مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

ممنوعیت پژوهش دلبخواهی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

رئیس دانشگاه آزاد گفت: از مهر ماه آینده زمینه پژوهشی دوره های دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه دلبخواهی نیست و بر اساس طرح پایش صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی طهرانچی صبح امروز در همایش معاونان پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: با توجه به اینکه در طرح پایش دانشگاه آزاد چالش های ملی و منطقه ای احصا شده بنابراین از مهر ماه سال آینده زمینه پژوهشی دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه دل بخواهی نخواهد بود و بر اساس این طرح انجام می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه در ایران 80 سال قبل از غرب وارد شد، افزود: دانشگاه به صورت کامل به ایران وارد نشده و سال هاست به دنبال نقاط نقص این موضوع هستیم که چرا دانشگاه در جامعه مستقر نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه در جامعه مستقر می شد، شاهد پژوهش های معلق و مجازی نبودیم.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: به لطف انقلاب اسلامی تحولی در دانشگاه های کشور ایجاد شد اما باید این روند ادامه یابد.

طهرانچی اظهار داشت: دانشگاه آزاد 38 درصد از آموزش عالی کشور را به خود اختصاص داده و برای اینکه پایدار باشد باید به پژوهش های کاربردی توجه کند و در جامعه مستقر شود.

وی با بیان اینکه علم سه جنبه ترویج، تولید و به کارگیری دارد، عنوان کرد: در ایران در مقطعی به ترویج علم توجه شد و پس از آن به تولید اما به کارگیری علم مورد توجه قرار نگرفت که این امر برای دانشگاه ها خطرناک است.

وی اظهار داشت: ما تا 30 سالگی دانشجویان را پشت میز می نشاندیم چطور توقع داریم پس از آن دانشجویان کارآفرین شوند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

26 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
معماری
دی ۶, ۱۳۹۷ ۲:۰۰ ب٫ظ

دوستان سلام، کسی از شرایط و امکانات واخد بوشهر برای مقطع دکتری معماری اطلاعی داره؟

mahsa
دی ۶, ۱۳۹۷ ۷:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  معماری

سلام
برید پایین صفحه انجمن معماری لز هم رشته ای های خودتون سوال کنید

معماری
دی ۱۰, ۱۳۹۷ ۲:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  mahsa

ممنون از راهنماییتون

تسلیت علوم تحقیقات
دی ۵, ۱۳۹۷ ۵:۵۶ ب٫ظ

چرا راه دور ملی و منطقه ای بریم؟! چالش پیش روی ما گارد ریل مسیر دانشگاه واحد علوم تحقیقات است، اتوبوسهای فرسوده بدون لوازم ایمنی، نبود امکانات رفاهی و ایمنی، و…
دانشگاه آزاد نه “در جامعه” بلکه منفک از جامعه مستقر شده، دانشجویش هم “معلق ومجازی” در دره های بی تدبیری است.

مریم
دی ۵, ۱۳۹۷ ۷:۰۸ ب٫ظ

سلام دوست عزیز
این اتفاق ناگواری بود که پیش اومد و باعث تاسف همه شد و مشابه اون هم در هر جای دنیای در حال اتفاق است پس یعنی هر جایی که چنین اتفاقی میافته منفک از جامعه و جهان است؟
لحن صحبت و تفکرتون رو اصلاح کنید لطفا
(من کارشناسی آزاد خوندم ولی ارشد سراسری یکی از دانشگاه های تهران قبول شدم و الان برای دکتری سراسری میخونم)

مشاوره
دی ۶, ۱۳۹۷ ۹:۲۱ ق٫ظ
پاسخ به  مریم

سلام مریم خانم. اتفاقا بنظر من هم دوستمون درست گفتن. موضوع فقط یک حادثه نیست که اگر صرفا یک حادثه در میان بود میشد با حوادث اینچنینی در هر جای دنیا مقایسه کرد و اینطور گفت که حادثه همه جا هست… با یک نگاه جامع به کلیت علل و عوامل موثر در این فاجعه، میشه گفت که اسمش دیگه حادثه نیست. یک فاجعه است. فاجعه ای حاصل بی تدبیری مسئولان در تمام رده ها. حادثه یک اتفاق پیش بینی نشده و ناگهانیه درحالیکه فاجعه ی علوم تحقیقات کاملا قابل پیش بینی بوده و همچنان هم حوادث از این دست قابل پیش بینیه در کل مملکت و در دانشگاه آزاد بعنوان یک نمونه ی کوچک از جامعه. شهریه های بسیار گزاف و امکانات زیر صفر هیچ توجیهی نداره.

تسلیت علوم تحقیقات
دی ۶, ۱۳۹۷ ۱:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

سلام هرجای دنیا دانشگاه بسازن بدون رعایت نکات ایمنی که با جان مردم سر و کار داره باید آنرا منفک از جامعه دانست.
لحن صحبتم رو تغییر بدم به خانواده های داغدار بگم قضا بلا! بوده و برای هر کس در هر جای دنیا چنین اتفاق مشابهی در حال اتفاق است؟!
ساختمان علوم تحقیقات چند ساله ساخته شده؟ پایان کار بدون رعایت الزامات ایمنی میدونین یعنی چی؟ تا حالا راهش رو تا بالا رفتین؟ اونهم تو زمستان، هنوز که هنوزه گارد ریل نداره! ماشینها رو تا حالا سوار شدین یا همه جای دنیا قطار وحشت سوار میشن؟ معاینه فنی مداوم میدونین چیه؟!
اگر بالا اتفاقی برای جمعیت بیفته امکانات امدادی ندارن.
ما دچار بی حسی اجتماعی شدیم. التماس تفکر

محمد
دی ۶, ۱۳۹۷ ۱:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

سلام مریم خانم لطف کنید متنی را که نوشته اید مرور کنید “کارشناسی آزاد خوند(م)،ارشد قبول شد(م)، بای دکتری می خون(م) منظورم این است که همه تلاش ها را خودتان کردید خیلی ها هم همکلاس شما بودند و قبول نشدند یعنی دانشگاه آزاد معجزه نمیکنه باید آموزش رو مدیریت کنه که متاسفانه در این زمینه موفق نبوده مهمترین نکته حفظ ایمنی روحی و جسمی جوانان است در زمینه ایمنی روحی شاهدیم جوانان با هزار امید و نشاط به دانشگاه می روند و تبدیل به جوانانی افسرده می شوند(به کامنت هایی که در همین سایت می گذارند مراجعه کنید) دانشگاه آزاد با این سوء مدیریتش که عزیزان ملت رو نابود کرد باید پاسخگو باشه این ها سرمایه های خانواده ها و کشور بودند که پرپر شدند به خاطر حرص و طمع و پولپرستی مسئولان این دانشگاه هر کسی از آن مسیر عبور کرده باشد کاملن محسوس بود مسیر ناامنی است کمی بیشتر فکر کنید اگر خدای ناکرده شما یکی از این عزیزان بودید الان خانواده شما چه حالی داشت ؟ دیگر این که در کشور های دیگر انسان ها را بر سفینه های فضایی بر روی ماه پیاده می کنند و سالم باز می گردانند مقایسه کنید ما از بی تدبیری روی زمین هم نمی توانیم ایمنی مردم را که به سادگی امکان پذیر است تامین کنیم. برای شما آرزوی اول سلامتی و دوم قبولی در دکتری را دارم . لطفن نگاه جامع تری نسبت به وقایع داشته باشید.

