زمان آزمون دکتری 1400، در اسفند ماه 99 خواهد بود.
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
زمان آزمون دکتری 1400
به گزارش پی اچ دی تست، زمان آزمون دکتری ۱۴۰۰، نیمه اسفند ماه اعلام شده است. بنابراین لازم است داوطلبان کنکور دکتری 1400 در اسفند ماه در جلسه آزمون حاضر شوند.
جدول زمان بندی کنکور ارشد و دکتری 1400
وزارتخانه |
آزمون |
تاریخ برگزاری آزمون |
وزارت علوم |
کارشناسی ارشد |
6 و 7 خرداد 1400 |
دکتری |
15 اسفند 1399 |
زمان کنکور دکتری 1400 دانشگاه آزاد
در نتیجه برگزاری آزمون کتبی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1400، تابع قوانین دو وزارتخانه علوم و بهداشت بوده و به صورت یکپارچه با آزمون آنها برگزار میشود.
آزمون رشتههای دارای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی که زیرمجموعه وزارت علوم هستند، به صورت ادغام با آزمون دانشگاههای دولتی زیر نظر این وزارتخانه و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور برگزار میشود و کنکور دکتری رشتههای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز بهصورت یکپارچه با آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی برگزار میشود.
بنابراین زمان برگزاری کنکور دکتری 1400 سراسری و آزاد یکسان است.
لازم است داوطلبان پیش از آزمون، نسبت به دریافت کارت آزمون دکتری اقدام کنند.
زمان آزمون دکتری 1400 پردیس های بین الملل
چند سالی که پذیرش دکتری پردیس تنها از طریق کنکور دکتری نیمه متمرکز صورت میگیرد. اما پردیسهای بینالملل دانشگاهها امکان پذیرش از طریق آزمون اختصاصی را نیز دارند.
جزئیات زمان ثبت نام دکتری پردیس و زمان بندی برگزاری آزمون، از طریق وب سایت دانشگاه ها اطلاع رسانی میشود.
زمان پذیرش دکتری بدون آزمون
دکتری بدون آزمون دانشگاههای سراسری از طریق فراخوان دانشگاهها صورت میگیرد.
جزئیات پذیرش دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد، از طریق مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اطلاعرسانی میشود. برای اطلاع از جزئیات شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد کلیک کنید.
نحوه برگزاری کنکور دکتری 1400
به محض اطلاع از نحوه برگزاری آزمون دکتری در سال 1400 در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.
در سال گذشته، با توجه به شرایط شیوع کرونا، سازمان سنجش داوطلبان را به سه دسته تقسیم کرد:
- دسته اول مبتلای قطعی به کرونا بودند که در بیمارستان بستری بوده و اسامی آنها در اختیار وزارت بهداشت بود.
- دسته دوم مبتلا به کرونا بوده و در قرنطینه خانگی به سر میبردند.
- دسته سوم داوطلبانی بودند که مبتلا نبوده و در سلامت به سر میبردند.
گروهی از داوطلبان که مبتلای قطعی به کرونا بودند و در بیمارستان بستری بودند، اسامی آنها در اختیار وزارت بهداشت قرار داشت. وزارت بهداشت با هماهنگی با سازمان سنجش، آمار این داوطلبان را در اختیار سازمان سنجش قرار گرفت. این دسته از داوطلبان روزی که کارت ورود به جلسه در سایت سازمان سنجش قرار گرفت، باید به باجه رفع نقص مراجعه می کردند.
در این صورت خود داوطلب یا بستگان درجه یک داوطلب به همراه مدارک هویتی باید به باجه رفع نقص که اسامی آنها همزمان با توزیع کارت در اختیار داوطلب قرار داده شد، مراجعه کردند و تصویر کارت آزمون را به همراه تاییدیه و گواهی بیمارستان مبنی بر ابتلای داوطلب به بیماری کرونا به باجه رفع نقص ارائه دادند.
در این صورت سازمان سنجش از تعداد داوطلبان مبتلای قطعی که در بیمارستان بستری بودند مطلع شده و با توجه به تعداد مبتلایان، با هماهنگی وزارت بهداشت، آزمون در بیمارستان محل بستری افراد برگزار شد. این کار با رعایت نهایت پروتکلهای بهداشتی صورت گرفت.
دسته دوم داوطلبانی بودند که مبتلا به کرونا بودند اما در قرنطینه خانگی به سر میبردند و علائم حاد نداشتند. این افراد هم باید تصویر کارت آزمون را به همراه تاییدیه و گواهی بیمارستانهای مورد تأیید وزارت بهداشت مبنی بر ابتلای قطعی را همراه داشتند و یا خودشان یا بستگان درجه یک آنها، تصویر کارت و گواهی را به باجه رفع نقص کارت