مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

غیرقانونی بودن مدارک فارغ التحصیلان رشته های غیر مجاز دانشگاه آزاد اسلامی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

معاون آموزشی وزیر علوم به داوطلبان پذیرش در دانشگاه آزاد توصیه کرد از کسب مجوز کدرشته انتخابی اطمینان یابند .

به گزارش خبرگزاری مهر ، مجتبی شریعتی نیاسر در حاشیه هفتاد و یکمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران درباره رشته های فاقد مجوز دانشگاه آزاد گفت: بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ رشته محل فاقد مجوز این دانشگاه بررسی شده است.

اعلام نقص ۴۰ درصد رشته های دانشگاه آزاد

وی ادامه داد: تقریبا ۳۳ درصد این رشته محل ها، تایید قطعی و نزدیک ۴۰ درصد آنها اعلام نقص شده اند که دانشگاه آزاد باید نسبت به رفع نقص آن اقدام کند. مابقی رشته ها نیز مردود شناخته شد.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: رشته محل هایی که مردود شدند، شاخص‌های لازم را نداشته، یعنی قابل ارایه نبودند، اما دانشگاه می تواند نسبت به رفع نقص از رشته های دارای نقص اقدام کند و به وزارت علوم بازگرداند. اگر آنها نیز رفع نقص نشود، به جمع رشته های مردودی اضافه می شوند.

وی درباره اینکه دانشگاه آزاد برای رفع نقص رشته محل های مذکور چقدر فرصت دارد افزود: یکماه به دانشگاه زمان داده شده بود که خیلی از این زمان باقی نمانده و ما امیدواریم بزودی اعلام نقص کند.

وضعیت دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته های دارای نقص درصورت عدم رفع نقص

شریعتی نیاسر افزود: طبعا اگر دانشگاه، اعلام نقص نکرده و شاخص های آموزش عالی اعلام نشود، آن رشته محل ها نیز مردود اعلام خواهند شد و دراین صورت فارغ التحصیلان آن رشته ها امکان ادامه تحصیل پیدا نکرده و مدرک آنها تایید نمی‌شود.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: امیدوارم با تفاهمی که وزارت علوم و مدیریت دانشگاه آزاد دارند، این روند به صورت مطلوب طی شود، آنها نیز براساس شاخص‌های آموزش عالی کار را دنبال کنند.

اساسنامه دانشگاه آزاد ۱۰۰درصد مورد تایید وزارت علوم است

وی با بیان اینکه  به‌ هرحال اساسنامه دانشگاه آزاد از نظر ما صد در صد مورد تایید است، افزود: وزارت علوم بررسی رشته محل های دانشگاه آزاد را براساس اساسنامه خود دانشگاه آزاد بررسی کرده است چرا که دراین اساسنامه موادی که هست، تصریح می کند رشته محل های این دانشگاه باید مورد تایید شورای گسترش باشد.

شریعنی افزود: دانشگاه آزاد نیز مثل سایر دانشگاه‌ها یکی از زیرنظام‌های آموزش عالی کشور است، یک نهاد آموزش عالی مستقل نیست که رشته محل های آن در جای دیگر تایید شود بنابراین مجوز تمام رشته ها و رشته محل های دانشگاهی باید در یک جای واحد که شورای گسترش وزارت علوم است، صادر شود.

وضعیت دانشجویان رشته محل هایی که مردود شده‌اند

وی درباره وضعیت دانشجویان رشته محل هایی که مردود شده‌اند، گفت: ما با مدیریت دانشگاه آزاد در کمال تفاهم و همفکری هستیم تا مشکل دانشجویان را حل کنیم و اگر بنا شد که دانشجویان از رشته های مردودی خارج شوند، حتما به واحدهای دارای مجوز این دانشگاه منتقل شده و یا با هماهنگی که مدیریت دانشگاه آزاد خواهد داشت برای تغییر رشته و یا تغییر محل اقدام خواهند کرد.

شریعتی تاکید کرد: آنچه مد نظر وزارت علوم است نفع دانشجو بوده و ما در جهت حفظ منافع دانشجو با دانشگاه آزاد همکاری می‌کنیم تا آنهایی که در رشته محل بدون مجوز تحصیل می کنند، به رشته محل با مجوز منتقل شوند.

 شورای گسترش آموزش عالی تنها مرجع

وی درپاسخ به این سئوال که رشته محل های فاقد مجوز در دفترچه سال آینده نیز اعلام شده افزود: این کار خلاف است، مرجع تصمیم گیری آن، مرجع قانونی نیست و تنها مرجع شورای گسترش آموزش عالی است.

وی درباره اینکه دانشگاه آزاد مدعی است این رشته محل ها در کمیته ۳ نفره شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید شده افزود: آن کمیته، کمیته‌ای نیست که امروز جایگاه قانونی داشته باشد و مربوط به ۲۷ سال گذشته است.

 وزارت علوم در کمیته ۳ نفره نماینده نداشته است

شریعتی نیاسر افزود: درحال حاضر کدام نماینده و مسئول حکمش بیش از دو تا ۵ سال است، بالاخره باید تمدید شود، مضاف براینکه یکی از نمایندگان این کمیته ۳ نفره اعلام شده که نماینده وزارت علوم بوده، درحالی که وزارت علوم در این کمیته اصلا نماینده‌ای نداشته، چطور دو نفر می توانند، درمورد دو تا سه هزار رشته محل دانشگاه آزاد تصمیم گرفته و مجوز صادر کنند؟ چطور ممکن است؟ این کار خلاف قانون است.

