پذیرش حدود 9800 نفر در مقطع دکتری دانشگاه آزاد در سال 97
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
به گزارش فرهیختگان آنلاین، چهارم اسفندماه سال گذشته بود که آزمون ورودی دکتری نیمهمتمرکز سال 97 با حضور ۲۳۴ هزار و ۴۵۴ داوطلب در حوزههای مختلف امتحانی برگزار شد؛ آزمونی که قبول شدن در آن هم کار سادهای نبود هم به معنای پذیرش نهایی برای تحصیل در مقطع دکتری محسوب نمیشد؛ اما قبولی در این مرحله بهمعنای رد شدن از خوان اول بود و پذیرفتهشدگان در این آزمون باید برای رسیدن به صندلی دانشگاه از خوان دوم که همان مصاحبه حضوری است، بگذرند. مرحلهای که با سالهای گذشته تفاوت کرده است.
امیررضا شاهانی، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی دیروز در گفتوگو با فرهیختگان جزئیات شیوه جدید برگزاری مصاحبه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد. او درباره نحوه محاسبه نمره آزمون مقطع دکتری گفت: «50 درصد نمره مربوط به آزمون کتبی است که از سوی سازمان سنجش برگزار میشود و 50 درصد دیگر مربوط به مصاحبه دکتری است که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد، البته مصاحبه امسال با سالهای گذشته تفاوت دارد؛ چراکه دیگر بهصورت متمرکز در تهران یا استانی برگزار نمیشود و قرار است از دانشجویان در 10 منطقه آمایشی مصاحبه دکتری انجام شود.» به گفته او، در روش امسال نهتنها کیفیت مصاحبهها افزایش پیدا میکند، بلکه شاهد هزینههای دانشجویان از قبیل رفت و آمد و… نخواهیم بود.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان برگزاری مصاحبه دکتری بیان داشت: «بعد از اینکه نتایج آزمون کتبی از سوی سازمان سنجش اعلام شود، پذیرفتهشدگان باید در سایت دانشگاه آزاد اسلامی ثبتنام کرده و بعد از آن ما از دانشجویان برای مصاحبه دعوت خواهیم کرد.» شاهانی درباره نمره مصاحبه گفت: «بعد از انجام مصاحبه، ما نمره مصاحبه دانشجو را با نمره اعلام شده از سوی سازمان سنجش پردازش خواهیم کرد و نتیجه نهایی را اعلام میکنیم.»
او درباره ظرفیت پذیرش دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 97 گفت: «امسال نیز همانند سال گذشته پذیرش دانشجو در این مقطع را خواهیم داشت که حدود 9 هزار و 800 نفر خواهد بود.»
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی دیروز در گفتوگوی دیگری درباره شیوه پذیرش در سالهای گذشته نیز توضیح داده بود. به گفته او، در سالهای گذشته دو شیوه متفاوت در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است. یکی از آنها شیوه متمرکز و دیگری شیوه استانی بود. در شیوه مصاحبه متمرکز، متقاضیان ورود به دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی باید برای مصاحبه به تهران میآمدند که این شیوه منطقی و قابل قبول نبود، چراکه واحدهایی که میخواهند دانشجوی دکتری جذب کنند باید بتوانند بهصورت مستقل با متقاضیان خود مصاحبه کنند. در شیوه استانی نیز متقاضیان ورود به مقطع دکتری در واحدهای یک استان برای مصاحبه به مرکز استان مراجعه میکردند.
هرچند شیوه متمرکز مصاحبه دکتری معایبی نیز داشت که او درباره این معایب اینگونه گفت: «در این شیوه، سفر داوطلبان به تهران خطرات و هزینههایی برای متقاضیان در پی داشت. همینطور در بررسیها مشخص شد شرایط تمام استانها از لحاظ تعداد دانشجو، اعضای هیاتعلمی و… متفاوت است و بهتر است خود واحدها مصاحبهها را انجام دهند.»
او با بیان اینکه معایب و مزایای شیوه مصاحبه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد و برمبنای شناخت مزایا و معایب، جمعبندی انجام شد، گفت: «بر این اساس، یک شیوه سوم در دانشگاه برنامهریزی شد که از سال آینده به اجرا درخواهد آمد. در این شیوه سعی شده معایب شیوههای قبلی برطرف و مزایای آنها را پوشش دهد، به این صورت که دانشگاه آزاد اسلامی طبق سند آمایش آموزش عالی به 10 منطقه تقسیم شده و در هر منطقه چند استان جای گرفته است، بنابراین متقاضیان ورود به مقطع دکتری در واحدها میتوانند به این مناطق 10گانه برای مصاحبه مراجعه کنند.»
