مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

اعلام جزییاتی دیگر از طرح حمایت از نخبگان

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان از اعطای بورسیه دکتری شهید احدی به دانش آموختگان برتر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامعلی منتظر افزود: در نگاه جدید، بنیاد ملی نخبگان از یک نهاد رفاهی به یک نهاد هدایتگر و توانمندکننده در حال تبدیل شدن است. در دوره جدید، بنیاد نهادی حاکمیتی سیاستگذار و هدایت‌کننده در حوزه منابع انسانی برگزیدۀ کشور و در نهایت نظارت‌کننده است. چشم‌انداز بنیاد ملی نخبگان تحقق فرمایش مقام معظم رهبری یعنی «سپردن مدیریت تحول کشور به نخبگان» است.

وی اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان در پی توانمندسازی دانشجو برای رشد بیش از پیش و اثرگذاری مثبت است و در موضوع اعضای هیات علمی بیشتر به دنبال فراهم کردن شرایط در جهت اثرگذاری این افراد در جامعه تخصصی مرتبط با آنان است.

منتظر با عنوان اینکه یکی از اجتماعات نخبگانی مهم اجتماع دانش‌آموختگان برتر در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است، بیان کرد: فعالیت‌های نخبگانی دانشجو در دوره تحصیل در ساحت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه و فرهنگی- اجتماعی است و به همین دلیل در پایان دوره تحصیل، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: برای شناسایی دانش‌آموختگان برتر ملاک اصلی مجموع فعالیت‌های افراد در طول دوران تحصیل است که مصادیق آنها در مقررات جدید لحاظ شده است. فرد پس از جمع امتیازهای خود که از مجموع فعالیت‌های نخبگانی در طول دوران تحصیل کسب شده است، با دیگر همتایان خود سنجیده می‌شود و در صورت کسب رتبه، می‌تواند از تسهیلات در نظر گرفته شده برای دانش‌آموخته برتر برخوردار شود؛ در این مورد نیز بنیاد از نگاه تک‌بعدی مبرا شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق آئین‌نامه دانش‌آموختگان، دانشگاه‌ها به دو دسته دانشگاه‌های برتر و سایر دانشگاه‌ها تقسیم شده‌اند. دانش‌آموختگان دانشگاه‌های برتر با یکدیگر سنجیده می‌شوند و ارزشیابی فعالیت‌های نخبگانی در سه زمینه آموزشی، پژوهشی- فناورانه، فرهنگی-اجتماعی در دانشگاه محل تحصیل افراد انجام می‌پذیرد. به همین دلیل بنیاد برای هر یک از این دانشگاه‌ها سهمیه‌ای را در نظر خواهد گرفت تا خود دانشگاه، به عنوان مرجع اصلی تربیت دانش‌آموختگان، برترین‌های خود را در هر یک از مقاطع تحصیلی معرفی کند.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: مجموع تسهیلاتی که برای افراد در نظر گرفته شده است در دو دسته «توانمندسازی و هدایت» و «اشتغال‌زایی و اثرگذاری» تقسیم بندی شده است.

4 تسهیل توانمندسازی نخبگان

منتظر ادامه داد: در حوزه هدایت و توانمندسازی چهار تسهیل 1- ادامه تحصیل 2- پسادکتری (ویژه دانش‌آموختگان دوره دکتری) 3- نظام وظیفه تخصصی 4- تسهیلات فرهنگی قرار گرفته است.

وی افزود: اگر دانش‌آموخته کارشناسی ارشد قصد ادامه تحصیل داشته باشد می‌تواند از بورس ادامه تحصیل شهید احدی استفاده کند. به عبارت دیگر شخص متقاضی استفاده از بورس ادامه تحصیل، با ارائه درخواست خود، در زمره متقاضیان استفاده از بورس تحصیلی قرار می‌گیرد و در صورت کسب رتبه لازم می‌تواند از این بورس استفاده کند. از طرف دیگر بنیاد ملی نخبگان تعاملات لازم با وزارت علوم، همچنین وزارت بهداشت را انجام داده است و هزینه تحصیل این افراد در دوره دکتری از سوی بنیاد به دانشگاه‌ها پرداخت خواهد شد.

