پارسه
وکیلی
نوگام
کیهان روان
مدرسان شریف
موسسه آموزشی نگاره
عالم زاده
وکیلی
نوگام
دوره نگاره
عالم زاده

انتقاد معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران از سیاست دوگانه در کاهش ظرفیت دکتری

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

معاون آموزشی دانشگاه شهیدچمران اهواز گفت: چرا مصوبه ساماندهی دکتری را فقط باید دانشگاههای کوچک اجرا کنند؟

دکتر علیرضا جلیلی فر در گفتگو با مهر، سیاست وزارت علوم مبنی بر ساماندهی پذیرش دانشجویان دکتری را سیاستی دوگانه عنوان کرد و گفت: اگر سیاست وزارتخانه این است که با توجه به نیازِ بازار، ظرفیت‌ها را تعدیل کند و پذیرش‌ها براساس توانمندی دانشگاه‌ها باشد؛ اقدام بسیار خوبی است و دانشگاه‌ها نیز مخالفتی با آن ندارند.

وی افزود: اما به نظر بنده وزارت علوم، استانداردهای دو گانه ای در اجرای این سیاست اعمال می‌کند؛ چرا که اگر مسئولین واقعاً تصمیم به تغییر رویه دارند، چرا این سیاست را فقط در برخی دانشگاه‌های کوچک اجرایی می‌کنند و دانشگاه‌های بزرگ از جمله دانشگاه‌های تهران با رایزنی‌هایی که انجام می‌دهند، در نهایت از این امر مستثنی می‌شوند؟

ظرفیت پذیرش دکتری

وی با بیان اینکه نسبت به اجرای این سیاست از سوی وزارت علوم مردد است افزود: در جلسه‌ای که در تهران برگزار شد، سایر همکاران دانشگاهی ما نیز همین تردید را دارند و از طرفی نیز از گوشه و کنار به گوش می‌رسد که این سیاست یکسال اجرا، و سال بعد متوقف خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه از حذف برخی رشته‌ها در سال‌های آینده خبر داد و گفت: پیش بینی من این است که به دلیل نبودِ عضو هیأت علمیِ استاد تمام و یا دانشیار، در سال ۱۳۹۹ در برخی رشته‌ها از جمله زبانِ فرانسه جذب دانشجوی دکتری نخواهیم داشت.

جلیلی فر همچنین با اشاره به پذیرش نشدنِ دانشجوی دکتری در سال‌های ۹۵ و ۹۶ گفت: در سالهای اخیر برای بعضی از رشته‌ها، یکسال در میان جذب دانشجو داشتیم؛ به طور مثال سال ۹۶، در رشته آموزش زبان انگلیسی به این دلیل که نسبت نامناسب دانشجویان به اعضای هیأت علمی، دانشجو جذب نکردیم و سال بعد از آن، پذیرش داشتیم. همچنین ظرفیت پذیرشِ مقطع دکتریِ رشته مشاوره را تعدیل کردیم.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
.........
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۸ ۱۱:۰۴ ق٫ظ

چمران دوساله ژنتیک و به نژادی نمیگیره چرا!!!!!ما چیکار کنیم با رتبه خوب باید بریم شهر غریب بعد چون بومی نیستیم رد بشیم.

محمد
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۸ ۴:۱۵ ب٫ظ

کاهش ظرفیت! الان ظرفیت خیلیی بالاست .

فائزه سادات به محمد
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۸ ۵:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

دقیقا بالاست((: به جای ۳ ۴ نفر باید ۰ نفر بگیرن والا اون بقیه ظرفیت افراد منور الاستعداد و به اصطلاح اضافه بر ظرفیت ها بودند نه سهمیه آزاد و افراد بی استعدادی مث بنده که نتونستیم ۶ سال متوالی معدلهای جانانه از اساتید دریافت کنیم !

eng
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۸ ۱:۵۷ ب٫ظ

بهتر است کاهش ظرفیت با شیب ملایم در دانشگاه های دولتی در طی مثلا شش سال انجام پذیرد نه اینکه به یکباره ظرفیت کم شود که این کار اصلا درست نیست….البته برای دانشگاه ازاد بدلیل ظرفیت جذب بالای ان باید به یکبار کاهش شدید جذب دکترا داشته باشیم….بهتر از ظرفیتها متناسب با تعداد پرفسور در ان دانشگاه تعریف گردد تا عدالت بین تمام دانشگاهها برقرار گردد و بتبع هیچ دانشگاههی هم اعتراض نمی کند چون جذب مستقل از اسم دانشگاه خواهد بود….

مینا
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۸ ۳:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  eng

دقیقا

جغرافیا و برنامه ریزی شهری-دانشگاه تهران
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۸ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  eng

سلام-واقعا ظرفیت دانشگاه آزاد سرسام آور است-این همه مدرک توخالی برای چیست! هم دولتی هم ازاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک دکتر بایستی علم تولید کند و محقق خوبی باشد نه پول بدهد مدرک بگیرد یا پول بدهد رساله و مقاله براش تهیه کنن بیشتر دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه ازاد پول میدن بیرون براشون مقاله یا رساله یا پایان نامه می نویسند. اگر کسی پول بدهد بهترین دانشگاه تحصیل کند یا شهریه پرداخت کند که بهترین دانشگاه پژوهش نماید خوبه.آموزش عالی نیاز به نوسازی دارد-ظرفیت دکتری بایستی کم شود و سختگیری برای دانشجویان دکتری دانشگاه ازاد بیشتر شود.