پارسه
وکیلی
نوگام
کیهان روان
مدرسان شریف
موسسه آموزشی نگاره
عالم زاده
وکیلی
نوگام
دوره نگاره
عالم زاده

ادامه تجمع دانشجویان دکتری مقابل مجلس

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری غیرپزشکی برای دومین روز مقابل مجلس شورای اسلامی جمع شده و خواستار تشکیل کارگروه تخصصی ایجاد اشتغال دانشجویان دکتری غیرپزشکی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری غیرپزشکی امروز نیز بار دیگر در اعتراض به مشکلات اشتغال و بیکاری دانشجویان دکتری غیرپزشکی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

یکی از دانشجویان درباره دلیل تجمع روز دوم دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری غیرپزشکی در مقابل مجلس گفت: «تشکیل کارگروهی متشکل از هیات دولت و تیمی از پویش دکتری برای بررسی منابع موجود برای ایجاد اشتغال قشر دکتری غیرپزشکی خواسته دانشجویان است.  

وی با بیان اینکه شغل حق همه است، ادامه داد : اکثر این دانشجویان بالای ۳۵ سال سن دارند و بیکار ماندن این متخصصان به معنی هدر رفتن سرمایه ها است این درحالی است که تحصیل با قیمت عمر این افراد تمام شده و تمام دانشجویان و فارغ التحصیلان که امروز مقابل مجلس تجمع کرده اند در بهترین دانشگاه های سراسری ایران تحصیل کرده اند.

در بخشهایی از بیانیه دانشجویان دکتری غیر پزشکی آمده است :

«در دوره ای که جهان به سرعت به سمت رقابت علمی و تکنولوژیک پیش می رود این دانشجویان دکتری هستند که در خط مقدم این حرکت می‌توانند قرار گیرند. لازمه چنین حرکتی حمایت تام از دانشجویان دکتری دانشگاه های سراسری کشور است.

بیکاری دکتری نتیجه بی واسطه سوء مدیریت مسئولان ذی ربط

اما متاسفانه دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری رشته های غیر پزشکی اعم از علوم پایه، مهندسی، کشاورزی، انسانی و …   در سال های اخیر فراموش شدگانی هستند که نه تنها به پژوهش هایشان بهایی داده نمی شود بلکه آینده کاری تیره ای پس از فراغت تحصیل در انتظارشان است. بیکاری دکتری! فاجعه ای است که رخ داده و نتیجه بی واسطه سوء مدیریت مسئولان ذی ربط است.

دانشجویان و دانش آموختگان دکتری غیرپزشکی که دغدغه بیکاری تمرکز و آرامش خاطر را از آنان ربوده است و پس از سال ها تحصیل و تحقیق در دانشگاه های تراز اول کشور با غول بیکاری مواجه شده اند با تشکیل پویش اشتغال دکتری غیرپزشکی در صدد ارائه راهکارهایی برای حل معضل اشتغال خود برآمده اند و اما دریغا از توجه تصمیم گیرندگان! راهکارهای این پویش قریب به یکسال معلق مانده و مسئولین از تشکیل جلسه ای برای بررسی وضعیت این قشر پرتلاش تاکنون سرباز زده اند.

اهدف اصلی پویش پیگیری اشتغال قشر دکتری

فراهم سازی فرصت اشتغال دانش آموختگان دکتری غیر پزشکی

حمایت مالی از دانشجویان دکتری در قالب پژوهانه بلاعوض

تشکیل کارگروهی متشکل از وزرای تمام وزارتخانه‌ها و معاونین ریاست جمهور و تیمی از پویش اشتغال دکتری

اکنون پس از گذشت یکسال پیگیری و با توجه به اینکه طی ماه های آتی برنامه بودجه توسط دولت و مجلس تنظیم و تصویب می شود، حداقل کاری که مسئولان در زمینه اشتغل قشر دکتری غیرپزشکی می‌توانند انجام دهند این است که بصورت ضرب الاجلی کارگروهی متشکل از وزرای تمام وزارتخانه‌ها و معاونین ریاست جمهور و تیمی از پویش اشتغال دکتری تشکیل شود تا منابع موجود برای بهره‌گیری در زمینه اشتغال مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش مهر، دانشجویان دکتری غیرپزشکی تجمع و تحصن خود را از روز گذشته در مقابل مجلس شورای اسلامی آغاز کرده و امروز روز دومی است دانشجویان در اعتراض به مشکلات اشتغال قشر دکتری غیرپزشکی تجمع می کنند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

11 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
A
آبان ۱۳, ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ب٫ظ

تا حالا تو عمر اینقدر نا امید نبودم …… این همه درس خوندم ….تاالان هیچی…… مرگ رو به زندگی ترجیح میدم من رتبه یک دکتری ام…… همه بهم میگن اینهمه سال درس خودی موهات سفید شده ….اون وقت بیکاری…..