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: البته ما کاملا سعی می کنیم با دانشگاه آزاد همراه باشیم، این دانشگاه بخشی از آموزش عالی و از خود ماست، یعنی مجموعه ای جدا از ما نیست ما کاملا با این دانشگاه همراه هستیم و به آن کمک می کنیم، آنها هم حتما باید توجه کنند که قانون را رعایت کنند.

وی افزود: از نظر ما به لحاظ رعایت قانون، هیچ تفاوتی بین دانشگاه‌های، آزاد، غیردولتی، دولتی، پیام نور نیست و هر کدام باید قانون مصوب عرصه آموزش عالی را رعایت کنند و دانشجویان را بلاتکلیف نگذارند، دانشجویان باید بدانند که مسیر قاونی رشته آنها چیست.

توصیه معاون وزیر علوم به داوطلبان کنکور در انتخاب رشته محل

شریعتی نیاسر گفت: توصیه من به همه داوطلب‌ها این است که برای اطمینان از رشته محل داری مجوز و قانونی به سایت وزارت علوم مراجعه کنند، سایت وزارت علم تنها مرجع مورد تایید و قطعی ماست که رشته محل های دارای مجوز را اعلام می کند.

وی تاکید کرد: اگر کسی در مورد رشته ها ابهام داشت از طریق ایمیل education@msrt.ir  تماس حاصل کننند تا بلافاصله کارشناس آموزشی وزارت علوم به وی جواب دهد.

شریعتی نیاسر افزود: انتظار من این است که داوطلبان قبل انتخاب رشته، بدانند و فقط رشته محل دارای مجوز را انتخاب کنند تا بعدها با دست اندازی و عدم تایید مدرک روبرو نشوند.

به گزارش مهر، اخیرا معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: هیات سه نفره متشکل از نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی مرجع تصمیم گیری در مورد گسترش و تاسیس رشته های تحصیلی در این دانشگاه هستند تمام رشته های فاقد مجوز این دانشگاه دراین کمیته شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است.

 

ثبت‌نام
باخبرم کن!

90 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مجتبی
اردیبهشت ۱۴, ۱۳۹۶ ۱:۴۲ ب٫ظ

من امروز یه ایمیل به آدرس ‘education@msrt.ir’ که آقای دکتر شریعتی نیاسر تو مصاحبه اش اعلام کرده زدم که تقریبا متنش اینه و باید منتظر پاسخ باشم.
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب ورودی مهر ۱۳۹۴ هستم. در سایت وزارت علوم فهرست رشته های دارای مجوز منحصراّ برای سال ۹۵ ارائه شده که نام رشته بنده نیز ذکر شده است. بنده به طور مشخص میخواستم تکلیف و وضعیت رشته خودم که ورودی ۹۴ هستم چیست؟ آیا از نظر شورای گسترس آموزش عالی مورد تایید خواهد بود؟ چون میخواهم در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدهم باید بدانم که رشته کارشناسی ارشدم مورد تایید وزارت علوم است یا خیر؟

شاهرخ
مهر ۱۱, ۱۳۹۵ ۰:۳۷ ق٫ظ

بنظرم دانشگاه آزاد و جوانان باید جلوی وزارت علوم محکم بایستند که وزارت علوم و مولانش که با رای همین مردم انتخاب شده آند جرات نکنند ظرفیت پذیرش دانشجوی دانشگاه آزاد رو کم کنند.چرا که تحصیل حق مسلم همه ی جوانان ایرانی که میخواهند شهریه به دانشگاه آزاد بپردازند

مانا
شهریور ۲۴, ۱۳۹۵ ۲:۲۹ ب٫ظ

از کجا بفهمیم مجوز دارن ؟تو دفترچه کنکور که نزده بود که ما انتخاب نکنیم … الان اونجا نباید ثبت نام کنیم ؟

علی مقدم
خرداد ۳, ۱۳۹۵ ۹:۴۲ ق٫ظ

طبق تفاهم نامه بین وزارت علوم و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به شماره و/۹۹۵۱۸ در تاریخ۲۷/۵/۹۴ مشکل همه حل شده

الف
خرداد ۱۳, ۱۳۹۵ ۹:۲۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی مقدم

لطفا منبع و لینک خبرو بدید

حسنی
مرداد ۱۱, ۱۳۹۵ ۵:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی مقدم

حل نشده وزرات علوم در مهرماه تکلیف دانشگاه ازاد یکسره میکنه

ن
آذر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۳۶ ب٫ظ

تکلیف هزینه هایی هم که کردیم راهم مشخص کنند آیا همراه با اینکه دانشگاه و رشته ما را بدون مجوز اعلام می کنند آن هزینه ها و شهریه هایی را که به دانشگاه دادیم و دانشگاه بدون مجوز درس خواندیم برگردانده می شود به دانشجو یا نه؟

دکتر سازه
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۲:۴۵ ب٫ظ

سلام
دوستان خواهشا در دانشگاه های بدون مجوز درس نخوانید بنده الان دانشجوی دکتری عمران در واحد مجوز دار هستم ولی متأسفانه ارشد خود را در واحد بدون مجوز خوندم . الان هم کارمند وزارت علوم هستم .وزارت علوم نامه داده که قبل از اعمال در حکم کارگزینی باید رشته محل از شورای گسترش استعلام بشه و همین امر برام دردسر شده. استعلام گرفته اند و جواب منفی اومده و این همه خرج و زحمتم به باد رفته

ر
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۵:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر سازه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان کدرشته‌های بدون مجوز دانشگاه آزاد اسلامی نگران نباشند؛ مشکل این رشته‌ها از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکل رشته های غیرمجاز دانشگاه آزاد از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود و دانشجویان نگران مدرکشان نباشند.