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «این شیوه کمک میکند واحدهای استانهای مجاور بتوانند با استفاده از اعضای هیاتعلمی و امکانات یکدیگر، مصاحبههای دکتری را با کیفیتی مطلوبتر انجام دهند.»
به گفته او، شیوه جدید برگزاری مصاحبه کنکور دکتری از مهرماه سال 97 اجرایی خواهد شد.
دفترچه ازاد ششم اومد و نهم هم شروع انتخاب رشته بود.
امسال هم دفترچه آزاد دهم و اصلاحیه اون ۱۶ ام اومده و احتمالا از شنبه انتخاب رشته شروع بشه.
البته کاملا نشخصه که بین آزاد و وزارت علوم تنشهایی بر سر ظرفیت و رشته محلها وجود داره .
حتی احتمالش هست که اصلاحیه دیگری از دفترچه باز هم منتشر بشه
سلام
ایا کسی میدونه زمان انتخاب رشته دانشگاه ازاد کی؟
چرا اینقدر دیر شد؟
ممنون کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
به نظر من بهتره ظرفیت دانشگاهها را بیشتر کنن تا هر کس دوست داره بتونه ادامه تحصیل بده . قرار نیست همه برای کار درس بخونند.
سلام دوستان من پارسال کنکور قبول شدم و دعوت به مصاحبه هم شدم ولی نرفتم برای مصاحبه امسال مجدد کنکور دادم ولی فکر نکنم هیچ جا قبول شم میتونم با قبولی پارسالم برای مصاحبه امسال برم ؟؟ (هم سراسری هم ازاد)
لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه ممنون
چرا انقدر کم!!! یه دفعه بگن دانشجوی دکترا نمیخوایم دیگه! خود سراسری ۱۴ هزار تا پذیرش داره بعد آزاد انقدر کم… واقعا که مسخره شده.. ازاد باید خووشو از سرایری جدا کنه مثل قبل.
سلام
دوستان ثبت نام بدون کنکور کی هست؟ من شهریور دفاع میکنم میتونم شرکت کنم؟
سلام هر دانشگاهی جداگانه اعلام میکنه میتونه شرایط دانشگاه موردنظرت رو ببینی و ثبت نام کنی.
کانال تلگرام همین سایت اطلاع رسانی میکنن
سلام
دوستان به نظر شما این روش بهتره یا همون روش استانی؟
بنظرم متمرکز در تهران باشه خیلی بهتره
اینطوری شرایط و همه چی واسه همه یکسانه
از لحاظ علمی که بله همینطوره ولی آخه از لحاظ هزینه و سختی و مشکلاتش اگه دانشگاه موردنظر باشه فکرکنم بهتره
اگر تکمیل ظرفیت نباشه همین هم پر نمیشه
پذیرش حدود ۹۸۰۰ نفر در مقطع دکتری دانشگاه آزاد در سال ۹۷ رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درباره ظرفیت پذیرش دکتری در این دانشگاه برای سال ۹۷ گفت: امسال نیز همانند سال گذشته پذیرش دانشجو در این مقطع را خواهیم داشت که حدود ۹۸۰۰ نفر خواهد بود. ظرفیت دکتری ازاد ۹۷ – ۹۸ به گزارش فرهیختگان آنلاین، چهارم اسفندماه سال گذشته بود که آزمون ورودی دکتری نیمهمتمرکز سال ۹۷ با حضور ۲۳۴ هزار و ۴۵۴ داوطلب در حوزههای مختلف امتحانی برگزار شد؛ آزمونی که قبول شدن در آن هم کار سادهای نبود هم به معنای پذیرش نهایی برای تحصیل در مقطع دکتری محسوب نمیشد؛ اما قبولی در این مرحله بهمعنای رد شدن از خوان اول بود و پذیرفتهشدگان در این آزمون باید برای رسیدن به صندلی دانشگاه از خوان دوم که همان مصاحبه حضوری است، بگذرند. مرحلهای که با سالهای گذشته تفاوت کرده است. امیررضا شاهانی، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی دیروز در گفتوگو با فرهیختگان جزئیات شیوه جدید برگزاری مصاحبه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد. او درباره نحوه محاسبه نمره آزمون مقطع دکتری گفت: «۵۰ درصد نمره مربوط به آزمون کتبی است که از سوی سازمان سنجش برگزار میشود و ۵۰ درصد دیگر مربوط به مصاحبه دکتری است که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد، البته مصاحبه امسال با سالهای گذشته تفاوت دارد؛ چراکه دیگر بهصورت متمرکز در تهران یا استانی برگزار نمیشود و قرار است از دانشجویان در ۱۰ منطقه آمایشی مصاحبه دکتری انجام شود.» به گفته… ادامه نظر»
همینقدر خوبه.کاملا کافیه
چه خبره؟؟؟؟؟؟ یک سری دانشگاه فقط پول به جیب میزنن.. این همه دکترم وارد جامعه میشن نه وضعیت کاری نه آینده ای نه .. فقط و فقط جوانان و بیشتر بدبخت میکنن…
کار نه برا فارغ التحصیلای دکتری آزاد هست نه ملی.دکتری هم شده مثل کارشناسی
باید دکتری طوری باشه هرکس دلش خواست بخونه.ولی باید اینقدر سطح کیفیت رو بالا ببرن که هرکسی راحت مدرک نگیره.و اینم نیازمند اینه که کلی اساتید باسواد بیارند نه اساتیدی که فقط مدرک گرفتن…..
