مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

توضیح رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درخصوص عدم ایجاد مقطع دکتری در این دانشگاه

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص علت عدم ایجاد مقاطع ارشد و دکتری در این دانشگاه توضیحاتی را ارائه کرد.

ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هیچ نیازی به ایجاد مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی ارشد و دکتری ندارد.

او افزود: سیستم آموزشی صحیح سیستمی است که فارغ التحصیلان دانشگاهی را هرچه سریع‌تر وارد بازار کار کند، حتی اگر مقطع متوسطه فنی و حرفه‌ای و کارو دانش بتواند مهارت‌ها و توانایی‌های شغلی دانشجویان را ارتقا ببخشد این افراد بعد از گرفتن دیپلم وارد بازار کار می‌شوند و دیگر نیاز به تحصیل در دانشگاه‌ ندارند.

صالحی عمران تاکید کرد: گرفتن مدارک آموزش عالی توسط همه افراد کار اشتباهی است و نباید به این باور داشته باشیم. حتی اگر دانش آموزان مدرک دیپلم داشته باشند و بتوانند با این مدرک وارد بازار کار شوند دیگر نیازی به طی کردن مقاطع بالاتر تحصیلی در دانشگاه‌ها ندارند و با ورود به بازار کار در تولید ناخالص ملی ایفای نقش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای با گذراندن ۳ سال تحصیلی در مدارس و ۲ سال تحصیلی در دانشگاه به عنوان مقطع کاردانی می‌توانند مهارت کافی را کسب کرده و در دوره آموزش مهارت‌های پیشرفته دانشگاه ما شرکت کنند تا بعد از ورود به بازار کار با مشکلی مواجه نشوند.

صالحی عمران بیان کرد: ممکن است عده محدودی از دانشجویان علاقه زیادی به کسب مدارک بالای تحصیلی داشته باشند، اما این نیاز همه افراد نیست. لازم نیست همه افراد وارد دانشگاه شوند، چرا که موضوع کار و کسب مهارت و حرفه از همه چیز مهم‌تر است.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Matin
تیر ۱۲, ۱۴۰۳ ۱۲:۳۲ ب٫ظ

این توضیحات خیلی هم مفید و اونایی که میگه الکیه درک نمی کنن این حرفایی که گفته شده برای کسایی هستش که استعداد دارن و موفق هستن نه واسه کسایی که ۸ سال درس میخونن بعد تهش بیکارن ولی اینایی که من گفتم برای کساییه که پارتی و آشنا ندارن

ناشناس
دی ۲۹, ۱۳۹۹ ۱:۲۵ ب٫ظ

فنی حرفه ای و کار و دانش باید تا مقطع کاردانی متوقف گردد و متاسفانه ورورد این افراد به مقطع کارشناسی و بالاتر انحراف وحشتناک سیستم اموزشی ایران و جای بسی شگفتیست!………

mahrab
آبان ۲۱, ۱۴۰۱ ۴:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  ناشناس

چرا ما ادم محسوب نمیشیم من علاقه دارم تا اخرش بخونم اونم به هیچ کس ربطی ندارههههه

آنیتا
دی ۲۷, ۱۳۹۹ ۲:۱۶ ب٫ظ

سخنانشون اصصصصصلا معقولانه نیست
امیدوارم واسه بچه های خودشونم همین نظر رو داشته باشند و تحصیلات دانشگاهی واسشون مهم نباشه و به دیپلم فوقش فوق دیپلم اکتفا کنن