مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

تکذیب مجوز رشته محل های دانشگاه آزاد از سوی وزات علوم

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

خبرگزاری مهر در گزارشی به داغ شدن دوباره موضوع رشته محل های بدون مجوز تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رشته محل های بدون مجوز دانشگاه آزاد در هفته ای که گذشت برای چندمین بار باز داغ خبرها و تکذیب ها را در فضای رسانه ای ایجاد کرد. دانشگاه آزاد خبرازتصویب تمامی رشته محل ها توسط کمیته ای سه نفره می دهد اما وزارت علوم آن را تکذیب می کند.

حدود یک سال پیش وزارت علوم خبر از عدم مجوز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ رشته محل دانشگاه آزاد را اعلام کرد پس از مدتی مشکل بخشی از رشته محل های این دانشگاه برطرف شد اما همچنان به دلیل نبود زیرساخت های لازم آموزشی و پژوهشی نیمی از این رشته محل ها بدون مجوز باقی ماندند.

در هفته ای که گذشت، مجتبی علوی فاضل، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد از قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص تصویب رشته های تحصیلی این دانشگاه خبر داد و گفت: لازم الاجرا بودن این قانون در آذرماه سال ۹۳ توسط معاونت قوانین مجلس ابلاغ شد بنابراین تصویب قانونی رشته های این دانشگاه  برعهده کمیته سه نفره قرار داده شد.

وی تاکید کرد: این کمیته با دعوت از اعضا، تشکیل شد و به درخواست تصویب رشته های واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد که در وزارت علوم معطل مانده بودند و رشته هایی که در پرونده های آنها نقایصی وجود داشت، رسیدگی کرد و با در نظر گرفتن استانداردهای آموزشی، رشته های این دانشگاه را با اکثریت آرا تصویب کرد.

دانشگاه آزاد با اعلام این خبر مبنی بر اینکه بخشی از رشته محل های این دانشگاه توسط شورای گسترش آموزش عالی و بخشی نیز توسط کمیته سه نفره متشکل از نمایندگان وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه مصوب شده است؛ ماجرای جدیدی را در آموزش عالی کشور رقم زد.

حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد نیز در گفتگو با خبرگزاری مهر با بیان اینکه همه رشته محل های این دانشگاه در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مجوز دارند، گفت: بخشی از این مجوزها از طریق شورای گسترش در وزارت علوم و بهداشت و بخشی نیز از طریق هیات سه نفره اخذ شده است.

وی گفت: اخیرا نمایندگان مجلس با امضای نامه ای تاکید کردند که قانون تصویب رشته های این دانشگاه براساس تصویب در کمیته سه نفره لازم الاجرا است.

نماینده ای در کمیته نداشته ایم

این درحالی است که بابک نگاهداری، معاون راهبردی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی معتقد است از سال ۷۴ تاکنون شورای عالی انقلاب فرهنگی نماینده ای را به منظور عضویت و فعالیت در کمیته مزبور انتخاب نکرده و این امر به دلیل تغییر رویکرد کلان این شورا در نحوه ورود به تعیین رشته های دانشگاهی دانشگاه آزاد بوده است.

وی افزود: بر اساس بند ۱۷ مصوبه بازنگری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص آموزش عالی مصوب سال ۱۳۷۷، خط مشی های اساسی آموزش عالی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و طبق بند ۲۰ همان مصوبه تمامی موضوعات مربوط به آموزش‌ دانشگاهی علی الاطلاق توسط شورای عالی برنامه ریزی وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مورد تصمیم گیری قرار می گیرد.

معاون نظارت و راهبری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد:علاوه بر این مطابق ماده ۳ مصوبه راهکارهای ارتقاء عملکرد دانشگاه آزاد در حوزه علم و فناوری مصوب جلسه ۶۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۸/۳/۱۳۸۶، توسعه کمی دانشگاه آزاد از جمله توسعه و تصویب رشته های تحصیلی جدید منوط به تایید و تصویب وزارتین علوم و بهداشت است.

