مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

بررسی افزایش ظرفیت دکتری آزاد در کمیسیون آموزش

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

رئیس کمیته آموزش عالی مجلس  از بررسی  موضوع افزایش ظرفیت دکتری آزاد  در  کمیسیون آموزش و تحقیقات کشور خبر داد.

به گزارش  ایسنا، به دنبال نشست تعاملی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با وزیر علوم و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، “جواد هروی” نماینده مردم قائنات و رئیس کمیته آموزش عالی مجلس درباره جلسه گفت: این جلسه با محوریت افزایش ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد، برگزار شده بود. در این جلسه، آقایان فرهادی و میرزاده، دعوت شده بودند که وزیر علوم، درباره پذیرش دوره دکترا در دانشگاه آزاد اسلامی، توضیحات و نظر این وزارتخانه را اعلام کرد.

وی افزود: آقای فرهادی در این جلسه گفت که مراجع ذی‌صلاح بر ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد نظارت دارند و با تدبیر، این موضوع را پیگیری می‌کنند.

هروی ادامه داد: در این جلسه ، درباره رشته‌های موجود در دوره‌های دکترا بحثی مطرح نشد؛ چراکه این رشته‌ها، تأیید شورای گسترش را دارد؛ از این رو به لحاظ قانونی، منعی برای جذب دانشجو در این رشته‌ها نیست.

رئیس کمیته آموزش عالی مجلس با اشاره به توضیحات رئیس دانشگاه آزاد در جلسه امروز کمیسیون آموزش، گفت: آقای دکتر میرزاده ضمن تبیین مباحث دوره دکترا، اعلام کرد که دانشگاه آزاد در جذب اساتید در دوره‌های آینده، برنامه مشخصی دارد و این دانشگاه، در جهت راهبردهای مقام معظم رهبری در زمینه توسعه و گسترش ظرفیت‌های علمی حرکت خواهد کرد.

وی افزود: در این جلسه، نمایندگان نظرات خود را بیان کردند و به طور مشخص، بنده چند سؤال را از وزیر علوم در این زمینه پرسیدم. زیرا معتقدم حساسیت‌هایی که وزارت علوم و کمیسیون آموزش مجلس درباره مقطع دکترا در دانشگاه آزاد به خرج می‌دهند، درباره فارغ‌التحصیلان دکترای دیگر دانشگاه‌ها، به کار گرفته نمی‌شوند.

هروی با تاکید بر اینکه «چرا به اندازه حساسیتی که روی ورودی‌های دانشگاه آزاد وجود دارد، نسبت به خروجی‌های دانشگاه‌های کل کشور حساسیت به خرج نمی‌دهیم؟» ، افزود: متأسفانه ‌اکنون در دوره‌های مختلف تحصیلی، فروش پایان‌نامه، صورت می‌گیرد که تخلفی محرز است ولی با آنها برخورد نمی‌شود. با این حال، نسبت به اضافه ظرفیت پذیرش دوره دکترای دانشگاه ازاد حساسیت نشان می‌دهند.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این در حالی است که به رغم این همه سخت گیری و حساسیت درباره دانشجویان دکترای دانشگاه آزاد، متأسفانه به مدرک و تخصص آنها کمتر از کسانی که مدرک معادل از دانشگاه‌های خارجی دارند، اهمیت داده می‌شود.

وی با بیان اینکه “بر روی دانشگاه آزاد فشار زیادی است”، گفت: جلسه امروز جلسه خوبی بود و امیدواریم با طرح این مباحث، مشکلات دوره دکترا حل شود و با رفع آنها، تمام رشته‌ها، به صورت کاملا شفاف مقبولیت علمی داشته باشند.

هروی با تأکید بر اینکه “شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و کمیسیون آموزش، خواستار رفع نواقص موجود در برخی دوره‌های دکترای دانشگاه آزاد شدند”، ادامه داد: ما نمی‌خواهیم دوره دکترا را از دانشگاه آزاد بگیریم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل کنیم تا پذیرش دانشجوی دکترا در این دانشگاه مشکلی نداشته باشد.

