مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

بررسی پذیرش های پردیس از سوی سازمان بازرسی کل کشور

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

نمایندگان سازمان بازرسی جهت «بررسی نحوه پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاه های منتخب » در وزارت علوم مستقر شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در اطلاعیه این سازمان آمده است: «در اجرای اصل ۱۷۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور نظارت برحسن جریان امور اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های دولتی هیاتی متشکل از بازرسان سازمان بازرسی کل کشور جهت «بررسی نحوه پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاه های منتخب» مستقر و آماده دریافت هرگونه نظر پیشنهاد و یا انتقادات مرتبط با موضوع بازرسی هستند.»

1906390

عبدالحسین فریدون مدیرکل دفتر وزارتی و مشاور وزیر علوم نیز در گفتگو با خبرگزاری مهر، در این خصوص گفت: دفتر سازمان بازرسی کشور در وزارت علوم دفتر و نماینده دارد.

وی ادامه داد: این سازمان بازرسی سالانه دارد، گاهی در خصوص یک موضوع خاص بررسی می کند، و می خواهد اطلاعات جمع آوری کند، آن موضوع را اعلام می کند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

61 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
خرداد ۱۶, ۱۳۹۶ ۶:۳۷ ب٫ظ

سلام دوستان
با رتبه ۶۰۰۰ میشه پردیس البرز دانشگاه تهران قبول شد؟
رشته برق مخابرات سیستم

محمد حسین
مهر ۱۱, ۱۳۹۵ ۳:۵۴ ب٫ظ

با سلام خدمت همه علمای تحلیل
دوستان و تلاش گران علم بطور مختصر عرض کنم که در دوره دکتری تلاش دانشجو برای کسب علم وجستجوی آن حرف اول باسوادی یا به اصطلاح بیسوادی را رقم میزند در خصوص اکثر دانشگاه های کشور شبانه روزانه پیام نور آزاد حساسیت نداشته باشین آنهایی هم که الان در مراجع تصمیم گیری هستن کمی با تعصب موضوع رو جلو میبرن چون در زمان تحصیل آنان این دوره ها شبانه پیام نور آزاد نبود شما متکی بر آموزش اساسی خود باشید خصوصا دانشجویان فنی

فرشید
مرداد ۱۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

با سلام
بنده دانشجوی دکتری برق پردیس یکی از دانشگاههای دولتی هستم. ترم گذشته هر سه درس به صورت مشترک با دانشجویان روزانه برگزار شد و نحوه ارزشیابی، تکالیف، پروژه، امتحان و حضور در کلاس برای هر ۱۱ دانشجوی حاضر در کلاس ( ۶ نفر روزانه، ۳ نفر شبانه و ۲ نفر پردیس) کاملا یکسان بود که بنده در دو درس نمره اول و در یک درس بافاصله ۰.۲۵ نمره دوم شدم نفر دوم پردیس هم توانست دروسش را با موفقیت بگذراند در حالی که یکی از دانشجویان شبانه مشروط شد. حال چگونه برخی از دوستان فکر میکنند که تفاوت زیادی به لحاظ علمی بین دانشجوی پردیس و روزانه وجود دارد؟

احسان
آبان ۳۰, ۱۳۹۴ ۲:۲۶ ب٫ظ

در دانشگاه سراسری و در مقطع دکترا تز مهم است فرقی بین روزانه، شبانه و پردیس نیست. شما اگر تز جذاب و جدید رو بصورت عمقی انجام بدید می تونید تو زمینه تز تون مطرح باشین.

پیمان
آبان ۳۰, ۱۳۹۴ ۲:۲۲ ب٫ظ

من حداقل ۴ نفر میشناسم که پردیس خوندن و الان عیئت علمی دانشگاههای سراسری شهرستان هستند. اساتید پردیس تهران و شریف همون اساتید روزانه تهران و شریف هستند، از نظر علمی هیچ خللی به پردیس وارد نیست.

nora
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۳:۳۰ ب٫ظ

کسانیکه میگن پردیس یه سری مشکلات داره لطفا نروند پردیس ما میخواهیم برویم هدفمون هم هیئت علمی شدن نیست.شما برید روزانه.
بعدشم تو مدرک نمیزنه شبانه. من شبانه خوندم سراسری تو مدرکم قید نشده شبانه. رشته بنده کلا امسال شبانه و روزانه و پردیس کلا ۲۰ نفر اعلام نیاز داشته. برای ۹۵ هم ۵ نفر کم شد. دیگه چه امیدی برای روزانه یا پردیس سال اینده باشد.

