پذیرش دانشجوی دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب در سال ۱۳۹۶

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

دانشگاه ادیان و مذاهب برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از طریق برگزاری آزمون کتبی اختصاصی و مصاحبه، دانشجوی دکتری می‌پذیرد.

به گزارش پی اچ دی تست، شرایط و ضوابط آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های دکتری تخصصی) سال ۱۳۹۶ دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل اعلام می گردد.

رشته های دارای پذیرش:

۱٫ شیعه‌شناسی؛ ۲٫ تاریخ تشیع اثنی‌عشری؛ ۳٫ فرقه های تشیع؛ ۴٫ مذاهب کلامی؛ ۵٫ تصوف و عرفان اسلامی؛ ۶٫ مذاهب فقهی؛ ۷٫عرفان اسلامی و اندیشه‌های امام خمینی(ره)؛ ۸٫وهابیت شناسی؛ ۹٫مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی؛ ۱۰٫ دین پژوهی؛ ۱۱٫مطالعات زنان (گرایش حقوق زن در اسلام)  ۱۲٫ الهیات و معارف اسلامی- فلسفه و کلام اسلامی ۱۳٫ حکمت هنرهای دینی

شرایط اختصاصی:

  1. موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه
  2. داشتن مدرک سطح سه حوزه های علمیه یا مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس دانشگاهی) به همراه مدرک دال بر داشتن سوابق حوزوی

تبصره ۱: برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس دانشگاهی) داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا مجوز تحصیل همزمان حوزه و دانشگاه الزامی است.

نکات مهم:

۱- براساس مصوبه جلسات ۳۶۸ مورخ ۱۳۷۴/۱۱/۰۳ و ۵۴۸ مورخ ۱۳۸۳/۰۸/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم، اصفهان و خراسان یا دبیرخانه حوزه های اهل سنت، فضلا و طلاب حوزه های علمیه که مدارج تحصیلی حوزوی دوره سطح ۲ را گذرانده اند و یا تا تاریخ ۱۳۹۶/۶/۳۱ از دوره سطح سه فارغ التحصیل می شوند، منحصراً میتوانند در هر یک از رشته های امتحانی گروه علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت نمایند. بدیهی است این دسته از داوطلبان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط یکی از مدیریت های حوزه علمیه و یا دبیرخانه حوزه های اهل سنت صادر گردیده است را در اختیار داشته باشند.

۲- ارائه گواهی مجوز تحصیل همزمان، صادره از مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم، خراسان و اصفهان برای طلایی که پذیرش قطعی می شوند و دارای کارت معافیت دائم و یا پایان خدمت نظام وظیفه نیستند، در هنگام ثیت نام و یا حداکثر تا پایان نیم سال اول تحصیلی الزامی است.

تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون:

  1. تاریخ ثبت نام از ۱۲/۲۵/ ۱۳۹۵ الی ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
  2. آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره دکتری تخصصی) سال ۱۳۹۶، روز جمعه ۹ تیرماه سال ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.
  3. زمان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون و محل برگزاری آزمون در شهر مقدس قم، یک هفته قبل از آزمون از طریق سایت دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام خواهد شد.

تکالیف داوطلب برای شرکت در آزمون:
داوطلب شرکت کننده در آزمون باید اقدام های زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.
الف) به داوطلبان توصیه می شود پس از مطالعه دقیق این دفترچه، با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو مراجعه نموده و اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم افزاری ثبت نام (پذیرش دانشجو در دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس azmon.urd.ac.ir) را وارد نمایند.

ب) تکمیل ثبت نام از طریق سامانه پذیرش و ارسال مدارک ذیل:

  1. فایل عکس ۳×۴ (جدید، تمام رخ و با زمینه سفید)
  2. پرداخت اینترنتی مبلغ ۵۰۰/۰۰۰ ریال (پنجاه هزار تومان) به نام صندوق شهریه دانشگاه ادیان و مذاهب در سامانه پذیرش دانشجو به صورت آنلاین. (هزینه ثبت نام عودت داده نمی شود)

ج) در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان یک کد رهگیری داده خواهد شد که این موضوع نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخصی داوطلب است.

د) داوطلبان پس از تکمیل ثبت نام و گرفتن تأییدیه، یک نسخه پرینت از فرم ثبت نام تهیه و آن را به طور کامل و با دقت بررسی نموده و همراه با کد رهگیری تا دریافت کارت ورود به آزمون نزد خود نگهداری نمایند.

هـ) کارت ورود به جلسه آزمون را در موعد مقرر از طریق سامانه پذیرش چاپ و دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ورود به جلسه آزمون در محل آزمون حضور داشته باشند.

سهمیه ها و تسهیلات:

سهمیه رزمندگان و ایثارگران:

با توجه به تصویب قانون جامع خدمات رسانی رزمندگان و ایثارگران واجد شرایط: ۲۵ درصد از ظرفیت پذیرش به ایثارگران انقلاب اسلامی و رزمندگان به شرط کسب حدنصاب نمره علمی لازم اختصاص دارد (برای اطلاع بیشتر از شرایط، به دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه فرمایید).

ظرفیت پذیرش:

ظرفیت پذیرش در هر رشته – گرایشی، طبق مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حداکثر ۷ نفر است.

شھریه تحصیلی:

تحصیل در دانشگاه غیر انتفاعی غیر دولتی ادیان و مذاهب مستلزم پرداخت شهریه می باشد. نحوه محاسبه شهریه براساس قوانین و آیین نامه های ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.

نحوہ گزینش نھایی:

گزینش نهایی در هر یک از رشته ها از بین داوطلبانی که حد نصاب نمره لازم از مجموع آزمون کتبی، مصاحبه علمی، ارزیابی شخصیت شناسی و سوابق علمی را بر اساس قوانین دانشگاه احراز کرده باشند، صورت خواهد گرفت. در ابتدای این مرحله، چند برابر ظرفیت از قبول شدگان مرحله اول (آزمون کتبی) جهت شرکت در مرحله دوم (مصاحبه علمی) معرفی خواهند شد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها