مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

بومی‌گزینی بیش از 50 درصد دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

 بیش از 50 درصد دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بومی‌گزینی شده‌اند که به معنای توسعه تحصیلات دانشگاهی شهرهای کوچک است.

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده، در نشست اعضای فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی مجلس شورای اسلامی با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: برای توسعه تحصیلات تکمیلی به پارامتر‌های استاد، فضای آموزشی و تجهیزات و کارگاه‌ها نیاز است و بحمدالله دانشگاه در این سال‌ها توانسته هر سه پارامتری که برای توسعه تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است را فراهم کند.

او ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی صاحب پرچم پرافتخار بومی‌گزینی است، بومی‌گزینی آموزش عالی یکی از بزرگترین کارهایی بود که دانشگاه آزاد اسلامی انجام داد؛ در همین راستا 94‌درصد دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه، 72‌درصد مقطع کارشناسی‌ارشد و بیش از 50‌درصد دانشجویان دکتری بومی‌گزینی شدند. این یعنی توسعه شهرهای کوچکی که پیش از آن توسعه تحصیلات دانشگاهی در آن‌ها امکان‌پذیر نبود و علت آن هم فراهم کردن اسناد، فضا و تجهیزات آموزشی و پژوهشی برای این مناطق است.

او درباره طرح سنجش پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «این طرح که در مجلس قبل تصویب شد علیه دانشگاه بود، برنامه عده‌ای این بود که دانشگاه آزاد اسلامی متوقف شود، اما با گسترش تحصیلات تکمیلی نه تنها توقف انجام نشد بلکه بسیاری از واحدهای زیان‌ده از زیاندهی در آمدند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی خواست تا یک کمیسیون تخصصی برای حقیقت‌یابی و رصد امکانات دانشگاه آزاد اسلامی از نظر استاد و فضا و تجهیزات ایجاد کنند و گفت: «ما اطلاعات بیش از 35 هزار هیات علمی تمام‌وقت با کد ملی را در اختیار شما قرار می‌دهیم و این امکان را فراهم می‌کنیم که مراکز و واحدهای ما را رصد کنید.»

او گفت: «من خود هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم اما معتقدم هیچ دانشگاهی آماده‌تر از دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه تحصیلات تکمیلی نیست. اگر دانشگاه آزاد اسلامی از نظر هیات علمی، تجهیزات و آزمایشگاه‌ها و سایر امکانات آموزشی جلوتر از دانشگاه‌های دولتی نباشد، چیزی از آن‌ها کم ندارد.»

او ادامه داد: «کسانی که با دانشگاه آزاد اسلامی مخالفت می‌کنند خبر ندارند که 80هزار نفر از ایرانیان در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند، این خروج جوانان علاوه بر تبعات فرهنگی تبعاتی نظیر خروج ارز را نیز به دنبال خواهد داشت در حالی که دانشگاه آزاد اسلامی از بسیاری از این کشورها از نظر امکانات آموزشی و پژوهشی بسیار جلوتر است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به نمایندگان گفت: «نگذارید با طرح سنجش و پذیرش دست دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه تحصیلات تکمیلی که ضرورت حیاتی برای توسعه علمی و پژوهشی کشور است ببندند.»

ثبت‌نام
باخبرم کن!

107 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خسرو
آبان ۳۰, ۱۳۹۵ ۰:۵۱ ق٫ظ

سلام
جناب اقای دکتر میرزاده ریاست محترم داتشگاه ازاد اسلامی من یکی از دانشجویان خارج از کشور هستم با گران شدن دلار تمام معادلات زندگی من بهم ریخته هنوز بعد از ۶ سال فارغ التحصیل نشدم خواهش می کنم میزان پذیرش را در بهمن بالا ببرید تا من قبول شوم

مدیریت اموزشی
آبان ۲۹, ۱۳۹۵ ۹:۱۸ ق٫ظ

سلام من که خسته شدم از بس رفتم مصاحبه هر دفعه به یه بهونه.الان ۲ سال بهترین جا قبول میشم تو مصاحبه میافتم.الان که بومی شده خدا به داد برسه.دکترا شده ارزو

Ahsn
آبان ۲۹, ۱۳۹۵ ۰:۰۲ ق٫ظ

بلاخره ما ندونستیم در کارنامه ﻧﻤﺮه ﮐﻞ آﺧﺮﯾﻦ ﻧﻔﺮﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪه چرا خالی و رﺗﺒﻪ را اعلام کردند ولی باز رﺗﺒﻪ ﮐﻞ آﺧﺮﯾﻦ ﻧﻔﺮ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ خالی یعنی آنجا پذیرش نداشته چرا وقت ما گرفته شد بنده حداقل ۵۰۰۰۰۰ هزینه تومان برای مصاحبه هزینه کردم چقدروقت گذاشتم چرا به این راحتی این کار را با مردم می کنند کسی هم نیست اونارا بازخواست کنه؟

عباس .ح کیفری
آبان ۲۷, ۱۳۹۵ ۲:۱۱ ب٫ظ

سلام بر همه دوستان.نکنه امکان تکمیل ظرفیت بهمن هم همینطور کمرنگ بشه.
مطلع جان خم ظاهرا دیگه فراموش کرده.
بهر حال ناامیدی گناه ست.

سهند
آبان ۲۷, ۱۳۹۵ ۴:۲۰ ب٫ظ

نه انشالاه که تکمیل بهمن که ۱۰۰ در صد خواهد بود.الان دانشگاه ما دو نفر قراره بهمن ثبت نام کنند.خوب با دو نفر که کلاص تشکیل نمی دند مجبوردند تکمیل بگیرند و به حد نصاب برسونند.

علی
آبان ۲۷, ۱۳۹۵ ۷:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  سهند

خیلی بعیده است آزاد دو نفر در یک واحد پذیرش کند مگر انکه کسی ثبت نام نکرده باشد.
ولی خیلی از کلاسهای دانشگاه های دولتی ۲ یا ۳ و نهایت ۵ نفر هستند.

سهند
آبان ۲۸, ۱۳۹۵ ۶:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  علی

من و یک نفر دیگه که مهر قبول شده بودیم موندیم برا بهمن.اکثر واحد ها این جوریند.حالا ببینیم چی میشه.توکل بر خدا

احسان
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب٫ظ

نمیدونم بازاریابی همدان رو برای کسایی که تیک انتخاب دانشگاه رو زدن انتخاب کرد این کار دانشگاه اصلا درست نیست که یه شهرهایی رو بدون اینکه تو لیست باشه میذاره واسه تیک دانشگاه و مجبور میشی تیک دانشگاه رو بزنی و تو تکمیل که زدم این بار ساری قبول کرده که واقعا دور و نمیشه برم این بی برنامگی ها خیلی باعث ضرر شده وگرنه من بایستی همون مهر همدان ثبت نام میکردم

سارینا
آبان ۲۷, ۱۳۹۵ ۹:۵۱ ق٫ظ
پاسخ به  احسان

ببخشید نمره کل شما چند بوده؟

مارال
آبان ۲۷, ۱۳۹۵ ۸:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  احسان

سلام مگه ساری مجوز داره؟؟؟؟اصلا ساری جز لیست وزارت علوم اصلا نبوده و حتی پذیرش نداشته امسال

داوود
آبان ۳۰, ۱۳۹۵ ۹:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  مارال

سلام. ساری دانشجو گرفته و از ۱۹آبان هم کلاسهاش رو شروع کرده. وزارت علوم واقعا حق داره به واحد های مثل ساری مجوز نده

علی
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۹:۱۳ ب٫ظ

قبولی و ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر خارجی از روزانه ما هم سخت تر است یکی از اقوام برای گرفتن دکتری به استرالیا رفته بود به او گفته بودند باید قبل از امتحان جامع ۱۵ مقاله مرتبط و معتبر بایستی ارایه بدهند که انصراف داد و الان دانشجوی علوم تحقیقات تهرانه.
بیشتر کسانی که به خارج برای ادامه تحصیل می روند برای گرفتن مدرک پزشکی است و اگر نه در دکتری غیرپزشکی دانشگاه آزاد دیگر رشته ها که عملا ۳ سال است بدون کنکور شده است.
در مجموع عوامل عدیده برای رفتن جوانان به خارج وجود دارد که مهمترین عامل آن پیدا کردن شغل پردرآمد و تقویت زبان و …

بابک
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۲:۵۵ ب٫ظ

گفته می‌شود که تعداد دانشجویان ایرانی در مالزی به بیش از ۹۰۰۰ نفر رسیده است. این در حالی است که بسیاری از دانشجویان اطلاعی ندارند که وزارت علوم در رتبه‌بندی دانشگاه‌های خارجی بویژه در هند و مالزی، جمهوری‌های شمال کشور، بعضی دانشگاه‌ها و کالج‌ها را در ردیف «ج» یا بی‌کیفیت رتبه‌بندی کرده و فاقد اعتبار علمی دانسته است و پس از فارغ‌التحصیلی، مدرک این افراد ارزشیابی نخواهد شد.

..
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۳:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  بابک

دوست عزیز به نظر شما بهتر نبود اگر این ۹۰۰۰ نفر و تعداد بسیار زیاد افرادی که جاهای دیگر مشغول تحصیل هستند در ایران بودند و همین جا هزینه می کردند؟ برای عدم تایید مدارکشان نیز بالاخره راهکاری پیدا خواهند کرد.

سیدعلی. جغرافیای سیاسی
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۲ ب٫ظ

انتظار بنده و سایر متقاضیان افزایش سهمیه جذب برای بهمن ماه در مقطع دکتری رشته جغرافیای سیاسی اینه که دکتر میرزاده و دکتر دانشیان،، تلاششون رو در این مهم انجام بدن و سعی کنند همه اون کسایی که در مصاحبه حضور داشتن و مشتاقن ادامه تحصیل بدن، وارد مقطع دکتری بشن. من با این تز فکری موافقم که باید سیاست وزارت علوم این بشه که با افزایش سهمیه جذب دانشگاه ها خصوصا دانشگاه آزاد، مانع از خروج ارز از کشور بشن و علاقمندان به جای تحصیل در خارج از کشور، در داخل ادامه تحصیل بدن.

محمد
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۰:۴۱ ق٫ظ

دوست گرامی کسی خارج می رود که حداقل حداقل تافل داشته باشد و انگلیسی صحبت کند و هر کی تافل داشته باشد مثل آب خوردن اگر ظرفیت یک چهارم الان دانشگاه ازاد هم بود قبول می شود

رضا
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۹:۴۷ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

عالی بود
با این همه ظرفیت پذیرش اوضاع مدرک دکتری بدتر از کارشناسی هم خواهد شد البته در حال حاضر هم فارغ التحصیلان دکتری وضع مناسبی ندارند

..
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

دوست گرامی خارج کشورهایی مثل آذربایجان- مالزی- سنگاپور- قبرس و… هستند. به گفته یکی از دوستان ۲۰ نفر در یک کلاس دکتری که استاد خودش دانشجوی دکتری است.

...
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۲:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

دوست من از مالزی دکتری گرفته، زبانش هم خیلی خوب نیست.
کاری که اینجا برای پایان نامه ارشد قبول ندارند، اونجا برای دکتری کردند.

علی
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۲:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  ...

آنها دانشگاه نیستند طبیعتا وزارت علوم این مداراک را مثل بعضی دانشگاه های داخلی تایید نخواهد کرد.

بهناز
آذر ۵, ۱۳۹۵ ۶:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

من هند درس خوندم و مدارکم تایید شده و مشکلی نداشتم :)))) سالیانه ٧٠٠٠ دلار هم بهمون میدادن ،الان هم هند هستم واسه دکتری

بازرس.
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۴:۵۹ ب٫ظ

لایک

رضا. عمران
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۷:۵۷ ب٫ظ

جناب دکتر میرزاده لطفا از مسیر قانونی تکمیل ظرفیت بهمن را پی گیری فرمایید.خیلی از دوستان من از جمله خودم با اختلاف نمره ۰.۷ پذیرفته نشدم.در غیر اینصورت اکثر جوانان علاقمند از کشور جهت ادامه تحصیل خارج میشن که تبعات آن مشخص است.

محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  رضا. عمران

دوست عزیر در مهندسی عمران با گرایشهای سازه و …
خیلی بیش از ۱۰۰۰ نفر آزاد پذیرش کرده به نظر شما غیر از ۵۰ نفر اول دانشگاه های معتبر خارج مابقی رو پذیرش خواهند کرد من که بعید میدونم.
درضمن در هر سال اگر تعدادی برای تحصیل به خارج بروند زیاد بد نمی شود بلکه تبادل علمی بین کشورها بد نیست
بیشتر کشور باید نگران خروج نخبگان که در شریف و دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه های برتر دولتی باشد.