وی همچنین در رابطه با طرح سنجش و پذیرش آموزش عالی نیز گفت: این طرح را نمایندگان مجلس ارائه کردند که کلیت آن تصویب شده و مواردی از سوی وزارت علوم پیشنهاد شده که در زمینه جامعیت بخشیدن به پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

وی افزود: بعید است که این طرح تبعات منفی داشته باشد ولی بحث اصلی این است که سنجش و ارزیابی به طور جامع و کامل انجام شود که هم سوابق تحصیلی مدنظر باشد و هم نتایج آزمون‌ها.

وزیر علوم در رابطه با طرح حذف برخی واحدهای پیام نور و غیرانتفاعی گفت: این یک نظر بوده که از سوی نمایندگان مجلس ارائه شده و هنوز تکمیل نشده است. لطفا بخونین و نگران نباشین بعدشم باید اعتراض کنی

مهدی
آذر ۲۴, ۱۳۹۴ ۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  ر

مشکل رفع میشه، درسته، ولی چطوری؟این طوری که برای هر رشته دکتری ۲ تا دانشیار و دو تا استادیار باید معرفی کنن، بله درست میشه!!!!
اصلا خبر داری که دانشگاه آزاد چند تا دانشیار و استاد تمام داره؟؟؟؟

مهندس
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب٫ظ

به نظر شمادوستان دکتری پژوهش محور دانشگاه ازاد تهران جنوب بهتر است یا دکتری اموزش محور ازاد شهرستان؟

ر
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب٫ظ

خانم سحر برین سایت وزارت علوم بخش معاونت اموزش دفتر گسترش

سحر
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ق٫ظ

خب یکی جواب منم بده دانشگاه ازاد امسال دکترای طیور برا دانشگاه کرج هم اورده یعنی تو سایتش که میری ثبت نام کنی هست … حالا من از کجا بدونم این مجوز داره یا نه ؟؟من فردا میخوام انتخاب رشته کنم میترسم کرج رو بزنم و بعد بگن نه مجوز نداره و نذارن امتحان بدیم و یه سال عقب بیفتم !!!کسی میتونه جواب سوال منو بده لطفا ؟؟؟؟

Dalamper
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۶:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  سحر

سلام، آبجی جان این اتفاقی که شما می گی پیش نمیاد، دانشگاه آزاد هرکاری دلش بخواد می کنه، تنها مشکل اینه که یه سری دوستان از این دانشگاه های بدون مجوز فارغ التحصیل میشن و مدرک می گیرن، اما تو هیچ استخدام دولتی ای این دوستان رو نمیپذیرن، چون بعد از تحویل مدارک به سازمان قبول شده، اون سازمان از وزارت علوم استعلام میگیره و بعد که وزارت علوم میگه مجوز نداره، دوستان رو از استخدام رد می کنن، موفق باشید.

رضا
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۹:۲۷ ق٫ظ
پاسخ به  Dalamper

استعلام دانشگاه آزاد از سازمان مرکزی و یا همان واحد دانشگاه آزاد صورت میگیرد مگر اینکه قانون جدید وضع گردد

ر
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۱:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  Dalamper

ما دانشجویان ازاد نمیذاریم دانشگاه ازاد که به دستور امام تاسیس شد و خود مردم بودجه اش را میدن تخریب شه دوستان ما قانونی امتحان دادیم و قانونی هم میریم سر کار و ادامه تحصیل میدهیم اگه دانشگاه ازاد نبود چه کسی جوابگوی تحصیل این همه جوان بود لطفا دست از تخریب بردارین لطفااااااا

محمد
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۹:۲۴ ق٫ظ

یه چیزی که خیلی واسم جای سواله اینه که چرا وزارت علوم کیفیت دانشگاه ها تو مقطع لیسانس و ارشد واسش مهم نیست اما نزدیک به دو ساله که نسبت به این قضیه اونم فقط تو مقطع دکترا حساس شده. شما چرا کیفیت تدریس اساتید تو مقطع لیسانس و ارشد که خیلی مهم هستن واستون مهم نیست. بهتر نبود از اول به دنبال استانداردها باشین نه وقتی که کار از کار گذشته.

ر
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

سلام اقا محمد اینا همش بازیه شما ببین چه سالی ثبت نامر کردی اون ملاکه قبل قبل مهر ۹۳ ثبت نام کرده باشی نمیتونن بگین قانونی نیس هرچند کلا این حرفا از امسال عملی میشه چون تازه ددارن مطرح میکنن

علی
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۵:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  ر

ر خان اینها بازی نیست دکتری آخرین مدرک تحصیلی است وزارت علوم دیگر نمی تواند بی تفاوت باشد. مساله حیثت علمی کشور است
بیشتر این واحدها استاد در سطح دکتری ندارند و کلاسها بیش از ۵ نفر می باشند که آثار مناسب برای کلاس دکتری نیست

ر
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

ولی دلیل نمیشه با سرنوشت کسایی که قبول شدن از سالای قبل بازی کرد بعدشم من ارشد کاردارم و ضمنا اگه وزارت علوم نگرانه راه برا داوطلبین باز کنه و دانشگاه بسازه این که نمیشه ۵تا دانشگاه شده ارثیه برای هرکی که اساتید بخوان ما از حقوق دانشگاه ازاد دفاع میکنیم شمام بدت میاد برو دولتی بخون چرا میخوای مردم بدبخت کنی علی اقا برو برا دکتری دولتی بخون خودت بذار جای کسی که ۲سال خونده بعد بگن فایده نداره بعد پول وقت و زمانش شما میدی؟

ر
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۰:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

