جداسازی آزمون های مقاطع مختلف دانشگاه آزاد در انتظار بررسی نمایندگان مجلس
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
جداسازی آزمون های مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از موضوعاتی بود که سال گذشته در حوزه آموزش عالی کشور، دوباره بر سر زبان ها افتاد و پیاده کردن آن نیازمند اصلاح قانون سنجش و پذیرش است.
امیررضا شاهانی سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد درباره تفکیک آزمونهای دانشگاه آزاد از آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور به آنا گفت: مسئولان دانشگاه آزاد نظیر دکتر فرهاد رهبر و دکتر رهایی در این زمینه جدی هستند و به همین دلیل هیئت رئیسه مصوبهای را در این باره داشت تا معاون پارلمانی دانشگاه این موضوع را پیگیری کند.
قرار بود معاونت پارلمانی دانشگاه با همکاری نمایندگان مجلس، طرح دوفوریتی برای جداسازی آزمونهای سازمان سنجش از دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و تقدیم هیئت رئیسه مجلس کند تا در مجلس درباره آن تصمیمگیری شود. در این زمینه جبار کوچکینژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قابلیت لازم برای برگزاری مستقل آزمونهای مقاطع مختلف را دارد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به آنا گفت: تفکیک آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش، طرح کارشناسانهای است، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ کشور و خاورمیانه، قابلیت لازم برای برگزاری مستقل آزمونهای خود را داراست.
دانشگاهها باید به صورت جداگانه و براساس نیاز و تخصص اقدام به جذب دانشجو کنند
وی با اشاره به تصویب طرح سنجش و پذیرش در مجلس نهم که منجر به تجمیع آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش شد، گفت: در طرح سنجش و پذیرش یک اشکال بزرگ وجود داشت و به این موضوع توجه نشده بود که دانشگاهها باید به صورت جداگانه و براساس نیاز و تخصص لازم اقدام به جذب دانشجو کنند به همین دلیل این طرح، دانشگاه آزاد اسلامی را با محدودیتهایی در جذب دانشجو مواجه کرد.
وی افزود: دانشگاههای معتبر دنیا هرکدام دارای آزمونهای جداگانهای برای پذیرش دانشجو هستند چرا که این دانشگاهها هستند که براساس نیاز و تخصص لازم، اقدام به جذب متقاضی و دانشجو میکنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طرح جداسازی آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان سنجش در مجلس بررسی خواهد شد و امیدواریم که این طرح به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر دانشگاهها بتوانند آزمونهای خود را به صورت مستقل برگزار کنند، میتوانند نیازهای تخصصی خود برای پذیرش دانشجو را برطرف کنند، تاکید کرد: بدون شک دانشگاه آزاد اسلامی قابلیت برگزاری آزمونهای خود به صورت مستقل را داراست.
تفکیک آزمونهای دانشگاه آزاد از سازمان سنجش مستلزم اصلاح قانون است
محمود صادقی نیز درباره تفکیک آزمونهای دانشگاه آزاد از سازمان سنجش آموزش کشور گفت: هدف از تمرکز این آزمونها در سازمان سنجش آموزش کشور این بوده که نظارت کافی از نظر کیفیت و سلامت برروی آزمونها باشد. بنابراین تفکیک آزمون دانشگاه آزاد از سازمان سنجش مستلزم اصلاح قانون است و به راحتی قابل انجام و جدا شدن نیست.
وی ادامه داد: باید دلایل دانشگاه آزاد برای تفکیک آزمونهای این دانشگاه از سازمان سنجش شنیده شود ولی به هرحال برای تمرکز آزمونها در سازمان سنجش نیز دلایلی وجود داشته، اگر دانشگاه آزاد بخواهد به صورت مستقل آزمونهای خود را برگزار کند نیاز به اصلاح قانون است.
با این حال نمایندگان در حال تهیه طرحی در این باره هستند که مستلزم زمان بیشتری است و باید تا آغاز کار مجلس در سال ۹۷ منتظر بود تا این طرح تهیه و در مرحله تصویب قرار گیرد.
ایا درسال ۹۷ ازمون دکتری دانشگاه ازاد جداگانه بر گزاار می شود؟
فکر نمیکنم نیاز به توضیح باشه ، اما با این حال :
(( پردیس)) که میگیم منظورمون اصطلاح عامیانه اون است
یعنى پردیس هاى خودگردان و پردیس هاى بین الملل
وگرنه منم مثل همه میدونم که داخل خود دانشگاه تهران واقع در تهران هم پردیس ها ( دانشکده هایى که از دانشکده مادر دور هستند) وجود دارند . اما منظور من و دوستانى که به پردیس ها نقد دارند پردیس هاى خودگردان و پردیس هاى بین الملل است
من هم منظورم همون پردیس خودگردان است که ظرفیتهای آن در بیشتر موارد یک و دو نفر است.
البته در پردیسهای بین الملل کمی ظرفیتها بالاتر است
فرقی نداره قبولی در آنها به علت ظرفیتهای پایین و مدرک دولتی و در یک کلاس بودن با بچه های روزانه واقعا دشوار است شما فکر کن ظرفیت یک و دو نفر طبیعی است قبولی بسیار دشوار است حتی برای دانشگاه های بسیار دور افتاده هم قبولی در شبانه و پردیس خودگردان واقعا دشوار است.
ظرفیت پردیسهاى خودگران شاید بعضى مواقع ٣ نفر هم باشه اما میانگین ۵ تا ٧ نفر مثل دانشگاه آزاد است . دیگه دفترچه هست همه دارن میبینن . پردیسهاى بین الملل هم ١٠ نفر با کنکور و ١٠ نفر بدون کنکور.
ضمناً یه خلط مبحثى هم این وسط شده
این ۴۵/٠٠٠ نفر ظرفیتى که براى آزاد مرتبت ازش صحبت میکنید ، ظرفیتى است که براى پذیرش عادى و تکمیل ظرفیت پارسال اختصاص یافته بود اما تعداد ثبت نام کنندگان پارسال ٩۶ گفته شده بود که نزدیک ١٢/٠٠٠ نفر بودند . پذیرش در دانشگاههاى دولتى هم اعم از دوره ها و دانشگاههاى مختلف حدوداً ١٢/٠٠٠ نفر بود . حتى سالهاى ٩٣-٩۴ هم پذیرش دانشگاه آزاد به ٢٠/٠٠٠ نفر نرسید چه برسه که پارسال که خیلى ظرفیتها کم شده بود بخواد ۴۵/٠٠٠ نفر بوده باشه!!!
دوستان عزیزان عرض ادب واقعا فکر میکردم این جدل یا به اصطلاح کل کل ها به دوران کارشناسی آن هم سال اول و دوم مربوط باشه.رشته من بهتره.دانشگاه من بهتره. پردیس بهتر از آزاده،آزاد بهتر از غیر انتفاعیه.غیر اتتفاعی از پیام نور بهتره.آزاد تهران از دولتی شهرستان بهتره.و…!!! برادر من خواهر من ناسلامتی شما یا دانشجوی دکترا هستید یا داوطلب دکترا و حداقل بیست و پنج تا سی سال سن دارید. شما هر دانشگاهی علاقه مندی و در آزمونش موفق شدی به سلامتی حضور داشته باش. از دانشگاه دولتی یا آزاد پردیس یا غیر انتفاعی در نهایت ببینید آینده شغلی شما چگونه است؟ دکترای مهندسی مکانیک با معدل ۱۹.۷ از دانشگاه شریف و اختراع و مقاله و… می شناختم که چند سال به این در و آن در زد برای هیئت علمی دانشگاه آزاد نتوانست. اینکه امکانات و سطح آموزشی و پژوهشی یک رشته در بک واحد دانشگاهی را مقایسه کنیم درست ولی جملاتی مثل اینکه مدرک آزاد اصلا اعتبار ندارد یا پردیس کلا از آزاد بهتر یا بدتر است و… بسیاری از دوستان به درستی اشاره کردند واحد علوم و تحقیقات واحد خوبیست یا واحد قزوین یا کرج یا در برخی رشته ها تهران مرکز یا جنوب پردیس ها هم از نظر کیفیت متفاوتند. شما با مدرک دانشگاه آزاد ممکن است سوادت از فارغ التحصیل بهترین دانشگاه ها ببشتر باشد. یا ممکن است غیر انتفاعی تحصیل کرده باشی سوادت از دانشگاه تهران بالاتر باشد یا دانشگاه مشهد یا شیراز یا تبریز تحصیل کرده باشی از شریف و پلی تکتیک… ادامه نظر»
دوست من کسی جدال نمیکنه. هر کسی دلایل مستدل و علمی خودش رو برای مقایسه دانشگاههای و دورهای مختلف رو ارایه میده اتفاقا برای همین که بتونه راه درست رو انتخاب کنه و در اینده بتونه شغل مناسب تلاش و فعالیتش رو بدست بیاره. تا اونجایی هم که من یادمه کسی نگفته که رشته من بهتره همه به طور عام در مورد دانشگاهها و دوره های مختلفش داریم بحث می کنیم
دیگه بحثى باقى نمى ماند ، به جز دوره هاى روزانه که رایگان هستند ، ارزش بقیه دانشگاهها مثل هم است .
نه نشد دوست عزیز فرق است بین شبانه و پردیسهای خودگردان دولتی که ظرفیتهای آنها یک و دو نفر و با روزانه سر یک کلاس می نشینند و آزاد که معلوم نیست هر رشته شهر چند نفر و فقط خدا می داند در کل چند نفر رو پذیرش می کنند.
سلامت باشید
البته من فقط توصیه برادرانه داشتم که وقت و انرژی خود را صرف این جدل دوباره تکرار میکنم جدل نکنید.
راهنمایی یا پیشنهاد بنده ندیدم.
هر بزرگواری دانشگاهی رفته قصد دارد بگوید بهنر است.
اگر قصد جدل نیست نقاط ضعف و قوت محل تحصیل خود را مبسوط توضیح دهید.
در مورد تفاوت فارغ التحصیلان واحدهای مختلف دانشگاهی مستند صحبت کنید.
دو نفر از رشته خود مثال بزنید مثلا یکی از پردیس یکی از آزاد یا دولتی با غیر انتفاعی که مثلا الان در چه وضعیتی هستند؟
من پیشنهاد یا راهنمایی دوستانه و از سر صدق ندیدم متاسفانه
موفق باشید
سلام دوستان
دوستان گرامی لطفا هیچ وقت پردیس را با دوره شبانه برابر ندانید.درسته که شاید بعضی از اساتیدشون مشترک با دوره روزانه و شبانه باشند، اما اصل خود اون مدرک هست که میگن دانشگاه پردیس و تفاوتها زمین تا آسمان هست.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.در پناه حق
دوست ارجمند وقتی هزینه یکی فضای آموزشی یکی سختی قبولی یکی استاد با روزانه یکیست. بازی با کلمات معنایی ندارد طبیعی است مدرک هم ارزش و هم اعتبار است فقط ملاک نزدیکی به تهران است بطور مثال در دانشگاه تهران ارزش مدرک پردیس البرز دانشگاه تهران بهتر از شبانه و حتی برای پولدارها روزانه پردیس فارابی(قم ) دانشگاه تهران است درسته هر دو دانشگاه تهران هستند اما خیلی از اساتید مهم نمی توانند رفت و آمد کنند. البته دانشگاه تهران دو پردیس یا دانشکده دورافتاده دارد که در کیش و ارس قرار دارند طبیعی است که خیلی ها نمی توانند به علت مسافت رفت و آمد کنند ولی همچنان دانشگاه تهران به دنبال سامان دادن این دو پردیس بین الملل است به طور مثال شنیده ام که تدریس در پردیسهای کیش به زبان انگلیسی خواهد بود و دانشگاه شریف دانشجویان پردیس کیش را بورسیه می کند به هر حال خرده گرفتن به مدرک دانشگاه های بزرگی مثل تهران و شریف کار سختی است. و بخاطر ارزش بالای مدرک این دو دانشگاه بزرگ این دو دانشگاه توانسته اند در جایی مثل کیش دانشجو پذیرش کنند و اگر نه هیچ دانشگاه دیگری نمی تواند اینکار را انجام دهد. در رابطه با پردیسهای شهرستان ها هم آنقدر ظرفیتهای کمه که واقعا قبولی در این پردیسها را خیلی سخت کرده بطور مثال ظرفیتهای در خیلی از این پردیسها ۱ یا ۲ نفر است. به طور مثال در فلان دانشگاه ۳ نفر روزانه ۲ نفر شبانه و ۲ نفر پردیس که در مجموعه ۷ نفر… ادامه نظر»
عزیز این مواردی که گفتی هیچ کدوم یکی نیست. نه سختی قبولی یکیه. نه استاد تو اکثرشون یکیه(از بابت این که رو دانشجوهای روزانه و شبانه و پردیس مثل هم حساب کنند) نه تو اکثر موارد فضای آموزشی یکیه مگه اینکه براشون صرف نکنه از لحاظ هزیته و در آخر از لحاظ ارزش و اعتبار هم پیش هیچ کدوم از استادا یکی نیست. اینیم که برای خودت دانشگاههای رو مقایسه میکنی از نطر خودت با توجه به شرایط خودته وگرنه کسی که هدفش کار در دانشگاه و محیط آکادمیک باشه مطمینا این مواردی که شما گفتی تو معیارهای اخره و اصولا ملاک های ارزشیابی این افراد متفاوت تر از شماست. قبولی تو پردیسم سخت نیست البته با توجه به تواناییهای افراد معنی و مفهوم سختی و آسونی مطمینا تغییر میکنه.در آخرم فقط به ملاک های ذهنی خودت مراجعه نکن وقی میخوای دوره ها و دانشگاههای مختلف رو مقایسه کنی یه سری هم به استادا و واقعیت های بیرونی بزن که این آگاهی بدستت بیاد که این مواردی که شما گفتی زمین تا آسمون با هم متفاوته.
