موسسه آموزشی نگاره
دوره نگاره

اعلام زمان برگزاری آزمون تولیمو در نیمه دوم سال 1400

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

زمان بندی برگزاری دوره های 167 الی 178 آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (Tolimo) منتشر شد.

به گزارش پی اچ دی تست، دوره ­های 167 الی 178 آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو، به روش الکترونیکی، مطابق جدول ذیل برگزار خواهد شد. آن دسته از افرادی که متقاضی شرکت در آزمون هستند، می­توانند در زمان مقرر که از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان اعلام می­گردد، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

جدول زمانبندی برگزاری آزمون تولیمو نیمه دوم سال 1400

ماه

شماره دوره

روزهای سه شنبه

مهر

167

1400/07/06

168

1400/07/20

آبان

169

1400/08/04

170

1400/08/18

آذر

171

1400/09/02

172

1400/09/23

دی

173

1400/10/07

174

1400/10/21

بهمن

175

1400/11/05

176

1400/11/19

اسفند

177

1400/12/03

178

1400/12/17

یادآوری 1: متقاضیان لازم است منحصراً به مرکزی که در زمان ثبت‌نام آن را انتخاب نموده‌اند، مراجعه نمایند و در سایر مراکز از آنها آزمون به ­عمل نخواهد آمد. (اسامی مراکز در سامانه ثبت نام اعلام شده است)

یادآوری 2: متقاضیان برای شرکت در جلسه آزمون می­بایست ساعت: 7:30 صبح روز آزمون، به مرکز برگزاری که در زمان ثبت­نام انتخاب نموده ­اند مراجعه نمایند. شروع فرآیند آزمون در ساعت 8:00 صبح روز برگزاری خواهد بود و متقاضیان می­بایست نیم ساعت قبل از شروع فرآیند آزمون در محل حوزه امتحانی مربوطه حضور داشته باشند. عدم حضور به­ موقع تا فرآیند آزمون و تأخیر بیش از ۱۵ دقیقه منجر به لغو آزمون متقاضی خواهد شد.

الف – شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در آزمون:  

از آنجائی که آزمون به­ صورت الکترونیکی و از طریق رایانه برگزار می­گردد، برای متقاضیان کارت ورود به جلسه آزمون پیش­ بینی نشده ­است و نیازی به ارائه کارت شرکت در جلسه آزمون در این روش نمی‌باشد. متقاضیان می­بایست با کارت شناسایی معتبر شامل: (کارت ملی هوشمند، شناسنامه عکس­دار جدید یا گذرنامه) به حوزه امتحانی ذیربط مراجعه نمایند.

 آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (Tolimo)، شامل دو مرحله تستی و تشریحی است، که متقاضیان باید توسط رایانه (کامپیوتر)، پاسخ سؤالات تستی و همچنین متن مربوط به پاسخ سؤال تشریحی را، تایپ و ثبت نمایند.

ب – بخش ها، تعداد سؤالات و مدت زمان پاسخگویی به آنها:

بخشهای تستی: شامل 105 سؤال می‌باشد، و متقاضیان باید جمعاً در مدت 80 دقیقه به سؤالات پاسخ دهند.

بخش اول: ساختار و بیان نوشتاری (Structure and Written Expression)

تعداد سؤالات 35 سوال (15 سؤال تکمیل جمله و 20 سؤال شناسایی خطا)، مدت پاسخگویی 22 دقیقه

بخش دوم: درک مطلب شفاهی – شنیداری (Listening Comprehension)

تعداد سؤالات 35 سوال (قسمت A (20 گفتگوی کوتاه): 20 سؤال؛ قسمت B (2 گفتگوی طولانی): 8 سؤال؛ قسمت C (3 سخنرانی): 7 سؤال)، مدت پاسخگویی 18 دقیقه.

سؤالات بخش شنیداری(درک مطلب شفاهی) به­صورت مستقل برای هر متقاضی از طریق هدست پخش خواهد شدو متقاضیان باید با توجه به متن سؤال که از هدست پخش می‌شود، نسبت به انتخاب یکی از چهار گزینه‌ای که در رابطه با سؤال مربوط به این بخش (درک مطلب شفاهی) است، اقدام نمایند. متقاضیان باید توجه داشته باشند، متن سؤالات شنیداری فقط یک‌بار پخش می‌شود و قابل تکرار نیست، لذا لازم است تمام حواس و دقت خود را برای شنیدن صوت منتشره به کار ببندند، تا ضرری متوجه آنان نشود.

بخش سوم: خواندن و درک مطلب (Reading Comprehension)

تعداد سؤالات 35 سوال، مدت پاسخگویی 40 دقیقه

بخش تشریحی: نوشتاری (Writing)

شامل یک سؤال می­باشد که متقاضیان باید در مدت 30 دقیقه از طریق رایانه (کامپیوتر) به سؤال مربوط پاسخ دهند. متقاضیان در این قسمت می‌بایست از مهارت تایپ جملات با کیبورد برخوردار باشند.

تذکرات مهم:

1- همراه داشتن ماسک ساده سه لایه (بدون فیلتر) و دستکش لاتکس برای متقاضیان الزامی است. مراکز آزمون موظف هستند از ورود متقاضیان به سالن آزمون، بدون همراه داشتن لوازم فوق خودداری نماید.