واکنش وزارت علوم در مقابل دانشگاه آزاد

داستان پرکش و قوس رشته محل های بدون مجوز دانشگاه آزاد به همینجا ختم نشد و واکنش وزارت علوم را نیز به دنبال داشت. این وزارتخانه با انتشار اطلاعیه رسمی در سایت خود تاکید کرد کمیته ۳ نفره مورد نظر از سال ۷۴ و به دنبال مصوبات بعدی شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال های۷۷، ۸۵، ۸۹ و ۹۳ موضوعیت خود را از دست داده و فاقد وجاهت قانونی است.

این وزارتخانه در اطلاعیه خود آورد: بر اساس ماده ۳ اساسنامه اصلاحی دانشگاه آزاد، حدود فعالیت آموزشی آن دانشگاه از حیث مقطع و رشته تحصیلی، با توجه به مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارتین تعیین می شود.

پاسخ دانشگاه به واکنشها

هیاهوی رشته محل های دانشگاه آزاد با اطلاعیه وزارت علوم آرام نگرفت و هنوز چند ساعت از انتشار اطلاعیه این وزارتخانه و پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این دانشگاه نگذشته بود که دانشگاه آزاد نیز اقدام به انتشار اطلاعیه ای کرد و به طور مجدد تاکید داشت تصویب رشته محل های این دانشگاه در کمیته سه نفره و برپایه مستندات قانونی انجام شده است.

در بخشی از اطلاعیه دانشگاه آزاد آمده است: قانون تأیید رشته‌های دانشگاهی این دانشگاه مصوب اردیبهشت ماه سال ۶۷ مجلس شورای اسلامی که به استناد استفساریه صورت گرفته دارای اعتبار و لازم الاجرا است و نیز آئین نامه اجرایی آن که مصوب جلسه ۲۰۱ مورخ ۱۳۶۸/۷/۲۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیات وزیران است رشته‌های دانشگاه آزاد نخست در شورای گسترش هریک از دو وزارتخانه مطرح و در صورت عدم حصول نتیجه درکمیته سه نفره ارزیابی مورد رسیدگی قرار گرفته و نتیجه ارزیابی کمیته برای تمامی دستگاه‌های مسئول لازم الاتباع خواهد بود.

اگر لازم باشد مدارک را منتشر می کنیم

فرهاد حسین زاده لطفی، معاون آموزشی دانشگاه آزاد نیز در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: کمیته سه نفره برای تصویب رشته های این دانشگاه تشکیل شده است و در صورت لزوم مدارک آن را منتشر می کنیم.

وی بیان داشت: نمایندگان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت جلسات مربوط به تشکیل کمیته سه نفره را امضا کرده اند بنابراین اگر لازم باشد صورت جلسات را منتشر خواهیم کرد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد تاکید کرد: نماینده رسمی و قانونی وزارت علوم در تمامی جلسات مربوط به تصویب رشته های دانشگاه آزاد در کمیته سه نفره حضور داشت.

 

ثبت‌نام
باخبرم کن!

69 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ر
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۵:۵۳ ب٫ظ

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان کدرشته‌های بدون مجوز دانشگاه آزاد اسلامی نگران نباشند؛ مشکل این رشته‌ها از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکل رشته های غیرمجاز دانشگاه آزاد از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود و دانشجویان نگران مدرکشان نباشند.

وی همچنین در رابطه با طرح سنجش و پذیرش آموزش عالی نیز گفت: این طرح را نمایندگان مجلس ارائه کردند که کلیت آن تصویب شده و مواردی از سوی وزارت علوم پیشنهاد شده که در زمینه جامعیت بخشیدن به پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

وی افزود: بعید است که این طرح تبعات منفی داشته باشد ولی بحث اصلی این است که سنجش و ارزیابی به طور جامع و کامل انجام شود که هم سوابق تحصیلی مدنظر باشد و هم نتایج آزمون‌ها.