لطفا کلی گویی نکنین علی اقا کسی از حقش نمیگذره ما الان تو رشتمون ۴تادکتر داریم بعدشم ما دوس داریم مثل دانشگاه صنعتی اصفهان ۲۵تا بشینیم سر کلاس ارشد چون حق درس خوندن داریم

دکتر حامد@
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۸:۵۲ ق٫ظ

جا نگرانی نداره . نهایتش مدرک علوم تحقیقات تهران رو میده با شعبه همون شهر

وبگرد
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب٫ظ

به دکتر لیلا
سلام
دانشگاه آزاد اقدامات مناسبی در طول سالهای اخیر به کمک چرخش فکری انجام شده در راس خود انجام داده و خیلی از واحدها دیگه الان تک قطبی نیستند. ولی این معنایش نیست که به هر واحدی آن را تسری بدیم…. یعنی رویکرد فعلی… چون جامعه کشش این بازی رو نداره….
وزارت علوم هم انصافاً همراه دانشگاه آزاد بوده و نتایجش هم الان دیده میشه… کاری به ضعف نظارت توام با عمل آن ندارم…
با پشتکار و انتخاب آگاهانه و کوشش مستمر در دوره دکتری میشه به اهداف رسید…
منظورم اینه که واحدهای زیادی هست که میشه براش سرمایه گذاری کرد…
ممنون.

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۴۷ ب٫ظ

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی:در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگا‌ه‌های دنیا در حال فعالیت است به طوری که رتبه ۱۸۷ دنیا در پایگاه ESI را داراست. به خدا به اینا هم اشاره کنیم خوبه و از حق نگذشتیم دوستان

علی
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  ر

رتبه ۱۷۸ کدوم واحدش این رتبه رو داره :)

دکتر لیلا
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۸:۴۸ ب٫ظ

بلاخره ما چه خاکی به سر کنیم ؟ این رشته ها واقعا مجوز نداره یا این کشمکش بین وزارت علوم و دانشگاه آزاد است

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر لیلا

کشمکش بین این دو تا است ولی حل میشه چون کسی از حقش نمیگذره و بالاخره ما قانونی امتحان دادیم این دعوا ها همیشه بوده ولی حل میشه بالاخره پای اعتبار جفتشون در میان است اصلا مسخره است که نجف اباد جزو دانشگاه های مجاز نباشه

جواد
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  ر

مثل اینکه مدرک دکتری آخرین مدرک تحصیلی است حداقل باید یک فول پروفسور استاد باشه.

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

خوب شما دولتی میخونی یا ازاد؟ درضمن من خودم خوندم دانشجوی ترم ۳دکتری دانشگاه تهران انصراف میده اون که دیگه ازاد نبوده دلیلش بدون استاندارد بدون امکانات بود بعدشم اعتبار اخرین مدرک هر کسی بر زندگی خودش اثر داره نه بر دیگران

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر لیلا

علوی‌فاضل با ارائه دست‌خطی از محمدعلی نجفی، سرپرست سابق وزارت علوم مبنی بر تائید رشته‌های دانشگاه آزاد گفت: تمام پذیرش‌های سال‌های گذشته با امضاء و اطلاع مسئولان وزارت علوم بوده است. بنابراین ورودی‌های قبلی دانشگاه آزاد در تمام رشته‌ها قانونی است و دانشجویان نیاز به جا به جایی واحد و یا تغییر رشته ندارند زیرا هیچ مشکلی وجود ندارد.

جواد
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  ر

جناب علوی فاضل نود درصد واحدها که دو سال پیش دانشجوی دکتری گرفته اند یا استاد در سطح دکتری ندارند و یا کلاسها بیش ۵ نفر هستند.
شما خودتون قضاوت کنید این آخرین مدرک تحصیلی است.

جواد
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

۹۹ درصد

الهام
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

جواد آقا .
اگر کارمند هستید نگران نباشید استعلام از واحد مرکزی انجام خواهد شد .

جزا وجرمشناسی
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

دانشگاه آزادکرمانشاه ۳۰رشته دکترا داره که هیچ کدوم مجوز نداره در یعضی از رشته ها تعداددانشجویان بیش از ۳۵ نفر است

دکترای سراسری
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱:۴۳ ب٫ظ

دوستان عزیز

من دانشجوی دکتری سراسری در یکی از دانشگاههای تهران هستم
نصحیت منو گوش کنید دکتری گرفتن به هر نحوی شایسته نیست
جایی برین که در آینده بتونین حرفی واسه گفتن داشته باشید الان من که دانشجوی دکتری دولتی تهرانم امیدی به جذب در دانشگاههای دولتی ندارم و میام آزاد. خیلی ها مثل منن اینج.
شما فکر نکنید چون دارین تو دانشگاه آزاد یه جای معمولی میخونین صددرصد یه جایی تو دانشگاه آزاد عضو هیئت علمی میشین . من منظورم با دانشجویان دانشگاههای خوب آزاد نیست بلکه اوناییکه حاضرن پول بدن و معلومم نیست نه مدرکشون تایید بشه نه عضو هیئت علمی شن
حالا خود دانید !!!!!!!!!