مریم
دی ۶, ۱۳۹۷ ۳:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

سلام
بله ربطی به دانشگاه نداره چه سراسری چه آزاد مهم تلاش خود شخصه
در ضمن به عنوان کسی که ارشدم رو در علم و صنعت گذروندم در رشته فیزیک خدمتتون عرض میکنم که سطح اساتید مدعو آزاد به مراتب بالاتر از علم و صنعت بود و اکثر اساتید در دانشگاه های بزرگ تهران تدریس میکردند
دوستان دیگرم هم اکثرا تونستن ارشد را در دانشگاه های خوب کشور مثل صنعتی اصفهان و خواجه نصیر و دانشگاه های سطح۲ شهرهای اطراف تهران قبول شن
به عنوان کسی که حضور در هر دو دانشگاه آزاد و سراسری رو تجربه کردم با نگاه های از بالا و تحقیر آمیز چنین دوستان و امثال آنها خوب آشنا هستم همون هایی که از هر فرصتی برای تخریب و تحقیر افراد در جامعه استفاده میکنن و تصور پیشرفت و ارتقا افراد دیگر براشون سخت و غیرقابل فهم است
بروز چنین حوادث ناگواری ناشی از ضعف مدیریتی در سطوح مختلف جامعه است کسی که گواهی معاینه فنی خودرو رو میده کیه از داخل دانشگاه انتخاب شده یا دانشگاه رو در این مسیر غلط همراهی کرده؟
حوادث اخیر در مدرسه دخترانه در زاهدان چی بود آیا آموزش و پرورش مسئول این حادثه نبود و حوادث مختلفی که هرساله ناشی از ضعف برخی اورگان ها شاهد اون هستیم چی ؟ مسئول این حوادث کیه؟

فیزیک
دی ۱۱, ۱۳۹۷ ۱۰:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

شما نگران رزومه خودت تو مصاحبه دکتری هستی! ولی قبل از این حادثه هم اکثر دانشجوهای دانشگاه آزاد تو مصاحبه دانشگاه های دولتی قبول نمیشدن

مریم
دی ۱۱, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  فیزیک

نه من نگران رزومه ام نیستم تا الان ۳ تا مقاله دارم یکی isiو دوتا isc
شما هم فکر نکنید که همه دانشگاه های سراسری و سطح ۱ با هم برابری میکنن
مهم سراسری درس خوندن نیست مهم اینکه دانشگاهت سطح ۱ یا نهایتا سطح ۲ باشه
وگرنه ارزش چندانی نداره
نگاه های خیلی از شما ها مثل هم است
تغییر مثبت در افکارتون داشته باشین
امیدوارم رشتتون فیزیک بوده باشه دوست عزیز
فعلا که ارشدم سراسری علم و صنعت یعنی همون سراسری سطح ۱ شما بوده
برید به انجمن های دیگه متوجه میشین که حتی کسانی که هر دو مقطع رو آزاد خونده بودن هم تونستن دکتری سراسری دانشگاهای خوب قبول شن

فیزیک
دی ۱۲, ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

من خودم آزاد خوندم. هرجا رفتم مصاحبه گفتن برو دانشگاه خودت قبول میشی

مریم
دی ۱۳, ۱۳۹۷ ۷:۱۹ ق٫ظ
پاسخ به  فیزیک

نه همه جا اینطور نیست تلاش خودتون خیلی مهمه
پارسال دوستانی بودن که هر دو مقطع رو آزاد خونده بودن ولی کنکور خوب دادن و در مصاحبه هم خوب ظاهر شدن و تونستن دکتری سراسر روزانه حتی با رتبه ۴۰۰ خورده ای تبریز قبول بشن

به مریم
دی ۱۳, ۱۳۹۷ ۵:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

غیر ممکنه! کنکور و مصاحبه خوب که رتبه ۴٠٠ نمیشه! خبر از تبریز ندارین که امسال چقدر سختگیری کرد! رتبه های تک رقمی که قبول نشدن! یک کم منطقی نظر بدین!

مریم
دی ۱۳, ۱۳۹۷ ۶:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  به مریم

خانم فاطمه رتبه ۴۳۵ روزانه فیزیک پلاسما تبریز
وارد صفحه ۲۷ انجمن فیزیک بشین اونجا زده

به مریم
دی ۱۴, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

خوندم. رتبه ٢ مردود شده و رتبه ۴٣۵ روزانه تبریز قبول! تو خیلی از رشته ها به همین منواله! یکی از دوستان ما تک رقمی تبریز بود. مردود شد. روح و روانش ریخته بهم! مصداق “طوفان سلیقه مصاحبه ها” که تو همین سایت دیدیم!