وزیر علوم در رابطه با طرح حذف برخی واحدهای پیام نور و غیرانتفاعی گفت: این یک نظر بوده که از سوی نمایندگان مجلس ارائه شده و هنوز تکمیل نشده است.

وبگرد
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب٫ظ

دوستان سلام
امروز هجدهم آذر ۹۴٫ به دنبال اختلافات دانشگاه آزاد و وزارت علوم، دفتر شورای گسترش وزارت علوم لیست رشته محل های دکتری و ارشد دانشگاه آزاد را به روز کرده است.
https://phdtest.ir/1394/09/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%AF%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-95-96/
منظور از دکتری، شیوه آموزش محور است و شیوه پژوهش محور دانشگاه آزاد از دید وزارت علوم فاقد مجوز است.
خیلی ممنون

ر
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب٫ظ

دوستان نگران نباشید مدارک و رشته محل ها همش مجازه ما قانونی امتحان دادیم قانونی هم مدرک میگیریم تو ایران استادامون خوبن و درس دادنشونم استاندارده

زینب
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۷:۱۴ ب٫ظ

اقا علی
سلام
شما از وضعیت همه دانشگاهها خبر دارین مگه؟ نظارت طوری صورت گرفته که کلاسها زیر ۱۰ نفر هستن.تدریس کمتر از مرتبه استادیاری ممنوعه.خود دکتر علوی فاضل هفته قبل یکی از استانها بودن به تک تک واحدها نظارت کردن.پس با دلیل و مدرک حرف بزنین و بقیه رو دچار سردرگمی نکنین

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۹:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  زینب

خدا کند اینطور باشد که شما می گویید
ولی من سال ۹۱ دانشجوی مالی یک از واحد های دانشگاه آزاد بودم استاد با مدرک دکتری در رشته که درس می خواندیم نداشتیم و از اساتید رشته مرتبط استفاده می کردند الان همان واحد دانشجوی دکتری گرفته باورت میشه
دانشجوی دکتری!!!

محمد
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۰:۱۷ ق٫ظ
پاسخ به  علی

خوب می شد اگر می فرمودید این واحد عجیب کجاست که فاقد استاد است اما دوره دکترا برگزار می کند !!!

ارسلان
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۸:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

دوست عزیز حسابداری واحد یزد،سیرجان،زاهدان،بناب،سمنان و…بدون دانشیار حتی مدعو هستن کلا دانشگاه ازاد تو رشته حسابداری ۱۰ تا دانشیار داره و ۳۶ واحد پذیرش دانشجو داشته حالا ببینید چه وضعیه

جواد
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۰:۲۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقای عزیز کلام شما در این سایت باید مستدل و بر مبنای واقعیت باشد چرا که شاید مبنای تصمیم گیری قرار بگیرد ، بنابراین خواهش می کنم شنیده ها را نقل قول نفرمایید و ضمن پرهیز از یکسویه نگری واقعیت را بیان فرمایید .
متشکرم

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۶:۳۴ ب٫ظ

برای مثال شما به رشته حسابداری نگاهی بیندازید پارسال
ظرفیت آزاد ۵۰۰ نفر
ظرفیت دولتی شامل روزانه ، شبانه ، پردیس و پیام نور ۴۰ نفر
تقریبا تمامی رشته ها تقریبا به همین صورت هستند.
بیشتر واحدها یا استاد مناسب مقطع دکتری ندارند یا ظرفیت کلاسها بیش از ۷ نفر است
خواهشا وزارت علوم برخورد قاطع کند

ساناز
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۰:۱۵ ق٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقا سلام .
فکر کنم اطلاعات شما در خصوص دانشگاه دولتی مربوط به سال ۱۳۷۱ است !
اگر نگاهی به دفترچه سراسری بیندازید مشاهده می فرمایید که حداقل ۴۰۰ الی ۵۰۰ نفر در روزانه ، شبانه ، پردیس و پیام نور فقط در رشته حسابداری پذیرش خواهند شد .