2- متقاضیان می­بایست کارت شناسایی معتبر شامل: (کارت ملی هوشمند، شناسنامه عکس­دار جدید یا گذرنامه) همراه داشته باشند.

3– متقاضیان باید از آوردن هرگونه وسایل اضافی شامل: نوشت افزار (خودکار، خودنویس، اتود، روانویس، کاغذ یاداشت و …)، کیف یا ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه و … اکیداً خودداری نمایند. ممکن است محلی برای نگهداری این وسایل در حوزه‌های امتحانی پیش‌بینی نشده باشد، لذا حوزه‌های امتحانی مسئولیتی در قبال نگهداری از این وسایل ندارند.

4- صحبت کردن با سایر متقاضیان یا رد و بدل کردن هر نوع وسیله از قبیل لوازم‌التحریر، نت (یادداشت)، … در جلسه امتحان به عنوان تقلب و تخلف محسوب می‌شود و با متقاضی متخلف برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری رفتار خواهد شد.

5– همراه داشتن هرگونه وسایل غیرمجاز شامل دستگاه­های ارتباط الکترونیکی، تلفن همراه ولو بصورت خاموش، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، هندسفری و یا ماشین حساب در جلسه آزمون طبق قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری، موجب محرومیت از گزینش در آزمون می­شود.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
احمد
شهریور ۹, ۱۴۰۰ ۲:۵۱ ب٫ظ

تاریخ و ساعت شروع ثبت نام چه زمانی می باشد؟

علی@
شهریور ۸, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۸ ب٫ظ

سلام.
چرا حداقل در مراکز تمام استان ها امتحان msrt وجود نداره? ما چطور در این شرایط به استان های دیگه سفر کنیم الان در استان آذربایجان غربی و حتی استان مجاور یعنی آذربایجان شرقی این آزمون حوضه نداره و ما برای یک همچین آزمونی در شرایط بیماری حداقل ۱۰ساعت باید در مسیر رفت و ۱۰ساعت در مسیر برگشت باشیم.
واقعا چه توضیحی بدیم به خانواده هامون بعد مبتلا شدن و مبتلا کردنشون.
لطفا پیگیری بفرمائید که حداقل در مرکز تمام استان ها این آزمون حوضه داشته باشه.

علی@
شهریور ۹, ۱۴۰۰ ۰:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  علی@

حوضه اشتباه شده، حوزه هست.

سلام
شهریور ۸, ۱۴۰۰ ۱:۳۲ ب٫ظ

از پی اچ دی تست عزیز تقاضا دارم که در خصوص حوزه های برگزاری آزمون ، با مسئول مربوطه تماسی داشته باشند و حرف بنده را که فکر می کنم حرف خیلی ها باشد را منتقل نمایند: ابتدا اینکه چرا این آزمون در خیلی از مراکز استان برگزار نمی شود؟ (دقت بفرمایید که دیگر شهرستان های اطراف تازه ذکر نشد و این حداقل کاریست که می توانند انجام بدهند) … سوال دوم آنکه، دائما صحبت از آزمون به صورت الکترونیکی می شود. منظورشان چیست؟ اگر منظور ثبت نام الکترونیکی است که خب واقعا نیاز به یک تجدیدنظر در طرح این بیانیه دارد. چون آدم گمان می کند، از پشت سیستم در هر کجای ایران می توان آزمون داد ولی همه می دانند که چنین نیست و حضوری باید اقدام کرد و آزمون داد. و سوال آخر که هم این آزمون و هم آزمون msrt را شامل می شود و آنکه چرا این آزمون ها باید در ایران با هزینه ی بالا وجود داشته باشند؟ به پیشرفت چه کسی تا به حال کمک کرده؟ به جز استرس چه فایده ی دیگری دارد؟ جز باز شدن پای عده ای برای کسب درآمد از طریق روش های آموزشی کوتاه مدت و فروش سوالات و کتاب و غیره و ذالک واقعا چه توجیه منطقی و قانع کننده ای می توان از برگزاری این نوع آزمون ها داشت؟ من این مسئله را به عنوان عنصر کوچکی از این جامعه ذکر کردم و برایم مهم است که سلسله ی افکار غلط از سیستم آموزش کشور از… ادامه نظر»

یاسمن
شهریور ۸, ۱۴۰۰ ۵:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  سلام

دقیقا مثلا چرا شهری مثل شیراز یا اهواز که جز کلان شهرای ایران و شهرهای مهم هست چند سری قبل که خواستم ثبت نام کنم نباید حوزه امتحانی داشته باشه؟
بعد اون وقت کرمان و یزد داشته باشه
خب دلیلی نداره شهرهای مهم هم باید حوزه داشته باشه حرفتون کاملا درسته منم اعتراض دارم

حنیف
شهریور ۱۷, ۱۴۰۰ ۵:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  یاسمن

شیراز این دوره داره، جالبه که رشت نداره… اما شهرهای با متقاضی کمتر مثل یزد و کرمان و جزیره قشم دارن!!