چراغ روشن تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
خبرگزاری ایسنا در مطلب اخیر خود به بررسی توسعه دورههای تحصیـلات تکمیلی در دانشگـاه آزاد اسلامی پرداخته است.
به گزارش ایسنا، بیست و نهم شهریورماه سال 93 فرمان شش مادهای سیاستهای کلی علم و فناوری در حالی از سوی رهبر معظم انقلاب به روسای قوا و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد که اصلاح نظام پذیرش دانشجو و توجه ویژه به استعداد و علاقمندی دانشجویان در انتخاب رشته تحصیلی و افزایش ورود دانشجویان به دورههای تحصیلات تکمیلی از سرفصلهای مهم آن بود.
در سیاستهای کلی علم و فناوری علاوه بر توسعه تحصیلات تکمیلی بر ضرورت «جهاد مستمر علمی»، «بهینه سازی عملکرد و ساختار نظام آموزشی و تحقیقاتی کشور»، «حاکمیت مبانی، ارزشها، اخلاق و موازین اسلامی در نظام آموزش عالی»، «تقویت عزم ملی و افزایش درک اجتماعی نسبت به اهمیت توسعه علم و فناوری»، «ایجاد تحول در ارتباط میان نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری با سایر بخشها»و «گسترش همکاری و تعامل فعال، سازنده و الهام بخش در حوزه علم و فناوری با سایر کشورها و مراکز علمی و فنی معتبر منطقهای و جهانی بویژه جهان اسلام همراه با تحکیم استقلال کشور » تاکید شده بود.
در میان دانشگاههای کشور، دانشگاه آزاد اسلامی که نیمی از بار آموزش عالی کشور را بردوش دارد، توسعه تحصیلات تکمیلی را همچون سایر دانشگاه های بزرگ کشور با هدف گسترش مرزهای دانش، جلوگیری از مهاجرت دانشجویان و خروج ارز از کشور به صورت ویژه در دستورکار خود قرار داد و آنطور که دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی میگوید: از همان روزهای نخست تصدی پست ریاست دانشگاه، پیگیری جدی برای به نتیجه رساندن این مهم در دانشگاه را آغاز کرده بود.
در راستای اجرایی شدن سند 6 ماده ای علم و فناوری، آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی نیز بر رشد و توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و بویژه دانشگاه آزاد تاکید داشته و در یکی از سخنرانی های خود درباره توسعه تحصیلات تکمیلی و ضرورت آن در دانشگاه آزاد، گفته بود: « در دوران جدید در تمامی حوزه ها و رشته ورود خواهیم کرد و با توسعه تحصیلات تکمیلی در تمامی حوزه های دانش بنیان حضور خواهیم داشت و این حضور تنها به تهیه و نگارش مقالات علمی منجر نخواهد شد زیرا هدف ما حرکت به سوی علوم کاربردی است تا تحقیقات علمی ما زندگی ایرانیان را تغییر دهد. توسعه تحصیلات تکمیلی نیز که بنا به نیاز امروز جامعه ما بوده و با مجوز وزارت علوم انجام شده است در راستای اسناد بالادستی و حرکت در مسیر علوم و فنون جدید انجام شده است.»
میرزاده رییس دانشگاه آزاد نیز معتقد بود: طرح توسعه کیفی دانشگاه آزاد به دلیل نیازی بود که در کشور به ایجاد ظرفیت و بستر در مقاطع تحصیلات تکمیلی احساس میشد، در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان پشت کنکور کارشناسی ارشد و دکتری متوقف میشوند و به همین دلیل ما به این نتیجه رسیدیم که باید در این زمینه ظرفیتسازی کرده و دانشجوی بیشتری را پذیرش کنیم.
