مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

لزوم کاهش ظرفیت پذیرش پردیس در جهت افزایش کیفیت آموزشی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

کاهش پذیرش پردیس های دانشگاهی وافزایش کیفیت آموزشی پردیس از جمله برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

محمد حسین امید معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص پذیرش دانشجوی پولی در پردیس‌های خودگردان اظهار داشت:تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور همچنین هزینه‌های کلان آن‌ها برای ادامه‌ تحصیل از دلایل ایجاد این پردیس‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در پردیس‌های خودگردان متوقف نخواهد شد، افزود: در دو سال اخیر پذیرش دانشجو در این پردیس‌ها بیش از ظرفیت‌ها بوده و دانشگاه دچار بی‌کیفیتی هایی شده است.

امید در پایان گفت: از جمله برنامه‌های وزارت علوم برای کاهش این مشکلات اولویت قرار دادن کیفیت دانشگاه نسبت به کمیت آنها و همچنین کاهش پذیرش دانشجو در سال جاری است.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

18 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناصر
مهر ۲۳, ۱۳۹۴ ۳:۰۴ ب٫ظ

سلام -من دوستان ناصرم – پردیس خوندم من خودم آزمون سراسری ندادم و بلافاصله برای حفظ عمرم ودوری از احتمال به پردیس رفتم – جالب است من الان بیش از چهار پایان نامه نگارش کردم از سراسری و همه مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است . فلذا سواد به مطالعه است نه دانشگاه – دو تا کتابم برای خودم نگارش کردم – دوستان اطلاعات اشتباه نزنند – موفق باشید .

علی
مهر ۲۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ق٫ظ

fا سلام واقعا متاسفم که از لفظ دانشجو پولی استفاده میکنید ..من سال ۸۹ رتبه ام ۸۸ شد هیج جایی اسمم در نیومد. میخواستید چکار کنم؟
بشین توی خونه که بعد دو سال بگید سنت زیاد شده به سلامت..
من با اونی که الان رتبش ۲۰۰ میشه و قبول میشه دانشگاه دولتی روزانه هیچ فرقی ندارم. گناه ما چی بود که اون سال قبول نمیکردید جای تعجب داره اگه در یک دانشگاه برتر کسی با رتبه ۱۷۰۰ روزانه ارشد قبول میشه که معدلشم برای گرفتن مدرک لیسانس زیر دوازده بوده که بهش مدرک نمیدادند الان روزانه میخونه اون مدرکش اعتبار داره اونوقت یکی که در دوره پردیس معدل الف میشه ولی شانس نداشته که روزانه قبول بشه مدرکش اعتبار پایینتری نسبت به اونی که با معدل ۱۱ ونیم ارشد روزانه میخونه داره بچه ها نظر شما چیه؟؟؟

rz
مهر ۲۵, ۱۳۹۴ ۰:۴۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

کاملا با شما موافقم
مگه شبانه پولی نیست؟ غیرانتفاعی پولی نیست ؟ و و و چندتا پولی دیگر
بهتره کمی در طرز صحبت و بیان دقت کنن.

نگار
مهر ۲۰, ۱۳۹۴ ۷:۵۸ ق٫ظ

با سلام، من خودم دانشجوی استعداد درخشان بودم، از طریق کنکنور هم دانشگاههای زیادی دعوت به مصاحبه شدم که به علت کم لطفی اساتید در مرحله مصاحبه رد شدم، امسال دانشجوی پردیس هستم، خودشون این داتسگاها را باب میکنند و خودشون بی ارزش….واقعا جای تعمق داره!!

phd ferdousi pardis
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۸:۰۹ ب٫ظ

من هم پردیس فردوسی هستم با رتبه ی متوسط و رزومه ی خوب ۲نفر هم بیشتر پذیرش نداشت همه ی شرایط هم مثل روزانه بوده و نسبت به پارسال هم ی نفر کمتر شده حالا گفتن این صحبت ها از زبان ی مسول واقعا جای بحث داره امیدوارم این افکار از بین بره

حسین
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۷:۳۲ ب٫ظ

امسال با یک رزومه قوی که داشتم اسمم برا پردیس فردوسی مشهد در اومد
خواستم یه نکاتی رو به عرض دوستان و همکاران phdtest برسونم که به گوش مسولین امر برسانند

