مدرسان شریف
https://www.myparseh.com
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.yadafza.com/
https://phdtest.ir/1397/07/%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-98-99-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/
مدرسان شریف
https://negareh.ac.ir/
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://www.itnaf.ir/fa/
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/
مدرسان شریف
https://www.nogamcenter.com/phd-master-consulting/?utm_source=Mastertest&utm_medium=Banner&utm_campaign=FreeConsulting
سنجش و دانش
https://ravanamooz.ir/
https://www.itnaf.ir/fa/
https://alemzadeh.net/product/p-h-d-golden-plan/
https://ble.ir/phdtest
https://www.icact.ir/fa/

درخواست تغییر زمان کنکور دکتری؛ آرزوی دور از دسترس

با وجود درخواست‌های مکرر برای تعویق کنکور دکتری، سازمان سنجش اعلام کرد که به دلیل برنامه‌ریزی‌های انجام شده و محدودیت‌های زمانی، آزمون در همان تاریخ مقرر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، این دسته از داوطلبان آزمون دکتری تخصصی در نامه مجازی خود خطاب به دکتر مسعود پزشکیان یادآور شدند که از سال ۹۴ به خاطر برودت هوا و شرایط نامساعد جوی اسفندماه در اغلب استان‌های کشور، کنکور کارشناسی ارشد به اردیبهشت ماه موکول شد و این رویه هرساله برقرار بود و دانشجویان با این زمان‌بندی عاقلانه، از فرصت فوق‌العاده تعطیلات نوروز حداکثر بهره را می‌بردند و به جمع‌بندی مطالب می‌پرداختند؛ اما رئیس اسبق سازمان سنجش با تصمیمی یک شبه، زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد را از اردیبهشت ماه به اسفند ماه منتقل کرد و همچنین زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری را به یک روز و هم‌زمان تغییر داد، در حالی که بسیاری از داوطلبان آزمون دکتری، با توجه به نوع مدرک کارشناسی خود، ممکن است داوطلب آزمون ارشد نیز باشند و با این تصمیم کاملاً از این فرصت عادلانه آموزشی بی‌بهره شده‌اند. 

در این روزها در پیام رسان بله در کنار شماییم. برای مشاهده آخرین اخبار دکتری در پیام رسان بله کلیک کنید.

این افراد در ادامه نامه خود ادعا کردند: رئیس سابق سازمان سنجش، امسال نیز با اعلام محرومیت داوطلبان ارشد و دکتری قبولی سال ۱۴۰۳ از ثبت‌نام در کنکور ۱۴۰۴ و درج در دفترچه ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴، بر خلاف روند سال‌های قبل، بیشتر از دو ماه از فرصت مطالعه داوطلبان جدید را به اعتراض به این مسأله هدر دادند و با همان رویکرد سابق به بی‌قانونی خود ادامه دادند که خوشبختانه دولت وفاق ملی حضرتعالی، مُهر پایانی بر این بی‌عدالتی زد و مقرر شد ثبت‌نام مجدد از این داوطلبان انجام شود. 

از طرفی امسال با شرایط بسیار بد جوی و ناترازی در شرایط سوخت کشور، آن تصمیم عاقلانه جناب دکتر خدایی، سرپرست وقت سازمان سنجش که برگزاری کنکور در زمستان را نا موجه و غیر عقلانی می‌دانست کنکور را به اردیبهشت ماه موکول کرد، کاملاً به همه اثبات شد. 

درخواست داوطلبان کنکور ارشد و دکتری از رئیس جمهور: تعویق آزمون به اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

این داوطلبان از رئیس‌جمهور اینچنین تقاضا کردند که با توجه به رویکرد قانون‌مدارانه دولت وفاق ملی و شعار دولت کریمه که خود را «شنونده صدای بی‌صدایان» نامیده است، همان فرصت دو ماهه که به خاطر تصمیم رئیس اسبق سازمان سنجش و قانون خلق‌الساعه محرومیت داوطلبان قبول‌شده سال قبل ارشد و دکتری از ما سلب شد، خواهشمند است با توجه به دلایل موجه زیر، با تعویق زمان آزمون برنامه‌ریزی شده برای ۲ و ۳ اسفندماه امسال و برگزاری کنکورهای ارشد و دکتری در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ و در روزهای جدا از هم، موافقت به‌عمل آورید: 

۱- اعلام دیرهنگام امکان ثبت‌نام قبول‌شدگان آزمون ۱۴۰۳ که منصرف از ثبت‌نام در محل قبولی قبلی خود بوده و متقاضی ثبت‌نام مجدد در کنکور ۱۴۰۴ هستند و با تاخیر ثبت‌نام شدند و دو ماه فرصت مطالعه را از دست داده‌اند. 

۲- سرمای هوا و وضع نامناسب و متغیر جوی برای تردد داوطلبان در اکثر استانها از شهرها و روستاهای صعب العبور به مراکز استان‌ها برای حضور در مراکز آزمون در روزهای اول اسفند. 

۳- اشتغال بسیاری از داوطلبان کنکور دکتری که در سال آخر کارشناسی ارشد هستند، به امتحانات و پایان‌نامه و کمبود فرصت برای مطالعه و جمع‌بندی مطالب و آمادگی برای آزمون

۴- نزدیکی آزمون اسفند به ایام پایان سال و تراکم همه امور، خصوصا در داوطلبان دکتری که در موقعیت‌های مختلف بخش خصوصی و دولتی مشغول به کار هستند. 

این داوطلبان در پایان نامه مجازی خود تاکید کردند از آنجا که از سال آینده، ماه مبارک رمضان نیز کاملا با اسفند ماه هم‌پوشانی دارد و لزوما باید آزمون به بعد از نوروز منتقل شود، خواهشمندیم این تغییر از همین امسال اعمال شده و فرصت کافی برای مطالعه و جمع‌بندی به همه داوطلبان داده شود و قطعا فرصت زمانی بیشتر، به نفع همه داوطلبان خواهد بود. 

 مخالفت سازمان سنجش با تعویق آزمون به اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا در پاسخ به خواسته این دسته از داوطلبان گفت: برنامه زمانی آزمون‌ها به صورت سالانه تهیه و اجرا می‌شود و زمان برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۴۰۴ نیز دو سال قبل، یعنی در اسفندماه ۱۴۰۲ اطلاع‌رسانی شده است و در تمامی اطلاعیه‌ها و همچنین دفترچه ثبت‌نام نیز به اطلاع متقاضیان رسیده است. 

علیرضا کریمیان افزود: با توجه به برنامه زمانی اعلام‌شده، فرایندهای اجرایی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از دو ماه پیش آغاز شده و اکنون رو به پایان است و این آزمون‌ها در زمان مقرر یعنی روزهای پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. 

وی تصریح کرد: سازمان سنجش آموزش کشور موظف است برگزاری آزمون‌ها را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که قبل از آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها نتایج داوطلبان اعلام شود و از طرفی با توجه به دو نوبت برگزاری آزمون سراسری در اردیبهشت و تیرماه ۱۴۰۴ و نیز الزام برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان در اردیبهشت و همچنین شرایط ماه مبارک رمضان، عملا امکان جابه‌جایی در تاریخ برگزاری آزمون‌ها وجود ندارد. 

فراز و نشیب‌های ثبت‌نام آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری ایرنا، ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در تمام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۹ مهر ۱۴۰۳ آغاز شد و مهلت اولیه نام‌نویسی در این آزمون از سوی سازمان سنجش تا ۵ آبان اعلام شد و با تمدید این مهلت تا نهم آبان‌ماه ادامه یافت که در این مدت، بیش از ۱۴۸ هزار نفر برای شرکت در آزمون نام‌نویسی کردند. 

با انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد، داوطلبان متوجه شدند که پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را ندارند؛ به این ترتیب، پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ناپیوسته سال ۱۴۰۳ اعم از اینکه در دانشگاه یا موسسه محل قبولی خود ثبت‌نام کرده یا نکرده باشند، مجاز به شرکت در آزمون سال ۱۴۰۴ نخواهند بود. 

این موضوع موجب اعتراض آن دسته از داوطلبانی شد که در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ پذیرفته‌شده بودند ولی قصد داشتند دوباره در آزمون سال بعد هم شرکت کنند. 

به دنبال اعتراض داوطلبان و خواسته آن‌ها مبنی بر لغو این دستورالعمل، موضوع در دستور کار جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و بر اساس مصوبه شورا، منع شرکت در آزمون‌ها برای پذیرفته‌شدگان برداشته شد. 

سازمان سنجش آموزش کشور هم در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرصت دوباره‌ای برای ثبت‌نام مجدد داوطلبان شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۴ در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۴ آبان‌ماه امسال اعلام کرد و مهلت ثبت‌نام مجدد داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد نیز از ۲۰ تا ۲۳ آبان‌ماه تعیین شد. 