درسته واقعا.پردیس کیش دانشگاه تهران و دانشگاه شریف از پردیسهای مرکزی دانشگاه تهران و شریف هم بالاترند.۱-بین المللی هستن و به زبان انگلیسی تدریس می شود-۲-کلاس مشترک با دانشگاههای معتبر جهانی برگزار می کنند۳-دانشجویان خود را بورسیه میکنند ۴- مدرک رسمی دانشگاههای تهران و شریف صادر میشه-۵-همه اساتید خوب دانشگاه تهران و شریف برای تدریس به کیش سفر می کنند.۶-سطح علمی بسیار بالاست۷-تسهیلات و امکانات رفاهی عالی است
دوست گرامی پردیس دوره هست و حتی در دفترچه انتخاب دانشگاه نام دانشگاه به عنوان مثال دانشگاه تهران یا شهید بهشتی و … و دوره تحصیلی دوره پردیس هست همانطور که روزانه دوره هست البته در دانشگاه ها به عنوان یک دانشکده با آن برخورد میشود و نه دانشگاه! صرفا جهت اطلاع شما دوست گرامی!
ما چیزی به اسم دوره پردیس نداریم
فقط روزانه، روزانه شهریه پرداز و نوبت دوم داریم.
خواهش می کنم یک نگاه مجددی به دفترچه انتخاب دانشگاه در سال های گذشته یا اواخر فروردین به دفترچه سال ۹۷ بکنید. متوجه خواهید شد که دوره پردیس خودگردان هست و به عنوان زیر مجموعه ای از دانشگاه مادر.
پردیس زیر مجموعه دانشگاه است و از دانشکده بالاتره-پردیس یک واحد از دانشگاه دولتی است که در راستای برنامه های دانشگاه در قالب دوره های روزانه-روزانه شهریه پرداز-بین المللی-شبانه یا نویت دوم و پردیس خودگردان دانشجو جذب می کند.
بله ، اینو همه میدونن ، دعواى لفظى که نداریم…..
ولى منظور دوستان از پردیس معنى عرفى و مصطلح اون هست نه معنى علمى و سازمانى و اداره اى
همه ى بچه ها که میگن پردیس منظورشون پردیسهاى صرفاً پولى هست که محصور به پردیس هاى بین الملل و پردیس هاى خودگردان مى شود
راستى جناب (( جغرافیا تهران )) شما هنوز فارغ التحصیل نشدید ؟
ترا به خدا هر چه رو مقایسه می کنید بکنید
ولی مدرک آزاد را با مدرک دانشگاه دولتی را مقایسه نکنید به هزار دلیل مهمترین آن ظرفیت محدود دانشگاه های دولتی حتی در قسمتهای شهریه پرداز آن مثل شبانه و پردیسها دولتی است.
پردیس===دولتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نزنید این حرفها رو.
دانشگاه آزاد که خیلی معتبرتر هست نسبت به پردیس
من یک ترم پردیس دانشجو بودم و انصراف دادم.الان در واحد علوم تحقیقات ادامه تحصیل میدم.
شوخی نکنید مدرک دکتری آزاد شش سال است بدون کنکور شده از بس ظرفتها آزاد بینهایت بالاست
کجا ظرفیت آزاد بالاست؟
من خودم الان دانشحوی دکترای واحد تهران مرکز وورودی سال ۹۵ هستم.بخدا ۵نفر بیشتر نگرفته.