aaa
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۶:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  nora

فکر نان باش که خربزه آب است. شما مثل اینکه مصاحبه هیأت علمی ندیدین! اونجا شجره آدمو درمیارن. کافیه ازتون سوال کنن از کجا مدرک گرفتین یا ریزنمراتتون رو بررسی کنن. حقیقتش اینه که واقعیت تلخه و همه ازش فرار میکنن ولی واقعیت اینه که ایناخودشون مدرکی رو که میدن قبول ندارن(تو آزاد و پردیس)

جواد
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۹:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  nora

سلام nora فکر نمی کنید اگر در مدرک شما قید نشه که کجا و چطور (پردیس) درس خوندید در حق دانشجویان دکترای روزانه و شبانه که با هزار زحمت پذیرفته می شوند ستم خواهد شد !!

جواد به حمید
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ق٫ظ

در حال حاضر خیلی از اساتید ادبیات فارسی به علت نداشتن دانشجو بدون دانشجو و کلاس مانده اند آنوقت شما انتظار دارید الان علمی جدید استخدام کنند!!!

جواد به حمید
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۲:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  جواد به حمید

در سطح خیلی از استانها حتی یک نفر هم برای کارشناسی ادبیات فارسی شرکت نکرده و اساتید هیات علمی این رشته بدون دانشجو مانده اند.

جواد به حمید
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ق٫ظ

در حال حاضر به خصوص در بعضی رشته ها دکتری روزانه هم بیکار است طبیعی است که شبانه و پردیس هم مشکل بیشتری دارند.
اصولا هیات علمی خیلی خیلی سخت شده و با این افزایش بیش از حد پذیرش آزاد در دو سال آخیر به یک رویا بخصوص در بعضی رشته ها تبدیل شده است.

حمید به جواد
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  جواد به حمید

اگه همین دوست من اگه دانشگاه آزاد خونده بود جذب اش میکردن بهش گفتن ما فارغ تحصیلای خودمون رو جذب میکنیم پردیس رو نه دانشگاه ملی رفتن گفتن اگه روزانه یا حتی شبانه هم بودید مشکلی نبود پردیس تحت هیچ شرایطی وبس

aaa
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۳:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  حمید به جواد

دوست عزیز تو دانشگاه ملی که یکی از فامیل های ما استادش هست خود اساتید بچه هاشون رو بجای اینکه بفرستن تو پردیس یا آزاد درس بخونن می فرستن خارج. بعد که از خارج مدرک گرفتن با پارتی میارن تو همون دانشگاه هیأت علمی می کنن….اما جالبه خود این اساتید ملی تو آزاد یا پردیس تدریس می کنن و پول های خوبی در میارن…مثلا همین فامیل ما خودش می گفت سالی بیش از ۵۰میلیون از پایان نامه و داوری و… از آزاد و پردیس درآمد دارم و خودش هم یه دختر داره که خارج فرستاده درس بخونه تو یکی از دانشگاه های معتبر. همین فرد میگه اگه برا مصاحبه هیات علمی کسی از پردیس و شبانه بیاد رد می کنیم…جالبه!!!!نه؟؟؟

حمید
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۸:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  aaa

سلام بهaaa
دقیقا همینه دوست گرامی.

حمید
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۸:۰۶ ب٫ظ

یکی از دوستام رشته زبان وادبیات فارسی مقطع دکتری یکی از واحد های پردیس خونده بود میگفت رفتم استان سیستان وبلوچستان یکی از شهرستانهای این استان برای جذب از دوستم پرسیدن کدوم دانشگاه ؟؟چه دوره ای بودی؟؟گفتم دانشگاه شیراز واحد پردیس گفتن بسلامت وبس.

aaa
آبان ۲۹, ۱۳۹۴ ۰:۱۹ ق٫ظ
پاسخ به  حمید

دوستان بهتره خودتون رو درگیر پردیس و آزاد نکنین چون حتی یک واحد دورافتاد دانشگاه آزاد یا پردیس هم دکتراهای خودشونو جذب نمی کنن. اساس ایجاد پردیس کمبود بودجه دانشگاه هاست. چون از زمانی که دانشگاه های دولتی هیأت امنایی(خودگردان) اداره می شوند(یعنی یه جورایی نیمه دولتی شده اند) دخل و خرجشون تقریباً با خودشونه و باید هزینه هاشونو در بیارند. مثلا همین دانشگاه تهران همه نوع پذیرش داره. روزانه(با ظرفیت کم البته)، شبانه، پردیس، مجازی، کارگاه و…!!! هدف هم از دکتری هیأت علمی شدن هستش والا این مدرک به درد کارای دیگه با توجه به هزینه منفعتش کمتر میخوره.
موفق باشید

