مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

تعدیل دوره های پردیس خودگردان دانشگاه ها

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

وزیر علوم گفت: با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه ها در دوره های بدون شهریه و روزانه، دوره های پردیس های خودگردان (پردیس های پولی) به تدریج تعدیل می شوند.

منصور غلامی در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره وضعیت پردیس های خودگردان دانشگاه ها، (پردیس های پولی) گفت: دوره های پردیس های خودگردان دوره هایی هستند که با شهریه اداره می شوند. این دوره ها از قبل برقرار شده اند و تا زمانی که مشتری داشته و برای دانشگاه صرفه مالی داشته باشند، دانشگاه ها آن دوره ها را حفظ می کنند.

وی درباره گزینش دانشجویان مشغول به تحصیل در پردیس های خودگردان (پردیس ها پولی) ادامه داد: این دانشجویان نیز مانند سایر دانشجویان از مرحله آزمون و پذیرش می گذرند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه ها در دوره های بدون شهریه و روزانه این دوره ها به تدریج تعدیل می شود.

به گزارش مهر، پیش از این مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم از بازنگری فعالیت پردیس‌های دانشگاهی خبر داده بود. وی یادآور شده بود وزارت علوم در حال تدوین راهکار قانونی است تا این پردیس ها بتوانند براساس ماموریت اصلی که از ابتدا برای آنها تعریف شده به فعالیت خود ادامه دهند.

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرده بود: دستگاه آموزش عالی باید نظارت جدی تر بر مراکز اقماری تحت عنوان پردیس ها که توسط دانشگاه‌های خوب کشور تاسیس می شوند داشته باشد تا در مدار خود ادامه فعالیت دهند

ثبت‌نام
باخبرم کن!

34 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امیر منفرد
تیر ۸, ۱۳۹۷ ۶:۴۸ ب٫ظ

من هفته پیش دانشگاه علامه بودم.کلا پردیس تعطیل شده و دوره ها روزانه رایگان و شهریه پرداز شده.

به دوستان
اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ب٫ظ

اتفاقا کاملاً حق با جغرافیای برنامه ریزی هست چون امسال پردیس اقتصاد دانشگاه رازی کرمانشاه دیگه پذیرشش حذف شده بود

دانشگاه بسازیم (با تحصیلات رایگان)
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۱۲:۵۵ ب٫ظ

تعدیل پردیس خودگردان مقدمه ” حذف پذیرش ” است.
سونامی ” حذف پذیرش ” در اغلب دانشگاه ها در راه است!
پردیس خودگردان دانشگاه علامه طباطبایی در سال تحصیلی آینده پذیرش نخواهد داشت.
دوره های روزانه این دانشگاه مادر علوم انسانی هم با کاهش و حذف رشته روبرو است.
انقلاب فرهنگی دیگری مدنظر مسئولان و تصمیم گیران است.
راه حل کاهش آمار بیکاری را در این دیده اند!!!

.....
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۵:۲۸ ب٫ظ

راه حل خوبی هست

داوطلب 95
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۲:۳۶ ب٫ظ

باسلام
در حق ما داوطلبای سال ۹۵ اجحاف شد،چون در سال ۹۵ متاسفانه برعکس امسال که از همون اول هم دانشگاه آزاد و هم وزارت علوم کم شدن تعداد پذیرش دکترا را اعلام کردن بدون هیچ صحبتی پذیرش ها خیلی کم شد.
لطفاتدبیری اندیشیده شود در تکمیل ظرفیت بهمن ماه قبولی های سال ۹۵ رو هم مجاز به انتخاب رشته کنند.
آخه من در سال ۹۵ با رتبه ۳۰ در دانشگاه آزاد رشته مدیریت منابع انسانی قبول نشدم.
به داد ما برسید.
بیکارم و حداقل بتونم درس بخونم.
لطفا همه دعوت به مصاحبه شده های ۹۵ بیاین یه روز قرار بزاریم دفتر آقای دکتر رهبر
به قول معروف حق گرفتنیه.

