موسسه آموزشی نگاره
دوره نگاره

کاهش ظرفیت دکتری با هدفمند شدن آموزش

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دوره های دکتری هدفمند شوند، به طور طبیعی ظرفیت ها کاهش خواهند یافت، نه این که وزارت علوم بخواهد ظرفیت ها را به سختی کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمود صادقی با بیان اینکه رشد کمی دانشجویان در تحصیلات تکمیلی طی سال‌های گذشته آسیب‌های بسیاری به همراه داشت و نسبت دانشجو به استاد و نسبت دانشجو به کلاس درس رعایت نمی‌شد، افزود: این کاهش در همین راستا صورت گرفته است به همین دلیل می‌توان از آن دفاع کرد.

صادقی با یادآوری اینکه در کشورهایی همچون آلمان و ژاپن دیگر تحصیل در مقطع دکتری را کاهش داده‌اند، گفت: اگر دوره‌های دکتری هدفمند شوند به طور طبیعی ظرفیت‌ها کاهش خواهند یافت نه اینکه وزارت علوم بخواهد ظرفیت‌ها را به سختی کاهش دهد درواقع تلاش برای هدفمند شدن آموزش در مقطع دکتری ضروری است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت علوم باید تعداد دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها را کنترل کند، افزود: روند کاهش جمعیت دانشجو در دوره دکتری طی سال‌های اخیر در مقایسه با سایر مقاطع خیلی کم بوده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بر کاهش ظرفیت دانشجویان دکتری تمامی نقاط دانشگاه‌های کشور و توجه به نیازسنجی در پذیرش و جلوگیری از رشد بی‌رویه و بی‌برنامه رشته‌های دانشگاه‌های معتبر و غیرمعتبر،‌ عدم ارائه مجوز به دانشگاه‌های نامعتبر و بدون اعضای هیات علمی تاکید کرد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

308 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
مرداد ۵, ۱۳۹۷ ۴:۰۸ ب٫ظ

سلام و وقت بخیر از دوستان کسی هست که دکتری مالی شرکت کرده باشه ؟برای شرکت در دکتری سال بعد از ایشان کمک میخواستم تا هم بنده و هم دیگر دوستان از تجربیاتشون استفاده کنند
۱.تراز قبولی برای دکتری مالی –مهندسی مالی واحد های شهر تهران چقدر است ؟
۲.بعد از تهران بهترین واحد ها برای این رشته کدام است ؟
۳.روی چه درس هایی در امتحان کتبی تمرکز کنیم و حدودا” چند درصد باید بزنیم ؟
۴. در مصاحبه به چه نکاتی اهمیت می دهند ؟ آیا طولانی شدن تحصیل نکته منفی محسوب میشود (به دلایلی ارشد را ۹ ترمه تمام کردم )
۵.کتاب و مقاله چقدر در نمره مصاحبه تاثیر دارد ؟
۶.اگر نکته مهمی هست که در سوالات اینحقیر نبود، بفرمایید
ممنون از دوستان

خشایار
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۸:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

سلام
ارشد ۹ ترمه؟!!!!!
مگه میشه؟

نسترن
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

طولانی شدن ارشد در حد ۹ ترم یک امتیاز منفی محسوب میشه و حتما اساتید در جلسه مصاحبه این قضیه رو مطرح می کنن شما باید اون لحظه یه دلیل منطقی براشون بیارید که توی اون مدت مشکلی داشتید و خیلی روی درس نتوانستید تمرکز کنید و الان مشکلتون حل شده و با انگیزه بیش‌تر تلاش می کنید در نهایت اگر مجاب بشن مشکلی نیست اصلا

مالی
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

ظرفیت دکتری مالی در دانشگاه دولتی در روزانه، شبانه، پردیسها خودگردان در کل کشور پانزده نفر و پیام نور و غیرانتفاعی هم کلاس پذیرش ندارد.
ولی آزاد در ۲۸ رشته محل پذیرش دارد کافی است در آزمون دکتری شرکت کنید حتما آزاد قبولید ولی دولتی باید زیاد مطالعه کنید.

مالی
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

ظرفیت دکتری مالی در دانشگاه دولتی در روزانه، شبانه، پردیسها خودگردان در کل کشور پانزده نفر و پیام نور و غیرانتفاعی هم کلا پذیرش ندارد.
ولی آزاد در ۲۸ رشته محل پذیرش دارد کافی است در آزمون دکتری شرکت کنید حتما آزاد قبولید ولی دولتی باید زیاد مطالعه کنید.

rad
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۰ ب٫ظ

دوستان بنده برای رشته ادبیات فارسی برای ۴ شهر تو اهواز مصاحبه دادیم که کل شرکت کنندگان ۲۳ نفر بود الان یعنی آیا همه قبولن یا ممنکنه نمره پایین باشه یه شهر رو دو نفر قبول کنن

قاسمی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۴:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  rad

سلام
خیر در آزاد حد نصاب نداره و همه رو معرفی میکنن .
شانستون بسیار زیاده

علی
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۱:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  قاسمی

سلام به قاسمی
خیر اینطور نیس از ۶۰ هزار نفر انتخاب رشته کننده فقط ۳۱ هزار نفر حد نصاب رو کسب کردن و دعوت به مصاحبه شدن . چرا بعضی دوستان دانشگاه آزاد رو به این راحتی خراب میکنن . در مقطع دکتری هیچ فرقی بین آزاد و دکتری نیس خیلی سخته فرقشون بین یرداخت شهریه در آزاد و رایگان بودن در روزانه هست در آزاد و سراسری ۹۰ درصد پذیرفته شدگان رتبه های زیر ۲۰۰ دارن و ظرفیت ها خیلی پایین اومده دوساله وزارت علوم نظارت شدیدداره بر پذیرش دکتری چه در آزاد و چه سراسری .

قاسمی
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۲:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام
اولا من کجا دانشگاه رو خراب کردم؟!!!!!!!!!
من فقط در پاسخ دوستمون و در شرایطی که گفتن این حرفو گفتم و مطمئن باشید که درسته
بعدش بنظرتون حدنصاب آوردن ۵۰ درصد شرکت کننده ها کمه؟!!!
در مورد ارزش دکترا با نظرتون کاملا موافقم ولی در مورد رتبه قبولیهای آزاد باهاتون موافق نیستم.
دوست من با رابه ۶۱۰ بدون هیچ رزومه خاصی پارسال آزاد تهران قبول شد.
اما این چیزی از ارزش دکترا کم نمیکنه.همه قبول شده ها محترمند

امیعاطفه
مرداد ۳, ۱۳۹۷ ۸:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  rad

قبولی دکترا بجز رشته های روانشناسی.حقوق ومدبریت…بقیه رشته ها وضعیت قبولی شون بهترهس وبه سختی این سه رشته نیس.مخصوصا علوم پایه.

ناصر
مرداد ۶, ۱۳۹۷ ۷:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  امیعاطفه

کاملا درسته الان رقابت اصلی بین رشته های پرطرفداری هست که گفتید و به مرور که دهه ۶۰ رد بشن رقابت بین این رشته ها کم میشه و عملا مثل کارشناسی و کارشناسی ارشد بدون کنکور میشه و رقابت بیشتر بر سر انتخاب دانشگاه های برتر خواهد بود

سولماز
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۰:۲۱ ق٫ظ

سلام خدمت همه دوستان. یه سوال دارم اگر ممکنه بنده را راهنمایی بفرمایید . آقا رسول شما هم لطفا نظرتون را بفرمایید. من دانشگاهی برای مصاحبه رفتم، یکی از اساتید گفت اسمم جزو نفرات برتر هست و بسیار امیدوار باشم، به نظرتون اگر اساتید اسم من را به عنوان نفرات برتر معرفی کنن، ممکنه سنجش به دلیل رتبه بالا مرا پذیرش نکنند؟ ممنون از همه

گیتی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۷:۵۰ ق٫ظ
پاسخ به  سولماز

سلام
بله هر چیزی ممکنه چون بهر حال ۵۰% قضیه به نمره آزمون مربوطه.
اما اساتید اگر واقعا کسی رو بخوان میتونن به راحتی طوری امتیاز بدن که اون ۵۰% نتونه روی انتخابشون تاثیری بزاره

rad
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  گیتی

مثلا از ۵۰ نمره چند بدن که نمره آزمون چندان تاثیری نداشته باشه

قاسمی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  rad

دانشگاهها تمام تراز تمام داوطلبین رو دارن و در صورت لزوم با در نظر گرفتن این موضوع بصورتی نمره میدن که هدف مورد نظرشون بدست میاد.
کار خیلی راحتیه در حد یه جمع و تفریق ساده

نسترن
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۹:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  سولماز

اگر دانشگاهی برای یک رشته فرضا ۳ نفر پذیرش داشته باشه اسم ۶ یا ۷ نفر رو به سنجش میفرسته پس فرستادن اسمتون احتمال قبولی تون را بالا برده اما فقط تا ۵۰ درصد چون سنجش هم تعیین کننده است

رضا- مدیریت ساخت
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  نسترن

خانم همینجوری اطلاعات غلط به دوستان نده. تراز تمام افرادی که مصاحبه انجام دادن در اختیار سازمان سنجش قرار میگیره و بعد رتبه بندی نهایی انجام میشه.

سولماز
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۲:۵۱ ب٫ظ

به نظرم اگر اساتید بخواهند دانشجویی را بگیرند، حتی اگر کسی رتبه ش نسبت به بقیه بالاتر باشد علاوه بر این که نمره مصاحبه آن دانشجو را بالاتر میدهد میتواند نمره مصاحبه دیگر افراد را طوری کمتر بدهد که در جمع بندی نهایی آن داوطلب که رتبه ش بالاتره قبول شود. و کسی که رتبه بهتر داره قبول نشه
البته این نظر من هست……

رضا- مدیریت ساخت
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۹:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  سولماز

قطعا همینطوره و راجب این موضوع به طور مفصل در مطالب گذشته نظرم رو گفتم. ۶۰درصد نمره مصاحبه در دانشگاه آزاد یعنی ۳۰ نمره از ۵۰ نمره، مربوط به نظر مصاحبه گر هست. یعنی دوست داشته باشه میتونه ۶۰۰۰ تراز به یه دانشجو بده. اونوقت میانگین تراز برای رتبه ۲۰ تا ۵۰ حدود ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ هست. پارسال رتبه یک علوم سیاسی تو هیچ دانشگاهی پذیرفته نشد!!! درکل به عقیده من کنکور حکم یه فیلتر رو داره و بعد از کنکور اهمیت رتبه و تراز کنکور بسیار کم میشه و حرف اول رو شرایط مصاحبه میزنه.
اما در این پست کلا موضوعی که روش بحث داشتم خانم نسترن گفتن یه بخشی از افراد نمرات ترازشون به سازمان سنجش ارسال میشه که قطعا اینطور نیست و نمره تمام افراد حاضر در مصاحبه به سازمان سنجش ارسال میشه و نمره مصاحبه اونا هرچند خیلی کم هم باشه در سایت مشخص خواهد شد.

سولماز
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ب٫ظ

آقا رضا یه سوال
اینکه میگین اساتید میتونن به یه دانشجو ۶۰۰۰تراز بدهند برای مصاحبه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رضا مدیریت ساخت
مرداد ۳, ۱۳۹۷ ۱:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  سولماز

ببینید ازمون کتبی ۱۰۰۰۰ تراز داره و مصاحبه هم ۱۰۰۰۰ تراز. مثلا من با تراز ۴۰۰۰ رتبه ۱۵ میشم تو ازمون کتبی. توی مصاحبه ۳۰ نمره از ۵۰ نمره مربوط به نظر مصاحبه گر هست. خب سی نمره از پنجاه نمره مساوی ۶۰ از ۱۰۰ درصد میشه دیگه. یا به عبارتی ۶۰۰۰ تراز از ۱۰۰۰۰ تراز مصاحبه. متوجه شدید؟

سولماز
مرداد ۳, ۱۳۹۷ ۸:۳۲ ق٫ظ

بله متوجه شدم
بعد یه سوال دیگه؟ ۳۰ از ۵۰ دست اساتید مصاحبه گر هستش، ۲۰نمره دیگه ش چیه که نمیتونن نمره بدهند؟؟؟؟؟؟؟

قاسمی
مرداد ۳, ۱۳۹۷ ۲:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  سولماز

۲۰ نمره دیگه مربوط به رزومه آموزشی و تحقیقاتی شمایت که البته اونهم تقریبا باز هم دست اساتید است و براحتی میتونن اصلا مقاله شما رو قبول نکنن و یا نمره کمی بدن بهتون

سولماز
مرداد ۳, ۱۳۹۷ ۵:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  قاسمی

سپاس دوست عزیز

امیرعلی
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۹:۲۹ ب٫ظ

سلام اقا رسول.وقت بخیروخسته نباشید.
یه سوال داشتم ازخدمتتون.
بارتبه ۷۲۴وتراز ۳۵۵۰حدودا…و واحدموردنظرم حدود۲۰۰۰ هس واولین انتخابم هس.روانشناسی عمومی ازاد زاهدان….وکمترین ترازهم مال همین شهربوده.درمجموعه روانشناسی شرکت کرده بودم.حدود ۱۱۶۰۰نفر تعداد کل شرکت کننده بوده وتقریبا جزو رشته های بامتقاضی بالا…به نظرتون شانسی هس

امیرعلی
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۹:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  امیرعلی

درضمن قبلا گفتم که ازبیست نمره پژوهشی ۱۰ رو دیدم که دادن.ولی ازسی نمره نفهمیدم وخیلی ازمصاحبم راضی نیستم.ولی اخرش اساتیدگفتنداحتمالا قبولیدوفتی که پرسیدم ایا ردشدم؟ظاهرا ده نمره پژوهشی جزو نمرات بالابود.ولی نگران اون سی نمزه ام.حس میکنم کم دادن.

قاسمی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  امیرعلی

دانشگاه ما ۳ نفر میخواد و تنها اسم ۴ نفر رو فرستادع

پردیس ،هیات علمی و تعصب کاذب
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۸:۵۶ ق٫ظ

با سلام و احترام به تمامی دوستان و نظراتشون
شخصی که با عنوان جغرافیا هست تقریبا هر ساله به این سایت سر میزنن و کماکان بر نظرات شخصی خودشون پافشاری میکنن تا این دوره دکتری شون با انگیزه خوبی به پایان برسه که کاملا هم طبیعی است قطعا ایشون متقاضی دوره های روزانه دانشگاههای خوب هم بوده اند اما…،در حال حاضر این رویه رو پیش گرفتن که آرامششون در این جانبداری پردیس تهران با روزانه مثلا تبریز مشهد اصفهان امیرکبیر علم و صنعت و ازین قبیل کمتر نیست و حتی بهتر هم هست…
نکته دیگه دیدم شخصی مصر که هیات علمی هم میشیم حتی با پردیس میخواستم به ایشون بگم بهتر یک سری تو همون دانشگاه خودشون پرس و جو کنند وضعیت جذب رو بپرسن چه شرایطی است در حال حاضر جذب هیات علمی شدن یک رویاست تا یک حقیقت برای روزانه ها دانشگاههای تاپ چه برسد بقیه دانشگاهها! دوتانی دارم که درگیر این ماجرا هستند نمونش شخصی با دکتری متالوژی دانشگاه شهید باهنر کرمان در یک سوپرمارکت به علت عدم جذب فعالیت میکنن چون متاهل و فرزند دارند نمیتونستن بیکار باشن عضو بنیاد نخبگان هستند،یا شخصی دکتری فیزیولوژی جانوری و گذراندن فوق دکتری در مشهد در حال حاضر به علت فشار بیکاری و تاهل و فرزند پرورش زنبور در شهر کاشمر راه انداختن اینها رو گفتم که دنبال دلیل های خاص خودتون و توجیه نباشید و هرکی در هر رشته مقطع و دانشگاهی درس میخونه صرفا شخصیست اگر نه بیرون از این گود داشتان متفاوت است!

رسول-نرم‌افزار
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۷ ق٫ظ

احسنت…

رسول-نرم‌افزار
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ق٫ظ

البته همونطور که شما نیمه خالی لیوان رو بررسی کردید، باید نیمه پر لیوان هم بررسی بشه. یعنی در بین دوستان شما کسی نیست که با مدرک دکتری خودش تونسته باشه به جاهای عالی برسه؟

ترلان
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱:۲۳ ب٫ظ

دقیقا و کاملا درسته و این مشکل در تمام مقاطع وجود دارد و البته صحبت جناب جغرافیا هم مشخصه که دارای تعصب زیاده است که البته به شخصه ایرادی هم نداره و فقط یه نظر شخصیه .
فقط بحث این بود که بعضی دوستان کلا دوره های پردیس رو غیر استاندارد و بی ارزش میدونستند و فاقد وجاهت قانونی برای جذب هم میدونستند .
بحث نبودن و سخت بودن جذب با اینکه اصلا غیر ممکن و بدون مجوز است (در مورد پردیسها) کاملا متفاوته .

شخصا کاملا با نظر شما در مورد شخصی و از روی علاقه بودن ادامه تحصیل در دکتری کاملا موافقم .

امیرعلی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ ب٫ظ

سلام اقارسول.وقت بخیر.وتشکربابت اینکه پاسخ دوستان روباصبروحوصله می دین.
من یه سوال داشتم .حالا میدونم جوابش قطعی نمیشه داد ولی حدس تون رومیخام ببینم چقده.من ازپارسال پاسخهای شمارودیدم واحساس میکنم اطلاعاتتون به نسبت بقیه کاملتره.
ببینیدمن دررشته روانشناسی.باتراز ۳۵۵۰و تراز شهری که انتخاب اولم بودوالبته کمترین تراز هم داشته حدود ۲۰۰۰ بوده…درمصاحبه هم فقط ازبیست نمره اونجورکه دیدم بهم ده دادندکه جزو نمرات بالا هم تازه دراون واحد محسوب میشداینجورکه بچه ها گفتن..ازسی نمره نمی دونم چقدردادن..ازمصاحبه ام البته راضی نبودم خیلی..
به نظرتون جای امیدواری هس…ممنون اگه پاسخ بدین؟

رسول-نرم‌افزار
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱:۱۵ ق٫ظ
پاسخ به  امیرعلی

خواهش میکنم.
رتبه خودتون رو بگید و انتخاب مورد نظرتون رو هم بگید و اینکه متقاضی کدوم دوره هستید.

امیرعلی
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۹:۴۲ ب٫ظ

بالاترکامنت گذاشتم اقارسول.ممنون اگه جواب بدین.

حسابداری-پردیس کیش
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۸ ب٫ظ

سلام و وقت بخیر
دوستان عزیز حسابداری
روز مصاحبه پردیس خودگردان کیش دانشگاه تهران، منشی تحویل مدارک اعلام کرد که با قبول شده ها تماس گرفته میشود، میخواستم ببینم با کسی تماس گرفتند؟

هاجر_ریاضی محض
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲ ب٫ظ

یه سوال
نتایج کنکور وقتی توو شهریور میاد نتیجه همه مصاحبه ها رو میزنه؟که متوجه بشیم ک کجاها چ نمره ای گرفتیم

محمد مهدی سازه
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۰:۴۵ ق٫ظ

سلام
اگر اصلا قبول نشید که میزنه مردود
اما اگر قبول بشید از اولین الویت تا الویتی که قبول شدید نتایج رو میزنه ولی بقیه رو دیگه نمیزنه

ایمان
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۰:۵۱ ق٫ظ

بله تو کارنامه برای همه دانشگاه هایی که مصاحبه رفتید را میزنه که نمره مصاحبه بهتون چند دادند و حدنصاب اون دانشگاه هم چند بوده. پارسال اینطوری بود.

رسول-نرم‌افزار
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱:۱۶ ق٫ظ

بله اعلام میشه نمره مصاحبه ها.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۸:۵۱ ب٫ظ

تا اونجایی که همه میدونن، دوره روزانه یک دوره رایگان هست.
نوبت دوم یا شبانه هم مخصوص کسانی هست که موفق نشدن در دوره روزانه پذیرش بشن. یا حداقل روزانه دانشگاه مطلوب خودشون رو قبول نشدن و به سمت نوبت دوم (شبانه) اومدن.
هر چند که در واقعیت نه کلاس ها صرفا بعد از ظهرها تشکیل میشه و نه صرفا از نیمسال دوم سر کلاس میرن. یعنی هیچ کدوم از عبارات نوبت دوم و شبانه، بیانگر شرح حال این دوره نیست.
شاید استفاده از واژه روزانه شهریه پرداز عبارت صحیح تری باشه.
اما زمانی که بخوایم دوره های پردیس رو شرح بدیم، میشه برای پردیس ها هم از عبارت روزانه شهریه پرداز استفاده کرد. در اینجا مساله تفکیک نوبت دوم از پردیس پیش میاد. که شاید استفاده از واژه پردیس این واقعیت رو مشخص کنه که منظور نوبت دوم نیست.
نکته ای که وجود داره این هستش که اگر ما بخوایم پردیس کیش دانشگاه تهران رو با عنوان روزانه بین الملل یا حتی روزانه شهریه پرداز معرفی کنیم، قاعدتا باید پسوند شهریه پرداز اون رو هم بگیم. چون استفاده از لفظ روزانه به تنهایی برای پردیس کیش دانشگاه تهران، نوعی جعل عنوان به حساب میاد. زمانی که دانشجو بگه بنده در دوره روزانه دانشگاه تهران تحصیل میکنم و هیچ اسمی از پرداخت شهریه نیاره، قصد داره همه واقعیت رو نگه و پشت عنوان روزانه دانشگاه تهران پنهان بشه. بهتره با خودمون صادق باشیم. با تشکر.

مهدی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۱۶ ب٫ظ

رسول جان،
آقای جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشجوی پردیس هستند و به هیچ وجه روزانه محسوب نمیشن. دقیقا به نظر من هم ایشون جعل عنوان میکنن.
ایشون میتونن واقعیت رو قبول نکنن ولی واقعیت هیچ تغییری نخواهد کرد.

گیتی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۷:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

حالا چرا اینقدر این موضوع ایشون براتون مهمه که اینقدر روی اون بحث میکنید.
ایشون هم مثل هر کسی نظری داره که ممکنه درست یا نادرست باشه.
در پردیس کیش و همه پردیسها چیزی به اسم شبانه و روزانه وجود نداره و همه شهریه میدن و به اصطلاح خودگردانه.
وقتی که خودگردانه دیگه این بحثا یعنی چی؟

مهدی
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  گیتی

اصلا ایشون دانشجوی بهترین دانشگاه های جهان.
بحث ما چیز دیگه ای هست.
بحث ما تعصب بی دلیل، استدلال های اشتباه و پنهان کردن واقعیت هست.
ایشون به من که دانشجوی روزانه ی دانشگاه تهرانم میگه به نظر نمیاد دانشجوی تهران باشی و به خودش که دانشجوی پردیس کیشه میگه دانشجوی روزانه ی دانشگاه تهران!!!
به هر حال، به نظر منم ادامه ی این بحث بی فایده هست.

به جغرافیاوبرنامه ریزی شهری و دیگران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۴:۳۳ ب٫ظ

پردیس خودگردان کیش دانشگاه تهران مدتهاست داره سعی میکنه بدون ارائه فکت های لازم برای استدلال، به نوعی تبلیغات و سوگیری کنه، گویا ایشون نفعی از این بابت دارن!
سایر دوستان دارن سعی میکنن برای ایشون استدلال بیارن که اون رو بکار بگیره و نظرش رو تصحیح کنه، که طبیعتا بی تاثیره!
تو این بحث فرسایشی به نظر میرسه پردیس… موفق تر باشه، چون نتیجه برایش حاصل شده، و به مطلوب خودش رسیده،
اما سایرین در مقابل برای اثبات استدلال خودشون باید اهل جدل باشن تا بتوانند سوگیری و تبلیغات با هدف مشخص رو تشخیص بدن و جوابی برایش داشته باشند.
این رو هم در نظر داشته باشین که ممکنه هر دو طرف نظر درست داشته باشین! مهم در جدل اثبات صحت نظر یک طرف و ابطال نظر طرف مقابل است، البته با استدلال
هر دو طرف موفق باشین

داوطلب دکتری قبول حتمی 97
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۲۳ ب٫ظ

مگه جنگه. اصل قضیه اینه. تمام مقاطع قانونی ، مصوب ، مورد تایید و پذیرفته شده توسط جامعه هستند و بدیهی است که هر کسی با توجه به شرایط خودش یا از روی اجبار ، به یکی راغبتر یا نزدیکتر هستند و در نتیجه ادامه این جدل بیهوده است. بدیهیه که من دوست دارم با شرایط خودم اول روزانه و بعد شبانه و بعد پردیس که بهر حال دولتیه و بعد از اون آزاد رو برم و پیام نور و غیرانتفاعی رو مجانی هم نمیرم و خوب شاید برای کس دیگه اینطور نباشه. و نیز بدیهیه با توجه به شرایطم ، روزانه شهرستان و یا حتی مرکز دور برام ممکن نیست و لذا مجبور میشم پردیس همین شهر خودم رو برم. ضمنا در نظر داشته باشید که تعداد پردیسها خیلی کمتره و همه دانشگاهها ندارن .مثلا در رشته من ۳۱ دانشگاه روزانه وجود داره که در مقابل تنها یازده تاشون پردیس دارن که از حق نگذریم پذیرششون هم خیلی کم و در حدود ۲۰% است که اگر استعدادهای درخشان رو هم اضافه کنیم این نسبت به ده درصد تنزل پیدا میکنه. حالا چطوری این ۱۰% خاری در چشم شده و تمام مشکلات تحصیلات تکمیلی ما به اونا مربوط شده خدا عالمه. من خودم نه دانشجوی پردیس بودم و نه خواهم بود حتی آزاد هم نخواهم بود و مطمِن هستم که شبانه و روزانه امسال قبول میشم اما اونقدر شعور و درک دارم که زحمات کسی رو که چهار سال حداقل م یخواد خودش و سرمایه اش رو وقف علم و… ادامه نظر»

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۰۸ ب٫ظ

بر اساس نوع نگارش شما احتمالا دنبال واقعیات هستید ولی به نظر می رسد روشهای کسب واقعیات را فراموش کرده اید-دانشگاه تهران به طور کلی و پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران به طور اختصاصی،در همه دوره ها نیاز به تبلیغ ندارد!در سطح بین المللی معروف و مشهود است!!!!!!!قرار نیست ظرفیتهای دانشگاه برای پردیسها و شبانه حتما تکمیل گردد…چون نیاز به منابع مالی ندارد!!تازه تا جایی که دوستان در پردیس کیش گفتند که درآمد ناشی از شهریه در مقابل کمک دولت به پردیس ،بسیار اندک است و اگر کمکهای دولتی نباشد،زیرساختها و تجهیزات و امکانات پیشرفته در پردیس مهیا نمی شد.یعنی اینکه اگر داوطلبی حد نصاب را کسب نکند دانشگاه تهران برای پردیسها و شبانه که شهریه پردازند،از پذیرش آنها ممانعت می کند.و ظرفیت خالی می ماند..و اجباری هم به پذیرش نیست!!!!

شهرام
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۳:۱۹ ب٫ظ

چرا اصولا در خیلی از دوره های دکتری دارن شهریه میگیرن؟ هر دانشجوی دکتری،‌ اگر متوسط، ۴ سال دوره درسش طول بکشه، با شهریه های فعلی، در اکثر رشته ها،‌ ماهانه حداکثر یک و نیم‌ میلیون باید شهریه بده. فرض کنیم هر سال، ده هزار نفر در انواع دکتری پولی قبول بشن. اگر دولت، از ۴۰ هزار نفری از ایرانیها که بیشترین درآمدو در کل کشور دارن، ماهانه، یک و نیم میلیون بیشتر از حالا مالیات یا وجوهی با عناوین دیگه بگیره (یعنی پولی که در مقابل درامدشون به حساب نمیاد)، با این پول میتونه شهریه کل دانشجوهای دکتری پولی کشورو پرداخت کنه و همه دوره های دکتری رایگان بشن. پس واقعا رایگان کردن دکتری کاملا عملی و شدنیه و لذا هیچ توجیه ذاتی نداره که در دوره های دکتری دارن شهریه میگیرن. اما میدونید حتی در صورت محقق شدن این امر، چه کسانی به شدت با اون مخالفت خواهند کرد؟ اون دسته از افراد متمولی که به نسبت با رقبا، استعداد تحصیلی کمتری دارن یا نمیخوان با درس و تحقیق و عرق ریختن علمی، به شکل ابدیده دکترا بگیرن. چرا اینها مخالفت خواهند کرد؟ چون اگر همه دوره های دکتری رایگان بشه، اون وقت فیلترهای ورود به این دوره ها خیلی سخت تر میشن و ضمنا سخت گیریهای دوره تحصیل هم خیلی بیشتر میشه و دیگه پول نمیتونه نقش کاتالیزوری و تسهیل کننده فعلی خودشو ایفا کنه. پس میبینیم که پولی شدن دورره های دکتری از اول هم هیچ ضرورتی نداشت و هنوز هم نداره و نه تنها ضرورتی… ادامه نظر»

داوطلب دکتری قبول حتمی 97
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

آخه این چه استدلالیه؟
چه کسی با رایگان شدن تحصیلات اونم دکترا مخالفه؟
چه کسی تا حالا گفته که موافق اینکار نیست؟
نه برادر.اینطور نیست و اشتباه متوجه شده اید.
اولا دولت بخاطر هزینه های زیادش فعلا که اینکار رو نمیکنه چون به هر ریال بوودجه اش نیاز داره و کلی هم کم داره.
ثانیا بر فرض رایگان شدن که البته همه هم استقبال میکنن ، اون نورچشمیهایی که شما میفرمایید اولا براحتی و حتی با هزینه کمتر میرن خارج درس میخونن و مدرکی معتبر تر از من و شما میگیرن.
ثانیا خیلیاشون باز هم همینجا با لطایف الحیل دانشگاهها و حقکشی و امتیازهای الکی در مصاحبه و به اسم استعداد درخشان و سهممیه فلان میرن دانشگاه و من و شما اصلا متوجه نمیشیم.

مشکل اینا نیست اخوی.
مشکل در مغزهاست

شهرام
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۲:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

در پاسخ به داوطلب دکتری قبولی حتمی ۹۷ سلام‌ بر دوست گرامی انشاالله قبول حتمی باشید. پرسیدین چه کسی با رایگان شدن دکتری مخالفه؟ جوابش اینه که همه متولیان دانشگاهها اعم از دولتی و غیره و همینطور وزارتخانه های مرتبط و همینطور طبقات بالاتر اقتصادی. اوایل که دولتیها میخواستن شبانه رو گسترش بدن و پردیس هم تاسیس کنن، اعتراضاتی از تشکلهای دانشجویی دیده شد، ولی الان دیگه هیچ اعتراضی به هیچ گسترش و تعمیم دوره های پولی نمیبینیم. در واقع برعکس شده و اگر راه حلی هم برای رایگان شدن ارائه بشه، از جانب عموم افراد به شکل اوهام و محالات رد میشه، و این نشون میده که عموم افراد پذیرفتن که حرکت به سمت پولی شدن بیشتر و بیشتر دانشگاهها یه امر محتوم و مهر خورده طبیعت و قضا و قدره و چنان با اون مانوس شدن که تصور رایگان شدن کامل دکتری غیر ممکن به نظرشون میاد. در سوال بعدی پرسیدید چه کسی تا به حال گفته موافق این کار نیست؟ بخشی از جواب این سوال در جواب قبلی اومده. اما خود ما هم مانع اصلی بر سر این کار هستیم.‌ اگر امروز اعلام کنن که از این به بعد، همه دوره های دکتری کشور رایگان خواهند بود، اولین معترضان این امر، قربانیان قبلی پولی شدن خواهند بود، یعنی کسانی که قبلا در دوره های پولی، دکترا گرفتن، این امر رو کاملا غیر عادلانه خواهند دید. اما این تصور از عدالت و بی عدالتی، تصوری نادرسته. تصور درست تر عدالت اینه که پولی شدن دکترا از اول اشتباه… ادامه نظر»

داوطلب دکتری قبولی حتمی ۹۷
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۸:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

سلام جناب شهرام در پاسختون باید که خیر اینطور نیست و شما کاملا در اشتباه هستید و متوجه عرایض بنده نشدید. مطمئن باشید که هیچ کس حتی افرادی که قبلا شهریه میدادند هرگز اعتراضی به رایگان شدن تحصیلات در آینده نخواهند داشت و این حرف از شما عجیبه.هر قانونی عمر و اعتبار خودش رو داره.ضمن اینکه هر کسی خانواده و اقوام و آینده داره و مطمئنا بسیار خوشحال میشه که در آینده دیگه هزینه ای برای تحصیلات نکنه و در ادامه هرگز بنده بر لزوم وجود دوره های شهریه پرداز تاکید نکردم بلکه گفتم که متاسفانه سیاست فعلی دولت این اجازه رو نمیده و نیاز به تامین هزینه ها اونو مجبور به اینکر میکنه و صد البته اگر اینطور نبود خیلی بهتر بود. و در قبول این موضوع توسط ما متاسفانه این سازگاری و قبول شرایط جدید در خون تمام ما ایرانی هاست و فقط در بحث تحصیل نیست و در تمام ارکان زندگی ما نهادینه شده و تغییر اون به این آسونیها نیست و لذا ارتباطی با موضوع شهریه و درس نداره. و در نهایت اینکه چرا این ذهنیت رو دارید که تمام کسانی که از شرایط مالی خوبی برخوردارند یه مشت بیسواد بیهوش هستند که اصلا نمیتونن در عرصه رقابت با دیگرون و بویژه درس با دیگرون پنجه در پنجه بشن. من شخصا جزو این قشر متاسفانه نیستم و بهره مالی چندانی از ثروت میهنم ندارم اما در بین دوستان و اقوام و آشنایان و سایرین بخوبی میبینم که در بین همین قشر مرفه جامعه هم چه بسیارند… ادامه نظر»

فلسفه هنر(ظرفیت پذیرش٠)
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۷:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

شهرام این رویکرد شما برمی گرده به مساله تقدم “توسعه اقتصادی” بر توسعه فرهنگی تو جامعه معاصر ما، و پدیده “کالائی شدن” علم، بی تفاوتی مردم هم نشانه ناگزیر پدیده “بی حسی اجتماعی” است

مدیریت
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ب٫ظ

دوستان قطعا در دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت نداریم ؟ یا بازم امکانش هست نظرشون عوض بشه ؟

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  مدیریت

هر چیزی ممکنه. اما تا الان خبری منتشر نشده که امسال تکمیل ظرفیت داریم. بلکه گفتن نداریم. مگر اینکه نظرات تغییر کنه.

مدیریت
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب٫ظ

ممنونم . امسال همچیز دقیقه آخری شده . کاش زودتر مشخص کنند .

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۹ ق٫ظ

بسیار خب. پس آقای جغرافیا شما می فرمایید که دانشگاه های میبد، کازرون، تفرش، مراغه، بناب، زابل و …. جزء دانشگاه های درجه چهار محسوب میشن.
خب حالا سوال اینجاست. یک واحد دانشگاهی درجه یک در دانشگاه آزاد بهتر هست یا یک دانشگاه درجه چهار دولتی؟
با در نظر گرفتن همه عوامل اثر گذار که قبلا ذکر کردم، مانند موقعیت جغرافیایی، شرایط زندگی، امکانات رفاهی اون شهرستان، وضعیت آب شرب، فرهنگ اون اقلیم و …
نتیجه اینکه تحصیل در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، تهران مرکزی، تهران شمال، کرج و قزوین شاید به مراتب خیلی خیلی راحت تر باشه تا یک دانشگاه به قول شما درجه چهار دولتی. حتی اگر نوع پذیرش نوبت شبانه باشه. بالاخره قرار هست حداقل ۴ الی ۵ سال در اونجا زندگی کنیم. دانشجویی که نتونه حتی آب شرب لازم رو در محل زندگیش پیدا کنه و امکانات رفاهی به شدت ضعیف باشه، چطور میتونه تمرکزش رو بذاره روی درس خوندن.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲ ق٫ظ

پذیرش دکتری بدون آزمون مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه تهران مؤسسه منطقه ای آموزش عالی آب دانشگاه تهران و پردیس بین‌ المللی کیش دانشگاه تهران در رشته مهندسی و مدیریت منابع آب برای سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۹ دانشجوی دکتری می پذیرد. به گزارش پی اچ دی تست، موسسه منطقه‌ای آموزش عالی آب دانشگاه با همکاری دانشکده مهندسی عمران و مشارکت استادان ایرانی و بین‌المللی از دانشگاه‌های هلند و آلمان بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد. کلاس‌های این دوره در پردیس کیش، به زبان انگلیسی برگزار و دانشجویان بدون کنکور و براساس سوابق تحصیلی، تجربیات کاری، و زبان انگلیسی گزینش خواهند شد. داوطلبان تا روز چهارشنبه ۳۱ مرداد مهلت دارند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. شیوه نامه پذیرش: PrintAdmission to the International Postgraduate Degree Programs Civil Engineering – Water Resources Management (M.Sc./ Ph.D.) at the University of Tehran Kish International Campus (UT-KIC) University of Tehran Kish International Campus, in pursuit of its mission of extending international programs accepts qualified students who are interested in postgraduate degree programs in English. Selection takes place on the basis of applicant’s quality and suitability through reviewing his/her academic records, scientific backgrounds, publications, and academic honors by the Board of Admission. Applicants might also need to attend an academic interview relevant to the course they’re applying for. At the end of the program, graduates will receive an official degree from the University of Tehran Kish International Campus. Applying for Ph.D. Program Holding an M.A. or M.Sc. degree (at the time of registration) from an accredited institution. Holding… ادامه نظر»

محسن دانشجوی دکترای برنامه درسی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب٫ظ

سلام این دوره که شهریه و پولی هست to pay the tuition fees کلی هزینه داره از محل سکونت گرفته…. هزینه های بالای زندگی در کیش …قیمت ها خیلی بالاست… مخصوصا مواد غذایی…

ali
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۱ ق٫ظ

از من به جغرافیای شهری. لطفا با کسایی که دارن از دانشگاه های آزاد و غیره حرف میزنن بحث نکن. کسی که هر چی می خواد و دوست داره انتخاب کنه به من و شما ربطی نداره بزار در همان چیزی که دوست دارند باشند. هدف بعضی دوستان اصلا مشخص نیست. باشه شما جزو نخبگانید ما هم کاری به شما نداریم.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  ali

من شاگرد همه هستم.من نگفتم نخبه هستم…فقط هدف مشاوره وتوجیه است

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۵۲ ق٫ظ

پردیس یعنی اینکه یک دانشگاهمادر و بزرگ مثل دانشگاه تهران شامل اشعاباتی میشودو برای تمیز دادن این وضعیت،هر دانشگاه شامل چند پردیس و هر پردیس شامل چند دانشکده و هر دانشکده شامل چند گروه است.مثل قبل نیست.البته دانشگاههای کوچک دولتی هنوز ساختار قدیمی را دارند.و تشکیلاتش هم شامل دانشگاه و دانشکده و گروه می شود.اسمی از پردیس نیست.!!!!!وقتی می گویند پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران یعنی دوره روزانه شهریه پرداز و دوره بین المللی دانشگاه در پردیس بین المللی—که با پردیس خودگردان فرق داره–وقتی می گویند پردیس خودگردان..یعنی پردیس زیر نظر دانشگاه مادر که به صورت خودگردان با رعایت مرامنامه،مقررات آموزشی واساسنامه دانشگاه ذیربط، دانشجو تربیت می کند.وقتی می گویند پردیس فارابی یا پردیس هنرهای زیبادانشگاه تهران،یعنی دانشجو به دو صورت پذیرش می شود روزانه ونوبت دوم یا شبانه–این کجاش ابهام داره!!!!!

سینا
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

هیچ ابهامی وجود ندارد اقای دکتر،درست می فرمایید
فقط اشکال کار شما این هستش که به طور مثال در گروهی که دارندگان و خریداران خودرو x حضور دارند
شما دارید از A دفاع میکنید
خب نتیجه همین میشه و زیاد توجهی نکنید و انرژی صرف نکنید
این بحث از اساس و ابتداش اشتباه هست و خنده داره که یک “دانشگاه” رو با یک “دوره” مقایسه میکننند
موفق باشید و ایام بکام و خوشا به حال شما که در دانشگاه تهران،حال هر شعبه ای و هر دوره ای تحصیل می کنید و در انتها مدرک تحصیلی شما مزین به لوگوی دانشگاه تهران هست.
از طرف یک دانشجوی سابق دانشگاه بزرگ شیراز

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  سینا

سلام به دوست عزیزم.که با بیان رسا و مختصر تشریح نمودند که بحث از اساس اشتباست.واقعا همینطوره!هدف ما توجیه دوستان عزیز هست ولی بحثهای حاشیه ای می کنند ومن مجبورم جواب بدم.چندین بارعرض شد دانشگاه با دوره فرق داره و ما هم می پذیریم که بین دوره ها تفکیک هست و هدف از تفکیک هم اعتبار سنجی دوره نیست بلکه هدف از تفکیک و تقسیم دوره ها،تحصیل به صورت رایگان و شهریه پرداز است.دانشگاه یکی است-هیات علمی یکی است-مدرک یکی است.اعتبار یکی است

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ق٫ظ

در جدیدترین دفترچه سازمان سنجش هم از پردیس کیش دانشگاه تهران با عنوان پردیس خودگردان یاد شده. حالا اینکه خودگردان باشه یا نباشه، چندان مورد بحث نیست. صحبت در خصوص این هست که یک دوره رایگان با یک دوره شهریه پرداز، از لحاظ سختی در پذیرش یکسان نیستن. چه بسا اگر یکسان بودن، الان شما باید روزانه دانشگاه تهران میبودی و این همه زحمت نمیکشیدی که بخوای پردیس رو با روزانه یکسان جلوه بدی.
یک سوال شخصی هم از شما دارم. رشته و گرایش شما رو هم پردیس کرج دانشگاه تهران داشت و هم پردیس کیش دانشگاه تهران. چرا شما پردیس کرج رو انتخاب نکردی؟ آیا پردیس کرج رو هم انتخاب کرده بودی ولی نهایتا پردیس کیش قبول شدی؟

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۴۲ ب٫ظ

من دانشجوی روزانه هستم برادر

شهرام
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۴:۴۲ ب٫ظ

با این تعریفی که شما از دانشگاه مادر گفتید پس دانشگاه مادر یعنی دانشگاهی که در داخلش چند دانشگاه دیگه ساخته شده باشه. خب اگر این کار مجاز هست، که هست، پس هر کدوم از اون دانشگاههای داخلش هم میتونن در صورت مصلحت بینی به مادر تبدیل بشن و داخلشون چند دانشگاه دیگه به وجود بیاد. و این دانشگاههای تو در تو میتونن تا بینهایت به سمت داخل تفکیک و متعدد و زاده بشن. پس عملا،‌ لااقل از لحاظ نظری، دانشگاه تهران دارای این مجوز شده که به تعداد دلخواه و نامحدود بتونه در درونش دانشگاههای تازه ای متولد کنه و نقش مادری خودشو گسترش بده.‌ خب اگر اینطوره، و با توجه به این دیدگاه که همه انواع مدارک این دانشگاه، درجه یک هستند، پس چرا دانشگاه تهران خودشو اونقدر بزرگ نکرد که همه کشورو شامل بشه و همه از مدرک درجه یک بهره مند بشن؟

این مطلب نشون می ده که با یه سری قرارداد صرف،‌ که هیچ ضرورت و توجیه مقبولی نداره، و صرفا با تعریفی جدید به نام دانشگاه مادر در دفتر مجوزها میشه عملا یه دانشگاهو تبدیل به چند دانشگاه کرد و توسعه رو تا بینهایت ادامه داد. الحق والانصاف چه راهکارهایی برای درامدزایی دانشگاهها تعریف شدن!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

فلسفه دانشگاه مادر در دانشگاه تهران دومفهوم دارد.۱-اینه که زمان قبل از تاسیس وزارت علوم،دانشگاه تهران مدیریت همه دانشگاههای ایران را به عهده داشت ولی هر دانشگاهی مستقل بود مثلا دانشگاه اصفهان-تبریز.مشهد—-۲- همه پردیسها و دانشکده ها-موسسات و مراکز زیر مجموعه دانشگاه تهران دارای یک دانشگاه مادر به نام دانشگاه تهران هستند.مثل پردیس شمالی دانشگاه تهران در امیرآباد-پردیس منطقه ای کرج یا کیش-موسسه ژئوفیزیک و……

رسول
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۸:۱۹ ق٫ظ

من دانشگاه سراسری رو با آزاد یکی نمیکنم.تفاوت وجود داره این بحثی توش نیست.

رسول
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۴۶ ق٫ظ

دانشگاه مهم است ولی نه تا این حد که یک دانشگاه زیر سوال برود یا بطور کامل خوب یا بد باشد.بنظرم استادی که تدریس میکنه تو اون دانشگاه و تلاش خودمان مهم هست چرا که اون استاد میتونه از لحاظ علمی بالاتر از اساتیدی باشه که در بهترین دانشگاهها باشه.الان افرادی هستن که مدرکشونو از موسسه غیر انتفاعی گرفتن ولی پایاپای دانشجویان سایر دانشگاهها جلو میرن.ما نباید بگیم که چون فلانی تو فلان دانشگاست پس بهتر از منه. واقعا تو برخی دانشگاهها کم کاری میشه درست علم رو نمیآموزند بخاطر همینه که این مسائیل بوجود میاد.افرادی هستن چون تو دانشگاه سراسری هستن تلاش نمیکنن ولی دانشجویان آزاد چون واقعا علاقه و انگیزه دارن و پول میدن تلاش میکنند.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۵:۳۳ ق٫ظ

اگر به دفترچه انتخاب رشته سراسری دکتری ۹۷ نگاه کنید، می بینید که رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری، در دانشگاه تهران به سه صورت روزانه، شبانه و پردیس تدریس میشه.
دوره روزانه سه نفر خواسته، دوره نوبت دوم دو نفر خواسته، دوره پردیس خودگردان کیش هفت نفر خواسته و دوره پردیس خودگردان کرج سه نفر خواسته. چرا برای روزانه و نوبت دوم جمعا ۵ نفر خواسته، اما برای دوره پردیس کیش به تنهایی ۷ نفر؟ وقتی که پردیس کیش و پردیس کرج رو هم‌ جمعا در نظر بگیریم میشه ۱۰ نفر. یعنی دانشگاه تهران خودش به تنهایی ۱۵ نفر دانشجوی دکتری برای رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری جذب میکنه. اما واحد علوم و تحقیقات تهران ظرفیت پذیرش حداکثر ۷ نفر. شهرستان ها هم حداکثر ۵ نفر.
نکته ای که باید روی اون تامل کرد، پذیرش ۷ نفر در واحد کیش هست که چرا از مجموع روزانه و شبانه بیشتر شده!
همچنین هر سال دانشگاه تهران برای پردیس کیش از طریق یک شیوه نامه اختصاصی تقاضای جذب دانشجو میده که صندلی های خالی رو تکمیل کنه. احتمالا امسال هم این اتفاق میوفته. اما تا اونجا که من اطلاع دارم، همچین کاری رو برای روزانه و شبانه انجام نمیده.
همین موارد هست که تفاوت ها رو نشون میده. حالا هر چقدر هم که ایشان بگن پردیس کیش دانشگاه تهران معادل روزانه دانشگاه تهران هست، کسانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارن، هرگز قبول نمیکنن.

دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۲۲ ق٫ظ

دانشگاه تهران در کرج پردیس ندارد.
کلا سه پردیس پولی دارد
پردیس البرز که در تهران است و در دانشگاه و دانشکده های مادر ادغام شده و کلاسها آن معمولا با روزانه یکی است(تقریبا مثل شبانه است ).
پردیس کیش که در کیش است
و پردیس ارس که دانشجو زیادی نمی گیره و فقط در سه رشته و با آزمون مستقل

دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۵۸ ق٫ظ

البته پردیس یا دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در کرج وجود دارد.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

بله.
در دفترچه این عنوان نوشته شده: دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس خودگردان البرز کرج، صرفا ورودی های امسال در تهران).

دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۰۴ ب٫ظ

در دفترچه هر سال می نویسند که صرفا امسال در تهران
ولی بطور کلی سالهاست هیچ دانشجوی در کرج تحصیل نمی کند و کلا در دانشکده مادر و با روزانه سر یک کلاس هستند و ظرفیتهای پردیس البرز در هر رشته دو یا سه نفر است و قبولی بسیار سخت است.
مثلا رشته های فنی در پردیس فنی و رشته حقوق در دانشکده حقوق
هر چند اگر هم در کرج کلاسها می بود چیز بدی نبود بالاخره کرج و تهران تقریبا یک شهر هستند ولی در آنصورت دیگر کلاسها با روزانه ادغام نمی شود

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۳:۰۹ ب٫ظ

به نظر منم هیچ اشکالی نداشت که همه کلاس ها در کرج باشه. به هر حال صحبت من در مورد این نبود که محل تشکیل کلاس کجاست. فقط عنوانش رو بر اساس دفترچه ذکر کردم که اشاره به استان البرز و شهر کرج داشت. اتفاقا ظرفیتش هم کاملا معقول بود. صحبت اصلی در مورد پردیس کیش بود. اینکه ظرفیتش به طور عجیبی از پردیس البرز و حتی روزانه و شبانه دانشگاه تهران در این رشته بیشتر هست.
با پردیس البرز میشه کنار اومد، اما پردیس کیش خیر. نه به این معنی که ضعیف باشه، به این خاطر که یکسان دانستن اون با روزانه دانشگاه تهران، یک حرف کاملا غلط هست‌. اما جناب جغرافیا روی این حرف غلط پافشاری دارن.

حقوق
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۲۵ ب٫ظ

دوست عزیز سلام
به نظر شما پردیس البرز بهتر هستش یا دانشگاههای ازاد تهران ؟؟

دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  حقوق

هر دوی آنها شهریه پرداز هستند
ولی یکی دانشگاه تهران که بهترین دانشگاه ایران با ۹۰ سال قدمت و بهترین اساتید کشور با ظرفیت محدود و قبول شدن سخت و مدرک شناخته شده بین المللی
و دیگری آزاد

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۸ ق٫ظ

دورد بر شما

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۷ ق٫ظ

در پردیسهای بین المللی مطابق مصوبه هیات امنای دانشگاه تهران و موافقت وزارت علوم امکان پذیرش دانشجو تحت عنوان دانشجوی بین المللی از طریق شیوه نامه و بررسی سوابق آموزشی وپزوهشی و آزمون اختصاصی،امکان پذیر است و هر سال هم تکرار نمیشه–بستگی به شرایط داره-قبولی در این روش بسیار سخت تر از روش کنکور سراسری است…کسب حد نصاب زبان مثلا ام اس آرتی ۷۵ از ۱۰۰ خیلی سخت است برادر جان!!!!!!!!!یا سوابق و فناوری درخشان تهیه اش سخت است!قبولی در آزمون اختصاصی و مصاحبه سخت است!!!!!!!در دانشگاه تهران فرق نمیکنه در پردیس کیش یا پردیس دانشکده های فنی و …اگه حد نصاب نمره علمی لازم توسط دانشجو کسب نشه،از پذیرش ممانعت به عمل می آید و ظرفیت خالی می ماند.اکثر قبول شدگانپردیسهای دانشگاه تهران در مقطع دکتری،ثبت نام می کنند و اگر ظرفیتی خالی است به دلیل اینه که ممکنه روزانه دانشگاه تهران و یا روزانه دانشگاه سطح یک در تهران قبول شده باشد و قطعه ترجیح میده که پول اضافی ندهد !!!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۲ ق٫ظ

در رشته جغرافیا در دوره پردیسها فقط دانشگاههای سطح یک مثل دانشگاه تهران و شهید بهشتی پذیرش دارند.دانشگاه تهران هم در دانشکده جغرافیا وهم در پردیس بین المللی کیش و هم در پردیس البرز پذیرش دارد.به دلیل اینکه تا ۵ سال آینده نیمی از دانشجویان پردیس کیش دانشگاه تهران باید دانشجوی خارجی باشن فعلا ظرفیت پردیس بین المللی مطابق دستورالعمل وزارت علوم حداکثر تا ۷ نفر در همه رشته هاست.کل ظرفیت رشته جغرافیا در همه دانشگاههای سراسری با احتساب پیام نور ۷۰ نفر است .در صورتیکه دانشگاه آزاد دقیقا دو برابر حدود ۱۴۰ نفراست…

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۴:۴۷ ق٫ظ

آقای جغرافیا میگن که وقتی دیدن کسی در دانشگاه آزاد نراق قبول شده، تعجب کردن و گفتن نراق اصلا کجاس؟ نراق شهری هست در استان مرکزی، نزدیک به کاشان. اینکه ایشان دانشجوی دکتری جغرافیا هستن و نمیدونن نراق کجاست، جای سوال داره. به هر حال بگذریم. بنده برای شما اسم چنتا شهر رو مینویسم که در دفترچه انتخاب رشته سراسری دکتری سال ۹۷ اسم اونها نوشته شده. این شهرهایی که می نویسم دارای دوره روزانه یا شبانه یا پردیس هستن. این شهرها عبارتند از: سبزوار، کازرون، کاشان، بابلسر، شاهرود، میبد، رفسنجان، تفرش، ملایر، مراغه، بناب، خرمشهر، بابل، مشکین دشت، زابل، گنبد کاووس، چابهار و … خب حالا ممکنه یک نفر دانشگاه دولتی بناب قبول بشه و ما ندونیم که بناب کجاس! همون طور که ایشون ندونسته نراق کجاست. علاوه بر شهرهایی که بالا نوشتم، یکسری دانشگاه های مرکز استان هستن که محل تحصیل اونها برای یکسری از رشته ها در شهرستان های دیگه هست. به عنوان مثال: دانشگاه سمنان، اما محل تحصیل مهدی شهر. دانشگاه تبریز، اما محل تحصیل جلفا. دانشگاه مالک اشتر اصفهان، اما محل تحصیل شاهین شهر. دانشگاه تهران، اما محل تحصیل پاکدشت. دانشگاه گیلان، اما محل تحصیل صومعه سرا. در اینکه مدرک توسط دانشگاه مادر صادر میشه، شکی نداریم. اما آیا واقعا همه امکانات لازم در جلفا یا صومعه سرا برای مقطع دکتری وجود داره؟ شهرهایی که در بالا ذکر کردم، مربوط به روزانه و شبانه و پردیس بود و اشاره ای به محل برگزاری کلاس ها در پیام نور و غیرانتفاعی ها نداشتم. چه بسا شهرهای… ادامه نظر»

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶ ق٫ظ

سلام.آقا رسول منمیدونم مختصات جغرافیایی و طو و عرض جغرافیایی نراق را حتی عرض کنم.منظورم اینه که دانشگاه آزاد بیش از اندازه گسترش داشته مثل یک شهر اسپیرال یا پراکنده که عواقب وپیامد خاص خود را دارد.ضمنا دانشگاههای دولتی در این شهرها که فرمودید بجز دانشگاه تهران-گیلان-سمنان و تبریز که اماناتشون در شهر اقماری عین امکانات در شهر اصلی است.چون اگه اینطور نباشد دانشگاه و اعتبارش زیر سواله!!!!!شهرهایی مثل میبد و کازرون و تفرش و مراغه و بناب و ….دانشگاه درجه چهار محسوب می شوند..اما قبول کن دانشگاه آزاد در مراکز بخش و حتی مراکز دهستانها هم داریم مثل روستای جاسب در استان مرکزی-یا زاغه مرکز بخش زاغه شهرستان خرم آباد لرستان و …..

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق٫ظ

یک نکته عرض کنم دانشگاههای ملایر-میبد-مراغه-و همه دانشگاههای درجه ۴ دولتی فاقد پردیس دانشگاهی هستند.و عرض شود که دانشگاه کاشان یک دانشگاه درجه ۲ محسوب می شود که دارای پردیس دانشگاهی هم هست.

شهرام
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۳۷ ق٫ظ

ضمنا معضل شهریه فوق العاده زیاد دکتری هم توجهی بهش نمیشه. در کامنتهای قبلی دلیل آوردم که ارزش واقعی دکتری پولی حداکثر ۳۰ میلیونه و نه بیشتر. لااقل تا جایی که من در مورد فرانسه و آلمان و آمریکا و کانادا و نیوزلند اطلاع دارم، اینها هیچ کدومشون دوره دکتری رو وابسته به شهریه نکردن و احتمال میدم در بقیه کشورهای پیشرفته علمی هم همینطور باشه. مثلا در فرانسه و المان، همه دانشگاهها در همه مقاطع، تقریبا رایگان هستن و شهریه در کار نیست و در یه رقابت سخت دانشجو میگیرن. در امریکا و کانادا و نیوزلند برعکسه و دانشگاهها در همه مقاطع شهریه میگیرن،‌ اما در دوره دکتری یه فرق خیلی اساسی داره و اون هم اینکه با انواع روشها مثل حق التحقیق و حق التدریس، از دانشجو در تدریس یا تحقیق استفاده میکنن و در ازای اون شهریه ازش نمیگیرن. اگر اینطوری نبود اکثر قریب به اتفاق ایرانیها که بعد لیسانس به دکتری اونها رفتن، امکان نداشت بتونن شهریه خیلی خیلی سنگینشو پرداخت کنن و حتی خود هموطنهای اونها هم نمیتونستن مگر عده ای خیلی قلیل. من نمیگم اینجا هم میتونیم عینا همون روشو به کار ببریم اما واقعا اگر به فکر اعتبار دکترا بودیم لااقل باید شهریه اونو در حد معقول حداکثر ۳۰ میلیون نگه میداشتیم و نه بیشتر. شاید با همه چی در اموزش عالی بشه شوخی کرد ولی واقعا با دکترا نمیشه و کشورهای نامبرده هم این کارو نکردن. جالبه که حتی امریکا که روحشو به پول فروخته، دکتراشو از این روح مصون نگه داشته.… ادامه نظر»

محمد
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۸:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

هیچ دانشگاه معتبر در دنیا وجود ندارد که ظرفیت پذیرش دکتری آن زیاد باشد
دانشگاه هاروارد با بیشترین پروفسورها برتر در جهان در هر رشته تنها هفت نفر را در پی اچ دی پذیرش می کند.
ولی در خارج مدرک معادل دکتری به صورت ضمن خدمت زیاده
درضمن تحصیل دکتری در خارج خیلی خیلی گرانتر از ایرانه.

Rad
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۰۲ ق٫ظ

مصاحبه قزوین برای شهرهای اراک و ساوه رشته زبان و ادبیات شرکت کردم که از ۶۰نفر نفر ۵شدم و نمره مصاحبه ۳۹گرفتم و تراز ۱۰۳۱شدم دو گرایش اراک و ساوه داشت که هر دو رو شرکت کردم به نظرتون امیدی دارم

شهرام
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱:۵۸ ق٫ظ

دوستان گرامی میدونید چرا بحث پردیس یا آزاد یا شبانه به جایی نمیرسه؟ علتش اینه که این مساله رو از اول نباید وارد اذهان ما میکردن. به جای اینکه بحث کنیم بین پردیس و آزاد و شبانه و غیر اتنفاعی کدومش معتبرتره، چرا این سوال اساسیتر رو نپرسیم که اصلا از ابتدا چه لزومی داشت این همه اسمهای مختلف داشته باشیم؟ از اوایل انقلاب، کشور ما فقط سه شکل دولتی و آزاد و پیام نور رو در دانشگاهها داشت. اگر قرار بر هر توسعه ای بود در داخل همینها هم قابل انجام بود. پس چرا اسامی غیر ضروری مثل غیر انتفاعی و پردیس هم در آموزش عالی ابداع شد؟ از لحاظ اهداف و کارکزد، اینها ذاتا با آزاد فرقی نداشتن، پس چرا داخل همون آزاد و به اسم همون آزاد وجود پیدا نکردن و توسعه داده نشدن؟ اگر مشکل، اسم آزاد بود، میتونستن مثلا اسم دانشگاه آزادو تغییر بدن و بذارن غیر انتفاعی، و با غیر انتفاعیهای نوظهور یکی میکردن و دو اسم به وجود نمی آوردن. و همینطور برای پردیس. و حالا ما داوطلبها گرفتار این مساله لاینحل شدیم که جای این دو اسم جدید غیر انتفاعی و پردیس در درجه بندی دانشگاهها چیه؟ به همین دلیل، اگر دقت کنیم، ما در واقع گرفتار سوالی شدیم که متولیان دانشگاهها اعم از دولتی و غیر دولتی باید جوابشو بدن.‌ مثلا اگر منظورشون از تاسیس پردیس این بود که اینها هم تراز و هم شان شبانه محسوب بشن، خب از اول اسم اینها رو هم میذاشتن شبانه و اسم جدید پردیس… ادامه نظر»

شهرام
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۰:۰۸ ق٫ظ

دوستان گرامی کامنت گذاشتنهای مکرر و طولانی منو به دل نگیرن. من برای حل معضلات فعلی دوره دکتری،‌ چند تا تز تا اینجا و با توجه به کامنتهای قبلی بهش رسیدم به این شکل: ۱- همه دانشگاههای پولی با عناوین مختلف غیر انتفاعی و پردیس و آزاد در هم ادغام بشن و فقط یک اسم واحد داشته باشن که میتونه یه اسم باشه سوای هر سه اسم قبلی و یه مرجع تصمیم گیری واحد بر اونها نظارت کنه و نه چند تا.‌ چرا این کار لازمه؟ چون واقعا هیچ معیار معتبری نداریم که این سه تا رو با هم بسنجه و معلوم کنه کدومشون بهتر از اون یکیه. بله اشخاص میتونن قضاوتهای فردی در این مورد داشته باشن ولی اختلاف نظرها بینهایت زیاده. بنابراین وقتی ملاک معینی برای مقایسه ارزش این سه نداریم لزومی نداره سه اسم مختلف داشته باشن.‌ علت تداوم این اسمها فقط رقابت و منافع کوتاه مدته و ضرورت ذاتی نداره ۲- شهریه دوره های دکتری پولی حداکثر ۳۰ میلیون باشه و باقی هزینه ها رو دولت تامین کنه. البته در این صورت شوق و هجوم به این دوره ها خیلی بیشتر از حالا میشه. ولی باید سیستم جامع نظارتی وزارت علوم‌ بر سر این دوره ها باشه و بهترین ها وارد این دوره بشن و اگر بعد از ورود نتونستن کارایی لازمو نشون بدن بهشون مدرک داده نشه. چرا شهریه حداکثر اینقدر؟ چون شهریه های گزاف فعلی باعث ورود بهترینها نمیشه مثلا فرد مستعدتر ولی با توان مالی کمتر در رقابت بر سر قبولی با فرد… ادامه نظر»

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۰۲ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

با تشکر از شما. بحث ادغام ممکن نیست. چون بودجه هر دانشگاه به خودش ربط داره. در ثانی دانشگاه آزاد یک نهاد مستقل غیردولتی هست که دلیلی نداره بخواد خزانه خودش رو با کسی شریک بشه. اما در مورد اینکه کدوم ها بهترن. طبیعی هستش که روزانه ها از همه بالاترن. بعدش کل شبانه ها. پردیس ها هم در رده سوم قرار دارن. در رده چهارم‌ هم دانشگاه آزاد. اما همه پردیس ها از همه آزادها بالاتر نیستن. واحد علوم و تحقیقات تهران که گل سرسبد دانشگاه آزاد هست، بدون شک از برخی دوره های پردیس بالاتره. پردیس یک شهرستان کوچک با فاصله چند صد کیلومتری با تهران، نمیتونه بهتر از علوم و تحقیقات باشه. حالا ممکنه برخی بگن اینطور نیست. ولی اولویت بندی داوطلبین ثابت کرده که هست. مثلا بنده که ساکن کرج هستم، اگر دوتا انتخاب داشته باشه، یکی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات و دیگری پردیس یک شهر خیلی دور، بدون شک انتخاب من علوم و تحقیقات تهران هست. در خصوص پیشنهاد دوم شما، همه داوطلبین از خداشون هست که شهریه ها بشه ۳۰ میلیون. اما با توجه به اینکه شهریه برخی مدارس غیرانتفاعی تهران برای مقطع دبستان شده ۶ میلیون و ۱۰ میلیون و حتی بیشتر، چطور میشه توقع داشت که پردیس و آزاد ارزون بشن. اونم با توجه به این نرخ ارز. پارسال دانشگاه آزاد ۱۰٪ شهریه ها رو افزایش داد، ولی شنیدم که انگار امسال قصد داره ۲۰٪ افزایش بده. در نتیجه نه تنها ثابت نمیمونه، بلکه هر سال داره ۱۰٪ و ۱۵٪… ادامه نظر»

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۱ ق٫ظ

منم میگم واحد علوم و تحقیقات از تعدادی روزانه ها هم به قول خودت سطح بالاتر داره

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲ ق٫ظ

اگه روشنفکرانه و واقع بینانه به مسائل بنگریم،مشکل حل می شود

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۶ ق٫ظ

حالا اگه پردیس دانشگاه تهران باشه ولی در ارس یا کیش یا قم.نظرت چیه؟چون پردیس اون شهر نیست پردیس دانشگاه تهرانه؟و اعتبار همان دانشگاه تهرانه ومدرک همان مدرک رسمی دانشگاه تهران..نظرت چیه آقا رسول..به نظر من برند دانشگاه خیلی مهم است…مطمان باشید اکثرا به خاطر برند دانشگاه رقابت دارند.شهر مهم نیست.یکی دوسال میمونند و بر می گردند .ولی مدرک از دانشگاه تهران محسوب میشه!!!!!!!!!

محمد
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۸:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

به هیچ وجه نظر خوبی نیست چون خیلی ها حاضر نیستند پولی برای مدرکی کمتر از دانشگاه های مثل شریف و تهران و امیرکبیر و و علم و صنعت و علامه و بطور کلی دانشگاه های درجه یک دولتی بدهند اشکالی ندارد دانشگاه ها دانشجو شهریه پرداز بگیرند
فقط یک مساله مهم است که ظرفیتهای بشدت کاهش پیدا کند که این مهم توسط دانشگاه های دولتی رعایت شده اما آزاد …

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

من هم موافق کاهش شهریه و ادغام دوره های شهریه پرداز هستم ولی فلسفه بعضی دوره ها متفاوته و قابل ادغام نیست مثل پردیس بین المللی که نمیشه ادغام شود.چون هدف پذیرش وتربیت دانشجوی بین المللی است.ولی دوره های شبانه وخودگردان دانشگاهها را برای هر دانشگاه می توان ادغام کرد-دانشگاه پیام نور را با توجه به فلسفه آموزش از راه دور در سطح کارشناسی و ارشد می توان محدود کرد دانشگاه غیرانتفاعی چون غیر دولتی است می توان با دانشگاه آزاد ادغام کرد.در کل ظرفیتهای پذیرش دکتری ساماندهی و کاهش یابد و شهریه ها هم منطقی تر شود.کیفیت آموزشی هم افزایش یابد و فضای رقابتی در تولید علم ایجاد شود نه در مدرک گرایی و شهریه و کسب درآمد!!!!!!!!

مالی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ب٫ظ

در رشته مجموعه مالی امسال دانشگاه های دولتی کلا پانزده نفر پذیرش داشت هفت نفر روزانه و چهار نفر شبانه و چهار نفر پردیس خودگردان اما ظرفیت آزاد رو من اطلاع دقیقی ندارم چون معلوم نیست در هر واحد چند نفر پذیرش می شوند.
فقط می دانم که دانشگاه آزاد در ۲۸ رشته محل پذیرش در مجموعه مالی دارد.

یمینی به علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب٫ظ

حالا خوبه که شما هر دو مدرکتون از آزاده و اصلا تجربه سراسری رو ندارید که اینطور نظر میدید. دوست گرامی تقریبا در تمام دانشگاهها بجز پردیس کیش دانشگاه شریف و تهران که در کیش هستند تمام دوره های دکترا در یک کلاس و یک لول و یک استاد و یک سرفصل و یک آزمون داخلی و یک آزمون جامع و یک قانون مشترک شرکت دارند و نمیدونم که شما چرا اصرار به این قضیه دارید که اینط.ر نیست در حالیکه اصلا اونا رو تجربه نکرده اید. البته اینکه در عرف اونا متفاوت هستند قبول دارم و اون بخاطر شهریه دادن است که در عوام ایجاد شبهه پولی و راحت بودن رو داره اما این حداقل از شما که در جریان نحوه آزمون دکترا و مصاحبه و ترازهای نصبی ورود به اون و حداقلهای مورد نیاز هستید بعیده. من مطمئن هستم که اگر در مدرک شبانه عنوان اون رو قید میکردند دید عوام به مدرک شبانه همانند همون پردیس بود و بسیار متفاوت با روزانه. ضمنا حداقل بجای حرف زدن کمی مطالعه رو زیاد کنید و نشون بدید تا ببینیم که کجا (در جمع کل ) تعداد پردیسها و قبولی اونها زیاده. تعداد پردیسیها در کل طبق آمار خود وزارت غلوم حتی یک پنجم روزانه نیست.پس این آمار عجیب شما از کجاست. اگر رتبه بالایی ها سمت پردیس و حتی شبانه نمیرن امر بدیهیه زیرا اولا کسی دوست نداره پول اضافی خرج کنه و ثانیا هر کسی پولش رو نداره وگرنه هم دوست داشتن که برن. لطفا از روی سند… ادامه نظر»

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  یمینی به علی

تراز نصبی یا تراز نسبی؟
جسارتا نسبی صحیح هست.
اگر کلاس و استاد و برنامه کلاسی و جزوه و کتاب و سرفصل و تمرین و پروژه و همه چیز روزانه با پردیس ۱۰۰٪ برابر باشه، مربوط به دوران تحصیل هست.
اینجا بحث حین تحصیل نیست، بحث رقابتی هست که قبل از قبولی بوده.
حتی اگر اختلاف یک تست بوده باشه.
یه مثال ساده میزنم. شما اگر مسابقات جام‌جهانی امسال رو دیده باشی، گاها حق یکسری تیم ها نبود که حذف بشن، ولی حذف شدن. نهایتا یک تیم قهرمان شد، یک تیم دوم شد و یک تیم سوم شد و در تاریخ ثبت شد. شاید حتی تیم سوم از تیم دوم هم قوی تر بود، اما مهم نتیجه هست. حتی اگر اختلاف یک ضربه پنالتی باشه. مهم این هست که یه عده روزانه قبول میشن، یه عده شبانه و کسانی که روزانه و شبانه قبول نمیشن، ممکنه پردیس قبول بشن. یه عده هم که هیچ کدوم رو قبول نشدن، احتمالا میان سمت دانشگاه آزاد.
همین طور که شما ادعا دارید که پردیس از آزاد بالاتره، بچه های روزانه هم ادعا دارن که روزانه قبول شدن خیلی سخت تر از پردیس قبول شدن هست.
مثل این هست که تیم سوم جام جهانی ادعا کنه که منم قهرمانم.
روزانه یعنی روزانه. پردیس یعنی پردیس.
حتی اگر در حین تحصیل شرایط برای هر دو گروه کاملا یکسان باشه. والسلام…

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ ق٫ظ

من این صبت شما را قبول دارم ولی اشکالات کوچکی داره–شما کلی صحبت می کنید.من میگم حتی در بین دانشگاه آزاد هم تفاوت در سطح است.دانشگاه آزاد تهران در واحد علوم وتحقیقات و تهران مرکزی و تهران جنوب و تهران شمال یا تهران پزشکی،کرج مسلما سطح بالایی از کیفیت آمنوزشی هست و ممکنه از دانشگاههای سطح ۳ دولتی هم بالاتر باشند و حتی در حد دانشگاه سطح یک و ۲…من هرگز یکجانبه نگری ندارم….ولی اشکال بعدی اینکه صرف نظر از نحوه سنجش و پذیرش هر دانشگاه که قطعا از لحاظ سختی و آسانی و پیچیدگی با هم متفاوتند شما فقط از عناوین روزانه و شبانه وپردیس صحبت می کنید.دیگه در نظر ندارید که حد نصاب قبولی در پردیس دانشگاه شهید بهشتی یا تهران و….از حد نصاب روزانه دانشگاههای سراسری سطح پاینتر، بالاتره!!!!!!سختی در پذیرش دانشگاه سطح یک را در همه دوره ها با سایر دانشگاهها برابر ی نکنید لطفا!!!!!!!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ق٫ظ

ببخشید اشکال تایپی داره(صحبت منظورم بود در متن)

علی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۸:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  یمینی به علی

اولا این که بنده دارم اعتبار دانشگاهی که ازش مدرکم رو گرفتم زیر سوال میبرم نشون میده هیچ تعصبی در حرف های بنده نیست و برخلاف کسانی که هر جا درس خوندن رو بهترین میدونن من واقعیات رو میبینم. بنده هیچ وقت عرض نکردم تعداد پردیسی ها و ازاد بیشتره. چیزی که من گفتم این بود که چون رتبه هایهای برتر و حتی متوسط به فکر روزانه و شبانه هستن، و اصلا در مصاحبه های پردیس و ازاد شرکت نمیکنن، طبیعتا یه سریشون در مصاحبه ها حذف میشن و میمونن برای سال دیگه. این باعث میشه دانشجویان ضعیف تر که امیدی به روزانه ندارن در رقابت پردیس ازاد شرکت کنن و یه سری از همین دانشجوهای ضعیف بشن اقا پ خانم دکتر درمعصومه حالی که دانشجویان خوب به خاطر رقابت در یک سطح بالاتر نتونستن وارد دانشگاه بشن. مثل این میمونه که مسابقات لیگ برتر فوتبال بگن تیم های اول و دوم با هم بازی کنن که یکی بره اسیا. از اون ور بگن حالا که این نفر دوم باخته قهرمان لیگ دسته دوم رو میفرستیم اسیا! درسته پردیس و روزانه یکیو نیستن اما در نهایت دانشجوی با کیفیت کمتر در رقابتی که دانشجوی سطح بالا اصلا شرکت نکرده میشه دکتر و دانشجوی خوب میمونه

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  علی

یعنی شما میگید روزانه دانشگاه درجه ۳ از پردیس دانشگاه سطح یک برتری داره!!!!!!!هرگز اینطور نیست و سطح بندی دانشگاههای سراسری در فرم و عملکرد و ساختار دانشگاه است نه در دوره آموزشی!!!!!!!!کجا دیدی بنویسند روزانه همه دانشگاههای دولتی از شبانه دانشگاه دولتی بالاتره!!!!!!!!ولی در سطح بندی دانشگاهها هر دانشگاه از نظر کیفیت آموزشی و …. در جایگاه خودش آورده شده است.مثلا دانشگاه تربیت مدرس در سطح یک و دانشگاه زنجان در سطح ۲

علی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق٫ظ

شک نکنید روزانه سطح سه از پردیس دانشگاه تهران بسیار بهتره. حتی شبانه سطح سه هم از پردیس سطح یک بهتره

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ب٫ظ

یک توضیح کوتاه ارائه بدم کهپ بدونید روزانه و شبانه و پردیس همه با هم فرق دارن. مثل دوران ابتدایی نیست که برای کلاس ها اسم میذاشتن کلاس سوم پروانه یا کلاس دوم شکوفه! حالا دکترا هم الکی اسم گذاشتن روزانه و شبانه و پردیس! این ها فقط اسم نیستن از نظر اعتبار و همه چیز با هم فرق دارن. این رو چه قبول بکنید چه نکنید عین واقعیت هست. دانشجویان دانشگاه ازاد هم شانس بیشتری برای جذب دارن تا پردیسی ها. الان هم قبول نکردید فردا رفتید جهت درخواست استخدام خواهید دید که از بین یک فارغ التحصیل روزانه یا پردیس کدام رو انتخاب میکنن. به هر حال ارزوی من اینه که هر کس واقعا لیاقت داره پذیرفته بشه

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام.
در یه کامنت دیگه توضیحی نوشته بودم که فکر کردم تکرارش اینجا هم مناسبه.

مشکل اساسی اینه که بدون هیچ ضرورتی، علاوه بر اسمهای آشنا و قدیمی روزانه و شبانه و آزاد، یه اسم تازه به نام پردیس هم تعریف کردن. در حالی که یا باید از همون اسم قبلی شبانه استفاده میکردن یا از اسم آزاد. ریشه این معضل هم به رقابت و نه همکاری دانشگاههای دولتی با غیر دولتی برمیگرده

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

اینجا یک دوره ای جدید ایجاد شده و ارتباطی به دانشگاه مادر ندارد.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

آقا علی، ایشان قانع نمیشن.‌خودتون رو خسته نکنید.
از نظر ایشان پردیس کیش دانشگاه تهران با روزانه دانشگاه تهران برابره.
خب اگر برابره پس چرا بقیه کلی زحمت کشیدن تا بتونن روزانه تهران برن؟
اصلا خود سازمان سنجش زمانی که نتیجه کنکور رو اعلام میکنه، روزانه رو از تمام دانشگاه ها و دوره ها جدا میکنه. میزنه مجاز روزانه و بعدش مجاز شبانه، پردیس، آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی به صورت یکجا.
روزانه یعنی دوره ای که تحصیل در اون رایگان هست. در نتیجه رقابت برای روزانه بسیار بسیار بالاس. اون هم روزانه دانشگاه تهران که فوق العاده مشکله.
کسی که پردیس کیش دانشگاه تهران قبول میشه، بدون شک روزانه و شبانه هیچ کدام از دانشگاه های شهر تهران و حتی شهرهای بزرگ رو نیاورده.
از لحاظ تراز و رتبه ها کاملا مشخصه.
برخی فکر میکنن دارن برای مردم عوام حرف میزنن.
ما همه به خوبی میدونیم که پردیس چه معنی داره و روزانه چیه.
با این حرف های جناب جغرافیا هم صورت مساله پاک نمیشه.
ایشان هر چه بگه، پردیس یعنی پردیس. والسلام…

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲ ق٫ظ

خودت هم میگی پردیس کیش دانشگاه تهران و روزانه دانشگاه تهران!مگه میشه بگیم پردیس فارابی دانشگاه تهران یا دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران،بعد بگیم نه اون یکی جداست و دانشگاه تهران محسوب نمی گردد!!!!!!اگه اینطور بود که اسمی از دانشگاه تهران به میان نمی اومد و فقط می گفتند پردیس فارابی زیر مجموعه وزارت علوم!!!!!!!!!!

محمد
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  علی

شما دانشجو دکتری آزاد هستید دنبال یک جایی می گردید که بگویید مدرک آزاد از آنجا بهتره ولی همچین چیزی نیست و واقعیت چیزی دیگری است.
لطفا ظرفیتهای پذیرش را در سراسری و آزاد همین امسال مقایسه کنید کل ظرفیت پذیرش پردیسها در کل کشور به سه هزار هم نمی رسه
مثلا در رشته ما کلا ۳ نفر پردیس و ۳ نفر شبانه در کل کشور پذیرش دارد
ولی آزاد در ده رشته محل در همین رشته پذیرش دکتری دارد.
۳ نفر کجا ده رشته محل کجا؟؟؟

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

بنده هیچ وقت نگفتم مدرک دانشگاه آزاد از چیزی بهتره یا بدتره.
هر کسی میدونه که روزانه و شبانه بالاترین دوره تحصیلی در ایران هست.
اتفاقا بنده مخالف این حرف های پوچ هستم.
اما این رو هم همه میدونن که پردیس هیچ وقت روزانه نیست.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی

برادر عزیز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد که نمیتونه بشه هیات علمی دانشگاه معتبر سراسری…فعلا مقررات اجازه نمیده!!!!!!!ولی در دانشگاههای سراسری هم هیچ فراخوانی من ندیدم که پردیس را جدا کنه از دانشگاه مادر و فقط روزانه و شبانه ها را بپذیره!!!!!!!!!!هر که گفته دروغ پردازی است!!!!!!!!زیرا دانشگاه دولتی که خودش دانشجوی را تربیت کرده قطعا مانعی در پذیرش نداره!!!!!!!!!

علی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۶:۲۴ ب٫ظ

مانع نداره نه اما میدونه دانشجوی خودش که روزانه خونده هست چرا بره دنبال فارغ التحصیل پردیس؟ فعلا که اینطوری بوده و اینطوری هم خواهد بود

مدیریت بازاریابی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۳۰ ب٫ظ

سلام دوستان من حدود ده سال پیش از پایان نامه ام دفاع کردم دانشگاه علامه ام بودم الان هم فقط دانشگاه ازاد دعوت به مصاحبه شدم قاعدتا دانشگاه سراسری پذیرش سخت تری داره و رتبه های خوب میرن اونجا ولی این دلیل نمیشه کسی که علاقه منده به علم نتونه عطش یادگیری اش را در دانشگاه ازاد سیراب نکنه اگر به پز دادن و اینکه فلان دانشگاه بهتره الان تو خیلی رشته ها اساتید قوی بازنشسته شدن دیگه صرف شاگرداستادخاص بودن مطرح نیست مهم خودتونید مطمینا من با تجربه کاری درک بهتری نسبت به ده سال قبل دارم ولی دیگه فرصت درس خوندن و ازمون مجددرا ندارم واز نظر خودم حق کسی است بره دانشگاه سراسری که بیشتر از من درس خونده تو ایران مدرک دکتری برای افراد اکادمی خوبه با ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان سخت نگیرید خداوند هوش و پشتکار خوبی به همه ما داده که اینجا در کنار هم هستیم مطمینا من با وظایف مادری دو فرزند و همسری و شاغل بودن وقتی برای درس خواندن ندارم رقابت سطح یکسان هیچ وقت فراهم نمیشه

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۱۵ ب٫ظ

به نظرم اینجا همه داوطلب یا دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد هستند.چون از مقررات آموزشی دانشگاههای سطح یک دولتی بی خبرند.

مهدی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب٫ظ

دوست عزیز،
با دفاع بد و افراطی و اشتباه از پردیس ها باعث شدی همه در برابرت موضع انتقادی بگیرن.
مسلما روزانه ی دانشگاه تهران، قابل مقایسه با پردیس نیست.
من خودم دانشجوی روزانه ی دانشگاه تهرانم ولی اصلا تعصبی که شما داری ندارم،
دوست گرامی، هر چیز افراطی، احتمالا، به ضد خودش بدل خواهد شد.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

عزیز من پردیس و روزانه یعنی چی؟!!!!!!!/شما دانشجوی دانشگاه تهرانید .اونی که هم دوره بین الملل و پردیس دانشگاه تهرانه باز دانشجو دانشگاه تهرانه.پردیس یعنی چی از نظر شما؟!!!!!!!!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

من نمیگم پردیس از روزانه بالاتره .من میگم دانشگاه تهران از همه دانشگاهها قدیمی تر-مهمتر و بین المللی ترهحالا این دانشگاه از چند طریق دانشجو میگیزره یکی روزانه-دیگری شبانه-.دیگری بین المللی و دیگری خودگردان

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

ضمنا از نظر دانشگاه فرقی بین روزانه ها و غیر روزانه های دانشگاه تهران نیست—این تفاوت را ما قائل میشیم-تفاوت در سنجش علمی نیست.تفاوت در ۱ یا ۲ تست کنکور و یا نیم نمره معدل بالاتره-الان سطح علمی همه دوره های دانشگاه تهران برابره..اثبات میکنم..برای دانشگاه تهران حد نصاب قبولی در زبان ام اس ار تی و یوتپ ۶۰ از ۱۰۰ برای همه دوره ها است چه روزانه و چه پردیس و ……مقررات آموزشی و هیات علمی یکی است–مئدرک یکی است…فرصت مطالعاتی و بورس تحصیلی یکی است-تسهیلات ویژه دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه تهران یکی است-سیستم اداری یکی است-معاون آموزشی یکی است-رئیس دانشگاه یکی است..پس این تفاوت شما در چیست؟!!!!!!!!!!!!!!!برید خارج کشور نمیگن پردیس فارابی یا کیش و ارس و مرکزی دانشگاه تهران..میگن دانشجوی دانشگاه تهران یا فارغ التحصیل دانشگاه تهران…

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

شما به نظر نمیاد دانشجوی دانشگاه تهران باشید-چون تشخیص ندادید کهمن موضعگیری نکردم و بدبینانه دفاع نمی کنم!!!برای همه دانشگاهها ارزش قائلم!!!!!!ولی در یک سطح نیستند!!!!!!!و هدف من هم توجیه عده ای است که هیچگونه آشنایی با پردیس و واژه پردیس ندارند!!!!!!!!و تفاوت بین پردیس خودگردان-و پردیس بین الملل و پردیس عادی را نمی دانند!!!!!!!!!و احساس می کنند پردیس یک دانشگاه جداگانه است!!!!!!!!من این افراد را راهنمایی میکنم.البته تقصیر هم شاید نداشته باشند!!!!!

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۵۴ ب٫ظ

در شرایط فعلی که شهریه دکتری اینقدر وحشتناک بالاست و به جای اینکه حداکثر ۳۰ میلیون باشه، حداقل ۵۰ میلیونه، شانس دکتری گرفتن پولی برای طبقات بالاتر خیلی بیشتر خواهد بود. وقتی شهریه دکتری خیلی بالا باشه، واقعا نمیشه به راحتی دانشجو رو به دلیل کم کاری اخراج کرد و دانشگاه مجبوره مرتب عقب نشینی کنه و امتیاز بیشتری به دانشجو بده. ضمنا خیلی از افراد مستعدتر به دلیل عدم توان مالی از ورود به این دوره ها محروم می مونن. پس مساله اصلی، زیاد بودن ظرفیت پذیرش دکتری نیست، به این دلیل که فرض کنیم ظرفیت دکتری همین حالا نصف بشه. باز هم شانس اینکه یه نفر بعد قبولی بتونه تا آخرش ادامه بده و شهریه ها رو پرداخت کنه و مدرک بگیره، برای طبقات بالا بیشتر و برای بقیه خیلی کمتر خواهد بود. مساله اصلی اینه که دانشگاهها دارن مشکلات مالی خودشونو از طریق شهریه دکتری برطرف میکنن. اگر واقعا کیفیت دکتری مهم باشه، باید نیاز مالی این دانشگاهها به شهریه دکتری از طریق کمک دولت برطرف بشه و اونها ملزم بشن شهریه رو حداکثر ۳۰ میلیون در نظر بگیرن تا طبقات پایین تر که مستعدتر هستن ولی توان مالی کمتری دارن، بر افراد طبقات بالاتر که فقط برتری مالی دارن، در ورود به دکتری اولویت پیدا کنن. وقتی شهریه حداکثر ۳۰ میلیون شد و کمبود بودجه دانشگاهها از طریق دولت برطرف شد، میشه با مکانیزمهای ساده و قابل اجرا، اجازه نداد دانشجوی فاقد کارایی کافی، حتی در صورت ورود به دوره، بتونه اونو به اتمام برسونه و… ادامه نظر»

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

حتی در آمریکا که ملاک‌ همه چیزها پوله، افراد دلسوزشون از مدتها قبل اینو خوب فهمیدن که لااقل باید دوره دکتری رو از سیطره کامل پول بیرون بیارن، وگرنه استعداددهای بالاتر طبقات پایین تر از استعدادهای پایین تر طبقات بالاتر شانس خیلی کمتری برای دکتری گرفتن پیدا میکنن. به همین دلیل، با راهکارهایی مناسب، عملا مشکل شهریه نجومی و فوق العاده کمر شکن دکتری اونجا رو برطرف کردن، مثلا هر ترم، تدریس یه درس ۳ واحدی رو به دانشجوی دکتری واگذار میکنن و اینطوری، دیگه ازش شهریه نمیگیرن. اگر به هر دلیلی، این کارها در ایران قابل انجام نیست، پس لااقل به کم شدن شهریه و حمایت دولت متوسل باید شد

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۵۳ ب٫ظ

همه دانشگاههای دولتی روزانه و پردیس یا روزانه و شبانه و تعدادی هم روزانه و شبانه و پردیس با هم دارند.پردیس و روزانه و شبانه هر دانشگاه فرق داره.پردیس دانشگاه تهران از لحاظ سختی در پذیرش از روزانه دانشگاه سطح ۲ مثل دانشگاه خوارزمی تهران،سخت تره.برید بپرسید

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۳۲ ب٫ظ

نه دوست عزیز برادر من بدون حتی یک مقاله پردیس دانشگاه تهران قبول شد و ما نذاشتیم بره. همینطور که الان بحث میکنم اون موقع هم بحث کردم و قانع شد. در حالی که روزانه حتی سطح پایین خیلی سخته

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دانشگاه تهران یک فرم سنجش داره که همه دوره های آموزشی را با آن می سنجد و کسب حداقل ۴۰ برای شبانه و پردیس بین الملل یا روزانه شهریه پرداز و کسب حداقل ۵۰ برای روزانه عادی و رایگان نیاز است.مستندات در سایت دانشگاه تهران هست تو گوگل سرچ کن لطفا

محسن دانشجوی دکترای برنامه درسی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

شاید دانشگاه تهران در یک گروه آموزشی قوی باشه ولی در همه گروهها این طور نیست الان در رشته من دانشگاه مدرس و شهید بهشتی و علامه و دانشگاه اصفهان و شیراز اساتید شناخته شده و ممتازی دارد تا دانشگاه تهران‌….‌ دانشگاه تهران به خاطر عقبه ای که دارد هنوز اسمش مطر نه گر چه شاید در عمل الان دیگر مثل گذشته اش در همه رشته ها نباشد… من مصاحبه تهران قبول شدم ولی اولین انتخاب را محل زندگی و شغلم را انتخاب کردم و زحمت سفر به تهران را به لقایش بخشیدم

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲ ق٫ظ

دانشگاه تهران سرشار از تجربه و با هویت وماهیتی مشخص و با سابقه ای درخشان در سطح بین المللی …شرایط سنجش و پذیرش دانشجو-هیات علمی-کادر اداری و …با همه دانشگاهها متفاوته…این دانشگاههای که گفتی همه زیر نظر دانشگاه تهران بوده اند و از دامان دانشگاه تهران رشد یافته اند!!!!!!!!!زمانی وزارت علوم نبود فقط دانشگاه تهران کار وزارت علوم را انجام میداد!!!!!!!!!بیشتر مطالعه کن!!!!!!!!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۵۱ ب٫ظ

تنها دانشگاهی که در مصاحبه و ارزیابی تخصصی معدل دیپلم را ملاک میدونه دانشگاه تهران.این یعنی اهمیت و ضرورت موضوع.

داوطلب
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۱۲ ب٫ظ

تا جایی که من از کامنتهای شما متوجه شدم شما دانشجوی پردیس هستی،چرا هی میگی دانشگاه تهران؟

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب

شما متوجه نمیشوید.من چی میگم.دانشگاه تهران یک دانشگاه جامع سطح یک است با دوره های روزانه۰شبانه و پردیس البرز و فارابی و بین الملل.روزانه شهریه پرداز در کیش…سطح ارزیابی در مصاحبه و بررسی سوابق همه دوره های دانشگاه تهران یکسان و مدرک رسمی دانشگاه تهران به همه دوره ها صادر میشه..را متوجه نمیشود.فارسی میگم.به سایت دانشگاه تهران مراجعه کن

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۵۸ ق٫ظ
پاسخ به  داوطلب

به نظر شما بگیم دانشجو یا فارغ التحصیل کدام دانشگاه هستیم.؟!!!!!!!!!!

داوطلب
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۱ ق٫ظ

جسارتا باتوجه به اینکه شما درصحبت کردن از ادبیات خاصی استفاده می فرمایید که مناسب یک داوطلب دوره دکتری نیست بنده از پاسخگویی به شما معذورم.شما فارغ التحصیل که شدید هرجور مایلید خودتون را معرفی بفرمایید.موفق باشید

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۴۹ ب٫ظ

این آقایانی که مخالفت می کنند حتما در مصاحبه دولتی ها قبول نشده ویا قبلا پذیرش شده نرفته اند و الان سنگ مخالف را می زنند بر ما

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۳ ب٫ظ

این اقا اگر منتظرتون منم که امسال جواب قبولی گرفتم قبلا هم روزانه یکی از شهرستان ها قبول شدم و نرفتم. هرگز هم پردیس یکی از گزینه هام نبوده

امیرعلی
مرداد ۱, ۱۳۹۷ ۱:۵۵ ب٫ظ

نخیر.شما اشتباه مخض برداشتتون هس.خیلیا بارتبه های خوب حاضرند که دانشگاه ازادبروند ولی پردیس نروند.پردیس بی دولتی ها جایگاه خوبی نداره وحالبه ازنظر ازاد هم دیدگاه خوبی بهش نیس ویکجورای یک پادرهواس…صددرصد واحدعلوم تحقیقات ازاد تهران چندین برابربالاتراز پردیس هس.
من خودم پردیس ها دعوت شدم .ولی باهمین رتبه خوب اصلا مصاحبه پردیس هانرفتم .وفقط مصاحبه ازاد رفتم.
تازه چون بچه شهرستان بودم ازادشهرخودم رواولویت دادم.حتی دررشته ما که خیلی هم متفاضی اش زیادهس اینه که بچه هابارتبه های که رفتن مصاحبه روزانه وشبانه دادن .برای قبولی علوم وتحقیقات وکل واحدهای تهران وختی مثلا ماکه رشته روانشناسی هستیم درکرایش بتلینی بچه ها بارتبه زیر صد مثلا رفتن بالینی ازاد شیرازو بیرجندمصاحبه دادند.وپارسال دوستم بارتبه ۲۴ بالینی ازاد شیراز قبول شدورفت….

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۴۸ ب٫ظ

باور کنید در دانشگاههای سراسری مدرک یکسانه بین دوره ها.اما سطح دانشگاه فرق داره.مثلا دانشگاه تهران سطح یک و دانشگاه ملایر سطح۴

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۴۶ ب٫ظ

دانشگاه تهران به همه دانشجویان خود در دوره روزانه و شبانه و پردیس بورس تحصیلی می دهد برای آموزش رایگان خارج از کشور در فرصت مطالعاتی.اگه تفاوت داشت حرف شما صحیح است.آیا دانشگاه آزاد هم بورس تحصیلی خارج از کشور می دهد برای آموزش رایگان.قطعا خیر.من دانشجوی پردیس البرز و کیش دانشگاه تهران می شناسم که از دانشجو روزانه دانشگاه تهران قوی تره.زبان تافل با نمره۶۲۰ قبول شده ولی دانشجو دکتری روزانه نمره۳۴۰ گرفته!!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۳۹ ب٫ظ

تعصب در کار نیست .ناراحتی از اینه که دانشگاه تهران را در حد دانشگاه آزاد محاسبه می کنند بعضی ها.برادر و خواهر گرامی اولین و مهمترین دانشگاه ایران دانشگاه تهران است.از اینجا باید فرق دانشگاه تهران را دانست که حدنصاب زبان برای آزمون جامع از همه دانشگاههای دولتی بالا تره چه برسه به آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی.حد نصاب زبان برای آزمون جامع در دوره روزانه و شبانه. بین المللی و پردیس دانشگاه یکی است.و تا حد نصاب کسب نشه امکان شرکت در آزمون جامع نیست.و در صورت عدم قبولی و شرکت دو بار در جامع تا زمان مقرر احتمال اخراج هم هست.اما دانشگاه آزاد با حداقل نمره زبان آزمون جامع را می گیرند و حتی رساله را قبل از جامع به اتمام می رسانند.عجیبه.من یکی را دیدم که گفت ترم ۸ هستم و رساله ام کامله .اما به خاطر زبان آزمون جامع ندادم حالا.اگه در دانشگاه تهران بود فرق نمی کنه کدام دوره اعم از روزانه یا پردیس و شبانه.حتما اخراج می شد

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۳۴ ب٫ظ

دوست عزیز وقتی هر کدام اسم خودشون رو دارن یعنی فرق دارن. قبلا میگفتن هندونه همون آبه! ولی اگر هندونه همون آب بود بهش نمیگفتن هندونه میگفتن آب

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

قطعا فرق داره .خانواده ایکس با ایگرگ فرق داره.ولی اعضای یک خانواده فرق ندارند.اعضای یک خانواده همان دوره های دانشگاه دولتی هستند.که با خانواده دانشگاه آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی مقایسه می شوند

ویکتاریون
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۰:۴۸ ق٫ظ

نه دیگه، ببین وقتی یه خانواده از بعضی از اعضاش پول می گیره(شبانه) و از یه سری دیگه از اعضاش بازهم بیشتر پول می گیره(پردیس)، یعنی خودش هم اونا رو یکی نمی دونه. کیفیت آموزش باید یکی باشه. ولی حتی اگه اسم پردیس توی مدرکت نیاد هم هرجا بری با یکی دو تا سوال جواب می تونن بفهمن چه دوره ای بودی. و این موضوع درست یا غلط روی قضاوتشون تاثیر می ذاره. از نظر سواد دانشجو هم فکر نکنم واحدهای بزرگ دانشگاه آزاد با پردیس فرق خاصی داشته باشن. بالاخره یه رقابته؛ هرکس جلو بیفته رایگان درس می خونه و هرکس به هر دلیل جا بمونه و اون مدرک دکترا براش خیلی ارزش داشته باشه برای ادامه تحصیلش پول میده. حالا یکی به آزاد پول میده یکی به پردیس. دیگه انقدرا فرق نمی کنن که این همه بحث سرش راه افتاده.

دکتر محمد
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۵:۴۲ ب٫ظ

این همه تعصب برای چی؟ بنظر من بهتره این تعصب رو کنار بزارید. تو کشور ما پذیرش دکتری بیش از حد استاندارد صورت میگیره. دودشم به چشم فارغ التحصیلای بی زبون میره!!

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  دکتر محمد

یکی از دوستان گفت دانشجو دکتری هستم گفتم کجا؟ گفت نراق؟گفتم نراق کجاست.یکی دیگه گفت:خوارسگان؟اولین باره که اسمشان شنیدم.باور کنید.

تینا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۱۵ ب٫ظ

خوب دوست عزیز شما که خودت جواب خودت را میدی،مدام دم از کیفیت دانشگاه میزنی ،رشته ات هم جغرافیاست بعد نمیدونی نراق وخوراسگان کجاست؟

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  تینا

منظورم اینه که در هر ده و بخشی هم واحد دانشگاه آزاد هست.میدونم خوارسگان کجاست

تینا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹ ب٫ظ

دوتا کامنت بالاتر با تاکید فرمودین اولین باره اسمشون را می شنوید!!!

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۰۶ ق٫ظ
پاسخ به  تینا

دانشجوی دکتری جغرافیا چطور ممکنه ندونه نراق کجاس!

تینا
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

آقا رسول ایشون اونقدر درگیر اهمیت پردیس و دانشگاه تهران هستن که موارد تحصیلی براشون اولویت آخره ظاهرا ودرمقطع دکترای جغرافیا زیاد براشون مهم نبوده بدونن نراق یا خوراسگان کجاست

rad
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۵:۳۵ ب٫ظ

با سلام
دوستان احتمال داره دوباره مصاحبه رو تمدید کنن

در آرزوی دکتر شدن
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۵:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  rad

احتمال تمدید خیلی کمه چون دانشگاهها ب تعطیلی یکماهه تابستونی میرن!

ترلان
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  rad

غیر ممکنه

عباسی زاده
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  ترلان

توو این دنیا چیز غیر ممکن وجود نداره!☺

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۰۸ ق٫ظ
پاسخ به  عباسی زاده

غیر ممکن مثل این هست که بگن بدون سفینه فضایی به کره ماه برو.
میشه بال بزنیم؟ این میشه غیرممکن. غیرممکن های زیادی در جهان هست.

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۵۵ ب٫ظ

در کامنت قبلی توضیح دادم که شهریه کل دوره دکتری باید حداکثر ۳۰ میلیون باشه، در حالی که الان در محدوده ۵۰تا ۸۰ میلیون محاسبه میشه. راهکار عملی برای اینکه شهریه به حالت عادلانه حداکثر ۳۰ میلیون تبدیل بشه، اینه که دولت باید مالیات دهکهای خیلی بالا رو باز هم بیشتر کنه و این مالیات بیشترو به دانشگاههای غیر دولتی تزریق کنه تا اونها مجبور نباشن کمبود بودجه رو با چند برابر کردن شهریه دکتری جبران کنن و بتونن به حالت نرمال شهریه حداکثر ۳۰ میلیونی برگردن. الان چه کسی از این شهریه چند برابر شده دکتری متضرر واقعی میشه؟ مسلما طبقات پایین تری که کاری براشون نیست و فشار به خودشون یا خانواده میارن تا شهریه رو تامین و پرداخت کنن.

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۴۲ ب٫ظ

سلام بر دوستان گرامی

شهریه کل دوره ارشد احتمالا حداکثر ۱۵ میلیونه و معمولا ۴ ترمه هست. دکترا خیلی شبیه ارشده یعنی در هر دو، هدف، پژوهشه. هزینه جدیدی هم در هر ترم دکتری به نسبت با هر ترم ارشد به دوش دانشگاه نمی افته. یه سری قراردادها هست مثل اینکه به استادی که در دکتری درس میده باید پول بیشتری داد تا استادی که در ارشد درس میده، ولی اینها واقعا قرارداد هستن و هیچ توجیه ذاتی ندارن. پس شهریه عادلانه در دکترا باید مثل ارشد باشه یعنی حداکثر سالی ۷ و نیم میلیون و لذا کل شهریه دوره دکتری باید حداکثر ۳۰ میلیون باشه. ولی چرا ۵۰ و ۶۰ تا ۸۰ میلیون تعیینش کردن؟

علت اصلیش احتمالا اینه که دانشگاههای غیر دولتی مثل آزاد، در مقاطع لیسانس و ارشد دچار کمبود بودجه هستن و لذا این کمبود بودجه رو با حداقل دو برابر کردن شهریه دکترا جبران میکنن، و چون تراکم شدید داوطلب در پشت درب دکتری وجود داره، دو برابر شدن شهریه ها رو هم قبول میکنن و واردش میشن، مخصوصا با توجه به اینکه در چند سال اخیر، طبقه ای متشکل از افراد توانای مالی جدید هم به وجود اومده و برای اونها دو یا سه برابر بودن شهریه ها تفاوت جدی نمیکنه. به همین دلیله که دانشگاههای غیر دولتی شوق زیادی به ایجاد ظرفیت جدید دارن.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

صحبت شما کاملا صحیح هست. اما شامل حال دانشگاه های دولتی هم میشه. چون دانشگاه های دولتی در کنار روزانه، شبانه رو هم داشتن. پس چرا پردیس ها رو ایجاد کردن؟
به همون دلیلی که خودتون بالا اشاره کردید.

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۵:۰۸ ب٫ظ

بله شامل پردیسها هم میشه. اصولا به وجود اوردن سیستمهای موازی مثل آزاد و پردیس هم قابل توجیه نیست، چون هر دو یه نیازو برطرف میکنن و هر دو شهریه میگیرن. ضمنا دانشگاههای دولتی از مالیات عمومی اداره میشن و هیچ وقت خطر ورشکست شدن ندارن، در حالی که غیر دولتی ها از این امتیاز بهره مند نیستن. به همین دلیل، واقعا قابل توجیه نیست که چرا دولتی ها پردیسو ایجاد و توسعه دادن، در حالی که نیاز ذاتی به رفع کمبود بودجه نداشتن؟

طوفان
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۵:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

شایدم دلیلش اینه ک نمیخوان تمام افراد به عالیترین درجه تحصیلی برسن!

کیانوش پردیس با افتخار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

واقعا براتون متاسفم که اینقدر دوره های پردیس رو که اکثرا افراد بسیار مستعدی هم در اون هستن کم ارزش میکنید.بهتره بدونید که اتفاقا بیشتر دانشجویان پردیس کسانی هستند که بخاطر مشکلات شخصی و خانوادگی نمیتونن دوره های روزانه و شبانه راههای دور رو برن زیرا هم هزینه هاشون مضاعف میشه و هم اصلا نمیتونن از شهر و خانواده و شغلشون دور بشن. ما دانشجویان پردیس که اتفاقا خیلی هم راضی هستیم و بهترین امکانات رو داریم و درکنار دوره های روزانه و شبانه درس میخونیم و هیچ مشکلی نداریم و مطمین باشید که هیات علمی هم خواهیم شد چون دانشگاه نمیتونه دست پرورده خودشو نپذیره. در دانشگاه تهران همین الان همه این دوره ها در کنار هم هستند و مثلا رتبه تا ۲۰ در دوره روزانه و تا ۳۰ در شبانه و تا پنجاه در دوره پردیس در حال تحصیلند(از هر کدام ۳ نفر) و هیج تفاوتی هم ندارند. حال چرا شما اصرار دارید که دانشگاهها یک میلیون نفر پذیرش پردیس دارند را نمیدانم. تعداد پذیرش پردیسها هم اتفاقا خیلی کم است و بد نیست که قبل از ارایه نظر،یه نگاهی به دفترچه بندازید. همونطور که اون دوستمون گفت اگر کلمه شبانه را از مدارک حذف نمیکردند مطمین باشید که در مورد شبانه هم همین را میگفتید. در هر صورت دوره پردیس دوره ای کامل قانونی و مصوب و معتبر است و هدف از آن تامین بخشی از هزینه آموزش عالی است وگرنه همین تعداد را باز هم بر میداشتند. نمیدانم چرا فکر نمیکنید که بهر حال این پول… ادامه نظر»

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۰۵ ب٫ظ

اقای کیانوش خوب اگر استعداداتفاق دارن خب جاهای نزدیک رو بزنن. مثلا به جای پردیس تهران و بهشتی بزنن خود تهران و بهشتی! دیگه اینا که دور نیستن

کیانوش پردیس با افتخار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

ببخشید متوجه منظورتون نشدم. من هم گفتم که جاهای نزدیک رو فقط میرن نه دور رو ولی بخاطر محدودیت پذیرش نمیتونن دوره روزانه تهران قبول بشن و از طرفی دوره روزانه راه دور هم نمیرن ولذا به همین شبانه و بعد از اون هم پردیس بسنده میکنن. کیه که نخواد روزانه اینا قبول بشه ولی خوب وقتی رتبه اش با کمی اختلاف به حد نصاب نمیرسه و نمیتونه در اون مصاحبه بده مجبوره پردیس رو بپذیره و البته گردیس تهران براش از روزانه شهرستان بهتره(البته نه برای هر کس و هر کس با شرایط خاص خودش) هیچ کس نیست که با هزینه بالای پردیس بره و پردیس رو در یه جای دور انتخاب کنه. اتفاقا قبولیهای پردیسهای دانشگاه های تاپ تمامشون رتبه های خیلی خوب دارن و اصلا رتبه پایین نیستن. در مورد دانشگاههای درجه دو و سه بدیهیه که رتبه ها ضعیفتره همونطوری که روزانه و شبانه شون همینطوره. هر کس با شرایط خودش درس میخونه و لذا انتخابش متفاوته خانومی رو سراغ دارم که با رتبه ۷ سراسری دکتری بخاطر اینکه شهر خودش دکترای رشته اش رو نداشت و خانواده اش هم اجازه ندادن به شهر دیگه بره،دانشگاه آزااد رو انتخاب کرد. خلاصه اینکه تعصبتون در مورد پردیس و تعداد پذیرشهای اون و بیسوادی دانشجوهاش کاملا غلطه. بدیهیه که هر کس دوست داره که اول روزانه و رایگان قبول بشه اما اگر نتونست ، شبانه و بعد از اون پردیس هم گزینه های خوب و عالی هستن. یادتون باشه که این مبالغ مثلا سالی ۱۵ تا ۲۰ میلون… ادامه نظر»

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۸ ب٫ظ

منظورم اینه میتونن تلاش کنن تا قبول شن.

کیانوش پردیس با افتخار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  علی

نمیشه سالهای متمادی به امید قبولی هی پشت سر هم آزمون داد.
سن بالا میره
انگیزه کم میشه
شرایط زندگی تغییر میکنه
کار،ازدواج،خانواده،سربازی،انگیزه،تغییر قوانین،کم شدن هر ساله ظرفیتها،افزایش بی رویه هزینه ها
همه اینها دست به دست هم میده تا آدم نتونه به امید چیز نسیه نقد رو رها کنه
علی جان
میدونم ضربه خورده هستی
اما این دلیل نمیشه که آدم خودزنی کنه
باید با شرایط ساخت

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۴۱ ق٫ظ
پاسخ به  علی

پردیس هم همان خود دانشگاه است خارج از دانشگاه نیست..یک سهمیه خودگردان در دانشگاه مادر است..عجیبه!!!!!!!!فکر میکنم شما فکر میکنید پردیس یک دانشگاه مستقل مثل آزاد و پیام نور است…عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شهرام
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ب٫ظ

سلام.‌ راستش متوجه کامنت شما نشدم یعنی به نظرم میاد به کامنت دیگه ای میخواستید جواب بدید و ناخواسته اینجا منتشر شده. اما به هر حال منظور من اینه که اگر دولتیها میخواستن ظرفیت جدیدی به اسم پردیس ایجاد کنن، این افزایش ظرفیتو به همون اسم روزانه و رایگان یا به اسم شبانه تعریف میکردن و نه به عنوان پردیس و نامگذاری تازه، و دانشگاه های غیر دولتی مثل آزاد هم به عنوان متولیان دیگر دوره های دکتری پولی در نظر گرفته میشدن که نقش اونها همانند شبانه دولتی، توسعه دوره های دکتری پولیه. اینطوری کسی هم نمیتونست این شبهه رو وارد کنه که پردیس به معضلاتی مثل کمبود کیفیت دچاره و این همه بحث در موردش راه بیفته. اصولا نامگذاری تازه ای به اسم پردیس از ابتدا نه لزومی داشت و نه به مصلحت بود. الان با این نامگذاری جدیدی که دانشگاههای دولتی به اسم پردیس ایجاد کردن، بخشهای مختلف جامعه هم واقعا نمیتونن بین مدارک دکتری پردیس و مدارک دکتری غیر دولتی ها مقایسه دقیقی انجام بدن. الان عرف عمومی بر اینه (حالا سوای صحت تام و تمام) که ابتدا روزانه و بعد شبانه دولتی و بعد هم غیر دولتی ها مثل آزاد بر هم اولویت و برتری دارن. اما جایگاه پردیس در این وسط کاملا گنگ و نامعلومه و هیچ استدلالی هم نمیتونه تکلیفشو معلوم کنه. و همونطور که توضیحش اومد علتش اینه که از همون ابتدا نباید نامگذاری جدید غیر ضروری به اسم پردیس به وجود میاوردن و باید این ها رو در همون اسمهای کلاسیک… ادامه نظر»

کیانوش پردیس با افتخار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۳۵ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

منظور من کاملا مشخص هستش و جای اون همینجاست.
برای روشن شدن موضوع مجددا عرض میکنم که پردیسها هم دقیقا نوع دیگری از دانشگاه دولتی هستند که شهریه پرداز هستند و علت تغییر نام اون اینه که در ابتدا هدف این بود که مجوزی برای گرفتن دانشجوهای خارجی و انتقال به داخل داشته باشند که نیاز به یه راهکار قانونی داشت و در دوره های شبانه و روزانه ممکن نبود لذا این ظرفیت ایجاد شد و قرار شد که تعداد کمی رو از آزمون سراسری بگیره و گمان میشد که میتونن عده زیادی از دانشجویان خارجی رو جذب کنن که عملا این اتفاق نیفتاد و لذا تنها وجه دومش باقی موند و اتفاقا هزینه اون برای دانشجویان جذب شده از سراسری تفاوت چندانی با دوره شبانه نداره و البته مطمین باشید که بالاخره هم در شبانه ادغام میشه.
این علت و فلسفه پردیسها بود و پردیسهای کیش و قشم که اتفاقا زیر مجموعه بزرگترین دانشگاههای کشور هم هستند از همین نوع و با همین فلسفه هستند.
دوستان.
پردیسها هستند و خیلی هم قوی هستند و هیچ مشکلی هم نه بین اساتید و نه دانشجویان و نه دانشگاهها برای اون وجود نداره.
حالا اگر نظر شما غیر از اینه دیگه کاریش نمیشه کرد.

صبا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۲۹ ب٫ظ

سلام به نظر من اصلا جالب نیست که باجانبداری و حب و بغض مدرک یه دانشگاه رو معتبر و اون یکی رو خورد وخاکشیر کنیم و دانشجویانشو بیسواد تنبل یا فقط بیکار که مدرک میگیرن و هیات علمی نمیشن و از این بحثا خطاب نماییم, هرجای دنیا هم دانشگاه مهمه اما مهمتر از دانشگاه دانشجو هستش که نمره بگیر باشه یا پژوهشگر و دانشجو بنابراین هم دانشجوهای پردیس هم ازاد خیلی هاشون باسوادن وشاید بخاطر شرایط خاصی مثل سن شغل یا زندکی وارد این دانشگاه ها میشن و دلیل بر بی اعتباری مدرک ازاد و پردیس نیست,همونطور که داریم دکترهای روزانه و نمره بگیر اما کم سوادی رو که بیکارند لطفا بجای تخریب هم به همدیگه کمک کنیم حتی با یه جمله امیدافرین.ضمنا من نه تا الان دانشجوی پردیس بودم نه ازاد اما برا همه احترام قایلم و اعتقاد دارم مدرکشونم معتبره ضمن اینکه مهمتر از اعتبار مدرک سطح علمی تخصص و تجربه اون دکتر اینده خواهد بود.
موفق باشید

محدثه-مکانیک جامدات
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۱۷ ب٫ظ

سلام ب همگی
من دانشگاه ارشد خودم(دولتی) که پارسال فارغ التخصیل شدم برای مصاحبه رفتم
مدیر گروه فقط مدارک رو ازم گرفت و به یکی از اساتید گفت دوتا سوال آسون ازش بپرس!فقط همین— راجبه پایان نامم هیچی نپرسیدن!بنظرتون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

سارا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ب٫ظ

تا قبل از سال ۹۲ مدرک آزاد چیزی شبیه شبانه و پردیسهای خودگردان بود و مدرک آن خیلی هم عالی بود
ولی متاسفانه از سال ۹۲ به بعد ظرفیتهای به یکباره چندین و چند برابر شد و با وجود تذکر شدید نمایندگان و وزارت علوم ولی متاسفانه کار از کار گذشته بود و این روند در سار ۹۵ به اوج خود رسید و وقتی دفترچه ۹۶ و ۹۷ را هم نگاه می کنید می بینید بیشتر رشته محلهای که در سال ۹۵ پذیرش داشته اند دانشجو دکتری پذیرش می کنند. امیدوارم حداقل در هر رشته محل کمتر از ۵ نفر پذیرش کنند
چون در خیلی از رشته ها که من بررسی کردم در دفترچه سال ۹۷ به ازای هر یک نفری که در دانشگاه های دولتی (روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور ) پذیرش می شود یک رشته محل در آزاد پذیرش دانشجو دکتری دارد.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

من بررسی دقیقی در این خصوص داشتم. به عینه دیدم واحدهایی که در دفترچه سال ۹۵ بودن ولی الان نیستن. با صحبت شما در مورد سال های ۹۴ و ۹۵ موافقم. اما برای ۹۶ و ۹۷ خیر. پارسال هر دانشگاه ۵ نفر گرفت. ۴ تا باآزمون و یکی بدون آزمون. علوم و تحقیقات تهران هم ۷ نفر گرفت. به هر ترتیب میزان پذیرش دانشگاه آزاد انقدر کم شده که به زیر ۱۰ هزار نفر رسیده اما دانشگاه های دولتی حدود ۱۴ هزار دانشجو جذب میکنن.
دیگه به نظر شما کافی نیست این مقدار کاهش؟ بعضی ها کلا جذب دانشگاه آزاد صفر بشه. من متقاضی استعداد درخشانم و ارشدم رو از دانشگاه آزاد گرفتم. اما متاسفانه دانشگاه های دولتی برای جذب از طریق بدون آزمون، فقط فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی رو قبول دارن. به ما فرصت مصاحبه نمیدن. خب وقتی که این مشکل سر راه ما هست، دانشگاه آزاد هم جذبش رو صفر کنه؟ بعدش بنده با معدل الف و پایان نامه ۲۰ و کلی مقاله ISI و … کنار گذاشته بشم؟ حتی اگر هم به ما مجوز مصاحبه بدن، تا بگیم فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بودیم، میگن اولویت با فارغ التحصیلان خودمونه. تا زمانی که بی عدالتی ها وجود داره، باید یک سیستم غیر دولتی هم باشه. همونطور که در خیلی جاها سازمان های غیر دولتی از سازمان های دولتی بهتر کار کردن.
به صورت کلی در حال حاضر میزان جذب دانشگاه آزاد کاملا نرمال هست و با سخت گیری ها به شدت کاهش پیدا کرده‌.

سیما
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۵۴ ب٫ظ

آقا رسول
شما با این پشتکار و رزومه عالی .چرا با آزمون شرکت نمیکنید؟
خیلیا با مدرک آزاد بهترین دانشگاههای دولتی قبول شدن

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۳:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

من باید در اطراف تهران یا کرج تحصیل کنم.
قبولی در دولتی تهران مشکله.
ممکنه یک شهرستان دور قبول بشم و در نتیجه به دردم نمیخوره.
در ثانی من تمرکزم رو بیشتر گذاشتم روی کارهای پژوهشی و بر روی کنکور تمرکزی نداشتم.
الان دوستمم که داره پردیس اصفهان میخونه، هر ترم داره ۱۲ میلیون میده، سختی این همه راه تا اصفهان رو هم باید تحمل کنه.

الی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۲:۲۰ ب٫ظ

اقای رسول ممنون ازینکه اطلاعات کاملت درست رو دراختیار بقیه میزارین اما متاسفانه بعضیا نمیخوان به هیچ وجه واقعیتو بپذیرن. دانشگاه ازاد فقط سال ۹۴ و ۹۵ پذیرش بیش از اندازه داش اما سالهای قبلش و بخصوص دوساله اخیرا پذیرشش مثل سراسری بوده و امسال حتی کمتر از سراسریه اما بعضیا نگاه شدیدا مغرضانه دارن بااینکه کاهش ظرفیت شدید و سختگیریهای شدید تو مصاحبه ها اعمال شده بازم حرفه خودشونو میزنن. درواقع این حرفا همش بهانه جوییه

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۳:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  الی

خانم الی. مشکل ظرفیت نیست.بارها عرض کردم. اکثرا رتبه های ضعیف تر در مصاحبه دانشگاه ازاد شرکت میکنن و رتبه هایهای برتر اصلا فکر هم نمیکنن به دانشگاه ازاد. این باعث میشه رتبه های برتری که موفق نشدن در مصاحبه دانشگاه سراسری موفق بشن پشت در بمونن و افرادی که به کم قانع هستن بتونن ادامه بدن. همین موضوع در مورد پردیس ها هم صدق میکنه حتی بدتر هم هست

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

علی جان، شما طالب دانشگاه درجه یک روزانه در تهرانی. خب قطعا این خیلی باارزشه. من دعا میکنم شما به هدفت برسی. اما خب یه عده یا در توانشون نیست یا به کمتر قانع هستن یا مثل شما تلاش و پشتکار ندارن. اما چون نمیتونن روزانه تهران قبول بشن، باید کلا کنار بکشن؟
دانشگاه ها نیاز به پول دارن. پردیس ها رو به همین منظور ساختن. کسی که در توانش نیست روزانه قبول بشه، میره ثبت پردیس. به هر حال کشور قانون داره. قانون فعلی هم دوره پردیس رو مجاز میدونه. با صحبت من و شما هم چیزی تغییر نمیکنه. باید با این شرایط کنار بیاید.
حالا اگر خدای نکرده شما هیچ وقت روزانه قبول نشی، میخوای بعدش چیکار کنی؟ یعنی سمت شبانه و پردیس نمیری؟
نظر شما این هست که: یا روزانه یا هیچ؟

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۴:۴۸ ب٫ظ

من اولویت اولم دانشگاه های تهران نیست و انتخاب اولم یکی از دانشگاه های درجه یک شهرستان هست که جوابم هم در مصاحبه دادن.من عرض کردم چند سال کنکور دادم و هر سال جایی قبول شدم. حتی یک بار دانشگاه سراسری یک شهرستان دور به خودم قبول شدم و به خاطر مسافت نرفتم. حالا امسال قبول بشم که هیچ. اما اگر نشم سال بعد بیشتر تلاش میکنم. و کاملا شفاف با خودم قرار گذاشتم یا روزانه (ترجیحا دانشگاهی که انتخاب کردم) یا هیچ چی. سال های بعد هم تلاش میکنم اما اگر نتیجه نگیرم قطعا پردیس و ازاد نمیرم به هیچ عنوان.

کاملیا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  علی

امیدوارم پشیمون نشید.موفق باشید

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  کاملیا

خوشبختانه امسال در جلسه مصاحبه جواب دادن بهم

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۶:۲۶ ب٫ظ

سلام دانشگاههای دولتی شامل دانشگاههای سراسری.پیام نور و غیر انتفاعی است. ولی دانشگاه آزاد به تنهایی تقریبا معادل همه دانشگاههای دیگه دانشجو میگیره.داوطلبان ضعیف را در مصاحبه می پذیره متاسفانه

مدیریت
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق٫ظ

به امید روزی که همه یا خانم دکترن یا آقای دکتر :/

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۸ ق٫ظ

متاسفانه بعضی ها نوشته اند موسسه یا دانشگاه پردیس!!!!!!!!!این غلط است!!!!!!!پردیس یک دانشگاه نیست!!!!!!!!!پردیس خودگردان یک دوره آموزشی از دانشگاه سراسری و دولتی است!!!!!! و اعتبارش هم در حد روزانه است..دانشگاه آزاد تهران مرکز و علوم تحقیقات ممکنه دانشگاه با کیفیتی باشند اما در مقایسه با دانشگاه تهران که خیلی در سطح پایینتر قرار دارند..ولی می توان گفت از دانشگاه آزاد واحد شهرستانها سطح بالاتر ی دارند ولی اغعتبار همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یکی است.و قابل مقایسه با دانشگااهای دولتی نیست!!!!!کل دانشگاههای دولتی در همه دوره ها حدود ۱۳هزار دانشجوی دکتری جذب می کنند با گذران رزومه عالی و مصاحبه قوی….و کسب امتیاز عالی…اما در دانشگاه آزادبا رزومه ضعیف هم قبول می شوند و ظرفیت همه واحدهاش هم حدود ۱۰هزار…تازه با کنترل وزارت علوم!!!!!!اگه مثل قبل بود از مرز ۵۰هزار عبور می کرد!!!!!!!!واقعیتها را انکار نکنید.من فوق لیسانسم از دانشگاه آزاد یکی از واحدهای تهران بوده..اما لیسانسم دولتی بود و دکتری هم در مادر همه دانشگاههای ایران، دانشگاه تهرانم.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۷ ق٫ظ

شما از پارسال تا الان با بیش از صد کامنت، مکررا دارید یک مورد رو تکرار می کنید. اینکه پردیس کیش دانشگاه تهران معادل روزانه تهران است. با اینکه افراد زیادی این صحبت اشتباه شما رو گوشزد کردن، اما شما روی این مورد تاکید دارید. به غیر شخص شما هم در هیچ کجا ندیدم کسی چنین ادعایی داشته باشه. به هر حال کسی که خودش رو به خواب میزنه نمیشه بیدارش کرد. مساله اینجاست که آقا علی حتی پردیس های دولتی رو هم قبول نداره.

اما در خصوص دانشگاه آزاد که میفرمایی اعتبار همه واحدهاش یکسانه، اینم حرف اشتباهی هست. چون دانشگاه آزاد یک جدول همترازی داره و دانشگاه هاش رو دسته بندی کرده.

دوست من پارسال پردیس اصفهان قبول شد. با روزانه و شبانه ها هم دقیقا سر یک کلاس میشینه. اما اصلا همچین ادعایی نداره که بگه پردیسی که قبول شدم معادل روزانه هست. چه برسه به اینکه کلاس ها در جزیره کیش برگزار بشه و کسی ادعا داشته باشه که مدرکش با روزانه دانشگاه تهران (دانشگاهی که در شهر تهران قرار داره)، برابر هست.
اگر برابر هست، پس شما زحمت بکشید و دوباره آزمون بدید و سعی کنید روزانه دانشگاه تهران قبول بشید. قطعا شما روزانه قبول نشدید و سخت بوده. کسی نمیخواد پردیس کیش دانشگاه تهران رو خدای نکرده بی ارزش جلوه بده. ما اعتبارش رو قبول داریم. اما ادعای شما رو خیر. هیچ استاد دانشگاهی هم ادعای شما رو قبول نداره.

مهدی مهندسی مکانیک
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۳:۰۲ ب٫ظ

سلام
دقیقا بنده هم چند بار دوست عزیز را مخاطب قرار دادم و نکاتی رو عرض کردم ولی پاسخی نگرفتم اصرار عجیبی بر این قضیه دارند و متاسفانه مستدل و دقیق هم صحبت نمی کنند.نکته مثبت فقط پشتکار عجیب ایشونه.من آرزو دارم که پشتکار ایشون رو در موارد مهم زندگیم داشتم!
از یک دانشجوی دکترا که زمان مفیدش باید صرف تحقیق و پژوهش و مطالعه هدفمند شود و طبیعتا ما انتظار داریم به دلیل آشنایی با روش تحقیق تا حدودی مستدل و دقیق و با ارائه شواهد و مدارک صحبت کند و حب و بعض خود را بشناسد و تاثیر عواطف و احساسات را در نتیجه گیری ها کنترل کند و هر چند همه ما با هر سن و سطح تحصیلی جزم و جمود و تعصب در ارائه نظرات و نتیجه گیری هایمان دخیل است ولی در مواردی که برای جمعی از افراد متخصص قصد ارائه نظر و راهکار داریم حداقل این تعصب را پنهان می کنیم و سعی می کنیم با استدلال توجه ها را به سمت رای خود جلب کنیم نه با سخنرانی پرشور فاقد پشتوانه علمی و عقلی.
دوست عزیز جغرافیای پردیس دانشگاه تهران با ردیف کردن تعداد زیادی علامت تعجب پایان هر جمله اتفاق خاصی نمی افتد.
مستدل و دقیق با ذکر شواهد محسوس نظرتان را ارائه کنید.
فکر میکنم اگر می توانستیدیکبار تمام پست های دوساله تان را مرور کنید ببینید چقدر انرژی و زمانتان را صرف جدل های بیهوده کردبد شاید رویه تان تغییر می کرد‌
موفق باشید

حسین چراغی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۰۴ ب٫ظ

ولی ظاهرا شما هم خیلی وقت ازاد داری که در این دو سال همه کامنتای اقای دانشجو جغرافی رو بخونی یا مرتب سر بزنی به سایت ببینی ایشون کامنت گذاشته یا نه!

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۲:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  حسین چراغی

خیر. بنده مرتب به سایت سر نزدم‌. فقط یک ماه در سال اینجا هستم. در اوج حساسیت برای اعلام نتایج. که از شانس و اقبال ما، باید کامنت های تکراری ایشان رو ببینم.

حسین چراغی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۹:۱۶ ق٫ظ

منظورم اقای رسول نرم افزار نبود منظور مهدی مهندسی مکانیک بود که در کامنتش از جغرافی ایراد گرفته چرا هی پیام میذاری .مگه اینکه شما همون مهدی مهندسی مکانیک‌ باشید

گروسی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  حسین چراغی

کاملا درست گفتید.
حداقل ایشون یه عرق و تعهد و ایمانی به جایی که در اون تحصیل میکنن دارن که قابل تقدیره .

مهدی مهندسی مکانیک
مرداد ۲, ۱۳۹۷ ۵:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  حسین چراغی

سلام خدمت شما جناب چراغی
چند نکته را لازم می دانم خدمت شما عرض کنم.
اگر مطلب بنده را با دقت مطالعه می فرمودید متوجه میشدید نقد بنده به چه موردی بود.بحث استدلال و شواهد محسوس نه تعداد پست ها یا زمان گذاشتن در سایت.بنده نفدم به جدل هایی بود که ایشان آغاز کردند یا ادامه دادند.
در مورد وقت آزاد که فرمودید و دقیقا ارتباطش را با بحث خودم متوجه نشدم بنده به ویژه در ایام خاصی مثل زمان برگزاری آزمون یا مصاحبه و انتخاب رشته، در هفته حدود یک ساعت از وقتم را به مرور اخبار و مطالب و ارائه نظراتم در این سایت صرف می کنم.هم به خاطر کسب اطلاعات و هم به خاطر اینکه تجربیاتم را به اشتراک بگذارم تا بقیه دوستان که هنوز در آغاز این مسیر قرار دارند اشتباهات ما را تکرار نکنند.این تجربیات به قیمت گزافی به دست آمده و تکرار آنها با همان بها اشتباه بزرگیست.عمر و شور و انگیزه جوانی و سلامتی جسمی و روانی و …
نیازی به مرتب سر زدن به سایت نیست.من قریب به اتفاق اخبار را که پیگیری می کردم در ذیل آن یک تا چند کامنت مرتبط یا غیر مرتبط با موضوع خبر با همان محتوای تکراری جدلی از ایشان مشاهده میشد.
نه تنها من فکر می کنم قریب به اتفاق دوستان در این مدت با نوع بیان ایشان آشنا شده باشند.مسلسل وار ذیل هر مطلبی تکرار می کنند “دانشگاه تهران دانشگاه مادر است.پردیس همان روزانه است.پردیس از آزاد بهتر است.من دانشگاه تهرانیم و…”

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۰۴ ب٫ظ

مثل این می مونه که بگی چراغ هم روشنه و هم خاموش در یک زمان…!من دانشجو روزانه دانشگاه تهرانم اولا،–پردیس کیش دانشگاه تهران یعنی چی؟ یعنی دانشگاه تهران.یعنی فرقی بین روزانه و پردیس بین المللی دانشگاه تهران نیست..پردیس کیش دانشگاه کیش یا دانشگاه هرمزگان یا دانشگاه آزاد و .. که نیست یعنی زیر مجموعه بین النللی دانشگاه تهران در کیش…زیرساختهای پردیس کیش دانشگاه تهران از همه پردیسها و دانشکده های دانشگاه تهران بالاتره.کلاسها به زبان انگلیسی است.هر هفته یک سمینار خارجی با همکاری دانشگاههای معتبر دنیا در پردیس برگزار میشه.

الی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۱ ق٫ظ

بر چه اساسی میگین با رزومه ضعیف ازاد قبول میشن. برچه اساسی میگین واحدهای ازاد همترازن… اینهمه ادعای اشتباه که باکوبوندن ازاد، بخواین خودتونو بالا ببرین! اتفاقا با رزومه ی قوی هم نمیشه ازاد قبول شد. بهتون پیشنهاد میکنم برای یکبار هم شده تو مصاحبه ازاد شرکت کنین تا خودتون حرفه اشتباهتونو پس بگیرن
به قول اقا رسول کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد

میترا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۱ ق٫ظ

شما قبول شده ی پردیس هستید و توی این دو سال دائم در وصف دانشگاه تهران ( و به قول خودتان مادر همه ی دانشگاه های ایران) سخن
می گید. برام جای سواله اگر روزانه قبول میشدید چکار میکردید؟؟؟؟؟
اینطور که شما خودتان را به زور به دانشگاه تهران و دوره روزانه میچسبانید حتی دانشجویان روزانه دکتری تهران سنگ این دانشگاه را به سینه نمیزنند. این نظر شماست که مدرک پردیس معتبره اما نظر بقیه ی جامعه ی دانشگاهی مخصوصا اساتید نیست.
واقعیت این است که اساتید ما همه مربوط به نسلی هستند که فقط دانشگاه سراسری بود و بدون پرداخت شهریه تحصیل میکردند. مطمئن باشید آنها نسبت به دوره های شهریه پرداز دید مثبتی ندارند.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  میترا

من با توهم و غیرواقعی جلوه دادن واقعیات مخالفم.بهتره بیشتر تحقیق کنید تا متوجه بشید علیه دانشگاههای معتبر ایران صحبت نکنید.ما چه پردیس باشیم چه روزانه و چه شبانه دانشگاه تهران.بالاخره مدرکمون یکی است و همه ما در دانشگاه تهران .دانشگاه تهرانی هستیم.چه در کیش.چه در قم چه در شمال.چه در پاکدشت.چه در کرج.چه در میدان انقلاب شهر تهران .کارگر شمالی۰چه در امیرآباد و….

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۱ ق٫ظ

سلام.جهت تنویر افکار بعضی از داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد و احیانا عده ای از دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد که ندانسته و از روی عدم آگاهی موجب غلط براندازی دانشگاههای معتبر کشورمان از جمله دانشگاه تهران می شوند مواردی عرض می نمایسم:۱-عنوان زیر بخشهای دانشگاه تهران پردیس است.پردیس یک واژه زیبا و فقط برای تقسیمات و تشکیلات سازمانی دانشگاه کاربرد داره.به این معنی که در دانشگاه تهران در راس دانشگاه تهران است و در زیر مجموعه پردیسها هستند و در زیر بخش پردیس،دانشکده ها و گروه ها هستند.درج عنوان پردیس در مدرک فقط برای تفکیک و تمیز واحدهای زیر مجموعه دانشگاه است-در دانشگاه تهران ،عنوانی تحت عنوان پردیس خودگردان نداریمهر چند که در دفترچه سازمان سنجش این عنوان درج می گردد.-دوره ها شامل۱-روزانه ۲-روزانه شهریه پرداز- ۳- بین المللی- ۴- نوبت دوم یا شبانه…مدرک همه دوره ها یکسان است و فقط دانشجویان بین المللی عنوان دانشجوی بین المللی ذکر می گردد،چون دانشجوی خارجی هستند…

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۱۶ ق٫ظ

اصلا بعضی رشته ها توی ایران، با داشتن مدرک دکتری هم شغلی براشون نیست. بعد یه عده در مورد روزانه و پردیس اون دارن بحث میکنن. برخی رشته ها فقط میتونن مدرس دانشگاه بشن و در صورت هیات علمی نشدن، واقعا شغلی براشون نیست. با این وضعیت جذب هیات علمی هم قطعا بیکار میمونن.

برخی هم ۴ الی ۵ سال کنکور میدن به امید قبولی در روزانه، در حالی که دوستان همین افراد توی این مدت دکتری رو میگیرن و فارغ التحصیل میشن. اما اونها همچنان دارن کنکور میدن که روزانه قبول شن، بدون اینکه توجه داشته باشن که هر سال دارن پیر و پیرتر میشن و استخدامی اونها سخت و سخت‌تر میشه.

Rad
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۱ ب٫ظ

از راد به آقا رسول
مصاحبه قزوین برای شهرهای اراک و ساوه رشته زبان و ادبیات شرکت کردم که از ۶۰نفر نفر ۵شدم و نمره مصاحبه ۳۹گرفتم و تراز ۱۰۳۱شدم دو گرایش اراک و ساوه داشت که هر دو رو شرکت کردم به نظرتون امیدی دارم

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۵۲ ق٫ظ
پاسخ به  Rad

بله قطعا امیدوار باشید. نمره مصاحبه خوب شما، به احتمال زیاد شما رو در جمع اون ۸ نفر قرار میده.

rad
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۴۲ ق٫ظ

سپاس دکتر رسول در ضمن ساوه و اراک اون گرایش رو دارن که هر دو رو انتخاب کرده ام

محمد
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۹:۵۸ ب٫ظ

خواهشا دوستان مدرک آزاد را با پردیسها و شبانه مقایسه نفرمائید
به دو دلیل
اولا اساتید این دوره ها همان اساتید روزانه هستند.
ثانیا ظرفیتهای پذیرش در دوره های شبانه و پردیسها بسیار کم است (حتی پردیسهای شهرستانهای دورافتاده)
خواهشا نگاهی به دفترچه های دولتی و آزاد بیندازید.