رئیس کمیته آموزش عالی تصریح کرد: دانشگاه آزاد یک دانشگاه خصوصی است و بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید به فعالیت خود ادامه دهد و همگی باید به این دانشگاه، کمک کنیم تا نواقص برطرف شود. چراکه این دانشگاه یک دستاورد ستبر و قوی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه “اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد، طبقه مظلومی هستند”، افزود: گاهی می‌بینیم که اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در تندبادهای مختلفی قرار می‌گیرند؛ در صورتی که این اساتید زحمات بسیاری برای دانشگاه و دانشجویان متحمل می‌شوند ولی از حقوق کمی برخوردارند.

هروی با تأکید بر این‌که «هیچ‌ کس نباید ساحت این دانشگاه را مخدوش کند»،‌خاطرنشان کرد: با روالی که رئیس جدید دانشگاه آزاد برای رفع مشکلات در پیش گرفته است، امیدواریم مسائل این دانشگاه در اسرع وقت حل شود تا بتوانیم از موقعیت مناسبت این دانشگاه برای رشد علم کشور بیش‌ از گذشته بهره بگیریم»

ثبت‌نام
باخبرم کن!

88 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوست
مرداد ۱, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق٫ظ

با سلام بحث در مورد پردیس بهتره یا ازاد وقت تلف کردن .ما دانشجو هستیم نه دانش اموز باید خودمون سطح سواد و ااطلاعات علمی رو بالا ببریم نه اساتید اونا فقط راهنمایی میکنن بقیه با خود دانشجو…..خیلی از اساتید دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تهران و تهران مرکز در رشته من از اساتید مطرح و به نام هستن که قریب به اتفاقشون در دانشگاه تهران بهشتی و سایر دانشگاههای معتبر تدریس میکنن.

پریسا
تیر ۳۱, ۱۳۹۴ ۸:۱۶ ب٫ظ

یعنی چی هر کدوم از شهرها رو رفته باشن؟ من چهارتا انتخاب داشتم اما تهران محل مصاحبه مو زده بود با اینکه تهران انتخاب سومم بود??????????

کنکوری
تیر ۲۹, ۱۳۹۴ ۸:۰۶ ب٫ظ

چه خبره؟ چرا کسی به فکر اصلاح ساختار و رفع ایرادات نیست؟
با اضافه کردن ظرفیت آزاد چه مشکلی از جامعه حل میشه؟

zohreh
تیر ۲۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب٫ظ

سلام دوستان سابقه کار باید کتبی ارایه بشه یا شفاهی هم می پذیرن؟

مریم
تیر ۲۷, ۱۳۹۴ ۹:۲۴ ب٫ظ

ای بابا اخرش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟مجوز دادن یا نه؟؟؟؟؟؟؟/

@
تیر ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق٫ظ

آقا از اسمش پیداست دکترای پولی پس دیگه جای بحث نداره

امین
تیر ۲۶, ۱۳۹۴ ۵:۲۹ ق٫ظ

جای تعجب داره که همه بجای اینکه به اصل مطلب بپردازن چیزهای جزئی رو مورد بحث و جدل قرار می دن.آزاد یا پردیس یا روزانه و شبانه. وقتی شما تحصیل در مقاطع پیش از دانشگاه رو بررسی می کنی (از ابتدایی تا دبیرستان) و وقتی می بینید دانش آموز با نمره های غیر واقعی قبول میشه (ابتدایی مردودی نداره و نمره ها توصیفی هستن- راهنمایی دانش آموز حتی اگر تمام درسهایش رو صفر هم بیاره بوسیله نمره مستمر قبول میشه در دبیرستان هم تقریبا همین وضعیت حاکمه) متوجه میشید که مشکل یه جای دیگه است.درد درد نظام آموزشیه و گرنه آزاد و روزانه و پردیس و شبانه همه می تونن هم خوب باشن و هم بد. و اصلا همینکه دوستان دارن بحث برتری دانشگاهی را بر دیگر دانشگاه مطرح می کنن یعنی نظام آموزشی بیمار است و گرنه کیفیت تحصیل باید برابر باشه و تنها کیفیت ورود به دانشگاه ها باید متفاوت باشن.