زینب
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۶:۰۶ ب٫ظ

اقا فرهاد

سلام
شما از تکمیل ظرفیت بهمن خبر دارین؟ دکتر حسین زاده معاون اموزشی دانشگاه ازاد بهم گفت تکمیل ظرفیت دارن اوایل دی ماه

حسین/به علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۵:۰۲ ب٫ظ

برای تعداد پذیرش پارامترهای مختلفی دخیله و صرف تعداد که ملاک نیست مثلا ازاد شهرستان تعداد دانشجوی مشغول به تدریس در اون از ازاد تهران کمتره . پس با این حساب که شما می گی از ازاد تهران بهتره

حسین/پاسخ به علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۳:۴۹ ب٫ظ

سلام. کی این طوره؟در پیام نور حداقل این طور نیست که

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۳:۵۸ ب٫ظ

پیام نور سالی ۵۰۰ نفر هم پذیرش ندارد.

حسین/پاسخ به علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۲:۴۵ ب٫ظ

این حرف شما چه ارتباطی داره ؟علوم تحقیقات وتهران مرکزم اغلبشون اساتید طراز اول کشورند .اونی ام که از اون جا فارغ التحصیل شده همین حرفای شما رو می تونه بزنه . این همه دکتر نتیجه عملکرد سراسریه. قبلا یه ازاد بود ویه سراسری (شبانه وروزانه). حالا با پیام نور و…. معلومه دانشگاه ازادم ظرفیتشو می بره بالا. خود اساتید دانشگاه های دولتی هم مدرک ازاد رو بالاتر از پیام نور می دونن. پردیسا اصلا شبیه دانشگاه هست فقط کلی خیابونو اشغال کرده وکل خیابونا شده پارکینک/رقابت کاذب با دانشگاه ازاد نتیجش همینه

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۳:۰۴ ب٫ظ

ساختمان یا متراژ یا مساحت دانشگاه مهم نیست همانطوری که خدمت شما گفتم استاد و میزان تعداد دانشجو حداکثر ۵ تفر در کلاس مهمه که این مهم در پردیسها و شبانه و پیام نور کامل رعایت می شود ولی در آزاد خیر.

مجید
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۳:۰۱ ب٫ظ

سلام.
ببخشید کدوم استاد؟ برو یه امار بگیر ببین بیشترین امار قبولی ارشد دولتی از کدوم دانشگاه هسن

حسین/
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۱۷ ب٫ظ

من ازاد ارشد خوندم . با رتبه ۱۸۰ ازمون تستی هم پردیس دانشگاه تهران هم علامه هم بهشتی و تربیت مدرس قبول شدم. لطفا نگید سطح پردیس بالاتره چون این طور نیست به نظر من اصلا دانشگاه نیست یه نمونش پردیس بهشتی تو اکباتان که فکر کنم یه سری اپارتمان بوده کردن دانشگاه .

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  حسین/

اول استاد مهم است شما می خواهید فردا بگویید استاد من فلان پروفسور برجسته کشور بوده است
دوم تعداد دانشجویان در کلاس.

زینب
آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۱:۴۱ ق٫ظ
پاسخ به  علی

شیمی دانشگاه بابلسر۱۴نفرسال۹۲

sadra
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق٫ظ

دوستانی که از دانشگاه آزاد بد میگند، من هم موافقم ولی شده یک بار به نحوه پذیرش پردیس ها هم نگاهی بیاندازند؟ پردیس تربیت مدرس، پردیس شهید بهشتی، پردیس دانشگاه تهران و .. ظرف چند سال اخیر دانشجویانی پذیرش کرده (با امتحان داخلی و صوری شما بخوان بدون آزمون).
باز هزار رحمت به دانشگاه آزاد. حداقل امتحانی میگره .
آدم می شناسم ضرایب را منفی زده و ادعا می کنه مدرک از دانشگاه تهران داره.
حداقل دانشگاه آزاد از اولش هم ادعایی نداشته که دانشجوی نخبه می گرفته ولی دیگه تهران و تربیت مدرس و.. دیگه چرا.