رسول
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۲:۱۲ ب٫ظ

احسنت بر شما

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۵:۴۲ ب٫ظ

سلام دوست عزیز والا ما هم دوست داریم جای خوب و دولتی درس بخونیم ولی اینقدر امتحانات دولتی به قدری استاندارد هس که منی که نمیتونم به خاطر چشمم زیاد به خودم فشار بیارم نمیتونم قبول شم بعدشم چرا دانشگاه دولتی برا امتحان دکتری سلیقه ای عمل میکنه و از بقیه دانشگاه ها دانشجو تو مصاحبه ها نمیگیرن؟ پس بقیه حق درس خوندن ندارن؟ پس ما به کجا بخونیم ما که نمیخواهیم جای کسی را بگیریم خود دانشگاه ازاد ما را جذب میکنه پس لطفا ارزش دانشگاه ازاد زیر سوال نبرید

مریم
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۱۸ ب٫ظ

تا جایی که من خبر دارم.دانشگاه آزاد جدیدا فقط از دکتری دانشگاه آزاد هییت علمی می کنه.نه دانشگاه دولتی!!!تا دانشجو ها دکتری خودشون هییت علمی بشند.

متینا
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

هر عملی عکس العملی داره

علی
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

تا کجا خبر داری.بغیر علوم تحقیقات بقیه دانشجوهای دکتری آزاد اصلا شانس هیعت علمی ندارن علوم تحقیقات هم شانسش کمه.

محمد
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۹:۱۴ ق٫ظ

اگه کسی بخواد درسشو واسه علاقه به ادامه تحصیل ادامه بده بازم همین دیدگاه رو دارین؟

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب٫ظ

ما قانونی امتحان دادیم قانونی هم مدرک میگیریم چون رشته هامون توی دفتر جه بوده بعدشم وزارت علوم باید از سال های قبل اعلام میکرد که مثلا سال ۹۳ برا این رشته ها و محل ها امتحان نده هیچکس این که نمیشه که بهر حال نگران نباشین بین دانشگاه ازاد و دولتی همیشه بحث بوده

علی
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۲:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  ر

شما دیر متوجه شدین وزارت علوم از همان ابتدای ۹۳ که دانشگاه آزاد شروع به گرفتن دانشجو بدون مجوز گرفت اعلام موضع کرد و گفت غیر قانونیه و تایید نمیکنه
تعداد معدودی کدرشته بدون مجوز در واحدهای علوم تحقیقات سابق وجود داشت که الان فارغ التحصیل شدن ولی وزارت علوم مدرکشان را تایید نمیکنه

ر
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۵:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام اقای علی اولا شما انگار خیلی دوس ندارین مدارک ما تایید بشه ثانیا ما علوم تحقیقات اصفهان قبول شدیم سال ۹۳ قبل ما هم در سال های ۹۰ تا ۹۲ این دانشگاه دانشجو گرفته و زمانی که ما امتحان میدادیم کسی و جایی نگفت اینا غیر قانونیه پس این حرفا برای بعد سال ۹۳ میباشد چون شاید دانشجوها به این راحتی زیر بار این سخنان نمیره بعدشم توی متن گفته شده به جاهایی انتقال میدن دانشجوها را که اعتبار داشته باشه ما از طریق قانون قبول شدیم ثالثا شما که دولتی خوندی چرا میخوای ارزش دانشگاه ازاد بیاری پایین ؟ این کارتون اصلا صحیح و شرعی نیست

الهام
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقا .
اگر کارمند هستید نگران نباشید استعلام از واحد مرکزی انجام خواهد شد .

نیلو
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب٫ظ

سلام.تو دفترچه ۱۵و۱۶ تا دانشگاه برا رشته حقوق خصوصی زدن مقطع دکتری الان تنها دو دانشگاه دارای مجوزه تو این رشته.الان تکلیف چیه چه باید کرد؟

مینو
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۰:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  نیلو

سلام دفترچه رو از کجا باید تهیه کرد؟

سعید-مهندسی شیمی
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۲:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  مینو

از سایت azmoon.org

عمران سازه
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب٫ظ

در بین پذیرفته شدگان در کلاس دکتر تنها کسی که بعضی از دروس را ۳۳.۳۳درصد بیشتر پاسخ داده است من ۵۵ ساله هستم .با متوسط ۱۵% می شود در آزمون قبول شد!!!!!!!!!

مدیریت بازرگانی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب٫ظ

باسلام:
دوستان کسی اطلاع دارد که برای رشته)) مدیریت بازرگانی – بازاریابی دانشگاه آزاد()منابع را از کجا می شود تهیه کرد و یااینکه تست و کتاب و احیانا جزوات کجا را تهیه تا بهترین نتیجه راحاصل کنم. موارد امتحانی:(رفتارمصرف کننده ضریب۴، تجارت الکترونیک ض ۴، مدیریت بازاریابی ض ۴، بازاریابی صنعتی ض ۳، بازاریابی بین المللی ض ۳، زبان تخصصی ض ۳، تئوری سازمان ومدیریت ض ۲، آمار وروش تحقیق ض ۲، مدیریت استراتژیک ض ۲، بخصوص دروس ضریب ۴ را اصلا منابعی من دسترس ندارم. باسپاس از شما

چی بگم؟؟؟/
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ب٫ظ

پس اونای که مجوز ندارن رو چرا داخل دفترچه ازاد نوشته شدن؟؟ به درد چه میخورن؟؟ حالا باید چکار کنیم اونایی خود دانشگاه ازاد داخل دفترچه گفته شون؟؟ لطفا پاسخ بدید.

مهسا
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  چی بگم؟؟؟/

تلاش میشه که مجوزشون تا زمان فارغ التحصیلی دانشجویان اخذ بشه.