داوطلب به محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

سلام. برادر بزرگوار هر کی دانشگاه آزاد بره دلیل بر عدم توانایی اون در رفتن به دانشگاه های دولتی نیست. بعضی ها از لحاظ علمی مستعدند ولی شاغلن، اداره شون هم اونارو مامور به تحصیل نمیکنه، بنابراین ترجیح میدن دانشگاه آزادی که نزدیک که به محل کارشونه برن نه دانشگاه دولتی دور. یا این که متاهلند و میخوان نزدیک خانواده شون باشن. بعضی از خانواده ها هم یا یه فرزند دارن یا دوتا و حاضرن همه جورن خرج کنن ولی بچه شون نزدیک شون باشه. حرف آقا رضا، عمران هم می تونه در نوع خودش قابل تامل باشه.ان شاءالله که تکمیل ظرفیت بهمن ماه برای همه شرکت کننده های آزمون اعمال بشه چه دعوت شده به مصاحبه و چه دعوت نشده. یه آزمون هیچوقت نمی تونه تمامی صلاحیت های علمی یه داوطلب رو بسنجه. به امید رفع تمامی موانع تحصیلی علاقمندان علم

..........
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۰:۱۷ ق٫ظ

واقعا، احسنت آفرین.

ستاره به بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۵:۳۴ ب٫ظ

تحصیلات فقط برای کار پیدا کردن نیس برای رشد فرهنگ و بالا بردن شعور و انسانیت هست.کسی که دکتر واقعی شده و شب نخوابی داشته صددرصد منتظر نمیشه که کار اداری پیدا کنه چون میتونه با توجه به هوش و استعدادی که داره شغل ایجاد کنه.
همه که با دکتری گرفتن نباید انتظار مدیرکلی فلان اداره رو داشته باشیم.
ما درس میخونیم که اطلاعاتمان بالا بره,بتونیم خیلی مسایل رو خودمون حل کنیم.
دوست عزیز بابک خان کسانی هم که فقط به فکر مدرک هستن تو همون مقطع میمونن و نخواهند توانست با یه مدرک کاری انجام بدن.
پس خیلی خوبه همه دکتری بخونن اونایی موفق هستند که بتونن ازش استفاده کنن.

f
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۷:۲۰ ب٫ظ

کاملا درست میگید. الان که دیگه هیچ کاری وجود نداره. اونایی هم که سر کارند عملا فقط حضور فیزیکی دارند و کاری انجام نمیدن. تحصیل یکی از بهترین راههای استفاده مفید از وقت و ارتقای دانش و وارد شدن در زمینه مورد علاقه هستش. علی رغم اینکه همه میدونیم با مدرک هیچ ارتقایی وجود نداره، اغلب اطرافیان من به سمت ادامه تحصیل رفتند. برای خود من هم تحصیل خیلی عالی بود و کاملا راضی هستم.

!!!
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۵:۱۶ ب٫ظ

ما دگتری کلاسمون پرژکتور نداره بخدا هنوز میگردیم کدوم گلاس خالیه ما بریم بشینیم.هیچ کس پاسخگو نیس نه بازدیدی نه ازمایشگاهی.میریم میگیم هزینه ها بالاس کار دانشجویی بدید میگن مجوز نمیدن حذف شده.دانشگاه میگه حق ندارید ب دکتری تخفیف بدید حتی دو دانشجو آزاد!!!!آخه چرا؟؟؟؟

درسا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۴:۵۲ ب٫ظ

خدا را شکر احتمال زیاد تکمیل ظرفیت بهمن داریم .امیدوارم تهران هم تکمیل ظرفیت داشته باشه.

محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۶:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  درسا

درسا درسا رو بخون برا سال بعد
یکبار تکمیل داشتن دو برابر مرحله اول در تکمیل گرفتن بعیده دوباره

درسابه جناب مطلع
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۲:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

من اولین ظرفیتی که دانشگاه اعلام کرد قبول شدم ولی من فقط میخوام تهران قبول بشم حتی حاشیه تهران هم برام مقدور نیست و با اختلاف دو نفر در تکمبل ظرفیت پذیرش نشدم مطمئن هستم خیلی از دوستان شرایط مشابه من را دارن .کاش دانشگاه آزاد به جای واژه تکمیل ظرفیت از واژه جابجایی استفاده می کرد که این همه سوء تفاهم ایجاد نمی شد .
به هر حال همچنان امیدوارم که در تکمیل ظرفیت بهمن انشاءا.. پذیرش بشم

معصومه
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۶:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  درسا

اما من شنیدم که تعداد خیلی کمی در تکمیل ظرفیت بهمن میگیرند

زهرا
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۹:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  معصومه

واسه بهمن پذیرش تکمیل ظرفیت هستش

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۲:۱۰ ب٫ظ

به‌عنوان یک اصل افزایش علم و سواد در تک‌تک افراد جامعه در ارتقاء و رشد فرهنگ جامعه تأثیر مستقیم دارد و به عبارت ساده‌تر یک جامعه باسواد و تحصیل‌کرده بافرهنگ‌تر است. اما اگر نظام آموزش عالی یک کشور به سمت‌وسوی مدرک‌گرایی پیش می‌رود، دلیل احتمالی‌اش آن است که نظام استخدامی آن کشور تقاضایش تا حد زیادی روشن است و اگر کسی وارد نظام دانشگاهی شود آینده‌اش تا حدی روشن است و قوانین استخدامی کشور او را به رسمیت می‌شناسند درحالی‌که نظام مهارت در آن کشورِ خاص این‌چنین نیست. این باعث می‌شود جریان اجتماعی آن جامعه به سمت تحصیلات دانشجویی برود و بعد با معضلاتی مانند مدرک‌گرایی و تحصیل در رشته‌هایی که بازار کار ندارند روبرو شود. نوعی رابطه متقابل میان مدرک از یک‌سو و از سوی دیگر منزلت و پرستیژ اجتماعی، حقوق اقتصادی و اجتماعی و وضعیت و شغل و… موجب می‌شود که مدرک، عاملی مهم و حیاتی در زندگی اجتماعی چنین جامعه‌ای باشد، درنتیجه جامعه درشدت بخشیدن به این گرایش نقش مؤثری ایفا می‌کند زیرا با دیدی اشتباه در جامعه ناخودآگاه صرف داشتن مدرک نماد موفقیت، توانایی و فرهنگ فرد محسوب می‌شود. در چنین جامعه‌ای نگاه مدرک‌گرایی دانشگاهی و رزومه گرایی در دستگاه‌های دولتی برای شناسایی، حمایت و مدیریت کارآفرینان آن کشور استفاده می‌شود، درنتیجه در آن کشور پروسه صحیح شناسایی و حمایت واقعی از کارآفرینان به‌درستی محقق نخواهد شد. ادامه این روند سبب می‌شود تا دانشجویان از ذهنیتی خلاق و هوشمند و پرسشگر برخوردار نشوند.