طبق برنامه زمانی اعلام شده از سوی سازمان سنجش، آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر پنجشنبه، دوم اسفند و نوبت صبح جمعه، سوم اسفند ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و زمان برگزاری آزمون داوطلبان دوره‌های دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ نیز بعد از ظهر پنجشنبه، دوم اسفند ماه امسال خواهد بود.

130 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
.سارا ........
اسفند 6, 1403 7:51 ق.ظ

میخوانسال دیگه جابجا کنن اگه اردیبهشتماه نمیشه بندازید فروردین

.سارا ........
اسفند 6, 1403 7:49 ق.ظ

کنکور ارشد و دکترا می خواد تغییر کنه دیگه تاریخش بناازید اقلا فروردین

مریم
بهمن 30, 1403 7:19 ب.ظ

سلام انسال تعویق ننیندلزین حداقل سال های بعدی در فصل زمستان کنکور نگذارید چون من الان سرما خوردگی شدید دارن این فصل بدای کنکور مناسب نیست

حاتم ایرانپور
بهمن 30, 1403 2:11 ق.ظ

خواهش میکنم آزمون دکتری در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ برگزار کنید

میثم آقابابازاده
بهمن 30, 1403 11:10 ق.ظ

بنده نیز به نوبه‌ی خود خواهشمندم.

داوطلب دکتری
بهمن 30, 1403 3:31 ب.ظ

هیچ احترامی برای این سیل معترض قائل نیستن‍♀️

امین نوبخت
بهمن 29, 1403 11:22 ق.ظ

کلا برنامه ریزی سازمان سنجش اشتباه، اصلا نباید هیچ آزمونی رو در فصل زمستان برگزار کنند،یا اگر خواستن برگزار کنند کنکور سراسری و فرهنگیان را برگزار کنند چرا که در سال دوبار برگزار می کنند.

مخالف تعویق
بهمن 28, 1403 1:59 ق.ظ

برگزاری کنکور در زمان مقرر.

کاربر
بهمن 28, 1403 0:56 ق.ظ

با سلام به داوطلبین:
وقتتون رو برای این کارها هدر ندین.
آب در هاون نکوبید.
حتی تعطیلات هم تموم شد، یک هفته مملکت تعطیل بود. الآن دیگه نیست.
این درخواست ها فایده ای نداره.
چون برنامه ریزی ها و اقدامات بر مبنای یک سری چالش ها و مشکلات اقلیتی نیست.
همانطور که از سالهای دور تا کنون برگزار میشد و کسی به مشکلاتِ فردی و سرما و گرمای هوا توجهی نداشت. روز و شب و سرما و گرما و …
دلایل موجه برای مسئولین نیست.
پس بهتره خودتون رو بیش از این اذیت نکنین.

مهناز
بهمن 28, 1403 10:33 ب.ظ
پاسخ به  کاربر

موافق تعویق دکتری.

اقایاخانوم کاربر
که باادبیات تحکمی صحبت میکنید!
چقدرشبیه کارمندان سازمان سنجش صحبت میکنید!
لطفا شما
نگران داوطلبان دکتری نباش!

مریم
بهمن 28, 1403 0:42 ق.ظ

برگزاری آزمون در شرایط سرما و برودت هوای امسال مساعد و مناسب نیست و باتوجه به ناترازی انرژی که بدتر ، آنچه که دیده شده متاسفانه استانداردها در حوزه ها رعایت نمی شود، امسال هم که هوا سردتره هم در صبح و هم در بعداز ظهر، در بعدازظهر که هوا بسیار سردتر هم می شود وسایل گرمایشی محل آزمونها کفاف نمی دهد و از یک ساعتی به بعد شوفاژها سردتر شده و حوزه ها سردتر می شود و بعضا ممکنه بعضی حوزه ها مشکل گرمایشی داشته باشند و آنهایی هم که وسایل گرمایشی مناسب ندارند سرما حس میشود، پوشیدن دو یا چندلباس گرم و جوراب و شلوار و دستکش رویهم در سرجلسه آیا عقلانی است توی سرمای هوا با این حوزه های غیر استاندارد چگونه آزمون دهیم برودت هوا و سرما نوشتن صحیح و تمرکز کافی را میگیره سر جلسه، لطفا با چشم بینا به قضیه بنگرید هوای داخل منزل خودتون وقتی سرد باشه چطور زندگی می کنید وقتی سرجلسه سرد باشه یا از استانداردهای گرمایی پایین تر باشه مخصوصا که امسال سرد شده و ناترازی انرژی بیشتر چطوری می توان نوشت و تمرکز کرد وضعیت جاده ها اصلا مساعد نیست برف و لغزندگی و همچنین برودت هوا بیشتر از قبل این نحوه گرفتن آزمون در این فاصل به جا نیست هوا امسال سردتره حوزه ها گرم نیستند هم حوزه ها یا مدارس هستن یا دانشگاه و… شیشه دوجداره ندارن با این وسایل گرمایشی ضعیف و برفی که این هفته در گیر هستیم هوای سرد سالنها تحت تاثیر قرار می… ادامه نظر»

بهار
بهمن 28, 1403 9:56 ق.ظ
پاسخ به  مریم

این حرف ها همش بهونس…سرمای هوا و تعطلات عید و گرمایشی و سرمایشی…از اسفند پارسال اطلاع رسانی شده بود..اگه امادگی ندارید انشاله برای اسفند سال بعد برنامه ریزی کنید..بالای 95 درصد موافق برگزاری هستند.موفق باشید

مهناز
بهمن 28, 1403 10:38 ب.ظ
پاسخ به  بهار

موافق تعویق دکتری

خانم بهار!
ازمون چه برگزاربشود!
چه برگزارنشود!
مهم اینکه سازمان سنجش اینقدر ناتوان در بررسی خواسته ما داوطلبان دکتری ست،
که شما کارمندان سنجش باادبیات زننده تان،برای مراقبت ازخودش دراینجاقرارداده تامثلا بگوید بقیه مخالفند!!!!

بهار
بهمن 29, 1403 7:45 ق.ظ
پاسخ به  مهناز

نه عزیزم ..فرمایش شما منطقی نیست..خیلی ها مدت ها درس خوندن و به امادگی رسیدن وبا برنامه ریزی اصولی ودقیق مهیای برگزاری ازمون هستند..تو ایام عید و تعطیلات و ماه رمضان مگه میشه درس خوند قربونت بشم.. از همین فرصت های اندک باقی مانده استفاده کنید و توکل به خدا کنید..شاد و پیروز و موفق باشید

مخالفین تعویق
بهمن 28, 1403 0:12 ق.ظ

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

نسترن شیما
بهمن 27, 1403 6:45 ب.ظ

شرایط نامساعد جوی و برودت هوا، ناترازی انرژی، مشکلات جاده‌ها برای داوطلبان روستایی که باید به حوزه‌های شهری بروند، استفاده از فرصت تعطیلات نوروز و اتلاف وقت داوطلبان به دلیل بروز مسائل حاشیه‌ای مانند اعلام محرومیت داوطلبان و لغو آن از دلایل اعلام درخواست برای تعویق زمان برگزاری آزمون است.

داوطلب روستایی
بهمن 27, 1403 6:44 ب.ظ

با توجه به ورود سامانه سرد چاله قطبی و پیش‌بینی کاهش شدید دما، بارش برف و یخبندان در روزهای آینده، خواستار تعویق زمان برگزاری آزمون هستیم چرا که بسیاری از داوطلبان از شهرستان‌های دوردست (با مسافت حداقل ۲۰۰ کیلومتر تا مرکز استان) برای شرکت در آزمون ناگزیر به سفر هستند .

به نمایندگی از داوطلبین دل شکسته روستایی و شهرستان
بهمن 27, 1403 6:39 ب.ظ

متاسفانه با دل شکستگی و سرخوردگی و افسردگی از نشنیدن صدا و اعتراض ها مون به بی عدالتی و برگزاری آزمون با شرایط سرما و … همه مون مجبوریم که در دوم اسفند آزمون بدهیم …
اینجا گویی که هیچ وقت برای دانشجو بهایی گذاشته نمی شود و این رسم روزگار آقایان است …
می بینید که چه بر سر دانشجوی مظلوم دانشگاه تهران آمد و هزاران بار گفته شده بود نا امنی اما کو گوش شنوا ؟؟؟
حالا هم با جان داوطلبین مظلوم و بیچاره ی شهرستانی بازی می کنند و بعد به دنبال مقصرین می گردند !!!
خدا ازشون نگذره چقدر گفتیم و اعتنایی ندیدیم !!! چه بگوییم !!!
سازمان سنجش تهرانی ها !!!
جان داوطلبین روستایی و شهرستانی برای شما اهمیتی ندارد !!!