چرا سعی در تخریب دانشگاه آزاد دارید؟
والا من که خیلی راضیم و اصلا حاضر نیستم با پردیسهای خودگردان عوض کنم
پردیس و شبانه زابل هم قبولیش سخته
لطفا بروید کمی تحقیق بفرماید.
طبیعی است از مدرک خودتون دفاع کنید ولی واقعیتها را نمیشه انکار کرد خود دکتر شاهانی گفتند آزاد سال ۹۵ چهل و پنج هزار دانشجو دکتری پذیرش کرده است در همان سال کل ظرفیت پردیسهای دولتی سراس کشور تنها دوهزار و پانصد نفر بود.
دانشگاه آزاد تهران مرکز هم خوبه
اگر بدون کنکور شد آزاد پس چرا آزمون می گیرد؟
دانشگاه مهم است ولی مهمتر دانشجویان دانشگاه ها هستند که به دانشگاه اعتبار می بخشند. حالا می خواهد آزاد باشد یا دولتی و…
.
شش سال از کجا آوردین؟ از سال ٩٣ روند پذیرشهای فله ای شروع شد، لطفا دفترچه انتخاب رشته سال ٩٠ یا ٩١ و یا ٩٢ دانشگاه آزاد رو با دفترچه سال ٩٣ به بعد مقایسه بفرمایید تا همه چیز رو خوب متوجه بشی
پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری از دانش آموختگانی که یکی از مقاطع تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد آنها دانشگاه های غیردولتی، غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور، نیمه حضوری، جامع علمی کاربردی، مجازی، پژوهشکده ها، پردیس های بین الملل و پردیس های خودگردان و دانشگاه فرهنگیان باشد و همچنین دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته صورت نمی گیرد.
پس لطفاً اینقدر پردیس پردیس نکنید، چرا که همشون مثل دانشگاه آزاد و پیام نور و غیرانتفاعى هستند ، حالا میخواد پردیس هاى دانشگاه تهران باشه یا هر جا
عزیز امیدوارم بعد از این همه تحصیل بتونیم واقعیت رو از عیلت جدا بکنیم.
واقعیت رو میتونید با مراجعه به اساتید دانشگاههای مختلف و شرکت تو مصاحبه های جذب هیات علمی و مصاحبه های دکتری دانشگاههای مختلف بدست بیارید.
بعضی از دانشجویان آزاد می آیند و با کمال شگفتی مدرک خود رو با مدرک پردیسهای بین الملل کیش دانشگاه تهران و شریف مقایسه می کنند.
اولا مقایسه حتی بهترین واحد دانشگاه آزاد یعنی علوم تحقیقات تهران با بدترین دانشگاه های دولتی مثل پردیس و شبانه زابل هم به نظر من قابل قیاس نیست
اولا ظرفیتهای پذیرش خیلی کم است
ثانیا اساتید همان اساتید روزانه همان دانشگاه هستند.
البته این را بگم که به مدرک دکتری آزاد بخصوص در ۵ سال گذشته آسیب جدی به علت افزایش بیش از حد پذیرش وارد شد.
و جبران آن کاری بسیار سخت است.
اصلا پردیس ها رو باید با دانشگاه های مطرح جهان مثل هاروارد مقایسه کرد! دوست عزیز اینجا ایرانه و همه میدونن سطح دانشگاه های پردیس چقدر هست ما از پشت کوه که نیومدیم اگر یک خارجی دیدی اینها رو واسش تعریف کن. نمیدونم چرای هی میخواین خودتون رو با شبانه ها مقایسه کنید!!! بابا اگه کیفیت بچه های روزانه ۱۰۰ باشه بچه های شبانه ۹۰ مطمئنا پردیس ها زیر ۱۰ هستند!
اولا روزانه و شبانه و پردیس هیچ تفاوتی با هم به لحاظ استاد ( مهمترین ملاک ) ندارند و در ثانی شبانه و پردیسهای دولتیبه لحاظ هزینه تفاوتی ندارند
در بعضی دانشگاه های دولتی کمی پردیسها گرانتر و در بعضی شبانه گرانتر است.