ناصر
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۸:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب 95

یاد دوست ۹۴مون افتادم. بنده خدا تا همین چند هفته پیش میومد میگفت یک تکمیل ظرفیت دیگه واسه بچه های ۹۴ بذارین!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق٫ظ

انواع دانشگاههای ایران(۱-دانشگاه دولتی یا سراسری-۲-دانشگاه غیردولتی یا غیر انتفاعی-۳-دانشگاه آزاد اسلامی ۴- دانشگاه پیام نور ۵–دانشگاه جامع علمی کاربردی-۶- دانشگاه فنی و حرفه ای-۷- دانشگاههای خاص مثل دانشگاه امام جعفر صادق(ع)-یا سایر (دانشگاههای مذهبی و نظامی و عقیدتی و سیاسی)۸-دانشگاه فرهنگیان انواع دوره ها دانشگاههای سراسری(۱- دوره روزانه۲-دوره روزانه شهریه پرداز۳-دوره پردیس خودگردان ۴-دوره نوبت دوم یا شبانه۵-دور مجازی ۶-دوره یمه حضوری)که دوره روزانه و پردیس و شبانه نسبت به مجازی و نیمه حضوری بیشترین دانشجو را دارد

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق٫ظ

دوره آموطزشی پردیسهای بین المللی دانشگاه تهران و شریف دوره روزانه شهریه پرداز است نه پردیس خودگردان!بجز این دو پردیس ما پردیسها خودگردانند-معاون آموزشی وزارت علوم ۲ سال قبل تا کنون این حرف را می زند ولی عملی نشده است.پردیسهای خودگردان(یعنی به این معنی است که ماموریت پردیس از قبل جذب دانشجو خارجی بوده است و بجز پردیس کیش دانشگاه تهران و دانشگاه شریف هیچ کدام از پردیسهای دانشگاهها،در جهت ماموریت خود حرکت نکرده اند واز این نظر تعدادی از پردیسها با دوره نوبت دوم ترکیب می گردند و پردیسهای بین الملی که دانشجو روزانه شهریه پرداز می گیرند و انگشت شمارند نیز نیز ساماندهی می گردند و اعتبارات دولتی بیشتراختصاص داده می شود.احتمال دارد که دوره نوبت دوم هم حذف گردد و تحت عنوان شهریه پرداز و رایگان دانشگاهها دانشجو بگیرند.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ق٫ظ

در حال حاضر ما فقط دو پردیس بین المللی داریم یکی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران و دیگری پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی شریف.هر دو با کیفیت بسیار عالی در سطح بین المللی فعالیت دازرند و دانشجوی خارجی هم جذب می کنند.تدریس آموزشی و امتحانات در پردیس دانشگاه شریف کاملا به صورت زبان انگلیسی است. و در پردیس بین المللی دانشگاه تهران هم کسب نمره قبولی زبان برای همه مقاطع ضروری است قبل از ورود به دانشگاه تهران.در صورتیکه در پردیسها و دانشکده های دیگر دانشگاه تهران اینطور نیست!!!!!حد نصاب زبان دکتری دانشگاه تهران که شامل همه پردیسها و دانشکده های دانشگاه تهران است حداقل ۶۰از ۱۰۰ است ولی در سایر دانشگاهها ی دولتی ۵۰است.

مهسا
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۶:۴۸ ب٫ظ

سلام
پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران هم هست البته.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۱۲:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

سلام.بله-اما پردیس ارس دانشگاه تهران بسیار محدود دانشجو می گیرد و قابل مقایسه با پردیس کیش دانشگاه تهران و پردیس البرز دانشگاه تهران نیست و در حال ساماندهی است./

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ق٫ظ

با سلام همه عزیزان-منظور آقای وزیر از تعدیل پردیس خودگردان دانشگاههای سراسری،کاهش دانشجو در دوره روزانه و افزایش دانشجو به صورت سهمیه خودگردان به جای سهمیه رایگان و با پرداخت شهریه است.ولی یک عیب در پیام وزیر مشاهده شده است:گفته تا زمانیکه مشتری داشته و پول پرداخت کنند و مشکل مالی برای دانشگاه ایجاد نشه پردیسهای خودگردان ادامه دارند!!!!!!!!!!!!!!!!دانشگاهای دولتی نباید دغدغه پول و شهریه و …داشته باشند!پس فلسفه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و غیر دولتی چیست؟!!!!!!!!!!!!!هدف از راه اندازی پردیس دانشگاهها،تحت عنوان بین المللی وجذب دانشجوی خارجی بوده است!!!!!!!!!!کدام دانشجو خارجی!!!!!!!!!!!الان در حال حاضر هیچ تفاوتی بین دانشجویان روزانه-پردیس و نوبت دوم نیست.من که دانشجو روزانه هستم.حتی در مواقعی دانشجویان پردیس و نوبت دوم از روزانه پربارتر و با استعدادتر هستند.برید تحقیق کنید.