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  sadra

تعجب می کنم مگر شما دفترچه انتخاب رشته را نخوندی کلا ظرفیتها پردیسها ۲ یا ۳ یا ۵ نفر است
خودشون هم آزمون داخلی برگزار کنند ظرفیتها محدود است.

sadr
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقای عزیز شاید اطلاع نداشته باشید که معمولا پردیس های پولی دانشگاه های سراسری علاوه پذیرش دانشجو از طریق آزمون ، به روش حضوری نیز دانشجو می پذیرند .
مدرک مستدل هم در سایت phdtest.ir هم اکنون موجود است !

علی
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۳:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  sadr

آن هم حساب کتاب دارد معمولا ۲ یا۳ نفر بدون آزمون هم بیشتر نمی پذیرند.

ر
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۵:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دانشگاه پردیس اضفهان ۳۰ تا گرفته توی رشته های فنی ۲یا ۳ نفر که میگی ظاهر سازیه برادر

sam
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۷:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

پردیس شهید بهشتی ۵۰ نفر مهر ۹۲ در مقطع ارشد در رشته حسابداری پذیرش داشت .حداقل نصف اینا می خواهند دکتری بخونند یا نه؟پس احتمالا امسال پذیرش دکتری داره برا این دانشجوهاش.

ر
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۵:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان کدرشته‌های بدون مجوز دانشگاه آزاد اسلامی نگران نباشند؛ مشکل این رشته‌ها از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مشکل رشته های غیرمجاز دانشگاه آزاد از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود و دانشجویان نگران مدرکشان نباشند.

وی همچنین در رابطه با طرح سنجش و پذیرش آموزش عالی نیز گفت: این طرح را نمایندگان مجلس ارائه کردند که کلیت آن تصویب شده و مواردی از سوی وزارت علوم پیشنهاد شده که در زمینه جامعیت بخشیدن به پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

وی افزود: بعید است که این طرح تبعات منفی داشته باشد ولی بحث اصلی این است که سنجش و ارزیابی به طور جامع و کامل انجام شود که هم سوابق تحصیلی مدنظر باشد و هم نتایج آزمون‌ها.

وزیر علوم در رابطه با طرح حذف برخی واحدهای پیام نور و غیرانتفاعی گفت: این یک نظر بوده که از سوی نمایندگان مجلس ارائه شده و هنوز تکمیل نشده است. علی اقا بخون تموم مدارک ضادر میشه بله حالا هی یا تخریب کن دوستان نگران نباشین مدارک با نظر وزارت خانه تصویب میشه و البته صادر

سامان
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۲:۰۴ ب٫ظ

دوستان خواهشا دانشگاه ازاد و سراسری را با هم مقایسه نکنیداهداف انها کاملا متفاوت هستند، دانشگاه ازاد بیشتر هدفش درامد زایی هست که به هدفشم میرسه(علنا میگه هدف از تاسیس دانشگاه ازاد ممانعت از خروج ارز هستش! تا که دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور دارند در داخل جذبشون کنیم!) دانشگاه دولتی هذفش اموزش و تحقیقه که اونم به هدفش میرسه!

بهار
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۶:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  سامان

خیلی از رشته ها محدودن.همون درسو با همان اساتید و همان سیلابس تدریس میشه.فقطم یک جا داره تعدادم زیر۱۰تا…..اما برخی رشته ها مثل حسابداری اینا واقعا آزاد شلوغش کرده..

جواد
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۶:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  سامان

اشتباه نکنید قبولی در دانشگاه های معتبر خارج از روزانه ما هم سختر است.
آنهایی که غیر معتبرتر معمولا توسط وزارت علوم تایید نمی شوند
ثانیا تحصیل در خارج خیلی گران است
ثالثا نمی شود سیستم آموزشی یک کشور را برای اینکه تعدادی خارج می شوند را ویران کرد
رابعا خوب است سالی چند هزار نفر برای کسب علم خارج هم بروند
از همه مهمتر بحث زبان است کسی که خارج می رود باید زبان بسیار قوی داشته باشد.