وی به برخی انتقادها و نگرانیها درباره کیفیت دوره های تحصیلات تکمیلی نیز توضیح داده و عنوان کرده بود: برخی میخواهند بگویند ما کار بیکیفیت ارائه میکنیم در حالی که تمام امور در دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب قانون و بر مبنای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و هرگونه افزایش ظرفیتی نیز بر مبنای مصوبات شورای گسترش آموزش عالی در وزارت علوم بوده است با اینحال چون در خصوص مقاطع تحصیلات تکمیلی در کشور ضرورت وجود دارد، دانشگاه آزاد پیشقدم شد تا دانشجویان بیشتری در داخل کشور به ادامه تحصیل پرداخته و جذب دانشگاههای درجه دو و سه کشورهای همسایه نشوند.
میرزاده همچنین حدود دو ماه پس از ابلاغ این سیاست ها در سخنانی دیگر به اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی اشاره کرده و افزوده بود:«دانشگاه بر اساس برنامه مصوب باید تا پایان سال 94، 530 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی داشته باشد، ما در دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر به این عدد نزدیک شده ایم و اگر واحدهای دانشگاهی همکاری کنند و ابزار کار را مهیا کنند می توانیم به این عدد برسیم. اگر می خواهیم دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی منطقه ای و جهانی سرآمد باشد راهی جز توسعه تحصیلات تکمیلی نداریم.
حدود 1.5 سال از ابلاغ سیاست های کلی علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری گذشته است، دانشگاه آزاد با اتکا به واحدهای دانشگاهی که در اقصی نقاط کشور دارد، تلاش دارد که ظرفیت بهره مندی از تحصیلات تکمیلی را در بسیاری مراکز و نقاط مختلف کشور تسهیل کند و همانطور که پیشتر گفته شد توزیع عادلانه تحصیلات تکمیلی در کشور علاوه بر اینکه از روند مهاجرت جلوگیری می کند، فرصت مناسبی نیز برای متقاضیان ایجاد کرده تا با حضور مراکز استان و حتی شهرهای خود امکان ادامه تحصیل را بیابند.
سلام.قبول شدم.خدا کنه مثل دفعه قبل نشه.
سلام کسی خبرداره که دوباره درخواست جابه جایی برا دکتری اعلام میشه یا نه؟
ما مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه آزاد واحد اردبیل (علوم تحقیقات) گرفتیم و سازمان برای اعمال در حکم کارگزینی از وزارت علوم استعلام کرده اند جواب منفی است.
کلی هزینه کردیم وقت گذاشتیم الان میگویند مدرک معتبر نیست! چرا کسی پاسخگو نیست؟
تکمیل ظرفیت هردانشگاه۱۸ نفره وبرا هررشته نهایتا۵یا۶ مرکزهستش که نهایت میشه۱۰۰ نفربراهررشته وبایدرتبه شماازاخرین فردقبولی توکارنامتون۱۰۰ وحداکثر۱۵۰ تافاصله داشته باشن
کلاس دکتری نیاید بیشتر ۵ نفر باشد
زیرا کلاس دوره دکتری است و بایستی به صورت اکتیو و کارآمد باشد.
اینا همش در حد حرفه و حدس و گمان. دوست من رتبه اش ۴۰ تا فاصله داشت تا اخرین نفر تکمیل قبول نشد . من هم ۷۰ تا که قبول نشدم.
لطفا با کنکور سخت فنی مهندسی امسال ظرفیتها رو افزایش بدین.
