مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

بررسی طرح تحقیق و تفحص دکتری دانشگاه آزاد در مجلس

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

نماینده قائمشهر از کلید خوردن مرحله اول تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد با محوریت بررسی پذیرش دانشجوی دکتری خبر داد.

علی ادیانی نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، سیمرغ و جویبار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از کلید خوردن مرحله اول تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

وی تصریح کرد: براساس گزارشات واصله از سوی سامانه‌های مختلف به مجلس شورای اسلامی شاهدیم که دانشگاه آزاد اسلامی طی سالهای 93 و 94 در پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری به لحاظ کمی و کیفی فاقد بررسی و پیش‌بینی‌های دقیق بوده است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی تأکید کرد: طی جلسه روز گذشته (چهارشنبه 14 مهر ماه) به همراه تعدادی از نمایندگان طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی را برای بررسی نحوه پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری را کلید زدیم و بعد از انجام امضاهای لازم آن را تقدیم هیئت رئیسه کردیم.

ادیانی تصریح کرد: بعد از تعطیلات یک هفته‌ای مجلس برابر آیین‌نامه داخلی این طرح به کیمسیون آموزش و تحقیقات ارائه خواهد شد، بعد از آن هم مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی باید جهت تبیین موضوع و بیان معیارها و شاخص‌هایی که منجر به پذیرش تعداد قابل توجهی از دانشجویان در مقطع دکتری در این دانشگاه شده در جلسات کمیسیون حضور یابند.

نماینده قائم شهر تأکید کرد: البته هر چه میزان بتوان تعداد قشر تحصیل‌ کرده دانشگاهی را افزایش داد، معیار و شاخص توسعه کشور را ارتقا داده‌ایم اما باید پذیرش دانشجویان از لحاظ کمی و کیفی منطبق بر شاخص‌های علمی بوده و تمام ابعاد قضیه دیده شود.

وی تأکید کرد: اگر بدون توجه به نیازمندی‌های اصلی کشور و پیش‌بینی مشاغل لازم قشر بسیاری از دانشجویان را آن هم در مقطع دکتری پذیرش کنیم، قطعا آثار مثبتی نخواهد داشت.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی همچنین در واکنش به امضای نامه استیضاح وزیر علوم توسط تعدادی از نمایندگان نیز گفت: یکی از معیارها برای استیضاح فرهادی وزیر علوم همین بحث دانشگاه آزاد است زیرا براساس گزارشات بسیاری از شعبات دانشگاه آزاد که تعداد زیادی از دانشجویان مقطع دکتری را پذیرفته ‌اند، فاقد اعضای علمی شاخص و کارآمد برای تدریس هستند.

نماینده قائم شهر با بیان اینکه در صورت تشخیص اتفاق ناگواری طی این تحقیق و تفحص اسباب نظارت مجلس از ادامه پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری جلوگیری خواهد کرد، افزود: این امر تا اصلاح کامل موضوع و رفع دل نگرانی‌های جامعه علمی ادامه خواهد داشت.

ادیانی خاطرنشان کرد: نمایندگان براین باورند که ما باید موضوعات دیگری را هم در حوزه دانشگاه آزاد مورد تحقیق و تفحص قرار دهیم لذا بررسی پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری می‌تواند مرحله اول کلید خوردن این تحقیق و تفحص باشد.
ثبت‌نام
باخبرم کن!

179 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
راحیل
مهر ۲۸, ۱۳۹۵ ۴:۴۷ ب٫ظ

دوستان سلام .خدمت ان دسته بزرگوارانی که نگران شرکت تکمیل ۹۴ در ۹۵ بودن عرض کنم اطلاعات ندارید لطفا قضاوت نکنید …بنده تکمیل بهمن ۹۴ بودم که در ۲۵ فروردین ۹۵ مصاحبه رفتم …قرار بود نتایج زود اعلام شود که متاسفانه بعد شش ماه چشم انتظاری نتایج در سکوت خبری وبصورت مبهم اعلام شد ..واطلاع رسانی نشد ..بعد از پرس وجو از واحد دانشگاهی منتخب ودیگر عزیزان شرکت کننده متوجه شدیم به دلیل عدم مجوز دانشگاهها ۹۹ درصد داوطلبین رو مردود اعلام کردن ..من جمله واحد دانشگاههی منتخب خودم که حتی یه نفر رو پذیرش نکردن بدلیل این که اجازه پذیرش نداشتن .حالا هزینه بماند چقد وقت گذاشتیم و علاف شدیم و مسافت زیادی طی کردیم استرس شدید واسه مصاحبه ..اونوقت خیلی راحت ردمون کنن.شما جای ما ایا بی خیال میشدین … پس ار اعتراضا اجازه دادن اونایی که مصاحبه رفتن همراه تکمیل ۹۵ ثبت نام کنند بازم بدون اطلاع رسانی ..ثبت نام کردیم ..حال که نتایج تکمیل ۹۵ اومده واسه ما میزنه کارنامه موجود نیس …چقد مارو بازی دادن ..نمیدونم چی میشه اطلاع هم نداریم ….امید وارم این بلا سر ۹۵ نیاد . ….

مهدی
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۱:۳۹ ب٫ظ

سلام
علوم اقتصادی گرایش مالی . ارومیه کسی هست؟

رشته و گرایش من فقط یه محل بود آن هم ارومیه . به نظر دوستان با ۵ نفر اختلاف در یک رشته محل . امکان قبولی عست؟

شایسته
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق٫ظ

سلام.بر دوستان عزیز.دانشگاه آزاد هیچ فرقی با دانشگاه دولتی نداره فقط از حیث شهریه آزاد است گاهی مواقع اساتید دانشگاه آزاد خیلی بهتر از دولتی هاست.برخی دانشگاههای دولتی نان نام دانشگاه را میخورند که فلان دانشگاه در پایتخت است یا تهران یا در تبریز و اصفهان.اگر بار علمی دانشگاه آزاد پایین تر است پس در رتبه بندی اخیر جهانی نام دانشگاه آزاد دیده می شود خبری از معتبر ترین دانشگاه های سراسری ایران نیست.پس چرا اغلب رتبه های برتر همون دانشگاههای دولتی از دانشگاه آزاد هستند.پس بیهوده قیاس نکنید.

تهران
مهر ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  شایسته

اون که دانشگاه ازاد گفتن منظورم کل دانشگاه ازادا باهم رو یکی حساب کردن
نه حرف شما درست نیست ۹۹ درصد دانشگاه های دولتی از هر نظر تعداد اساتید با درجه بالا فضای آموزشی تعداد دانشجو تعداد پژوهش های انجام شده قابل مقایسه با نیست

hamid
مهر ۲۲, ۱۳۹۵ ۶:۳۹ ب٫ظ

با عرض سلام خدمت دوستان
امکانش هست بفرمایید وقتی در کارنامه ای زدن به عنوان مثال نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده ٣۴ و رتبه کل آخرین نفر پذیرفته شده ١١٩ این چطوری هست منظور رتبه کل رو چطور محاسبه میکنند( آیا این رتبه از بین تمام شرکت کننده ها در اون رشته هست یا نه همان واحد کلا به چه صورت هست چون مثلا در این فرض که عرض کردم منطقی نیست ١١٩ نفر برای دکتری در یک واحد پذیرفته باشند) ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

علیرضا
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۴:۵۵ ب٫ظ

چند نکته قابل توضیح برای دوستانی که به پردیسهای دانشگاههای دولتی اعتراض دارن ..
۱_ظرفیت پذیرش در پردیسها به هیچ عنوان با دانشگاه آزاد قابل مقایسه نیست به عنوان مثال ظرفیت پذیرش در رشته معماری در دانشگاه آزاد با داشتن ۴۵ واحد شهر در حدود ۶۰۰ نفر است ولی پردیس دانشگاههای دولتی در کل ۳۰ نفر ..رشته های برق ،حسابداری ،حقوق،شهرسازی،روانشناسی،مدیریت ،عمران ،مکانیک ،کشاورزی هم در دانشگاه آزاد پذیرشهای عجیب داشته شاید کمترین آنها ۴۰۰ نفر !!!!مقایسه کنید با پردیسها
۲_پردیسهای دانشگاههای دولتی دارای ساز و کار قانونمندی از لحاظ استاد ..فضای آموزشی ..هستند که متاسفانه در بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد تعریف مشخصی از استاد و مرتبه علمی مناسب موجود نیست
۳_در دو سال اخیر دانشگاه آزاد علاوه بر پذیرش تعداد بسیار زیادی دانشجو ،در مقطع دکتری پژوهش محور نیز اقدام به پذیرش کرده مدل پذیرش پژوهش محور بدون امتحان ورودی و تنها با داشتن یک استاد هیئت علمی و یک عنوان پایان نامه و مصاحبه بوده است که متاسفانه حتی بسیاری از این اساتید سابقه داشتن دانشجو دکتری نداشته اند …
۴_در کل تحقیق و تفحص و نظارت بیشتر از سوی مجلس محترم باعث ارتقا سطح کیفی این دانشگاه خواهد شد و همچنین آینده علمی بهتری را برای جامعه به ارمغان خواهد آورد ..

