تسهیلات ویژه ی دانش آموختگان برتر کارشناسی ارشد و دکتری
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
معاون پژوهشی بنیاد ملی نخبگان گفت: دانش آموختگان برتر کارشناسی ارشد و دکتری از تسهیلات خاصی برخوردار می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامعلی منتظر، معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان صبح امروز در نشست مطبوعاتی که برگزار شد، گفت: وظیفه بنیاد ملی نخبگان و تلاش بنیاد این است که اجتماعات نخبگانی و نیاز آنها را شناسایی کرده و به سمت توانمند بودن آنها برای تاثیرگذاری در جامعه حرکت کند.
وی ادامه داد: تاکنون 60 تا 65 درصد مقررات این بنیاد تغییر کرده است و تا پایان تابستان سال 94 تمام مقررات بنیاد که نیاز به اصلاح و تغییر داشته باشد، تغییر خواهد کرد.
منتظر در خصوص تسهیلاتی که به اجتماعات خاص از جمله دانشجویان، دانش آموختگان و استادان دانشگاه ارائه می شود، اشاره کرد و گفت: در حوزه دانشجویان و دانش آموختگان تمام برنامه های بنیاد تغییر یافته است و در حوزه استادان نیز این تغییرات تا یکماه آینده نهایی می شود.
معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: در حوزه دانشجویی، یکسری از مجموعه فعالیت ها برای دانشجویان برتر با شاخص هایی که مشخص شده در نظر گرفته شده است، که اجرایی خواهد شد از جمله اینکه برنامه بنیاد در رابطه با این دانشجویان این است که آنها را در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری توانمند سازد. به عنوان مثال، اگر این دانشجویان برتر بخواهند در دوره آموزشی کسب و کار شرکت کنند، بنیاد ملی نخبگان هزینه شرکت در این دوره را پرداخت خواهد کرد.
پرداخت حقوق ماهیانه به دانشجویان برتر
وی در ادامه به تسهیلاتی که بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان برتر مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می دهد، اشاره کرد و گفت: برنامه ما این است که این دانشجویان از محیط دانشگاه خارج نشوند و بتوانند در همین محیط فعالیت های تحقیقاتی داشته باشند بر همین اساس این دانشجویان برتر اگر زیر نظر یک استاد راهنما، دستیار آموزشی، دستیار فناوری و یا دستیار پژوهشی شوند، به آنها ماهانه هزینه پرداخت می شود، به دانشجویان کارشناسی ارشد ماهانه 500 هزار تومان و به دانشجویان دکترا ماهانه 900 هزار تومان پرداخت می شود.
تسهیلات فرصت مطالعاتی
منتظر در ادامه افزود: اگر دانشجویان برتر دکترا بخواهند در فرصت های مطالعاتی خارج و یا داخل کشور شرکت کنند، هزینه یکسال آنها پرداخت می شود و اگر این افراد متاهل باشند، وجه بیشتری به آنها پرداخت می شود.
معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: اگر این دانشجویان بخواهند از فرصت مطالعاتی خارج کشور در دانشگاه های برتر استفاده کنند از بورسیه بنیاد برای خود آنها و یک راتبه یکساله برای همسر آنها در نظر گرفته میشود. همچنین اگر این دانشجویان بخواهند در کنفرانس های داخلی و یا خارجی نیز شرکت کنند ما به آنها کمک خواهیم کرد.
منتظر تاکید کرد: تلاش ما این است که اگر دانشجویی در دانشگاه ها خوب است، به واسطه خوب بودن وی آن را کمک کنیم تا فعالیت کند.
تسهیلات ازدواج
معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان به کمک های معیشتی و فرهنگی ویژه این دانشجویان اشاره کرد و گفت: ما این دانشجویان را به ازدواج تشویق می کنیم، وام ودیعه مسکن و هدیه ازدواج نیز به آنها پرداخت می کنیم.