آتنا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۷:۳۲ ب٫ظ

تو فراخوان استعدادهای درخشان هیچ موقع پردیس نمیتونه شرکت کنه چرا؟؟؟اگه یه نفر بخواد خارج از کشور بره بخواد مدرکشو ترجمه کنه برای واژه پردیس خودگردان رو تعریف میکنن چی مینویسن؟؟؟بعد خارج از کشور رفت این واحد پردیس خودگردان چه واحدیه؟؟

مهسا
آبان ۳۰, ۱۳۹۴ ۷:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  آتنا

سلام
برای خارج از کشور، اهمیتی نداره که شماره دوره پردیس درس خوندید یا روزانه.
در مورد پذیرش بدون آزمون هم، به هر حال هر چیزی شرایط خودشو داره. کسی که مقاله نداره هم نمیتونه شرکت کنه!

nora
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۶:۱۴ ب٫ظ

بزرگواران چرا بحث میکنید ؟
بنده رتبه ۴ شدم خب؟دانشگاه مذکور دوره شبانه نگرفت . برای پردیس مجاز شدم اما ۲ نفر سر کلاس رفتن. دانشگاهش هم درجه ۱.
اگر شبانه بود یا دانشگاه های شهرستان رشته ما را داشت منم با این رتبه و نمره با روزانه قبول بودم. این چه حرفیه میزنید؟
جذب هیئت علمی هم به مدرک ربطی نداره مثل مصاحبه ها و مثل خیلی مسائل دیگر اکثرا وابسته به ……هستند. این واقعیت ماجرا هست

سمیرا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۷:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  nora

خداکنه خداکنه همین طور که شما می فرمایید باشه یا لااقل بشه !!!!!!!

رامی
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۶:۰۶ ب٫ظ

بنده سال پردیس دانشگاه شهید چمران اهواز قبول شدم.کلاسهابا توجه به هر رشته در دانشکده های مربوطه برگزار می شود وآزمونها با روزانه ها یکی است.بجز یک استاد که دانشیار هست بقیه رتبه استادی دارند ئ حتی یکبار هم به ما نگفتند پردیس یا روزانه و یا شبانه.یکسان و با عدالت تدریس می کنند و بهترین آموزشها را ارائه می دهند.از دوران ارشد که روزانه بودم بیشتر و بیشتر از ما کار می کشند و فقط اینرا بگویم که در امتحانMSRT از کلاس نفره پردیسیها ۵ نفر قبول و از روزانه ها فقط یک نفر.لطفا در سطح یک دانشجوی دکتری قضاوت کنید .

جواد به المیرا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۰۷ ب٫ظ

روست عزیز ملاک ساختمان نیست ملاک استاد و تعداد نفرات در یک کلاس درس و کیفیت اموزشی است
در ضمن کی گفته تمام پردیسها در ساختمانهای استیجاری هستند مثلا کلاسهای پردیس البرز دانشگاه تهران در واحدها یا پردیسهای اصلی مثلا اقتصاد در دانشکده اقتصاد و مدیریت و حسابداری در دانشکده مدیریت رشته های فنی در دانشکده فنی این دانشگاه برگزار می گردد.

مهرنوش
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۱:۰۴ ب٫ظ

با سلام دوستانی که فکر میکنن با دانشجوهای دوره روزانه وشبانه نشستن همه چی حله این طور نیسته روزانه رتبه خوبی آورده وشبانه هم همینطور با رتبه نسبتا خوبی اما کسی که پردیس رتبه آورده وبا دورهای روزانه یا شبانه نشسته بحث اش فقط هزینه است که بار مالی بیشتری برای دانشگاه نداشته باشه همه دورهارو باهم سر یه کلاس گذاشتن.

دانشجوی پردیس دیگه فکر میکنه با دورهای روزانه نشسته همه چی حله در واقع این طور نیست

جواد
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۳:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  مهرنوش

اولا پردیس با پردیس خیلی فرق دارد ببینید پردیسهای دانشگاه تهران یا دانشگاه شریف شاید این پردیسها از روزانه شهرستان هم بالاتر باشند شبانه که هیچ فرقی با پردیس ندارد.