دکتر عمران
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۵:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

خدمت دوستان عرض کنم که خدا شاهده در این دو هفته که از درس گذشته زیر پرفشارترین تدریس استادها در پردیس بودیم و یکی از ۳ نفر همکلاسیهامون به دلیل ضعف در یکی از دروس از طرف استاد مجاب شد که درس رو حذف کنه و بره پایه اون درس رو که در مقطع ارشد هست دوباره بگیره و این ترم اول اون درس رو پاس کنه.
جالبه بدونید که یکی از استادها اول که گفتیم این دوره پردیسه گفت یعنی چی؟؟گفت من این اسمها رو حالیم نیست.شما دانشجوی دکتری دانشگاه… (اسم محفوظ ) هستین و انتظار من و دانشگاه و جامعه از شما اینه که شایسته اسم این دانشگاه باشین.
خلاصه خواستم بگم که واقعا تفاوتی در برخورد اساتید و دانشگاه با دوره پردیس یا شبانه یا روزانه وجود نداره.کلاسها هم که همون ۲ ، ۳ نفر روزانه و شبانه اینجا هم رعایت شده.
ما هم راضی هستیم و با جدیت شروع کردیم و داریم درسمون رو می خونیم.البته نمی دونم چرا عده ای از دوستان نمی خوان واقعیت رو قبول کنن و سعی در تخریب قبول شدن قبول شده ها دارن.در حالیکه خدا شاهده ما با درصدهای ۲۵ و ۳۵ و ۲۰ و بعضی دوستانمون حتی بالاتر قبول شدیم و کسی که خودش تو کار دکتری هست می دونه که این درصدها در رشته های فنی یعنی چی.و اصلا کار راحتی نیست این درصدها رو اوردن.
در اخر انشاالله همه موفق باشن.

علی
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۷:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

ظرفیت شبانه و پردیسهای دولتی حتی دورافتاده ترین دانشگاه های ۲ یا ۳ نفر است اساتید هم همون اساتید روزانه هستند
شما بروید تعداد قبولیها را که در همین پی اچ دی تست هست رو ببینید.

معمار
مهر ۲۲, ۱۳۹۵ ۱:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

من فقط دو خط اول نوشته شما رو خوندم. تا اونجا که فرمودید۶۰۰ نفر.
پس میشه لطف کنید و بفرمایید چرا بنده با رتبه ۱۷۰ هیچ کجا قبول نشدم؟!
آقای دکتر خواهش میکنم به عنوان یک فرد دارای بالاترین مدرک علمی در ایران، بدون رفرنس معتبر و در حضور مثال نقض، چیزی ننویسید.

محسن
مهر ۲۲, ۱۳۹۵ ۷:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  معمار

دوست گرامی خدمتتون عرض کنم که اصولا تعداد پذیرش شده ها و رتبه افراد پذیرش شده کمترین ارتباط رو به هم می تونن داشته باشن.چرا که ممکنه شخصی با رتبه ۵۰ هیچ جا پذیرش نشه ولی شخصی با رتبه ۶۰۰ پذیرفته بشه.نوع و روش ازمون دکتری به دلیل مصاحبه و اختیارات دانشگاه کاملا متفاوت از ازمون ارشد و کارشناسی هست.

علیرضا
مهر ۲۲, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ق٫ظ
پاسخ به  معمار

مراجعه بفرمایید به سایت مرکز آزمون و ملاحظه خواهید کرد که در رشته معماری ۴۵ شهر اقدام به پذیرش دانشجو دکتری نموده اند این واحدها به طور میانگین هر کدام ۱۵ نفر پذیرش دارند در ضمن این مقدار فقط آموزش محور هست اگر تعداد پذیرش پژوهش محور را هم اضافه نمایید این تعداد بسیار بیشتر خواهد بود .
البته ممکن است شخصی با رتبه بسیار خوب هم قبول نشود چراکه این بستگی به مصاحبه و انتخاب محل تحصیل دارد ..
بنابراین آیا با این تعداد پذیرش در هر سال آیا میتوان چشم اندازی برای سطح علمی فارغ التحصیلان داشت و آیا میتوان تضمینی برای اشتغال این تعداد با مدرک دکتری در آینده داشت ؟

محمدرضا
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

به طور میانگین ۱۵ نقر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که ۷ نفر بیشتر نیستیم. اونم تازه مرکز استان. خواهشا برای اثبات صحبتاتون آمار و ارقام رو به هم نبافین

مهین
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمدرضا

من ورودی سال ۹۴ هستم و ۱۹ نفر ثبت نام کرده اند ولی در حقیقت ۲۴ نفر قبولی اعلام شده بود که ۵ نفر نیامدند .

محمدرضا به مهین
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۳:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  محمدرضا

خب خواهر من ۹۴ یا ۹۳ یا حتی ۹۲ اینجوری بود اما امسال واقعا ظرفیتا کم شده. خودتون برین کلاس ورودیای ۹۵تونو ببینین

سامان
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۶:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  محمدرضا

ظرفیت کلاسها یک ماه دیگر کاملا مشخص میشود .امیدوارم که مانند سالهای گذشته نباشد

دانشجو آزاد
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۴:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

درود بر شما جناب علیرضا و تشکر از مطلب بسیار زیبایتان . کاملا موافقم

علیرضا
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۴:۳۲ ب٫ظ

با سلام
امیدوارم مجلس محترم با جدیت موضوع پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه آزاد را پیگیری کند ..
متاسفانه طی سالهای ۹۳ و ۹۴ چنان پذیرشی در دانشگاه آزاد اتفاق افتاده که مجموع پذیرش در بسیاری از رشته ها چند برابر کل پذیرش از ابتدا تاسیس دانشگاه در ایران بوده است .
مدارک دکتری بدون پشتوانه علمی قطعا به سطح علمی کشور عزیزمان آسیب خواهد زد ..
آینده نگر باشیم .

م
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۳:۰۱ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

میشه دقیقا آسیب ها را برای ما بیان کنید؟؟؟

.
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۸:۰۳ ب٫ظ

دوستان دانشگاه آزاد از واحد تهران شمال به مشهد اگه دونفر بخوان جابجا بشن امکانش هست؟ هر دونفر قبولی دکترای امسال هستن

اتا
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۵:۳۷ ب٫ظ

من دکتری مرحله اول قبول شدم رتبه۵ علوم تحقیقات قبول شذم الان ثبت نام کردم نمبخوام ولی دانشگاه را دوست ندارم تو تکمیل ظرفیت اراک را زدم ب نظرتون قبولم؟؟

همه چی دون
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۴:۵۷ ب٫ظ

یکی از ابهاماتش اینه که چرا باید دانشجوها بهمن ۹۴ بتونن در تکمیل ۹۵ شرکت کنن؟ چرا؟بدون هیچ اطلاع رسانی

فرزاد
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۱:۴۶ ب٫ظ

اگه مجلس پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد رو محدود کنه، تکلیف دانشجوهای فعلی که از سال ۹۳ کلی زحمت کشیدن و کلی پول شهریه دادن چی میشه؟

مرتضی
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۵:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  فرزاد

وقتی وزارت گفت ما تایید نمکنیم شما نباید میرفتین. هر چند شما هم حق دارید و یکجورایی بازی شدید اما بنده شخصا که ورودی ۹۵ هستم تا زمانیکه رشته محلمون رو وزارت تایید نکرد ثبت نام نکردم تا به این مشکلات برنخورم. انشاا.. مشکلات بقیه هم حل میشه

فرزاد
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  مرتضی

الان که خبرهای اون موقع رو بررسی کردم، وزارت علوم گفته که مشکلی برای دانشجوها به وجود نمیاد، فوقش انتقالشون میدن به واحدهای دارای مجوز؛
مثلاً در این خبر که سال ۹۴ منتشر شده:
https://phdtest.ir/1394/09/95-96%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF/

علیرضا
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۸:۱۵ ق٫ظ
پاسخ به  مرتضی

وزارت محترم علوم موظف است از پذیرش دانشجو در واحدهایی که فاقد مجوز میباشند جلوگیری نماید .با طرح تحقیق و تفحص مجلس محترم امیدوارم از پذیرش این واحدها جلوگیری شود .

علی
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ب٫ظ

در هر مرکز استانی که شما می روید به طور متوسط دانشگاه دولتی آنجا ۱۰ تا ۱۵ استاد تمام دارد ولی دانشگاه آزاد همان شهر ۲ تا استاد تمام را هم ندارد.