آخه چرا نتایج تمیل ظرفیت رو نمیدن؟! خودشون خسته نشدن تا کی باید منتظر باشیم دیگه
تمام زندگیمون رو هواس
تغییر سهم مصاحبه و نمره کتبی آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد بازنگری آیین نامه آزمون جامع دکتری تخصصی این دانشگاه گفت: در این آیین نامه میزان تاثیر آزمون کتبی و مصاحبه تغییر خواهد کرد. فرهاد حسین زاده لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در بازنگری این آیین نامه موضوع میزان تاثیر آزمون کتبی و مصاحبه در دست بررسی است که پیش بینی می شود میزان تاثیر آزمون کتبی ۵۰ درصد و مصاحبه نیز ۵۰ درصد است. وی عنوان کرد: در گذشته میزان تاثیر آزمون کتبی در آزمون جامع دکتری تخصصی دانشجویان این دانشگاه ۷۰ درصد و میزان تاثیر مصاحبه ۳۰ درصد بوده است. معاون آموزشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: طبق بازنگری صورت گرفته و موافقت هیات رئیسه درصورتی که دانشجو بتواند ۸۰ درصد حد نصاب نمره قبولی زبان یکی از آزمون های مورد قبول دانشگاه را برای امتحان جامع کسب کند اجازه حضور در این امتحان به صورت مشروط به وی داده می شود. حسین زاده لطفی تاکید کرد: بنابراین دانشجو باید قبل از دفاع پایان نامه خود نمره قبولی زبان را در یکی از آزمون های مورد قبول دانشگاه کسب و به دانشگاه ارائه کند. وی عنوان کرد: این روند به عنوان کمکی به تمامی دانشجویان دوره دکتری این دانشگاه بشمار می رود. معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: در بازنگری این آیین نامه موضوع حق الزحمه اساتید راهنما و داوران نیز بررسی مجدد شده است. حسین زاده لطفی اظهار داشت: بازنگری آیین نامه آزمون جامع دکتری تخصصی این دانشگاه طی دو هفته آینده نهایی می شود و پس… ادامه نظر»
با سلام.توجه دوستان رو به مطالب زیر که موثق و با رایزنی با مرکز سنجش ازاد گرفتم جلب میکنم..
اولا به صحبتهای کارشناسای ۰۲۱۴۷۴۳ اصلا توجه نکنین چون درست نیست.دوما نتایج انشاالله تا اخر هفته یا اوایل هفته بعد اعلام میشه..سوما این واحدهایی که تو تکمیل ظرفیت اعلام شده تو دفترچه ۹۴ اکثرشون نبوده و چون اصلا دانشجو ندارن لذا تعداد بیشتری میگیرن.چهارما دانشگاه الکترونیکی چون یهو وارد پذیرش شده در حال زیرساخت هستن و رایزنی و تعداد دو الی سه برابر و یا حتی بیشتر از ظرفیتحضوری دانشجو میگیره…پنجما مصاحبه از دانشجوهای قبلی دوباره گرفته میشه چون به واحد تفویض اختیار شده و متمرکز نیست…من الان با رایزنی با مسیولا سنجش دانشگاه ازاد این مطالب را موثق در اختیار شما گذاشتم.شاد و سربلندباش
ممنونم
تکمیل ظرفیت قراره هفته اول اسفند اعلام بشه
چرا هیچ کسی جواب نمیده واسه تکمیل ظرفیت خوب ادم تکلیفشو بدونه
دوستان نتایج تکمیل ظرفیت کی میاد ؟
دانشگاه آزاد از اول روی موج نسل انفجار جمعیت سوار شد و هنوزم سواره، الان این نسل در مقطع تحصیلات تکمیلیند، اینا که درسشون تموم بشه، کار دانشگاه آزاد برای جذب دانشجو خیلی مشکل میشه.
بببحشید نتایج تکمیل ظرفیت بهمن کی اعلام میشه
سلام ببخشید کی میدونه جواب تکمیل ظرفیت بهمن کی اعلام میشه
بچه ها من تقریبا تمام واحدها رو از نظر اساتید بررسی کردم جز علوم و تحقیقات و خوراسگان اصفهان، هیچکدومشون از حیث استاد زیاد غنی نیستند.در این دو دانشگاه اکثر اساتیدشون از دانشگاههای دولتی تهران و یا در خوراسگان از دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان هستند.
