مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

توصیه وزارت علوم به دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در خارج

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مدیر کل دانش آموختگان خارج کشور توصیه کرد دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند حتما از دانشگاه های گروه الف (ممتاز) یا ب (خوب) پذیرش اخذ کنند.

محمد مهدوی در گفتگو با مهر درخصوص اینکه آیا آماری دارید که نشان دهد چند درصد از دانشجویان در دانشگاه های نامعتبر خارجی تحصیل می کنند گفت: ممکن است آمارهایی از تعداد کل دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های کشور خارج وجود داشته باشد، (اگرچه این آمار هم خیلی دقیق نیست زیرا صرفا دانشجویانی را پوشش می دهد که به هر دلیل از جمله گرفتن ارز، در سازمان دانشجویی دارای پرونده هستند) ولی در مورد دانشجویانی که در دانشگاه های نامعتبر تحصیل می کنند آماری در دست نیست.

وی درباره نکاتی که دانشجویان باید قبل از ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور مد نظر قرار دهند، گفت: مهمترین نکته ای که در این زمینه باید مورد توجه دانشجویان قرار گیرد این است که اصولا تعامل علمی با جهان خارج و حضور در دانشگاه های خارجی می تواند زمینه بسیار مناسبی باشد تا از یک سو دانشجویان ایرانی بتوانند به عنوان سفیران کشور جمهوری اسلامی نسبت به معرفی علمی و فرهنگی کشور عمل کنند و از سوی دیگر با کسب دانش و تکنولوژی در دانشگاه های خارج دستاوردهای نو در زمینه های علمی را به کشور بازگردانند.

مدیر کل دانش آموختگان خارج از کشور خاطرنشان کرد: بدیهی است که این مهم وقتی می تواند تحقق یابد که دانشگاه خارجی محل تحصیل ظرفیت های علمی لازم را برای رشد علمی دانشجویان داشته باشد یعنی به صورت شفاف توصیه این است که دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی را دارند دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب کنند که سطح علمی آن یا از سطح علمی دانشگاه های کشور بالاتر یا حداقل در حد سطح علمی دانشگاه های داخل باشند.

وی ادامه داد: این موضوعی است که در تمامی عرصه ها و به ویژه در عرصه علم و دانش باید مورد توجه واقع شود. یعنی اگر ورود کالاهای بدون کیفیت خارجی را به داخل کشور به خصوص اگر تولید داخلی آن کالا را در کشور داشته باشیم مخالف منافع ملی می دانیم این موضوع در مورد مباحث علمی باید با شدت و حدت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

مهدوی ادامه داد: بنابراین تاکید می کنم مهمترین توصیه به دانشجویان که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند این است که تلاش کنند حتما در یکی از دانشگاه های گروه الف (ممتاز) یا ب (خوب) از لیست موجود در سایت اداره کل دانش آموختگان پذیرش اخذ کنند.

وی افزود: بدیهی است توجه به این توصیه و اطلاع رسانی های دیگری که روی سایت در خصوص ضوابط و مقررات موجود است موجب می شود که مدارک این دانشجویان نیز پس از بازگشت به کشور به راحتی مورد تایید قرار گیرد و کشور بتواند از دانش و توانایی هایی که آنها کسب کرده اند، بهره ببرد

ثبت‌نام
باخبرم کن!

25 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شوکا
مهر ۷, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ق٫ظ

منظورم اخذ بورس تحصیلی هست

شوکا
مهر ۷, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۰ ق٫ظ

دوستان ممکن راهنمایی کنید شرایط و روند درخواست برای تحصیل در خارج در مقطع دکتری به چه صورت من مهندسی محیط زیست خوندم
ممنون میشم راهنماییم کنید

علی-در خصوص تجربه زندگی در خارج از کشور برای دوستان عزیز
تیر ۳, ۱۳۹۵ ۱:۴۴ ب٫ظ

تحصیل در خارج روحیه خاص خود را میطلبد بنده در دانشگاه بروکسل موفق به اخذ پذیرش(full scholarship)در رشته مهندسی مکانیک شدم اما به محض ورود به شهر بروکسل به لحاظ روحی بسیار ضعیف شدم و الان تصمیم دارم تحصیلات خود را رها کرده و بازگردم.

محسن
آبان ۵, ۱۳۹۵ ۹:۱۷ ق٫ظ

سلام آقا علی.من یه چند تا سوال داشتم.میشه لطف کنید جواب بدید.

agah
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۲:۲۴ ق٫ظ

فرتاز خلنم خواهش میکنم اطلاعات اشتباه به بچه ها ندید.هیچ کجای دنیا و از جمله ایران برای دانشجوی دکتری دروس عمومی نمیدن و در اروپا فقط شما رو تز کار می کنید و عملا درسی رو پاس نمی کنید پس معنی نداره که تز شما رو قبول نکنند و بگند دوباره رو تز کار کنید چون اون موقع اصلا دکتری رو قبول نمی کنند در ضمن من خیلی ها رد میشناسم بدون ایراد مدرکشون رو ارزشیابی کردند و دانشکاهشون خیلی پایین تر از ۱۰ تا دانشگاه برتر اروپایی بوده . پدر شما هم احتمالا یه مشکل دیگه ای داشتند که بهشون دروس عمومی دادند(آخه کجای دنیا و منجمله ایران تو دکتری دروس عمومی پاس می کنند حتی دانشگاه آزادم این کار رو نمیکنه)

