مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

پذیرش دانشجوی دکتری در پردیس دانشگاه شهید چمران اهواز

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

دانشگاه شهید چمران برای  تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع دکترا در پردیس دانشگاهی از طریق آزمون داخلی دانشجو جذب می نماید.

به گزارش پی اچ دی تست ، دانشگاه شهید چمران اهواز برای نیمسال دوم 93-92 ( ترم بهمن) از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه تحت نظارت سازمان سنجش آموزش کشور و بر اساس دستورالعمل مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری در پردیس خودگران می نماید. ثبت نام طی روزهای 6/112/92 تا 20/11/92 از طریق سایت پردیس دانشگاهی شهید چمران انجام خواهد شد.

مشاهده رشته های پذیرش پردیس دکتری دانشگاه شهید چمران

مشاهده شهریه دوره دکتری پردیس دانشگاه شهید چمران

داوطلبان می بایست در تاریخ ذکر شده نسبت به تکمیل فرم های موجود در سایت دانشگاه و ارسال مدارک اقدام نمایند.

بدیهی است به مدارکی که پس از تاریخ 20/11/92 ارسال شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

30 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ساناز
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۰۸ ب٫ظ

سلام
من امسال آزمون دادم ولی شبانه دانشگاه تهران قبول شدم البته هنوز نتایج نهیی رو نزدن ولی چون رزومه خوبی داشتم مطمین هستم که قبول میشم حالا یه مشکل دارم که میخواستم نظر شماها رو بدونم شاید بتونم تصمیم درست بگیرم با توجه به اینکه متاهل هستم و یه بچه هم دارم مجبور هستم که مرتب برم تهران و بیام خونه اونم با پرواز که کلی هزینه داره ، دانشگاه ازاد همینجا هم قبول میشم حالا به نظرتون ازاد برم یا شبانه تهران؟

معصومه
تیر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۴۶ ق٫ظ

سلام دوستان.بنظرتون دکترای آزادبهتره یادکترای پردیس؟هزینه کدوم بیشتره؟کلاسادرطوله هفته چندروزه؟

فرهاد
مهر ۱۳, ۱۳۹۳ ۴:۴۵ ق٫ظ

سلام

بنظر من کسانی که پردیس درس می خونند با کسایی که در روزانه یا شبانه درس می خوانند یکی هستند چون اساتید مشترکی دارند فقط پردیسی ها پول میدهند. بجای اینکه برن خارج توی ایران ادامه تحصیل میدهند ولی فکر کنم توی مدرکشون ذکر می شود پردیس که خیلی ظلمه. بالاخره همگی دارند زحمت می کشند (البته برای علم نه برای شغل و افزایش حقوق و پز دادن و غیره)
با این شرایط فکر کنم اگر کسی بتونه بره خارج با همین مقدار پول دانشگاه معتبری درس بخونه بهتر هست چون توی ایران امکانات واقعا ضعیف هست با تحریم ها که دیگه واقعا شرایطی نداریم. من رشتم شیمی فیزیک بوده است و انشالله خواهد بود، دوستانی که شیمی میخونند میدونند که مواد مورد استفادشون چقدر به سختی و گران قیمت است یا دستگاه های مورد استفادشون یا خراب میشه یا باید کلی تو نوبت باشن تا نتیجه آنالیزشون رو بگیرند …
امیدوارم موفق باشید

مرتضی
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب٫ظ

مورد بعدی دانشجوی با انگیزه و پرتلاش هست، شخصی که به اسم خودش یعنی دانشجو بودن آگاه هست و فقط به دنبال دانش هست تا باز خودش بتواند افرادی را از جهل و نادانی نجات دهد.

محسن
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۸:۴۸ ب٫ظ

آقایان و خانمها یکبار برای همیشه بدانیم : ۱) مدرک دکتری دانشگاه روزانه ، شبانه ، آزاد ، پولی ، پیام نور ، غیر انتفاعی همه و همه معتبرند. ۲)آنچه به مدارک اعتبار واقعی میبخشد شمایید!! نه صادر کننده مدرک ! ۳) دکتری حرکت در مرز دانش است . حال اگر شما در مرز دانش باشید حتی اگر دکتری نداشته باشید میشوید ادیسون و اگر دکتری داشته باشید و ولی در مرز علم حرکت نکنید به تاریخ بی فروغ خواهید پیوست بدون آنکه اثری از شما بجا مانده باشد. ۴)اگر میخواهید در دانشگاه عضو هیئت علمی شوید با توجه به رشد جمعیت که البته نزولی است و تعداد دانشگاه های کشور و البته جذب هیئت علمی در سالهای اخیر میتوانم بگویم باید تا بازنشسته شدن تازه استخدام شده ها در یک صف ۳۰ ساله صبر کنید تا پس از ۴ سال درس خواندن تقاضای بی سرانجام هیئت علمی را بدهید . پس اگر برای عضویت هیئت علمی درس خوان شده اید آرزویی کمتر دست یافتنی انتخاب کرده اید!! ۵)مهم اینست که شما در دکتری بتوانید علوم دست یافته را تجاری سازی کنید و از بابت آن رشد اقتصادی برای کشور به ارمغان بیاورید. ۶) حالا دیگر فکرنکنم موردی مانده باشد که برای آنها برای همدیگر رجز خوانی کنید!! ۷) فرض کنید الان از دانشگاه برکلی یا هاروارد دارای درجه عالی دکتری هستید آیا تا سه ماه دیگر میتوانید استخدام شوید یا حق التدریسی درس بدهید. بعید میدانم!! ۷) فکر کنید ببینید بر سر چه دارید اعتبار سنجی مدارک تحصیلی را… ادامه نظر»