واقعا عجیبه چطور دانشگاه آزاد بدون کسب مجوز در ابتدای کار اقدام به جذب دانشجو، آن هم در مقطع دکتری می کند.
مدیریت محترم سایت دوستان محترم
با سلام و ادب
با توجه به اینکه امتحان جامع را انتخاب کرده ا یم و موفق به کسب حد نصاب زبانEPT نشده ایم آیا برای ترم جدید باید شهریه کامل بدهیم یا ۲۵ درصد شهریه را بپردازیم
ظاهرا بخشنامه ای مبنی بر پرداخت ۲۵ درصدی شهریه در این مورد وجود دارد عزیزانی که از این بخشنامه اطلاعی دارند خواهش میکنیم مساعدت فرمایند
به ما که گفتن کسایی که زبان رو نمره نگرفتن جامع رو انتخاب نکنن هر وقت نمره زبان گرفتن بعد می تونن انتخاب کنن پس تا زمانی که نمره زبان نگرفتید نیازی به پرداخت شهریه نیست
سلام دوستان، به نظر شما تو بدون آزمون آزاد بعد از علوم و تحقیقات، انتخاب دوم تهران مرکز بزنم یا تهران جنوب؟ از نظر برند و جایگاه کدوم بهتره؟ (جفتشونم بدون مجوزه در رشته من در حال حاضر). رشته من برق هست.
من به هوای اینکه تهران عالیه تهران مرکز زدم ولی از نظر استاد و امکانات تفاوت آنچنانی بین مراکز استان و تهران ندیدم حداقل تو رشته خودم. و پشیمونم که شهر خودمو نزدم. البته تو رشته های دیگه اطلاعی ندارم رشته منم کامپیوتره
من اول ع و ت رو زدم برای انتخاب دوم هر دوشون در رشته ما هم دقیقا همینی که میگین درباره اش صادقه یعنی از نظر استاد و امکانات با ع و ت قابل قیاس نیست. برای همین میخوام بدونم حداقل از نظر جایگاه اونیکه بهتر اول بزنم؟!
الان شما مرکز هستید؟ دانشکده مهندسی اش چطوره؟
منکه ازش فراریم خوشم نیومد نه از رفتار کارکنانش نه استاداش. البته نظر شخصیه شاید شما یا سایر دوستان خوششون بیاد. اگه تهران هستین یکم بالاتر از چهار راه پونک بلوار امام حسن ساختمان نیایش هست یه سر بزنید گروه برق طبقه۵ . سایتشم چک کنید اسم اساتید هستن. هر چند از رو اسم نمیشه تشخیص داد.
بنظرم با توجه به اینکه مصاحبه در اولویت اول برگزار خواهد شد اگه دانشگاه خاصی از استادا آشنان اونجارو بزن. پارسال کل مصاحبه ها ع ت بود بخاطر اون دانشجو خودشون مخصوصا تو بدون آزمون برمیدارن. و امثال ماها با اینکه امتیاز خوبی میاریم تو اولویت۲ به بعد قبول میشیم. بعد علوم تحقیقات اگه اهل تهرانی نگا کن کدوم دانشگاه حداقل یدونه دانشیار تو رشتتون داره اونو بزن. اگه اهل تهران نیستی بنظر من نزدیک ترین جا به محل سکونت رو بزن
من جوگیر شدم تهران زدم الان هم راه دوره هم خرج رفت امد بالاس واقعا کمر شکنه اولش میگفتم جور میشه ولی متاسفانه خیلی فشار میاره
متاسفانه این واحدهای غیر ع و ت تهران خیلی با این واحد از نظر کیفی فاصله دارند بخصوص در تحصیلات تکمیلی. انگار فقط برای رفع نیاز انبوه پایتخت نشینان تاسیس شدند. از نظر استادی هم من نگاه کردم مرکز رو واقعا تو رشته من خیلی فقیره ازین حیث.