اول اینکه بنده در دانشگاه فردوسی (بین الملل) از طریق آزمون سراسری امسال که برای رشته ما ۲ نفر ظرفیت داشت، پذیرفته شدم و کلاسهایمان هم با بچه های روزانه و شبانه برگذار میشه و سطح کیفی کلاس ها هم خیلی بالاست.
ولی جای گله داره با این وجود در این دانشگاه به ما اسکان ندادند و گفتن شما پولدارید و برید خونه بگیرید
همچنین از دیگر مزایا این بود که متوجه شدیم حمایت تشویقی مقالات ISI هم شامل ما نمیشه، چون به گفته خودشون ما پولداریم
از همه مهمتر وعده های غذایی که دانشجویان شبانه یا روزانه است حدود ۱۰۰۰ تومه ولی از بچه های پردیس ۵۰۰۰ الی ۴۰۰۰ تومنه.
.
با تشکر

ندا
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۷:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  حسین

واقعا حرف دلمو زدی

غذای ما هم قیمتش فرق میکه- خابگامون نمیدن- تشویقی مقاله هم نمیدن

Azade
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۵:۱۵ ب٫ظ

به نظر من خیلی لفظ نامناسبی را اتنخاب کردند هرکسی که در این پردیس ها تحصیل کرده متوجه سختی ورود و تحصیل در دانشگاه هست.

پیمان
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۹:۵۷ ق٫ظ

پذیرش در پردیس از طریق آزمون دکترای سازمان سنجش بوده و کار سختی می باشد. سطح سخت گیری حین تحصیل هم فرقی با روزانه ندارد.
چند سال دیگر قطعا پردیس مانند روزانه خواهد شد. همانطور که الان دیگر نوبت دوم با روزانه فرقی ندارد. هر چند زمانی که ما روزانه می خواندیم حس خوبی نسبت به نوبت دومی ها نداشتیم الان همه قبول دارند که روزانه با نوبت دوم تفاوتی ندارد.

رضا
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  پیمان

پردسهای دانشگاه دولتی هیچ فرقی با روزانه نداره و ورود به آن هم سخت است.

rz
مهر ۲۵, ۱۳۹۴ ۰:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  رضا

با سلام
حرف شما برای مقطع دکتری کاملا صحیح است
ولی متاسفانه متاسفانه وقتی میخوای عضو هیئت علمی بشی در مرحله آخر هیئت جذب رد میکنه که بنده در مورد یکی از دوستان شاهد بودم
هزار متاسفانه

تاسف
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۹:۲۰ ق٫ظ

واقعاً متاسفم من دانشجوی دکتری پردیس هستم رتبم ۱۵۰ شد رتبه همکلاسیم ۸۹ که اون روزانه قبول شد در دانشگاه ما شبانه پذیرش ندلشت من و همکلاسیم کلا ۲ نفریم و اساتید کاری کع از اون روزانه میخواد از منم میخواد با اینکه من شاغل و متاهلم و اون بیکاره مجرد، الان به نظرتون من کیفیت این دانشگاه رو پایین آوردم آیا؟

علی
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۸:۵۳ ق٫ظ

استفاده از عبارت دانشجوی پولی یا پردیس پولی یا دانشگاه پولی، کار پسندیده ای نیست و بی احترامی به دانشجویانی است که با آزمون وارد پردیسها شده اند.

ش
مهر ۱۷, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب٫ظ

آخه این چه لفظیه که برای معرفی پردیس خودگردان به کار میبرند ( دکتری پولی ) مگه دیگران شهریه نمیدند مثل دانشجویان نوبت دوم و آزاد و… این بندگان خدا هم که با کنکور پذیرفته میشند تازه اگه غیر از این هم بود باز هم این اسم خیلی غیر معقوله

رضا
مهر ۱۸, ۱۳۹۴ ۳:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  ش

وقتی از لفظ پولی استفاده می شود منطور شبانه پردیس و آزاد و پیام نور و تمام دانشگاه هایی است که شهریه دارند می باشد.

rz
مهر ۲۵, ۱۳۹۴ ۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  رضا

متاسفانه منظور فقط پردیس هست

عباس مهندسی شیمی
مهر ۱۷, ۱۳۹۴ ۶:۰۳ ق٫ظ

اخه چرا

س.م
مهر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ب٫ظ

این هم شانس ما! :-(