پذیرش دکتری بدون آزمون 1400 دانشگاه علامه طباطبایی
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علامه طباطبایی برای سال تحصیلی 1400-1401 اعلام شد.
به گزارش پی اچ دی تست، دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس آیین نامه دکتری بدون آزمون، از میان متقاضیان واجد شرایط، برای سال تحصیلی 1400-1401، بدون شرکت در آزمون، دانشجوی دکتری میپذیرد.
رشته های دکتری بدون آزمون 1400 دانشگاه علامه طباطبایی
شرایط ثبت نام دکتری بدون آزمون 1400 دانشگاه علامه طباطبایی
شرایط اختصاصی پذیرش دکتری بدون کنکور استعدادهای درخشان در این دانشگاه به شرح زیر است:
۱- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از یکی از دانشگاههای دولتی داخل کشور
تبصره ۱: صرفاً مدارک مربوط به کد رشته محلهای دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی قابل قبول میباشد.
تبصره ۲: دانشآموختگان دانشگاههای خارج از کشور و دانشگاهها و موسسات غیردولتی-غیر انتفاعی مجاز به شرکت در این فراخوان نمیباشند.
۲- دارا بودن میانگین کل ۱۶ و یا بالاتر در مقطع کارشناسی در تمامی رشتهها
۳- دارا بودن میانگین کل ۱۷ و یا بالاتر بدون احتساب نمره پایاننامه در مقطع کارشناسی ارشد در تمامی رشتهها
۴- بیش از دو سال از تاریخ فراغت از تحصیل دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.
۵- کسب حداقل ۷۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه (مطابق با جدول ارزشیابی پیوست)
۶- دارا بودن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ مستخرج از پایاننامه
تبصره ۱: در صورتی که متقاضی در زمان ثبتنام اولیه فاقد مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایاننامه باشد (موضوع بند ۶) میتواند با ارسال حداقل یک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ مرتبط با رشته تحصیلی خود ثبتنام اولیه را انجام دهد. لازم به ذکر است در این صورت دانشجو بایستی تا قبل از مصاحبه نسبت به ارسال مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایان نامه خود (موضوع بند ۶) اقدام نماید. در غیر این صورت پرونده ثبتنامی ایشان حذف و امکان شرکت در مصاحبه نخواهد داشت. بدیهی است در این صورت دانشجو هیچگونه اعتراضی نسبت به ثبتنام اولیه خود نخواهد.
– کسب حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان (MCHE) یا معادل آن در سایر آزمونهای زبان معتبر تا قبل از آزمون جامع دکتری
تبصره ۱: آزمونهای زبان معتبر، به قرار ذیل است. داوطلبان توجه داشته باشند که گواهی زبان فقط تا دو سال معتبر است.
IELTS – TOEFL(PBT)-TOEFL(IBT)-TOEFL(CBT)-TOLIMO MSRT(MCHE)
تبصره ۲: چنانچه متقاضیان، دارای مدرک زبان معتبر باشند، مطابق با جدول شماره ۴ امتیاز لازم را کسب خواهند کرد. متقاضیانی که فاقد مدرک زبان هستند، میتوانند در این فراخوان شرکت نمایند لیکن امتیاز مدرک زبان را کسب نخواهند کرد. این افراد در صورت پذیرش و قبولی نهایی، باید تا قبل از آزمون جامع دکتری، مدرک زبان معتبر خود را با کسب حد نصاب لازم مطابق با ضوابط و مقررات دانشگاه، ارائه کنند.
۸- دانشجو پس از قبولی در مقطع دکتری، باید تا پایان نیمسال سوم تحصیلی خود، حداقل دو مقاله علمی-پژوهشی را به چاپ رسانده و اصل آن را ارائه نماید، در غیر این صورت قبولی وی لغو خواهد شد.
مدارک ثبت نام دکتری استعداد درخشان 1400 دانشگاه علامه طباطبایی
– تصویر شناسنامه و کارت ملی
– تصویر عکس 3 در 4
– یک نسخه تصویر مدرک نمایانگر وضعیت نظام وظیفه برای داوطلبان مذکر
– یک نسخه تصویر گواهینامه و ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد
– متقاضیان کارشناسی ارشد پیوسته (فقط دانشگاههای دولتی)، باید میانگین واحدهای گذرانده مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را به تفکیک هر مقطع ارائه کنند.