فقط و فقط نزدیکی به تهران ملاک است مثلا طبیعی است مدرک پردیسها دانشگاه های مادر مثل البرز دانشگاه تهران و پردیس شهید بهشتی و علامه و … حتی از روزانه شهرستان هم بهتر است، شبانه که جای خود دارد و حتی بین دانشگاه های شهر تهران هم فاصله زمین تا آسمان است مثلا شما نمی توانید مدرک دانشگاه شریف و تهران را با دیگر دانشگاه های دولتی مستقر در شهر تهران مقایسه کنید.
ولی بطور کلی به نظر همه صاحبنظران دانشگاه های دولتی همه خوب هستند هر چند طبیعی است در یک سطح نیستند.
حتی دانشگاه های دور افتاده مثل یاسوج، بوشهر و زابل بروید ظرفیتهای و اساتید را نگاه کنید ظرفیتهای عموما محدود و اساتید هم همه اساتید روزانه همان دانشگاه هستند.
هیچ تفاوتی بین روزانه-بین المللی-شبانه و پردیس خودگردان دانشگاههای سراسری نیست سطح دانشگاهها متفاوته نه دوره!
همه مطلع هستند که پردیس ها از لحاظ علمی برتر نیستند از خیلی دانشگا های آزاد.
من پردیس خوارزمی قبول شدم ولی متاسفانه با دانشجویانی پذیرفته شده بودم که اکثریت بار علمی پایین و جیب پر پول داشتند. سطح دولتی روزانه و شبانه خیلی بالاتر از آزاد می باشد و پردیس ها فقط جهت صرفه اقتصادی دانشگاه های دولتی دایر شده اند که ما شاالله هزینه بیشتری نسبت به آزاد می گیرند.
اطلاعات اشتباه ندید هیچ پردیس و شبانه ای وجود ندارد که شهریه اش از آزاد بیشتر باشد
و سطح علمی آنها چه به لحاظ استاد و فضای آموزشی مثل روزانه است.
ولی طبیعی است قبولی در روزانه سخت تر چون رایگان است.
شهریه شبانه و پردیس مثل هم است
و هر دو در بیشتر دانشگاه ها با روزانه ها در یک کلاس و در یک فضای آموزشی هستند
و البته فقط در پردیسهای بین الملل کلاس جداگانه دارند.
ولی در این قسمتها هم اساتید همان اساتید روزانه هستند
مثلا استاد که در پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران تدریس می کند همان استاد روزانه دانشگاه تهران است. و آخر سرهم مدرک همان مدرک دانشگاه تهران با بردند دانشگاه تهران به او می دهند
هزیه دانشگاه آزاد خیلی بالاتر تمام میشه البته در دوره دکتری.
مصاحبه دکتری آزاد در تهران برگزار شود تا جلوی خیلی از پارتی بازی ها گرفته شود در تهران چند واحد وجود دارد و راحت میتوانند این کار رو بکنند و اگر امکان نداشت کشور برای مصاحبه به ۵منطقه تقسیم شود و مصاحبه انجام شود…مصاحبه استانی واقعا افتضاح بود
بله درسته، عادلانه ترین و بهترین روش این هست که مصاحبه متمرکز و در تهران باشد.
تفکیک دوباره آزمون ها و گرفتن اختیار از وزارت علوم یعنی هرج و مرج دوباره و بی قانونی و واقعا بعد از انقلاب یکی از بهترین قوانینی که تصویب شد و جلوی موازی کاری و بی قانونی را گرفت و حق اعمال حاکمیت در آموزش عالی را به متولی اصلی آن یعنی وزارت علوم رو داد همین قانون سنجش و پذیرش است که اثرات مثبت آن از همین الان دیده می شود و هرگز نباید چنین قانون خوبی ملغی شود و دانشگاه آزاد دوباره هر کاری خواست بکند…یعنی چه این حرف؟پس دانشگاه علمی کاربردی،پیام نور،غیر انتفاعی ها و…هم یک مرکز آزمون جداگانه داشته باشند!ببینید اونوقت چه بر سر علم می آید،مگر قبلا آزمون دانشگاه آزاد جدا نبود،چه بلایی بر سر علم و دانشجو آوردند.
لااااااااااااااااایک.تازه مقطع دکتری داره شخصیت پیدا میکنه
امیدوارم مصاحبه ها به صورت متمرکز و در تهران برگزار بشه واقعا سخت بود برای من تو اون گرما در عرض چند روز چند شهر رو طی کردن.قطعا برای داوطلبین دیگه هم سخت خواهد بود.