فرشته
بهمن ۲۱, ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

بسیار عالی

سیاوش
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۴:۳۴ ب٫ظ

سلام
ما دختر همسایمون اخر تعطیلات بود و لیسانس و فوق لیسانس رو به زور از دانشگاه گرفت و الان هم دکتری پولی راحت برش داشتن اینها همش چرته وقتی حرف پول میاد وسط دیگه همه چیز رو راحت می گیرن.الان دانشگاه ها شده به صورت رقابتی در گرفتن دانشجو تا این که به علم و مطالب جدید و استفاده بهینه در صنعت

مهتاب
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۵:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  سیاوش

آقای سیاوش
اگه راحته لطفا شما پذیرش بگیر ولی ثبت نام نکن فقط میخوام بهت ثابت شه که پذیرش نمیشی …..

مژگان
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق٫ظ

سلام.اصلا برای چی درس بخونیم!!!فقط پز بدیم دکتری داریم؟؟اگه این همه انرزی و وقت رو روی ی کار دیگه میزاشتیم الان پولدار بودیم!!طرف مغرش گچه میره مالزی دکتر میشه میاد تازه کلی هم فیس و باد که از خارج مدرک گرفته.با این مدرک پردیس ها که زیاد شده هیجا نه معتبر میدونن نه کار میدن!!!

وکیل مدافع
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ق٫ظ

بابا اینقدر بحث و جدل نکنید، خیلی از آقایون و خانمها که همه چیزشون رو فدای دکترا گرفتن کردند الان پشیمون هستند چون که آهی در بساط ندارند و در به در دنبال کار می گردند و خیلی جاها مجبورند بگن لیسانس دارند تا یه کار پاره وقت بهشون بدهند.

محسن
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۱:۲۶ ب٫ظ

انواع دانشجو در ایران رابا رسم شکل توضیح دهید ؟
جواب :
۱) دانشجوی زوری : دانشجویی است که همینطوری ، بیخود و بی جهت به زور وارد دانشگاه میشه ! احدی هم حق نداره بپرسه چرا !!
۲) دانشجوی پولی : دانشجویی است که چون پول داره در کنکوری با تعداد کمتر داوطلب ودر جمع داوطلبان پولدارتر به رقابت برای ورود به دانشگاه میپردازد.
۳) دانشجوی حوری : خودتون توضیحش رو بنویسید!
۴)دانشجوی صوری : یه نوع دانشجوست که تنها کاری که نمیکنه دانشجویی است .
۵) دانشجوی سوری : دانشجویی است که به عنوان کادوی همکاری دانشجو شده. بقیه توضیحات رو خودتون بنویسین!
۶)دانشجوی قوزی : دانشجویی است که تمام همت خود را برای رقابت در کنکور بکار میگیرد تا از آموزش رایگان بهره مند شود. این دانشجویان به دلیل قوز کردن روی کتاب دچار قوز در ستون فقرات شده به آنها دانشجوی قوزی میگویند.
۷) دانشجوی موزی : دانشجویی است که به دنبال ایجاد تناسب میان پست و مقام خویش با نوع مدرک تحصیلی خود است و به همین دلیل تحصیلاتش در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های کاملا متفاوت و گاها متناقض صورت میگیرد.
۸) شکلها پشت صفحه !!!

ساشا
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۶:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

ای ول به این خلاقیت ما که جزء هیچکدام از اینها نیستیم یک بند دیگه هم من اضافه می کنم دانشجوی فسیلی(کله گچی):دانشجویی که هنوز بعد از چند سال که از فارغ التحصیلی اش می گذرد هر چه دکترا امتحان می دهد هر سال افتضاح تر از قبل است چون کله اش فسیل ناکارمدشده یا به عبارت بهتر کله گچی است .حداقل دعا کنید در تکمیل ظرفیت قبول شود و ناکام از دنیا نرود. الهی آمین

نسیم
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

جالب بود من دارم سعی می کنم از اون قوزی ها باشم چون تو هیچ کدوم غیر از این مورد نمی گنجیدم…یا گنجانده نمی شدم!!!!!!!!!
البته شماره عینکم غیر از آن قوزی که فرمودید بالاتر رفته ….

م
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

مورد ۷ دانشجوی موزی رو متوجه نشدم.چه ربطی به موز داره؟

مهرداد
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  م

موز نه. موزی با صدای “او”. نشنیدی میگن طرف موزیه؟

ارمان
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

موذی دوستان عزیزم! نه موزی! احتمالا اشتباه تایپی یا غلط املایی است

نسیم
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

موذی! نه موزی

بهمن
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  م

منظورش موذی بوده املاش غلطه.

