پارسه
وکیلی
نوگام
کیهان روان
مدرسان شریف
موسسه آموزشی نگاره
عالم زاده
وکیلی
نوگام
دوره نگاره
عالم زاده

امکان لغو امتحانات حضوری دانشگاه ها در صورت درخواست ستاد کرونا

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم درباره امکان لغو امتحانات حضوری در تمام دانشگاهها به دلیل افزایش آمار کرونا گفت: این امکان در صورت درخواست ستاد کرونا وجود دارد.

به گزارش مهر، محمدرضا آهنچیان، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم باحضور در برنامه «پرسشگر» شبکه آموزش سیما، درباره اینکه آیا آموزش مجازی در دوران کرونا جایگزین خوبی برای آموزش‌های حضوری بوده است یا خیر؟ گفت: آموزش مجازی یکی از شیوه‌های یاددهی و یادگیری است در شرایطی مانند کرونا می‌تواند جایگزینی برای بسیاری از درس‌ها و محتواهای آموزشی باشد.

وی افزود: این روش هم مانند آموزش حضوری نقاط ضعف و قوت خودش را دارد. باید این شیوه تدریس را به عنوان یک جایگزین برتر در هنگامی که آموزش حضوری امکان پذیر نیست بپذیریم. هرچند ۱۰۰ درصد هدف‌های آموزش حضوری در آموزش مجازی محقق نمی‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی با بیان اینکه آموزش غیرحضوری انواع مختلفی دارد، گفت: یکی از انواع آموزش که در ۲۰ سال گذشته ارائه شده همین آموزش مجازی الکترونیک در فضای مجازی است. بر اساس تجاربی که داریم سه چهارم یا ۷۵ درصد اهداف یک درس را می‌توان از طریق آموزش مجازی محقق کرد.

آهنچیان افزود: کمترین هدف‌های محقق‌شده و ضعیف‌ترین حوزه‌های آموزش مجازی دروس و اهداف عملی است.

وی با اشاره به درسی مانند اصول سازمان که کارگاهی و عملی نیست گفت: اگر آموزش مجازی را آموزش برخط در نظر بگیریم نزدیک به ۱۰۰ درصد اهداف در چنین درسی که جنبه عملی ندارد محقق می‌شود.

آهنچیان با اشاره به انواع دانشگاه‌ها گفت: حدود یک میلیون دانشجوی دانشگاه‌های دولتی، حدود یک میلیون دانشجوی دانشگاه آزاد، حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه غیرانتفاعی، ۵۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه پیام نور، ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه‌ای و بالغ بر ۳۰۰ هزار دانشجوی علمی کاربردی، ۲۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه‌های وابسته دستگاه‌ها داریم که در مجموع حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو می‌شوند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درباره وضعیت آموزش مجازی دانشگاه‌های دیگر به جز دانشگاه‌های بزرگ که هفت درصد کل دانشگاه‌ها را شامل می‌شوند گفت: بالغ بر ۲۰۰۰ واحد و مرکز آموزش عالی داریم که البته در سال‌های گذشته یک افت هم پیدا کرده است. دانشگاه‌ها در شرایط متعارف با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند.

آهنچیان افزود: در نظام‌های جهانی دانشگاه‌ها سطح‌بندی دارند. همین مدل جهانی در ایران هم دیده می‌شود. همانطور که دانشگاه‌های بزرگ و در رتبه‌های بالا داریم ویژگی آموزش‌های حضوری آنها در شرایط آموزش مجازی هم دیده می‌شود و این فاصله با دانشگاه‌های دیگر دیده می‌شود. مثلاً دانشگاه شریف را نمی‌توان با دانشگاه تازه تاسیس ۱۰ سال سابقه مقایسه کرد که همان کیفیت را در آموزش مجازی داشته باشد.

وی درباره اینکه برنامه وزارت علوم برای دانشگاه‌های دیگر که کلاس‌های مجازی در سطح قابل قبولی برگزار نکرده‌اند گفت: از زمان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا یعنی اوایل اسفند وزارت علوم بلافاصله درگیر امر شد و تعطیلات نوروز و قبل و بعد آن کار تعطیل نبود.