یه دوست
تیر ۲۶, ۱۳۹۴ ۳:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  امین

سلام
کاملا موافقم

نازی
تیر ۲۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق٫ظ
پاسخ به  امین

جناب اقای امین
کاملا حرفاتون درست و منطقی هست

علی5
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۷:۳۳ ب٫ظ

سلام وعرض ادب میخواستم ازدوستان سوال کنم با رتبه ۱۳۸ حقوق خصوصی ومصاحبه به نظرم خوب کجا ان شاالله قبول می شم اگر دوستان اطلاعاتی دارند اعلام نظربفرمایندآخرین رتبه ۴۲۲ می باشد

جواد
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۷:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  علی5

سلام
با رتبه ۱۳۸ اگر رزومه خوبی داشته باشین
می تونین کرمانشاه، همدان و تبریز و خوزستان قبول بشین
البته اگر این شهرها رو برای مصاحبه رفته باشید
موفق باشید.

علی5
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۸:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

سلام دوست عزیز دانشگاه ازادهستم سوال کردم خدمتتون

پریسا
تیر ۲۹, ۱۳۹۴ ۹:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  جواد

یعنی چی هر کدوم از شهرها رو رفته باشن؟ من چهارتا انتخاب داشتم اما تهران محل مصاحبه مو زده بود با اینکه تهران انتخاب سومم بود

ماری بیوشیمی به بیوشیمیست ها
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

سلام دوستان مصاحبه تون چطور بود؟؟ سپهر،پدرام و…

پدرام
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۶:۱۶ ب٫ظ

سلام
اصلا خوب نبود
یه سری سوالات الکی پرسیدن
اخر سر هم دانشجوی خودش رو بیشترین امتیاز بهش دادن
نمی دونم چکار کنم حالم خیلی خرابه

ماری بیوشیمی به پدرام
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۸:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  پدرام

مگه دونفری مصاحبه رفتین؟ چی پرسیدن از شما؟

Hossrin
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب٫ظ

سلام
وقتی هنوز از پردیس سال قبل خبری نیست باید چکار کرد؟

Hossrin
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۶:۱۴ ب٫ظ

سلام
وقتی هنوز از پردیس سال قبل خبری نیست باید چکار کرد؟

امیر
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۵:۱۷ ب٫ظ

مجوز ها ورودی ۹۳ چه شد؟

دیاکو
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۴:۱۷ ب٫ظ

درود بر همه
با توجه به تجربه ای که هم در دانشگاه دولتی و هم در دانشگاه آزاد دارم، این نظرم رو بیان میکنم.
با توجه به ظرفیت دانشگاه آزاد، وارد شدن به اون آسون تر از دانشگاه دولتی است ولی، ولی خارج شدن از آزاد خیلی سخت تر از دانشگاه دولتیه.
البته این نظر من در مورد دانشگاه های آزاد با درجه علمی الف و ب هست.

رضا
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۱۰ ب٫ظ

پردیس دانشگاه هایی مثل تهران که سابقه ۸۰ ساله دارد و بهترین دانشگاه و بهترین اساتید ایران را دارد و شریف ، امیر کبیر ،شهید بهشتی ، علامه و…
و تمامی پردسهای دولتی با دانشگاه آزاد واقعأ قابل قیاس نیست.

غزال
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  رضا

کاملا با شما موافقم. حرفی که همیشه استاد راهنمای من میگفتن!

دیاکو
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۴:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  رضا

نظر شما صحیح و منطقی است.
اگر قدرت موضوع علمی ورودی دانشگاه آزاد رو بخواهیم مورد بررسی قرار بدیم…
در تحصیلات تکمیلی و مخصوصاً در مقطع دکتری که هزینه ها بالاست، مسلماً خیلی از افرادی که توانایی پرداخت هزینه های سنگین رو ندارند از دانشگاه باز میمونند و جا برای سایرین باز میشه (البته هستد کسانی که هم هزینه را پرداخت میکنند و هم بسیار قوی هستند)، در این چند سال این ضعف به سمت پردیس دانشگاه های دولتی هم کشیده شده، در حال حاضر شهریه دکتری پولی دانشگاه های دولتی بیشتر از دانشگاه ازاد هست.