احمد
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۲:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

ده تا پانزده تا استاد تمام. در هر استان تو هر رشته یا کل دانشگاه؟؟؟؟؟؟
یک نفر تا بیاد استاد تمام بشه حداقل پنجاه سالش میشه ، بعدم هر رشته ای نهایت تو کل ایران هفت یا هشتا استاد تمام داره، نه تو هر استان ، بیشتر اساتید چهار پنج سال مانده به بازنشستگی استاد تمام میشن، بیشتر اینها که مدرس دانشگاه هستند ، مربی و استاد یار و دانشیار هستند ، از مربی تا دانشیار شدن حداقل بیست سال زمان می بره.

معمار
مهر ۲۲, ۱۳۹۵ ۱:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  احمد

من قکر نمیکنم حتی بعضی دانشگاههای بزرگ تهران مثل امیر کبیر و علم و صنعت هم در کل، ۱۵ تا استاد تمام داشته باشند.

یه نظر من که هم تجربه تحصیل در دانشگاه تاپ دولتی و هم آزاد شهرستان رو داشتم؛ سطح دانش عمومی دانشجویان آزاد خیــــلی بالاتر از دانشجویان سراسریه.

علیرضا
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۸:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  معمار

جناب معمار سلام
مقایسه دانشگاه آزاد با سراسری جای بحث مفصلی دارد ولی در حال حاضر جامعه علمی کشور از روند تصاعدی رو به رشد پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بدون پشتوانه استاد و امکانات نگران است .
ملاحظه بفرمایید دانشگاه آزاد هم در گروه آموزش محور و هم در پژوهش محور و هم اینکه واحد الکترنیکی اقدام به پذیرش دانشجو دکتری کرده است آیا با فقدان استاد مناسب میتوان پاسخگوی این تعداد زیاد دانشجو بود .و اینکه آیا به تبعات خیل عظیم فارغ التحصیل دکتری بدون پشتوانه علمی و کار مناسب اندیشیده ایم .
در حال حاضر با پذیرش بی حد و حصر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تعداد بسیار زیادی فارغ التحصیل بیکار در جامعه داریم که تعدادی قابل توجهی از آنها متاسفانه مهارت لازم در رشته تخصصیشان را ندارند .
کشور ما الان به نیروهای تکنسین فنی کارامد بیشتر از هر نیرویی نیازمند است .
جالب است به آمار پدیرش در رشته های فنی و مهندسی در مقطع کارشناسی و ارشد داشته باشیم .چه تعدادی از این فارغ التحصیلان در نهایت جذب صنعت میشوند و اینکه چند درصد این اشخاص کارایی لازم را دارند و ایا تناسبی بین تعداد تکنسین فنی و کارشناس و کارشناس ارشد وجود دارد ؟؟؟!!!

رویا
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۲:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

شما آمار وزارت علوم را قبول دارید
خودشون اعلام کردند تعداد استاد تمامها در آزاد چند برابر دانشگاه دولتی است . و برعکس تعداد دانشیارها در دانشگاه دولتی بیشتره.
از سال نود به این طرف کرسی های استادی دانشگاههای دولتی خالی شده و برعکس دانشگاه آزاد افزایش پیدا کرده.
کرسی استادی توسط وزارت علوم داده میشه نه دست آزاده و نه دست دولتی.

دانشجو آزاد
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۱:۳۲ ق٫ظ

بانهایت تشکر از نمایندگان عزیز.دیگه این روش دانشگاه آزاد اعتبار مدرکمون رو تحت تأثیر قرار میداد

رتبه برتر دکتری ۹۶
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۲۳ ب٫ظ

من لیسانس و ارشد دانشگاه دانشگاه شهید بهشتی بودم ، دوست دارم صحبت سال گذشته یکی از اساتید در مورد دانشگاه آزاد را براتون بگم ، این استاد بزرگوار وقتی بچه ها نسبت به آزاد اعتراض داشتند ، گفت تعداد استاتید تمام و دانشیار در دانشگاه آزاد دو برابر و نیم دانشگاههای دولتی است و در خود دانشگاه شهید بهشتی و تهران خیلی از اساتید تمام جذب دانشگاه آزاد شدند و حتی در بعضی رشته ها دست دولتی ها از استاد تمام و دانشیار خالی است ، جذب اساتید تمام به دانشگاه آزاد در شهرستانها چهاربرابر نسبت به تهران بوده و حتی اساتید دانشگاه آزاد دارن برای دولتی ها تکلیف مشخص می کنند و حتی سرفصلهای آموزش عالی را تهیه می کنند و دانشگاه آزاد عملا با جذب اساتید برجسته ،آموزش عالی را در تمام حوزه ها در چنگ خودش داره و حتی اعتراض داره چرا دانشگاه دولتی در برخی رشته ها که استاد ندارد دانشجو جذب می کند. دانشگاه آزاد قدرت بدون رقیب آموزش عالی ایران شده.

علی
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۰:۴۶ ق٫ظ

خیالات برد داشته دوست گرامی دو تا استاد درست حسابی تو آزاد هست مگه حالا معدود بازنشسته های دانشگاه های دولتی فعد از ۳۵ سال تدریس که دیگه نه حوصله و نه کارایی تدریس را دارند اگر این بزرگواران توانایی تدریس رو همچنان می داشتند از دانشگاه دولتی بازنشسته نمی شودند.

احمد
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۱:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی

حرف اول را قانون می زند ، شرط گرفتن دانشجوی دکتری داشتن استاد تمام در دانشگاه مربوطه است متأسفانه دانشگاههای دولتی با کمبود استاد تمام مواجه هستند و روی کاغذ و طبق قانون این اساتید جذب آزاد شدند پس طبق قانون وزارت علوم بسیاری از دانشگاهها دولتی نمی توانند دانشجوی دکتری بگیرند ، نود درصد اساتید دانشگاه دولتی استاد یار هستند و طبق قانون وزارت علوم اجازه تدریس دکتری ندارند ، در دانشگاه آزاد حتی اگر اساتید پیر شده باشند طبق قانون اجازه گرفتن دانشجو را دارند چون درجه استاد تمامی هستند . حرف اول و آخر را قانون مکتوب می زند ، به نظر شما باید به قانون احترام گذاشت یا خیر؟

خوش خنده سابق؟
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۵:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  احمد

ببخشید دوست عزیز کدوم قانون کی قانون رو رعایت میکنه ببینید من اهل استان آذربایجان شرقی هستم تمام استادهای رشته حسابداری آزاد و سراسری استان رو میشناسم نمی دونم نمی دونید یا خودتونو به ….. زدید.
واحد تبریز که بزرگترین واحد در استان هست در رشته حسابداری هر سال ۱۵ نفر دانشجوی دکتری میگیره این واحد فقط دو تا دانشیار داره،
واحد بناب یک استاد حسابداری با کارشناسی ارشد غیر مرتبط داره که سه سالی میشه دکتراشو گرفته با این حال سالی ۱۰ دانشجوی دکتری میگیره هم چنین واحد مراغه دو تا دکتری داره که کمتر از دو ساله دکتراشونو گرفتند ولی سالی ۱۰ دانشجوی مهندسی مالی میگیره و واحد مرند دو استادیار حسابداری داره که این واحد هم سالی ۱۰ دانشجوی دکتری حسابداری و ۱۰ دانشجوی دکتری حسابرسی میگیره وقتی به مدارک اساتید این دانشگاهها نگاه می کنی می بینی که اعضای علمی یا مال سایر استانها(البته استانهای همجوار هم نیستند چون بنده در این رشته همه ی اساتید رو میشناسم) یا اصلا وجود خارجی ندارند.

جواد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۸:۰۹ ب٫ظ

در مقایسه دانشگاه دولتی با آزاد همین یک جمله کافیه که یک واحد علوم تحقیقات تهران در ۵ زیر شاخه مجموعه مالی(۳۵ نفر) به اندازه کل دانشگاه های دولتی شامل روزانه ، شبانه و آزاد دانشجوی دکتری گرفته است.

جواد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۸:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

بعلاوه پریسهای دولتی

علی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۸:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

کاملا درسته ظرفیت در مجموعه مالی (مدیرت مالی و مهندسی مالی و مالی بین الملل و حقوق مالی) دانشگاه های دولتی شامل روزانه و شبانه و پردیسها و پیام نور در مجموع حدود ۳۵ تا ۴۰ نفر است.

