مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://phdtest.ir/1397/07/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-98-99-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/
مدرسان شریف
https://eseminar.tv/wb182027
https://negareh.ac.ir/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://www.itnaf.ir/fa/
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://eseminar.tv/wb182027
https://analysisacademy.com/10298/bibliometrics-article-writing-masterclass.html
https://www.itnaf.ir/fa/
https://www.aparat.com/v/idarosf
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/

قانون جدید برای انتخاب رساله دکتری دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پذیرفته شدگان در آزمون جامع فعلی دوره دکتری باید به سامانه پایش آزاد دانشگاه مراجعه کنند و عناوین رساله های خود را از این سامانه دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا رهایی با اشاره به جزئیات برگزاری آزمون جامع دوره دکتری دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه از سال ۹۳ باتوجه به درخواست رو به تزاید داوطلبان برای ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی، ظرفیت پذیرش در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری خود را توسعه داده است.

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

وی افزود: بالاترین ظرفیت پذیرش مربوط به سال ۹۵ بود که البته تراکم پذیرش باعث بروز اختلافاتی در سیستم آموزشی برخی از واحدها شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد با بیان اینکه از بهار سال ۹۶ با هدف ارتقای کیفیت و ایجاد نظم آموزش، برنامه ریزی گسترده ای تدوین و به اجرا گذاشته شده است، تاکید کرد: اولین قدم تدوین شیوه نامه دوره دکتری بود که در تیرماه ۹۶ به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد. همچنین با اصلاح ساختار، شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی در سطح سازمان مرکزی و واحدها راه اندازی شد که منشا تصمیمات مهمی بود.

رهایی با بیان اینکه یکی از این اقدامات، دستورالعمل برگزاری آزمون جامع بود که از مراحل مهم دوره دکتری به عنوان بالاترین مقطع تحصیلی کشور است، اظهار داشت: در شرایط کنونی تعداد دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ۵۲ هزار و ۶۰۰ نفر است. باتوجه به اینکه این آزمون پایان دوره آموزشی و ارزیابی جامع دروس و توانایی داوطلب برای ورود به فاز تحقیقاتی است، بنابراین برگزاری دقیق و با برنامه آن از اهمیت خاصی برخوردار است، از طرف دیگر نظر به اینکه تمام دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاهی یک مدرک واحد از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت می کنند، هم سطح کردن آزمون مورد توجه و نیاز است.

وی افزود: قطعا برگزاری یک آزمون هم سطح و استاندارد در راستای ارتقای ارزش مدارک تحصیلی دانشگاه و پذیرش بهتر دانش ­آموختگان در مجامع داخلی و خارجی و مراکز اجرایی موثر خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جزئیات برگزاری آزمون جامع دوره دکتری گفت: براساس دستورالعمل مصوب آزمون جامع در هر استان با راه ­اندازی کمیته برگزارکننده و کمیته های تخصصی که با مشارکت اساتید واحدهای آن استان تشکیل می شود، اقدام به تهیه سوال با ماهیت بررسی اطلاعات و دانسته های جامع دانشجو شده و مراحل اجرای آزمون های کتبی و شفاهی تحت نظر کمیته های برگزاری دنبال می شود.

رهایی با بیان اینکه این برنامه با همکاری نزدیک روسای استان ها روبرو شد، گفت: در آزمون قبلی که در تیرماه برگزار شد، آزمون جامع برای ۱۷ هزار و ۶۵۸ داوطلب انجام شد. بعد از برگزاری آزمون، تیم های نظارت و ارزیابی موثر آموزشی، ارزیابی دقیقی از مشکلات و چالش های این آزمون به عمل آوردند که مهمترین چالش، عدم کنترل دقیق شرایط و مدارک دانشجویان ورود به آزمون جامع بود.

وی افزود: در آزمون جامع دی ماه ۹۷ که در هفته های گذشته و جاری انجام شد، حدود ۱۰ هزار و ۵۸۰ داوطلب شرکت کردند، البته در هر دو آزمون تیم های نظارت و ارزیابی سازمان با حضور در استان ها یک به یک پرونده های دانشجویان و شرایط برگزاری آزمون را بررسی کرده و گزارش جامعی ارائه کردند. باتوجه به تذکرات و هماهنگی های قبلی در آزمون جاری، خوشبختانه نقائص و شرایط داوطلبان و شرایط برگزاری با کیفیت به مراتب بهتر برگزار شد که سطح نارسایی ها به حد ۲۵ درصد آزمون قبلی رسید.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از تحولات مهم کیفی بود که با مشارکت تمامی روسا و معاونان آموزشی و اساتید صاحب نظر واحدهای دانشگاهی به اجرا گذاشته شد که قطعا اثرات آن در ارتقا موقعیت دانش آموختگان دانشگاه مطرح خواهد بود.

رهایی تاکید کرد: در ادامه این اقدام با توجه به ملزومات طرح پایش آزاد و نیازهای تحقیقاتی با همکاری تنگاتنگ حوزه های معاونت پژوهش و فناوری و آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، پذیرفته شدگان در آزمون جامع فعلی برای اولین بار با ورود و ثبت نام در سامانه پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای دانشگاه آزاد اسلامی) عناوین رساله های خود را در زمینه های ثبت شده در سامانه که تناسب قطعی با نیازهای کشور دارد، انتخاب کرده و بدین ترتیب تحول بزرگی در اجرای طرح های تحقیقاتی نافع و مفید برداشته خواهد شد.