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۴۷ ق٫ظ
پاسخ به  رضا

رضا جان شما همش از پایتخت مثال زدی

حالا یه سوال
پردیس شهرستان بهتره یا آزاد
مثلا کرمان
یا مثلا شیراز
یا هرمزگان

یه دوست
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق٫ظ

سلام
به نظر من در هر شرایطی پردیس بهتر از ازاد حداقل اینکه اساتید ش مال دانشگاههای روزانه است واینکه از همون امکانات یه دانشگاه دولتی استفاده میکنی ولی تو آزاد متاسفانه نه امکانات مناسبی به خصوص در رشته های علوم پایه امکانات آزمایشگاهیشون در حد کارشناسی ارشد هم نیست چه برسه به دکتری از طرفی اونقدر کیفیت آموزش تو آزاد پایین اومده و اونقدر صندلی خالی تو دانشگاههاوجود داره اگر تو ازمون منفی هم بزنی قبولی بدون در نظر گرفتن امکانات لازم کاش دانشگاه آزاد مثل دانشگاههای دولتی در هر مرکز استان یه واحد داشگاهی استاندارد ایجاد میکرد که کیفیتش بیشتر میشد

hamid
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  یه دوست

خطاب به یه دوست گرامی
این نظر بهراه نظرتون در پایین، دیگه جای هیچ بحثی رو باقی نمیذاره، واقعا همینطوره…لایک

نازی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  یه دوست

در جواب کاربر یه دوست
من کاملا با شما و همه دوستانی که پردیس رو به ازاد ارجح می دونن مخالم به چند دلیل:
۱.مقطع دکترای پردیس که تا سال قبل اصلا ازمون معتبری نداشت بقولی هرکی هزینه ثبت نام رو پرداخت می کرد پذیرفته می شد حتی من پردیسهای شهرستانایی رو سراغ دارم که ظرفیت دکتراشون ۱۰ نفر بود ولی شرکت کننده برای ازمون پردیس۷ نفر!!!پس مطمنا رقابتی صورت نمی گرفت
۲.این در حالی هست که دکترای ازاد برای هر رشته محل حداقل ۲۰-۳۰ هزار نفر شرکت کننده داره و باید برای ازمونش مطالعه داشته باشی
۳.بهتره بجای تعصبی برخورد کردن در مورد اساتیدش مطمن باشین بعد صحبت کنید می دونید پردیسها معمولا از اساتید حقالتدریس استفاده می کنن ولی ازاد مجبوره هیت علمی داشته باشه

یه دوست
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  نازی

در پاسخ به خانم نازی باید بگم پردیس ها همه زیر نظر دانشگاههای دولتی وزارت علوم هستن بالاخره یه نظارتی روش هست بعدش پردیس چند سال تاسیس شده یه کمزمان لازمه تا تثبیت بشه

مریم
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  نازی

لایک

مینا
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۰ ب٫ظ

بذارین بگن دانشگاه ازاد بهتره ما هم میگه بهتره!!!!! من از اساتید دولتی پرسیدم گفتن ما پردیس و روزانه رو یکسان می دونیم در ضمن جناب امیدوار میتونین از اموزش دانشگاه شیراز بپرسین فقط تو مدرک به جای دانشکده میخوره واحد بین الملل تازه اگه برین واحد بین المللشون رو نگاه کنید ۲۰% دانشجوی خارجی داره اونم از کشورهایی مثل ترکیه و چین و اندونزی و…. تو کدوم دانشگاه ازاد دانشجوی خارجی سراغ دارین

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  مینا

لایک عزیزم

هومن
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  مینا

شما حتما خودت دانشجو پردیسی که اینجوری میگی !!!!

محمد جواد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  هومن

نه منم که دانشجو پردیس نیستم تو صحبت خیلی از اساتید شنیدم پردیس بسیاری از دانشگاه ها از علوم و تحقیقات تهرانم بهتره

مهشاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۱۶ ب٫ظ

تبریک میکم مشکل مجوز ها هم که حل شد .حالا با خیال راحت بریم مصاحبه

ستاره
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب٫ظ

پردیس یعنی شهروند درجه دو، اسمی که تازه به دنیا اومده ، ، ،ولی دانشگاه آزاد از قدیم بوده….