از طرفی هر واحدی هم نمیشه رفت دکتری گرفت، به چه قیمت و به چه امیدی؟ حداقل باید یه وجهه ای داشته باشه نمیشه فلان دانشگاه شهرستان دورافتاده که نه امکانات سخت افزاری داره نه نرم افزاری و نه مجوزی بری صرفا بخاظر اینکه شهر خودته یا نزدیک به شهر خودته!
امیدوارم بتونی جا به جایی بگیری به جایی که راحت تری.
سلام دوست عزیز شما اهل کدام شهرید منم کامپیوترم
خب شما باید ، علوم تحقیقات تهران ، را انتخاب مى کردید تا تفاوت بسیارى که از نظر استاد و امکانات هست رو ، مى دیدید . بسیارى از اساتید واحد علوم تحقیقات تهران ، اساتید مدعو از دانشگاه تهران و بهشتى و علامه و…هستند.
چون مجوز نداره هیچ کدوم
دوست عزیز تهران مرکز اعتبارش بالا تره
نتایج تکمیل ظرفیت بهمن کی اعلام می شود
چرا میگید فارغ التحصیل بیکار ، ما درس نخونیم فقط بخاطر اینکه کار نیست! پس سخن خدا چی ؟؟ک تو قرانش توی سوره ی زمر میگه، ایا کسانی که میدانند با کسانی که نمیدانند برابرند؟ و سخن پیامبر گرامی که میگه ز گهواره تا گور دانش بجوی.. امیدوارم راه ورود به دانشگاه بسیار راحت بشه و دانشجو توی دانشگاه تربیت بشه و بیرون اومدنش سخت بشه ، یعنی تا درس و یاد نگیره بهش مدرک ندن..
گفته دانش بجو نه اینکه الکی با رتبه ضعیف آخرین مدرک تحصیلی را به دست آورد
بالاخره باید فرقی بین فراد درس خوان و دیگران باشه
تا ارشد اشکالی نداره ولی آخرین مدرک را نبایستی …
این چه حرفیه ؟ من معدلم ارشدم ۱۸ شده کلی درس خوندم تلاش کردم اما کنکورم و خوب ندادم ..پس درس خون نیسم؟ نباید دکتری رو ادامه بدم؟ رتبه چیه اخه؟ ۲ ماه میشینی میخونی حفظ میکنی همه چیزو.. ازمونتم خوب میدی. بعدشم که بعد از چند ماه همه چی از مخت میپره..شما انگار این مدلی دوس داری..
با احترام عارضم ؛ کسى که تو کنکور نتونه میانگین حتى ٣٠٪ بزنه ، یعنى ٣٠٪ رشتشو ندونه و بلد نباشه ، درس خون نیست و نباید دانشجو دکترى باشه.
بله با شما موافقم.
اما بنظر شما در واحد دور افتاده ای که در رشته ایکس فقط یک عضو هیئت علمی داره و تازه مهر مدرک دکتراش خوش شده، میشه به مرحله “میدانم” رسید؟
من مخالف افزایش ظرفیت نیستم. اما دانشگاه آزاد اول میبایست حداقل های دوره دکترا رو فراهم می کرد و بعد اقدام به پذیرش.
نتیجه اینکار دانشگاه آزاد بی اعتبار کردن تحصیل، بی انگیزه کردن مشتاقان تحصیل و بی ارزش کردن میل به دانستن هست که شما فرمودید
سلام دوستان
کسی می دونه آیا دانشگاه آزاد امکان حذف کد رشته انتخابی رو می ذاره یا نه؟
من زنگ زدم گفتن امکان ویرایش نیست.
کد واحد الکترونیکی رو به اشتباه جزو انتخابای اوب زدم و حالا نمی دونم باید چی کار کنم. یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟
آره تحصیلات تکمیلی رو توسعه بدین. قبلا با لیسانس بیکار بودیم الان نوبت ارشد و دکترای بیکار رسیده. حتما تا ۱۰ سال دیگه هم دانشگاه آزاد می خواد فوق دکترای رو گسترش بده. من نمیدونم اینااصلا از مملکت با این همه فارق التحصیل خبر ندارن یا . . .