علی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۹:۲۴ ب٫ظ

سلام لطفا راهنمایی کنید واحد الکترونیکی مجوز داره و چطوری ممنون چون شاغلم

ق
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۷:۳۴ ب٫ظ

با سلام
لیست کدرشته های دارای مجوز دانشگاه آزاد به روز شده. لطفا اطلاع رسانی فرمایید

http://www.msrt.ir/fa/news/Pages/SystemPages/SubSiteNews/gostaresh.aspx

میثم
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۷:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  ق

من تا حالا چند بار برای مصاحبه هیئت علمی وزارت علوم رفتم و رزومم عالی بوده اما به دلیل بی دلیلی رد شدم. آیا دلیلش می تونه این باشه که ارشدم از دید وزارت علوم چون مجوز نداشته تاییدم نمی کنن؟

پرهام
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۸:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  میثم

سلام
دوست عزیز اگر فار غ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه آزاد باشید پذیرفته شدن تقریبا غیر ممکن بهتر برای جذب به دانشگاه آزاد مراجعه کنید محدودیت و نگاه شخصی و داخل مجموعه ای دانشگاه دولتی بسیار است نسبت به پذیرش در مصاحبه جذب دانشگاههای دولتی من خودم در دانشگاه کرمان دیدم که آزاد پیام نور مالزی هند و یونان مراجعه کردن هیچ یک نپذیرفتند و به صراحت به برخی گفتند ترجیح و اولویت با دولتی هاست حتی نسبت به شبانه ها هم اینکونه اند!!
پیروز باشید

Aa
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۷:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  ق

سلام میشه لطف کنید بگید از کدام قسمت سایت وزارت علوم وارد این منو میشید؟ ممنون

مریم
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۲:۰۲ ق٫ظ
پاسخ به  ق

سلام خیلی جالب بود برام. چون من رشتم شیمی فیزیک و دانشگاه اراک چندین سال دانشجوی شیمی فیزیک میگیره و به نامه تو رشته شیمی.ولی تو لیست نبود . ب نظرمن این لیست صحت نداره

حسن
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۴:۴۸ ب٫ظ

خدا پدر دانشگاه آزاد را بیامرزه . اگر جذب نکنه من که می رم تاجیکستان و دلارها رو خرج اونا می کنم . پس بهتره همین آزاد خودمآن جذب شویم تا آواره خارج نشویم

س
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۲:۱۶ ب٫ظ

من که امسال دولتی شرکت می کنم. با این وضع خواندن و انتظار کشیدن و استرس برای آزاد بی فایده است. آخرش صد میلیون تومن خرج می کنی و می ببینی پول که رفت مدرکت هم …بیشتر واحدها مجوز ندارن و با این سیلی که آزاد پذیرش داره دوسال بعد مدرک دکترا مثل کارشناسی میشه. همه میشن دکتر البته بدون مدرک.

جواد
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۲:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  س

عاقلانه است.

دانشجوی سال سوم دکترای علوم و تحقیقات
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۳:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  س

افرین به شما.

رامتین
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۳:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  س

آقا اینکه خوبه برید دفترچه کارشناسی ارشد رو ببینید چه خبره!

جواد
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱:۲۱ ب٫ظ

وزارت علوم باید عملا کاری انجام دهد دفترچه رو نگاه کنید دانشگاه آزاد همچنان واحدهای غیر مجاز سال گذشته رو آورده بدتر از آن احتمالا در هر واحد بخواهد بیش ۵ نفر در پذیرش کند

الهام
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

جواد آقا ایرادی نداره یقینا مشکل حل خواهد شد ، اما من نمی دونم مشکل پردیس های پولی با کلاس های ۴۰ نفر رو چطور حل خواهند کرد !!!

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق٫ظ

بایه تصمیم کوچیک دوستان بالایی خیلی اتفاقات و روندها تغییر پیدا میکنه،من به شخصه یک درصدم به دولتی فک نمیکردم،اما الان دکتری امسال اول اینکه منابع رشتمو فوق العادخ سنگین کرده،ظرفیتها هم کم خوب دولنی که خیلی راحته واسم،کنکورش که راحت،با معدل بالا و مقالات فقط بایدنظر مصاحبه کننده هارو جلب کرد،به اونا هم که سختگیری دارن میکنن که دیگه اعمال سلیقه نکنن

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق٫ظ

یه نکته دیگه هم هیت زیبا جان،با کم شدن ظرفیت ازاد همه به سمت دولتی یورش میبرن مخصوصا کنکور ابان ماه،ازمون عمومیشو که همه حدنصاب میارن تخصصی هم هرکی مقاله بیشتری داره،تعداد فوق لیسانسهای دانشگاه ازادی که در سراسری درس میخونن همین الانم کم نیست،طرف میگه هم ۱۰۰ میلیون پول بدم هم معلوم نباشه سرنوشت مدرکم چی میشه،من به شخصه در ازمون دولتی ابان ماخ هم شرکت میکنم.

دانشجو
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق٫ظ

سلام بر همه دوستان
واقعا نمی دونم چرا نظارتی بر نحوه پذیرش پردیس های خودگردان و پولی نمی شود در برخی از پردیس های خودگردان کلاس های ۴۰ نفره در یک ورودی تشکیل می گردد ( به عنوان نمونه پردیس خودگردان دانشگاه فردوسی مشهد در رشته های اقتصاد ، برنامه ریزی شهری ، مدیریت و … )و علاوه بر آزمون سراسری هر پردیس جداگانه برای خودش تصمیم می گیرد (به عنوان نمونه پردیس کیش ) ، به عقیده من اول باید به وضعیت پردیس ها و صدور مدرک PHD در آنها پرداخت و بعد سایر دانشگاه ها !!

phd94
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۵:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  دانشجو

باسلام خدمت دوستان.و اقای دانشجو.خواهشن کلی گویی و خبرهای کذب ندهیدو واحدهای پردیس در خود دانشگاه برگزار میشه دوما ۵ نفر بیشتر نیست.سوماعبارت روزانه شهریه پرداز تغییر داده اندو مدارک هم بهتر از دانشگاه ازاده.و در صدور مدرک هم نامی از پردیس نیست. موفق باشید.