نظام وظیفه نصف می شود
وی با اشاره به تسهیلاتی که به دانش آموختگان برتر تعلق می گیرد، گفت: این دانشجویان از تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی برخوردار می شوند، به این شکل که مدت خدمت این افراد نصف خدمت افراد مشابه است. به عنوان مثال اگر سال آینده خدمت نظام وظیفه 24 ماه باشد، برای دانش آموختگان برتر 12 ماه است، به شرط اینکه این دانش آموختگان طی این یکسال در یک پروژه فناوری و تحقیقاتی شرکت کنند.
منتظر یادآور شد: امسال با ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگی کرده ایم که حوزه مشمولین نظام وظیفه تخصصی را افزایش دهد. بدین ترتیب برای سال آینده این میزان دو برابر می شود.
معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: سالانه هزار نفر از این تسهیلات استفاده می کردند که با هماهنگی که انجام دادیم تعداد این افراد از سال آینده افزایش خواهد یافت. در حال حاضر با دانشگاه های برتر کشور رایزنی کردیم که دانش آموختگان برتر خود را به بنیاد ملی نخبگان معرفی کنند تا این افراد از خدمت نظام وظیفه تخصصی استفاده کنند و از سال 94 اجرایی می شود.
وی در ادامه به تسهیلات اشتغال دانش آموختگان برتر اشاره کرد و گفت: اگر این دانش آموختگان در یک نهاد صنعتی و یک نهاد فناورانه یا دانش بنیان اشتغال داشته باشند، سه سال بخش عمده حقوق و بیمه این افراد توسط بنیاد پرداخت میشود، سال اول 80 درصد، سال دوم 60 درصد و سال سوم 40 درصد به این دانش آموختگان برتر تعلق می گیرد و اگر این دانش آموختگان برتر در استان محل سکونت خود به اشتغال مورد نظر دست یابیم ضریب کمک به این ها بیشتر می شود به عنوان مثال 80 درصد، 90 درصد می شود.
تسهیلات برای جذب شدن در هیأت علمی
منتظر در ادامه به اشتغال دانش آموختگان برتر در محیط های علمی اشاره کرد و گفت: برای این افراد یک بسته حمایتی در نظر گرفته ایم اگر دانش آموخته برتری بخواهد عضو هیات علمی دانشگاه شود، فرآیندی که برای تایید صلاحیت طی می کند تنها دو ماه است و دانشگاه ها موظف هستند طی دو ماه صلاحیت وی را اعلام کنند.
ادامه داد: وقتی که این دانش آموخته برتر به عنوان عضو هیات علمی وارد دانشگاه می شود با خود یک راتبه پژوهشی وارد دانشگاه می کند و همچنین وارد گروهی که می شوند یک راتبه تجهیزاتی وارد آن گروه می کند و اگر فرد بتواند یک شرکت دانش بنیان ایجاد کند، تسهیلات بیشتری نیز می گیرد.
سلام دوستان من رتبه چهار دکتری معدن ۹۷ شدم آیا امکان دارد تو دانشگاهی تدریس کنم
خودت چه فکری میکنی ؟
لطفا و خواهشا جواب بدید…
اولا منظور از نخبه به چه کسانی میگن
دو:بورس خارج از کشور بهشون اعطا میشه؟
من اگه رتبه تک رقمی ارشد بشم…
میتونم بورس بگیرم یا نه؟
حقوقی که میدن کمه ولی باز خوبه
منم دوست دارم بدونم نخبه به چه کسی گفته میشه؟؟؟ لطفا جواب بدید…
از مدرک دیپلم میخان تا هر مقطعی که باشید.من نفر کارشناسی و کارشناسی ارشد با معدل بالا ی هجده و چهار تا کتاب و شانژده مقاله ۸ پژوهشی و بقیه ترویحی و همایش بعد شش ماه بیشتر گفتن عدم حد نساب .با رزومه قوی برید من روانشناسی ب
ودم
سلام دوستان من در دو مقطع کارشناسی و ارشد رتبه اول بودم به نظرتون این ایین نامه شاملم میشه؟
چون منظورشون مشخص نکردن و خیلی کلی گفتن میشه خیلی کارا کرد دستشون بازه دقیقا مشابه قضیه بورس خارج…
آقا نوید شما چه طور درخواست کردید؟اینترنتی هم میشه؟واقعا چند ماه طول میکشه؟
اینا همش الکیه. بنده رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد در بین حدود ۶۰۰۰ دانشجو شدم. رتبه دوم مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با معدل بالای ۱۸ هم بودم. رفتم بنیاد نخبگان که واسه کسر خدمت سربازی پروژه دریافت کنم بعد از چندماه گفتن حد نصاب پژوهشیت کمه. آخه یکی نیست به اینا بگه من چجوری تا قبل از دفاع از پایان نامه در عرض دوسال میتونم دو سه تا مقاله ISI داشته باشم که به حد نصاب پژوهشی برسم. تمام
آخه اول متن رو یه دقتی بکنید ، نوشته دانشحویان برتر ارشد و دکتری،
یعنی منظورشون اینه که دانشجویان ارشد ِ برتری که لیسانس هم برتر بودن؟ و دانشجویان دکتری برتری که از لیسانس به بعد برتر بودن؟
سوال نازی خانوم کامله اگه کسی میدونه جواب بده
لطفا به سوالات پاسخ دهید چون سوالات برای اکثر افراد مشترک است.