یک دوست
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۶:۵۶ ب٫ظ

من در این لحظه تسلیم سرنوشت میشم
هر چه خدا بخواد یا قبولم یا مردود
اگر قبول شم خوشحال میشم
و اگر مردود شم صلاحی میبینم شاید لیاقتم سال اینده دانشگاه بی هزینه باشه!
توکل بخدا
الهی

همه چی دون
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۶:۳۵ ب٫ظ

یکی از ابهاماتش اینه که چرا باید دانشجوها بهمن ۹۴ بتونن در تکمیل ۹۵ شرکت کنن؟ چرا؟بدون هیچ اطلاع رسانی؟

.
مهر ۲۰, ۱۳۹۵ ۱:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  همه چی دون

فقط حق ماها رو اینا ضایع کردن.اگه اینا قرار بود قبول شن ۳ بار فرصت داشتند دیگه نباید واسه بار چهارم بهشون اجازه انتخاب میدادن

فاطمه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۴۶ ب٫ظ

ببخشید من کارشناسی و ارشد دانشگاه دولتی اصفهان درس خوندم، دریغ از ذره ای امکانات و مزایا حتی برای دانشجوهای دکتری، حتی یه سایت مخصوص هم ندارند.
تحقیق و تفحص باید در تمام مقاطع و تمام دانشگاه ها حتی دولتی انجام بشه. صرفا اسم آزاد دلیل بر فقدان امکانات و اسم دولتی دلیل بر داشتن شرایط مناسب نیست

اندیشه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۰۷ ب٫ظ

پس این نتایج چی شد؟!!!

م
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  اندیشه

اعلام نکردند که نکردند

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۳:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  اندیشه

اواخر هفته بعد

اندیشه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۳:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  نیروانا

چرا هفته بعد؟؟؟؟؟

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۶:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  اندیشه

۴۷۴۳ گفت

دانشجو دکترا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۰۱ ب٫ظ

یه پرسش بنیادی دارم.
اینکه چرا میخوان از دانشگاه آزاد تحقیق وتفحص کنند در مقطع دکترا؟؟
چه اتهامات یا تخلفاتی رو به دانشگاه آزاد نسبت دادند که مجلس میخواد تفحص کنه؟
و آیا این تحقیق و تفحص برای دولتیها هم هست چون مطمئنا اونا هم در پذیرش دکترا کم تخلف نخواهند کرد با اونهمه شاکی در مرحله ی مصاحبه.

م
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۴:۱۰ ب٫ظ

یک موردش رو بنده خدمتتون عرض کردم که چطور ناحق دارن دانشجو میگیرن و خود من با معدل نوزده نمیتونم ازاین حقم استفاده کنم و وارد دکتری شم چون فارغ التحصیله این دو سال نیستم …!
متوجه شدید بزرگوارررر…!

تکمیل ظرفیت
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۴۳ ب٫ظ

تو روخدا جوابا رو اعلام کنید دیگه نمیتونم ادامه بدم

م
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  تکمیل ظرفیت

صبر کنید
ان شاءالله موفق باشین

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۳:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  تکمیل ظرفیت

برو فکرت رو مشغول یه کاری کن، اواخر هفته دیگه میاد، یه هفته بهش فکر نکن

Nima
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب٫ظ

سلام من زنگ زدم سازمان گفتن اخر هفته اینده نتایج تکمیل ظرفیت میاد

ارشیو سالهای قبل هم نگاه بکنین ۲۹ مهر جوابا اومده

.
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۳:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  Nima

اوه یک هفته دیگه؟ پس فعلا بریم به کار و زندگیمون برسیم بیخیال

بازاریابی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ب٫ظ

سلام..کسی اطلاع نداره نتیجه تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟؟،دوشنبه شده ولی هنوز خبری نیست
. لطفا اگر خبر درستی دارید اطلاع رسانی کنین

رضا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  بازاریابی

اینجور که مشخصه بعد تعطیلات

حسن
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ق٫ظ

دانشگاه دولتی که همش پار تی بازیه مصاحبه های یک دقیقه ای من که واقعا زده ودلسرد شده ام با این همه علاقه ای که به درس خوندن داشتم نمیدانم چیکار کنم یاد اون طرز مصاحبه هاشون می افتم تنم میلرزه هیچکس هم کاری نکرد اینقدر معترض داشت

همه چی دون
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق٫ظ

من زنگ زدم به بازرسی سازمان و گفتم چرا باید بدون هیچ اعلامی مصاحبه شوندگان تکمیل ظرفیت ۹۴ در تکمیل ۹۵ شرکت کنن؟؟؟؟؟؟واقعا چرا بدون اعلام باید این کار انجام شه؟

میثم
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق٫ظ
پاسخ به  همه چی دون

جریان چیه توضیح می دین چی شده؟

سودا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق٫ظ

سلام به همه.
شرایط دکترای بدون آزمون دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد کی اعلام میشه؟؟ قرار بود تا مهرماه مشخص بشه ولی هنوز خبری نیست.

پری
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ ق٫ظ

ما نفهمیدیم بالاخذه معیار سنجش سازمان سنجش چیه !! من دکتری قبول نشپم. حتی دعوت به مصاحبه هم نشدم ! در صورتی که تمام درصدام بالای ۲۰ بودن و سه تاشونم ۶۰ به بالا بودن! بعد یه روز دانشگاه بودم و روز ثبت نام قبولی های دکتری بود. از دوتا آقا پرسیدم درصداتون چند بود که قبول شدین ؟ یکیشون خندید گفت والا من همش زیر ده بود دو سه تا هم منفی داشتم! یکیشم خندید گفت منم از این بدتر ! همونجا میخواستم بزنم زیر گریه !!

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ق٫ظ
پاسخ به  پری

هیچ کس با درصد منفی دعوت نشده، باهاتون شوخی کردن

مرتضی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  پری

مطمئنا شوخی کرده من تو این چند سالی که پشت کنکورم کسی ندیدم حتی با یک منفی حتی شهرهای دورافتاده حتی پردیس هم قبول شده باشه! ما که همش رو بالای ۵۰ زدیم لب مرزی قبول شدیم!

دکتر عمران
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  پری

دوست عزیزم همچین مسله ای امکان نداره و یا خواستن شما رو اذیت کنن یا شوخی کردن باهاتون.پایین ترین درصدهای دولتی که در رشته فنی مثلا امسال قبول شدن میانگین حوالی ۲۰ درصد داشتن.یکی خود من که با درصدهای ۲۰ و ۳۰ و ۱۸ که به ترتیب زبان و استعداد و دروس تخصصی بودن چند جا روزانه و پردیس دعوت شدم و در اخر پردیس شیراز پذیرفته شدم.
شما اون حرفها رو باور نکن.برای کمترین احتمال قبولی در دکتری دولتی دیگه حداقل باید میانگین درصداتون حدود ۲۰ باشه.دقت کنید گفتم میانگین.یعنی شاید زبان رو ۵۰ بزنی و استعداد رو ۵ درصد مثلا.ولی در کل میانگین حوالی ۲۰ همه ساله کلید ورود به مرحله مصاحبه بوده.البته بنده در مورد رشته های فنی مثل عمران و مکانیک و…عرض کردم.شاید رشته ها و گرایشهای دیگه متفاوت باشن که باید از کسی که ازشون مطلع هست اطلاع کسب کنید

مردود
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر عمران

به دکتر عمران
سلام
من امسال جایی قبول نشدم
شما منابع و جزوات برای رشته سازه نمیشناسید که بهم معرفی کنید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر عمران
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۴:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  مردود

سلام دوست عزیز.ایشالا شما هم به زودی موفق بشین.
برای درس استعداد تحصیلی کتاب نقره ای که معروفترین مرجع برا استعداد تحصیلی فنی هست که حتما می تونه کمکتون کنه.برای مقاومت و تحلیل سازه کتابهای سری عمران عالی هستن و بعد مدرسان شریف.مخصوصا کتاب خاک سری عمران خیلی کامل هست.برای دینامیک سازه متاسفانه مرجع کامل و جامع وجود نداره یا من پیدا نکردم.اونو هم تستهای دوره های گذشته البته به غیر از دوره ۹۵ می تونه راهنمای خوبی براتون باشه.مثالهای کتاب کلاف بیشتر از چوپرا هستن.می تونین ازش استفاده کنین.برای زبان هم تهیه کتاب لغات نیک پور رو حتما بهتون توصیه می کنم و اگر تهران یا نزدیک تهران هستین حضور در کلاسهای فشرده امادگی زبان نیکپور خیلی می تونه کمکتون کنه.برای من که درصد زبان -۶ درصدم رو تبدیل به ۲۰ درصد کرد.
موفق باشین

مردود
مهر ۲۳, ۱۳۹۵ ۳:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  دکتر عمران

خیلی ممنونم

دانشجو دکترا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  پری

یک مساله ای که در قبولی دکترا وزن قابل توجهی داره معدله.
تفاوتی که ضریب معدل ۱۸ با معدل ۱۷ ایجاد میکنه میتونه به تفاوتی مهم در قبولی افراد منجر بشه.