حق‌الزحمه پژوهشگر پسادکتری

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان پیرامون تسهیل دوره پسا دکتری عنوان کرد: دوره پسادکتری ویژه دانش‌آموختگان برتر دوره دکتری نیز که تحت عنوان جایزه شهید چمران اعطا می‌شود در این دسته قرار گرفته است. فرد می‌تواند در یک دوره یک و حداکثر دو ساله زیر نظر استاد میزبان در یکی از دانشگاه‌ها به فعالیت علمی بپردازد که البته برخورداری از این تسهیل نیز منوط به کسب رتبه لازم در مقایسه با دیگر متقاضیان استفاده از این تسهیل است. طبق این آئین‌نامه استاد میزبان باید در مرتبه دانشیاری به بالا و دارای سوابق علمی برجسته مورد تائید بنیاد ملی نخبگان باشد. بنابراین با این شیوه اجرا، عملا استاد برجسته نیز مورد حمایت قرار خواهد گرفت، زیرا امکان پذیرش پژوهشگر پسادکتری را برای توسعه فعالیت‌های علمی‌شان خواهند داشت، ضمن اینکه حق‌الزحمه پژوهشگر پسادکتری معادل حقوق استادیار به علاوه حق بیمه توسط بنیاد ملی نخبگان پرداخت می‌شود تا علاوه بر گذراندن دوره‌ای علمی بتوانند از حقوق و سابقه‌کار نیز بهره‌مند شوند.

افزایش سهمیۀ خدمت نظام وظیفۀ دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌ها

منتظر با اشاره به تسهیل «خدمت نظام وظیفه تخصصی» گفت: بنیاد ملی نخبگان تسهیلات جدیدی برای افزایش سهمیۀ خدمت نظام وظیفۀ دانش‌آموختگان برتر دانشگاه‌های کشور و نیز استفاده از توانایی‌های تخصصی برگزیدگان دانشگاهی در خدمت نظام وظیفه به تصویب رسانده است. در آیین‌نامه جدید، دانش‌آموختگان برتر دوره کارشناسی ارشد و دکتری می‌تواند درخواست خود را برای گذراندن دوره نظام وظیفه تخصصی ارائه دهند. دو اتفاق مهم در حال رخ دادن است: اول اینکه با توجه به رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر «سعۀ دایره نخبگانی» بنیاد تعداد افراد مشمول این تسهیل را به شدت افزایش داده است و نکته دوم اینکه طی جلسات متعدد با ستاد کل نیروهای مسلح برنامه‌ریزی جدیدی در حال انجام است که مشمولان بتوانند فعالیت تحقیقاتی جدی را در مدت خدمت نظام وظیفه در مدتی حدود نیم دورۀ خدمت سایر مشمولان انجام دهند و به این ترتیب خدمت نظام وظیفه تخصصی خود را به پایان برسانند، ضمن اینکه نهادهای دیگر (به جز نهادهای وابسته به وزارت دفاع) نیز می‌توانند از خدمات تخصصی دانش‌آموختگان برتر برخوردار شوند.

وی افزود: انتخاب افراد در دانشگاه‌های برتر (دانشگاه‌های دارای سهمیه) توسط خود دانشگاه انجام می‌پذیرد. دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند درخواست خود را به بنیاد نخبگان استان محل تحصیل خود ارائه دهند و پس از بررسی سوابق فعالیت‌های نخبگانی این افراد، و در صورت کسب امتیازات لازم می‌توانند از تسهیل نظام وظیفه تخصصی برخوردار شوند؛ این اقدام به دلیل نگاه ملی بنیاد به موضوع نخبگان است. افراد باید احساس کنند اگر تلاش کنند، بدون در نظر گرفتن محل تحصیل و سکونت خود می‌توانند از تسهیلات بنیاد استفاده کنند و این تسهیلات فقط مخصوص عده‌ای معدود و دانشگاه‌های بزرگ نیست.