زمین شناسی اقتصادی ۲
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۷:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  سامان

به نطر من که هم دولتی خوندم هم ازاد هر دو در یک سطح هستند تازه چون دانشحویان ازاد دارن هزینه میکنند واقعا درس میخونند که نخوانددوباره هزینه کنند ولی دولتی هزینه را دولت میده امار قبولی فوق لیسانس و دکتری را نگاه کنید فارغ التحصیلان ازاد بیستر در مقاطع دکتری و فوق قبول میشن حتی امار مقاله های ای اس ای هم گواه این مسله است

محمد
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۹:۴۸ ق٫ظ

من ۴ سال است که هم توی دانشگاه آزاد تدریس می کنم و هم دانشگاه دولتی. اصلا اینطور نیست که شما می فرمایین. دانشجوهای دانشگاه آزاد اصلا قبل قیاس با دانشجوهای دولتی نیستن. نمی خوام وارد جزئیات بشم و …

فارغ التحصیل ارشد بدون مجوز واعتبار
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب٫ظ

هزینه این دعوا ها و سو مدیریت ها رو من دانشجوو فارغ التحصیل می دهم .

جواد
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

شاید روزی تمام دانشگاه ها مثل خارج پولی بشود
اما ظرفیتها باید محدود و کلاسها باید با کیفیت باشند
هر کاری دکتری حداکثر حداکثر۵ و ارشد ۲۰ نفر باشد اساتید دکتری استاد تمام و اساتید ارشد دانشیار باشند
استاد پروازی نیاشد هیات علمی همان دانشگاه باشد و هم و غمش دانشجویان همان دانشگاه باشند.

محمد
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  جواد

ارشد ۲۰ نفر؟؟ چه خبره؟ حداکثر ۱۰ نفر باشه. ما دوران ارشد ۷ نفر یودیم؟، ۴ نفر روزانه و ۳ نفر شبانه.

جواد
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

دوست عزیز اگر اینطور باشه که خیلی عالیه ولی …

دانشجوی دکتری فقه و مبانی دانشگاه ازاد دامغان
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۳:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

دوست عزیز
بنده با اینکه سال دوم دانشجوی دکتری هستم اما معتقدم باید درب دانشگاهها را به روی همه باز کرد تا هر کس مشتاق علم است به خاطر محدودیت ظرفیت از تحصیل باز نمانداما از طرف دیگر معتقدم تنها کسانی بتوانند عضو هیات علمی یا مشاغل مشابه شوند که در دوره خود معدل عالی رساله عالی مقالات علمی پژوهشی متعدد کنفرانس های داخلی و خارجی و تالیف و ترجمه و مقاله ای اس ای و مسلط به یک زبان خارجی دوم و مسلط به کامپیوتر باشند آن گاه هر کس این شرایط را داشت بدون هیچ محدودیتی در پذیرش جذب دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی شود
پس تحصیل یک چیز است اما دستیابی به شغل مناسب مساله دیگری است

علی
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۸:۲۷ ب٫ظ

باید به کسانی آخرین مدرک تحصیلی داده شود که لیاقت آن را داشته باشند.

محمد
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۸:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  علی

موافقم.

زمین شناسی اقتصادی ۲
آذر ۱۶, ۱۳۹۴ ۷:۴۰ ق٫ظ

افرین دقیقا نظر من همینه

منطق
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۸:۴۳ ق٫ظ

شهریه پردیس بیشتراز آزاده برای کارشناسی ارشد تربیت مدرس ماده میلیون هشتصد هزار تومان برای دوترم یکجا دادیم وگرنه ثبت نام انجام نمی شد وزمانی که آزادقبول شدیم وانصراف دادیم ۵۰درصدپس دادن بااین که یکماه هم از شروع کلاس نگذشته بود درصورتی که درآزاددر همان رشته با یک میلیون هشتصد برای یک ترم ثبت نام کردیم

پریسا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۹:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  منطق

شما تربیت مدرس رو با آزاد مقایسه میکنی؟؟!!!!؟؟!!!!!!!!