معدلها را از این به بعد بپرسید متوجه میشید

م
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۵۷ ب٫ظ

امسال اصلا معدل تاثیری در نمره نداشت
معدل رو برای ۲۰ درصد نمره مصاحبه گذاشته بودند که با اختیار ۱۰۰ درصدی دانشگاه ها همش رفت رو هوا…
امیدوارم قانون جدید باعث بشه عدالت اجرا بشه

علوم سیاسی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۳:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  پری

صددرصد یا شوخی کردن یا سهمیهخوبی داشتن

علی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۵۴ ق٫ظ

سلام دوستان، کسی میدونه نتیجه تکمیل ظرفیت کی میاد؟
ما نیدونیم سر کلاس بریم یا واستیم منتظر اعلام محل جدید؟؟؟؟؟؟

سپید
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۴۳ ق٫ظ

قبلا برای لیسانس و فوق لیسانس جوونا خیلی مهاجرت به خارج از ایران داشتند الان کمتر شده ورودی به دکتری رو نیز راحت کنید بزارید هرکی علاقه منده ادامه تحصیل بده از مهاجرت جوونا جلوگیری میشه و این همه دلار هم در کشورهای خارج برای تحصیل صرف نمیشه

روانشناسی عمومی..
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  سپید

لاییییییییییییک..کاملا موافقممممممم

نسترن
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  سپید

دقیقا من صحبت یکی از مسولین رو شنیدم که گفت هدف ما از تاسیس دانشگاههای پردیس و بین الملل و…غیره فقط این بوده که از مهاجرت جوانان به دلیل ادامه تحصیل جلوگیری کنیم.

پردیس
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  نسترن

خوب کار خوبی کردن دیگه.پس انتظارشون هم از کسی که مثلا در پردیس دانشگاه شریف درس خونده در حد کسی هست که مثلا قرار بوده مهاجرت کنه و در دانشگاه اونتاریو کانادا درس بخونه.
پس نباید هیچ وقت ارزش این دوره ها رو نادیده بگیریم.وقتی دوره ای به جای مهاجرت به خارج ایجاد شده پس انتظار هم از فارغ التحصیل اون دوره در حد همون خارج رفته و مدرک خارج رو گرفته هست

علیرضا
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۴:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  نسترن

هدف دانشگاه جلوگیری از مهاجرته ؟؟؟؟؟واقعا !!!
هدف دانشگاه تولید علم و ارتقا سطح کیفی دانش میباشد نه جلوگیری از مهاجرت ….

حسن
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۵۶ ق٫ظ

نتایچ دکتری واحدهای بین المللی کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  حسن

حداقل ۱۰ روز دیگه

دکتر آینده
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  نیروانا

چراااا اینقدر دیر نتایج دکتری بین الملل اعلام میشههههههه پس از کی کلاسها قراره شروع بشهههههههههه!!!!!!!!!احتمالا آذررررر

نیروانا
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  دکتر آینده

والا من زنگ زدم ۴۷۴۳ اینو گفتن بهم

دکتر مریم
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۴۳ ق٫ظ

اصلاح میکنم ذهنم

عمران-سازه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۳۸ ق٫ظ

دوستان یه سوال- البته بهم نخندید چون میخام نظرتونو بدونم- من با اخرین نفر یک واحد دانشگاهی ۶۲ نفر فاصله داشتم- الان تو تکمیل ظرفیت دوباره انتخابش کردم- اصلا امیدی هست؟؟!!!

فیریولوژی ورزش
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۵۸ ق٫ظ
پاسخ به  عمران-سازه

متاسفانه احتمالش خیلی پایینه

عمران-سازه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب٫ظ

ممنونم

❤️مرمر❤️
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۱۲ ق٫ظ

بچه ها من امسال دانشگاه تبریز قبول شدم رشته مدیریت بازرگانی
کلا سر کلاس هفت نفریم
یعنی دانشگاه ازاد تبریز تا سقف ٧ نفر رو گرفت!
به نظرتون این تعداد نسبت به دانشگاههای دولتی زیاد نیست؟!

جواد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۵۲ ق٫ظ
پاسخ به  ❤️مرمر❤️

دانشگاه دولتی حتی پردیسها و شبانه ۲ یا ۳ نفره

احمد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  جواد

هیچ کلاس دکتری در دانشگاه دولتی پیدا نمی کنید زیر ده نفر باشد در همه کلاسها روزانه ، شبانه، پردیس، بورس دستگاه اجرایی ، شاگرداولی ها باهم هستند.

جواد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۰۱ ق٫ظ
پاسخ به  احمد

بروید اعلام نتایج حتی دانشگاه های دور افتاده دولتی مثل ایلام و زابل را ملاحضه بفرمایید که توی همین سایت پی اچ دی تست هست کلا ظرفیتهای شبانه و پردیسها ۲ یا ۳ نفر هستش

دانشگاه تهران
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۱۸ ق٫ظ
پاسخ به  احمد

به احمد
برادر شما چرا شایعه پراکنی می کنی؟ هرگز این چنین نیست.

دکتر عمران
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۱۸ ق٫ظ
پاسخ به  احمد

اطلاعات اشتباه ندهید.ما که تمام کلاسهامون ۳ نفره برگذار می شه.شاید شما کلاسهای ازاد رو مد نظرتون هست

دکتری تخصصی
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  دکتر عمران

به عمران
برادرم پردیس دانشگاه تهرانه و کلاساشون ۱۲ نفرست

دکتری مدیریت
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  دکتر عمران

چه رشته ای هستین؟ عجیبه ،اکثر کلاس هایی که من دیدم همه ۲ تا ۴ نفرست.

نسرین
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۴۳ ق٫ظ
پاسخ به  جواد

نه دوست عزیز دانشگاه اصفهان رشته تربت بدنی گرایش حرکات اصلاحی ۲ نفر روزانه ۲ نفر شبانه و ۲ الی ۳ نفر پردیس میگیره

دکتری سازه
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  ❤️مرمر❤️

ما۱۴ نفریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دکتر عمران
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  دکتری سازه

جالبه.کدوم دانشگاهین؟
شاید ورودی های قبلتون مثلا با استاد اختلاف یا درگیری داشتن و بیشترشون رو انداختن….
چون من همچین چیزی رو دیدم.تو درس دینامیک پیشرفته یه ورودی با استاد اختلاف پیدا کرده بودن استاد هم همشونو انداخته بود و ترم بعد طبیعتا کلاس اون درس مثلا ۸ یا ۱۰ نفره شده بود

reza
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۴۱ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من سوالی داشتم در صورت امکان اگر کسی اطلاع داره جواب قطعی بده بهم
میخواستم بدونم تغییر گرایش در دکترا در پروسه جذب هییت علمی تاثیری داره یا خیر ؟
من تا ارشد معماری سیستم های کامپیوتری خوندم و حالا میخوام هوش مصنوعی ادامه بدم
با تشکر

جواد به رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  reza

حال شما خوبه کدام هیات علمی؟؟؟
برادر من ترم آخر دکتری دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهرانه برای هیات علمی اقدام کرد گفتند هیات علمی حال حاضر دانشگاه آزاد هم به علت کمبود شدید دانشجو کارشناسی و حتی ارشد با کمبود شدید دانشجو مواجه هستند و به عبارتی با اضافه نیرو مواجه هستند
برادرم ورودی ۹۲ است آن زمان کل قبولی آزاد ۵ هزار نفر هم نمی شود، وای بحال الان که سه برابر آن موقع دنشجو پذیرش می شود.
هیات علمی شدن دیگر یک رویا است حق التدریس هم نیست

reza
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  جواد به رویا

حرف شما کاملا متین
ولی در مورد جواب سوال من هم اگر اطلاعاتی دارید توضیح بدید متشکر میشم

R
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  reza

سلام اگه گروه تون عوض نشه مشکل ندااره، به عنوان مثال اگه فنی مهندسی باشین تغییر گرایش یا رشته مهم نیست ولی از مدیریت بربن فنی مهندسی گیر میدن و بحث مدل هم هستش و اگه دانشگاه آزاد باشین دانشگاه زیرمجموعه وزارت علوم سخت گیری توش زیاده مخصوصا اگه جایی که میخونین مورد تایید نباشه پرونده بایگانی میشه

نسرین
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  reza

مشکل من هم همینه لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

Reza
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  نسرین

من امروز از خود مرکز هیئت علمی سوال کردم، گفتن اگر رشته همون باشه ولی گرایش متفاوت باشه مشکل ساز میشه به نوعی و بهتره گرایش دو مقطع آخر یکی باشه مثلا اگر کارشناسی متفاوت بود ولی ارشد و دکترا یکی بود عیبی نداشت ولی اینکه در دکترا تغییر گرایش بشه چندان جالب نخواهد بود!!!!!!!!