جواد
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

شما شبانه هستید تعصب دارید به هیچ وجه تفاوتی ندارند من خودم شاهد بودم مثلا قبولی در پردیس البرز از شبانه پردیس فارابی که اتفاقا هر دو دانشگاه تهرانی هستند ، سخت تر است.

رویا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق٫ظ

سلام. ببخشید میدونم جای سوالم اینجا نیست ولی..
نمره ازمون جامع تو کارنامه ثبت میشه؟ یا فقط بصورت رد و قبول اعلام میشه؟

پریسا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۹:۰۳ ق٫ظ

به اون دسته از عزیزانی که ادعا میکننددانشجویان پردیس امتحان پایان ترم ندارند، امتحان جامع ندارند و از ارائه مدرک زبان معاف میباشند پیشنهاد میکنم به جای دامن زدن به این شایعه های بی اساس تشریف ببرند و یه نگاهی به سایت پردیس ها بیاندازند تا به واقعیت پی ببرند :)

پریسا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۱۵ ب٫ظ

ای وای بر من :) دوستان عزیز کمی آرام تر :)

من خودم دانشجوی پردیس البرز دانشگاه تهران هستم. کلاس ها مون یکجا و یک ساعت با بچه های روزانه تشکیل میشه که طبیعتا استادها هم یکی میشه دیگه :) والا هم امتحان جامع داریم و هم باید تا زمان امتحان جامع در ترم ۴ مدرک زبان رو آماده کنیم.در ضمن امتحان جامع و مدرک زبان در تمام پردیس های دانشگاه تهران برقرار هست. ای کاش اینجوری بود که دوستان اعلام کردند :)

من فکر میکنم تصمیم برای انتخاب بین پردیس و دانشگاه آزاد دقیقا به خود شخص و شرایطش بستگی داره. اکثر اون دانشجوهایی که ارشد روزانه بودند و یا شبانه در صورت عدم قبولی در مقطع دکتری، پردیس رو به دانشگاه آزاد ترجیح میدن و اکثراون دسته از عزیزانی که ارشد رو دانشگاه آزاد خوندن، خوب طبیعتا دانشگاه آزاد رو ترجیح میدن برای دوره دکتری.

به نظر من دانشجوی خوبی که با هدف و انگیزه کار میکنه میتونه دانشجوی هر واحدی باشه؛ دولتی، آزاد، پیام نور و …من فکر میکنم مهم تر از محل تحصیل خودمون هستیم و تلاشمون برای ادامه راه.

احمد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  پریسا

پریسا خانوم شما که اینقدر زیبا توضیح دادید در خلال فرمایشات شما بهتر بود این نکته رو بیان می فرمودید که پردیس البرز در شهر کرج است نه تهران و نه دانشگاه تهران . بنابراین کلاس ها یکجا و یکساعت هم نمی باشد !

بهار
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۹:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  احمد

تازه تو پردیس کرج اکثرا امتحان پایان ترم هم ندارن.

موت احمر
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  احمد

امسال کلاس های پردیس البرز به تهران منتقل شد
به دیگران تهمت دروغ گویی نزنید

پریسا
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۸:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  احمد

آقای احمد، بهتر میبود با اطلاعات به روز تری اظهار نظر میکردین. کلاس ها خیلی وقته که در تهران و هر رشته در دانشکده مربوطه و همراه با بچه های روزانه برگزار میشه!

محمد
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  پریسا

سلام
پریسا خانوم لطفا اگه امکان داره شرایط ثبت نام این پردیس رو بفرمایید ، فکر کنم حالا که نمی تونم وارد دانشگاه تهران بشم لااقل بتونم با پس اندازی که دارم از پردیسش مدرک بگیرم .
پیشاپیش از لطف شما تشکر می کنم.

احد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۷:۱۸ ب٫ظ

برای هیئت علمی شدن تحت هیچ شرایطی حساب باز نکنید تحت هیچ شرایطی.

جواد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۶:۳۵ ب٫ظ

اگر بخواهیم امتیاز بندی کنیم
اول روزانه دانشگاه های تهران
بعد شبانه و پردیسهای دانشگاه های تهران
بعد روزانه شهرستانها
بعد پیام نور
بعد شبانه و پردیسهای شهرستانها
بعد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد تهران
بعد واحدهای شهرستان آزاد البته اگر مجوز وزارت علوم را داشته باشند.