ندا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

دقیقا،مقایسه نکنید لطفا،فارغ التحصیلهای پردیس ها حتی نمیتونن هیات علمی بشن!حالا استادهاشون استادهای روزانه هستن چه چیزی عوض میشه؟

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۰:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  ندا

بنده هم با ندا خانم موافقم. به نظر من دانشگاه ازاد ارجحیت دارد به پردیس های خودگردان

محمد
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۰۲ ق٫ظ
پاسخ به  علی

دوباره عرض می کنم نگاهی به ظرفیتهای پذیرش در سالهای گذشته بیندازید
و دفترچه سالهای ۹۳ ، ۹۴ ، ۹۵ ، ۹۶ و ۹۷ دانشگاه های دولتی را با دفترچه دانشگاه آزاد مقایسه بفرمائید

میکاییل
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  ندا

چه کسی گفته که فارغ التحصیلان پردیس نمیتونن هیات علمی بشن.؟
طبق چه قانونی میفرمایید؟
همین الان هم تعدادی از اونها در هیات علمی دانشگاهها هستند.
گویا اطلاعاتتون در این زمینه کافی نیست
و ضمنا لایحه حذف عنوان پردیس از مدارک دانشگاهی در حال بررسی و اجرایی شدن است

میترا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  میکاییل

دوست عزیز چنانچه میبینید استادی مدرکش را از پردیس گرفته و عضو هیئت علمی هست مطمئن باشید قبل از قبول شدن و با مدرک ارشد هیئت علمی بوده و حالا به خاطر فشار دانشگاه متبوعش مجبور به اخذ دکتری شده.
در مورد لایحه حذف عنوان پردیس که میفرمائید اصلا چنین چیزی امکان نداره تصویب بشه چون همانطور که میدانید قبلا نیز عنوان دوره در مدرک قید نمیشد اما با اعتراضات فراوانی که شد دانشگاه ها ملزم به قید عنوان دوره پذیرش در مدارک شدند و این مورد مصوب شده است.

سارا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  میترا

برادر من با مدرک پردیس دانشگاه اصفهان در حالی که هنوز دانشجو دکتری بود و بدون هیچ رابطه خاصی هیات علمی یکی از بهترین دانشگاه های دولتی شد و
لطفا خبر کذب را منتشر نفرمائید زیرا اگر کسی بخاطر خبر کذب اشتباه کند شما در پیشگاه الهی مسئولید.
معنایی ندارد فارغ التحصیل پردیسهای دانشگاه های دولتی که شرایطی همانند شبانه دارند و با روزانه یک استاد یک فضا و امکانات آموزشی و … دارند متفاوت از روزانه دیده شوند.

ندا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

جسارتا فکر میکنم شما اطلاعات اشتباه منتشر میکنید،دوست من فارغ التحصیل پردیس دانشگاه شهید بهشتیه،اولا همون روز اول بهشون گفتن نمیتونید هیات علمی بشین حتی در مصاحبه علمی آزاد هم بخاطر پردیس بودن پذیرفته نشدن(با اینکه دو مقطع هم سراسری بود)،دوما درمدرکشون قید شده پردیس.

یلدا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  ندا

با سلام
ندا خانم شما اشتباه میکنید و حق با سارا خانم است.من خودم دانشجوی پردیس داشنگاه صنعتی اصفهان هستم و هرگز چنین چیزی به ما نگفتن که نمیتونید هیات علمی بشید.هر چند که همه هم دیگه دنبال هیات علمی شدن نیستند زیرا اصلا اونقدر ظرفیت نیست.البته بدیهیه که در جذب توجه بیشتری به دوره های روزانه بشه اما چذب پردیس هیچ منع قانونی نداره.
همین الان هم خیلیها دارن با همین مدرک پردیس تحصیل میکنن.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۲:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  یلدا

منظور ندا خانم یکسری قوانین نانوشته هست. مثلا فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد، در مصاحبه های دانشگاه های دولتی، چندان مورد لطف قرار نمیگیرن و گاهی اوقات نیومده رد میشن. این یک قانون نانوشته هست. وگرنه هیچ وقت جایی به صورت مکتوب این مورد نوشته نشده. حتی هستن افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه آزاد باشن و الان در دانشگاه های دولتی مشغول دکتری خوندن باشن. ایشان به موارد استثنا کاری نداره، به صورت کلی داره صحبت میکنه.
بر این مبنا که فارغ التحصیلان پردیس نسبت به فارغ التحصیلان روزانه و شبانه در اولیت بعدی هستن برای جذب هیات علمی.
از طرفی فارغ التحصیلان دانشگاه های آزاد تهران هم نسبت به شهرستان ها در اولویت جذب هیات علمی هستن.

میکاییل
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۴۵ ق٫ظ

منظور من هم اصلا استثنایات نبود.وقتی چیری قانونی و مجازه،دیگه استثنا و نانوشته یعنی چی؟
اگر کسی رو فقط بخاطر پردیس بودن از گزینشی حذف کنن براحتی و قانونی میتونه شکایت کنه و قانون حامی اونه
نمونه کسانی که با مدرک پردیس هیات علمی هستن بسیاره.و توجه کنید که عمر پردیسها هنوز خیلی کمه و بسیاری از حتی سری اولیهای اونا هنوز فارغ التحصیل نشدن که بخوان بیان هیات علمی بشن .بعدا بیشتر با این موضوع روبرو خواهید شد.
موضوع دانشگاه ازاد و سراسری اصلا با این دو قابل مقایسه نیست چون کلا دو مقوله و دو سیستم مجزا و غیر متعهد به یکدیگر هستند.
خواه نا خواه پردیسها در جامعه هستند و با ارزشند چرا که یک فرزند همواره از والدینش ارث میبره حتی اگر به چشم بعضی افراد فرزند زیبایی بنظر نیاد .

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۹:۰۲ ب٫ظ

آقا علی، یک مطلبی رو عرض میکنم، لطفا با دقت بخون. برای دکتری خوندن، علاقه مهمه. اینکه داوطلب علاقه داره در چه نوع دانشگاهی درس بخونه. مثلا من به پیام نور و غیرانتفاعی علاقه ندارم. یکی دیگه به دانشگاه آزاد علاقه نداره. یک نفر دیگه به پردیس ها علاقه نداره و فقط میگه روزانه یا شبانه. یک نفر دیگه هم کلا به دکتری خوندن در ایران علاقه نداره و میخواد در یکی از دانشگاه های معتبر اروپا یا آمریکا دکتری بگیره. از دید کسی که مثلا به دانشگاه سوربن فرانسه یا کمبریج و آکسفورد انگلستان یا دانشگاه هاروارد و MIT آمریکا علاقه داره، دانشگاه تهران یا دانشگاه صنعتی شریف ما براش ناچیزه. پس بستگی داره جهان بینی داوطلب چطوری باشه. اما از بحث علاقه که بگذریم، میرسیم به سطح توقع. یک نفر با دانشگاه آزاد یک شهرستان نسبتا کوچک هم راضی میشه. یک نفر به اون رضایت نمیده، میگه حتما دانشگاه آزاد تهران. یک نفر دیگه به علوم و تحقیقات تهران هم رضایت نمیده، میگه حتما یکی از دانشگاه های دولتی معروف در تهران، حتی اگر پردیس باشه. یک نفر به پردیس و شبانه دانشگاه تهران هم رضایت نمیده، میگه حتما روزانه تهران. خب هر کسی به اندازه تلاشی که میکنه مزد میگیره، البته به استثنای بی عدالتی ها. مع الوصف اون کسی که روزانه دوست داره، حق نداره بگه پردیس خوب نیست. اون کسی که پردیس شهرستان قبول میشه حق نداره بگه علوم و تحقیقات خوب نیست. همونطور که دانشجوی دانشگاه هاروارد حق نداره به دانشگاه تهران ما جسارت… ادامه نظر»

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۷ ب٫ظ

اولا متشکرم بابت توضیحاتتون.
ثانیا، شما ناخواسته حرف های بنده رو تایید کردید. ما بحث علاقه نمیکنیم و بحث کیفیت میکنیم. بحث این رو میکنیم که با وجود این که دانشجویان بسیار باکیفیت در دانشگاه هایهای ازاد و پردیس تحصیل میکنن، این دانشگاه ها راه رو برای تعداد بسیار بیشتری دانشجوی بی کیفیت هم باز کرده که در نهایت تنها هدفشون اینه که اسمشون با عنوان دکتر خطاب بشه.باور کنید عین واقعیته. بنده وقتی علوم و تحقیقات پذیرفته شدم، پدرم شدیدا اصرار داشتن من بخونم و نگران مسائل مالی نباشم. اما من نپذیرفتم و در واقع میبینید که بحث مالی در تصمیم من جایی نداشته. فکر نمیکنم روی این مسئله که کیفیت مثلا دانشگاه تهران با پردیس دانشگاه تهران و یا دانشگاه های ازاد یکی نیست اختلاف نظر داشته باشیم. پس همه چیز رو در گرو تلاش داوطلبان میذاریم. که هر کی بیشتر تلاش کنه دانشگاه بهتری پذیرفته میشه. مشکل من با اینه که دانشگاه ازاد چه بپذیرید چه نپذیرید راه رو برای کسانی که روزانه نیم ساعت درس خوندن باز کرده. و این یعنی فاجعه!
در انتها، با اطمینان بالا میدونم دانشجویانی هستند که در دانشگاه ازاد تحصیل میکنن که از نظر علمی از خیلی دانشجویان دانشگاه های سراسری بهتر هستن. اما درصد بیشتر دانشجویان دانشگاه ازاد از نظر کیفی زیاد خوب نیستن.واقعیت رو باید پذیرفت

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  علی

خواهش می کنم. دوست عزیز، اینکه شما علاقه ندارید در واحد علوم و تحقیقات تهران تحصیل کنید، صرفا مربوط به علاقه مندی شماست. مثلا من ممکنه کباب کوبیده دوست نداشته باشم، اما آیا کباب کوبیده بده؟ میگم جوجه کباب دوست دارم. هر دو خوب هستن، ولی سلایق متفاوته. چون من کباب کوبیده دوست ندارم، حق ندارم که بگم همه رستوران ها و کباب فروشی ها باید کباب کوبیده ها رو جمع کنن!
کسی که دوست داره میره علوم و تحقیقات تهران، کسی که دوست نداره میره دانشگاه دولتی سیستان و دوره پردیس میخونه‌.
عرض من این هست که به صرف اینکه ما دوست نداریم، نمیشه منکر کیفیت علوم و تحقیقات شد. شاید اون دوست من که الان آمریکاس، به دانشگاه روزانه مد نظر شما بخنده. چون اونجا حقوق درست و حسابی بهشون میدن، نه مثل اینجا که به زور وام دانشجویی میدن. جهان بینی شما روزانه تهران هست و جهان بینی کسی دیگه علوم و تحقیقات تهران. هر دو هم کاملا محترمه.

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۰:۱۰ ق٫ظ

خیلی مختصر و مفید جواب میدمداد. اون دوست شما که در امریکامورد تحصیل میکنه یا دوستان خود من که یکی در دانشگاه تگزاس و دیگری در بریتیش کلمبیا کانادا تحصیل میکنن بدون شک در دانشگاه های بهتری نسبت به همه دانشگاه های برتر ایران تحصیل میکنن. حالا چون من در ایران درس میخونم الکی بگم نه؟ این شیشلیگه اون یکی کوبیده؟ قطعا اینطوری نیست. و قطعا بحث سلیقه نیست. اگر کسی ادعا کنه که من دانشگاه تهران رو بالاتر از مثلا کلتک یا مثلا برکلی میدونم بهش میخندن. چون اصلا بحث سلیقه نیست. یک سری معیار ها هست که طبق اونها این دانشگاه ها بهتر از شریف و تهران و همه دانشگاه ها هستن. دقیقا به همین شکل دانشگاه های سراسری بهتر از دانشگاه های ازاد هستن. پس بحث چلوکباب و کوبیده کلا در این موارد صدق نمیکنه.چندان هم خلاصه نگفتم. ولی فکر کنم صریح بود جوابم

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱:۵۰ ق٫ظ
پاسخ به  علی

خب همین. شما جواب خودتو دادی. یعنی چون دانشگاه های خارجی فوق از دانشگاه های دولتی ما بهترن، در نتیجه دانشگاه های ما باید کلا تعطیل بشن. چون سطح دانشگاه های ما پایینه، کلا تعطیل بشن و همه برن به سمت دانشگاه های خارج. دقیقا مقایسه شما به این صورت هست. میفرمایی چون دانشگاه های دولتی بهترن، پس کلا همه پیام نور و غیر انتفاعی و دانشگاه آزاد و پردیس های دولتی تعطیل بشن، فقط روزانه و شبانه بمونه. با این منطق شما، روزانه و شبانه ها هم باید تعطیل بشن، چون نسبت به دانشگاه های آکسفورد و کمبریج و … پایین تر هستن. هر چیزی جای خودش رو داره. چون شما متقاضی روزانه هستی، از نظر شما پردیس های دولتی هم باید تعطیل بشه. از دیدگاه آقای جغرافیا و برنامه ریزی که پردیس کیش دانشگاه تهران هستن، باید پردیس ها باقی بمونه ولی دانشگاه های آزاد منحل بشن. از نظر یک دانشجوی علوم و تحقیقات هم باید واحدهای دانشگاه آزاد شهرستان ها حذف بشن. شاید از نظر یک استاد دانشگاه در آکسفورد هم باید کل دانشگاه های ایران تعطیل بشن. این مدل جهان بینی بسیار بسیار غلطه. اینکه هر کسی از چیزی که هست یا قراره بشه دفاع کنه و مابقی رو به حساب نیاره. من موافق افزایش بی رویه نیستم ولی شرایط فعلی دانشگاه آزاد رو قابل قبول میدونم. اعلام کردن که امسال ۹۸۰۰ نفر میگیریم. در حالی که دانشگاه های دولتی قرار هست امسال حدود ۱۴۰۰۰ نفر جذب کنن. من به عینه دیدم که برخی از واحدهای… ادامه نظر»

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۸:۳۶ ق٫ظ

مجددا با یک مقایسه بی مفهوم جواب دادید. شما دارید یک دانشگاه پنج هزارکیلومتر دورتر از اینجا رو ملاک قرار میدید ولی من میگم دو تا دانشگاه که ده دقیقه با هم فاصله دارند و معیار خوندن تو یکیشون فقط پوله! ضمنا دانشگاه اکسفورد بهتر از دانشگاه تهرانه مثلا ولی دانشگاه تهران دانشگاه ضعیفی نیست. اینجا صرفا مقایسه نمیکنیم. میگیم دانشگاه ازاد و پردیس ها صلاحیت پذیرش دانشجوی دکترا رو ندارن. اینطوری با توجه به ظرفیت کم دوره های روزانه و این که عده ای از استانداردهای خودشون عدول نمیکنن، دانشجوهای ضعیف تر میخونن و دانشجویانی که صرفا استاندارد بالایی خواهان هستن ممکنه سالها پشت در بمونن.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

این صرفا نظر شماست که میگی دانشگاه آزاد و پردیس های دولتی صلاحیت جذب دانشجوی دکتری ندارن. منم شاید از پیام نور خوشم نیاد. من کاره ای نیستم که بخوام بگم پیام نور حق داره یا نداره.
در حال حاضر دانشگاه های غیردولتی هستند و خواهند بود‌. با کامنت من و شما هم چیزی تغییر نمیکنه.
در ضمن پرفسورها و استاد تمام های به نامی در دانشگاه آزاد مشغول به تدریس هستن که بار علمی دانشگاه رو بالا میبرن. ظرفیت ها در حال حاضر کاملا معقول شده و مناسبه‌. دانشگاه ها هم از امکانات رفاهی مناسبی برخوردار هستن. دانشکده های مجهز و شیک با ساختمان نوساز. نه مثل خیلی از دانشگاه های دولتی که بنا فرسوده شده و با نمای آجر سه سانت قدیمی و چرک، دانشجو میگیرن. مثلا دانشگاه آزاد قزوین که هفته پیش رفتم، خیلی عالی بود و فضاسازی و نمای دانشکده ها همگی عالی و زیبا. یک نفر میگفت مگه قرار هست ملک بخری؟ گفتم نه. ولی وقتی که برخی میخوان از امکانات دانشگاه آزاد ایراد بگیرن، اول یه سر به دانشگاه ها بزنن و مقایسه کنن.
مجددا تاکید میکنم، چه شما بخواهی چه نخواهی، دانشگاه آزاد هر سال بزرگ و بزرگتر میشه. والسلام…

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۲۳ ق٫ظ

کسی اساتید دانشگاه ازاد رو زیر سوال نمیبره. مشکل عرض کردم که نحوه پذیرشه. این که دانشجویان ضعیف میتونن برن در مقطع دکترا تحصیل کنن مشکله نه اساتید

رسول-نرم‌افزار
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۹:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی

ملاک‌ ضعیف و قوی بودن صرفا گوشه منزل بسط نشستن و شب و روز جزوه خوندن نیست. ملاک ضعیف و قوی بودن هزینه کلان برای کلاس کنکور دادن و تست زنی نیست. پذیرش در مقطع دکتری علاوه بر ۵۰٪ کنکور، یه ۵۰٪ مصاحبه هم داره. چه بسا افراد خیلی خوبی در دانشگاه آزاد هستن که چندین مقاله معتبر، نمره زبان عالی و تالیف کتاب دارن.

شما اگر مخالف این مساله هستی، باید مخالف تحصیل دیگران در دانشگاه های ضعیف خارجی هم باشی. سالانه افراد زیادی در یکسری دانشگاه بی کیفیت هندوستان تحصیل میکنن و نهایتا مدرک دکتری میگیرن. شما چرا به این مساله ایراد نمیگیری؟

علی
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

دوست عزیز یک ریال خرج نکردم و خودم هم دانشگاه ازاد خوندم و با تلاشا تونستم رتبه خوب کسب کنم مدرک زبان و مقاله خوبهای دارم. و جواب هم گرفتم. پس این ها بهانست. نتیجه میشه گرفت حتی اگر دانشگاه ازاد خونده باشید ارشد رو

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۱ ق٫ظ
پاسخ به  علی

پردیس دانشگاه نیست!!!!!!!!!پردیس خودگردان یک دوره آموزشی از دانشگاه سراسری و دولتی است!!!!!!

یمینی
تیر ۳۱, ۱۳۹۷ ۷:۴۶ ق٫ظ

کاملا درسته

پیمان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۴ ب٫ظ

سلام
آفرین.بسیار منطقی و عالی
کاملا استدلال درستی است
نمونه اون خود من که یکسال دکترای آزاد قم قبول شدم اما دیدم سطح توقعم خیلی بیشتر از اونه.
پارسال هم تهران شمال قبول شدم ومتوجه شدم که اصولا نمیتونم خودم رو با مدرک آزاد راضی کنم و علت اون هم اصلا این نبود که مثلا بگم آزاد بده و یا مدرکش بی اعتباره.
تنها علتش این بود که دیدم که من به اندازه کافی تلاش نکرده بودم و رزومه جالبی نساخته بودم تا بتونم که دولتی قبول شم و اگر اونا رو ادامه میدادم یقینا همیشه افسوس زحمت نکشیدنم رو میخوردم.
لذا امسال عزمم رو جز کردم و خوب خوندم و به لطف خدا رتبه بسیار خوبی آوردم وانشاالله سراسری یه جای خوب قبول میشم و امسال دیگه انتخاب رشته در آزاد هم نکردم تا با توجه به نبودن تکمیل ظرفیت،جای کس دیگری رو اشغال نکنم و یه ظرفیت رو نسوزونم.
من در هر دو دانشگاه درس مدتی بودم و به چشم دیدم که حتی دانشجوهای آزاد هم بسیار خوب هستن و زحمتکش هستند و اکثرا با اختلاف کم و بخاطر مسایلی نظیر تاهل و عدم امکان دوری از شهرشون در سراسری قبول نشدن و لذا آزاد تهران رو انتخاب کردن.
و در نهایت برای قشر فرهیخته علمی این کشور که قرار در آینده فرهنگساز باشن و چرخهای دانش این سرزمین رو بچرخونن خیلی زشته که با حرفای ناامید کننده و مایوس کننده همدیگه رو بکوبن.
انشاالله هم موفق باشن

دکتر محمد
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۴۶ ب٫ظ

نظرات متفاوته. اما بنظر من روال جذب دانشجوی دکتری کاملا در ایران اشتباه انجام میشه. باید یه معقولیتی بین فارغ التحصیلای دکتری و بازار کار وجود داشته باشه.
این روال بنفع هیچ کس نیست…. اتفاقا شاید ناخواسته و بیشتر بنفع کسایی بشه که دکتری رو نمیارن!!!

شهرام
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۶:۳۶ ب٫ظ

برای تضمین کیفیت دکتری لازمه دولت از مثلا سه دهک بالای درآمدی، حدود مشخصی مثلا ده درصد مالیات بیشتر بگیره و این پول حاصلو به دوره دکتری دانشگاههای غیر دولتی مثل آزاد تزریق کنه و این دانشگاهها بتونن بدون نیاز به افزایش ظرفیت بیش از حد لازم،‌ شهریه دوره دکتری رو هم خیلی کم یا در بعضی موارد حذف کنن و بتونن در دوره دکتری تا حد زیادی از وابستگی به شهریه دانشجو خارج بشن. اما همزمان لازمه نحوه جذب دانشجو و سخت گیری رو هم به اندازه دوره روزانه بالا ببرن و اگر دانشجو از عهده درس و پژوهش و رساله و غیره در حد آیین نامه سفت و سخت دکتری روزانه دولتی برنمیاد و با وجود اعطای فرصتهای دوباره و فرجه های آیین نامه باز هم قادر به تداوم دوره نیست طبق مفاد آیین نامه اخراج بشه.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۶:۳۲ ب٫ظ

برای این که نمیخوام تک تک جواب بدم به عنوان یک نظر کلی جواب میدم. تینا خانم گرامی، رتبه ارشد و کارشناسی رو فرمودید اما رتبه دکترا را خیر. ایا اگر در شرایطی باشید که بتونید انتخاب کنید بین سراسری و ازاد باز هم میرید سمت ازاد یا خیر؟

اما خطاب به خانم الی،
من شدیدا کینه دارم از دانشگاه ازاد چون مدرک ارشدم رو از اونجا گرفتم!!! اتفاقا هیج تجربه دانشگاه سراسری هم ندارم! چندین سال کنکور شرکت کردمو ودر هراین سال از دانشگاه علوم و تحقیقات پذیرفته شدم و نرفتم. یک بار هم دو سال پیش در یک دانشگاه سراسری پذیرفته شدم اما به خاطر دوری راه نرفتم. امسال هم از یکی از دانشگاه های درجه یک در همون جلسه مصاحبه پاسخ گرفتم! پس دستم میرسیده و برخلاف ادعای شما اشنایی کامل به روند مصاحبه دانشگاه ازاد دارم.من چند سال پیش که ارشدم رو از دانشگاه ازاد گرفتم پیمانی با خودم بستم که تا وقتی که نتونم سراسری قبول شم اون هم فقط روزانه، به تلاشم ادامه بدم! ضعف خودم در دوره کارشناسی ارشدم رو پذیرفتم و شاید پیشرفت من در هر بار کنکوری که دادم رو باور نکنید! امسال هم شکر خدا همون جلسه مصاحبه گرفتم اما اگر اتفاقی افتاد و امسال هم شکست بخورم باز هم ناامید نمیشم و سال بعد با رتبه بهتری در مصاحبه شرکت خواهم کرد. پس من دانشگاه ازاد رو خوب میشناسم. ازش ضربه خوردم. و امیدوارم هیچ کسی دیگه ضربه ای که من خوردم نکنه و این اشتباه رو مرتکب نشه.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

این نظر شماس.
اما اگر از دوستم که الان آمریکاس سوال کنی، با افتخار میگه که ارشد دانشگاه آزاد دارم.
ضربه خوردم یعنی چی؟
اگر همون علوم و تحقیقاتی که میگی قبول شدی و نرفتی، واقعا رایگان بود، باز هم ثبت نام نمیکردی؟ واقعا پول نقش نداشته در این تصمیمات شما؟ راستش رو بگو.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۴۹ ب٫ظ

نه به هیچگا عنوان ثبت نام نمی کردم حتی فکر هم نمیکردم در موردش. همون طوری که بیش از یک بار پذیرفته شدم و نرفتم. ضربه خوردم یعنی این که کیفیتی که فکر میکنممیکردم لیاقتش رو داشتم و همه دارنچیز تجربه نکردم.

Leila
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دقیقا منم کارشناسی و کارشناسی ارشدم هر دو با معدل بالای ١٩ از دانشگاه ازاد در یکی از شهرهای بزرگ گرفتم و به شدت هم از این دانشگاه متنفرم و احساس می کنم ولی می می دونم که پایه های علمی لازم و کافی را برای ورود به دکترا ندارم باید دیگه حداقل خودمون و فریب ندیم.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  Leila

لیلا خانم. این که ادم واقعیت رو قبول کنه یک گام بزرگ رو به جلوست. من هم بابت تحصیلم در دانشگاه ازاد پشیمانم. اما قبول اشتباه یعنی مسیر اینده رو میشناسید. میدونید چه چیزی نمیخواید. پس از همین امروز با انگیزه بیشتر تلاشتون رو شروع کنید و من قول میدمبده اگر تلاش کنید پایه های علمی رو خودتون می سازید.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۹:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  Leila

جسارتا شاید شما فقط جزوه حفظ کردی. دانشجو یعنی کسی که خودش به دنبال دانش میره تا دانش رو بجوید. دانشجو باید جوینده دانش باشه. بله، بنده همکلاسی هایی داشتم با معدل بالای ۱۸.۵ که واقعا در رشته کامپیوتر بی سواد بودن. با همین حدود معدل همکلاسی نخبه هم داشتم که الان آمریکاس‌. سرفصل دروس بین آزاد و دولتی مشترکه. در خیلی از دانشگاه های آزاد هم از اساتید دانشگاه های دولتی استفاده میکنن به صورت حق التدریسی و این اساتید واقعا همون سخت گیری هایی که در دانشگاه های دولتی دارن، در دانشگاه آزاد هم دارن. حالا یا سرفصل های ما مناسب نیست، یا دانشجو واقعا جوینده دانش نیست. به هر حال همین حسی که الان شما داری، برخی از فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی هم دارن.

لادن
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۰:۵۵ ق٫ظ

موافقم
اینکه فردی احساس رضایت نکنه بخاطر خودشه نه دانشگاه
واقعیت اینه و قبلاً هم عرض کردم؛ تفاوتی بین سطح دانشگاه آزاد شهرهای بزرگ و‌ دانشگاههای سراسری نیست؛ اگر بحث شهرستان باشه که دانشگاه سراسری هم بیشتر جاهای دورافتاده دانشگاه زده؛در پذیرش و استخدام هم بجز یک سری ارگانهای‌بسیار خاص مثل شرکت نفت ، بازهم تفاوتی نیست؛اینو با چشم خودم دیدم! بازم میگم اگر برگردم به عقب پزشکی آزاد هم می‌رفتم.خیلی از دوستان متخصص من دوران عمومیشون آزاد بودن.بیشتر مسأله مادیات و شهریه مطرحه.البته یکی هم مثل من غرور کاذب نذاشت بره دانشگاه آزاد.
یک کلام؛ مهم علاقه به رشته هست.هرجا درس بخونید ولی علاقه نداشته باشید تو آمریکا هم باشید موفق نمیشین!ولی علاقه که باشه میتونه از دانشجوی شهرستان هم یک دانشمند بسازه..