متینا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  پریسا

واقعا،ازاد خیای بهتره،مسلمه.

صبا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  متینا

موافقم آزاد گل ……………..هههه.

مینا
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۵:۴۱ ب٫ظ

سلام به همگی
کاملن با نظر اون دوستمون موافقم که مشکل رو باید از پایه حل کرد
اگر میزان پذیرش دوره ارشد رو کم و سختگیری رو در دوره ارشد افزایش بدیم… اینجا به مشکل نمبخوریم.
من دانشجوی دکترا ی دانشگاه شیرازم و از این بابت سپاسگزار خداوند و تلاش های خودمم. به هیچ وجه هم نمیخوام دانشجویان دانشگاه های ازاد یا پردیس رو زیر سوال ببرم.
حرف سر سیستم هست… ما با ادمها که دشمنی نداریم.
شیوه ی پذیرش دانشجوی پولی در پردیس ها و کم و بیش همین حالت در دانشگاه ازاد به وضع ناخوشایندی منجر خواهد شد.
کاش لااقل وقتی از روی دست دانشگاه های خارجی کپی برداری میکردیم این رو هم در نظر میگرفتیم که شاید اونجا گرفتن پذیرش در دوره های مختلف درسی راحت باشه اما طی کردن دوره و فارغ التحصیل شدن یک همت واقعی و تلاش برای تبدیل شدن به یک متخصص رو میطلبه, نه اینکه در کشور ما ورود به دوره دکترا به ویژه در دانشگاه های دولتی بسیار بسیار سخت و خروج از اون امری سهل الوصوله.
بهتره بجای دعوا کردن به فکر اینده ی کشور باشیم

حسین/به جواد
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۵:۱۷ ب٫ظ

سوالات کنکور ازاد غلط نیستند . ممکن است توشون جوابای اختلافی باشه ولی غلط توش نیست

مجید
آذر ۱۷, ۱۳۹۴ ۳:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  حسین/به جواد

سلام،
من سال ۸۹ دکتری ازاد امتحان دادم برای یه درس اشتباهی سوال داده بودن. یعنی به درس ۲ تا سوال داشت یک درس اصلا سوالی ندادن. اون زمان تشریحی بود و هر درس ۵ یا ۶ تا سوال تشریحی داشت

محمد
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۰۸ ب٫ظ

فکر نمی کنید که ابتدا باید مجوزهای پردیس ها بررسی شود ، امیدوارم هر چه بهتر سازمان بازرسی مورد بررسی قرار دهد !

حسین/به جواد
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۲:۳۵ ب٫ظ

این که تعدادو جمع بزنید بگید سراسری بهتره که ملاک نیست. خود دانشگاه سراسری این بلا رو سر دکتری اورد. ازاد که از قبل بود .سراسری نباید می اومد پردیس دکتری می گرفت یا پیام نور و…/ پیام نور و پردیس وعلمی کاربردی و.. رو کی ایجاد کرد ؟

صبا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  حسین/به جواد

آفرین خیلی خوب گفتین.

جواد به منطق
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۲:۲۲ ب٫ظ

در پردیسها دولتی و شبانه
۱. اساتید همان اساتید روزانه و بیشتر استاد تمام هستند
۲. کلاسها حداکثر ۷ نفر دانشجو دارند و حتی ۵ یا ۳ نفر دانشجو بیشتر ندارند
۳. هزینه کمتر از آزاد است در رشته علوم انسانی ۵۴ ملیون است
به دفترچه انتخاب رشته مراجعه فرمائید.

حدیث
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  جواد به منطق

اطلاعاتتون اشتباست قیمتها خیلی هم بالاتره،برید همین الان اطلاعیه جدید رو بخونید بعد

جواد حسابداری
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۲:۰۵ ب٫ظ

پارسال کل پذیرش حسابداری در دانشگاه های دولتی شامل روزانه شبانه پردیس و پیام نور ۵۰ نفر هم نمی شود ولی آزاد ۵۰۰
پذیرش داشت

حدیث
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۱۶ ب٫ظ

فعلا که پردیسام شروع کردن حتی از بهمن….