کمی با اطلاعات صحبت کنیم
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۰:۵۱ ق٫ظ

کی میگه در همه دنیا ظرفیت پذیرش در مقطع دکتری بالاست قبولی در دانشگاه های نه خیلی معتبر خارجی خیلی از قبولی روزانه ما هم سخت تر است

الف
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱:۴۳ ب٫ظ

والا توی ایران که هر کس کنکور قبول نمیشه، میره خارج مثلا مالزی، سنگاپور، لندن و ….

ماریا
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۹:۵۶ ق٫ظ

دوست عزیز با اطمینان میگم پردیس بعضی دانشگاه ها با روزانه هیچ تفاوتی نداره و کلاساشون مشترک برگزار میشه.در ضمن دانشگاه آزاد هم بعضی جاها اعتبارش بیشتره.پس صرف بگیم دکتری پردیس نگیره از انصاف به دوره.مثلا امسال پردیس دانشگاه شیراز ۴ نفر روزانه و ۴ نفر پردیس برای مثلا رشته فیزیولوژی ورزشی پذیرش داشت ودعوت به مصاحبه حدود ۵٠ نفر.

جواد
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  ماریا

خبر دارم پردیسهای دولتی شهرهای بزرگ مثل تهران حتی از روزانه شهرستان هاهم قبولیش سختتره و هم کیفیتش بالاتر.

هرمینه
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۸:۵۹ ق٫ظ

وای خدایا چه نظرایی من دیدم!!! باورم نمیشه همچین طرز فکری وجود داره!واقعا بعضی ها فکر میکنن هرکی کنکور قبول شه مدرک اون مقطع رو میگیره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا جان، آقا جان!!!!!! بخدا خیلی از کشورها کنکور ندارن!!!!!!! اصلا ظرفیت ۱۰۰ نفر! کسی که بتونه تمام دروس رو به خوبی بگذرونه یعنی تواناییشو داشته. چرا فکر میکنید جلو ورودی رو گرفت و ننگ بی سوادی و عقب موندگی به مردم میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تحصیل حق همه هست و عدم لیاقت افراد باید با آزمون دانشگاه سنجیده بشه نه با کنکور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الف
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  هرمینه

دقیقا
آمریکا هم همین طور هست.
همه میتونند وارد دانشگاه شوند، ولی در نهایت کسی مدرک میگیرد که درس خوانده باشد.

.....
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۲:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  الف

جدی دکترا خوندن در آمریکا به پروپزال و رزومه نیازی نداره؟؟!!!!

.....
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۲:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  هرمینه

الان دقیقا کی حق ادامه تحصیل رو از شما گرفته؟؟؟؟ خدایی مجاز شدن کنکور دکترا برای دانشگاه های سراسری کار پیچیده و سختی نیست اگر به درس های ارشدتون مسلط باشید نهایت دو یا سه ماه مطالعه میخواد. مصاحبه با نفرات اول کنکور رو در همین سایت بخونید. یعنی شما حال سه ماه درس خوندن رو هم ندارید پس چه طور میخواید ۴ سال وقت بزارید و درس بخونید و تمام وقت پژوهش کنید؟؟ اگر هدف شما دانشگاه آزاد باشه ک کار به مراتب راحتتره. میمونه رزومه که این یک مورد رو همه جای جهان از شما میخوان و اگر به هر واحد دانشگاه آزاد راضی باشبد که واقعا یک کف رزرومه داشته باشید کافیست…تحصیل تو معمولی ترین دانشگاه های خارج از کشور حداقل به یک چیز نیاز داره. سطح زبان خوب رو به بالا.

??
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۲:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  .....

مجاز شدن با قبول شدن خیلی فرق داره!!

.....
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۴:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  ??