شادی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  ستاره

بله دقیقااا.

سیما
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  ستاره

شهروند درجه دو!!!؟؟ از قدیم!!!؟؟
اگه قراره دفاعی از هر دانشگاهی بکنید خب با دلیل و منطقی دفاع کنید.
با این حسابی که می فرمایید آزاد هم یه زمانی شهروند درجه دو بوده و در گذر زمان قدیمی شده! اجازه بدیم پردیس های شهروند درجه دو هم روال آزاد رو طی کنن و در گذر زمان قدیمی بشن!

javad
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

پردیس هیچ فرقی با شبانه و روزانه نداره. همشان دولتی محسوب میشن. در هنگام استخدام به عنوان هیات علمی در دانشگاههای دولتی، معدل، کارهای آموزشی و پژوهشی، تالیفات و تحقیقات و بعلاوه، اینکه از کدام دانشگاه فارغ شوی، مهم هست نه پردیس یا روزانه یا شبانه. اما حقیقتاً دانشگاه آزاد اسم و رسم خوبی برای دولتی ها نداره. پیام نور هم معتبره اما نه به اندازه دولتی

javad
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب٫ظ

سلام
خواهشاً فلسفه نبافید دانشگاه دولتی فرقی نداره که روزانه ، شبانه یا پردیس باشی.همشان دولتی محسوب میشن. اما پیام نور از آزاد معتبرتره.

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  javad

لایک

hamid
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  javad

به قوله یه بنده خدایی… بیگ لایک

ساراااااااااااا روانشناسی تربیتی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  javad

بنده خودم دو مقطه قبلیم دانشگاه دولتی بودم و از دانشگاهای مادر در تهران! حقیقتا میگم اگر تلاش خود دانشجو برای سواد آموزی نباشه آزاد و دولتی و…هیچ فرقی نمیکنه مگه دانشگاهها چقد برای آموزش دانشجوهاشون وقت میذارن!
ضمنا از نظر بنده پردیس و پذیرش اون هنوز در حالتی از ابهامه و یک سیستم نوظهور هستش نمیشه گفت صرف اینکه اسم دولتی روش هست از آزاده برتره!
فرق عمده و اساسی دو سیتم آزاد و سراسری این هستش که در آزاد خود دانشجو هزینه های تحصیلش رو متقبل میشه.و سواد دانشجو به تلاش خودش بستگی داره نه صرفا آموزش مختصر دانشگاه ها!

شادی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۷ ب٫ظ

و لایک برای شماااااااااا

محمودمهندسی شیمی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  شادی

لایک

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۴۲ ق٫ظ

سارا خانم جمع بندی نکردی حرفتو
ازاد بهتره یا پردیس از لحاظ اعتبار مدرک
خصوصا تو رشته روا نشناسی

یه دوست
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق٫ظ

نه دوست عزیز اشتباه نکن شاید تو رشته های علوم انسانی این تفاوت خیلی به چشم نیاد چون مطالب خوندنی ولی تو رشته های مهندسی وپایه اختلاف خیلی فاحش است وامکاناتی تو دانشگاهای ازاد وجود ندارهو اگر امکانات نباشه چه چوری میخوای پژوهش انجام بدی.

.....
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب٫ظ

لطفا راهنمایی کنید
چطور میشه بورس گرفت؟
کسانی که می گویند ما بورس میشدیم ولی نخواستیم لطفا اگر هستند توضیح دهند؟

علی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ق٫ظ

پردیسها در هر رشته بخصوص دو سال اخیر سه نفر و نهایت ۵ و به ندرت ۷ نفر را پذیرش می کنند و با اساتید برجسته کشور مثل دانشگاه های دولتی.
اما آزاد رشته های غیر مجاز بدون استاد و کلاسهای بیش از ۷ نفر

ali
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ق٫ظ

دوستان دیدم بحث پردیس و آزاد هست. گفتم بهتون بگم
مهم نیست که کدوم بهتره یا بدتر مسله اینه که اسم حرف آخر را میزنه و متاسفانه پردیس ها اسم خوبی ندارند.
من خودم برای بورسیه دانشگاه آزاد رفتم. من دولتی بودم کسی دیگه آزاد و نفر دیگه پردیس. اونی که پردیس بود بدون مصاجبه ردش کردن همون اول ولی اونی که آزاد بود با من هیچ فرقی نداشت.