محسن
بهمن 27, 1403 6:30 ب.ظ

درخواست تعویق زمان ازمون دکتری باتوجه به مطالب ذکر شده در فوق در مقایسه با چنین درخواستی در سال‌های گذشته حق است اما باید نظر ریاست محترم جمهور و توانایی مقامات و کارشناسان مربوط در وزارت علوم وسازمان سنجش آموزش کشور در ارتباط با تاریخ ممکن در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ مورد برسی ودر صورت امکان مدت زمان بیشتری جهت مطالعه به متقاضیان آزمون مزبور داده شود و امید است تقاضای مزبور مورد اجابت ریاست محترم جمهور جناب دکتر پزشکیان و وزیر محترم علوم و..وریاست محترم سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته تمهید لازم و دستور مناسب اتخاذ فرمایند

پگاه
بهمن 27, 1403 6:24 ب.ظ

طبق معمول و با بی‌عرضگی مسئولین احتمالا تلفات جانی داوطلبان به خاطر لغزندگی مسیر برای رسیدن به حوزه‌ی آزمون رو داریم
همونطور که بچه‌ها دانشگاه تهران چندین سال فریاد زدن که باید به امنیت خوابگاه‌ها برسن و تا دانشجویی کشته نشد کاری نکردن برای این آزمون هم همین کار رو می‌کنن
دوباره بلایی سر بچه‌ها میاد و تهش رئیس سازمان سنجش می‌خواد استفا بده

مریم ایمانی
بهمن 27, 1403 5:58 ب.ظ

این یک هشدار است !!!
خسته شدیم از بس که گفتیم سازمان سنجش با جان داوطلبین بازی نکند !!!
اما هیچ اعتنایی ندیدیم !!!
اگر خدای ناخواسته برای داوطلبی در مسیر رفتن به مرکز استان برای شرکت در آزمون اتفاقی بیفتد !!!
شرعا و اخلاقا شما مسیول هستید !!!
و نترسیم و بگوییم مرتکب گناه نابخشودنی گرفتن جان انسانی مظلوم و بی گناه شده اید !!!

فرشته
بهمن 27, 1403 5:32 ب.ظ

این همه سرمای استخوان سوز و مه آلودی و یخ زدگی جاده ها را نمی بینید یا نمی خواهید که ببینید !!!
خداوند در قرآن _ سوره ی اعراف _ در مورد افرادی که درد دیگران را نمی بینند این گونه می فرمایند :
.
وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ کَثِیرًا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لَا یَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْیُنٌ لَا یُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا یَسْمَعُونَ بِهَا أُولَئِکَ کَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَئِکَ هُمُ الْغَافِلُونَ ﴿۱۷۹﴾
_ سوره ی اعراف _

و در حقیقت بسیارى از جنیان و آدمیان را براى دوزخ آفریده‏ ایم [چرا که] دلهایى دارند که با آن [حقایق را] دریافت نمى کنند و چشمانى دارند که با آنها نمى ‏بینند و گوشهایى دارند که با آنها نمى ‏شنوند آنان همانند چهارپایان بلکه گمراه‏ ترند [آرى] آنها همان غافل‏ ماندگانند (۱۷۹)

ضمنا ادبیات و سطح فهم مخالفین تعویق رو که اینجا نظر داده اند ، در نظراتشون ببینید !!!

م.ع
بهمن 27, 1403 5:25 ب.ظ

الان هم داوطلب ارشد و دکترا داریم ، جناب قراره عید بری پی تفریحت مردم اذیت نکن اقلا حداقل‌ها را رعایت کن

م.ع
بهمن 27, 1403 5:21 ب.ظ

نه تعویق می اندازن نه صبح میزاره نه تخصصی اول میزاره اصلا انگار نه انگار داوطلب پول داده

م.ع
بهمن 27, 1403 5:14 ب.ظ

اکثر حوزه های شرایط استاندارد ندارن این حماقتی که سنجش میکنه تو چشم خودش میره

م.ع
بهمن 27, 1403 5:07 ب.ظ

یک میلیون پول گرفته از ما داوطلبان برای چی چرا آزمون ها را صبح ننداخته

م.ع
بهمن 27, 1403 5:02 ب.ظ

مشکل انرژی روزانه اکثر شهرها داره برق بره اقلا سنجش خودت رو زیر سوال نبر با این حرکات ناشیانه و بدون برنامه یعنییی چه

م.ع
بهمن 27, 1403 5:00 ب.ظ

این اوضاع شرایط اصلا مناسب آزمون هر آزمونی ممکنه به دلایل موجه خودش تعویق بیفته آقا آزمون نزار اسفند برادر من اردیبهشت چرا نزاشتی همه صبح بیان صبح آزمون بدن تو سه ر ز جدا یعنیییی چه

م.ع
بهمن 27, 1403 4:55 ب.ظ

نظریات اینجا بررسی نمی کنند نه موافقان و نه بقیه سازمان سنجش کارش درست نیست تو جاده ها جون مردم به خطر انداخته، این مسخره بازیهاش عقل درست و حسابشون کجاست الان وقت ازمونه همه جا تعطیله وسط آزمون برق بره چیکار کنیم دکترا و ارشد هر دو را اقلا صبح بندازن هم ممکنه گاز بره، تو سرما بشینیم ؟ هم ممکنه برق بره با تلاش مضاعفشون نیم ساعت بعدش بیاد هیچی دیگه چه فکری کرده برا برگشتن جاده ها بسته بشه صبح زود یهویی بگن جاده ها را بستن چی دیر برسیم یعنی چه مگه داوطلب مضحکه شماست یا عروسک خیمه شبازیع الان بیشتر جاده ها لغزنده و خطرناکه کدام آدم درست و حسابی این برنامه ریزی کرده واقعا به گوش آقای پزشکیان برسونید این چه وضع آزمونه چرا یک عده را بعدازظهر انداختی تو سرما

داوطلب
بهمن 27, 1403 4:27 ب.ظ

دوستان بحث سلیقه نیست،موج جدید بارش و سرما قرار هست اوایل اسفند وارد کشور بشه،همین الان اگر هواشناسی رو چک کنید با شدت زیاد،استان های اردبیل،آذربایجان شرقی،آذربایجان غربی،زنجان،قزوین،همدان،شمال استان تهران،بخش هایی از استان گیلان،لرستان،شهرکرد و… رو تحت تاثیر قرار می دهد.
سوال من اینکه قبل 7 صبح باید در جلسه حاضر بود.
شخصی که در روستای استان اردبیل کی راه بیفته،چطور راه بیفته،دوستی که در بناب،اسالم،خلخال،رودبار،تکاب و… تو اون کولاک چیکار کنه؟؟!

مخالفین تعویق
بهمن 27, 1403 4:19 ب.ظ

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

بچه های مخالف تعویق، لطفا نشر بدین و پافشاری کنین.

داوطلب
بهمن 27, 1403 4:31 ب.ظ

شما احتمالا داوطلب بوشهر یا بندرعباسی، بزرگوار سایت هواشناسی یک بررسی بکن
داوطلب 5 صبح وسط کولاک گیر کنه!

داوطلب
بهمن 27, 1403 3:26 ب.ظ

موافق تعویق کنکور تحصیلات تکمیلی
سازمان سنجش عدالت رو برقرار کنه.
۱) در شهرستانها هم حوزه برگزاری آزمون دکتری باشه ( فقط کافیه کمی بیشتر پول خرج کنه )
۲) اگر حالت یک امکان پذیر نیست، امتحان ارشد و دکتری رو نندازه تو یک روز. چرا من باید سه ساعت منتظر بمونم امتحان ارشد تموم بشه ولی برای امتحان خودم وقت کم بیارم، زودتر پاسخنامه رو تحویل بدم که به شب نخورم.
۳) صبح باید قبل از بقیه داوطلبها راهی بشم قبول، بیشتر از بقیه دم در حوزه امتحانی معطل بشم قبول ولی، چرا باید تو سرمای زمستان باشه و یخ بزنم؟
۴) اگر برف بیاد (طبق تجربه)، راه بسته میشه و پلیس راه اجازه عبور نمیده. چرا باید سنجش کنکور را زمانی برگزار کنه که احتمال بسته شدن راهها زیاد هست؟ درحالیکه اردیبهشت ماه احتمال مسدود شدن راهها به خاطر بارش برف نزدیک به صفر هست.
امیدوارم قشر تحصیلکرده از سال بعد کنکور تحصیلات تکمیلی رو تحریم کنه و تا وقتی که به خواسته های برحق خودش نرسیده هزینه گزاف ثبت نام رو تو جیب سازمان سنجش نریزه

داوطلب کنکور
بهمن 27, 1403 4:37 ب.ظ
پاسخ به  داوطلب

ما با احتمال خیلی زیاد در استان های شمال غربی و شمالی کولاک داریم اگه همین الان هم بررسی کنید،متوجه میشید قطعا مورد 4 شما دلیل منطقی هست.