در تصمیم‌سازی به دانشگاه‌ها کمک کردیم اما تصمیم گیرنده خودشان بودند

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی افزود: در کل، رویکرد، رویکرد واگذاری اختیار است. ما در تصمیم سازی به دانشگاه‌ها کمک کردیم و تصمیم گیرنده خودشان بودند. اکثر دانشگاه‌های ما دانشگاه‌های بالغ هستند. شاید برخی دانشگاه‌ها که از سطح بلوغ سازمانی مناسبی برخوردار نبودند باید از وزارت علوم یا دانشگاه‌های مادر منطقه استعلام می‌کردند و راه به هیچ وجه برای اطلاع یابی و کمک به تصمیم‌گیری دانشگاه‌ها بسته نبوده است.

آهنچیان افزود: دانشگاه آزاد، استقلال خودش را در تصمیم گیری‌ها دارد. دانشگاه‌های دستگاهی عمدتاً استقلال خودشان را دارند. علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای به دلیل ماهیت‌شان روی دوره‌های کاردانی و تکنیسینی متمرکزند و عملی هستند و قاعدتاً فقط می‌توانستند دروس تئوری را مجازی برگزار کنند. دانشگاه پیام نور هم اساساً آموزش غیرحضوری است و بلوغ خوبی دارد و اعلام آمادگی برای کمک به سایر دانشگاه‌ها کرده است.

پیش بینی بالای ۵۰ درصدی رضایت دانشجویان و اساتید از آموزش‌های مجازی

وی با بیان اینکه بنابراین بیشتر دانشگاه‌های دولتی و غیرانتفاعی از بخشنامه‌ها و اسناد وزارت علوم استفاده کردند گفت: مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم یک نظرسنجی گسترده در سطح ملی برگزار کرده است و اعلام شد بالای ۶۰ هزار نفر در ارزیابی شرکت کرده‌اند و نتایج آن هفته پیش رو اعلام خواهد شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی افزود: پیش بینی ما این است که بالای ۵۰ درصد دانشجویان و اساتید از آموزش‌های مجازی اعلام رضایت کنند.

آهنچیان در پاسخ به اینکه آیا همه این مجموعه‌ها ملزم به فرمانبری از وزارت علوم هستند یا خیر؟ بیان کرد: در مواردی که بخشنامه و آیین نامه‌ای با امضا و ابلاغ وزیر ارسال می‌شود همه موظف به رعایت آن هستند.

وی در پاسخ به اینکه آیا نظارتی از بالا به پایین به این مجموعه‌ها وجود دارد؟ گفت: مرجع نظارتی وجود دارد و مراکز نظارت این کار را انجام می‌دهند. هر استان هیات نظارت مستقل خود را دارد و دانشجویان می‌توانند پیشنهادات و انتقادات خود را به هیئت نظارت که معمولاً در دانشگاهِ مادرِ استان متمرکز است اعلام کنند.

اگر دانشگاهی می‌تواند با حفظ پروتکل بهداشتی امتحان حضوری برگزار کند مشکلی وجود ندارد

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی با بیان اینکه برخی دانشگاه‌ها اعلام کردند که امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار می‌شود گفت: توصیه ما حفظ سلامت دانشجویان و اساتید است. آموزش مجازی ایده آل ما نیست و اکنون در شرایط عادی نیستیم و ناگزیریم. ضمن اینکه دستاوردهای آموزش مجازی را باید محترم بشماریم. منتها وزارت علوم به علت بلوغ سازمانی، این امر را با حفظ پروتکل بهداشتی بر عهده دانشگاه‌ها گذاشته است.

آهنچیان ادامه داد: اگر دانشگاهی می‌تواند با حفظ پروتکل بهداشتی امتحان حضوری برگزار کند مشکلی وجود ندارد.