هدف معافیت از سربازی نیست

معاون بنیاد ملی نخبگان گفت: هدف معافیت از خدمت نیست که اصالتا در قاموس تلاش و جهاد علمی معنا ندارد بلکه هدفمند کردن و اثرگذارکردن دوران نظام وظیفه است و طبعا در پایان دوره هم به مشمولان کارت پایان خدمت (و نه معاف از خدمت) اعطا می‌شود. این نگاه منبعث از نگرش توانمندسازی و هدایتگری بنیاد است. مدت خدمت نظام وظیفه تخصصی کمتر از نصف مدت نظام وظیفه معمولی نیست و افراد باید در طول این مدت، پروژه مورد نیاز کشور را با اولویت نیازهای دفاعی (که طیف گسترده‌ای از نیازهای کشور را در بر‌می‌گیرد) به انجام برسانند. نکته مهم دیگر این است که دانشجویان دوره دکتری نیز پس از دفاع موفقیت آمیز از طرح پژوهشی رساله (پروپوزال) می توانند از این تسهیل بهره‌مند شوند.

وام مسکن به دانشجویان برتر

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان در ادامه از اعطای وام خرید مسکن به دانش‌آموختگان برتر و اعطای ودیعه مسکن به دانشجویان برتر خبر داد و گفت: یکی از اقدامات گذشته بنیاد ملی نخبگان پرداخت وام خرید مسکن به دانشجویان صاحب استعداد برتر بود؛ با این اقدام دانشجو از همان ابتدای قرار گرفتن در مسیر علم و دانش با مسئله مالی روبرو می‌شد و به جای تمرکز روی پیشرفت علمی، درگیر مسائل مالی می‌شد که هم تاثیر منفی بر وی و هم بر خانواده‌اش داشت. در دور جدید وام خرید مسکن به دانش‌آموختگان برتر پرداخت خواهد شد. هدیه ازدواج، کمک هزینه حج عمره، کمک هزینه سفرهای گردشگری نیز از دیگر تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای دانش‌آموختگان برتر است که همگی در سبد تسهیلات فرهنگی قرار دارند.

گسترش اشتغال در فضای غیردولتی

وی پیرامون تسهیلات در نظر گرفته شده برای بحث اشتغال و اثرگذاری نخبگان در جامعه اظهار داشت: در زمینه اشتغال و اثرگذاری نخبگان نیز، تسهیلاتی برای ترغیب افراد به ایجاد شرکت دانش‌بنیان و یا یک بنگاه نوآورانه و کارآفرینی؛ به تعبیر دیگر گسترش اشتغال در فضای غیردولتی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب اگر دانش‌آموخته برتر (در تمامی دوره‌ها) قصد فعالیت در شرکت و یا نهاد صنعتی و فناورانه مورد تائید بنیاد را داشته باشد، در سال اول 70 درصد، در سال دوم 50 درصد و در سال سوم 30 درصد حقوق خود به علاوه هزینه بیمه از بنیاد دریافت خواهد کرد. به منظور جلوگیری از مهاجرت دانش‌آموختگان برتر از شهرستان‌ها به تهران و کلان‌شهرهای دیگر، در صورت اشتغال این افراد در استان محل سکونت خود 10 درصد به اعداد فوق اضافه خواهد شد. از طرفی اگر شرکت و یا نهاد غیردولتی محل اشتغال دانش‌آموخته برتر، دانش‌بنیان باشد 10 درصد دیگر نیز به این اعداد اضافه خواهد شد. به این ترتیب اگر دانش‌آموخته برتر در شرکت دانش‌بنیان محل سکونت خود مشغول کار شود در سال اول 90 درصد، سال دوم 70 درصد و در سال سوم 50 درصد حقوق او به علاوه حق بیمه توسط بنیاد ملی نخبگان پرداخت خواهد شد. این امر به این معناست که روح حاکم بر آیین‌نامه دانش‌آموختگان برتر اشتغال غیردولتی افراد در استان محل سکونت خود است.