ناصر
دی ۵, ۱۳۹۷ ۵:۵۵ ب٫ظ

موضوعات پژوهش باید انتخابی دانشجو باشه وگرنه موضوعی که مورد علاقه دانشجو نباشه نتیجه بخش نخواهد بود اما نه هر موضوعی. بلکه از موضعات و مسائل پژوهشی سازمان ها و ادارات و …

M
دی ۵, ۱۳۹۷ ۱:۲۷ ب٫ظ

بنظر من مصاحبه باید برداشته بشه اگه کسی توانایی داره تو همون ازمون کتبی توانایی هاشو نشون میده دیگه

علی
دی ۷, ۱۳۹۷ ۹:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  M

خاطرم هست در آزمون دکتری سال ۹۴ نظرسنجی کردند که روش پذیرفتن دانشجوی دکتری آزمون تستی باشد یا مصاحبه که ۷۰ تا ۷۵ درصد رای به آزمون تستی داده بودند اما وزارت علوم کاملا خلاف آن در این سالها عمل کرده است. چرایش هم مشخص است

M
دی ۵, ۱۳۹۷ ۱:۲۱ ب٫ظ

کاش به جای این فکرا یه چاره ای پیدا میکردن واسه این همه تبعیض و اعمال سلیقه اساتید محترم در مصاحبه ها ،واقعا تا کی ما باید پای سلیقه و نظر یک سری اساتید بسوزیم دیگه کافیه

علی
دی ۵, ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

پس عملا مصاحبه های دکتری باید جمع بشود
چرا که یکی از مهمترین دلایل برگزاری مصاحبه ها ارائه طرح پژوهشی دکتری توسط داوطلب بوده و است!

صادق
دی ۸, ۱۳۹۷ ۶:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

قرار نیست به زور برای کسی موضوع نعیین کنند بلکه موضوعات روز را اعلام می کنند تا دانشجو بر اساس سلیقه و علاقه ان را انتخاب کند . خیلی هم خوب است چون از تکرار تحقیقات جلوگیری خواهد شد در ضمن موسسات که اقدام به نوشتن پایان نامه می کنند کمی متقبل زحمت خواهند شد و نمی توانند یک پایان نامه را به چند نفر بفروشند

بی نشان
دی ۵, ۱۳۹۷ ۳:۱۴ ق٫ظ

این ضوابط اجرایی،موجب و موجد گردیده،یاس و سرخوردگی مفرط، حیطه تحقیق گر را بی تاثیرنکند.و ای چه بسا،مطابق یک اعلان بخشنامه از آن عدول ودر این،تجدیدنظر،و برپایه ی ژئو استراتژیک زمانی تصمیم سازی کنند.با تدبیر سالم.با احترام.

بی نشان
دی ۵, ۱۳۹۷ ۱:۲۹ ق٫ظ

باسلام،موضوع های زیاده،گونه ای که خلاقیت آفرین باشه،زوری که تحقیق و پژوهش جواب نداده و نمی ده ،اسناد بالادستی بعضا،درمواقعی،نابرابری و اجحاف ایجاد وپژوهنده برای ادامه پروژه تواندار و آزاد باشه.سپاس

Mehdi
دی ۴, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ب٫ظ

یکی از نکات جالب پژوهش انتخاب موضوع است که دانشجو باید آن مطرح کند نه اینکه به او دیکته شود.

میثم
دی ۴, ۱۳۹۷ ۶:۵۳ ب٫ظ

دیگه برای فعالیت های پژوهشی ماهم فیلتر میذارند که هرچی ما بگیم باید تحقیق کنید نه هر چیز که خودتان علاقه دارید، تا حدودی می شه گفت این طرح مقابل پژوهش هغای بین رشته ای هم می تونه باشه.