مخالف تعویق
بهمن 27, 1403 3:23 ب.ظ

بهیچ عنوان کنکور دکتری تعویق نخوره، بهیچ عنوان.
چون همیشه هفته اول دوم اسفند، زمانش بود. از سالهای دور تا حالا.

کاربر
بهمن 27, 1403 3:21 ب.ظ

بس کنین دیگه.
چیه این مسخره بازی ها.
هر سال هر سال همه عادت کردن به این کارزار و اعتراضات بیهوده …
اونجا که باید متعرض باشین نیستین.

داوطلب
بهمن 27, 1403 3:10 ب.ظ

با سلام.
گرمی و سردی هوا، روز و شب، ماه و فصل،
پایان سال، ابتدای سال، مشغله و … ربطی به عقب انداختن آزمون نداره.
مگر یک حادثه ای پدیده ای رخ بده و شرایط استثنائی وجود داشته باشه در کشور یا در دنیا.
دلیل باید موجه و قانع کننده باشه.

شاغل همیشه مشغول به کاره. بازم به فصل و ماه ربط نداره.

مهسا
بهمن 27, 1403 2:46 ب.ظ

با سلام موافق برگزاری آزمون دکتری ‌‌و ارشد در اردیبهشت ماه طبق روال سابق می باشم. با توجه به وضعیت بحرانی کمبود انرژی و تعطیلی های مکرر و همچنین شرایط جوی در فصل زمستان اصلا منطقی و عادلانه نیست که در اسفند ماه که اوج ترافیک کاری و مشغله اکثر متقاضیان کنکور تحصیلات تکمیلی هست ، برگزار گردد.بعضی از متقاضیان در روستاها و شهرهای زندگی می کنند که تردد در این فصل برای آنها سخت می باشد.

مهناز
بهمن 27, 1403 2:41 ب.ظ

موافق تعویق کنکور

مهناز
بهمن 27, 1403 2:14 ب.ظ

موافق تعویق کنکورهستم.

درپاسخ به اقایاخانمی که مخالف تعویق هستند
بایدگفت
کاش نگاه تونلی وفارغ ازهمدلی ت کم میکردی!!!
میدونید
علتی که قبلا دراردیبهشت ازمون برگزارمیشده،چی بوده؟؟؟ :
۱؛شهرهای مختلف ایران تقریبادرزمان اردیبهشت آب وهوای یکسانی پیدامیکنند.
واردیبهشت مثل ایام اسفندنیست که تهران ۳درجه زیرصفر،اردبیل ۲۰ درجه زیرصفرباشد !!!!
۲:دانشجویان امتحان نداشتند.

۳:دراردیبهشت کشوربهم ریختگی وپرمشغله گی نزدیک پایان سال راندارد
.مثلا دانشجویان بانقش کارمند ودانشجوی بانقش مضاعف مادروپدر نزدیک پایان سال بسیارپرمشغله ند.
خواهشا کمی بادید غیرتونلی ومنصفانه به موضوع نگاه کنید.
درغیراین صورت مناسب تحصیلات تکمیلی نیستید.
ریس سنجش قبلی ازچنین ناتوانی درطرزفکربرخورداربود

کاربر
بهمن 27, 1403 3:22 ب.ظ
پاسخ به  مهناز

من کاری به کنکور ارشد ندارم و عجیبه که با دکتری تقریبا همزمان شده. چون قبلا کنکور ارشد فکر کنم بهار بود.
ولی برای دکتری همیشه اسفند بود.
سالهای ساله.

مهناز
بهمن 27, 1403 2:01 ب.ظ

دوستان
افرادی که به برگزاری آزمون دراسفند تاکیددارند،باید گفت
یا کارمندسازمان سنجش هستید
یادرشهربزرگ زندگی می‌کنید
ویاکلا توان همدلی ونگاه به مشکلات دیگران ندارید،
وراحت میخوابند وبلندمیشوند؟
ولی باید خدمت هرسه دسته عرض کنیم
علتی که قبلا دراردیبهشت ازمون برگزارمیشده،چنددلیل داشته :
۱؛شهرهای مختلف ایران تقریبادرزمان اردیبهشت آب وهوای یکسانی پیدامیکنند.
ومثل ایام اسفندنیست که تهران ۳درجه زیرصفر،اردبیل ۲۰ درجه زیرصفرست !!!!
۲:دانشجویان امتحان نداشتند.
۳:کشوربهم ریختگی نزدیک پایان سال راندارد.مثل دانشجویان بانقش کارمند.دانشجوی بانقش مضاعف مادروپدر نزدیک پایان سال بسیارپرمشغله ند.
خواهشا کمی با نگاه بدون تونلی وبانگاه تحلیلی به موضوع نگاه کنید.
درغیراین صورت مناسب تحصیلات تکمیلی نمیخورید

داوطلب
بهمن 27, 1403 3:05 ب.ظ
پاسخ به  مهناز

اون مرتبط میشد به دوران کرونا که یک مورد استثناء بود.
وگرنه این ها دلایل موجه و کاملی نیست.
گرمی سردی هوا و روز و شب و مشغله و … ربطی نداره.
مگر یک حادثه ای پدیده ای رخ بده.
دلیل باید موجه باشه.
بهم ریختگی پایان سال ؟؟؟ چه بهم ریختگی ؟
اونجوری بخوایم حساب کنیم، مملکت ما کلا بهم ریخته هست، ربطی به فصل و ماه نداره.
شاغل همیشه مشغول به کاره. بازم به فصل و ماه ربط نداره.

کاربر
بهمن 27, 1403 3:16 ب.ظ
پاسخ به  مهناز

تمام این دلایلی که میگی دلایل موجه نیست.
اگرم باشه، منطقی نیست که دقیقه ۹۰ بهم بزنن.
اون مسئولین و برگزار کنندگان و دست اندرکاران باید بطورکلی یک برنامه اصولی تنظیم کنند تا همیشه تابع یک قاعده و اصول بود.
اینایی که شما میگی سالهای ساله که هش فکر نشده و رعایت نشده ، حالا شما توقع دارین یک شبه برنامه ریزی ها و قواعد عوض بشه ؟
این بدرد نمیخوره و خیلی ها ضرر میکنن.
باید از اول فکری میشد.
سالیانِ سال هست که همینطور بوده. اونوقت شما داری امسال رو استثناء و داوطلبینِ امسال رو تافته جدا بافته میبینی. یکم فکر کن، میبینی عقلانی و منطقی نیست یک شبه همه چی تغییر کنه.

آیلین
بهمن 27, 1403 12:03 ب.ظ

یک ماه بیشتره مریضم. دوران جمع بندی که هیچی، پرید. چهار بار دکتر رفتم. الان مریضی و دردمو سر جلسه میتونم تحمل کنم اما چیکار کنم با این سرفه های قطاریم اصلا منو سر جلسه راه میدن‌؟ انصافه کنکور تو زمستون . یک سال زحمتم پرید. نمیتونم برم

مریم.ر
بهمن 27, 1403 11:53 ق.ظ

چه فرقی دارد برای ما که درس خوانده ایم کنکور چه زمانی برگزارشود به خصوص کنکور دکترا که مطالب باید فهمیده شده باشند ولی من با اینکه خودم برای زمان نگران نیستم ولی از اینکه در این شرایط برق قطع شود یا محل آزمون سرد باشد واقعا نگرانم چون هیچ ضمانتی در حال حاضر برای اینکه این اتفاق نیفتد وجود ندارد به خصوص اینکه خود برگزار کننده های کنکور هم نگران این موضوع هستند.

مریم
بهمن 27, 1403 10:20 ق.ظ

سلام الان یک دانشجو به دلیل بی مبالاتی و تاریکی کوچه دانشگاه و عدم کمک مردم متاسفانه فوت کرده چقدر دردناکه همه تا معاون اول درگیر شدند
ولی این همه فریاد برای حقی که واقعی و منطقی هست شنیده و دیده نمیشه
با این جاده های کشور موقعه امتحان اتفاقی برای هر کدوم بیفته دیگه ارزشی داره تو کشور مردنت مهمتر از زنده بودنت هست متاسفانه

محمد
بهمن 27, 1403 1:03 ق.ظ

اینا همش بهونه هستش عده‌ای افراد هستند که درس نخون هستند و از طرفی راحت طلب هستند و همیشه بهانه میارن ….. ازمون به یاری خدا روز ۲ اسفند برگزار خواهد شد ….. افرادی که بهانه میارن کم پالس منفی بفرستید …. به رقاص گفتن چرا خوب نمیرقصی گفت زمین کج هستش

داوطلب
بهمن 26, 1403 11:07 ب.ظ

امیداورم در تاریخ مقرر برگزار بشه و بچه هایی که تا حالا زحمت کشیدن، نتیجه زحماتشون رو ببینن. چون تعویق به ضررشون میشه …
تا بازدهی و انرژی دارن برن سر جلسه.
وگرنه با تعویق همه چی بهم میخوره و اونها نمیتونن دیگه انرژی و تمرکز بذارن.
و اوضاع به نفع افرادِ دیگه میشه.

