما که در فکر این خانواده ها هستین که درانتظار استخدام فرزند چهل سال تا ۴۴ فرزند خود سوخته و ساخته اند. انشالله که دولت فکری به حال این عزیزان برای استخدام عضویتوهیات علمی بدون شرط سنی نماید که بنا به گفته محترم از ۹۰ تاکنون در سامانه وزارت علوم درخواست جذب نموده اما هنوز استخدام نشده و یا نامه الکترونیکی هم که ایمیل باشد برای این عزیزان ارسال نشده است. انشاالله که وزارت علوم درخواست استخدام این عزیزان را تایید نماید و این امر فقط برای این عزیزان چهل سال تا ۴۴ سال در نظر گرفته شود که سابقه ثبت نام در سسایت وزارت علوم را به لحاظ درخواست جذب از ۹۰ تاکنون داشته اند و بدلایلی پرونده شان بایکوت شده و… در اولویت استخدام نهایی قرار گیرند. انشاالله

هادی
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ ق٫ظ
پاسخ به  دکتری

دوست عزیز استخدام هیئت علمی کاملا در دست دانشگاههاست و وزارت علوم جز ثبت نام اولیه و بررسی نهایی نقشی نداره.
اینجا گفتید شرط سنی لحاظ نشه، پایینتر گفتید شرط معدل و تدریس در دانشگاه نباشه. همچین کسی چرا باید در اولویت باشه؟؟؟؟

ضرورت استخدام فارغ التحصیلان دکتری بدون شرط سنی و.
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۶:۰۸ ب٫ظ

با سلام
معاون آموزشی وزارت علوم لطف فرموده به جای حذف کنکور، شرط سنی را در آزمون های استخدام هیات علمی دانشگاه و موسسات عالی کشور حذف نمایید. این عدم محدودیت سنی می تواند امیدها را دوباره به خانواده ها برگرداند. بعضی از فارغ التحصیلان دکتری چهل سال را رد کرده اند و هنوز در انتظار استخدام هستند. معاون آموزشی محترم وزارت علوم پس سعی کنند به جای حذف کنکور دکتری ، استخدام فارغ التحصیلان دکتری را که از سال ۹۰ تاکنون مرتب در سامانه فراخوان جذب هیات علمی درخواست جذب و استخدام هیات علمی نموده اند و بدلایلی از جمله معدل پایین کارشناسی عدم تدریس در دانشگاه …بدون شرط سنی و بدون هیچ قید بندی به لحاظ ضوابطی ، با ارسال نامه الکترونیکی (ایمیل ) ثبت شده این عزیزان در سایت وزارت علوم به این عزیزان در اولویت استخدام قرار دهند

صبا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

موافقم

صبا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  صبا

البته فقط,با شرطسنی وگرنه معدل مهمه اتفاقا

Hamid
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۵:۰۴ ب٫ظ

یادمه سالی که ما پیش دانشگاهی بودیم، آموزش پرورش نتایج معدل سال سوم تمام مدارس شهرستان رو مقایسه کرده بود که نتیجه ش جالب بود. مدرسه ما که نمونه دولتی پسرانه بود رتبه سوم، نمونه دولتی دخترانه رتبه دوم و یه مدرسه از روستاهای اطراف رتبه اول رو آورده بود! یه مثال ساده است که واقعا اگه کنکور برداشته بشه حق خیلی ها ضایع میشه.
یادمه کارشناسی هم یه بنده خدایی انتقالی گرفته بود که بیاد دانشگاه ما (دولتی درجه ۲) و معدلش رو بالا ببره، چون شنیده بود اینجا کمتر سختگیری میکنن. بنده خدا همون ترم ۹ واحد افتاد بعد دوباره برگشت دانشگاه خودشون.
معدل و نمرات دانشگاه یه چیز خیلی سلیقه ای هست و اگه کنکور نباشه واقعا حق خوری میشه. حذف کنکور واقعا اشتباهه.

شاید/باید شرکت کنم!
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۴:۱۲ ب٫ظ

این کار می تواند اقتدار دانشگاهها را در پی داشته باشد ولی به همان میزان فساد برانگیز است! دانشگاههای ما بیشتر از اقتدار به “نظارت” نیاز دارند.
از معاون محترم آموزشی انتظار می رود دلایل مجلس در ابقای کنکور را بصورت واضح و شفاف برای مردم مطرح کنند.
باور ایشان مبنی بر “به بلوغ رسیدن دانشگاه های تراز اول” فرضیه صحیحی نیست، شاهد آن تجربه مصاحبه های متعدد ‘سلیقه ای’، و عدم تعهد دانشگاه ها به ‘شیوه نامه امتیاز دهی’ مصاحبه ها است.
نتیجه اقتدار و اختیار دادن به دانشگاه ها چنین می شود که برخی دانشگاه ها اساسا برنامه جذب دانشجو در برخی رشته ها ندارند اما مصاحبه صوری برگزار می کنند.
از خبرنگار محترم نیز انتظار می رود نظر طرف مخالف یعنی مجلس را ضمیمه تحلیل خبر منتشر شده کند.
نظر داوطلبان کجا باید مطرح و تحلیل شود؟!