محمد
آبان ۲۲, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۴ ق٫ظ
پاسخ به  A

منم دکتری الکترونیکم کار پیدا کردم کارگرم زیر دست یه دیپلمم

اسحاقی
آبان ۷, ۱۳۹۷ ۴:۲۳ ب٫ظ

عیسی منصوری معاون کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در روز دوم تحصن در جمع تحصن کنندگان حضور یافت و مقرر شد جلسه ای فوری برای بررسی راهکارهای پویش دکتری هماهنگ شود از همین رو اولین جلسه، روز گذشته با حضور گروهی از اعضای پویش دکتری در وزارتخانه مذکور با حضور معاون کارآفرینی و مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر کل دفتر سیاست گذاری اشتغال تشکیل و برخی چالش ها و راهکارهای این پویش مطرح شد.

برخی راهکارهایی که گروه ده نفره پویش عنوان کردند در خصوص اصلاح و نظارت دقیق‌تر بر استخدامی ها و لزوم استفاده از نیروی متخصص دکتری در سازمان ها و نهادها و همچنین شرکت های دولتی و خصوصی بعنوان پژوهشگر در حوزه های مربوطه و بخشی دیگر از راهکارها مرتبط با فراهم سازی منابع لازم برای کارآفرینی بود.

عموزاده مسئول پویش دکتری در این خصوص گفت: جلسه دیروز نکات مثبت زیادی داشت و امیدواریم بزودی پویش دکتری در مسیر تحقق اهدافش قرار گیرد.

اصلاح آیین نامه بازنشستگی اساتید، احتساب دوره دکتری بعنوان سابقه کار، شفافیت فرایند جذب هیات علمی از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود که مورد استقبال مسئولین حاضر در جلسه قرار گرفت.

رامین
آبان ۱۹, ۱۳۹۷ ۲:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  اسحاقی

همش حرفه اب که از اسیاب بیفته همه فراموش میکنن باید خیلی ساده بودکه مثلا اداره کاربابت درس خوندن سابقه کارلحاظ کنه به این حرفها نبایددلخوش بود

نادری
آبان ۲, ۱۳۹۷ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

بسیاری از رشته ها این طوری می باشند.
مثلا رشته ما که حسابداری هست در استان ما یعنی آذربایجان شرقی دانشگاه ازاد حداقل در سه شهر هر ساله در حدود ۱۰ دانشجوی دکتری می گیره این در حالیه که امسال در این استان هیات جذب فقط ۴ نفر اعلام نیاز کرده این در صورتیه که هرساله حداقل فقط در استان ما ۳۰ فارغ التحصیل دکتری داریم و هرساله به همین تعداد نیز به اینها اضافه میشه. دانشگاههای سراسری هم که اصلا اعلام نیاز نکردند و اگر هم اعلام نیاز کنند نهایتا هر چند سال یک نفر بر می دارند که آن هم از فارغ التحصیلان خودشون هست …..

rrrr
آبان ۲, ۱۳۹۷ ۸:۵۳ ق٫ظ

ایشاالله برای دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد و دولتی فرصت جذب پیش بیاد. کاش میزان سنی را در برنامه های جذب وزارت علوم برای دانش آموختگان بردارند که دیگرانی که از این مسئله متضرر شدند و بسیار سرخورده شده اند دوباره فرصتی در فراخوان ها(البته اگر باشد!!!) برای این دسته از فارغ التحصیلان عزیز پیش بیاید. شخصی که این همه درس خوانده و الأن به فرض ۴۱ یا ۴۲ ساله شده چه گناهی کرده که به خاطر یکی دو سال افزایش سن از پروسه جذب عقب بیفته!!!!!!!!!!!!!

علی
آبان ۲, ۱۳۹۷ ۱۱:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  rrrr

کدام فرصت برای دولتی حالا شاید ده تا بیست درصد امید باشه ولی آزاد با این حجم بالای پذیرشها شانس زیر یک درصد و شاید بتوان گفت نزدیک صفر است

مهسا
آبان ۱, ۱۳۹۷ ۲:۱۶ ب٫ظ

دوستان سلام
همگی همت کنیم و به این دوستان بپوندیم.
یک دست صدا ندارد.

دیگه شرکت نخواهم کرد، اگر...
آبان ۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

همگی حاضر نیستن به این دوستان بپیوندن! چون تقاضای کاهش ظرفیت پذیرش دکتری رو مطرح کردن و عده زیادی از پذیرفته نشده ها رو از خودشون ناامید کردن. یعنی بجای اینکه تقاضای افزایش امکانات شغلی رو از مسئولین بخواهند، رو آوردن به کاهش تعداد دانشجوها و خودزنی کردن!

یوسف
آبان ۱, ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب٫ظ

با سلام و احترام
امسال در رشته مدیریت و کلیه گرایشهای آن در دانشگاه آزاد حتی یک نفر هم جذب هیات علمی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه دانشجوی مدیریت با چندین گرایش حالا …..

نادری
آبان ۳, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  یوسف

ببخشید اینطور نیست در رشته های مدیریت هم دانشگاه آزاد اعلام نیاز کرده