اگر ستاد ملی کرونا بخواهد امتحانات حضوری را لغو می‌کنیم

وی درباره اینکه آیا این امکان وجود دارد با توجه به افزایش آمار ابتلا به کرونا، وزارت علوم در روزهای آتی اعلام کند که امتحانات حضوری در تمام دانشگاه‌ها لغو شوند؟ گفت: این امکان وجود دارد. وزارت علوم هم تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا است. در این مسیر اگر ستاد ملی از ما بخواهد که تجدیدنظر کنیم ما سریعاً می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

دانشگاه‌ها حداکثر مدارا را با دانشجو در زمینه شهریه داشته باشند

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درباره تکلیف شهریه این ترم بابت کلاس‌های حضوری و کارگاهی گفت: جلسات متمادی در مراکز هیات امنا در این باره برگزار شده است. شهریه را هیات امنای دانشگاه‌ها تصویب می‌کنند. به هرحال بحران نوپدید بود و کسی پیش بینی نمی‌کرد چنین اتفاقی بیفتد. جلسات هیات امنا برای تعیین شهریه سالانه برگزار می‌شود. اما در جلسات اخیر نتیجه بر این شد که دانشگاه‌ها حداکثر مدارا را با دانشجو در این زمینه داشته باشند.

آهنچیان ادامه داد: اما اینکه وزارت علوم راسا ورود و تعیین کند که چقدر تخفیف داده شود، مبنا قرار نگرفت. ضمن آنکه آموزش‌های مجازی آموزش‌های رایگانی نیستند. پهنای باند، تولید محتوا و … ارزان نیست.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها مخیر بودند نسبتی از شهریه را برای این ترم درن ظر بگیرند گفت: این احتمال هست که مرکز هیات امنا به منظور یکپارچگی کل دانشگاه‌ها میانگینی را برای تخفیف شهریه درنظر بگیرد. مرجع این تصمیم مرکز هیات‌های امنا هستند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی با بیان اینکه برخی دانشگاه‌ها هم درآمدشان کاسته شده است و باید خودشان را با شرایط وفق دهند گفت: امیدواریم کرونا رفع شود و بعد از آن نیمسال مهر را با مشکلات کمتری آغاز کنیم.

ساماندهی مراکز آموزش عالی

آهنچیان درباره ساماندهی مراکز آموزش عالی و درباره اینکه تعداد دانشگاه‌های ایران و چین با جمعیتی که دارند برابر است گفت: وزارت علوم فارغ از بحث دولت‌ها در سال‌های گذشته به هیچ وجه دست روی دست نگذاشته بود. پیام نور تا یک و نیم میلیون دانشجو داشته و اکنون به یک سوم کاهش یافته است یا علمی کاربردی بیش از ۱۲۰۰ مرکز داشته است که اکنون به ۵۰۰ مرکز کاهش یافته است، شمار مراکز غیرانتفاعی هم به ۳۶۰ تا ۳۷۰ مورد کاهش یافته است.

وی درباره حذف و کاهش برخی زیرنظام‌ها و غیرحضوری کردن برخی دروس و رشته‌ها که بتوان آنها را از سوی دانشگاه‌های مادر ارائه کرد گفت: آموزش مجازی در دانشگاه‌های مرجع و مادر از سال ۱۳۸۰ شروع شده و فرد می‌تواند در حیطه مجازی هم درس بخواند و آن را در انتخاب رشته کنکور انتخاب کند.

آخرین وضعیت آمایش آموزش عالی

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درباره آمایش سرزمینی که چند سال است معطل مانده گفت: “عطف”، طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب سال ۱۳۹۵ است و اکنون بیش از دو سال است که وزیر علوم شخصی را به عنوان نماینده خود در این طرح تعیین کرده که مشغول کار بر روی آن است.