اشتغال در دانشگاه

منتظر در ادامه گفت: تسهیل دیگری که برای دانش‌آموختگان برتر در نظر گرفته شده است، اشتغال در دانشگاه است. به همین منظور در وهله اول تعداد دانشگاه‌های مقصد افزایش یافته است و بنیاد در این حوزه نگاه ملی دارد؛ چراکه اگر ضعفی در دانشگاه‌های مختلف وجود داشته باشد می‌توان آن را با حضور دانش‌آموختگان برتر برطرف کرد. بنابراین هر موسسه آموزشی، پژوهشی و فناورانه‌ای می‌تواند دانش‌آموخته برتر را به عنوان عضو هیئت علمی بپذیرد. در این مورد چون فرآیند استخدام افراد از طریق بنیاد ملی نخبگان پیگیری می‌شود، موسسات موظف هستند جواب قطعی را حداکثر ظرف دو ماه اعلام کنند. نکته دیگر اینکه اگر دانشگاه با درخواست دانش‌آموخته برتر به عنوان عضو هیئت علمی موافقت کند، 250میلیون ریال راتبه پژوهشی به فرد و همین مقدار به دانشگاه پرداخت خواهد شد؛ بدین ترتیب با پذیرش دانش‌آموختگان برتر دورۀ دکتری، دانشگاه از مجموعا 500 میلیون ریال راتبۀ سالانه بنیاد برخوردار خواهد شد که برای آغاز فعالیت‌های علمی استادی نو ورود و تجهیز آزمایشگاه پژوهشی او سهم به سزایی خواهد داشت.

3 میلیارد ریال وام دانش بنیان

وی افزود: علاوه بر این تسهیلات، مبلغ سه میلیارد ریال نیز در قالب وام برای تأسیس شرکت دانش‌بنیان به فرد تعلق می‌گیرد.

جذب نخبگان به عنوان کارمند در دستگاههای دولتی

وی گفت: آخرین تسهیل در نظرگرفته شده در حوزه اشتغال و اثرگذاری جذب دانش‌آموختگان برتر به عنوان کارمند در دستگاه‌های دولتی است. طبق مصوبه هیئت وزیران اگر دانش‌آموخته برتری در دستگاه دولتی جذب شود در یک رده بالاتر نسبت به دیگر هم‌ ترازان خود قرار می‌گیرد، ساعت کار او شناور خواهد بود، فرصت بیشتری برای پژوهش برای او در نظر گرفته خواهد شد و علاوه بر آن می‌تواند از امکانات بهتری برای تصدی پست‌های مدیریتی بهره‌مند شود.

اجرا از سال 94

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: تسهیلات جدید از ابتدای سال 1394 در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و دانشگاه‌ها و نیز بنیادهای استانی سهمی جدی و اساسی در اجرای آن خواهند داشت.

منتظر در ادامه افزود: تقریبا همه آنچه در سند مورد توجه بوده است مانند سعه نخبگانی، تنوع تسهیلات، هدفمند کردن تسهیلات و توانمند کردن افراد برای اثرگذاری مثبت در آئین‌نامه لحاظ شده است. علاوه بر آن طبق تصویب هیئت امنا، بنیاد مجاز است بر اساس اختیارات قانونی خود و با همکاری سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی تسهیلات دیگری برای تحقق اهداف سند راهبردی کشور در امور نخبگان در نظر بگیرد.

وی پیرامون نحوه سهمیه‌بندی دانشگاه‌ها گفت: سهمیه هر دانشگاه در حال بررسی است و طبعا باید طی جلساتی آیین‌نامه جدید را برای مسؤلان دانشگاه‌ها و بنیادهای استانی تشریح کنیم.