امیدوارم که مستقل بشه واقعا به ضرر ما بچه های ازاد شد
یا خدااااا
وزارت علوم محترم تو رو خدا نپذیرید.یا حداقل در مقطع دکتری لجازه ندید
واقعا فاجعه بار است
امسال هم ابلاغ شده که هیچ گونه افزایش ظرفیت در دکتری نیست و با کاهش مواجه می شوند. اعم از دانشگاه دولتی -غیردولتی و آزاد-دانشگاه آزاد مجاز نیست ظرفیتها را تغییر دهد و یا کدرشته محل جدید ایجاد و یا جابجا کند اما دانشگاههای سطح ۱ و ۲ دولتی می توانند مطابق قانون رشته محل را حذف یا تغییر دهند.
٢ آزمون مجزا چه توجیهى داره ؟!!!! تازه ٢ سال هست که اعتبار دکترى در ایران دوباره خوب شده لطفاً خرابش نکنید
مهم نیست آزمون چطور برگزار می شود
مهم این است که ظرفیتهای بیش از حد دکتری آزاد کاهش پیدا کند در ۶ سال گذشته از بس ظرفیتهای پذیرش دکتری آزاد بالا بوده است که فکر نکنم دانشجو های دکتری دیگر امید به پیدا کردن حتی یک شغل ساده و در صورت داشتن شغل امیدی به اندک ارتقای شغلی داشته باشند
خواب نما شدید؟!!
فقط سه سال ۹۳ و ۹۴ و ۹۵ ظرفیت دکترا زیاد بود.
شش سال رو از کجا آوردید؟!!
اگه اینطوره پس همه دانشگاههای دولتی-پیام نور-غیرانتفاعی و . می توانند جداگانه آزمون بگیرند و نیاز به سازمان سنجش نیست!!!!!!!!!!!!!!!در هر صورت نظارت لازم با وزارت علوم است چه توسط دانشگاه آزاد یا توسط دانشگاه دولتی آزمون برگزار بشه-ظرفیتها محدودند و دانشگاه آزاد مجاز به افزایش ظرفیت نیست و ممکنه بعضی واحدها تعطیل شوند.
دانشگاه آزاد با پیام نور و غیرانتفاعی ها اصلاً قابل مقایسه نیست.
دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است.
دیگه هر چى باشه از پردیسهاى بین الملل دانشگاه تهران بدتر نداریم که هر ۶ ماه یکبار بدون آزمون کتبى دانشجوى دکترى میگیره
دانشگاه تهران یک دانشگاه برتر و سطح یک است و ئدانشگاههای سطح یک مطابق قانون مجازند آزمون مستقل برگزار کنند -قبولی در انشگاه تهران سخته و در پردیس های بین المللی دانشگاه تهران هم خیلی سخت تره-چون زبان انگلیسی قوی باید داشته باشی و رزومه علمی و پژوهشی قوی-ضمنا دانشگاه تهران هم از طریق آزمون سراسری و هم آزمو ن اختصاصی برای دوره های بین المللی و روزانه شهریه پرداز-و هم بدون آزمون استعداد درخشان دانشجو می پذیرد.پرذدیسهای بین الملل که جدا از دانشگاه تهران نیستند!!!!!!!!!!!!!مدرک همه پردیسها و دانشکده های دانشگاه تهران یکسان است و ئدانشگاه تهران قابل مقایسه با دانشگاه سطح ۱ و ۲ دولتی نیست چه برسه به دانشگاه آزاد!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز کی میخوایید از خواب بیدار بشید؟؟؟؟ فقط کافیه برای جذب هیات علمی تو شرایط برابر برید مصاحبه تا دستتون بیاد که حتی فارع التحصل های پردیس رو بری مصاحبه هم قبول ندارند چه برسه به جذب. اونم تو رشته جغرافیا که تعداد فارعغ التحصیل های دوره های روزانه به قدریه که دیگه حتی به فکر جذب شبانه ها هم نمی افتند چه برسه به پردیس ها؟؟؟
ظاهرا این دوست جغرافیا از وضع موجود بی اطلاع هستند و نگران این هستند که ظرفیت دکتری افزایش پیدا نکنه.