دکتر لیلا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱:۳۸ ب٫ظ

واقعا وزارت علوم فکر میکنه قراره همه دکتر بشن الان امار دکترای کشور ٠/٣ درصد هست کشورهای خارجی که کنکور ندارن همشون دکتر شدند نه اینطور نیست کار داشتن باید قبل از مقطع دکتری باشه که اکثرا دارند کسی که تا بحال کار پیدا نکرده با مدرک دکتری هم نمیتونه پیدا کنه

محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۲:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر لیلا

اینطور نیست کشور مثل امریکا که پیشرفته ترین کشور جهان محسوب میشه کمتر از دو درصد دکتری دارند و آنقدر تحصیل در آنجا گران است که کمتر کسی تمایل و توان به تحصیل دارد
و دانشگاه های برتر مثل هاروارد ظرفیت پذیرش دکتری محدودی دارند کمتر از ۷ نفر ولی در عوض آموزش ضمن خدمت زیادی دارند که البته آن هم پر هزینه است

!!!
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۵:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

درسته هزینه خارج بالاس اما میدونی کادت صد در صد.ما ه ینه میکنیم بیکاریم.باور کنید من با مدرک دکتری جایی کار میکردم با ماهی پونصد بدون بیمه
ب ناچار مجبور به استعفا شدم.توروخدا فکر کار باشید

..........
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۶:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

آفرین، واقعا آفرین به این اظهار نظر جالب وقشنگ.

فرهاد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۲:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر لیلا

۳درصد یا ۰۳/

مدرس
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱:۳۱ ب٫ظ

یه بودجه ای باید به دانشگاه آزاد در نظر بگیرن تا مجبور نباشه برای زیان ده نشدن انبوهی از دانشچوها رو صرفا بخاطر دغدغه های مالی خودش جذب کنه .

رز روانشناسی لطفا پاسخ بدید
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱:۱۷ ب٫ظ

سلام به همه دوستان بچه ها اگر کسی بخواهد برای انتقالی دکترا اقدام کنه و جز ایثارگران و شهدا نباشه ولی دلایلی را بخواد ارایه بده در کمیسیون باید از چه طریقی اقدام کنه اخه هیچ فراخوانی برای جابجایی نیست من چطور باید اقدام کنم لطفا اگر کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم

مدیریت
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱:۲۵ ب٫ظ

سلام خواهشا کسی میدونه من و هم راهنمایی کنه میخوام از اراک بیام تبریز

امیر
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۶:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  مدیریت

سلام من هم بازاریابی همدان هستم و ساکن زنجان .میخوان انتقالی بگیرم زنجان نمیدونم چطوری .خطرات راه و رفت و آمد خیلی زیاده

احسان
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  امیر

امیر خان سلام بازاریابی همدان تو انتخاب اول نبود بعد تو تکمیل تا رتبه سه قبول کرد اصلا متوجه نشدم چطور شد چون من ساکن کرمانشاه هستم و کرمانشاه اصلا نگرفت همدانم تو انتخاب اول جزء شهرها نبود بعد گفتم تو تکمیل اومده حتما قبولم باز تا رتبه سه اعلام کرد الان کلاس شما چند نفره ؟ اصلا معلوم نیست چیکار میکنن

احسان
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  امیر

نمیدونم بازاریابی همدان رو برای کسایی که تیک انتخاب دانشگاه رو زدن انتخاب کرد این کار دانشگاه اصلا درست نیست که یه شهرهایی رو بدون اینکه تو لیست باشه میذاره واسه تیک دانشگاه و مجبور میشی تیک دانشگاه رو بزنی و تو تکمیل که زدم این بار ساری قبول کرده که واقعا دور و نمیشه برم این بی برنامگی ها خیلی باعث ضرر شده وگرنه من بایستی همون مهر همدان ثبت نام میکردم

علی
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۶:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  مدیریت

سلام دوست بزرگوار.ازاراک بیایین ترمینال تبریز.از دکه تاکسی ترمینال بپرسین راهنمایی میکنن امکاناتش هم خوبه نگران نباشین

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ب٫ظ

بیش‌تر از من شاید کسانی این فاجعه را درک می‌کنند که دارای مدرک واقعی «دکتری» و «کارشناسی ارشد» هستند. آن‌ها که این مدرک را با زحمت و شب‌نخوابی و با زحمات بسیار در پذیرش و ادامه به دست آورده‌اند. آن‌ها که با سواد و شخصیت علمی متناسب با مدرک خود هستند.این تراژدی سال‌هاست که با همت دانشگاه‌ها در مورد مدرک کارشناسی اتفاق افتاده و موضوع کارشناسی ارشد و به خصوص دکتری تازه‌تری است که در این زمان رسیده است.

رضا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  بابک

بابک عزیز نظراتتون بسیارعالی بودند کاش به گوش مسئولین محترم نیز برسند من که کلا از تحصیل زده شدم تنها حسم اینست که یک مرکز آموزشی تنها بفکر درامد خودش است تا بفکر کار و سرنوشت من دانشجو.

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ب٫ظ

گر بخواهیم خلاصه کنیم باید گفت که مدرک‌گرایی و انتشار و چوب حراج زدن به مدارک و مدارج تحصیلی هزینه‌های اجتماعی و هویتی بسیار سنگینی برای جامعه داشته و خواهد داشت. به هم زدن هرم تحصیلی یعنی:

ایجاد عدم توازن بیش‌تر در سطح انتظارات اقشار جامعه.
تغییر برداشت‌های ذهنی معادل با سطوح تحصیلی (یعتی از یک دکتر، نمی‌توان دیگر لزومن انتظار دانش و فرهیختگی داشت)
ایجاد بحران‌های فردی و خانوادگی
بی اعتبار ساختن هر اعتبار

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب٫ظ

در حال حاضر ما با دانشگاه‌هایی مانند آزاد، علمی-کاربردی و… مواجهیم که به شدت گسترده شده‌اند. اما بر چه اساسی پهنه آموزش عالی تا این حد گسترش یافته است؟ این در حالی است که برای رفع بیکاری باید سیاست کوتاه‌مدت و درازمدتی ایجاد می‌کردیم که بتوانیم نیروها را تربیت کنیم.