شهرساز
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ب٫ظ

کاملا موافقم کسی که مدرک ارشد داره و نتونسته مقاله بنویسه ضعف شخص هست نه استاد لطفا نقد سالم انجامم دهیم .

گیلدا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام
میشه بفرمایید چه ضربه ای؟

مانی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

ببینید علی آقا البته شما تا حدی حق دارید و تمام مواردی که گفتید کاملا درسته ولی نه صد در صد من خودم در هر دو دانشگاه آزاد و دولتی درس خوندم. یعنی لیسانس آزاد و ارشد دولتی و الان هم دوره دکترای دولتی در بهترین دانشگاه درس میخونم. البته درسته که در اکثر موارد امکانات دانشگاههای آزاد حتی بهترینش از دانشگاههای سراسری حتی پایین ترینش کمتره(بجز معدود استثنا) اماچیزی که فارغ التحصیلان آزاد از اون رنج میبرن اصلا نوع مدرک و سواد نیست چونکه اولا اصلا سیستم آموزش عالی ما نخبه پروری نیست و ثانیا در عرف کسی از شما نمیپرسه که کجا درس خوندی. به نظر من تنها و تنها چیزی که فارغ التحصیلان آزاد رو رنج میده بحث بی اعتبار یا کم اعتبار بودن این دانشگاه در عرف جامعه ما است که این موضوع از همان بدو ایجاد این دانشگاه تا الان بوده و علت اون هم اینه که این دانشگاه زکامنی ایجاد شد (در سال ۱۳۶۱) که ما اصلا در سیستم دولتی چیزی بنام دانشگاه پولی و شهریه ای نداشتیم و لذا عموم تصور میکردن که همه با پول در این دانشگاه قبول میشن و نه با یه کنکور جدی و سخت و خود آزاد هم با افزایش بی رویه تعداد شعب و قبولیها حتی با درسای منفی به این ذهنیت بد دامن زد و متاسفانه هنوز هم که هنوز تلاشی برای رفع آن نمیکند و اگر در مقطع دکترا هم وارت علوم دخول نمیکرد همین روال بود. ولی همه ما میدانیم که علیرغم ورود آسان… ادامه نظر»

تینا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقا رتبه من در دکترا ۵۶ هست،ولی درجواب سوالتون بله من درحال حاضر برام هیچ فرقی نداره و واقعا تنها تفاوتی که در مقطع دکتری بین آزاد و سراسری حس میکنم هزینه است،چون اعتقاد دارم دوره دکتری صرفا تلاش خود فرد ملاکه،نه اساتید نه هیچ چیز دیگه.یک فرصت برای پژوهش بیشتر

شهرساز
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  تینا

دقیقا

محمد
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۴:۲۵ ب٫ظ

واقعا این افزایش بی رویه پذیرش دانشجو دکتری آزاد بالاخره به ضرر این دانشگاه هم تمام شد امسال از دویست هزار شرکت کننده دکتری آزاد فقط شصت هزار نفر یعنی از بیست نفر فقط شش نفر حاضر شد در مصاحبه دکتری آزاد شرکت کنند.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۵:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

این آمار رو از کجا آوردید؟
آماری که خود دانشگاه آزاد اعلام‌‌ کرده، میگه از حدود ۳۱ هزار داوطلبی که دعوت کردیم، حدود ۲۱ هزار نفر در مصاحبه ها شرکت کردن. البته این ۲۱ هزار تا قبل از مصاحبه متاخرین بود که نهایتا از ۲۱ هزار هم بیشتر شده.

محمد
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۶:۲۷ ب٫ظ

در آزمون دکتری که امسال بصورت مشترک برگزار شد دویست و بیست هزار شرکت کننده
که دویست هزار نفر مجاز به انتخاب رشته بودند
اما فقط شصت هزار نفر از این دویست هزار آزاد را برای انتخاب رشته انتخاب کردند.

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۷:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

خب پولش رو ندارن. اگر دانشگاه آزاد بیاد بگه شهریه ها رو نصف کردم، ببین چه جمعیتی به سمتش میاد. حتی اگر بگه رایگان، طرف حاضر میشه بیاد رایگان در آزاد درس بخونه ولی پردیس و شبانه که پولی هستن نره.
بیشترین علتش مربوط به پوله. چه بسا افرادی بودن در طی این سال ها که فقط میتونستن روزانه بخونن و با اینکه پردیس یا شبانه قبول شدن، به خاطر مشکلات مالی ثبت نام نکردن.

زهرا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۳:۵۳ ب٫ظ

ببینید گاهی بعضیا مجبورن برن دانشگاه ازاد درس بخونن.
شرایطشون ایجاب میکنه.من خودم لیسانسم ازبهترین دانشگاه تاپ سراسری درجه یک بود.ولی بعد متاهل شدم وکارمند وبچه دار…درهمون مناطق دور افتاده به قول دوستان.مجبورم دکترا بخونم .مجبورم واقعا.بااینکه برخلاف میلم هس.وحسرت اینم دارم که بااین رتبه محبورم ازاد شهرخودم که شهری دورهس بخونم.
ولی قبولی اولیه ام ودیپلمم. کنکورم بارتبه عالی وبهترین دانشگاه بود.
برای ارشد والانم دکترا واقعا مجبورم که برم ازاد بخونم.چون شهرمن دکترای من دردوره سراسری نداره.
وواقعا همگی دانشجویان ازاد مث هم نیستند.من بامطالعه خیلی کمترموفق شدم به نسبت خیلیاکه مطالعات زیادی داشتند رتبه بهتری بیارم.ومث من مطمنا گم نیستندافرعدی اینجوری…
پس به نظرمن توانایی وسواد خودشخص مهمه واینکه جقدرمطالعه داره تابه سطح قابل قبولی برسه

رضا- مدیریت ساخت
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۷:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  زهرا

“بهترین دانشگاه تاپ سراسری درجه یک” کدوم دانشگاه میشه دقیقا؟

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۳:۲۶ ب٫ظ

خانم Lady، دانشگاه های دولتی هم بدون آزمون دارن. اگر به ما اجازه میدادن، بهتون ثابت میکردیم. حیف که دانشگاه های دولتی برای بدون آزمون فقط به فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه های دولتی مجوز میدن. شمام اگر ادعایی در استعداد درخشان دارید، در بدون آزمون دانشگاه های دولتی شرکت کنید تا بفهمید قبولی از طریق استعداد درخشان چقدر سخت هست. مصاحبه بدون آزمون ها تقریبا دو برابر مصاحبه باآزمون ها زمان میبرد. به این خاطر که سوالات زیادی میپرسن تا بتونن سطح علمی رو محک بزنن. هر موقع تونستید با چند مقاله در مجلات معتبر خارجی و مدرک زبان با نمره عالی و تالیف کتاب و … در مصاحبه ها شرکت کنید، متوجه سختی مصاحبه های استعداد درخشان خواهید شد. متاسفانه بعضی ها از دانشگاه رفتن فقط کلاس کنکور رفتن برای تست زنی رو یاد گرفتن. دکتری دیگه مثل کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست که فقط جزوه حفظ کنی. خیلی از رتبه های تک رقمی هنوز تفاوت ایمپکت مقالات در ISI و Scopus رو بلد نیستن. هنوز نمیدونن دسته بندی Q در مجلات چیه. هنوز فرق علمی پژوهشی با علمی ترویجی رو بلد نیستن. هنوز بلد نیستن با LaTex کار کنن برای نوشتن مقالات. هنوز نمیدونن فرق ISI Listed با مجلات Impact دار چیه. فقط و فقط بلدن شب و روز بشینن کتاب حفظ کنن. کار عملی هم صفر! دوست من پارسال پذیرش آمریکا گرفت، یک خط کتاب و جزوه نخوند. مدارکش رو فرستاد، یک استاد در دانشگاه آیووا پسندید، قبولش کردن. دکتری اینجوریه. هنوز برخی توی حال و… ادامه نظر»

لادن
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۲:۴۸ ب٫ظ

سلام
من لیسانسم رو در دانشگاه شهید بهشتی و ارشدم رو آزاد خوندم
به جرأت‌ میتونم بگم اونقدری که در ارشد به ما سخت‌گیری شد ، یک دهمش تو لیسانس نبود!
بعنوان کسی که هم دانشگاه تراز یک کشور هم آزاد رو تجربه کرده، کاملاً با اینکه دانشگاه آزاد ساده میگیرن و‌بیشتر بجه‌هاشون معدل بالا دارن، مخالفم!
اگرهم معدل بالایی دارن بدونید بخاطر سخت‌گیری اساتید بوده !
نمره کیلویی نمیدن عزیزان!
خود من چندسال پیش طرز فکرم این بود
حتی واسه پزشکی نرفتم آزاد بخونم با اینکه قبول شدم
گفتم من شاگرد اول برم آزاد بخونم؟؟!
درصورتیکه الان می‌فهمم اشتباه کردم
شاید خیلیا ندونن که ارشد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد، نمره پاسشون ۱۴ هست!
پس ندونسته قضاوت نکنید.
دقیقاً همه چیز بستگی به خود دانشجو‌ داره که هرجا باشه براش فرقی نمیکنه
البته که دانشگاههای تراز اول کشور عالی هستن
اما هیأت علمی آزاد هم خیلی قوی هستن

محمد
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۲۹ ب٫ظ

به نظر من برای درک بهتر شرایط بیاییم به همه دیدگاهها و سلیقه ها احترام بذاریم متاسفانه چیزی که تو کشور ما وجود نداره احترام به تفاوت هاست، هسته تمامی مشکلات موجود عدم مدیریت صحیح در کشور، اگر جامعه مدرک گرا شده اگر دانشگاههای پردیس و غیرانتفاعی و ازاد و پیام نور بی کیفیت هستن اگر فارغ التحصیلان دکتری ما بیش از حد نیاز جامعه است ووو….. همه برمیگرده به مدیریت ناکارامد. شما چند کشور مثل ایران سراغ دارید که انقدر تنوع در تاسیس دانشگاه داشته؟ جز بحث درامد زایی چیز دیگه ای به نظر شما مطرح هست؟!پس نتیجتا وقتی مدیریت کارامد باشه و سبک و شیوه اموزش صحیح و مدرن و یکپارچه حاکم باشه تمامی مشکلات اعم از کمیت و کیفیت از بین میره یک مدیر لایق یک استراتژی بلند مدت داره و عرضه و تقاضا رو در جامعه میسنجه و روی کمبودها تمرکز میکنه و به جای کاهش ظرفیتها دانشگاهها مشکلات و میسنجه و با پرورش و حمایت و اموزش صحیح سعی در از بین بردن شکاف های عمیق جامعه میشود و همه ما میدونیم انقدررررررر مشکل و نقص وجود داره که …..شرایطی که الان حاکم هست درست مثل اینه که دانشجو عین یک اب روانی در جوی هست که از قبل مسیرش مشخص شده و معلوم هم نیست اخرش به کجا میخواد برسه

حسن
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۱۵ ب٫ظ

علی جان شبانه مثل روزانه نیست شبانه مثل پردیس است چون هر دو یک شهریه می دهند و در بعضی دانشگاه ها با روزانه سر یک کلاس و در بعضی جاها در کلاسهای جداگانه هستند
فقط دو ملاک برند دانشگاه و نزدیکی به تهران برای سختی قبولی مهم است مثلا پردیسهای دانشگاه های مستقر در تهران شاید برای خیلی ها حتی از روزانه شهرستانها مقبولیت بیشتری داشته باشد شبانه که جای خود دارد
البته امثال در رشته ما کلا ظرفیت پردیس صفر بود فقط ده نفر روزانه و پنج نفر شبانه
اما در دانشگاه آزاد حدود سی صد نفر در این رشته ظرفیت پذیرش دارد
اگر شما حتی دانشجو روزانه دانشگاه شریف هم هستی فردا در بازار کار بایستی با این سی صد نفر آزاد که معلوم نیست با چه رتبه ای قبول شده اند رقابت کنی چون بازار کار البته غیر از هیات علمی دانشگاه های دولتی فرقی بین اینکه مدرک را از کجا گرفته ای زیاد متاسفانه نیست.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۲:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  حسن

از نظر شهریه بله اما از نظرکیفیت تحصیلی شبانه بهتره. اما دانشگاه ازاد هم وضعیت بهتری نداره نسبت به پردیس و متاسفانه همشون فروشگاه مدرک هستن

زهرا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۳:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  حسن

من اصلا باورنمیکنم که وقتی دولتی پانزده تابگیره بعدازاد همون رشته همون سال سیصدتا برداره.
بیشترانگارشما هدفت خراب کردن ازادهس .شایدم دستت به ازادنمیرسه.
ازاد الان قبولیش دوسال هس که ازنظرسختی بادولتی فرقی نداره.
خدابیامرزه قبل سال ۹۵رو که کیلویی میگرفتن.
الان ازاد خیلی خیلی سختتروحتی ارزشش ازپردیس هم بالاتره…
بیاباسندومدرک حرفت رو بزن…ازکجات دریکسال سیصدنفراوردی درحالیکه دولتی پانزده نفرباشه.
الان ازاد قبول شدن حتی واحدهای دورش هم سخت ودست نیاغتنی شده…مخصوصا دررشته های پرطرفداری مث مجموعه روانشناسی بغیرازتربیتی اش البته….حقوق.مدبریت

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۴:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  زهرا

زهرا خانم من کاری با این امارش ندارم. اما به جرئت میگم هر کسی که دولتی (روزانه) قبول شده میتونه در هر واحد دانشگاه ازاد قبول بشه اما برعکسش درست نیست چون کسی ازاد میره که سراسری قبول نشده.

شهرساز
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

واقا این قدرت تحلیل شما قابل تحسینه ، برادر من چرا به زور میخوای حرفت رو اثبات کنی ، دانشجوی دوره دکتری پژوهشگر است و این موضوع بیشتر به توانایی شخص برمیگرده تا دانشگاه

صرامی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  زهرا

و در تکمیل حرفاهتون بگم که شاید قبل از ۹۵ قبولی آزاد کمی راحتتر بود اما واقعا هلو برو توی گلو نبود و باز هم مثلا حداکثر دو برابر الان قبولی بود و از قبولی هم گذشته هیچ کدام از اونها به اون راحتی که اومدن داخل ، از اون خارج نشدن و در دانشگاه بسختی درس خوندن و بقول معروف آبدیده شدن چون دیگه شوخی بردار نبود و باید حسابی درس میخوندن چون هم درسها فوق العاده سخت بود و اساتید با کسی شوخی ندارن و هم کلی پول شهریه دادن و هم باید مقاله معتبر و جهانی بدن و هم باید مدرک زبان بگیرن و در این مسیر خیلیها نتونستن و بریدن و خود بخود تسویه شدن و میشن و اصلا اینطور نیست که یه عده بی سواد از اون بیان بیرون و اتفاقا خیلیاشون همین الان در بهترین جایگاههای اجتماعی هستن و خواهند بود.
خوندن و تموم کردن دوره دکترا اصلا آسون نیست حتی اگر آسون و یا بدون کنکور بیاد داخل.حال چه آزاد و چه سراسری.
اصلا فرض کنید که کلا ورود به دکترا چه در آزاد و چه سراسری برای همه آزاد و بدون کنکور و حتی مصاحبه بشه.
بنظرتون چند درصد میتونن با سختی مسیر اون کنار بیان و وقت کافی بزارن و حسابی درس یخونن و فارغ التحصیل بشن.
به جد بهتون میگم که خیلی خیلی کم.
بقول معروف
کار هر بز نیست خرمن کوفتن
گاو نر میخواهد و مرد کهن

الی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۸ ب٫ظ

دوستانی که هی دانشگاه ازاد میگین. اصلا اطلاع دارین الان دوساله که کنکور دکترا ازاد وسراسری یکی شده و هرمصاحبه ها خیلی سختگیری میشه و نهایتا هر دانشگاه ۳ نفر برمیداره؟! یا باز میخواین دید کهنه و قدیمیتون رو به قضیه داشته باشین. لطفا برین اول اطلاعات کسب کنین بعد بگین ازاد.. ازاد هم مثل سراسری شده و حتی قابل توجه کسایی که بی اطلاعن، ظرفیت کمتری نسبت به سراسری برمیداره. سراسری ۱۳،۱۴۰۰۰ پذیرش داره درصورتیکه ازاد حدود ۹۰۰۰ نفر.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۲:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  الی

دوست عزیز، رتبه های برتر اصلا سمت ازادم نمیرن و به همین علت رقابت بین رتبه هایهای ضعیف تر هست در دانشگاه ازاد. و اکثرا دانشجویان با سطح علمی بالاتر کلا شرکت نمیکنن در مصاحبه های دانشگاه ازاد

تینا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۴:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

علی آقا من رتبه ۹کارشناسی و۶ارشد هستم،همه جور مقاله و کنفرانس و… دارم،هم تجربه دانشگاه سراسری را دارم،هم آزاد چون ۲تا مدرک ارشد دارم،چرا فکر میکنید سمت آزاد نمیرم؟!اتفاقا میرم،چون میخوام دکترا بخونم ویاد گرفتم انعطاف پذیر باشم ونگاه سوگیرانه نداشته باشم،لطفا با مقدمات غلط نتایج دلخواه نگیرید

الی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۴:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

شما کاملا از کامنت هات مشخصه که نگاه شدیدامغرضانه به ازاد دارین. و تمامیه حرفاتون فقط افکار خودتونه. شایدم به قول زهراخانم دستتون به دانشگاه ازادم نرسیده که اینطوری قضاوت میکنین. متاسفم براتون که نتایج زحمات بقبه رو به سخره میگیرین.دست از عقده گشایی بردارین و واقعیتها رو بپذیرین. این حجم از نگاه مغرضانه به تلاش دانشجوهای دانشگاه ازاد، برای یک دانشجوی تحصیل کرده ی این مملکت دور از شخصیته. شما کاملا مشخصه که اصلا درجریان نحوه ی پذیرش دانشگاه ازاد در دکترا خبر ندارین یااینکه خبردارین اما نمیخواین قبول کنین. محض اطلاعتون دوباره تکرار میکنم، به قدری مصاحبه های ازاد سخت شده که مصاحبه سراسری بسیار راحتتر بود. و اینکه انقدری پذیرش پایینه(هر دانشگاه ۳،۴نفر) که دقیقا مثل سراسری سخت شده و ورودش عملا فقط برای دانشجوهایی ممکنه که خیلی تلاش کشیدن و زحمت کشیدن. لطفا اینجا اطلاعات اشتباهتون که ماله چندین ساله قبل هس رو تزریق نکنین.

شهرساز
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سخت در اشتباهید هم ورودی های بنده رتبه های زیر ۴۰ هستند .

زهرا
تیر ۳۰, ۱۳۹۷ ۷:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

اتفاقا بعضی رتبه های زیرصد شرکت میکنن درازاد.چرا؟
چون سراسری اگه نشد ویااصلا ممکنه سراسری درشهراونانباشه وطرف مجبوره درشهرخودش درس بخونه ورتبه تاپی هم داره.
بعضیا کامنت های عجیبی میزارن وقشنگ که نحلیلشون میکنی معلوم میشه همش امار ازخوددراوردی و بغض وکینه به ازاد هس.شایدم دست خود طفلیا به ازادنمیرسه چون الان ازاد قبولیش خیلی خیلی سخت شده…دست هرکسی نمیدن.
خدمتتون بگم گاهی رتبه های تاپ میرن ازاد شهرخودشون.چون شرایطش برای دانشگاه دولتی تاپ ندارن…وابنومن بارها وحتی برای خودم دیدم.
حتی بارتبه تاپ طرف رفته دانشگاه ازاد زاهدان .بیرجندو…چون شرایطش طوری بوده که بایدشهرخودش باشه….

Chista
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ب٫ظ

با نهایت احترام، درسته که پشتکار مهم هست اما من از این نظر میگم مهمه چون یک فرد با استعداد اگه ازهوشش استفاده نکنه و تلاش نکنه این هوش و استعداد بی ثمر می مونه، شما فکر میکنید تمام کسانی که توی روستاها زندگی میکنن و از لحاظ تحصیل از یه شهرنشین عقب میفتن خنگ هستن ولی اون بچه شهری کوی استعداد؟؟ نخیر اون شهری امکانات داشته و اون روستایی که حتیی ممکنه یه نابغه باشه بخاطر فقر و نداری و یا دور بودن مدرسه از تحصیل جا مونده،، اگه توی مملکت ما استعداد یابی ش بشه و الکی این همه هزینه نشه نتایج بهتری بدست خواهد اومد. بنده دوستی دارم که چهارتا لغت انگلیسی نمیتونه حفظ بکنه و با پول پدر میخواد بره دندانپزشکی بخونه، سر آزمونهای زبانش حاضر نمیشه درحالیکه من با وجود تنش بالای خانوادگی آزمونم رو بدون امادگی شرکت کردم و نمره بالا گرفتم. نمیخوام بگم من نخبه ام که در برابر نخبه ها هیچی نیستم. ولی وقتی اوضاع رو می بینم که شخصی بیسواد تر از من به یمن برکت پول ددی دانشگاه میاد کنار من می شینه و بعدش میره سرکار به این میگم بی عدالتی،، اینکه یه عده واقعا توی کنکور کم میارن ولی در عمل استعداد بالایی دارن هست ولی اینجور ادمها خیلی خیلی کم هستند. واقع بین باشیم و نخوایم هرکسی به خاطر اینکه پولداره بره درس بخونه،، اگه هدف واقعا ذات مقدس یادگیری هست من اینجور ادمی رو تحسین میکنم ولی اگه هدف گرفتن یه مدرک برای پز دادن و… ادامه نظر»

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  Chista

کاملا با شما موافقم مخصوصا با قسمت اخر نظرتون. امیدوارم سختگیری ها مجدد بیشتر بشه در مقطع دکترا

یعقوب
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  Chista

عالی

تاجیک دانشجوی دکتری اموزش زبان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۵ ق٫ظ

سلام دوستان. بحث کردن سر پردیس ،شبانه،آزاد، روزانه اگر بخاطر نوع دانشگاه باشه که خیلی اشتباه میباشد چراکه همه چی بستگی به خود دانشجو داره که مسیر زندگیش و چطور انتخاب کرده است… یاد جمله ای از ادیسون میافتم که میگه نابغه بودن ۹۹ درصد پشتکار میباشد و یک درصد الهام یا همون استعداد خداوندی… . اگر دنبال نخبه شدن و عالی بودن هستی باید تلاش کنی چه در دانشگاه ازاد باشی و چه در دولتی… فقط یک مطلب و به شما بگم که همه دانشگاه ها هیئت علمی قوی دارند و قرار نیست این اساتید در مقطع دکتری برای ما جادو کنند مگر اینکه خودمون تصمیممون بگیریم و با توکل بر خدا شروع به درس خوندن و پژوهش کنیم… اگر اینطور رفتیم جلو پشتکار و سوابق پژوهشیمون از دید اساتید پنهان نخواهد بود و شاید به شغلهای بهتری بیانجامد…

رسول-نرم‌افزار
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۴ ق٫ظ

بحث بی نتیجه در مورد اینکه پردیس خوبه یا بد. آزاد خوبه یا بد. ظرفیت باید کم بشه یا زیاد. تا حالا بیش از ۱۰ بار این بحث ها اینجا انجام شده. باید هدف و اراده داشته باشی، حتی اگر ظرفیت یک نفر باشه. در بدون آزمون دانشگاه آزاد، ظرفیت هر واحد فقط و فقط یک نفر هست. اما من انقدر با اراده جلو میرم که رقابت کنم برای همون یک عدد صندلی. درسته شرایط سخته، ولی واقعا ناامید نیستم. سعی کنید انقدر خوب باشید که اگر ظرفیت با آزمون هر واحد دانشگاهی فقط ۳ نفر بود، شما جزء اون ۳ نفر باشید. اگر من امسال موفق شدم اون تک صندلی رو به دست بیارم، که خدا رو شکر میکنم. اگر موفق نشدم، برای اون شخصی که از من بهتر بوده، دعای خیر میکنم و سعی میکنم سال بعد بهتر باشم. اینکه ظرفیت هر دانشگاه ۱۰ نفر باشه و همه الکی الکی قبول بشن، واقعا هیچ لذتی نداره. قبولی باید سخت به دست بیاد تا قدرش رو بیشتر بدونیم. آقای جغرافیا و برنامه ریزی هم مدت ها هستش که قصد داره وانمود کنه که اعتبار پردیس با روزانه برابر هست. اما خود ایشان بهتر میدونه که روزانه و پردیس تفاوت دارن، حتی اگر دانشگاه تهران باشه. پردیس کیش دانشگاه تهران با روزانه دانشگاه تهران واقعا یکی نیست. در دانشگاه آزاد هم واحد علوم و تحقیقات و واحد تهران جنوب پردیس های بین المللی کیش و قشم دارن. دلیل نداره اگر من بخوام پردیس کیش واحد علوم و تحقیقات بخونم، برم… ادامه نظر»

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ق٫ظ

بسیار عالی. حرف من هم همینه. اولا پردیس ها هرگز و هرگز و هرگز هم سطح روزانه ها که نیستن هیچ که به نظرممن از بسیاری از شعبات دانشگاه ازاد هم ضعیف تر هستن. ای کاش قبول میکردیم که مثل حرفی که شما زدید، اگر ظرفیت جایی دو نفرهتا برای همون بجنگیم و تلاش کنیم اگر قبول شدیم که عالی هست و اگر نشدیم بپذیریم که از ما بهتر هم هست. و برای سال بعد بیشتر تلاش کنیم. امیدوارم امسال هم هر کسی لیاقت بیشتری داره در دانشگاه های خوب قبول بشه و هدف صرفا این که بهمون بگن دکتر نباشه که اسم دکتر رو یدک کشیدن با این ظرفیت هایها وحشتناک بالا در دانشگاه های ازاد و پردیس خیلی هم راحته. امیدوارم کسانی که لیاقتش رو دارن قبول شن

Lady
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ق٫ظ

اکثر بچه های دانشگاه ازاد معدل بالای ١٨ دارند . هنر کسی داره که توی با ازمون رتبه ۶٠٠٠ تا ٨٠٠٠ بیاره و در یک دانشگاه سراسری درجه یک مشغول به تحصیل بشه.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  Lady

بله واقعا کسی کار سختی انجام میده که در دانشگاهمورد سراسری درجه یک قبول شه. کاملا موافقم

هدی علی خانی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

از نظر من مشکل دانشگاه یا دانشجوهای زیاد دکترا و ارشد نیستند.مشکل چیزهای دیگه تو مملکت ما هست یکی از اونها بیکاری هست وایلا اگر کار باشه خوب اصلا همه برن دکترا بگیرند مگه دانشگاه رفتن و ادامه تحصیل بده؟ اگر مثل کشورهای دیگه بزارن هر کس میخواد بره دکترا بخونه و برای همه به نسبت رشته ای که میخونن کار باشه کل جامعه برن دکتر بشن خیلی هم خوبه