علی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  ali

پردیسها به طور کلی خیلی بهتر هستند ولی اگر بخواهیم دقیق بررسی کنیم شاید آزاد تهران(به شرط آنکه کلاسها زیر ۷ نفر باشند) از پردیس شهر های دور افتاده بهتر است.

سحر
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ق٫ظ

انشاءالله همه مجوزها صادر میشه…. بابا من میخوام مدرکم مال دانشگاه آزاد باشه … برا منه کارمند خیلی هم خوبه….هرکی دوست نداره بره پردیس و پیام نور…

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  سحر

سحر خانم منم کارمندم
کارمند اموزش پرورش
میشه بگید کارمند کجا هستید
امیدوارم فضولی تلقی نشه

مینا
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق٫ظ

بنده کاملا تحقیق کردم و از اساتید هم دولتی و هم ازاد پرسیدم بستگی به اینکه رشته کم باشه همه جا خوبه ولی گفتن پردیس از همه بهتره و معادل شبانه هست مخصوصا بعضی دانشگاه ها مثل شیراز که اصلا تو مدرک پردیس نمی خوره دقیقا مثل شبانه هست بعد ازاد و بعدم پیام نور

امیدوار
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  مینا

خانم محترم لطفا اطلاعات غلط ندهید.تو تمام مدارک پردیس عنوان پردیس قید میشه و اصلا شرایطش مثل روزانه و شبانه نیست و حتی مکان دانشکده ها و کلاسها هم کاملا جدا و متفاوت از روزانه و شبانه هست.

دکتر
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

عزیزم من دانشجوی شیراز بودم واحد بین المللش. تو مدرکم هیچ اثری از پردیس نیست.

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر

احسنت دکتر جان منم همینو میگم دقیقا

نازی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر

خطالب به دکتر
نیازی تیست قید بشه هرجا بخوایی هیت علمی بشی گروه مصاخبه کننده راحت می فهمن پردیس خوندین

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  مینا

لایک مینا جان کاملا موافقم من قریب به یکساله دارم تحقیق میکنم کاملا درسته حرفت .آره دانشگاه شیراز تو رده بندی ده دانشگاه برتر کشور اگه اشتباه نکنم ۶ هست دوستان برن یه نگاهی بندازن بد نیس !!!!!

امیدوار
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  سلامت آزاد

دوست عزیز تو رده بندی شیراز تو ردیف ۷ هست. و خدمتتون عرض کنم پردیس دانشگاه شیراز یا هر پردیس ۱۰ دانشگاه ممتاز دیگه از این قاعده ها مستثنی هستند. لطفا بیشتر تامل و تحقیق بفرمایید.علوم تحقیقات تهران خیلی خیلی بهتر از پردیس های دانشگاههای درجه یک هست.

غزال
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

امیدوار عزیز، این نظر شماست.اساتید دانشگاه های دولتی پردیس رو قبول دارند و اساتید دانشگاه آزاد، دانشکاه آزاد رو برتر میدونند. من خودم تربیت مدرس خوندم و تمام اساتید ما پردیس ها رو بیشتر از آزاد میپسندیدند برای اینکه اساتید پردیس ها همون هییت علمی های برجسته دانشگاه های دولتی هستند و همون سخت گیری های خودشون رو در پردیس ها هم اعمال میکنند!

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  غزال

لایک غزال خانم

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

دوست عزیز منم گفتم فک کنم ۶هست حالا ۶ یا ۷ زیاد فرقی نداره بحث رو کیفیت هست که خیلی خیلی از علوم تحقیقات بهتره مطمن باش

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۳۵ ق٫ظ
پاسخ به  مینا

اگه واقعا حرفتون صحت داشته باشه و تو مدرک قید نشه پردیس
پس واقعا هزینش ارزش داره
چون دیگه تا خودتون لو ندید هیچکس با مشاهد مدرک پی نخواهد برد که
پردیس خوندید و همه به چشم دکتر دانشگاه ملی به شما نگاه خواهند کرد!!