همه چی دون
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۷:۵۶ ب٫ظ

من سوالم اینه چرا نگفتن تکمیل ۹۴ میتونستن شرکت کنن

reza
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  همه چی دون

فقط تکمیل ظرفیت بهمن ۹۴ که در مصاحبه شرکت کردند

فیزیک
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۷:۰۷ ب٫ظ

لطفا یه فیزیکی جواب بده تو آزاد شیراز دکتری فیزیک چند واحد دادند

فیزیک
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۴۸ ب٫ظ

لطفا ج بدید

دکتر عمران
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۳۹ ب٫ظ

بچه ها شاید اینجا جاش نباشه ولی یه تجربه ایه که حتما به درد دوستایی که ایشالا دکتری قبول خواهند شد می خوره.
اونم این که من تجربه کردم که تو دکتری برای کار کردن و فعالیت اصلا دنبال استادهای مشهور و به نام نباشین.اونها در واقع دیگه به اخر همه چیز رسیدن و به جز عده معدودشون بقیه دیگه حال کار کردن و رسیدن به چیزهای تازه و فعالیت رو ندارن.
عوضش کارهای علمی و پژوهشی رو با استادای جوون و جویای اسم و شهرت وردارین و انجام بدین.چون اونها هم دقیقا مثل شما فعلا دارای انگیزه زیاد و قدرت و انرژی برای اثبات خودشون و رسیدن به موقعیتهای بالاتر و بهتر هستن.
در اخر در یک جمله بگم که رسیدن به پژوهشهای خوب و نتایج به درد بخور و عملی در کنار استادهای جوونتر و جویای نام فراهمه نه در کنار اساتیدی که چند سال قبل به همه اینا رسیدن و الان فقط اسمی ازشون وجود داره و خودشون حال کار کردن رو ندارن دیگه.
ایشالا این تجربه من به دردتون بخوره در اینده

ناهید
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر عمران

منم با شما موافقم استادای جوون با انگیزه تر هستند
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربتون

دکتر مریم
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  ناهید

دوست عزیز فرمایش،شما درست. اما من استاد راهنما و مشاورم جوون بودن. منو پیییییییییر کردن بخدا، ازخدا خواستم خاطرات اون روزای تلخ پایان ناممو از دهنم پاک کنه. به سن و سال نیست دوست عزیز دنبال کسی باید بود که باعشق و علاقه تمام مدت تحصیل کنارمون باشه.موفق باشید

رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۱۵ ب٫ظ

اول اینکه خط اول مالی ایران دکتر جهانخانی است و دکتر دستگیر ، اولین کسی که کتابهای مدیریت مالی را در ایران ترجمه و گسترش داد دکتر جهانخانی بود ، اولین کتابهای مدیریت مالی که ترجمه نبود و تولید علم بود توسط دکتر دستگیر نوشته شدند معرف مدیریت مالی نوین دکتر جهانخانی و دستگیر هستند معروفترین مقالات بین المللی که در ژرنالهای معروف چاپ شده اند این دو بزرگوار نوشته اند ،یکی ازمعروف ترین و تأثیر گذارترین کتاب تو حوزه مالی توسط دکتر شریعت پناه ترجمه شده سایر بزرگواران در دانشگاه تهران کتاب دست چندم اروپایی و غربی در حوزه مالی را فقط با کمک دانشحویان خودشون بعد از مطالعه کتابهای دکتر جهانخانی توانستند ترجمه کنند ، من افتخار دانشجویی تمام بزرگواران را داشتم.
بعد اگر حساب اساتید قدیمی و برجسته باشد هیچ دانشگاهی به اندازه آزاد نتوانسته با پرداخت حقوق و مزایای بالا و امکانات عالی به اساتید آنها را جذب کند ، اگر دوسال دیگر جذب اساتید توسط آزاد ادامه پیدا می کرد دست دانشگاه دولتی خالی می شد ، الان هم دانشگاه آزاد دست دانشگاه دولتی را خالی کرده.
و تحقیق کنید می بینید که تنها فول استاد ایرانی در حوزه مالی که سابقه تدریس در اروپا و مالزی را داره در دانشگاه آزاد داره تدریس می کنه، بقیه اساتیدمالی یهویی در دانشگاه تهران ساخته شدند بدون وجود هیچ استاد تمامی

محمد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

جهانخوانی استاد شهید بهشتیه نه آزاد
در دانشگاه دولتی برای دانشیاری ااساتید شرایط خیلی سخت است مثل ازاد نیست

به محمد
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید همینجوری چیزی نگید اقا محمد.
در دانشگاههای دولتی یه هییت وجود داره به نام هییت ممیزه که اکثریت قریب به اتفاق اعضای اون عضو هییت علمی همون دانشگاه و ۱ الی ۲ نفر هم عضو هییت علمی دانشگاههای همون استان هستند. این اعضا که معمولا همشون با درخواست ارتقای یک دیگه موافقت می کنند و به سرعت نور به دانشیار و استاد تمام ارتقا پیدا میکنن. کافیه یه مدرس رابطه ی خوبی با این اعضا داشته باشه مثلا تو یه باند سیاسی و فکری باشند کار تمومه- به همین سادگی- بهد از اونم یه نامه برای وزارت علوم می نویسند که فلان کس در فلان جلسه ی برگزار شده هییت ممیزه در مورخه ی فلان با اکثریت ارای کسب شده به مرتبه ی دانشیاری و یا استاد تمامی ارتقا پیدا کرد. به همین سادگی.
اما در دانشگاه ازاد تنها و تنها هییت مییزه ی سازمان مرکزی بعد از بررسی همه جانبه ی پرونده ها از علمی و فرهنگی بگیر تا عقیدتی و … می تونه با ارتقا موافقت یا مخالفت کنه. در واقع برای ارتقا در دانشگاهههای دولتی امکان رانت و پارتی بازی واسه ی ارتقا و نه موارد دیگه صد برابر دانشگاههای ازاده چون همون طور که گفتم در دانشگاههای دولتی شما فقط باید از یک ۱ خوان اما در دانشگاه های ازاد شما باید از هفت ۷ خوان رستم بگذرید.

حقوق بین الملل
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۳۹ ب٫ظ

چه سکوت بدی؟دوستان خبری نگرفتید؟

نیروانا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۵۵ ب٫ظ

هفته بعد اعلام میشه تکمیل

حقوق بین الملل
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۸:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  نیروانا

منبع خاصی داری نیروانا ؟

مریم حقوق بین الملل
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۳۳ ب٫ظ

یا ۵ شنبه یا اوایل هفته آینده

جواد به رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۲۵ ب٫ظ

ظرفیت پذیرش در مجموعه مالی
کل دانشگاه های دولتی شامل روزانه ، شبانه و پردیسها ۳۵ نفر= واحد علوم و تحقیقات تهران ۳۵ نفر ظرفیت کل دانشگاه آزاد ۲۵۰ نفر.
در صورتی که دانشگاه های دولتی ده برابر دانشگاه آزاد دانشیار و استاد تمام مالی دارند.

جواد به رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۲۱ ب٫ظ

یعنی شما می گویید واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد به اندازه کل دانشگاه های دولتی ایران استاد برجسته مالی دارد که برابر کل دانشگاه های دولتی کشور شامل روزانه ، شبانه و پردیسهای دانشجوی دکتری مالی گرفته است

جواد به رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۰۸ ب٫ظ

یعنی شما می گویید واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد به اندازه کل دانشگاه های دولتی ایران استاد برجسته مالی دارد که برابر کل دانشگاه های دولتی کشور شامل روزانه ، شبانه و پردیسهای دانشجوی دکتری مالی گرفته است
کل دانشگاه های دولتی شامل روزانه ، شبانه و پردیسها ۳۵ نفر= ۳۵ نفر علوم و تحقیقات تهران

رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۵۳ ب٫ظ

من خودم فارغ تحصیل سال۸۸مدیریت مالی دانشگاه تهران هستم ، اساتید ما دکتر عبد تبریزی (رشته مدیریت بازرگانی)و دکتر راعی (مدیریت صنعتی)دکتر تهرانی (رشته مدیریت صنعتی )بودند طی همان سالهاکم کم دانشجوهای این بزرگواران دکتری مالی گرفتند زیر نظر همین سه نفر و به دانشگاههای تهران اضافه شدند ، هیچ کدام از این سه عزیز مدرک مالی نداشتند ولی استاد ، استادان امروز دانشگاههای تهران بودند.هر چیزی آغازی داشته

جواد به رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۵:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

این اساتید خط اول مالی کشور هستند هر کدام داری دها کتاب و مقاله مهم و تاثیر گذار هستند، که در دانشگاه تهران که قدیمی و معتبر ترین دانشگاه ایران است تدریس میکنند.
کل ظرفیت دانشگاه های دولتی شامل روزانه ، شبانه و پردیسها در مجموعه مالی ۳۵ نفر=ظرفیت علوم و تحقیقات تهران ۳۵ نفر

علی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۳۵ ب٫ظ

دانشگاه آزاد فقط در واحد علوم تحقیقات تهران در پنج زیر شاخه مالی شامل مدیریت مالی ، مهندسی مالی ، حقوق مالی ، مالی بین الملللی ۳۵ نفر را پذیرش کرده است آیا دانشگاه آزاد ۳۵ نفر استاد دکتر مالی را جذب خواهد کرد؟؟؟؟

رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دانشگاههای دولتی هم استاد مالی ندارند ، فقط دانشجو گرفتند ، دانشگاه آزاد هم کاری را کرده که دانشگاه تهران و شهید بهشتی و علامه و امام صادق و …. بقیه دانشگاههای دولتی انجام دادند. تو ایران بجز دکتر دستگیر که دکتری مدیریت مالی انگلستان را دارد و دانشگاه اصفهان هستند و دکتر شریعت پناه که از آمریکا ارشد مالی گرفته و دکتری حسابداری دانشگاه تهران کدوم از استادها مدرک مالی داشتند ، همه اساتید مالی دانشگاههای دولتی مدرک مدیریت بازرگانی و صنعتی بودند که اصلا ربطی به رشته آنها نداشته و شروع کردند به دانشجو گرفتن .دانشگاه آزاد راهی را می رود که دانشگاه دولتی رفته .