المیرا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۷:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

چه جالب جواد آقا فکر کنم شما یا شبانه مشغول به تحصیل هستید یا پردیس .
اون وقت بفرمایید این تقسیم بندی عجیب و غریب رو از کجا آوردید .
دانشگاه آزاد با هیات علمی و اساتید تمام وقت و دارای ساختمانها و رسانه های آموزشی مجهز را در انتها قرار داده اید و پردیس ها را که در ساختمان های مسکونی استیجاری هستند رو در رده دوم !!!

بهار
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۱:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  المیرا

بیگ لایک

nora
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۶:۰۱ ب٫ظ

پردیس یکی از دانشگاه های تهران ۲ نفر گرفته ما هرکار میکنیم نمیتوانیم سنجش و وزارت علوم را قانع کنیم ۲ نفر بعدی که حدنصاب قبولی دانشگاه را اوردن ثبت نام کنند.
پردیس تا پردیس داریم این دانشگاه شبانه ندارد ۳ تا روزانه در رشته بنده گرفته سال اینده هم همه ظرفیتهاش را صفر کرده.

فریبرز
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۵:۵۷ ب٫ظ

با سلام و درود به همه شما بزرگواران
رو پردیس اصلا حساب باز نکنید پدرم هیئت علمی دانشگاه شیرازه میگفت رو واحد دانشگاه آزاد اسلامی حساب باز کنید اما رو پردیس تحت هیچ شرایطی اول دانشگاه ملی دوره روزانه بعد شبانه بعد دانشگاه آزاد واحدهای تهران همشون خصوصا واحد علوم تحقیقات خدای نکرده آخرش پردیس

جواد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۶:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  فریبرز

نود درصد رشته محلهای آزاد مجوز ندارند آنهایی هم که دارند کلاسها بیش ۷ نفر هستند آن وقت پدر شما چطوری این حرف را زده اند!!!؟؟؟

المیرا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۷:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

جواد آقا بفرمایید اگر پردیس ها مجوز دارند چرا جذب آنها به عنوان هیات علمی ممنوع است ؟؟؟ حتما خبر هم دارید که از آزمون جامع و حدنصاب زبان هم معاف هستند !!!

سالار
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  المیرا

والا همه دوستان ما که پردیس هستند هم هیئت علمی دولتی شدن هم ازاد در ضمن امتحان جامع شون با روزانه ها بود

جواد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۵:۲۳ ب٫ظ

روند پذیرش در پردیسها دولتی کاملا منطقی و استاندارد است و منطبق بر استانداردهای وزارت علوم
خیلی از کلاسها باتعداد ۵ نفر و حتی زیر ۵ نفر و در مواردی ۷ نفر با اساتید روزانه
اما دانشگاه آزاد کلاسها در خیلی از موارد بیش ۵ نفر و در خیلی موارد بدون استاد مناسب این مقطع.

دانشجو
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ق٫ظ

داد و بیداد و هیهات از این پردیس های خودگردان و قوانین عجیب و غریب آنها.
یک دوسال پیش که هر کدوم یک قانون داشتن و هر کدم یک شهریه و با یک ساختمان اجاره ای ، جدیدا راه و روش دیگه ای رو در پیش گرفتن !!!
نمی دونم چه کسی و با چه هدفی اینها رو خلق کرده !!!

daneshjo
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ق٫ظ

اول سطح آموزشی واحدهای پردیس خیلی خوب ولی شهریه بالا می گبرند
ثانیا براساس اطلاعیه های که زدند پردیس کیش بدون آزمون میخواددانشجوبگیره ازسازمان بازرسی خواهشمندیم به این قضیه ورود کنند و مانع شوندچون ماها با کلی مشقت وفلیترهای آزمون ومصاحبه واردشدیم ولی حالا میخواد بدون ازمون دانشجوبگیره

سمین
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  daneshjo

از این نهاد محترم بازرسی باید درخواست نمود که پذیرش دانشجو در همه پردیس ها را به طور کامل بررسی کند.

رضا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  daneshjo

دوست عزیز پردیس ها در مناطق آزاد کشور مختار هستند با آزمون یا بدون آزمون دانشجوی دکتری جذب کنند،و پردیس کیش با مجوز وزارت علوم اقدام به این کار کرده است.