مدرس
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  phd94

phd94 سلام
این بنده خدا دانشجو راست می گه ، برای من هم قبول کردنش سخت بود ولی پیگیری که کردم از دانشجویان پردیس ، موضوع واقعیت داشت توصیه می کنم شما هم مثل من پیگیری کنید در همین سایت جوابتون رو می گیرید .

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  phd94

برای هیئت علمی قبولشون ندارن

دانشجوی دکتری
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ق٫ظ

دانشجوی دکتری ورودی ۹۳ یکی از گرایش های مدیریت هستم.
سال ۹۲ وقتی انتخاب رشته می کردیم فقط علوم و تحقیقات تهران رشته ما را پذیرش می کرد و آنهم حداکثر ۱۰ نفر.
۹۳ که وارد شدیم چند واحد دانشگاهی هم اضافه شد.
بگذریم که دروس پیش نیاز همچون روش تحقیق دکتر ط را در کلاس های ۸۰ نفره گذراندیم.
اکنون دفترچه آزمون دکتری ۹۵ دانشگاه آزاد منتشر شده که غیر از علوم و تحقیقات، ۸ واحد دانشگاهی دیگر هم دکتری رشته ما را پذیرش می کنند.
اگر هر واحد فقط ۱۰ نفر مهر جذب کند می شود ۹۰ نفر و ۱۰ نفر هم بهمن جذب کند(که اصلا بعید هم نیست) می شود ۹۰ نفر دیگر!
یعنی ۱۸۰ ورودی دکتری در هر سال تحصیلی!
اصلا شما نگو ۱۸۰ نفر، بگو ۱۰۰ نفر!
همین رشته را دانشگاه دولتی، شبانه، پردیس و ….. هم پذیرش دارند.
آقا یک نفر به من بگوید یعنی چی؟

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق٫ظ

دوست عزیز دانشگاه ازاد به جایی نمیرود،تحصیلات دیگر مثل قبل اپشن خاصی نیست،یعنی از وقتی پذیرش ارشد زیاد شد و لیسانس بهترین رشته ها بدون کنکور شد، اینطوری شده،و توی هر جمعی میشینی همه کسایی که فکرشم نمیکنی دانشجوی دکتری هستن،خوب دیگه الان چیو میتونیم عوض کنیم،بهترین کار اینه واسه خودمون زندگی کنیم و با بقیه کاری نداشته باشیم،استرسایی که ما واسه کنکورا کشیدیم نسلهای بعد ما نکشیدند و نخواهند کشید،خیلی وقته اینو پذیرفتم،شمام بپذیرین،اینطوری راحتتر به ادامه کارتون میرسین.

علی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۵:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  متینا

نه استدلالتون صحیح نیست.
فقط رشته مهم نیست، مثلا کسی که داره در رشته مکانیک در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل میکنه با کسی که داره توی همین رشته از دانشگاه x فارغ التحصیل میشه برابره؟

زیبا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ ق٫ظ

شما یه نگاه به تعداد داوطلبان ۴سال پیش بکن و با داوطلبان دکتری الان مقایسه کن،پارسال ۱۲۰۰۰۰نفر دکتری شرکت کردن.جالب اینجاست با وجود بالا بودن هزینه دکتری و نبودن کار همه بعد ارشد ،دکتری شرکت می کنند، خوب به نسبت این حجم بالای شرکت کننده پذیرش هم باید بره بالا، منطقی نیست که ۱۲۰۰۰۰ نفر شرکت کنند و فقط ۱۰۰۰نفر قبول بشن،در ضمن زیاد شدن تعداد شرکت کننده در مقلط مختلف یعنی زیاد شدن واحد های دانشگاهی واین یعنی ایجاد موقعیت کاری برای فارغ التحصیلان، در کل به نظرم کسی از کسب علم ضرر نکرده بهتره با دید مثبت به قضیه نگاه کنیم، در واقع من بعید می دونم این روند زیاد طول بکشه، وقتی تابوی دکتری بشکنه ناخواسته کشش وگرایش افراد برای دکتری از بین میره، دیگه کسی سرنوشتش رو تو قبولی دکتری نمیبینه،مثل کشورهای پیشرفته اروپا وآمریکا، کسی به عشق مدرک گرفتن عمر و پولش رو هدر نمیده، فقط کسانی دکتری می خونن که واقعا عاشق کسب علمند،به همین خاطره که بیشتر دانشجویان دکتری در اروپا وآمریکا غیر بومی و مهاجرند، کشورهایی که از لحاظ اقتصادی امنیت ندارند،افراد سعی میکنن زیر پوشش مدرک تحصیلی به هر نحوی شده استخدام دولت شده امنیت مالی داشته باشند

دانشجوی دکتری
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  زیبا

اتفاقا کنکور ۹۳ هم داوطلبان بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر بودند.
اما آیا افزایش تعداد داوطلبان توجیه مناسبی برای افزایش پذیرش است؟
زیبا خانم اگر شما در سال فارغ التحصیلی خودتان ۱۰ نفر دارای دکتری رشته خودتان فارغ التحصیل شوند برای شما بهتر است یا ۱۰۰ نفر؟
چون تعداد داوطلب زیاد شده باید به شیوه تولید انبوه پیش برویم؟
من سالها است که شاغلم. تحصیل را هم برای رفع نیاز روحی انجام می دهم. به مدرکش نیازی ندارم.
اما اگر شما احتمالا به دنبال شغل باشید( و همچنین سایر دوستان) رقابت در کدام حالت بهتر است؟ با ۹ نفر یا ۹۹ نفر؟
آیا این پذیرش انبوه اعتبار مدرک را از بین نمی برد؟