نمی‌توان درباره ادغام دانشگاه‌ها یک شبه تصمیم گرفت

وی افزود: ادغام دانشگاه در منطقه‌ای با ۱۰ هزار نفر جمعیت با واکنش نهادها و دستگاه‌ها و یا خود مردم روبه‌رو می‌شود و محدودیت‌هایی دارد و به دلایل متعدد نمی‌توان یک شبه تصمیم گرفت ولی آهسته و آرام پیش می‌رویم. پیشرفت‌ها خوب بوده است و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

وزیر علوم تاکید دارد ترم جدیدالورودها از مهر ماه آغاز شود

آهنچیان با بیان اینکه بیشترین ارتباط را با دانشگاه‌ها داریم گفت: باید از دانشجویان بخواهیم که فراموش نکنند علیرغم همه مشکلات، شرایط کشور عادی نیست و در شرایط فوق‌العاده هستیم. وزیر علوم تاکید دارد که نو ورودها ترمشان مهرماه شروع شود و بنای وزارت علوم شروع آموزش‌ها از مهر خواهد بود. شاید شرایط اضطراری کشور چیز دیگری حکم کند که آنها هم باید پذیرای موضوع باشند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

36 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شیرین
خرداد ۲۱, ۱۳۹۹ ۹:۳۷ ب٫ظ

بچه ها تورو خدا بیایید به سنجش پیام بدیم‌ بگیم حوزه ها رو زیاد کنن صندلی ها هم به فاصله سه متر بچینن فقط هم تو سالن برگزار بشه کنکور. که تجمع نشه. اگر تو چند حوزه برگزار بشه تجمع کمتر می شه ریسک انتقال ویروس پایین میاد

بیشترین ضرر
خرداد ۲۱, ۱۳۹۹ ۹:۱۰ ب٫ظ

آزمون برگزار میشه و افراد طرفدار تعویق امسال قبول نمیشن
مطمئن باشد

پری
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۵۰ ب٫ظ

آزمون دکتری حتما تعویق میفته
چون سازمان سنجش برای کنکور کاردانی به کارشناسی ثبت نام مجدد گذاشته

برنی سندرز
خرداد ۲۰, ۱۳۹۹ ۰:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  پری

خخخ
خوشت اومده از تعویق ها!
کاردانی به کارشناسی تمدید ثبت نام دومش هست که برای همه آزمون ها هم قرار می دادند
بشین بخون که این بار تلویحا وزارت بهداشت هم اطلاعیه گذاشته و تاریخ اعلام نتایج هم مشخص کردند

بیژن
خرداد ۲۰, ۱۳۹۹ ۰:۴۸ ق٫ظ
پاسخ به  برنی سندرز

کیف میکنی‌ها برنی سندرزِ قلّابی!
تلویحاً گفتنت منو کُشته!

سعیدخان
خرداد ۲۰, ۱۳۹۹ ۱:۰۰ ق٫ظ
پاسخ به  برنی سندرز

تو برنی سندرز فیکی
اوریجینالت باهوش تره
ببین اینجوری نمیتونی جلو تعویق رو بگیری
بخوان تعویق کنن از تو نظر نمیخوان
لازمم نیس اینجا دوستان رو به مطالعه تشویق کنی
میخونن خودشون

برنی سندرز
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۰۸ ب٫ظ

در پیگیری‌ها جواد علمائی رئیس ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار فارس، گفت: برگزاری آزمون‌های مجازی استانداردهایی دارد که باید توسط دانشگاه و دانشجو رعایت شود.

* دو منطقه سفید و قرمز داریم

وی افزود: ما دو منطقه سفید و قرمز داریم؛ زمانی که اعلام می‌شود فضا سفید است و همه کسب‌وکارها به روال خود باز می‌گردد و مشکلی پیش نمی‌آیند قطعاً دانشگاه‌ها هم مانند بقیه آحاد جامعه هستند و امتحانات برگزار خواهد شد اما اگر اعلام شود منطقه‌ای قرمز و محیط کرونایی است امتحان حضوری از دانشجویان گرفته نخواهد شد و دانشجویان نباید نگران باشند. دانشگاه مقطعی برنامه‌ریزی می‌کند، بعد از رفع این حالت و سفید شدن وضعیت دانشجویان می‌توانند بدون دغدغه به صورت حضوری امتحان دهند.

آبی
خرداد ۲۰, ۱۳۹۹ ۱۱:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  برنی سندرز

مناطق زرد چی پس ؟

سلی
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱:۱۷ ب٫ظ

رئیس سازمان سنجش : دانشگاه ها می توانند ترم جدید را از مهر یا بهمن آغاز کنند!