دانشجوی دکتری
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ق٫ظ

من دانشجوی دکتری امسال هستم
سال گذشته مصاحبه شرکت کردم با رتبه خوب و رزوه خوب قبول نشدم و متوجه شدم بعضی با رتبه و رزوه پایین تر قبول شدن به شدت ناراحت بودم با این حال دوباره تلاش کردم چون متوجه شدم که من پروپوزالها و موضوع مناسبی یرا مصاحبه ارائه نکرده بودم و این نقطه ضعف باعث عدم قبولی شده امسال با رتبه بهتر از سال قبل و رزومه بهتر و صد البته پروپوزال خیلی خوب دروره روزانه قبول شدم همه دانشگاهایی که برای مصاحبه رفته بودم قبول شده بودم طبق کارنامه نهایی
نمیگم پارتی بازی نیست هست اتفاقا ولی تک و توک شما اینقدر خودتون رو قوی کتی که اون دانشگاها دنبالتون باشن
موفق یاشید

فرشاد
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۱:۵۲ ب٫ظ

تنها جایی که حق کشی نمیشه خود کنکوره. حتی سهمیه ها هم مشخصه و مخفیانه نیست. ما همه امیدواریم مصاحبه ها حذف بشه و رزومه هم بر طبق همون جداول موجود آزمون زبان و مقاله و غیره توسط سازمان سنجش بررسی بشه

سعید
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۹:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  فرشاد

لایک

صبا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  فرشاد

افرین

رضا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۷:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  فرشاد

بهترین راه همینه. حذف سلیقه دانشگاهها.

...
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۱:۰۰ ب٫ظ

آن دلایلی که مجلس تصویب کرده بود کنکور دکتری برگزار شود به نظر شما درست نیست؟ اتفاقاً دانشگاه های سطح اول دانشگاه هایی هستند که طی دو سال گذشته دانشجویان شهریه ای میگیرند اگر هم شهریه ای نباشند افراد خیلی خاصی را می‌گیرند که هم نمره آزمون خوبی نداشتند هم رزومه خوبی نداشتند. دقیقاً در همین کنکورهای ۹۶ و ۹۷ چنین اتفاقاتی افتاد که آزاد و سراسری با هم یکی شدند. این یکی شدن را از بین ببرید چرا به فکر پاک کردن صورت مسئله هستید!

دانشجوی دکتری
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق٫ظ
پاسخ به  ...

به نظرم حرفت منطقی نیست شما قراره دکتر این مملکت باشید قرار نیست یه نفر رو به کل تعمیم بدید من دانشجوی دکتری یکی از همین تراز اول های تهرانم واقعا کسانی رو میبینم که خیلی زیاد نغبه هستند و انگیزه هستند برای تلاش مضاعف من ، هیچ دانشگاهی چه تراز اول چه چه غیر از اونا دنبال ادم قوی هستند نه ضعیف خود شما اگر استاد باشید دوست دارید دانشجوی ضعیف با شما کار کنه یا قوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

Mehdi
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق٫ظ

متاسفانه دانشگاه‌ها در گزینش دانشجو در مقطع دکترا به بلوغ نرسیده اند. شاهد آن اعمال سلیقه در مصاحبه است. آقای معاون لطفا از سازمان سنجش میزان اعتراض داوطلبان به نحوه برگزاری مصاحبه های سلیقه ای را جویا شوید. بهترین شیوه برگزاری متمرکز آزمون توسط سازمان سنجش و بدون دخالت و نظر دانشگاه‌هاست.

ناصر
آذر ۲۵, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ق٫ظ

با همین سرعت دانشگاه آزاد پیش بره تا ۲ سال آینده ما هیچ داوطلب پشت کنکوری نخواهیم داشت

رضا
آذر ۲۶, ۱۳۹۷ ۷:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  ناصر

پول حرف اول و آخر رو میزنه

مریم
دی ۳, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  رضا

موافقم

مورچه
آذر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  ناصر

در مقابل انحصار گری این دانشگاه های شریف و غیره که رتبشون ۱۰۰۰ هم نیست تو جهان اما فکر میکنن دیگه در جایگاه خدا هستند اتفاقا تقابله خوبیه.