المیرا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۱۹ ق٫ظ

از شنیدن این خبر واقعا خوشحال شدم که بلاخره یک نهاد قانونمدار هچون سازمان محترم بازرسی کل کشور وارد موضوع ضده است .
با تشکر فراوان از این سازمان محترم ،خواهش می کنم موضوع پذیرش پردیس دانشگاه فردوسی مشهددر سال ۱۳۹۱ رو هم بررسی کنند.
رشته های زیاد بدون سقف پذیرش با شهریه بسیار بالا به عنوان مثال اقتصاد و مدیریت در دو گروه ۱۸ نفره (یعنی ۳۶ نفر در یک ورودی)! متاسفانه ارائه واحدها و ثبت نمرات هم بدون هیچ گونه ضابطه است .

میلاد
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب٫ظ

به نظر من اساتید دانشگاه پردیس از اساتید آزاد بهتره چون بیشتر اساتید آزاد مال دانشگاه های سراسریه، به نظر من کل پردیس اگر ۱۰۰ ملیون هم در بیاد باز از آزاد با ارزش تره، من خودم ارشد ام رو پردیس بودم ، آزاد هم قبول شده بودم شهریش هم نسبت به آزاد دو برابر برام تموم شد ولی خیلی خوشحالم از اینکه پردیس رو انتخاب کردم

جواد
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  میلاد

کاملا موافقم
اساتید پردیسهای دولتی همان اساتید دولتی و روزانه هستند.

سالار
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب٫ظ

پردیس ها خیلی سخت گیرن اصلا نمیشه واردشون شد حتما باید دانشجوی روزانه باشی من رفتم علوم تحقیقات تهران و بیخیال پردیس شدم

محمد
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  سالار

سلام
چه جالب دقیقا عکس من عمل کردید . من علوم و تحقیقات بودم که انصراف دادم رفتم پردیس …..
رشته شما ؟؟

سمیرا
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

محمد آقا این واقعیت داره که پردیس ها آزمون جامع ندارن و نمره زبان بیش از دوسال هم معتبر براشون ؟
ممنون میشم جواب بدید ؟

nora
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۰۸ ب٫ظ

پردیس ها ؟
من سه ماهه درگیرم تا بتوانم وارد پردیس شوم سختگیریها بیشتراز روزانه هست

موسی
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  nora

شما اشتباه میکنین میرین پردیس….با هزینه کمتر از پردیس های دولتی میتونین واحدهای خوب دانشگاه آزاد مثل علوم تحقیقات تهران یا قزوین قبول شین که مدرکش خیلی معتبرتر و هزینه اش کمتره…

جواد
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  موسی

دوست گرامی دور افتاده ترین پردیسهای دولتی معتبرتر از علوم تحقیات تهران است در این کلاسها حداکثر ۵ نفر حضور دارند
در ثانی اساتید دانشیار به بالا هستند البته علوم تحقیقات اساتید خوبی دارد اما کلاسها بیش ۵ نفر هستند که کیفیت آموزش را به شدت پایین می آورد.

احسان
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۸:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  جواد

جواد جان شما کدوم پردیس هستید که پنج نفر هستید که من هم انصراف بدم بیام پیش شما در حال حاضر کلاس ما ۱۶ نفره !!!

اقتصادی
آبان ۲۷, ۱۳۹۴ ۹:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  احسان

شما تشریف بیار پردیس ارس، کلاس ما دقیقا ۵ نفره

جواد
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۸:۰۰ ب٫ظ

پردیسها حساب کتاب دارند استاد همان استاد روزانه کلاسها حداکثر ۵ نفر و در بیشتر مواقع زیر ۵ نفر فقط پردیسها شهریه پرداخت می کنند اما آزاد کلاسها بیش۵ نفر در بیشتر مواقع بدون استاد مناسب ….

بهزاد
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۷:۰۸ ب٫ظ

در مصاحبه دکتری امسال بنده مدیر گروه دانشگاه ارشد خودم در جریان مصاحبه اعمال نفوذ کرد و مانع از ورود بنده به مقطع دکتری شد.
آیا من می توانم از طریق همین سازمان بازرسی که در وزارت علوم مستقر شده جریان را پیگیری کنم؟ کسی اطلاع دارد؟

موسی
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  بهزاد

اینها یه تفکری دارن و میگن حق با استاد مصاحبه کننده ست …یه قانون نانوشته…پیگیری کنین شاید بتونین والبته اگه مدرک دارید که ثابت کنین این کار رو کرده …