و‌ی تاکید کرد: دانشگاه‌ها بر اساس وضعیت خود و شرایط کشور می‌توانند ترم خودشان را از مهرماه یا از بهمن ماه آغاز کنند. سازمان سنجش در زمینه آغاز سال تحصیلی موضوعی را اعلام نمی‌کند.

Mehran
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۴:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  سلی

وقتی وزیر میگه از مهر دیگه تکلیف روشنه

سلی
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۵:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  Mehran

آقا انگار شما تو این کشور زندگی نمی کنی!!!!!! :))))

حالا شب دراز است و قلندر بیدار

Mehran
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۷:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  سلی

شما بیشتر انگار تو فضایی. حرف قاطع وزیر رو نادیده می گیری ولی از حرف بی طرف زیر مجموعه وزیر میخوای نتیجه گیری کنی. سازمان سنجش همچین قدرتی نداره که بگه دانشگاه ها از کی شروع کنند. شخص وزیر علوم تصمیم گیرنده نهایی هستند. اخرین صحبت از مقام ارشد مربوطه این بوده که شروع از مهره. حالا شما منافعت ایجاب میکنه که اون رو تکرار نکنی، بحثش فرق میکنه. ولی به امید خدا کنکور با قاطعیت برگزار میشه. هر کی نمی خواد هم نیاد. اگه شرایط کشور بد بود، اموزش مجازی گزینه خوبیه.

Mehran
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۷:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  سلی

وزیر علوم: ما به هیچ عنوان قصد به تاخیر انداختن زمان برگزاری کنکور و آزمون‌های دیگر را نداریم؛ چرا که تمام تلاش ما این است که ورودی‌های سال ۹۹ را ترم آینده به کلاس‌های درس مجازی یا حضوری ببریم.

به هیچ عنوان ترم آینده با تاخیر یا در بهمن ماه آغاز نمی‌شود؛ چرا که دانشجویان فعلی ما مشکلی برای ثبت نام و حضور در کلاس‌های درس در ترم آینده ندارند، ممکن است حتی دانشجویان زودتر از مهر ترم تحصیلی خود را آغاز کنند.

لازم دونستم یاداوری کنم

بیژن
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ب٫ظ

امتحانات دانش‌آموزا رو با کنکور مقایسه نکنین. دلیل اینکه پایه ۹ و پایه ۱۲ حضوری برگزار میشه اینه که قراره در صورت قبولی به بچه‌ها مدرک بدن. (سیکل برای پایه ۹ و دیپلم برای پایه ۱۲) واسه همین باید امتحان دقیق و متمرکز و تحت نظارت برگزار بشه. نمیشه از راه دور باشه چون امکان تقلب وجود داره. (تازه در مورد پایه ۹ خوزستان تخفیف قائل شدن). مثل این میمونه ما داوطلبان دکتری بگیم آزمون ما آنلاین باشه! خب معلومه که مسخره‌ست.

عرب
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

امروز از پادگان با بی ار تی برگشتم و داخلش پر بچه محصل بود که با ماسک امتحان داده بودن و خوشحال میومدن خونه
نترسید
یادبگیرید
توی کنکور شرکت بکنید
ماسک بزنید

!
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۳۸ ق٫ظ
پاسخ به  عرب

محمد رضا با نام کاربری جدید “عرب”؟

عرب
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  !

ن شتباه نکن من هیچوقت محمد رضا نبودم

آبی
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  عرب

امروز با بی ار تی میرفتم به محل کار مردم اصلا رعایت نمی کردن و ماسک و دستکش نداشتن . بچه های مدرسه ای خوشحال از سر و کول هم بالا میرفتن و یه ماسک الکی زده بودن فقط . رفتم در تلگرام که امار رو ببینم که به صفر رسیده که انقدر رعایت نمی کنن دیدم که نه هنوز بالای ۲۰۰۰ نفر هست بعد با خبر دیگه بلافاصله بعدش مواجه شدم که میگه رشد مبتلاها از قول ستاد کرونای تهران دکتر زالی رو به افزایش هست و ۱۲ درصد رشد داشته … عادی شرایط رو لطفا جلوه ندین ولی بله چون برنامه ریزی داریم و درس خواندیم حتما شرکت می کنیم و پروتکل ها رو رعایت میکنیم

بیژن
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۲:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  عرب

تو راه یه تست PCR ازشون میگرفتی ببینی چند تا ویروس خوشحال رو هم با خودشون به خونه میبرن.