نازی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  مینا

خطاب به مینا
این اساتید محترم شما نگفتن که هر جا بخوایی هیت علمی بشی خیلی راحت می فهمن پردیس خوندی ؟!نیازی نداره توی مدرک بنویسه اساتید دیگه دانشگاههای دیگه با کمترین سوال متوجه می شن :-)

مسائل
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ق٫ظ

کاملا واضح هست هیچ پردیس و پیام نوری قابل مقایسه با علوم تحقیقات تهران نیستن.

سالار
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق٫ظ

بنده خودم دکتری ازاد می خونم برا جذب دولتی هرجا رفتم گفتن اگه پردیس یا پیام نور بودین مشکلی نداشت ولی تو ایین نامه هست که نباید دکتری ازاد باشید در ضمن دانشگاه ازاد هم از بچه های دولتی بیشتر جذب می کنه ولی در نهایت داشتن بند پ از همه مهمتره

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  سالار

لایک سالار .بله شما روانشناسی هستید که آزاد اصلا دکتری بالینی نداره سلامت داره .اول اگه بتونید پردیس که ازهمه عالی تر هس بعد آزاد بعد پیام نور من خودم ارش بالینی هستم .سوال کردم و میدونم کدوم از همه بهتره .اونطور که من پرسیدم از اساتید رشته خودمون اول پردیس بعد سلامت آزاد بعد پیام نور .

سامی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  سالار

منم همین تجربه رو دقیقا داشتم…اما بعضیا نمیخوان باور کنن و دوست دارن رویاهاشونو باور کنند!!!!!

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  سالار

وقتی که آزاد هم از دانشجوهای فارغ التحصیل خودش جذب نمیکنه و اولویتش سراسری
هست اخه ادم به چه انگیزه ای این همه هزینه بده واسه گرفتن دکتری

علی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ق٫ظ

به نظر من اول پیام نور تهران بعد آزاد و بعد پردیس.
دلیل من این هست که کسانی که دکتری پیام نور دارن امید به جذب شدن در این دانشگاه رو دارن. کسانی هم که آزاد خوندن می تونن حالا با هر سختی جذب دانشگاه آزاد بشن… حالا پردیس تکلیفش می خواد چی بشه؟ پردیس رو خود دانشگاه های سراسریم قبول ندارن چه برسه به جاهای دیگه؟ یعنی فک کنید یه کم میبینید احتمال جذب پردیسی ها به عنوان هیئت علمی نزدیک صفره… آخه کجا می خوان جذب شن؟ آزاد؟ آزاد دانشجو های خودش موندن تو دستشون… پیام نورم همین طور. حالا می مونه سراسری که اونم روزانه ها و شبانه ها هنوز هستن تو صف….
من خودم مصاحبه پردیس تهران و علامه نرفتم. ولی آزاد می رم و قبول هم بشم می خونم

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  علی

دوست عزیز لطفا اول اطلاعات درست کسب کنید بعد اطلاعات بده .رشته بالینی هرجا بخونی چون پدیرشش کم هست و بسیار مشکل ارزش داره ولی بهترینش پردیس هس که بسیار هم سخت میگیرن من نمیدونم رشته شما چی هست ولی بعضی رشته حتی اگه تو روزانه هم بخونی به هیچ دردی نمیخوره حتی اگ ده تا دکتری ازش داشته باشی ولی رشته ما هرجا بخونی هم ارزش داره هم بازار کار .

علی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  علی

عجیبه راست میگی؟؟؟!!!

سلامت آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

برو تحقیق کن دستت میاد علی آقا ضمنا من برای رشته خودمم پرسیدم گفتن اول پردیس بعد آزاد بعد پیام نور بقیه رشته رو نمیدونم از اساتید دانشگاه تهران هم پرسیدم که جای شکی برام باقی نمونه .خیلی هم سخت میگیرن اتفاقا ومثل رشته ما که ۳تا ۴ نفر پذیرش بیشتر نداره .

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  سلامت آزاد

فدای معرفتت
پس بستگی به رشته داره
رشتت چیه؟

حسابدار
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۹:۳۳ ق٫ظ

دانشگاههای پیام نور چون نیمه وقت حساب می شوند در مجامع علمی خارجی از اعتبار کمی برخوردارند، پردیس ها هم داری اینده مبهمی هستند. ازاد مسلما بهتر است اما این دانشگاه هم…..