فرنام
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  agah

اگر از اول خارج باشید و لیسانس و فوق لیسانس و دکترى ، همه را آنجا بگذرانید ، اینطورى مى شود که عرض کردم . اما نه ، اگر لیسانس را در ایران قبلاً خوانده باشید و براى تحصیلات تکمیلى به خارج بروید از این حیث مشکلى نخواهد بود . ضمناً عرض کردم تز پدر من را قبول کردند . اما هم دوره ایى هاى ایشان که دکتراى دندانپزشکى و داروسازى خوانده بودند حتى تزشان هم قبول نشد. و در آخر اینکه فرنام اسم پسر هست ، خخخخخخ

فرنام
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  فرنام

منظورم از اینطورى که مى شود : خواندن دروس عمومى بود

agah
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۱:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  فرنام

بله برای دندانپزشکی و پزشکی و داروسازی این کار رو می کنند چون اولا اونا دکتری حساب نمیشند(منظورم دکتری تخصصی)ثانیا مربوط به وزارت علوم نمیشند بلکه وابسته به وزارت بهداشت هستند و تو آیین نامه ارزیابی مدارکش گفتند که زمانی که ایران برمیگردید باید بنا به تشخیص هیات ارزیابی باید دروس تکمیلی رو پلس کنید و تقریبا برای همه دانشجوهایی که این رشته ها رو میخونند دروس جبرانی می دند و عملا هم در داخل ایران و هم در خارج کشور این رشته ها رو معادل فوق لیسانس در نظر می گیرند نه معادل دکتری تخصصی و در حقیقت ادامه تحصیل در تخصص(مثل کودکان یا قلب یا پدست و مو)رو معادل دکتری تخصصی شایر رشته ها در نظر میگیرند. ببخشید من چدن با موبایل میخونم متن ها رو اشتباها اسم شما رو فرناز دیدم بازم عذرخداهی میکنم.

فرنام
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۳:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  agah

نه خواهش مى کنم ، پیش میاد ، طبیعى هستش . قربان شما.

حیدری
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ق٫ظ

برای ارزیابی مدارک دانشگاه های الف هیچ مشکلی وجود ندارد

فرنام به حیدرى
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  حیدری

بله ارزشیابى مى شود . اما مثلاً مدرک دکترى شما فوق لیسانس ارزشیابى مى شود!!!

حیدری
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۵:۱۴ ب٫ظ

نه عزیزم اینچنین نیست

فرنام به حیدرى
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  حیدری

به هر حال جناب حیدرى مطالبى را که به حضورتون عرض کردم ، از نزدیک لمس کرده ام . و حتى دانشگاه مورد نظر در سایت (اداره کل امور دانش آموختگان) grad.saorg.ir ، در لیست گروه ممتاز ، نامش به عنوان دومین دانشگاه گروه ممتاز آن کشور آمده است . امیدوارم شما دچار این مشکل نشوید و شورایى که برایتان در این خصوص تشکیل مى شود ، طورى ارزشیابى کند که مطابق میل شما باشد .

مریم
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق٫ظ

با اینهمه سد و مانعی که برای ادامه در رشته های دکتری در کشور هست یجورایی آدم رو هل میدن که بره بیرون ….. شهریه خیلی از دانشگاه های الف و ممتاز در سطح جهان حتی یک سوم دانشگاه های داخلی که خیلی ادعا دارند هم نیست … واقعا نمیدونم چرا برای دکتری انقدر سختگیری میکنن …!

فرنام
خرداد ۳۱, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب٫ظ

دانشجو حتى اگر در دانشگاه هاى گروه الف( ممتاز) هم تحصیل کند ، در بازگشت به ایران براى ارزشیابى مدرک دچار مشکل مى شود . تنها براى دانشجویانى که بورس از دانشگاه هاى ایران براى ادامه تحصیل در خارج از کشور دریافت مى کنند مشکلى نخواهد بود.

دوست
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۸:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  فرنام

شما از کجا میدونید؟

نگار
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۸:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  فرنام

درسته

پرستو
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۹:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  فرنام

دوست عزیز منظورتون چه مشکلی هست؟

فرنام به پرستو
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  پرستو

پرستو خانم من پدرم از یکى از ده تا دانشگاه برتر اروپا مدرک دکترى گرفت ، اما در بازگشت به ایران ، فوق لیسانس ارزشیابى شد و گفتند که ایشان باید دروس عمومى مانند تاریخ اسلام و معارف و ….. مجدداً در دانشگاه تهران همراه با دانشجویان لیسانس دانشگاه تهران بخواند . البته تز ایشان را قبول کردند ، اما بودند هم دوره ایى هاى ایشان که حتى باید دوباره تز مى دادند!!

پرستو
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۸:۱۷ ب٫ظ

ای وااااااااای اینجور که خیلی بده!!!!! من خودم تصمیم به رفتن دارم و بورس هم گرفتم :(

فرنام به پرستو
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  پرستو

نه اگر بورس دارید که حتماً برید . مشکلى نیست

مهندس مکانیک
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۱:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  پرستو

بورس داخل کشور رو میگید مشکل نیست یا FUND رو هم بگیریم مشکلی نیست؟

پرستو
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۹:۰۲ ق٫ظ

نه منظورم بورس داخلی نبود. خودم اقدام کردم و full scholorship
گرفتم. به هر صورت امیدوارم مشکلی برای هیچ کس پیش نیاد. من فکر میکنم هر کسی که وارد این دوره میشه تلاش میکنه، حالا چه اینجا، چه جای دیگه.

مهندس مکانیک
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۲:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  پرستو

کاملا درست میگید دوست عزیز. همه تلاش میکنند.
موفق باشید

دانشجو دکتری
تیر ۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ق٫ظ
پاسخ به  پرستو

سلام پرستو خانم چه طور میشه full scholarship گرفت؟ من برای پست داک می خوام اقدام کنم مرسی