دانشگاه تهران
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

سلام
خواهر من لطفاً کمی مطالعه فرمایید و بعد نظر بدهید. تمامی اساتید گروه های مالی در دانشگاه های دولتی فارغ التحصیل همین رشته مالی هستند. شما یک طرفه به قاضی نروید

جواد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۲۵ ب٫ظ

ظرفیت کل پذیرش گرایشهای مالی تمامی دانشگاه های دولتی شامل روزانه ، شبانه و پردیس رویهم ۴۰ نفر هم نمی شود.

رویا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۳۸ ب٫ظ

لطفا اساتید ، این بزرگواران که دانشگاه تهران استاد مالی شدند را نام ببرید ، کدامشان رشته مدیریت مالی یا همون مالی بودند ؟
تو ایران بجز دکتر دستگیر ، دکتر جهانخانی ، دکتر شریعت پناه هیچ کدوم از اساتید مدرک مالی نداشتند ، این عزیزان که شما می فرمایید الان از اساتید مالی دانشگاه تهران هستند مدرکشان توسط خود دانشگاههای تهران طی هشت سال گذشته صادر شده . و زیر نظر اساتید گروه مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی مدرک گرفتند ، نه اساتید مدیریت مالی یا مالی

علی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

دانشگاه های دولتی سراسر کشور در تمامی این ۵ گرایش در روزانه ، شبانه ، پردیسها و پیام نور روی هم رفته ۴۰ نفر پذیرش نداشته است.

همه چی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۳۳ ب٫ظ

بچه ها واقعا صحت داره که ۹۴ هم میتونستن شرکت کنن تکمیل مهر ۹۵؟؟؟

سیرانوش
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  همه چی

بله صد درصد تایید میشه

همه چی دون
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  سیرانوش

چرا اطلاع رسانی نکردن گفتن فقط ۹۵ پس.؟

مریم
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۲۵ ب٫ظ

یعنی چی که داوطلبای ۹۴ هم میتونستن شرکت کنن؟
اگه اینجوریه چرا اطلاع رسانی نکردن؟چرا انقد حقه ماها رو ضایع میکنن؟واقعا کلافه و عصبی شدم

حسن
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۲:۵۹ ب٫ظ

از پردیس های دانشگاه سراسری تحقیق و تفحص کنید نه دانشگاه آزاد

دکتری تخصصی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۴:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  حسن

پردیسها تفحص نیاز نداره.کلاسهای ۳ یا ۴ نفره و تمام امکانات دانشگاهی مثل شریف یا تهران یا شیراز یا بهشتی یا تبریز یا اصفهان در اختیار دانشجوهای پردیس هم هست.همونجور که در اختیار روزانه و شبانه هم هست.

مهرداد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱:۰۵ ب٫ظ

به سیرانوش
کی گفته دانشگاه آزاد ظرفیتش رو داره با ۹۴ پر می کنه
لطفا شایعه سازی نکنید

سیرانوش
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

مگه اطلاع ندارین؟یه زنگ به مرکز ازمون بزنید.نکنه ٩۴هستین و احساس خطر کردین؟

مهرداد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱:۰۳ ب٫ظ

سلام
دوستانی که خودشون دکتری قبول شدن و حالا میگن دستشون درد نکنه که دارن کم میگیرن

محمد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

ایران فقط تهران نیست

سعید
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

اساتیدی که در دکتری عمران سازه در دانشگاه آزاد مهاباد هست هرگز تو تهران پیدا نمیشه! واسه همین خیلی از واحدهای تهران تو این رشته مجوز نداره ولی مهاباد داره!

نسترن
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۲:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  مهرداد

آره بابا.
مگه به حرف ایناست…شاید خیلی بی نظمی به وجود بیاد اما فکر نکنم پذیرشا کم بشه

سیرانوش
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۳ ب٫ظ

کسی ایمیل یا راه ارتباطی مکاتبه ای داره با وزارت علوم؟

سیرانوش
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب٫ظ

دوستان گرامی اگر خواهان حقتون هستین به وزارت علوم نامه بزنین و اطلاع بدین دانشگاه ازاد داره حق ورودی های ٩۵ رو میخوره و تکمیل ظرفیت الان رو داره ظرفیتها رو با داوطلبای ٩۴ پر میکنه یعنی چی؟؟؟؟؟

دکتر سازه
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب٫ظ

کار خوبی کردن.هر چقدر ورودی کمتر بشه به همون نسبت بازار کار بیشتر می شه.دستشون درد نکنه

در سایه سیاست
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر سازه

نگران بازار کار تباش بیشترکسایی که شرکت می کنند شاغلند

Doctooor
مهر ۲۱, ۱۳۹۵ ۹:۲۰ ب٫ظ

سلام
خوب دوست عزیز همین افراد شاغل هستند که حتی از ساعات حق التدریسی دانشگاهها هم نمیگذرند و ما دانشجوهای دکترا بیکار با این شهریه بالا …

ساره
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ ب٫ظ

با سلام.چه خوب بود مجلس محترم دانشگاه پیام نور راهم مورد تفحص قرار دهند.بنده دانشحوی ارشد پیامنور بوده ام و شاهد موارد متعدد نقض قوانین علمی انجا بوده م که بارزترین ان روز دفاعم بود که پنج دقیقه قبل دفاع مسول اتاق دفاع امدن و اعلام کردند نسخه پایان نامه من در جابجایی فیزیکی دانشگاه گم شده و در اختیار استاد داور قرار نگرفته است.من رشته فناوری اطلاعات ،استا دداور رشته اشون برق بود!!!وعلی رغم انکه اکسپت سه مقاله مستخرج از پایان نامه داشتم که در ژورنالهای خارجی به چاپ رسیده بود نمره بسیار پایینی به دفاعم داده شد.اصلافکر میکنم هیچ کجایی ایران مورد مشابه من نبوده که داور هیچگونه اطلاعی از متن پایان نامه دانشجو نداشته باشد و داوری هم کند.

مدیریت
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ق٫ظ

باتشکرازنمایندگان

mm
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق٫ظ

پردیس ها و موسسات غیرانتفاعی و پیام نور هم بدون امکانات لازم دانشجو جذب می کنند اون ها هم باید مورد بررسی قرار بگیرند

دکتر سازه
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  mm

پردیسها اونجوری نیستن دوست عزیز.پذیرش کل رشته عمران در دوره پردیس امسال در تمام دانشگاهها و تمام گرایشهای عمران ۳۵ نفر بود در کل کشور.
در مورد دوره پردیس حداقل در مقطع دکتری اونجوری فکر نکنید.شاید در مقاطع پایینتر زیاد باشه پذیرش.ولی در دکتری واقعا از اون خبرها نیست.امار رو دادم خدمتتون و می تونید بررسی کنید و از صحتش اطمینان پیدا کنید.

علی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۹ ق٫ظ

دوستان نتیجه تکمیل ظرفیت کی میاد؟
ما نمیدونیم بریم سر کلاسها یا واستیم ، شاید محل تحصیلمون عوض شه.