توانا
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  حسابدار

تبریک به همه ی کسانی که منتظر مجوزها هستند ان شالله که خبرهای خوبی درراه است .ازظاهرامرکه خبرهای خوبی احساس می شه یه مسئله ی دیگه که می تونه امیدوارکننده باشه جذب هئئت علمی که برای دانشگاه ازادحیاتی شده ودانشگاه مجبوره خیلی ازاستادیارها رادانشیار ارتقا بده وعضو جدید بگیره ….این می تونه یه نقطه ی امید باشه ……

روانشناسی بالینی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۲۲ ق٫ظ
پاسخ به  حسابدار

یکی از دوستان پردیس دانشگاه تهران میخونه و با کلی افتخار میگه تو مدرک فارغ التحصیلی قید نمیشه پردیس و مینویسه دانشگاه تهران
اگه واقعا صحت داشته باشه پس پردیس ها معتبرتر از آزاد و پیام نور هستن!!!!!

نازی
تیر ۲۵, ۱۳۹۴ ۴:۱۲ ب٫ظ

خطاب به روانشناسی بالینی
دوست عزیز این دوستتون می تونه بگه توی مدرک نوشته نمی شه که بعیده نوشته نشه بلاخره یه جایی نوشته می شه
در هر صورت بلاخره برای هیت علمی شدن که بره مصاحبه می فهمن کجا خونده توی مصاحبه مشخص میشه

وطن
تیر ۲۶, ۱۳۹۴ ۸:۳۵ ق٫ظ
پاسخ به  نازی

جالبه ما که اصلا پردیس ها رو طول ترم نمی بینیم چون کلا ساختمان کلاسهاشون یه ساختمان دو طبقه خارج از دانشگاهه فقط اساتید که حوصله ندارند در ساعتهای متفاوت امتحان بگیرند در یه جلسه و از همه با هم البته با سوالات متفاوت امتحان می گیرند همون سر جلسه امتحان که لیست حضور در امتحان رو میارن هم برگه پردیسی ها جداست و سر جلسه هم می گن پردیسی ها کیا هستن برگه رو بیاریم امضا کنند(لیست کاملا جداست).ضمنا مطمین باشید حتی اگر در مدرک هم ذکر نگردد که بعید است حداقل در ریز نمرات حتما نوع دوره مشخص است.

آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۹:۲۷ ق٫ظ

جلوی افزایش بی رویه دکتری رو بگیرید….

اکبر (حسابداری)
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۹:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  آزاد

باشه

مدیریت دولتی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۹:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  آزاد

چشم..

mechanic
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۴ ق٫ظ
پاسخ به  آزاد

جلوشو گرفتیم که اینه…وگرنه اگه نمیگرفتیم ببین چطور میشد
عصر تبدیل جذب همه تحصل کرده های دکتری تخصصی به عنوان هیئت علمی به پایان رسید…نقطه سر خط

جامعه شناسی ـ بررسی مسایل
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۸:۴۵ ق٫ظ

معلومه آزاد

محمد جواد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۸:۴۲ ق٫ظ

سلام قطعا ابتدا مدارک پردیسها علی الخصوص پردیسهایی که تو مدرک فقط میخوره دانشکده پردیس بعد پیام نور چون دولتیه و در نهایت ازاد

آزاد
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۸:۳۸ ق٫ظ

پیام نور

روانشناسی بالینی
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۴:۲۸ ق٫ظ

سلام
دوستان به نظر شما مدرک دکتری آزاد معتبر تر است یا پیام نور و یا پردیس؟

WQG
تیر ۲۴, ۱۳۹۴ ۸:۴۸ ق٫ظ

به نظر من بستگی به واحد آزاد داره، مطمئنا اعتبار مثلا علوم و تحقیقات و تهران مرکز و اصفهان و نجف آباد قابل مقایسه با اونها نیست. ولی بقیه واحدهای آزاد رو نمیدونم . دوما شما از اساتید مطرح هم حتما نظرخواهی بکن.