..........
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۵:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  بابک

لایک، لایک

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب٫ظ

در ایران افراد خود را با عناوینشان معرفی می‌کنند و نه با تخصصشان گفت: این در حالی است که در جوامع دیگر افراد خودشان را براساس تخصصشان معرفی می‌کنند و نه با مدرکشان. در این جوامع مهم این است که این افراد در کدام بخش کار می‌کنند و شاید تنها مکانی که از عناوینی مانند دکتر استفاده شود در بخش‌های درمانی و به دلیل سلسله‌مراتب باشد.عطش مدرک‌گرایی در جامعه ما یک بحث فرهنگی است. گسترش بی‌رویه دانشگاه‌های دولتی، مراکز فنی، پیام نور ودانشگاه ازاد… نیز در همین راستا موضوع و سیاستی بدون هدف است. در چنین شرایطی می‌بینیم که دکترا گرفتن در جامعه ما بدل به یک کار ساده شده‌است. به این معنا که وقتی گسترش دانشگاه و مراکز علمی در طی دو دهه افزایش می‌یابد به تدریج میزان بیکاران مدارک تحصیلات عالیه نیز افزایش می‌یابد

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ب٫ظ

دلیل اینکه بیکاری در تحصیلات عالیه زیاد شده، عدم تناسب بین نیازهای جامعه و یک واقعیت به‌نامِ گسترش رشته‌های تحصیلی است.در جامعه ما مفهوم تحصیلات با هدف تحصیلات تفاوت دارد. هدف تحصیلات به طور کلی کسب دانش بیشتر برای ارائه خدمات است. این در حالی است که در ایران تحصیلات دانشگاهی تبدیل به یک پرستیژ اجتماعی کاذب شده‌است. همانطور که ما در قدیم و در ساختارهای سنتی ایل‌چی، کدخدا، سرآبدار و… داشتیم، حالا در جوامع شهری هم افراد احتیاج به عنوان دارند و عناوین دهن پرکنی مانند دکتر و مهندس در ایران رشد زیادی داشته‌اند.

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب٫ظ

حداقل ۱۱۰ هزار نفر از دارندگان مدرک دکترا در کشور بیکارند. این داده اخیرِ مرکز آمار است. این مرکز اعلام نکرده که این ۱۱۰ هزار نفر به تفکیک از چه رشته‌ها و تخصص‌هایی هستند. اما آنچه مهم است بیکاری بخش زیادی از فارغ‌التحصیلان تحصیلات عالی است؛ بخشی از جامعه که قرار بوده اثرگذارترین و آینده‌سازترین‌ها باشند. چرا باید فارغ‌التحصیلات دکترا با آنهمه هزینه‌ای که صرف تحصیلشان شده حالا بیکار بمانند؟ یک جامعه‌شناس بیکاری افراد داری مدرک دکتری را جدای از بیکاری حاکم بر کل کشور نمی‌داند. به گفته این جامعه‌شناس بیکاران این افراد علاوه بر اینکه دنباله سیاست‌گذاری‌های غلط اشتغال بوده، به‌دلیل گسترش بی‌رویه دانشگاه در ایران نیز شکل گرفته‌است.در همه جوامع چه صنعتی و چه غیرصنعتی بیکار وجود داشته و دارد. نسبت بیکاری اما در جوامع توسعه‌یافته نسبتی ثابت با رشدی طبیعی است. تفاوت کشورهایی همچون ما و کشورهای توسعه‌یافته در این است که وقتی از بیکاری در آن کشورها حرف می‌زنیم؛ در واقع از جمعیتی سخن می‌گوییم که در سن اشتغال قرار داشته و بیکار است، اما کمک‌های دولتی نیز از او حمایت می‌کنند. بیکاری در کشور ما اما برابر است با به خاک سیاه نشستن!

دانشجو
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق٫ظ

فرصت ادامه تحصیل برای علاقمندان در داخل کشور بسیار عالی است. البته برای جذب این افراد بعد از فراغت از تحصیل باید تدبیر به موقع بکار گرفته شود. به عقیده اینجانب بهترین محل برای جذب این افراد شرکت های تحقیقاتی است بعضی از شرکت های بزرگ خارجی مثلا هواوی و …، به صورت گسترده در سازمان های مختلف ایران مثل شرکت نفت، مخابرات، برق و سایر سازمان ها، فروش داشته اند و پس از این نیز همکاری های گسترده با این سازمان های مهم خواهند داشت. اگر دولت بتواند با همکاری این شرکت ها در داخل کشور، شرکت های تحقیقاتی تاسیس نماید، در آینده نزدیک شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر کشورمان و همچنین رضایت فارغ التحصیلان مقاطع بالای تحصیلی خواهیم بود. همچنین این امر می تواند زمینه تشویق و تبلیغ آیندگان به تحصیل در مقاطع بالا را ایجاد نماید.

علی
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ق٫ظ

خیلی استدلال غلطی دارن…آخه نهایت از ۱۰ نفری که قبول دکترا قبول نشن فقط ۱ نفر میتونه بره خارج…بقیه یا توانشو ندارن یا شرایطشو…آخه نگهبان اداره ی فلان که ارشد داره وقتی میبینه دانشگاه سر کوچشون دکترا آورده میره دکترا میخونه.وگرنه مگه میتونه کارشو ول کنه بره خارج.من اداره ای سراغ دارم که ۴ تا از نگهباناش دارن دکترا میخونن.
حتی رییس دفتر رییس شورای شهر هم دکترا میخونه تو شهر ما.در حالی که رییس شورای شهر خودش لیسانسه.

محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

عملا آزاد سه سال گذشته دکتری را بدون کنکور کرده است
افراد بیکار با این مدرک نمی توانند کار پیدا کنند
و افراد شاغل هم اثر خیلی ناچیزی و در شغل خود خواهند دید

بابک
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

عالیه

مهشید - مدیریت دولتی
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

سلام دوست خوبمون جناب مطلع.
خیلی وقته که پیغامی از شما نمی بینیم امیدوارم از بی مهری بعضی از دوستان دلگیر نشده باشین. ای کاش بیاین و در مورد تکمیل ظرفیت بهمن اطلاعاتی رو بهمون بدین تا گذر زمان برامون راحت تر بشه. با خبر بودن بهتر از بی خبریه و به نظرم حضورتون ضروریه البته این موضوع کاملا بستگی به میل شخصی خودتون داره ولی برای ما کاملا ارزشمند هست. ممنون

محمد
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ق٫ظ

آزاد یکبار تکمیل داشت و در رشته مثل مهندسی مالی ده رشته محل ، به هفت رشته محل قبلی اضافه شد و در مجموع ۱۷۰ نفر را در رشته تازه تاسیس مهندسی مالی پذیرش کرد
این در حالی است کل ظرفیت روزانه، شبانه، پردیسها و پیام نور این رشته تنها پنج نفر است.

مهشید - مدیریت دولتی
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

آیا تمام مشکلات بیکاری و فقر فرهنگی و غیره بخاطر افزایش ظرفیت در مهندسی مالی است؟؟؟؟؟؟ جای تفکر داره برای اینه اشتغال یا بیکاری ارتباطی با مدرک تحصیلی نداره . من خودم افرادی رو میشناسم که تحصیلات عالی دارن ولی در بخش خصوصی و بازار آزاد فعالیت می کنن و خیلی هم راضی هستن. از این زاویه نگاه کنید که ارتقا سطح تحصیلات باعث ارتقا سطح فرهنگی می شود . البته رشته های خاص همیشه جایگاه خاص خودشون رو در جامعه کاری دارن. پس خیلی از جایگاه اصلاح کننده جامعه صحبت نکنیم.

مدبریت
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۴۸ ق٫ظ

اولویت در دانشگاه آزاد درآمد زایی است.

دانشجوی دکتری
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۲۴ ق٫ظ

خسته‌ام، باور کنید خسته‌ام از اینهمه بحث و جدل راجع به اعتبار مدارک، دانشگاه آزاد، دانشگاه دولتی، تکمیل ظرفیت، سواد و بیسوادی تحصیلکردگان آزاد و سراسری و… دانشجوهای هیچ جای دنیا، تا این حد راجع به مسائلی مثل سواد من و بیسوادی تو (تو آزاد خوندی من دولتی و اگه عرضه دارین بیاین پول بدین آزاد بخونین و..) با همیدگه بحث و جدل نمی‌کنند! دوستان باور بفرمائید هیچ نسل جوانی به اندازه ماها درگیر مدرک و مدرک گرایی نشده… ۳۰ سالم شد؛ دانشجوی دکتری هستم، با ۵ سال سابقه تدریس، ۳ مقاله ISI، ۷ تا علمی پژوهشی، ۲۰ تا همایش که عمدتاً بین المللی بوده و سخنرانی، کتاب و … یک مقطع پیام نور بودم، یک مقطع آزاد و دکتری خوارزمی قبول شدم که بخاطر بیماری مادرم نتونستم اون ترم دانشگاه برم، محروم شدم و سال بعدش آزاد خوندم. اما از خودم هیچی ندارم، ازدواج نکردم، نه پول، نه ماشین، نه حتی امید به آینده!!!حس می‌کنم وقتمو تلف کردم… در نهایت خودمون تیشه به ریشه‌مون زدیم، با چشم و هم چشمی و مدرک‌گرایی! در هر ۳ دانشگاه (دولتی، آزاد و پیام نور) تدریس کردم، اینو فهمیدم که دانشگاه رو دانشجو می‌سازه نه آزاد و دولتی بودنش. اما تفاوتی که توی این سال‌ها در بین دانشجوهای آزاد و دولتی مشاهده کردم، اشتیاق، انگیزه و میل به درس خوندن بود که دانشجوهای دولتی واقعاً درسخون‌تر هستند و بیشتر و با گشاده‌رویی تکالیف اساتید رو می‌پذیرن. اما داشتم دانشجوی دولتی که تنبل بود و دانشگاه آزادی‌ای که بسیار فعال و تیزهوش! پس بیایم… ادامه نظر»

سلام
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق٫ظ

اگه همه دکتر بشن چه ایرادی داره مگه شما سرما نمیخوری چه بهر که بری پیش یه متخصص مگه ما پرورش ماهی نداریم چه بهتر دکتر باشه و ماهی پرورش بده مگه ما کشاورزی نداریم خوب اگه دکتر باشه دیگه اب فاضلاب رو وصل نمیکه واسه مزرعش و اگه بقاله دکتر باشه جنس بنجل نمیاره خلاصه تخصص در جامعه ما متاسفانه کمه و بهتره حتی اون راننده تاکسی هم اگه بتونه بره دکترا بخونه و بهتر خدمت رسانی کنه پس شما دلسرد نباش چون متخصص کارت میشی و کار عیب و ننگ نیست بلکه شرافت مندانه است و اگه همه دکتر باشن میدونی عالی میشه

.....
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۴:۵۲ ب٫ظ

هزار بار آفرین، آفرین

..........
آبان ۲۶, ۱۳۹۵ ۶:۴۵ ب٫ظ

لایک، لایک

گلرخ
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۱۳ ق٫ظ

ظرفیت دکتری در دانشگاه آزاد باید هر چه زودتر مهار شود .

فاطمه، روانشناسی بالینی
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۰:۰۹ ق٫ظ

سلام دکتر میرزاده، سپاسگذاریم، ما امید به تکمیل ظرفیت بهمن داریم وجز خداوند متعال وتلاش شما چیزی کار گشا نیست…ممنون

Ahsn
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ب٫ظ

ممنون اقای دکتر میرزاده حتما پیگیری فرمایید تا ارز مملکت بیش از این از کشور خارج نشود چون اگه تکمیل ظرفیت بهمن نباشه بنده برای ادامه تحصیل مجبور م به خارج از کشور برم.