وی در پایان با تأکید بر اینکه هر فرد از زمان دانش‌آموختگی تا مدت سه سال بعد مشمول این آیین‌نامه می‌شود و می‌تواند از تسهیلات در نظر گرفته ده در آن استفاده کند، خاطر نشان کرد: تمام تلاش بنیاد بر کوچک ماندن است چراکه بنیاد برای رسیدن به اهداف خود نیازمند کوچک ماندن و در عین حال چالاکی، چابکی و متفکر بودن است. بنیاد نهادی حاکمیتی است که باید در شان سیاست‌گذار و راهبر در میدان حضور داشته باشد و با استفاده ازهمه امکانات کشور و همکاری نهادها و دستگاه‌های ملی، محیطی را برای شناسایی، هدایت و اثرگذاری نخبگان کشور فراهم آورد

ثبت‌نام
باخبرم کن!

30 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آناهیتا
دی ۲۱, ۱۳۹۳ ۱:۰۹ ب٫ظ

سلام به همه

میشه لطفا یکی بگه سقف معدل کارشناسی و ارشد چنده؟

دوست
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب٫ظ

سلام
دوستان افتخارات مورد تایید بنیاد چیه؟
برای من باز نمیشه؟
تا کی فرصت ثبت نام هست؟
از طریق دانشگاه باید اقدام کرد

...
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۶:۴۶ ب٫ظ

اگر فردی دوره لیسانس در دانشگاه آزاد درس خوانده باشد و تمام شرایط را داشته باشد می تواند در این طرح شرکت کند؟

فرناز
دی ۲۴, ۱۳۹۳ ۲:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  ...

سلام این شرایط چی هست که دارید؟؟

رحمان
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۹:۲۴ ق٫ظ

نباید بیش از دو سال بگذره از فارغ التحصیلی اما بصورت غیر رسمی حداکثر تا یک ماه بیشتر هم قبول میکنند اما فارغ التحصیل ۹۰ قبول نمیکنند

شهاب
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  رحمان

سلام

منم از طرح سربازی بنیاد استفاده کرده ام. تو قوانینش که مربوط به امسال هست نوشته ۲ سال بعد فراغت اما نگاه کنید قوانین جدید نوشته ۳ سال:
وی در پایان با تأکید بر اینکه هر فرد از زمان دانش‌آموختگی تا مدت سه سال بعد مشمول این آیین‌نامه می‌شود و می‌تواند از تسهیلات در نظر گرفته ده در آن استفاده کند
فکر کنم از سال بعد شده سه سال

رحمان
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۹:۲۲ ق٫ظ

سلام رضا
بستگی به دانشگاه کارشناسیتون داره و اگر دو سال از فارغ التحصیلی ارشد شما نگذشته باشه توصیه میکنم که حضوری برو شما صحبت کن میشه قانعشون کرد
موفق باشی

رضا
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  رحمان

سلام رحمان
کجا من باید برم و مدارکمو تحویل بدم مستقیم به مرکز بنیاد نخبگان در تهران برم یابه محل بنیاد در استانم برم و چی باید بهشون بگم

رحمان
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۲:۱۷ ب٫ظ

دوستان راجع به معدل میشه چونه زد اگر بقیه رزومتون خیلی عالی باشه و زیاد اختلاف نداشته باشید با حداقل ها
ضمنا معدل به دانشگاه محل تحصیل هم بستگی داره و دانشگاه های برتر ضرایب بالای ۱ دارند اینم در نظر بگیرید
هر زمانی شما بخواهید میتونیداقدام کنید و بازه زمانی خاصی نداره
موفق باشید

امیدوار
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۶:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  رحمان

سلام این گفته دوسال بشتر نباید گذشته باشه از زمان فارغ التحصیلی درسته من شرایطم خیلی خوبه فقط فارغ التحصیل ۹۰ به نظرتون میتونم با دو تا علمی پژوهشی و یک آی اس آی و……

امیدوار
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

این درست که فقط زیر ۳۰ سال میتونن

رضا
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  رحمان

سلام آقا رحمان
من دو تا مقاله ISI دارم و معدل کارشناسی ارشد هم ۱۹ است ولی متاسفانه معدل کارشناسی ۱۵/۵۰ است به نظرتون میتونم عضو بنیاد بشم تا از طرح سربازی استفاده کنم در حال حاضر هم دارم دکترا میخونم