19 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
دانشجو
دی 30, 1397 2:42 ب.ظ

پژوهشگر با موضوع تحمیلی ؟!!! مگه امکان داره ! اولین شرط پژوهش علاقه به موضوع مورد تحقیق هست
اینها مرزهای علمی رو دارن جابجا میکنن !!! آفرین

دكتري
دی 29, 1397 5:58 ق.ظ

دارن روز به روز فارغ التحصیل شدن رو سخت تر میکنن و از طرفی شهریه هارو روز به روز بالاتر میبرن ، مگه خودشون وقتی دکتری میگرفتن موضوع بهشون تحمیل شده که حالا موضوع رو میخوان به ما تحمیل کنن خودشون با موضوع انتخابی مدرک گرفتن حالا به ما که رسیده میخوان موضوع رو تحمیل کنن، لطفا زیر بار نرید این حرفه زوره.

همتی
دی 28, 1397 10:55 ق.ظ

سلام مربوط به دانشجویانی که در تیر ماه آزمون جامع داده اند نمیشود.

محمد
دی 28, 1397 10:04 ق.ظ

کار اصلا درستی نیست شاید موضوعی که میگن مورد علاقه دانشجو نباشه دانشجو رو در تنگنا قرار میدن پس تکلیف اونایی که شروع کردن به پروپوزال نوشتن چی میشه و موضوع هنوز پژوهش تایید نکرده یعنی از اول باید شروع کنند خیلی افتضاح هست

مریم
دی 26, 1397 3:44 ب.ظ

این سامانه نباید آدرس داشته باشه؟؟؟؟؟فقط در حد حرفه. شفاف سازی نمیکنن.واقعا جای تاسف داره. ما باید منتظر اخبار بمونیم و وقتمون تلف بشه. تا شاید تکلیفمون مشخص بشه

نینا
دی 25, 1397 11:50 ق.ظ

سلام.آزمون جامع در دانشگاه آزاد ترم چندم برگزار میشه؟

میثم
دی 25, 1397 7:41 ب.ظ
پاسخ به  نینا

چهارم. البته به عنوان مثال اگر ۱۰ نفر شرکت کننده ورودی یک سال باشید، قطعا یک یا دو نفر رو از قصد میندازن که سازمان مرکزی ایراد نگیره بگه همه رو قبول کردن.

مجيد
دی 23, 1397 12:40 ب.ظ

جدا کار نادرستی است . دانشگاه دیگه محل علم نمیشه .

اردشیر
دی 27, 1397 5:06 ب.ظ
پاسخ به  مجيد

همه بیکاریم تا رستگار شیم

ابوالفضل
دی 22, 1397 11:28 ب.ظ

خیلی خیلی مفید هست این روش. درووووووووووود به این ایده

کاووس
دی 23, 1397 8:24 ق.ظ
پاسخ به  ابوالفضل

اتفاقا اصلا هم خوب نیست.البته هدف بنظر مفید میاد اما راه اجباری کردن اون غلطه.
بنیظر من بهتر بود که اولا انتخاب اون موضوعات رو اختیاری و در الویت قرار میدادن و ثانیا برای کسانی که اونارو انتخاب میکنن مزایایی مثل نمره اضافه و تخفیف در شهریه و …. قرار میدادن تا ایجاد انگیزه بکنه

علی
دی 21, 1397 10:08 ب.ظ

دوستان لطفا راهنمایی کنید من اصلا پیدا نمیکنم ادرس و لینک ثبت نام

کاووس
دی 23, 1397 8:25 ق.ظ
پاسخ به  علی

هنوز اجرایی نشه

سهراب
دی 20, 1397 3:08 ب.ظ

واقعا خنده دار است
افرادیکه این سامانه را طراحی کردند چطور میتوانند تمام موضوعات لازم را در نظر بگیرند!!!!!؟؟؟
دانشجویان رشته های انسانی مثل حقوق بیچاره میشوند
اصل اولیه پژوهش علاقه به موضوع است که این سامانه دانشجو را در تنگنای محدودیتهای سلیقه ای طراحان این سامانه قرار میدهد!!

کاووس
دی 23, 1397 8:25 ق.ظ
پاسخ به  سهراب

چرا حقوقیا بیچاره میشن دور از جون ؟

میثم
دی 20, 1397 12:00 ب.ظ

این توهین به انتخاب دانشجو به عنوان یک پژوهشگر هست، که دانشگاه بیاد بگه این موضوعاتی که من می گم رو باید کار کنی. اینطوری موضوعات طبق علایق دانشجو انجام نمی شه، از همه بدتر حاضر و اماده همه می دن بیرون براشون انجام می دن.

شیرین
دی 19, 1397 7:37 ب.ظ

آدرس این سامانه چیه؟

کاربر مهمان
دی 19, 1397 5:12 ب.ظ

اقدام بسیار جالب و موثری به نطر می رسد اگر به طور جدی دنبال شود. موضوع رساله یک قسمت از کار است. نحوه انجام رساله، و کیفیت آن نیز مهم است و در صورتی که این طرح به طور جدی دنبال شود، فواید زیادی خواهد داشت.

مریم
دی 19, 1397 2:57 ب.ظ

سلام. یعنی به اجبار باید از این سامانه موضوع انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