محسن
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۴:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

“موذی” درست است. اشتباه تایپی من بود و گرنه کوره سوادی هست که موزی را از موذی تمیز دهد. ببخشید.
خوش باشید و به دکتری دل نبندید.

دختر شالیزار
بهمن ۲۴, ۱۳۹۲ ۴:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

من اینقدر مطالعه میکنم درس میخونم به امید قبول شدن توی دانشگاه سراسری اما بازم سر از دانشگاه آزاد در . وا قعا من بیچاره م

نقی زاده
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب٫ظ

متاسفانه بالاخره ما متوجه نشدیم که آیا مدرک پردیس دانشگاهی اعتبار داره یا نه؟ متاسفانه مسوولین وزارت علوم جواب شفافی نمیدهند. اگر دکتری پردیس بخونیم مطمئنا بعد از فارغ التحصیلی میگن مدرکتون اعتبار نداره و اگه تو پردیس دانشگاهی نخونیم میگن چرا از فرصت استفاهده نکردین

ارمان
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  نقی زاده

سلام دوست عزیز
به نظرم از طریق کنکور سازمان سنجش برید خیلی بهتره
بنده هم دانشجوی دکتری پردیس دانشگاهی هستم در دانشگاه سمنان اما از طریق کنکور دکتری سازمان سنجش قبول شدم و آزمون داخلی ندادم
از رییس پردیس که پرسیدم گفتند: در مدرکمان می نویسیند که از طریق سازمان سنجش جذب شدیم و نه آزمون داخلی
تازه شرایط اهواز منصفانه نیست! هم چک ضمانت می خواد و هم در سه دوره باید کل شهریه پرداخت بشه
در حالی که سمنان از ما هیج چک ضمانتی نگرفته و شهریه ۴۵ میلیون هم در طول هشت ترم پرداخت میشه (ترمی ۵/۸۰۰) ۵۰درصد شهریه رو هم موقع ثبتنام دادیم و ۵۰ درصد الباقی رو هم پیش از امتحانات پایان ترم می دیم
این خیلی منصفانه تره!
حالا بازم هرطور خودتون صلاح می دونید

reza
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۳:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  ارمان

سلام به دوست عزیزم ////حرف های دکتری ذولفقاری رو جدی نگیر

فرقی نمی کند ….با آزمون داخلی باشه یا با کنکور سراسری…..

پردیس قید میشه ….. اعتبار هم داره….. بقیه اش بر مبگردد به شانس و پارتی که دارین

ارمان
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۵:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  reza

بله عنوان پردیس ذکر میشه! در اون شکی نیست
اعتبار مدرکش هم باید در حد دانشگاه های غیرانتفاعی باشه اما ذکر میشه: با آزمون سازمان سنجش! همین

مهتاب
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۹:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  نقی زاده

سلام آقای محترم معتبره چرا معتبر نیست؟ کسانی که توانایی ورود حالا به هر دلیلی ندارن این شایعه ها را پخش میکنند

مهتاب
بهمن ۱۳, ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  نقی زاده

ضمنا شما شرکت کنید ببینید که قبول میشین یا نه؟؟؟!! فکر نکنید به این راحتی ها پذیرش میکنند نصف ظرفیت روزانه بعد از کلی غربال کردن و آزمون و مصاحبه!!

همشهری
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۹:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  مهتاب

خانم مهتاب

“به همین راحتی است” که نگو و نپرس. پردیس مشهد در سال ۹۱ فقط با یک مصاحبه کلی پذیرش کرد . یعنی در هر رشته بالای ده نفر و پانزده نفر. چرا در مدرک پذیرفته شده با یک مصاحبه و بدون آزمون پردیس مشهد در سال ۹۱ نباید قید بشود که اینها بدون آزمون پذیرفته شده اند؟! .. والبته آنانی که بعد ها با آزمون وارد شده اند باید حقی برابر با دیگران برایشان قائل شد چرا حداقل با یک آزمون سراسری آمده اند و فقط عنوان پردیس ذکر شود کافی است.

مهتاب
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  همشهری

سلام من در جریان پردیس مشهد هستم فقط یک ترم به شرط مصاحبه و بررسی رزومه بود به این راحتی که شما میگین هم نبوده چون دوست من اونجا میخونه و رزومه پژوهشی خیلی بالایی داره و پذیرش شده و از ترم جدید هم نصف ظرفیت روزانه به شرط آزمون و مصاحبه هست به هر حال کنکور فقط در ایران وجود داره و اصلا ملاک درستی برای مقایسه نیست

مهرداد
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۳:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  مهتاب

مصاحبه ها همش فرمالیته بود. در پردیس مشهد در آن دوره، نورچشمی ها پذیرفته شدند. کافیست اسامی قبول شده ها را در گوگل سرچ کنید

گلاره
بهمن ۱۴, ۱۳۹۲ ۵:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  مهتاب

لایک