عدن
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۵:۵۸ ق٫ظ

دوستان من یه بار دیگه هم اینو گفتم چه اونا به فکر ما باشند چه نباشند آزمون دکتری برگزار میشه و باید هم بشه اما بهتره هر کس در شهر خودش امتحان بده الان خوابگاه نیست منی که در شهر محل آزمون هیچ آشنایی ندارم کجا بمونم برای امتحان؟ افزایش تعداد حوزه ها به نظرم علاج مسئله در همین است

عاشق عدالت/متنفر از رانت
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۰:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  عدن

درخواست کاملا منطقی و صحیحیه

Mehran
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۵:۲۳ ب٫ظ

وزیر علوم‌گفت تصمیم دارن از اول مهر دانشجو های جدید الورود رو نیز به کلاس درس مجازی یا حضوری ببرن. پس مشکلی از بابت خوابگاه ها وجود نداره.
رئیس دانشگاه شریف هم حرف عجیبی زدن. گفتن خوابگاه هاشون اواخر مهر باز میشه در صورتی که ترم از مهر شروع میشه.
مگه میشه ترم رو بدون بچه های خوابگاهی شروع کرد. اگه قرار باشه اموزش مجازی باشه که دیگه بازگشایی خوابگاه از اواخر مهر معنی نداره. لذا دغدغه ای هم برای پذیرش دانشجویان سه مقطع تحصیلی هم وجود نداره.

تنها حرف معتبر در حال حاضر صحبت رئیس جمهور رییس جمهور مبنی بر سازگاری با ویروس هست و بعد از اون تاکید وزیر علوم مبنی بر شروع ترم تحصیلی از مهر ماه هست. سخنگوی سازمان سنجش هم امروز گفت تلاش میکنند نتایج هر سه مقطه تا مهر اماده بشه.

ویکتاریون
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  Mehran

خب دست بر قضا از همین دیروز دانشگاه رو بدون دانشجوهای خوابگاهی باز کردن. اگه تا اون موقع همچنان مشکل جدی باشه، مثل الان برخورد می کنن. کلاس تئوری مجازی. دانشگاه باز برای فعالیت های پژوهشی ضروری. کلاس عملی کنسل. خوابگاه به شکل محدود باز برای پایان نامه های آزمایشگاهی. مثل وضعیت فعلی. و خب مشخصا دانشجوهای خوابگاهی ضرر می کنن این وسط. خوابگاه رو برای لیسانس حالا حالاها باز نمی کنن. و ورودی جدید ارشد و دکترا رو هم قبل از دفاع و خروج دانشجوهای قبلی نمی تونن وارد خوابگاه کنن. اونا هم فعلا مهلتشون تا آخر مهره. واسه همین حرف دانشگاه شریف پربیراه! نیست.

سهیل
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱۰:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  Mehran

اون قسمت ” تنها حرف معتبر….” خیلی بامزه بود! :)

بیژن
خرداد ۱۹, ۱۳۹۹ ۱۲:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  Mehran

حرف معتبر مربوط به تعویق یعنی حرف رئیس ستاد کرونا دکتر نمکی: اولویت ما مهار کروناست.

ر
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۵:۱۵ ب٫ظ

تاوقتی استان خوزستان قرمز هست کنکور به تعویق میفته
احتمال زیاد تو شهریورماه خواهد بود
چون نمیشه همه استان های کشور کنکور برگزار بشه به جز خوزستان یا برای خوزستان بعدا سوالات جداگانه طراحی کنند. این محاله
احتمال زیاد ارشد و دکتری تو شهریورماه خواهد بود.
با قدرت بخونید که دیگه بعد از تعویق به شهریور ماه تعویقی در کار نخواهد بود.