میثم آقابابازاده
بهمن 26, 1403 9:43 ب.ظ

چه تعویق چه معوق، تفاوت در چیست مگر که چه میشد پیگیر بودین؟

کاربر
بهمن 26, 1403 6:36 ب.ظ

موضوع: خواستار برگزاری کنکور در زمان مقرر.

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

بچه های مخالف تعویق، لطفا نشر بدین و پافشاری کنین.

رامین
بهمن 26, 1403 11:04 ب.ظ
پاسخ به  کاربر

تعویق و معوق اعلام میشه

مهناز
بهمن 27, 1403 1:49 ب.ظ
پاسخ به  کاربر

دوستان
این افرادی که اینطور از برگذاری کنکور درزمان اسفند دفاع میکنند، وخواهان برگزای کنکورهستند،مطمعنایاازپرسنل سازمان سنجش هستندویا درشهرهای بزرگ زندگی میکنند.

درغیراینصورت
انصاف بخرج میداند و،به وضعیت بدهوای کشورخصوصا در شهرستان ها نگاه میکردند!
سازمان هواشناسی اعلام کرده ازیکشنبه وضعیت هوای بسیاری ازشهرستان هاباکولاک وبرف روبروست .
درابتدای ترین مسائل مانده یم،
راستی چرا برای تحصیلات تکمیلی اقدام می‌کنید!!!؟

مریم
بهمن 26, 1403 4:25 ب.ظ

https://www.karzar.net/174669#discuss
امضاها رو به صد هزار برسونید !!!

آراز
بهمن 26, 1403 3:39 ب.ظ

دوستان خواهان تعویق
لطفا از کارزار حمایت کنین و به گروه تلگرامی موافقان بپیوندید
مخالفان تعویق شما اگر فکر میکنین تعویق صورت نمیگیره اصلا برای چی میاین اینجا وقت میذارین ؟؟؟
پس یه چیزیتون هست

فرشته
بهمن 26, 1403 2:00 ب.ظ

این همه سرمای استخوان سوز و مه آلودی و یخ زدگی جاده ها را نمی بینید یا نمی خواهید که ببینید !!!
خداوند در قرآن _ سوره ی اعراف _ در مورد افرادی که درد دیگران را نمی بینند این گونه می فرمایند :
.
وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا أُولَئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ ﴿۱۷۹﴾
_ سوره ی اعراف _

و در حقيقت بسيارى از جنيان و آدميان را براى دوزخ آفريده‏ ايم [چرا كه] دلهايى دارند كه با آن [حقايق را] دريافت نمى كنند و چشمانى دارند كه با آنها نمى ‏بينند و گوشهايى دارند كه با آنها نمى ‏شنوند آنان همانند چهارپايان بلكه گمراه‏ ترند [آرى] آنها همان غافل‏ ماندگانند (۱۷۹)

ضمنا ادبیات و سطح فهم مخالفین تعویق رو که اینجا نظر داده اند ، در نظراتشون ببینید !!!

مریم
بهمن 26, 1403 1:50 ب.ظ

با سلام و تبریک نیمه شعبان وزیر علوم و تحقیقات و فناوری و ریاست محترم آموزش عالی و سازمان سنجش و ریاست محترم جمهور با توجه به اینکه امسال به دلیل ماه مبارک رمضان کنکور تحصیلات تکمیلی به تاریخ جلوتر انتقال یافت آیا سال آینده که مصادف با ماه مبارک رمضان خواهد شد و قرار است تاریخ فعلی تغییر کند قرار است به اواسط بهمن بیاید یا حتی دیماه از شما خواهشمندیم کنکور تجصیلات تکمیلی را اگر باتوجه به اعتراض اکثر داوطلبین قرار است به اردیبهشت ماه فصل خودش ببرید از همین امسال به اردیبهشت ماه انتقال یابد چون اسفندماه فصل مناسبی برای برگزاری آزمون ها به هیچ عنوان نیست، چه ویروس کرونا که در قبل شاهدش بودید چه بیماری های تنفسی و حضور افراد ناقل و همچنین بارش‌های برف سنگین ناگهانی و مسدودی راه‌ها دیر رسیدن ها و حتی دیر برگشتن ها به محل کار، خواه نا خواه سال آینده مجبور به جابجایی تاریخ هاهستید پس همین امسال لطفا کنکور تحصیلات تکمیلی را به زمان مناسب خودش انتقال دهید‌ و همچنین تواما ازمون ارشد و دکترا با هم برگزار نشود چون در حوزه ها شلوغ و همهمه می شود علاوه بر آن برای هرمقطع در صبح به طور جداگانه در روزهای متفاوت برگزار گردد این کم لطفی است که هم دانشجویان ارشد و هم دکترای تخصصی درصبح برگزار نشود و چون بدو ورود شما به سمت ریاست سنجش آموزش عالی کشور و همچنین وزارت علوم هر دو به تازگی به این سمت منصوب شدید خواهشمندیم تقاضای داوطلبان را مورد… ادامه نظر»

به نمایندگی دست کم 14 هزار نفر موافق تعویق آزمون
بهمن 26, 1403 1:36 ب.ظ

بسمه تعالی
ریاست محترم فهیم و دلسوز جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان ،
سلام علیکم :
احتراما به استحضار می رساند در مورد برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۴ (که شگفتا در زمستان سال ۱۴۰۳ برگزار می شود) به دلیل شرایط استثنایی برودت ، یخبندان ، کولاک ، مه گرفتگی و لغزندگی جاده ها ،
و ناترازی انرژی در این روزهای سرد فصل زمستان ، که به استناد سازمان هواشناسی سرد ترین زمستان ۱۰ سال اخیر کشور بوده است .
و ضرورت حفظ جان انسان ها که از اوجب واجبات دین مقدس اسلام و وظیفه ی شرعی مسیولین جمهوری اسلامی ایران می باشد .
لذا خواهشمند است با درایت و خیرخواهی مسولانه و خردمندانه که از شما سراغ داریم ،
دستور تعویق فوری برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۴ (که شگفت آور است که در زمستان سال ۱۴۰۳ برگزار می شود) را صادر فرمایید و موجبات دعای خیر خانواده ها و رفع دلهره و اضطراب ایشان از نگرانی بابت حفظ سلامت نخبگان ایران اسلامی را فراهم آورید .

« بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنین»

لطفا کسانی که براشون امکان داره این متن رو به دفتر ریاست محترم جمهوری به نوعی انعکاس یا فکس نمایند . متشکر

ماریا
بهمن 26, 1403 12:45 ب.ظ

اگه یک درصد مساله سلامتی مطرح بود، استثناء دوره کرونا بود که کلِ جهان رو دگرگون کرد و برنامه ها رو جا به جا کرد.
ولی الآن کاملا واضحه که بهانه جویی وجود داره و هیچ منطقی پشت این حرف ها نیست. خودتون هم خوب میدونید.
برف و سرما و جاده و … همیشگیه.
تازه سالهای قبل افتضاح تر هم بود. الآن در مقایسه یا اون موقع چیزی نیست.
کاش مساله جان و سلامتی باشه، که قطعا هم مهمه. اما واقعا الآن هیچ ربطی به این مساله نداره و همه چی روشنه.
بعضی ها فقط منتظر کوچکترین بهانه هستن برای تعطیلی …
که البته این سیستم هم همینو میخواد.
واقعا این مملکت جای زندگی کردن نیست.