زیبا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۳:۰۶ ب٫ظ

من هم به طور کلی مخالف افزایش بی رویه ی پذیرش دکتری هستم، ولی این اعتراضات هیچ فایده ای نداره این یک دوره ی گذره تب دکتری باید در کشور فروکش کنه تا میزان ثبت نام دکتری پایین بیاد،الان با وجود این همه واحد دانشگاهی و این همه شرکت کننده قاعدتا پذیرش بالا میره، ولی مطمئن باشید بعد گذشت چند سال به طور خودکار میزان ثبت نام دکتری پایین میاد، دقیقا اتقاقی که برای کارشناسی بعد از بر داشتن کنکور افتاد،الان سرتاسر شهر تابلوهای تبلیغاتی کارشناسی بدون کنکور با مزایای فراوان رو همه میبینیم، و میزان پایین ثبت نام کارشناسی و ادغام شدن واحد های دانشگاهی یک استان در مرکز استان که همگی تبعات برداشتن کنکور کارشناسیه، بزودی کنکور کارشناسی ارشد رو بر میدارن و همین اتفاق برای کارشناسی ارشد میافته و در نهایت هم دکتری،یک روز به جایی میرسیم که فقط کسانی برای دکتری ثبت نام می کنند که عاشق درس خوندند و هیچ هدف دیگه ای رو دنبال نمی کنند، و با این علاقه و سرانه ی مطالعه در کشور باز هم تعداد معدودی وارد مقطع دکتری میشن پس دوست عزیز فعلا شرایط به این منواله کاریش هم نمیشه کرد باید این دوره ی گذر بگذره تا تب مدرک گرایی فروکش کنه، در ضمن بنده وکیلم و بطور حق التدرسی تدریس می کنم و چندان نیاز به مدرک دکتری ندارم و برای دل خودم شرکت کردم قبول بشم یا نشم خیلی واسم مهم نیست

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق٫ظ

دوستان این بحثا همیشه ادامه داره،اخر به یه توافق خوب میرسن نگران نباشین و به درساتون برسین و خودتونو اسیر این حاشسه ها نکنید وتا روز اخر هم ثبت نام نکنید،من به شخصه فاقد مجوزها رو در اخر انتخابم میزنم،چیزی رو از دست نمیدم،کسی نمیدونه چی پیش میاد،نهایتا قبول شدیم نمیریم،بهتر از اینه که بعدا خودمونو سرزنش کنیم.

اقتصادی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۶ ق٫ظ

دوستان عزیز سعی کنید واحدهایی که مجوز وزارت علومو دارن، انتخاب کنید. وگرنه کارتون به مشکل میخوره.

س
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۲:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  اقتصادی

منم با این حرف شما موافق هستم. امید واهی برای گرفتن رشته های بدون مجوز بی فایده است. جز اینکه همش استرس داشته باشی هیچی نداره. یک وقت به خودت میایی می بینی رشته بدون مجوز قبول و وسوسه شدی که بری. بعد وسط کار به خودت میایی و می بینی دانشگاه مجوز نتونسته بگیره و پولت رفته. میگید نه خیلی از این قبولیهای بدون مجوز که همش توی استرس و ناراحتی هستند.

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ق٫ظ

در ضمن قبل اینکه استرس بگیرین تورو خدا متنا رو تا اخر بخونین اونایی که دانشجو هستن مدارکشون از دانشگاههای بهتر که دارای مجوز هست صادر میشه،

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ق٫ظ

بازم بد نیست،۳۰ درصد قطعیه،۴۰ درصدم دانشگاه ازاد رسیدگی کنه میشه ۷۰ درصد،اون ۳۰ درصدم که مجوز نمیگیره جاهای داغونه،

محمد
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق٫ظ

البته باید در خصوص مجوز پردیس های خودگردان نیز یک تصمیم نهایی گرفته شود ، بسیاری از پذیرفته شدگان پردیس هم سرگردان هستند !!!

هادی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق٫ظ

دوستان از اول گفتن رشته ها مجوز نداره شما توجه نکردین

فارغ التحصیل ارشد بدون مجوز واعتبار
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق٫ظ

این خبر چند سال پیش باید ارسال می شد نه بعد از بدبختی ما

meysam
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸ ق٫ظ

یعنی چی؟ من الان ترم ۳ هستم. بعد از یک سال و نیم و بعد از ۱۵، ۱۶ میلیون هزینه کردن میگن مجوز نداره!!!

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  meysam

نه مدرک براتون از جای دیگه صادر میشه،از یه واحد بهتر وبزرگتر،

علی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ق٫ظ
پاسخ به  متینا

کی گفته؟

متینا
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  علی

وی درباره وضعیت دانشجویان رشته محل هایی که مردود شده‌اند، گفت: ما با مدیریت دانشگاه آزاد در کمال تفاهم و همفکری هستیم تا مشکل دانشجویان را حل کنیم و اگر بنا شد که دانشجویان از رشته های مردودی خارج شوند، حتما به واحدهای دارای مجوز این دانشگاه منتقل شده و یا با هماهنگی که مدیریت دانشگاه آزاد خواهد داشت ……اگر دقت کنید رشته های مجوز دار معمولا علوم تحقیقات یا شهرهای خوب و بزرگ هستند،مثلا تو رشته ما کسی که واحد استهبان درس خونپه،مجوز دارا فقط تبریز و علوم تحقیقاته