انتخاب مهم‌ترین منابع آزمون دکتری رشته صنایع غذایی، اولین قدم جهت کسب آمادگی و موفقیت در این امتحان است.

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مطابق دفترچه ثبت نام دکتری 1400-1401 که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد همه ی رشته‌ها مجاز به شرکت در آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی هستند.

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است با توجه به سرفصل‌های آزمون دکتری 1400 رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی که در دفترچه ثبت نام دکتری 1400 درج شده، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.

منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی و ضرایب دروس به صورت کلی اقدام می‌کند. بدین صورت که ضریب دروس عمومی (شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی) برابر 1 و ضریب دروس تخصصی برابر 4 است. اما جزئیات منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اعلام نمی‌شود.

در ادامه منابع پیشنهادی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری باشند ارائه شده است.

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

قابل توجه است که منابع زبان عمومی دکتری و منابع استعداد تحصیلی که بین داوطلبان رشته‌های امتحانی مختلف یکسان است، در صفحات مربوطه درج شده که داوطلبان می‌توانند جهت اطلاع دقیق و پرسیدن سؤالات خود در این باره به این صفحات مراجعه نمایند. همچنین امکان دانلود رایگان کتاب زبان عمومی و کتاب استعداد تحصیلی سایت پی‌اچ‌دی تست در صفحات مذکور برای داوطلبان عزیز فراهم شده است.

<

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

دروس در سطح کارشناسی

شیمی مواد غذایی

شیمی مواد غذایی، دکتر فاطمی

شیمی مواد غذایی، دکتر بابک قنبر زاده

میکروبیولوژی مواد غذایی

میکروبیولوژی مواد غذایی، جی

اصول مهندسی صنایع غذایی

اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی

اصول طراحی کارخانجات، دکتر کلباسی، دکتر محمد حسین حسینی

تکنولوژی مواد غذایی

تکنولوژی قند دکتر مصباحی

تکنولوژی روغن، فرشته مالک

تکنولوژی غلات، دکتر هادی پیغمبر دوست، دکتر ناصر رجب زاده

کنسرو و اصول نگهداری، دکتر حسن فاطمی

صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها، دکترجواد حصاری

دروس در سطح کارشناسی ارشد

میکروبیولوژی صنعتی

کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.

کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

خواص فیزیکی مواد غذایی

اکبری، ریحانه (1388)، خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، چاپ دوم.

جان‌لوئیس، مایکل (1387)، ویژگی‌های فیزیکی مواد غذایی سیستم‌های فرآوری غذایی (ترجمه: بابک قنبرزاده)، انتشارات آییژ.

سرپیل ساهین، سروت گولوم سومنو (1389)،‌ ویژگی‌های فیزیکی مواد غذایی، (ترجمه: مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد)، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

روش های نوین آزمایشگاهی

کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی.

کتاب کشت سلول “مجموعه روش‌های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.

کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.

انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی

کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.

کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.

کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.

کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.

کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.