پس این جواب واحد های بین الملل کی میاد ؟ مثلن قراره ورودی بهمن باشیم !
باور کنید مواظب این مجوز ها باشید
دوست من در یکی از بهترین دانشگاه ازاد ها ارشد گرفت ولی چون مجوز نداشت مدرکش فاقد اعتبار شناخته شده و بعد از فارغ التحصیلی بیکار نشسته و فرصت خیلی از کارها را از دست داده و من الان برای دکتری خیلی به این مسله اهمیت میدم و فقط مجوز دارها رو زدم
چون بعد این همه تلاش و هزینه اخرش بگن فاقد اعتبار خیلی خیلی ناراحت کننده میشه
دوستانی که درخواست جابجایی داده بودید لطفا شما هم با ۴۷۴۳ تماس بگیرید من امروز ۲ بار تماس گرفتم و هر دوبار گفتن که بررسی مجدد انجام خواهد شد ولی زمان اعلام نتایج مشخص نیس.
خدا کنه حرفشون صحت داشته باشه و بزودی خبرهای خوبی بشنویم.
سلام-واقعا…آخه من زنگ زدم گفت اصلا چنین چیزی نداریم…
من برا اینکه مطمین بشم دیروز۲بار زنگ زدم و بعد از اینکه اون اون خبر بررسی مجدد جاابجایی که تو سایتها هست رو براشون گفتم گفتن خبر صحت داره و بررسی مجدد انجام خواهد شد ولی زمان اعلام نتایج رو هنوز بهشون نگفته بودن
خواهش میکنیم ظرفیتها رو زیاد کنید
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ۱۴:۱۳۶۳۲ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از جذب ۱۱ هزار عضو هیات علمی جدید در این دانشگاه خبر داد و گفت: تا بهار سال آینده با جذب این تعداد عضو هیأت علمی دیگر رشته ناقصی نخواهیم داشت. دکتر حمید میرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تا شهریور سال ۹۵ فرصت دارد تا اگر رشته ای نقصی داشت، آن را برطرف کند. وی ادامه داد: خوشبختانه کار جذب بیش از ۱۱ هزار عضو هیات علمی جدید با درجه دکتری ظرف دو سال گذشته انجام شد که تا پایان سال جاری ۷۱۰۰ نفر و تا پایان بهار ۹۵ امر جذبشان قطعی می شود. از سوی دیگر حدود ۱۴ هزار و ۷۶۵ هیات علمی با درجه دکتری نیز به صورت تمام وقت در دانشگاه فعالیت می کنند. در این صورت تا پایان بهار آینده اعضای هیات علمی PH.D تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی به بالای ۲۵ هزار نفر خواهد رسید. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در حال حاضر نسبت استاد به دانشجو در کشور یک به ۶۹ است، این درحالیست که این نسبت در دانشگاه آزاد اسلامی یک بر ۴۷ است. وی ادامه داد: طبق برنامه آمایش دانشگاه آزاد اسلامی هدف ما این است که در پایان سال ۹۹ نسبت استاد به دانشجو را یک به ۳۷ و در سال ۱۴۰۴ این نسبت را به یک بر ۲۷ برسانیم که با استانداردهای آموزش عالی در سطح بین المللی معادل است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که… ادامه نظر»
آقای دکتر میرزاده توسعه تحصیلات تکمیلی خوبه به شرطی که مدارک معتبری دست دانشجویان بدهید . بنده سه سال هست که منتظر تایید اعتبارمدرکم توسط وزارت علوم هستم (سه سال پیش مدرکم توسط وزارت علوم فاقد اعتبار اعلام شد و دلیلش هم فاقد مجوز رشته محل بوده)