در صورتیکه در رشته جغرافیا به قدری فارغ التحصیل دکتری داریم و دانشجو در این رشته کم داریم که حتی اساتید حق التدریس با سابقه کار رو هم قطع همکاری کردند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد ابلاغ کرد:
ممنوعیت استفاده از اساتید حق التدریس در رشته های زیر در دانشگاه آزاد:
جغرافیا، تاریخ، باستانشناسی، فلسفه، علوم سیاسی، کتابداری، الهیات، ادبیات عرب، شیمی، زیستشناسی، مهندسی نساجی، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی معدن، دامپزشکی، محیطزیست
کسی که خواب باشد رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب زده خیر
مدرک بهترین واحد آزاد را با شبانه و پردیس دانشگاه زابل را به علت ظرفیتهای کم نمیشه مقایسه کرد
دانشگاه تهران بهترین دانشگاه ایران با صد سال قدمت و شاید بیشتر و دارای بهترین اساتید کشور و مجموعه ای از نخبگان چه دانشجو و استاد است
رضا جان شاید این حرف رو باید به خودت بزنی؟؟؟؟
در مورد ارزشمند بودن یه دوره فقط نمیشه به ظرفیت محدود اون استناد کرد. شمام برای این با دید بازتری بتونی نگاه کنی یه سری به اساتیدت بزن(نه استادای پردیس دانشگاه خودت) و از اونا جویا بشو که ماجرا چیه و بعد از فارغ التحصیلی آیا شما رو با دانشجوهای دانشگاه مادر در یه کاسه قرار میدن یا نه ؟.حساب پردیسها کلا از کل دانشگاههای مادر جداست و باید خودشون رو با دانشگاههای غیرانتفاعی مقایسه کنند
مهم دانشگاه محل تحصیل است که مدرک گرفتی.و معمولا بین رذوزانه و پردیس فرقی نیست-این یک تفکیک جهت امور هزینه ای و مالی است.
حدنصاب قبولی در دوره های روزانه دانشگاه تهران ۵۰از ۱۰۰ و دوره های بین المللی و روزانه شهریه پرداز دانشگاه تهران و نوبت دوم دانشگاه تهران حداقل ۴۰از ۱۰۰است.کل آزمونها-رزومه-مصاحبه -سوابق علمی و تحقیقاتی-ابتکارات-اخترذاعات و . چه بدون آزمو ن -چه آزمون اختصاصی و چه آزمون سراسری برای همه پردیسها و دانشکده های دانشگاه تهران-درصورتیکه سایر دانشگاههای دولتی حتی برای روزانه کمتر از ۴۰ است.
دانشگاه آزاد اصلا قابل مقایسه با دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی نیست.
حتی بسیاری از دانشگاه های دولتی از دانشگاه آزادهای تهران و کرج و قزوین سطحشون پایین تر هست.اینو رتبه بندی معتبر جهانی هم تایید میکنه.
امکانات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد و ساختمانهاش اصلا قابل مقایسه با دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی نیست.
بسیاری از دانشگاه های غیرانتفاعی اصلا عضو هیات علمی ندارند و در مقطع تحصیلات تکمیلی پذیرش دارند.
لطفا واقع بین باشید.
امیدوارم این طرح رای بیاره … سازمان سنجش جوری آزمون برگزار میکنه که انگار میخوان ثابت کنند داوطلب چیزی بارش نیست ، شاید من به شخصه دوست نداشته باشم اصلا دانشگاه دولتی امتحان بدم و ادامه تحصیل بدم …
خب شما فقط دانشگاه آزاد انتخاب رشته کن
امتحان دادن چه ربطى به ادامه تحصیل داره ؟!
شما فقط دولتی شرکت کن ، این دو نظام جداست معنی نداره هر نظر مخالفتون بود همچیز بترکونید امتحان سنجش میگیره همچین کم خطا نیست … حتی خود سنجشم اطمینان ندارن کلید و پاسخ سوالات شون درسته یا نه .
کاش مصاحبه ها متمرکز و در تهران باشه سال ۹۶ که استانی بود همش پارتی بازی شد
مصاحبه متمرکز و در تهران خیلی بهتر هست.
حداقل کاری کنید که مصاحبه دکتری به صورت متمرکز و در تهران برگزار شود.
این همه هزینه چیه که هر شهری باید برای مصاحبه بریم.
آخرین خبر مبنی بر این است که مصاحبه به صورت منطقه ای شده
ان شالله مصاحبه ها بصورت استانی وهردانشگاه خودش دانشجوش رو انتخاب کنه بهتره….اگه منطقی نگاه کنیم بنابه تشخیص خیلی ازنیازها وضرورتهای هرمنظقه بهتره خود دانشگاه دانشجوش روبرداره.