برنی سندرز
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۶:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  ر

:) خخخخخ

سعیدخان
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۹:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  ر

من موافقم با این نظر
احتمال بالا شهریور با ورودی بهمن عاقلانه ترین کاره

به رسمیت شناختن آموزش مجازی
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۴:۲۶ ب٫ظ

پذیرش ورودی های جدید در “دوره های مجازی” هم به پیشگیری از شیوع کرونا کمک میکنه و هم هزینه های وزارت علوم رو بسیار کاهش میده، اضافه بر این با کاهش کمیت فیزیکی می‌توان به ارتقاء کیفیت آموزش عالی کمک کرد، کاری که کشورهای پیشرو سالهاست تجربه میکنن.
در طرح تبادل دانشجو دانشجوی دکتری یک دانشگاه فرضی می تواند در چند دانشگاه دیگر حتی خارج از کشورش دوره مجازی بگیرد. مثلا دانشجوی اروپایی هست که برای یکی از درسهایش نیاز به آموزش زبان عربی دارد.
اگر درهای دانش رو باز کنیم راه های زیادی پیش رو هست :)

نیلی
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۴:۲۲ ب٫ظ

یکم به فکر سلامتی دانشجویانی بودند که چند روز باید دوره هم جمع بشن از شهر های مختلف روی میز صندلی هایی که خودمون میدونیم با چی قراره ضد عفونی بشن مثلا تو گرما با ماسک و دستکش برای ۴ تا سوال که از همین الان استاد ما گفتن سخت میگیرم و فقط ۸۰ دقیقه وقت امتحان است این در حالیه که کل ترم یا داشتیم پروژه انجام میدادیم ، یا مشق مینوشتیم ، یا ارائه میدادیم یا تحلیل میکردیم و کلا استاد روی هم ۴۰ دقیقه درس نداده ، باید بیایم بعد با کرونا برگردیم تو خونه ای که هم سالمند هست هم بچه ی کوچک ، خودمم ناراحتی کلیه دارم . برای سن هایی مثل بچه های دوره ی دکتری فقط و فقط ارزیابی طول ترم اون هم نه به صورت دلبخواه بلکه به عنوان دستور باید از طرف وزارت صادر بشه و همه ی دانشگاه ها از دولتی و آزاد باید به این سیرک امتحانات پایان بدن . ارزیابی اطاتید از فعالیت های طول ترم کاملا کافیه ، این زور زدن برای عادی جلوه دادن در حالی که روزی بیش از ۳۰۰۰ نفر دارن شناسایی میشن برای چیست ؟ ۳ میلیون دانشجو در خطر برای عدم مدیریت صحیح و تصمیم های بی منطق .

Ali
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۴:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  نیلی

خیلی زیبا توضیح دادی
ممنون
سلامت باشی

صادق
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱۰:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  Ali

به عنوان یک دانشجوی دکترا موافقم.یعنی چی امتحان حضوری.خوابگاه که بستس ما هم که ماشین شخصی نداریم چطور بریم امتحان بدیم تو این اوضاع….اساتید دیگه خیلی فشار آوردن روی دانشجوی دکترا

بیژن
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱۲:۱۵ ب٫ظ

«شاید شرایط اضطراری کشور چیز دیگری حکم کند که آنها هم باید پذیرای موضوع باشند»

اولین اشاره به تعویق؟

...
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  بیژن

پس عنوان پاراگراف اخرکه نوشته
وزیر علوم تاکید دارد ترم جدیدالورودها از مهر ماه آغاز شود
به چه منظوره؟؟؟

بیژن
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  ...

اول گفته وزیر تاکید داره، شاید شرایط اضطراری چیز دیگه‌ای حکم کنه.
اعلام حکم طبق شرایط اضطراری خبر جدیدتریه نسبت به تاکید وزیر.

Ali
خرداد ۱۸, ۱۳۹۹ ۱:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  ...

تا فردا نمیدونیم چی پیش میاد ۴ ماه دیگه رو که نیمشه از الان پیش بینی کرد…