محمد
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  Ahsn

اگر فرض کنیم حرف شما صحیح هم باشد که نیست زیرا قبولی در دانشگاه های معتبر خارجی حتی از روزانه ما هم خیلی سخت تر است ،
باید پرسید
آیا منطقی است آخرین مدرک تحصیلی را با افزایش بی رویه پذیرش همانند سه سال گذشته بی اعتبار کنیم؟
آیا بی اعتباری آخرین مدرک تحصیلی باعث بی انگیزگی در میان جوانان دانشجو و حتی دانش آموزان نخواهد شد؟
آیا این کار باعث مواجه شدن کشور با خیل عظیم دکتری بیکار نخواهد شد؟
آیا باعث رکود علمی بدلیل کاهش و حتی از بین بردن روحیه تلاش بیشتر نخواهد شد؟
…………

سیدعلی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۱۰:۵۵ ب٫ظ

امسال سهمیه جذب دانشجوی دانشگاه آزاد در مقطع دکتری نسبت به سالهای گذشته کاهش یافته بود. بعضی رشته ها هم مثل جغرافیای سیاسی فقط در پنج واحد [ به غیر از واحد الکترونیکی ] دارای مجوز بودند. لذا ما تعدادی از دانشجویان رشته جغرافیای سیاسی خواهان افزایش سهمیه جذب این رشته برای تکمیل ظرفیت بهمن ۹۵ هستیم. خواهش دیگر ما این است که مثل سال ۹۱ زودتر از بهمن ماه برای تکمیل ظرفیت اقدام کنید.

مصطفی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب٫ظ

از جناب آقای دکتر میرزاده و دکتر دانشیان خواهشمندم برای تکمیل ظرفیت بهمن ماه در فرآیندی قانونی اقدام نمایند.

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۲۷ ب٫ظ

واحد های دانشگاهی که امکانات آنها کمتر از یک دبیرستان بوده و فاقد امکان دسترسی به اینترنت و بانکهای اطلاعاتی و مجلات علمی برای اساتید و دانشجویان و فاقد هیئت علمی ذی صلاح بوده و بودجه و امکان لازم برای جذب هیئت علمی مهمان و موقت ندارند. و در صورت جذب، حق التدریس مدرسین را (آنهم فقط در حد کرایه ایاب و ذهاب) پس از چند سال میپردازند، مدرک کارشناسی ارشد و چه بسا دکترا صادر میکنند. برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که نه تنها در دانشگاه و در منزل فاقد اینتر نت با سرعت کافی بوده بلکه حتی در شهرشان هم بسختی به اینترنت دسترسی دارند. دانشجوی که بی بهره از زبان انگلیسی (به عنوان اولین ابزار تحقیق) و نا توان از مهارتهای اولیه کامپیوتری و اینتر نتی، خود و بعضا استادشان از الفبای روش تحقیق بی اطلاع هستند. پایان نامه هایی مینویسند که همگی با نمره ۱۹-۲۰ دفاع میشود. و البته همین را هم خود دانشجو ننوشته. به یکی پول داده تا در کافی نت رفته و چند مقاله برایش پیدا کند به دیگری پول داده که برایش ترجمه کند. برای کاهش هزینه پروژه بجای نتایج حاصل از آزمایشها، ارقام فرضی را جایگزین ارقام واقعی کرده. آنالیز آماری را داده یکی دیگر چیز هایی سر هم کند. بعد هم نمره ۱۹/۵برایش صادر و شیرینی و تبریک و…..

رضا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۱۷ ق٫ظ
پاسخ به  بابک

عالی بود

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۲۴ ب٫ظ

فرهاد فلاحتی نماینده مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از جذب بی‌رویه دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی به ویژه دکترا، گفت: در چند سال گذشته رویکرد مدرک‌گرایی در کشور رواج پیدا کرده است چراکه دولت‌ها یکی از شروط مهم برای استخدام و افزایش حقوق را مدرک اشخاص قرار داده‌اند و در همین راستا دانشگاه‌ها افزایش پیدا کرده و رویکرد دریافت پول و ارائه مدرک را در پیش گرفتند.

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۲۲ ب٫ظ

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، کشورهای توسعه‌یافته، علم را دانشی می‌دانند که در نهایت به تولید ثروت و رفاه منجر می‌شود لذا سیاست‌گذاری‌ آن‌ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی به این سمت است؛ اما در ایران جذب بی‌رویه دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی نه تنها به ثروت‌آفرینی منتهی نشده بلکه کاهش کیفیت علمی را به دنبال داشته که به گفته صاحب‌نظران اگر هر چه سریع‌تر برای آن فکری نشود آینده علمی کشور به مخاطره خواهد افتاد، هرچند تاکنون نیز عوارض ناشی از این روند غلط جذب دانشجو در جامعه علمی کشور مشهود شده است.

حسین
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۸:۳۰ ب٫ظ

کسی میدونه نتیجه ی غائبینی که مصاحبه مجدد شدن چه تاریخی
میاد ؟؟؟؟؟

باران
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۸ ب٫ظ

باسلام بنده روز شنبه سازمان مرکزی دانشگاه بودم.
گفتند تکمیل طرفیت داریم ولی شاید کم باشه
از نماینده های مجلس و همه بخواید که تکمیل ظرفیت بگیرن

رضا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  باران

که چی بشه؟
در حال حاضر کلی پذیرش بوده که کلا اعتبار مدرک دکتری از بین رفته حال فرض کنید بنا به فرمایش شما همه پذیرش شوند جز یک نام دکتر بیکار چه ثمری برایمان خواهد داشت؟
ما باید باهم متحد بخواهیم ظرفیت پذیرش در حدی باشد که همه فارغ التحصیلان جذب کار شوند و شهریه ها کاهش یابد.

محمد
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۸ ب٫ظ

دوستان نتیجه مصاحبه غایبین دانشگاه آزاد کی میاد؟

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۱ ب٫ظ

به گزارش خبرگزاری مهر ، مجتبی شریعتی نیاسر در حاشیه هفتاد و یکمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران درباره رشته های فاقد مجوز دانشگاه آزاد گفت: بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ رشته محل فاقد مجوز این دانشگاه بررسی شده است.

آناهیتا
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۵:۳۷ ب٫ظ

سلام دوستان با نظر مهشید خانم کاملا موافقم ما که دعوت به مصاحبه شدیم با نظرات سلیقه ای داوران نمره مصاحبه به ناحق کم گرفتیم و با اختلاف کم مردود شدیم . جناب کیفری از کجا خبر دارین ؟بفرمایید ما هم بدونیم واقعا مایه خوشحالی خواهد بود.