واقعا همینطوره… ولی به دلیل اینکه دانشگاه آزاد این تعدا هرساله دانشجوی دکتری میگیره در نتیجه جامعه فوق اشباع از دکتر میشه و نتیجه ش نبود وضعیت کاری و آینده قشر تحصیل کرده میشه…
سراسری تا پارسال تقریبا ۱۴۰۰۰ نفر میپرفت
علیرغم اینکه اینطور میگید و علیرغم اینکه من خودم اصلا آزاد انتخاب رشته نمیکنم ولی خدایی اینجوریام نیست و من دور و بر خودم چندان کسایی رو نمیبینم که دکترا باشن حتی آزاد.
بنظرم کمی اغراق میشه در این مورد
ظرفیت باید بیشتر شه
نمی دونم چرا انقد دشمنی با دانشگاه آزاد هست؟ همش نگران تعداد زیاد دکترا هستیم. در حالی که تحصیل در هر مقطعی حق هر کسی هست. بجای این فکرا بهتره از دوران کارشناسی همزمان با تحصیل فکر کار هم باشیم تا اینکه نگران افزایش ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد باشیم
کدوم دکتری… واقعا دکترای دانشگاه آزاد فقط افرادی را جذب میکنه که پول دارن و میدن بیرون براشون به دلخواه مقاله ای اس ای مینویسن و بعد میگن رزمه دارن… هر کسی حق ادامه تحصیل داره ولی نه اینکه دانشگاه ها برای کسب درامد خود دکان باز کردن و هرسال به هزارتا هزارتا دکتر میدن بیرون…
بله در جامعه بیکاری هست اما چه ربطی به تحصیلات داره.هیچ جای دنیا طرف فقط درس نمیخونه تا بعد مدرک بره دنبال کار. همزمان کار و تحصیل باهم باید باشه. من خودم از وقتی دانشجوی ارشد زبان بودم دنبال کار رفتم و خلاصه با تدریس تو دانشگاه تونستم بعنوان کارشناس هم همونجا استخدام بشم بدون هیچ پارتی. بیاین انقد یکطرفه حرف نزنیم. ظرفیت بالا یا پایین دکتری ربطی ب بیکاری نداره. خودمون هستیم ک رقم میزنیم هر شرایطی رو.
واقعا متعجب هستم که چطور اینقدر راحت قضاوت می کنید و واقعا همه دانشجویان دانشگاه ازاد از نظر علمی ضعیف هستن؟ با اطمینان میگم نه. واقعا فکر می کنید تمام دانشجویان دولتی بخصوص روزانه با سواد هستن؟ با اطمینان و شناخت میگم خیر. خواهش می کنم بدون اشنایی و شناخت کافی و کور کورانه نظر ندهید. وقتی یه فارغ التحصیل از ایران به خارج از کشور میره اصلا مهم نیست کدام دانشگاه بوده مهم سواد اون فرد هستش در حالیکه اصلا هیچکدام از دانشگاه های ما در مقابل آن ها حرفی برای گفتن ندارند. پس بهتره ما هم به جای اسم دانشگاه و … در نهایت در جامعه ببینیم کی با سواد نه از کجا فارغ التحصیل شد.
پس چه ظرفیتی رو کاهش دادند؟! نکنه سراسری روزانه و شبانه از هر کلاسی ۲ تا ۳ نفر شده هر کلاسی یه نفر؟!
میدونید چند واحد دانشگاه آزاد داریم؟ بنظرتون این تعداد زیاده؟!! تعجب میکنم واقعا
بفرمایید خود آقاى شاهانى داره میگه مثل سال گذشته ٩/٨٠٠ نفر . حالا باز بگید ۴۵/٠٠٠ نفر !!!!
کریم، کسایی که میگن ۴۵ هزار نفر میخوان دانشگاه آزاد رو خراب کنن. فقط یک سال ظرفیت ۴۵ هزار نفر اعلام شد اما ۱۲ هزار نفر جذب شد . بیشترین پذیرش دانجوی دکتری در یک سال دانشگاه آزاد همون ۱۲ هزار نفر بوده.