ماریا
بهمن 26, 1403 12:37 ب.ظ

خواهشا به خاطر نظر اقلیتی ، اکثریت رو اذیت نکنین.
شما منتظر بهانه اید، این مردم هم پایه ی بهانه هاتون.
مخالفِ تعویق

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:34 ب.ظ

خطاب به موافقین:
شما هم دست پرورده همین هایین دیگه.
جای تاسف.
مردم هم از این سیستم یاد گرفتن.
متاسفانه داریم به قهقرا میریم یا این سیستم و این مردمِ …

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:29 ب.ظ

میگم چطوره اصلا از این به بعد،
فصل زمستون، مملکت تعطیل باشه.
آزمون ها کنسل. مدارس و دانشگاه ها تعطیل.
سارمان ها تعطیل. همه جا تعطیل.
هر سال زمستون تعطیل کنم باز بهار تابستون یه بهانه دیگه.
کلا یه ذره فکر داشتن این مردم الآن حال و روزشون این نبود. مردم فقط تعطیلی و کنسلی و … میخوان. حالا به قیمت هرچی …

عادل
بهمن 26, 1403 12:22 ب.ظ

بسمه تعالی
ریاست محترم فهیم و دل سوز جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان ،
سلام علیکم :
احتراما به استحضار می رساند به دلیل شرایط استثنایی برودت و یخبندان و کولاک و مه گرفتگی جاده ها ،
و ناترازی انرژی در این روزهای سرد فصل زمستان ، که به استناد سازمان هواشناسی سرد ترین زمستان 10 سال اخیر کشور بوده است .
و ضرورت حفظ جان مردم که از اوجب واجبات دین مقدس اسلام و وظیفه ی شرعی مسيولین جمهوری اسلامی ایران می باشد .
لذا خواهشمند است با درایت و خیرخواهی مسولانه و خردمندانه که از شما سراغ داریم ،
دستور تعویق فوری برگزاری آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1404 (که شگفت آور است که در زمستان سال 1403 برگزار می شود) را صادر فرمایید و موجبات دعای خیر خانواده ها و رفع دلهره و اضطراب ایشان از نگرانی بابت حفظ سلامت نخبگان ایران اسلامی را فراهم آورید .

« بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنين»

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:21 ب.ظ

موضوع: خواستار برگزاری کنکور در زمان مقرر.

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

با تشکر.

فرزانه
بهمن 26, 1403 11:59 ق.ظ

این یک هشدار است !!!
خسته شدیم از بس که گفتیم سازمان سنجش با جان داوطلبین بازی نکند !!!
هیچ اعتنایی ندیدیم !!!
اگر خدای ناخواسته با این کولاک و یخبندان و مه گرفتگی و لغزندگی جاده ها و سرمای بی سابقه 10 سال اخیر !!!
برای داوطلبی در مسیر رفتن به مرکز استان برای شرکت در آزمون اتفاقی بیفتد !!! شرعا و اخلاقا شما مسيول هستید !!!

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:29 ب.ظ
پاسخ به  فرزانه

چی میگین؟؟؟؟
واقعا فکر میکنید و نقل میکنید یا نه …

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 11:05 ق.ظ

مخالفین تعویق – لطفا نذارین براساس نظر اقلیت ها برنامه ریزی تغییر کنه.

موضوع: خواستار برگزاری کنکور در زمان مقرر.

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

به فکر جان داوطلبین باشید
بهمن 26, 1403 11:04 ق.ظ

ریاست محترم فهیم و دلسوز جمهوری اسلامی ایران ، ریاست محترم کمیسیون اموزش مجلس ، وزیر محترم علوم ، سرپرست محترم سازمان سنجش :
” مه گرفتگی جاده ها جان داوطلبین را به شدت تهدید می کند !!!
داوطلبینی که مجبورند از روستاها و شهرهای کوچک به مراکز استان ها بروند با این لغزندگی جاده ها !!!
لطفا تمام کنید اضطراب و دلهره ی خانواده ها را !!!
برقرای عدالت شعار همگان که طرفدار انقلاب و نظام در سال ۵۷ بودنند و همچنان هست ، زمان مناسب برای همگان اردیبهشت ماه می باشد ، اگر اصرار بر برگزاری آزمون دارید حداقل دوبار در سال با هزینه اضافی متقبل میشیم . به نفع کشور در ارتقای علمی و پژوهشی می باشد . یکبار تجربه کنید تا به صحت مطلب پی ببرید .

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:24 ب.ظ

یا خدااااا.
جانِ داوطلبین ؟؟؟!!!
خیلی عجیبه.
آخه چ اتفاقی میخواد بیفته؟
تا دیدین مملکت رو یک هفته تعطیل کردن،
میخواین از فرصت سوء استفاده کنین !؟

به فکر جان داوطلبین باشید
بهمن 26, 1403 11:02 ق.ظ

رییس مجترم جمهوری اسلامی ایران ، ریاست محترم کمیسیون اموزش مجلس ، وزیر محترم علوم ، ریاست محترم سازمان سنجش :
” مه گرفتگی جاده ها جان داوطلبین را به شدت تهدید می کند !!!
داوطلبینی که مجبورند از روستاها و شهرهای کوچک به مراکز استان ها بروند با این لغزندگی جاده ها !!!
لطفا تمام کنید اضطراب و دلهره ی خانواده ها را !!!
برقرای عدالت شعار همگان که طرفدار انقلاب و نظام در سال ۵۷ بودنند و همچنان هست ، زمان مناسب برای همگان اردیبهشت ماه می باشد ، اگر اصرار بر برگزاری آزمون دارید حداقل دوبار در سال با هزینه اضافی متقبل میشیم . به نفع کشور در ارتقای علمی و پژوهشی می باشد . یکبار تجربه کنید تا به صحت مطلب پی ببرید .

به فکر جان داوطلبین باشید
بهمن 26, 1403 11:01 ق.ظ

ریاست محترم کمیسیون اموزش مجلس ، وزیر محترم علوم ، ریاست محترم سازمان سنجش ،
” مه گرفتگی جاده ها جان داوطلبین را به شدت تهدید می کند !!! داوطلبینی که مجبورند از روستاها و شهرهای کوچک به مراکز استان ها بروند با این لغزندگی جاده ها !!! لطفا تمام کنید اضطراب و دلهره ی خانواده ها را !!!
برقرای عدالت شعار همگان که طرفدار انقلاب و نظام در سال ۵۷ بودنند و همچنان هست ، زمان مناسب برای همگان اردیبهشت ماه می باشد ، اگر اصرار بر برگزاری آزمون دارید حداقل دوبار در سال با هزینه اضافی متقبل میشیم . به نفع کشور در ارتقای علمی و پژوهشی می باشد . یکبار تجربه کنید تا به صحت مطلب پی ببرید .

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 12:26 ب.ظ

عجب بابا.
این چیزی که دارین میگین، یعنی سالهای قبل از نباید برگزار میشد.
کلا توو زمستون نباید برگزار میشد.
پس اینجوریه توو زمستون نداری و دانشگاه ها و همه جا رو تعطیل کنن. چون رفت و آمد سخته. یعنی یه حرفی میزنی که آدم مغزِ سرش سوت میکشه با این درک و فهم …!!!
جای تاسف.

ن
بهمن 26, 1403 10:56 ق.ظ

ستاد مدیریت بحران و دفتر ریاست جمهوری تصمیم گیرندگان نهایی

مریم
بهمن 26, 1403 10:55 ق.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان کجاست حق طلبی تون !!!!

مریم
بهمن 26, 1403 10:54 ق.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان کجاست حق طلبی تون !!!!

مریم امینی
بهمن 26, 1403 10:52 ق.ظ

روی سخنم با شماست وزیر محترم علوم جناب آقای حسین سیمایی صراف و جناب آقای رضا محمدی سرپرست محترم سازمان سنجش صدای ما را بشنوید یکبار هم که شده بگذارید برنامه هایتان بهم بخورد و ایام تعطیلات نوروز به شما و کارمندانتان بد بگذرد !!!! ما خواستار تعویق کنکور ارشد و دکتری هستیم، خواستار برابری و عدالت آموزشی !!! برگزاری کنکور وزارت بهداشت در خرداد ماه ولی کنکور وزارت علوم در اسفند !!! کارمندان سنجش به استراحت نیاز دارند اما دانشجوی بدبخت باید در رنج و اضطراب غوطه ور شود !!!

م
بهمن 26, 1403 10:52 ق.ظ

https://www.karzar.net/174669#discuss
امضاها رو به صد هزار برسونید !!!

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 11:03 ق.ظ
پاسخ به  م

بی فایده هست. شما اقلیت هستین.
لطفا براساس نظر شخصی ، نخواین که قوانین عوض شه. ای کاش دغدغه تون چیزای دیگه بود.

عادل
بهمن 26, 1403 10:51 ق.ظ

« صدای مطالبەای کە چهارده هزار امضا دارد را چە کسانی خواهند شنید ؟
ما جمعی از داوطلبان ارشد و دکتری ۱۴۰۴ هفتە هاست کە در تلاشیم برای برقراری عدالت لیکن نە فریادمان را کسی شنید و نە عدالتی دیدیم.
درخواست موکول کردن آزمون‌های ارشد و دکتری بە زمانی مناسبتر بعد از تعطیلات عید نوروز بە دلایل خیلی محکم و بە جایی خواستەی ماست .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان چه پاسخی دارید ؟؟؟

پگاه
بهمن 26, 1403 10:49 ق.ظ

با سلام و درود
جناب دکتر پزشکیان خواستار تعویق کنکور ارشد و دکترا ۱۴۰۴ با توجه به تعداد بالای حضار در کولاک و یخبندان گسترده و مخاطرات تردد برای داوطلبین شهری و روستایی برای حضور در مراکز استان ها جهت شرکت در آزمون ارشد هستیم امیدواریم سازمان سنجش با برخورداری از صحبت‌ها و پیشنهادات ارزنده شما موافقت خود را در این بدی آب و هوا اعلام دارد و واقعا بینانه در این شرایط نابسامانی هوا کنکور کارشناسی ارشد و دکترا را برای همیشه به اردیبهشت ماه انتقال دهند. با تشکر

مخالفین تعویق - نشر بدین
بهمن 26, 1403 10:36 ق.ظ

موضوع: خواستار برگزاری کنکور در زمان مقرر.