آخه مشکل برخی دوستانی ک طالب تکمیل ۳ و ۴ هستند، احتمال مجاز نشدن در کنکور ۹۷ هم هست‌…

.....
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۲:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  هرمینه

در شرایط فعلی کنکور بهتر راه حل و فیلتره. فک کنید کنکور رو بر دارن دانشگاهی مثل شریف بنا بر فرمایش شما باید سالی ۲۰۰۰ نفر ورودی بگیره حتما…

امیرحسین
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۸:۵۸ ق٫ظ

ظرفیت پذیرش دانشگاه ها با توجه به تعداد شرکت کنندگان بسیار کم هم هست…در همه دنیا دانشگاه ها با شهریه اداره می شوند ولی پول وارده صرف افزایش کیفیت آموزشی و تحقیقات می شود…به جای دادن شعارهای غیر منطقی باید با افزایش ظرفیت های پردیس در راستای درامد زایی دانشگاه ها اقدام نمود…ارزش دکترا به تعداد کم فارغ تحصیل آن ارتباطی ندارد بلکه به کیفیت آموزشی فرد فارغ تحصیل ارتباط دارد.

نازنین
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۱۰:۳۷ ب٫ظ

دوره پردیسهاى خودگردان باید منحل بشه ، ارزش مدرک دکترى رو از بین بردند به خاطر پول ! هر کس پول داشت که نباید دکتر بشه ، سواد مهمه نه پول . دیدم یکسرى از دوستان که گفتند ادامه تحصیل حق ماست! معلومه معنى حق تحصیل رو نمیدونستند ، حق تحصیل یعنى اگر کسى صلاحیت علمى داشت بتونه ادامه تحصیل بده ، نه به صرف پول داشتن!!!

جواد
دی ۲۴, ۱۳۹۶ ۱:۳۹ ق٫ظ
پاسخ به  نازنین

من هم اعتقاد دارم عنوان پردیس و شبانه بایستی یکی بشه و تغییر کنه و هیچکدام قشنگ نیستند
اما ظرفیتهای شبانه و پردیسها واقعأ کم و منطقی است و درسته که شهریه پرداخت می کنند ولی خوشبختانه پذیرش آنها کم است.
پردیسهای بین المللی یا اقماری نیز مثل کیش و قشم هم به نظر من بایستی بیشتر دانشجو خارجی بگیرند و تدریس در این دانشگاه ها به زبان های زنده دنیا باشه

موافق
دی ۲۶, ۱۳۹۶ ۹:۲۱ ق٫ظ
پاسخ به  نازنین

نظر نازنین خانم درسته. ادامه تحصیل تا مقطغ دکتری حق نیست. نیاز به توانایی داره. تحصیلات مقدماتی تا دیپلم حق همه است و تو قانون اومده نه بالاتر.

جواد
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۹:۳۳ ب٫ظ

ظرفیتها در شبانه و پردیسها واقعأ معقول و خیلی کمه من حتی در همین سایت پی اچ دی تست دیدم که ظرفیتها در شبانه و پردیسهای دانشگاه هایی مثل زابل که ظرفیتها یک و دو یا سه نفر بود
فقط متاسفانه ظرفیتهای آزاد خیلی خیلی زیاده که بایستی به یکدهم کاهش پیدا کند.
در رابطه با عنوان پردیسها و شبانه هم بایستی به نظر من یکی شود و همان روزانه شهریه پرداز خوبه.

بهرام
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

اول اطلاعاتتون رو ببریددبالا بعد نظر بدین ظرفیتای ازاد امسال در هر رشته محل بین ۳ تا ۵ نفر بوده

.....
دی ۲۵, ۱۳۹۶ ۴:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  بهرام

رشته های هتر که واحد ۷ نفر اول کار گرفت. احتمالا در تکمیلم اضاقه شده!

نازنین
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۱۰:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  جواد

شما مثل اینکه خیلى وقته در جریان نیستید ! آزاد دو ساله که خیلى ظرفیتش کم شده .

جواد
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۹:۱۲ ب٫ظ

ظرفیته در شبانه و پردیسها واقعأ معقول و خوبه
فقط ظرفیتهای آزاد خیلی خیلی زیاده که بایستی به یکدهم کاهش پیدا کند.
در رابطه با عنوان پردیسها و شبانه هم بایستی به نظر من یکی شود و همان روزانه شهریه پرداز خوبه.

افسون
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۸:۲۱ ب٫ظ

خبر خوبیه

منتظر تکمیل ظرفیت دکتری
دی ۲۳, ۱۳۹۶ ۷:۳۷ ب٫ظ

از دانشجویان پردیسی باید حمایت بشه اینا هم مثل بقیه با کنکور سراسری پذیرفته شدن ودر ضمن منافع مالی برای دانشگاه دارن.