حامد
دی ۱۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  رحمان

طبق تحقیقات بنده نمی توان بدون داشتن شرایط معدلی اقدام کرد.

h
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق٫ظ

دوستانی که از این طرح استفاده کردن؟ در دوره زمانی خاصی باید مدارک رو فرستاد یا نه هر زمانی می شه؟
من تو دو دوره کارشناسی و ارشد شاگرد اول بودم با دو مقاله علمی پژوهشی, هنوز جواب بقیه مقاله هام نیامده, به نظر شما مدارک رو الان بفرستم یا تا زمان اکسپت مقاله ها صبر کنم؟

...
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۷:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  h

بفرستید.

1
دی ۱۶, ۱۳۹۳ ۸:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  h

من کارشناسی پیام نور بودم و ارشد آزاد و در هر دو مقطع رتبه اول بودم.فقط علمی پژوهشی ندارم.۱۵ مقاله کنفرانسی دارم.شامل من هم می شود؟ مدارک رو کجاباید فرستاد؟

سارا
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

من ترجبیاتم تو قسمت خبر اجرای آین نامه برای دانش آموختگان برتر تو همین سایت نوشتم

سحر
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق٫ظ

یه سوال ؟
یعنی اگه یه نفر دوره لیسانس معدلش خوب نبوده ولی ارشد معدلش خوب بوده و بالای ١٨ از این تسهیلات نمیتونه استفاده کنه؟!
یعنی فقط شامل کسایی هست که در تمام دوره ها برتر بوده؟ یا نه تک تک مقاطع رو بررسی میکنن؟

مهسا
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  سحر

دوست خوبم حرف از نخبه هست. همه مقاطع باید حداقل ها رو داشته باشید. تک به تک بررسی نمیشه، همه با هم!

رحمان
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ق٫ظ

سلام
من رزومم خوب بود اما حداقلها که برای طرح سربازی میخواد
یک مقاله isi
معدل کارشناسی بالای ۱۶ ارشد بالای ۱۷ و پایان نامه با درجه عالی یعنی ۱۸.۵ به بالا فکر کنم و اینکه حداکثر ۲ سال پس ازفارغ التحصیلی میتونید از این شرایط استفاده کنید
موفق باشید

علی مکانیک
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۸:۲۰ ق٫ظ

سلام
شرایطش چیه؟

مهسا
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۱۱ ب٫ظ

کجا مراجعه کنیم؟

........
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۳:۰۲ ب٫ظ

سلام شرایطش جیه؟ من نفر اول کارشناسی. نفر دوم ارشد با ۵ مقاله ۲ کتاب ثبت اختراع ۲ سال تدریس و و… میشه ثبت نام کرد؟ لطفا جواب بدید.

........
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۲:۵۹ ب٫ظ

سلام آقا رحمان رزومتون چی بود

رحمان
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۱:۱۸ ب٫ظ

سلام دوستان
وارد سایت soraya.bmn.ir شوید و پس از ثبت نام مدارک را آپلود کنید بررسی میشه و بهتون از طریق پیامک اطلاع میدهند بهتره که خودتونم پیگیر باشید و سایت را با چک کنید یا تماس بگیرید
بنده از تسهیلات نظام وظیفه نخبگان به این صورت استفاده کردم
موفق باشید

سارا
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۱:۰۰ ب٫ظ
samira
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

سلام. مطمئن هستید درسته این ادرس اخه نوشته سال ۹۱

علی
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق٫ظ

سلام چگونه می توان در این طرح ثبت نام نمود و باید به کجا مراجعه نمود و چه مدارکی باید ارایه گردد

s.m
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق٫ظ

سلام اگر کسی بخواهد در این طرح ثبت نام کند به کجا باید مراجعه کند و چه مدارکی باید ارائه دهد تا مشخص شود جزء دانش اموختگان برتر هست یا خیر.

...
دی ۱۵, ۱۳۹۳ ۷:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  s.m

مشخصه.نیاز نیست ثبت نام کنید مشخص بکنن.:)