هستی..67
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ق٫ظ

پس تکمیل ظرفیت هم پرید با این حساب…
بیچاره دهه شصتی ها:(

دکتری بین الملل دانشگاه آزاد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  هستی..67

عجبا

میلاد- مالی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ ق٫ظ

اصلا اینطور نیست پذیرش نصف پارساله. من پنجشنبه رفتم سر کلاس ۹ نفر بودیم در صورتی که کلاس روبروییمون واسه ورودی های ۹۴ بود که ۱۷ نفر تو کلاس نشسته بودن

چراااا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ق٫ظ

مسئولین محترم بخونین لطفا و خواهشا:

بی عدالتی در حق دانشگاه ازاد هم در امتحان کتبی هم در مصاحبه هم در پذیرش دانشجو هم در دفاع از پروژه هم در فارغ اتحصیلی هم در جذب نیروی کار …خدایا ما هم حقی داریم یا نه همه چیز برای دولتیها مهیاست
دانشگاههای دولتی فقط بچه های خودشونو تو مصاحبه میگیرن ازادیها رو راه نمیدن … یکی نبست بگه الان قبولی لیسانس دولتی راحت شده هرکس یه کم درسخون باشه بالاخره یه جایی دولتی روزانه یا شبانه لیسانس قبول میشه زمان ما متولد ۶۰ ها قبولی در کنکور لیسانس واقعا سخت بود ما شاگردهای ممتازی بودیم اما مجبور شدیم ازاد بریم لیسانس بگیریم تا اخر تحصیلاتمون هم مهر دانشگاه ازادی رو پیشونیمون خورد … برای استخدام همیشه نا امیدمون کردن تو محل کارم همیشه نظرات فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی ارجحیت داشت خیلی تلاش کردیم تا خودمون رو تو محل کار ثلبت کنیم در حالی که بچه های دانشگاه دولتی از روز اول تو محل کار احترام داشتن …حالا بعد این همه سختیها وقتی به عشق ادامه تحصیل بازم پول زحماتمونو میدیم به دانشگاه ازاد به عشق و امیید ادامه تحصیل … انوقت این نماینده های محترم میان میگن پذیرش دانشجو رو تو دانشگاه ازاد کم کنید … نماینده محترم .. چرا اینو تصویب نمیکنید که امکانات دانشگاه ازاد رو بالا ببرید.

اموزش زبان انگلیسی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  چراااا

واقعا واقعا گل گفتید

روانشناسی عمومی..چرا فقط گیردادید به دانشگاه آزاد؟؟؟
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  چراااا

واقعاااااااااا لایککککککککککک..حرف دل ما دهه شصتی ها رو زدید ..ما حتی واسه پیش دانشگاهی هم آزمون ورود دادیم اینو کجا باید بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۲:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  چراااا

واقعا همینطوره.آیا با تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد مشکلات حل میشه؟ چرا به جای سنگ اندازی تو کار دانشگاه آزاد، ازش حمایت نمیکنن؟ من تا زندم مدیون دانشگاه آزادم چون این دانشگاه واقعا راه رو واسه تحصیل تو رشته مورد علاقم باز کرد. ما دانشگاه آزادیا رو هیچ کس باور نداره ولی حاضریم در عمل هم نشون بدیم که حرف اول علمی رو همین بچه های دانشگاه آزاد میزنن.

دانشجو
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

واقعا ورود مجلس به این موضوع ضروری بود . متشکرم

نازی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

با تشکر از نمایندگان

رضا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۴۸ ق٫ظ

از پردیس های دانشگاه های دولتی، غیر انتفاعی چرا تحفیق و تفحص صورت نمیگیره؟
اینم برای یک امتیاز گیری برای پذیرش خودشون در مقطع دکتری است

علی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۳:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  رضا

چون ظرفیت آنها کلا ۲ یا ۳ و در معدودی ۵ نفر هستش حتی تو دورافتاده ترین جاها مثل ایلام و زابل

سیرانوش
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۴۴ ق٫ظ

داوطلبای ٩۵؟نگران نباشین بخث ٩٣ و ٩۴ هاست.اگر هم چیزی اثبات شه رو ٩۶ پیاده میشه.

امین
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۰۶ ق٫ظ

سلام دوستان
کسی در این مورد که تکمیل ظرفیت ورودی بهمن هم برگزار میشه یا نه اطلاع داره؟
و اصلا اگه برگزار میشه از بین کرسی های خالی مونده در ورودی مهر ماهه یا باز هم دانشگاه ها ظرفیت جدید اعلام می کنن(یعنی تمام واحد ها مثل ورودی مهر ماه دانشجو می گیرند)؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره مطرح کنه

دانشجوی دکتری آزاد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۰۵ ق٫ظ

با نهایت تشکر از نمایندگان متولی این موضوع .خداقوت

مدیریت دولتی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۸:۴۴ ق٫ظ

چرا برای نحوه مصاحبه دانشگاه دولتی تیم تشکیل نمیدن تا اینقدر آشنا بازی نکنند؟…..

مهدی
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۸:۱۲ ق٫ظ

دانشگاههای دولتی هم باید مورد تفحص قرار گیرن صرف پسوند دولتی رو یدک کشیدن دلیل بر ایجاد حاشیه امن برا پذیرشها در موسسات غیرانتفاعی پردیسها پیام نورها و شبانه و…. نمی شه. ضمنا اغلب دانشگاههای دولتی در مصاحبه دکترا کاملا سلیقه ای و مغرضانه عمل کردن.

مدیریت
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۸:۰۱ ق٫ظ

بالاخره صدای جامعه علمی به گوش مجلس رسید . باز جای تشکر داره از نمایندگان متولی این موضوع

حسین
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۷:۵۹ ق٫ظ

دوباره نوبت به ما رسید جلو همه چی رو گرفتن. کلا ما دهه شصتی ها شانس نداشتیم. از موقعی که یادمه هر بار هر کنکوری که خواستم بدم یه طرح جدید براش گذاشتن.

لاله آموزش زباااااان
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  حسین

لایک ….
کاملا موافقم….
نسل کااااااملا سوخته

معماری معماری معماری معماری معماری
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  حسین

به شدت موافقم.

ناظم
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۲:۱۸ ق٫ظ

حساسیت در مقطع دکترا در تمام دنیا بسیار زیاد هست. نمونه بارزش دانشگاههای کشورهای پیشرفته هستش که ممتازترین افراد رو انتخاب میکنند( مثل بورس دادن به فارغ التحصیلان ممتاز شریف) باز هم این توجه بسیار دیرهنگام جای قدردانی دارد.
ولی از این نکته هم نباید غافل شد که اگرچه تخلفات دانشگاه آزاد در مقطع دکترا زیاد میباشد، ولی در مقاطع کارشناسی و ارشد هم تخلفات دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور و پردیسها و دوره های شبانه و .. هم بسیار زیاد میباشد و اصولا دانشگاههای پولی چرا باید در بدنه وزارت علوم تعریف بشوند؟
از نهادهای نظارتی خواهش میکنیم که در کنار تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در مقطع دکترا ، تحقیق و تفحص از بقیه دانشگاههای پولی وزارت علوم را هم را هم کلید بزنند و در مجموع آموزش عالی بسیار خسته رو نجات بدهند که شاید فردا خیلی دیر باشد.

دانشجو
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  ناظم

توجه فرمایید که در تمام دانشگاه های دنیا که می فرمایید دانشجوی دکترا هزار و یک مزایا دارد از امکانات مختلف گرفته تا بورس و غیره! نه اینکه پول هم پرداخت نماید و بدون آینده ای مشخص

در سایه سیاست
مهر ۱۹, ۱۳۹۵ ۱:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  ناظم

در دانشگا ه های دنیا ورودی آسان سخت گیری در حین آموزش بزرگوار اونجا کسی که فارغ تحصیل میشه برای چند نفر اشتغال درست می کند .

رها
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱:۰۵ ق٫ظ

دانشگاه پیام نور از طریق فراگیر هر چندتا دانشجوی ارشد دلش بخواد می گیره، تو رشته های علوم انسانی هر مرکز و هر واحد صحبت از هفتاد نفر و هشتاد نفر می کنند.هیچ کجا هم اسمش آورده نمیشه ،جلوی دانشگاه آزاد را بگیرن و نیم نگاهی هم به پیام نور و غیر انتفاعی هاو خود دولتی ها داشته باشند . کلا وضع آموزش عالی افتضاحه.
همه دارن با هم رقابت می کنند آزاد ، دولتی ، پیام نور ،غیر انتفاعی و….

آتنا
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  رها

رها جان دفتر چه راهنما که سایت سنجش در اختیار متقاضیان می گذارد کاملا آمار واضح است و تازه از این تعداد ظرفیت خیلی ها حضور پیدا نمی کنند

احمد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  آتنا

کسی به آمار دفترچه کار نداره ، توی فراگیر با شرط معدل کار دارند ، مثلا معدل ترم اول که بالای پانزده بشه شما دانشجوی ارشد هستی ، حالا صد نفر ثبت نام کردند اگر همه معدل پانزده بشوندهر صد نفر دانشجوی ارشد می شوند

مدیریت ساخت - دکتر
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۰:۴۴ ق٫ظ

پس علت ریزش شدید قبولی های امسال و مردودی های بالا مشخص شد.

x
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۵۸ ق٫ظ

من در کدرشته محلی که امسال قبول شده ام ، تنها نفر قبولی در رشته خودم هستم یعنی ظرفیت پذیرش ۱ نفر !!!!!

محمد
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۰:۳۷ ق٫ظ

چرا از دانشگاه های دولتی تحقیق و تفحص نمیشه؟؟؟؟
این دانشگاه های دولتی هم با عناوین مختلفی مثه روزانه، شبانه، پردیس، غیرانتفاعی، پیام نور و کلی عنوان دیگه دانشجوهای زیادی میگیرن

دکتر اینده
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۰:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

بله منم موافقم

پری
مهر ۱۸, ۱۳۹۵ ۱:۰۱ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

لایک…