با سلام و احترام،
از سازمان سنجش کشور و از همه دست اندر کاران خواهشمندیم که کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
از آنجا که تعطیلات و کنسل شدن فعالیت ها، لطمه بزرگی به اقشار مختلف (دانش آموز، دانشجو و شاغلین در بخش های مختلف) زده است، همچنین داوطلبانِ کوشا بر اساس این تاریخ ها برنامه ریزی داشته و مطالعه نموده اند، لذا این موضوع نیازمند توجه است و از شما خواهشمندیم تا کنکور در زمان مقرر برگزار شود. تجربه ثابت کرده که کنسل شدن آزمون منجر به پایین آمدن بازدهی بسیاری از داوطلبان می گردد و در تمام برنامه ریزی ها اختلال ایجاد می شود. لذا ادامه روند تعطیلات در کشور و نیز تعویق و کنسل شدن برنامه ها و فعالیت ها به ضرر همگان است.

بچه های مخالف تعویق، لطفا نشر بدین و پافشاری کنین.

مخالف تعویق
بهمن 26, 1403 10:21 ق.ظ

من فکر میکنم فقط امسال زمستون برف اومد و سرد شد. سالهای قبل هوای زمستون عینِ تابستون بود !!!!!
بسه دیگه. خودتون خنده تون نمیگیره از کارتون؟؟ خودتون از این رفتارتون تعجب نمیکنید؟؟ قدیما که برف و تگرگ و سرما بیشتر بود. چطور اون موقع برگزار میشد.

فرزانه
بهمن 26, 1403 11:44 ق.ظ
پاسخ به  مخالف تعویق

متاسفیم برای این خودخواهی حقیرانه و شرم آور که به دلیل خودخواهی به سلامتی هموطنان هیچ اعتنایی نمی کند !!!

ماریا
بهمن 26, 1403 12:42 ب.ظ
پاسخ به  فرزانه

اتفاقا شما کاملا خودخواهین.
اگه یک درصد مساله سلامتی مطرح بود، استثناء دوره کرونا بود که کلِ جهان رو دگرگون کرد و برنامه ها رو جا به جا کرد.
ولی الآن کاملا واضحه که بهانه جویی وجود داره و هیچ منطقی پشت ابن حرف ها نیست. خودتون هم خوب میدونید.
برف و سرما و جاده و … همیشگیه.
تازه سالهای قبل افتضاح تر هم بود. الآن در مقایسه یا اون موقع چیزی نیست.
کاش مساله جان و سلامتی باشه، که قطعا هم مهمه. اما واقعا الآن هیچ ربطی به این مساله نداره و همه چی روشنه.

محبوبه
بهمن 26, 1403 1:29 ب.ظ
پاسخ به  مخالف تعویق

اتفاقا الان چندساله که زمستون خیلی سرده و برف و کولاک…
من دو ساله که خود اسفند در حد مرگ سرما خوردم…
اون که از اول آزمون رو انداخته زمستون باید پاسخگو باشه…

مگه اردیبهشت که همه‌جای ایران هوا خوبه چه ایرادی داره که نفهمی مثل تو باید به ما زور بگه!!!

...
بهمن 26, 1403 10:18 ق.ظ

امرِ دیگه ای نیست؟!
هر چی دوس دارین بگین که بر اساس اون اجرا بشه.
اینایی که تعویق تعویق میگن، همونهایی هستن که دلار اگه بشه یک میلیون هم صداشون در نمیاد. اینا فقط منفعت طلبی دارن و مسائل اینچنینی براشون مهمه، اما اصلا براشون مسائل دیگه توو مملکت مهم نیست.
فقط از تعطیلی کشور و کنسل شدن خوشحال میشن.
واسه همینه که هیچی نمیشیم و از همه دنیا عقبیم. چون فقر فرهنگی داریم، فقرِِ درک و منطق داریم.

...
بهمن 26, 1403 10:14 ق.ظ

کنکور در زمان مقرر برگزار شود.
الآن وضعیت جوی فقط امسال اینجوریه؟؟؟
والا سالهای ساله که در زمستون برف و سرما داریم!!! تازه قدیما که بیشتر برف و بوران بود.
الآن ۴۰ ، چندین ساله در این مملکت کنکور برگزار شد و کنکور دکتری هم معمولا سالهای ساله که در اسفند هست. الآن داوطلبینِ امسال تافته ی جدا بافته هستن از داوطلبینِ سالهای قبل؟؟!! من واقعا درک نمیکنم که چرا همه از روی سلیقه و برنامه شخصی نظر میدن و یکم منطقی رفتار نمیکنن.

علی دهستانی
بهمن 26, 1403 1:37 ق.ظ

تعویق زمان کنکور دکتری و برگزاری ازمون در اردیبهشت

نیلا
بهمن 25, 1403 9:04 ب.ظ

موضوع: درخواست پوشش خبری لغو آزمون دکترا و ارشد

با سلام و احترام،

۱۲ هزار نفر از داوطلبان کنکور دکترا و ارشد خواستار لغو آزمون‌های این دو مقطع در تاریخ ۲ اسفند ماه هستند. متاسفانه علیرغم پیگیری‌های مکرر، هیچ پاسخ یا اقدامی از سوی مسئولین در این زمینه صورت نگرفته است. این بی‌توجهی و عدم پاسخگویی نگرانی‌های جدی را ایجاد کرده است و شرایط برای داوطلبان بحرانی است.

این موضوع نیازمند توجه فوری است و از شما خواهشمندیم تا این درخواست را به‌طور جدی در رسانه‌های خود پوشش دهید تا مسئولین به مسئولیت خود عمل کنند و تدابیری برای لغو یا تعویق آزمون اتخاذ گردد.

انتظار داریم تا رسانه‌ها از نقش خود در پیگیری حقوق مردم استفاده کرده و این مطالبه را در صدر اخبار قرار دهند.

کنکور دکتری
بهمن 25, 1403 7:09 ب.ظ

#تعویق کنور دکتری و ارشد

عاطفه منصوری
بهمن 25, 1403 5:33 ب.ظ

با سلام و درود
جناب دکتر پزشکیان خواستار تعویق کنکور ارشد و دکترا ۱۴۰۴ با توجه به تعداد بالای حضار در کولاک و یخبندان گسترده و مخاطرات تردد برای داوطلبین شهری و روستایی برای حضور در مراکز استان ها جهت شرکت در آزمون ارشد هستیم امیدواریم سازمان سنجش با برخورداری از صحبت‌ها و پیشنهادات ارزنده شما موافقت خود را در این بدی آب و هوا اعلام دارد و واقعا بینانه در این شرایط نابسامانی هوا کنکور کارشناسی ارشد و دکترا را برای همیشه به اردیبهشت ماه انتقال دهند. با تشکر

م.ک
بهمن 25, 1403 11:55 ق.ظ

به تحصیلات تکمیلی به چشم دیگری نگاه نکنید انسان هستن بعصی مادر و پدر یک خونواده همه دارای شعور و شخصیت هستن خجالت داره واقعا

م.ک
بهمن 25, 1403 11:53 ق.ظ

آزمون اول اسفند تو بدترین شرایط برگزاریشه کوتاهی کردیدو بیجا کردید هر طور که دوست دارید برنامه می ریزید کنکور تحصیلات یک میلیون متقاضی داررره ، مگه سنجش ناظر نداررررررره شبکه خبر به دادمون برس

پگاه
بهمن 25, 1403 11:37 ق.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !!!
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد . لطفا یک تیتر جداگانه راجع به این موضوع بگذارید خدا خیرتون بدهد

پگاه
بهمن 25, 1403 11:29 ق.ظ

https://www.karzar.net/174669#discuss
امضاها رو به صد هزار برسونید !!!