خدمات بهداشتی درمانی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۵:۱۶ ب٫ظ

با تشکر از دکتر میرراده

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۵:۰۶ ب٫ظ

مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره تایید کتبی تمام رشته های دانشگاه آزاد تا مهر ۹۵ و قبل از آن گفت: وزارت علوم فقط حدود ۴ هزار و ۶۰۰ رشته دانشگاه آزاد را تایید کرده است….دانشگاه ازاد به فکر رشته های تایید نشدش باشه در ضمن امکانات دانشگاه ازاد در حد گرفتن دانشجو طبق قانون وزارت علوم هست نه چندبرابر ظرفیت

بازرس.
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۴:۴۴ ب٫ظ

لایک .همه منتظرتکمیل بهمنیم .یاشاسین دکترمیرزازاده

محمد
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۵:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  بازرس.

دانشگاه آزاد یکبار تکمیل ظرفیت داشت
فقط در رشته مهندسی مالی ده واحد جدید به هفت واحد قبلی اضافه شد

علی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۴:۳۱ ب٫ظ

جناب میرزاده شما در بعضی رشته ها تا بیست برابر و به طور متوسط ده برابر تمامی دانشگاه های دولتی شامل روزانه، شبانه، پردیسها و پیام نور دانشجوی دکتری پذیرش می کنید این یعنی مواجه شدن کشور با سونامی دکتری بیکار در دو تا سه سال آینده کشور.

...
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۴:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

با سلام.بخشید من وارد هر صفحه که مربوط به دانشگاه ازاد میشوم، میبینم شما این مطلبو میگین.من نمیدونم که ایا شما در جریان هستین که کسی که دکتری ازاد خونده اصلا نمیتونه در دانشگاه های دولتی جذب بشه.پس نگران بیکاریتون نباشین و مطمئن باشید اونایی که دانشگاه ازاد خوندن نمیان جای افراد دیگه رو بگیرن.پس لطفا تلاشتون رو بیشتر کنید و دانشگاه دولتی قبول بشین در غیر این صورت لطفا این پیام رو که جز اخبار کذب نیست رو مرتب کپی پست نکنید.

علی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۵:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  ...

کذب نیست دوست گرامی کمی در اینترنت سرج کنید
حسابداری و معماری این نسبت ۲۰ و در بعضی رشتها مثل مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی و مهندسیها ده برابر
و در بعضی مثل مهندسی مالی حتی تا سی برابر است.

بازاریی-اصفهان
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  ...

منم با شما موافقم ایشون این مطلب را شاید بیش از صدبار نوشته

باران
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دوست من
بیکاری چه ربطی به دانشگاه داره

حمایت از کنترل دانشگاه آزاد
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۸:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  باران

خیلی ارتباط داره. فارغ التحصیل دکتری باید در محیط آکادمیک کار کنه نمیتونه سوپر مارکت بزنه که. چون میزان پذیرش محیط های آکادمیک حداکثر ۲۰۰۰ نفر در سال و فقط خروجی دانشگاه آزاد ۵۰۰۰۰ نفر در سال خواهد بود .

رضا
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۹:۲۹ ق٫ظ

منم موافقم دوستمان علی جان کاملا صحیح می فرمایند پذیرش بیش از حد جز بیکاری و بی اعتباری مدرک دکتری ثمری برایمان نخواهد داشت

مهدیه
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۸:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دوست عزیز من خودم کارمند شرکت دولتی هستم و با قطعیت به اطلاع شما میرسونم که متاسفانه با هیچ مدرکی، هیچ شغل متناسبی وجود نداره و این امر در رشته های مهندسی، بیشتر نمود داره. دولت باید به فکر ایجاد شرایط شغلی متناسب با مدارک تحصیلی بالا باشه و کاهش ظرفیت پذیرش دکتری فقط منجر به خروج افراد بیشتری از کشور میشه و بس.

حمایت از کنترل دانشگاه آزاد
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۸:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  مهدیه

هیچ ارتباطی بین افزایش ظرفیت و کاهش خروج از کشور نیست. اگر هم باشد مقطعی است و بعد مدت کوتاهی دوباره همه به فکر گرفتن پذیرش از خارج خواهند بود چراکه ادامه تحصیل بهانه ای برای فرار و گرفتن اقامت است. و کسی به امید بازگشت به ایران بعد از تحصیلات اپلای نمیکنه که افزایش ظرفیت دکتری دردی رو دوا کنه.

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۸:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  مهدیه

مثلا تو که شغل دولتی داری شغل خودتو بی خیال میشی میری خارج درس بخونی بعد چندسال بیای ایران

مهدیه
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  بابک

دوست گرامی همکارم این کار را کرد مرخصی گرفت به مالزی رفت و الان دوباره سرکاره با مدرک دکتری.

باران
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  مهدیه

موافقم
درود بر شما

مدبریت
آبان ۲۵, ۱۳۹۵ ۷:۵۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

زنده باد علی

فرشید
آبان ۲۸, ۱۳۹۵ ۶:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

از جناب آقای دکتر میرزاده که دفترشون در طبقه چهارم دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه امیر کبیر هستند بپرسید که آقای دکتر سیاست دانشگاه امیر کبیر و خود اساتید آنجا در تربیت و جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی خصوصا دکتری را چجوری می بینید؟ آیا حاضرید همان سیاست های که برای آن دانشگاه تدوین شده و مسلما اساتیدی همچون شما در تدوین آن نقش داشته اند را برای دانشگاه آزاد پیاده کنید؟

بابک
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۴:۳۰ ب٫ظ

این قانون تکمیل ظرفیت از کجا اومده تکمیل ظرفیت یعنی چی؟

پیمان
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۴:۰۸ ب٫ظ

ای ول آقای میرزاده.مامنتظر تکمیل بهمن هستیم

مدیریت اموزشی شمال
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۳:۴۰ ب٫ظ

واقعا دست مریزاد اقای دکتر میرزاده
انشاالله با تکمیل ظدفیت بهمن بتوانیم به حق خود برسیم
با تشکر از مسئولین سایت

عباس .ح کیفری
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۳:۳۹ ب٫ظ

امیدوارم
بوی خبرای خوش به مشام میرسد

مهشید - مدیریت دولتی
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۳:۲۹ ب٫ظ

امیدوارم مقدمه ای باشد برای اعلام تکمیل ظرفیت بهمن برای افرادی که به مصاحبه دعوت شدن ولی با اختلافات خیلی جزئی نمره نیاوردن و شرکت توی تکمیل ظرفیت حق مسلم و قانونی اوناس. ممنون جناب دکترمیرزاده

لیدا
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۰۱ ب٫ظ

مهشیدجان باهات موافقم.لایک داری