حدیث
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۳۹ ب٫ظ

از وزرات علوم خواهشمندیم اگر میخواد واقعا کاری بکنه،بره جلوی ظرفیت کارشناسی ارشد رو بگیره دیگه الان همه میدونن مشکل کجاست،مشکل رو از سطوح پایین حل میکنن میرن بالا نه از بالا به پایین.

حمید
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۲:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  حدیث

اگر ارشد حتی بدون کنکور شود هم زیاد مشکل خاصی پیش نمیاد هر چند که این کار هم کاملا اشتباه است
ولی با توجه به اینکه مدرک دکتری آخرین مدرک تحصیلی است باید واقعا ورود به این مقطع اگر نگوییم خیلی سخت واقعا ساده نباشد زیرا اعتباز و نثیت علمی کشور است.
ولی متاسفانه دو سال است که دکتری آزاد عملا بدون کنکور شده است.

دکتر
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  حمید

شما خودتون ایا در این پذیرش عملا بدون کنکور پذیرفته شدین؟

حدیث
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر

دانشگاه ازاد کنکور فوق العاده سختی داره حتی بدون کنکور و با شرط معدلشم کسی قبول نمیشه کجای کاری شما،

ارسلان
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۸:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  حدیث

دوست بنده رشته حسابداری با معدل ۱۷.۵ و با دو مقاله کنفرانسی بدون ازمون قبول شد شما کجای کاری؟

پریسا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۹:۳۶ ق٫ظ
پاسخ به  حدیث

:) فوق العاده سخت؟؟!!! آزاد؟؟!!!! :)

متینا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  حدیث

پریسا خانم نکنه پردیس سخته

صبا
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۱:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر

من قبول شدم و الانم آزاد می خونم. ولی همون سراسری هم رتبه آورده بودم. رفتم مصاحبه اونم روزانه. نمی گم که پز بدم فقط بدونین اونایی که آزاد می خونن بی سواد نیستن.
ولی …….قبول نشدم. رتبم پایین نبودا!!!!!!

فرهاد
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۸:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  حمید

اگه به گفته جنالعالی دکترای آزاد عملا بدون کنکور شده است پس چرا من پس از ۴ سال یعنی ۴ بار شرکت و مصاحبه آن هنوز پذیرفته نشده ام ،متاسفانه افراد به راحتی به خود اجازه میدهند بی پایه و اساس ادعاهایی رو مطرح کنند و هرگونه تهمتی رو به نظام دانشگاه آزاد وارد کنند که دور از انصاف است.

سامان
آذر ۱۵, ۱۳۹۴ ۲:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  فرهاد

چون شما نمیخونین!!!! من امسال رتبه دانشگاه ازادم شد نه، علوم تحقیقات قبول شدم ولی نرفتم.

منطق
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب٫ظ

وزارت علوم دلیل مخالفتش جذب دانشجوبرای پردیسهای دانشگاه سراسریه که دانشگاه آزادرومیکوبه درحالی که دانشگاه آزادهم شهریه اش کمتر هم معتبرتره بااین کارمردم جذب پردیسها نمیشن پس بهتراین برخوردها وزارت علوم تموم بشه وبه توافق برسن

سینا
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  منطق

افرین دقیقا همینطوره

حسین
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ق٫ظ

این چه وضعیتی وزارت علوم در اورده ؟اون از وضعیت دکتری که غیر استانداره ویه عالمه درسو اوردن تو ازمونی که می گن نمره نداره . اینم از وضعیت کد رشته های دانشگاه ازاد

سینا
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  حسین

موافقم

سینا
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

رشته ها نصویب شده رفته الانم تو تکمیل ظرفیت دکتری داره دانشجو میگیره،اینا هی میان خبر تکراری میدن