فرزاد
بهمن 25, 1403 11:12 ق.ظ

« صدای مطالبەای کە چهارده هزار امضا دارد را چە کسانی خواهند شنید ؟
ما جمعی از داوطلبان ارشد و دکتری ۱۴۰۴ هفتە هاست کە در تلاشیم برای برقراری عدالت لیکن نە فریادمان را کسی شنید و نە عدالتی دیدیم.
درخواست موکول کردن آزمون‌های ارشد و دکتری بە زمانی مناسبتر بعد از تعطیلات عید نوروز بە دلایل خیلی محکم و بە جایی خواستەی ماست .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان چه پاسخی دارید ؟؟؟

فرزاد
بهمن 25, 1403 11:12 ق.ظ

«صدای مطالبەای کە چهارده هزار امضا دارد را چە کسانی خواهند شنید ؟
ما جمعی از داوطلبان ارشد و دکتری ۱۴۰۴ هفتە هاست کە در تلاشیم برای برقراری عدالت لیکن نە فریادمان را کسی شنید و نە عدالتی دیدیم.
درخواست موکول کردن آزمون‌های ارشد و دکتری بە زمانی مناسبتر بعد از تعطیلات عید نوروز بە دلایل خیلی محکم و بە جایی خواستەی ماست .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان چه پاسخی دارید ؟؟؟

آیلار
بهمن 25, 1403 11:06 ق.ظ

روی سخنم با شماست وزیر محترم علوم جناب آقای حسین سیمایی صراف و جناب آقای رضا محمدی سرپرست محترم سازمان سنجش صدای ما را بشنوید یکبار هم که شده بگذارید برنامه هایتان بهم بخورد و ایام تعطیلات نوروز به شما و کارمندانتان بد بگذرد !!!! ما خواستار تعویق کنکور ارشد و دکتری هستیم، خواستار برابری و عدالت آموزشی !!! برگزاری کنکور وزارت بهداشت در خرداد ماه ولی کنکور وزارت علوم در اسفند !!! کارمندان سنجش به استراحت نیاز دارند اما دانشجوی بدبخت باید در رنج و اضطراب غوطه ور شود !!!

آیلار
بهمن 25, 1403 10:57 ق.ظ

رئیس سابق سازمان سنجش که با تصمیمات خود به بی‌قانونی اصرار می‌ورزید ، یک‌شبه زمان برگزاری کنکور ارشد و دکتری را از اردیبهشت‌ماه به اسفندماه منتقل کرد و همچنین زمان برگزاری کنکور ارشد و دکتری را به یک روز تقلیل داد ، درحالی‌که بسیاری از داوطلبین آزمون دکتری ، داوطلب آزمون ارشد نیز هستند و با این تصمیم کاملا از این فرصت عادلانه آموزشی بی‌بهره شده‌اند . ایشان امسال نیز با اعلام محرومیت داوطلبین ارشد و دکتری بدون اطلاع قبلی ، بیشتر از دو ماه از فرصت مطالعه داوطلبین را به اعتراض هدر دادند .

عاطفه نوری
بهمن 25, 1403 10:22 ق.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان کجاست حق طلبی تون !!!!

عاطفه نوری
بهمن 25, 1403 10:22 ق.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد .
کولاک و یخبنداان و مسدود بودن راه های صعب العبور و ناتوانی داوطلبین روستایی برای حضور در مرکز استان برای شرکت در آزمون و یخ بستن داوطلبین سر جلسه ی آزمون . آقای پزشکیان کجاست حق طلبی تون !!!!

مهناز
بهمن 25, 1403 7:52 ق.ظ

دوستان روزانه شرق موضوع تعویق ودرخواست از ریس جمهور انعکاس دادند.
لطفا همچنان کارزار تعویق امضاکنید

نادر
بهمن 25, 1403 0:56 ق.ظ

ستاد مدیریت بحران و دفتر ریاست جمهوری تصمیم گیرندگان نهایی

سیما
بهمن 24, 1403 9:32 ب.ظ

تواستان گیلان نزدیک دومتر برف اومده ، من خودم گیلانیم توروستا زندگی میکنم الان موندم تواین هوا دقیقا چطوری برم مرکز شهر آزمون بدم ، لطفا به داد بچه های گیلان برسید صدای بچه ها رو بشنوید .

عاطفه
بهمن 24, 1403 9:30 ب.ظ

بعنوان یک مادر با سه فرزند. 5کتاب نوشتم. عمری را به تحقیق گذراندم. لطفا کسی به داد ما برسد. فصل زمستان بدترین زمان برای ازمون دکترا ست. تمام مدت یا پرستاری کرذم یا خودم بیمار بودم.منم حق ادامه تحصیل دارم.

نسترن
بهمن 24, 1403 9:27 ب.ظ

و ان لیس للانسان الی ما سعی – ” سوره ی نجم ” – برای انسان هیچ چیز جز در سایه ی سعی و تلاشش نیست –
پس کوتاهی نکنید … . با توجه به کولاک و یخبندان گسترده و مخاطرات تردد برای داوطلبین روستایی برای حضور در مراکز استان ها برای شرکت در آزمون ارشد و دکتری . بیایید صدای محرومان کشور باشیم .

مریم امینی
بهمن 24, 1403 9:08 ب.ظ

با توجه به ورود توده هوای بسیار سرد و برودت شدید هوا و کولاک و یخبندان در تقریبا تمامی شهر های ایران از روز پنجشنبه 25 /1403/11 به مدت یک هفته و تبعات بیماری و سرماخوردگی ناشی از آن . آیا با این شرایط برودت و یخبندان بی سابقه و مسدود شدن راه هایی در کشور اصرار بر برگزاری آزمون در این هوای سرد چه ضرورتی دارد ؟

م.کمالی
بهمن 24, 1403 7:29 ب.ظ

از سرمای شهرکرد هرچی بگم کم گفتم

میلاد
بهمن 24, 1403 6:07 ب.ظ

آقا با تعویق موافقت کنید از یکشنبه برف و بارونه چرا لج می کنید

حسنا
بهمن 24, 1403 6:06 ب.ظ

واقعا با این شرایط برگزاری ظلمه ب ما
برق نیست گاز نیست تعطیلی و سرما ……تعویق

مهسا
بهمن 24, 1403 4:39 ب.ظ

یکشنبه (۲۸ بهمن‌) با ورود سامانه جدید از غرب کشور، بارش در مناطق غربی کشور آغاز خواهد شد.
تعویق ازمون لطفن

داوطلب
بهمن 24, 1403 7:44 ب.ظ
پاسخ به  مهسا

موافق تعویق هستم
ولی حالا که سازمان سنجش گوشش بدهکار نیست. خدا کنه برف نباره حداقل صحیح و سالم برسیم جلسه کنکور

سارا بنی سعید
بهمن 22, 1403 11:40 ب.ظ

برف و سرمای شدید خواهشمندیم ریاست جمهور یاری رسان باشند

مریم
بهمن 24, 1403 4:01 ب.ظ

سازمان سنجش با جان داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد و دکتری بازی نکند !
این چه لجاجتی است که سازمان سنجش با عدم تعویق آزمون تحصیلات تکمیلی انجام می دهد .
لطفا یک تیتر جداگانه راجع به این موضوع بگذارید خدا خیرتون بدهد .

آسمان
بهمن 22, 1403 6:14 ب.ظ

گیلان سیل اومده چند روزه، داوطلبان ارشد و دکتری اونجا واقعا آمادگی دارن؟

رضا
بهمن 22, 1403 4:34 ب.ظ

ریاست محترم کمیسیون اموزش مجلس ، وزیر محترم علوم ، ریاست محترم سازمان سنجش ، برقرای عدالت شعار همگان که طرفدار انقلاب و نظام در سال ۵۷ بودنند و همچنان هست ، زمان مناسب برای همگان اردیبهشت ماه می باشد ، اگر اصرار بر برگزاری آزمون دارید حداقل دوبار در سال با هزینه اضافی متقبل میشیم . به نفع کشور در ارتقای علمی و پژوهشی می باشد . یکبار تجربه کنید تا به صحت مطلب پی ببرید .

شاهین شریفی
بهمن 22, 1403 10:36 ق.ظ

خسته نباشید که به مملکت آنقدر اهمیت می دهید که زودتر در روید به تعطیلات

هانی
بهمن 22, 1403 8:36 ق.ظ

حالا کنکور دکتری با این که اسفند برگزار میکنن زمانشو تغییر نمیدن لااقل روز جمعه برگزار بشه اخر سال هس به ما که شاغلیم مرخصی نمیدن اخه این چه وضعشه روز پنجشنبه هم کنکور میشه اخه

مهناز
بهمن 22, 1403 2:37 ق.ظ

شهرها برفی و راه‌ها مسدود

سامان
بهمن 21, 1403 6:40 ب.ظ

بجه های خودت بودن میزاشتی تو سرما کنکور بده

داوطلب
بهمن 21, 1403 7:54 ب.ظ
پاسخ به  سامان

مگه بچه های خودشون نیاز به کنکور دارن؟

مرتضی
بهمن 24, 1403 7:21 ب.ظ
پاسخ به  داوطلب

تئوری توطئه بافی های مسخره

سارا بنی سعید
بهمن 21, 1403 10:17 ق.ظ

سلام به رئیس جمهور اطلاع دهیم

محمود
بهمن 21, 1403 9:35 ق.ظ

تعویقققققققققققق