شهرام
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱:۳۴ ق٫ظ

سلام. دلیل میارم که در شرایط فعلی، اگر قرار بر کاهش طرفیت روزانه دکتری، یا حتی عدم افزایش ظرفیت اونها باشه، لازمه اون اینه که گسترش ظرفیتی در شبانه و آزاد و پردیس صورت بگیره و ضمنا شهریه این دوره های دکتری هم به اندازه حداقل ۵۰ درصد شهریه فعلی کاهش پیدا کنه و فقط در این صورته که تعادل اموزش دوره دکتری در شرلیط فعلی برقرار میشه. اولا چطور میشه که ظرفیتهای روزانه یا حتی گاهی شبانه با سیاست فعلی کاملا پر نمیشه؟ علتش اینه که دانشگاهها در این دوره ها خیلی وسواس انتخاب پیدا کردن و با سیستم فعلی، دانشگاه میتونه بگه به اندازه ظرفیت اعلامی خودم، داوطلب با حداقل شرایط مورد نظرمو بین مصاحبه شونده ها پیدا نکردم و لذا میتونن ظرفیتهای روزانه یا حتی شبانه خودشونو پر نکنن. اما این وضعیت باعث میشه که داوطلبها به اجبار، مقدار بیشتری به سمت شبانه و پردیس و آزاد برن و لذا در اینجا تراکم داوطلب پیدا میشه. دوما، علت اصلی تراکم فعلی و داوطلب زیاد برای مقطع دکترا، همون تداوم تراکم قبلی داوطلب در ارشده که الان به دکتری منتقل شده و قبلا از لیسانس به ارشد منتقل شده بود. دیگه همه ما این داستان تکراری رو میدونیم که یه زمانی تراکم داوطلب در لیسانس داشتیم و چون کاری برای اونها فراهم نبود ظرفیتهای آزاد و انتفاعی با دریافت شهریه به حد خیلی زیادی به وجود اومدن و این تراکم که در روزانه جا نمیگرفت در اونها مستقر شد، البته شهریه اونها هم به نسبه خیلی بالا نبود… ادامه نظر»

شهرام
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۲:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

البته راه حل بالا هنوز خام هستش و میشه اونو پرورش داد مثلا میشه فقط بحث کاهش حداقل ۵۰ درصدی شهریه رو لحاظ کرد. اگر این راه حلو نپذیریم فقط یه چاره باقی می مونه و اون هم رویارو شدن با واقعیت تلخه و تموم کردن فرار از اون، به این شکل که اگر واقعا نگران کیفیت دوره دکتری هستیم و همینطور نگران آینده این همه داوطلب که پشت کنکور دکتری جمع شدن، ظرفیتهای دکتری غیر روزانه رو خیلی خیلی کم کنن و فقط همون روزانه ها رو در چتر حمایت بگیرن و داوطلبها رو که از لیسانس تا اینجا آورده شدن، بهشون بگن دیگه ظرفیت دکتری نیست و قرار هم نیست به جز روزانه ظرفیت قابل ملاحظه ای در کار باشه و داوطلبها رو بیشتر از این به درس خوندن بیشتر امیدوار نکنن و به این ترتیب مجبور باشن دنبال کار برن و اگر تشکیل خانواده ندادن، بدن، و نگران ورشکست شدن دانشگاههای آزاد و پردیس و بیکار شدن خیلی از پرسنل اونها هم نباشن، و بذارن همینجا بحران تحصیلات خاتمه پیدا کنه و تبدیل به بحران خانواده و کار نشه. مشکل اینجاست که وقتی اونقدر ظرفیت دکتری پولی ایجاد کردن که خیلی از اونها پر هم نمیشه، داوطلب دکترا با وجود شهریه نجومی باز هم وسوسه میشه که هر طور شده وارد دکترا بشه و از واقعیتهای کار و مسئولیتهای داشتن خانواده شانی خالی کنه. اما حتی اگر هم با فدا کردن خود یا خانواده پدریش بتونه از عهده شهریه بربیاد، مشکل بدهی عظیم هم به مشکلات دیگش… ادامه نظر»

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  شهرام

این که ظرفیت های دوره ارشد رو افزایش دادن خودش یک مشکل دیگه بوده که الان اوضاع شده خیل عظیم افراد با مدرک ارشد که اتفاقا مهارت کمی هم دارن. اما این دلیل نمیشه راه دکترا رو هم همون طور باز کنیم. مدرک گرایی تبدیل شده بهاست فاجعه. الان طوری شده که هر کسی با کمترین مقدار مطالعه میتونه در مقطع دکترا در دوره های پردیس و دانشگاه های ازاد تحصیل کنه. در انتها هم با مدرکی در دست مدعی استخدام نیز خواهند شد. همین سیل در اینده منتقل خواهد شد به متقاضیان جذب چنان چه الان هم همینکه اتفاق افتاده. تنها راه حل همین سخت گیری در مقطع دکتراست. و یا این که میتونن مدرک فروشی رو کمی علنی تر کنن و خیلی رک بگن اولویت استخدام ها در اینده با دانشجویان دوران روزانه و شبانه هست (الان هم همینه) و به دانشجویان دوره های پولی بگن که شانس چندانی در اینده ندارن اینطوری حداقل دانشحویان این دوره ها بدونن که پولی که میدن صرفا برای عنوان دکترا هست و مزیت دیگری نداره. همین الان هم شانس استخدام در اکثریت موقعیت ها فقط با داتشحویان دوره های روزانه و شبانه هست و بقیه عملا شانسی ندارن. این رو اگر علنا روشن کنن کیفیت پایین این دوره ها دیگه مشکلی ایجاد نخواهد کرد

Chista
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  شهرام

من با نظر شما مخالفم. اگه بنا هست طرفیت روزانه ها کم بشه بهتره که طرفیت آزاد و پردیس هم به نسبت کمتر بشه. چه خبره که همینجوری سطح علمی رو پایین بیاریم. و هرکسی نیمچه تلاشی کرده به یمن پول و ثروتش بره درس بخونه. استعدادهای واقعی توی بچه های روزانه اس که متاسفانه اکثر از قشر متوسط و کم در امد جامعه هستند.

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱:۰۶ ب٫ظ

خارج از کشور که بری برای فرصت مطالعاتی؟نمی پرسند نوبت دوم و روزانه و پردیس…سوال اینه؟مدرکتونم از کدام دانشگاه معتبر ایران دریافت می کنید؟جواب دانشگاه تهران-شهید بهشتی-علامه-تربیت مدرس-شریف-علم وصنعت-شیراز-مشهد-تبریز -اصفهان-امیرکبیر ——اسمی از پیام نور-آزاد -غیر انتفاعی نمیارند ؟!

پوریا
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۵:۳۱ ب٫ظ

پردیس خودگردان دانشگاه تهران،

جغرافیا و برنامه ریزی شهری
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۹:۳۹ ق٫ظ

با سلام.ظرفیت پذیرش دکتری در همه دوره های روزانه-بین المللی -شبانه و پردیس خودگردان دانشگاههای سراسری معقول و منطقی است، چونکه دانشگاه مادر یک دانشگاه معتبر و با سابقه طولانی است.ولی دانشگاههای نوپا مثل پیام نور-غیرانتفاعی و آزاد نیاز به ساماندهی و کنترل دارند.زیرا دانشگاه پیام نور، فلسفه اش آموزش از راه دور است و دانشجوی دکتری بایستی تمام وقت در اختیار دانشگاه باشد.دانشگاههای غیر دولتی هم از قبیل دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی می بایست یکی شوند.چه لزومی دارد دانشگاه غیردولتی تحت عنوانهای مختلف درآمدزایی کند.البته در دو سال اخیر کنترل و نظارت وزارت علوم موجب کنترل در پذیرش و تغییر نحوه سنجش داوطلبان دانشگاه آزاد گردیده است. در دوره های پردیس بین المللی و پردیس خودگردان و نوبت دوم دانشگاههای دولتی،جای نگرانی نیبست،زیرا تحت نظارت دانشگاه اصلی ومادر، مدیریت و نظارت می گردد و از زیرساخت آموزشی وپژوهشی مطلوب،کیفیت آموزشی مناسب،انسجام در مقررات آموزش،اعتبار سنجی همه دوره های دانشگاه به صورت یکسان و …..بهره مند است.

ترلان
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

مطمئن هستم شما خودتون پردیس هستید

جغرافیا و برنامه ریزی شهری
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  ترلان

عنوانی به نام دانشگاه پردیس نیست..دوره پردیس داریم از فلان دانشگاه معتبر دولتی…من روزانه هستم

میترا
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۳ ب٫ظ

اتفاقا در دوره های پردیس بین المللی و پردیس خودگردان جای نگرانی بسیاری هست جون که خود اساتید از اصلی ترین منتقدین این دوره ها هستند. با صحبتی که با چند تن از اساتید داشتم متوجه شدم اساتید محترم حتی دوره های نوبت دوم را فاقد کیفیت می دانند چون معتقدند دانشجویان این دوره ضعیف تر هستند. لازم به ذکر است این صحبت نظر شخصی بنده نبوده و صرفا صحبت اساتید را منتقل نمودم.

علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۶:۵۱ ب٫ظ

از نظر بنده مقطع دکترا تنها باید به دانشگاه های دولتی سپرده بشه و پردیس ها اتفاقا باید جمع بشن که کیفیتشون واقعا پایینه.

پدرام
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  علی

البته من هم با پردیسها موافقم اما نه برای کیفیت بلکه تنها برای شهریه.من خودم دانشجوی پردیس یک دانشگاه عالی دولتی هستم اما اصلا هم کیفیت پایین نیست و اصلا با روزانه فرقی نداره و در یک کلاس و با یک استاد هستیم فقط ما شهریه میدیم.تفاوت ما با روزانه ها تنها در حد چند تست بوده.پس حق ندارید این حرفو بزنید

علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۸:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  پدرام

نه دوست عزیز تفاوت فقط چند تست نیست. همه چیز هم استاد نیست. اون چیزی که فقط شهریه فرق میکنه مربوط به دوره شبانه است و نه پردیس. واقعیت ماجرا این است که خیلی ها ترجیح میدن در پردیس ها نخونن و به همین علت پذیرش در پردیس ها بسیار راحت تر از دوره های روزانه و شبانه است. هر چند قبول دارم درست مثل دانشگاه ازاد که دانشجویان خوبی و حتی خیلی خوب پیدا میشن در پردیس ها هم ممکنه دانشجویان سطح بالایی باشن اما واقعا در اقلیت هستن

الی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  پدرام

بله درست میفرمایید اقای پدرام… پردیس وشبانه تفاوت خاصی با روزانه نداره. به فرض اگه تا رتبه ۵۰ دعوت به مصاحبه دکترا میشن، شبانه و پردیس نهایتا ۲۰،۳۰تا رتبه اونورتره… درواقع میشه گفت تفاوت خاصی ندارن. دقیقا شاید ۲،۳تا تست اختلاف داشتن.و اگر کسی فک میکنه پردیس پذیرشش راحتتره کاملا در اشتباهه یااطلاعاتش پایینه یا قصد نگاه مغرضانه داره متاسفانه.مشخصه که بعضی افراد اصلا درجریان چیزی نیستند و فقط با اظهار نظر اشتباه، خودشونو زیر سوال میبرن

سامان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۰:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  الی

دوست عزیز کی گفته در حد یک و الی چند تست
در بیشتر مواقع اصلا تفاوت در آزمون کنکور نیست..
تفاوتها در قسمت مصاحبه و سلیقه بازی و سلیقه گزینی که در این قست صورت میپذیرد هستش، من با رتبه ۹ دعوت به مصاحبه شدم به دانشگاه تهران در رشته مربوطم….به من گفته شده حتی شبانه هم نمیارم چون نفرات ۱۶ و ۱۷ و ۲۱ از خودشان هستن.
تا زمانی که مصاحبه به این شکل انجام میشه بی انصافی و تضعیف حقوق صورت میپذیرد.

ترلان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۷:۱۸ ق٫ظ
پاسخ به  سامان

خوب این بخاطر تراز بالای ورود به مصاحبه در این دانشگاه و بی انصافی اساتید یا برتر بودن اون رتبه ها در تحقیق و پژوهش و موارد دیگر با شماست.این چه ربطی به کم سواد و بی دانش بودن داوطلبین پردیس داره.اصلا مگه رتبه ۱۶ با شما که رتبه ۹ دارید چند تست اختلاف داشته .واقعا شاید یک تست تنها.

سامان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۰:۱۹ ق٫ظ
پاسخ به  الی

یعنی با توجه به اینکه شاغل هستم و واقعا واسه سال آینده فرصت و وقت مجددی برای کنکور ندارم باید انتخاب کنم که برای ادامه تحصیل پردیس را بر گزینم و جای قانونی خودم رو با رتبه بهتر و رزومه بسیار قوی که دارم بدهم به نور چشمی های اساتید

ترلان
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۷:۱۴ ق٫ظ
پاسخ به  الی

بله.دقیقا همینطوره و صحبت من در موافقت با صحبت شما و مخالفت با دوستی بود که میگفت کیفیت دوره ها و دانشجوهای پردیس پایینه.اولا دوره های دانشگاههای دولتی اصلا با هم فرقی نداره چون عملا کلاس و استاد و برنامه درسی و روش کار یکیه .دوما همین الان در یکی از دانشکده های دانشگاه تهران که هستم در برخی رشته ها بهترین دانشجویان در بین پردیسیها هستند.
اگه حرف دوستان کاهش ظرفیت ها است که درسته و من هم موافقم اما زدن توی سر پردیسیها ببهانه کم بودن کیفیت کاملا غلطه چون ما خودمان شاهد چیزی غیر از این هستیم.

سنا
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  پدرام

اشتباه از همین جا شروع میشه که شایستگی حضور در کنار دانشجویان روزانه رو کسایی بدست میارن که زحمت نکشیدن و فقط پول دارن

به علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۷:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  علی

پردیسها همون دولتی هستند
بحث سر این نیست که دانشگاه های دولتی دانشجو شهریه پرداز نگیرند
بحث سر آینه که ظرفیتهای کم باشه این مهم در پردیسهای رعایت شده است اگر شما سری به دفترچه دولتی بزنید و ظرفیتها رو جمع بزنید متوجه خواهید شد
ولی مشکل وقتی به وجود میاد که ظرفیتها مثل آزاد بالاست.

علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۸:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  به علی

دوست عزیز وقتی ظرفیت هایها روزانه و شبانه و پردیس رو جمع میزنید میبینید که ظرفیت واقعا نسبت به مقطع دکترا بالاست. ضمنا همون طور که در کامنت بالا اشاره کردمبه رتبه های متوسط رو به خوبچیا ترجیح میدن در پردیس ها شرکت نکنن و این باعث میشه رتبه هایبندی ضعیف تر در پردیس ها پذیرش بشن و در واقع همین اصلا خوب نیست

به علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  علی

ببینید فرقی بین شبانه و پردیسهای غیر بین الملل نیست چون شهریه آنها یکی و معمولا با روزانه به جهت استاد و حتی با روزانه در یک کلاس هستند و ظرفیتها هم حتی در دورافتاده ترین دانشگاه ها محدود و قبولی سخت است هیچ تفاوتی و هیچ تفاوتی ملموسی با روزانه ندارند فقط پردیسهای بین الملل که عموما در کیش هستند کمی شاید قبولی راحت تر باشد که خبر موثق دارم در آن پردیسها که دو پردیس دانشگاه تهران و شریف هستند برنامه هایی این دو دانشگاه دارند که خیلی عالی دارند به هر حال مدرک دانشگاه های مثل تهران و شریف برای هر کسی ایده آل و جذبه دارد.

علی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۸:۳۴ ق٫ظ
پاسخ به  به علی

کیفیت شبانه بسیار بالاتر از پردیس هاست. پردیس ها با روزانه و شبانه در یک کلاس نیستند به هیچ عنوان. روزانه و شبانه در یک کلاس هستن. اما پردیس ها کاملا جدا. شهریه شبانه و پردیس تقریبا یکی هست اماکه کیفیت نه! البته عرض کردم بالا که معمولا دانشجویان متوسط رو به خوب هرگز سمت پردیس نمیرن و ترجیح میدن یا ادامه ندن با اگر میدن فقط در روزانه و شبانه باشه. به همین جهت راه برای دانشجویان ضعیف تر باز میشه که بتونن در پردیس ها دکترا بگیرن.عملا این مدرک دکترا هیچ جا به دردشون نخواهد خورد مخصوصا در استخدام دانشگاه ها. همیشه اولویت با روزانه ها و شبانه هاستدر. باید قبول کرد کیفیت روزانه هاو هم پایین اومده چه برسه به پردیس ها که عملا فاجعه هست. حالا چند نفر خوب اشتباهی رفتن پردیس رو کاری ندارم اما کلیت اینجوریه

یمینی
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۱:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

حالا خوبه که شما هر دو مدرکتون از آزاده و اصلا تجربه سراسری رو ندارید که اینطور نظر میدید. دوست گرامی تقریبا در تمام دانشگاهها بجز پردیس کیش دانشگاه شریف و تهران که در کیش هستند تمام دوره های دکترا در یک کلاس و یک لول و یک استاد و یک سرفصل و یک آزمون داخلی و یک آزمون جامع و یک قانون مشترک شرکت دارند و نمیدونم که شما چرا اصرار به این قضیه دارید که اینط.ر نیست در حالیکه اصلا اونا رو تجربه نکرده اید. البته اینکه در عرف اونا متفاوت هستند قبول دارم و اون بخاطر شهریه دادن است که در عوام ایجاد شبهه پولی و راحت بودن رو داره اما این حداقل از شما که در جریان نحوه آزمون دکترا و مصاحبه و ترازهای نصبی ورود به اون و حداقلهای مورد نیاز هستید بعیده. من مطمئن هستم که اگر در مدرک شبانه عنوان اون رو قید میکردند دید عوام به مدرک شبانه همانند همون پردیس بود و بسیار متفاوت با روزانه. ضمنا حداقل بجای حرف زدن کمی مطالعه رو زیاد کنید و نشون بدید تا ببینیم که کجا (در جمع کل ) تعداد پردیسها و قبولی اونها زیاده. تعداد پردیسیها در کل طبق آمار خود وزارت غلوم حتی یک پنجم روزانه نیست.پس این آمار عجیب شما از کجاست. اگر رتبه بالایی ها سمت پردیس و حتی شبانه نمیرن امر بدیهیه زیرا اولا کسی دوست نداره پول اضافی خرج کنه و ثانیا هر کسی پولش رو نداره وگرنه هم دوست داشتن که برن. لطفا از روی سند… ادامه نظر»

فلسفه هنر(ظرفیت پذیرش٠)
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۱:۱۷ ق٫ظ

کاهش ظرفیت ها چه سختی برای وزارت علوم دارد؟! رویکرد حذفی که سختی ندارد!
آلمان با کاهش استقبال داخلی از مقطع دکتری، رشد چشمگیری در پذیرش دانشجوی خارجی داشته! دلیل عدم إقبال دکتری در آن جامعه فرا صنعتی این است که فارغ التحصیل دکتری پروفسور دانشگاه و محقق می شود، اما نسل جدید خواستار تولید است و زمینه برای ایشان مهیاست. اساسا مقایسه سیستم آموزشی ایران با آلمان بی معنا است، ژاپن را نمی دانم!
کاهش جمعیت دانشجو در سایر مقاطع به دلیل افزایش شهریه ها و کاهش قدرت اقتصادی خانواده ها بوده، بسیاری بخاطر هزینه های سنگین از تحصیل صرف نظر کرده اند! همین امسال ٢٨٪؜ ~ از جمعیت مجاز دکتری، انتخاب رشته نکردند، علت آن هم در هیاهوی مصاحبه ها گم شد!
فکر نمی کنم هیچ عقل سلیمی با هدفمند شدن آموزش مخالف باشد، اما مگر همین شما با صدها نفر ساعت نبودید که با طرح ضربتی “مقاله نویسی” و دفاع سراسری کشور از آن، راهکار را یافتید، و دانشگاه ها را به سمت تربیت “مقاله نویس” سوق دادید؟! کجاست نتیجه عملی این طرح در زندگی مردم زمانه من؟!
طرح “لزوم حذف کنکور دکتری”، در مقابل طرح “لزوم استمرار…”، سهولت حذف که منوط به مصوبه مجلس شد، بعد طرح “تعدیل دوره های دکتری”، سپس طرح…! ضمانت اجرایی این طرح ها با کدامین نهاد و سازمان است؟! این آزمون و خطا در سیستم آموزش عالی تا کجا ادامه دارد…؟!

الی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۳:۴۴ ب٫ظ

دیگه ازین کمتر چی میخوان!!! سراسربی و ازاد هردانشگاه ۲،۳نفر میپذیره که نسبت به شرکت کننده ها درواقع هیچچچچه !!! بجای اینکه از داشتن جامعه ی تحصیل کرده استقبال کنن دارن جلوگیری میکنن. تنها به این دلیل که توانایی افزایش کار برای دانشجوهای دکترا رو ندارن. بجای اینکه ظرفیتو کم کنن به فکر کارشون باشن.

ناصر
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۴:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  الی

دوست عزیز بین جامعه باسواد و تحصیل کرده با جامعه مدرک به دست خیلی تفاوت وجود داره! با توجه به تعداد افرادی که دارای مدارک بالای تحصیلی در کشور هستند ما باید جزو ۱۰ کشور صنعتی دنیا میبودیم اما الان دقیقا برعکسه! الان ۹۰ درصد دانشجوهای ارشد توانایی نوشتن پایان نامه ساده رو هم ندارن و اکثرا کپی هست. الان همین صفحه رو نگاه کن متقاضی دوره دکتری در تایپ یک خط جمله فارسی ۴ تا مشکل املایی داره!

الی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۵:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  ناصر

این مشکلی شما مطرح میکنی اشکال نظام اموزشی و دانشگاهیه که با شیوه ی غلط دانشجو تحویل جامعه. چه ارتباطی به دانشجوی بدبخت داره. دانشجو دلش میخواد درس بخونه و تحصیل کنه. هیچکس حق اینو نداره ، که جلوی تحصیل رو با انقدر محدود کردن بیش از حد ظرفیتها بگیره. اینا عملا دارن میگن دانشجوی دکترا نمیخوایم. شما احتمالا خودت دانشجویی خیالت راحت شده اگرم نیستین، بجای مهر تایید به نحوه ی غلط پذیرش بیش از حد پایین، از حق سایر دانشجوها دفاع کن. مشکل اینا نبودن کاره که میخوان ازین طریق آمار بیکاری رو کاذب پایین بیارن.دانشجوهای دکترا که کار ندارن حالا اومدن حق تخصیلم دارن عملا کاهش میدن، بجای اینکارا بشینن چنتا راه حل منطقی واسه بیکاری پیداکنن

درباره الی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  الی

با شما موافقم

یاسمن
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱:۵۸ ب٫ظ

حالا که مردم دنبال علم هستند از علم دور میکنید؟!

علی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۳:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  یاسمن

نخیر. ظرفیت ها باید کم بشه تا کیفیت بالا بره. الان کیفیت دانشجویان دکترا واقعا پایین اومده. باید فقط افرادی که واقعا لیاقت دارن بتونن ادامه بدن

الی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۵:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

یعنی دانشجویی که تا نفر سوم به فررض پذیرش میشه برای یه واحد دارای لیاقته اما دانشجویی که به فرض نفر ۴،۵،۶،۷،….بی لیاقت!! این چه توجیهیه واقعا متاسفم براتون بااین طرز فکر غیر منطقی. اونم بااین حجم از مصاحبه های سلیقه ای که هیچ ارتباطی به لایق بودن دانشجوی پذیرفته شده نداره و خیلی از کسایی که لایقن حقشون خورده میشه و بخاطر کاهش بیش از اندازه ظرفیت نمیتونن وارد بشن. کم کردن ظرفیت هیچ ربطی به کیفیت و لایق بودن نداره.

علی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۷:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  الی

مطمئن باشید که کم شدن ظرفیت اتفاقا رابطه مستقیم با کیفیت تحصیلی داره. ظرفیت ها باید به اندازه نیاز باشه. حالا بعد از فارغ التحصیلی هم همه میگن پس چرا هیئت علمی نمیشیم! شکر خدا دانشگاه ازاد و پردیس ها پدر کیفیت در مقطع دکترا رو در اوردن

محمد
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  علی

موافقم… ولی چی سر جاشه!!!!!

تینا
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۰:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  علی

با این حسابی که شما می فرمایید دکتری فارغ التحصیل دولتی کم سواد نباید الان داشته باشیم که اتفاقا اونقدر داریم که تقریبا به خودکفایی رسیدیم!!نه دوست عزیز کیفیت نظام آموزشی به خیلی فاکتورها نیاز داره که تعداد دانشجو فقط یکیشه!اگر منظور شما از لیاقت داشتن پارتیه البته موضوع فرق میکنه،جسارتا اکثریت قریب به اتفاق اونایی که شما تصور می فرمایید بخاطر لیاقتشون صندلیهای مثلا بهترین دانشگاه ها نصیبشون شده فقط یک مزیت دارن،اونم اسمش یکمی فراتر از پارتیه که دیگه چون همه میدونیم نیازی به گفتن نیست!

علی
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۷:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  تینا

ما باید واقعیت رو بپذیریم. اینطور نیست که هرکس در مقطع دکترا دانشگاه سراسری قبول شده پارتی داشته! در واقع این انکار واقعیت هست و اون واقعیت اینه که شاید من نوعی مثلا، به اندازه دیگران تلاش نکردم. هر کسی میتواند در دانشگاه های دولتی قبول بشه اگر تلاش کافی کرده باشه. شما طوری حرف میزنید انگار هیچ شانسی ندارن کسانی که پارتی ندارن! نه اینطوری نیست

صبا
تیر ۲۸, ۱۳۹۷ ۹:۱۳ ق٫ظ
پاسخ به  علی

با نظر آقای علی موافقم

دانشجو دکتری
تیر ۲۹, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۷ ق٫ظ
پاسخ به  تینا

به نظر من و با توجه به شناختی که از بچه های دکتری از نزدیک دارم اکثرا پر تلاش هستند و لیاقت بودن در این مقطع رو دارند. البته نمیشه انکار کرد که بعضی ها فقط به خاطر مدرک میان. اگه از بچه های دکتری به کار گرفته بشه خیلی از مشکلات حل میشه چون واقعا پر تلاش و قوی هستند.

نیلوفر
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۶ ب٫ظ

سلام کسی میدونه تعداد نفرات پذیرش رشته های علوم تحقیقات زیر شاخه کشاورزی چند نفره

ستاره
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۲:۵۴ ب٫ظ

دانشگاه ازاد هم هماهنگه؟

کنکوری
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۲:۲۰ ب٫ظ

مطمئنم دوستانی که مرافقن یا کلن قصد ادامه تحصیل ندارن و ازاین وضع خوشحالن ویا خودشون الان دانشجوی دکتری هستن و این مرحله رو گذروندن

s
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ق٫ظ

با نظردوستان موافقم

تینا
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۹:۰۷ ق٫ظ

یعنی اگه ۲_۳نفر بیشتر سر کلاس باشن نمیتونید هدفمند باشید؟؟؟؟خوب چرا نمیگید اینکار با هدف کاهش آمار دکترهای بیکار بشکل صوری انجام میشه؟!!

گلی
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۰:۵۳ ق٫ظ

افرین دقیقا مشکل ۶۰ها هستن بعدش بدون کنکور میان داخل نسل سوخته ۶۰یا هستن

ناصر
تیر ۲۷, ۱۳۹۷ ۰:۳۲ ق٫ظ

حتما مثل کارشناسی و ارشد! خب معلومه تا چند سال دیگه شرکت کننده ها کم میشه مثل دوره کارشناسی و ارشد که صندلی ها خالی شده. مشکل دهه ۶۰ ها هستند. رد بشن همه چیز درست میشه!