دانش آموخته برتر چه کسی است؟ آیا تنها از دانشگاهای گروه الف است؟ تا چندسال پس از فراغت این شرایط وجوددارد؟
باتشکر
منظور از دانشجوی برتر چیه؟ یعنی برتر در تمامی دوره ها ؟ لیسانس، فوق لیسانس و دکتری؟ یا نه در هر مرحله تک تک بررسی میشه؟ میشه لطفاً یکی توضیح بده؟
لطفا یکی جواب بده.منم میخوام بدونم……….
دوستان خوبم، دانشجوی نخبه از دید بنیاد ملی نخبگان کسی ه که در همه دوره های برتر بوده باشه. تک تک فایده نداره، وگرنه آمار نخبه ها خیلی بالا خواهد بود!
لطفا راهنمایی کنید چطور میشود عضو شد؟
سرچ کنید، سامانه ثریا! اونجا توضحیحات لازم هست!
سلام لطفا اگه کسی میدونه پاسخ بده، اگه کسی شاگرد دوم مقطع ارشد باشه ولی کارشناسی معدل بالای ۱۶ اما رتبه برتری نبوده، میشه از این آیین نامه استفاده کنه؟
سلام، اسم منو هم به عنوان دانشجوی برتر فرستادن ولی هیچ خبری نیست.
ببخشید شما شرایطتون چی بود که دانشجوی برتر شدید؟
نفر اول دوره ارشد و دوره کارشناسی، با چند تا مقاله مجله ای و همایشی، گفتن به خاطر رتبه اولی اسمتو رد کردیمالبته از طرف گروهمون.
شرایط برتر بودن چیه? واز چه زمانی می توانیم از این تسهیلات استفاده کنیم
ممنون میشم جواب بدین
سلام
دانشگاه ما مدارک رتبه های اول هر رشته و مقالاتشون راگرفتند اما خبری از نتایج بررسی نشد از کجا باید پیگیری کنیم؟
سلام من چطور میتونم از تسهیلات استفاده کنم.هیچ شماره ای نیست که پیگیری کنیم،ممنون از پاسخ شما
سلام شاخص ها و شرایط دانشجویان برتر چیست؟ سایتی جهت ثبت نام و ارائه رزومه هست؟
سلام مدیر سایت
فکر میکنم ۵۰ روز مونده تا کنکور، لطفا پست ویژه نمیذارین راهنماییمون کنین.. و همچنین امیدوارمون کنین؟
حالا تعریف از دانشجوی نخبه چیه بر اساس رتبه ست؟!!!
چطور باید عضو شد؟
http://soraya.bmn.ir/tabid/63/ctl/Login/Default.aspx?returnurl=%2ftabid%2f63%2fDefault.aspx
ممنون از پاسختون.شرایط عضویت همونایی هست که تو سایتش نوشته یا اینکه مثلا دانشجوی دکتری باشی کافیه؟
سلام
منظور رتبه های برتر کنکور هست؟