– دانشجویان کارشناسی ارشد نیمسال آخر باید گواهی اشتغال به تحصیل خود را با ذکر میانگین کل و ریز نمرات واحدهای گذرانده ارائه نمایند.
– یک نسخه تصویر گواهینامه و ریزنمرات دوره کارشناسی (مهم: متقاضیانی که مقطع کارشناسی آنها ناپیوسته است، باید علاوه بر مدرک و ریزنمرات کارشناسی، مدرک و ریزنمرات کاردانی را نیز ارائه کنند.)
– یک نسخه تصویر گواهی دال بر احراز حد نصاب یکی از آزمونهای زبان معتبر مطابق با جدول شماره ۴ ( برای دارندگان مدرک زبان )
– معرفینامه از دبیرخانه المپیاد دانشجویی برای برگزیدگان المپیاد
– معرفینامه از دبیرخانه جشنوارههای معتبر علمی (خوارزمی، فارابی، رازی، ابن سینا) برای برگزیدگان جشنوارهها
– تصویر کامل کلیه مقالات علمی-ترویجی، علمی-پژوهشی، ISI ،ISC و نظایر آن که چاپ شده و یا دارای گواهی پذیرش چاپ باشد. (در صورت چاپ مقاله، تصویر جلد مجله حتما ضمیمه شود)
– گواهی پذیرش چاپ مقاله برای آن دسته از مقالاتی که در زمان تقاضا به چاپ نرسیده باشند.
– گواهی اعتبار درجه ی علمی ترویجی یا علمی پژوهشی، ISC ،ISI مجلات داخلی و خارجی که مقالات متقاضی در آن چاپ شده و یا خواهد شد
– فرم تکمیل شدهی تعهدنامه مخصوص دانشجویان نیمسال آخر دوره کارشناسی ارشد
– کلیه سوابق و مستندا مربوط به رزومه تحصیلی، شغلی، سابقه تدریس، توصیه نامه، طرح پژوهشی، جوایز و غیره
– واریز مبلغ 1/500/000 ریال (صد و پنجاه هزار تومان) به صورت الکترونیکی از سایت ثبتنام
زمان ثبت نام دکتری بدون کنکور
۱- ثبتنام فقط بصورت الکترونیکی انجام خواهد شد. لذا دانشگاه به هیچ عنوان پذیرش مدارک بصورت فیزیکی نخواهد داشت.
۲. آدرس سایت ثبت نام الکترونیکی: Azmoon.atu.ac.ir
٣- داوطلبان واجد شرایط می بایست از ساعت ۱۰ صبح مورخ 1399/12/18 الی ساعت 10 صبح مورخ 1400/01/18 نسبت به ارسال مدارک مورد نیاز از طریق سامانه ثبت نام دانشگاه اقدام نمایند. به مدارکی که ناقص بارگذاری گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۴- کلیه دانشجویان پس از ثبتنام اولیه در سایت مذکور و دریافت کد پیگیری، جهت ثبتنام خود اقدام کنند.
نحوه ارائه مقالات یا فعالیتهای علمی برگزیده:
۱- مقالات ارائه شده طبق جدول شماره ۱ مورد ارزیابی قرار گرفته و باید چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ بوده و مرتبط با پایاننامه و رشته تحصیلی دانشجو باشد.
تبصره ۱: منظور از پذیرش مقاله، پذیرش بدون قید و شرط مقاله میباشد.
تبصره ۲: گواهی پذیرش چاپ باید مورد تأیید هیات تحریریه با ذکر شماره مجله و دوره آن بوده و زمان چاپ آن بطور شفاف مشخص باشد.
تبصره ۳: مقالاتی که در فرایند داوری بوده و پذیرش قطعی نشده باشند مورد پذیرش نیستند.
۲- هر گونه ثبت اختراع باید مورد تأیید سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران باشد.
۳- برگزیدگان جشنوارههای علمی معتبر (خوارزمی، فارابی، رازی و یا ابن سینا ) باید تایید دبیرخانه جشنواره را کسب و ارائه نمایند.
۴- برگزیدگان المپیادهای علمی-دانشجویی باید تأیید دبیرخانه المپیاد را کسب و ارائه نمایند.
۵- مقاله، اختراع و یا کتابی مورد پذیرش قرار خواهد گرفت که داوطلب در آن، نفر اول باشد و با نام وی بلافاصله بعد از استاد راهنما یا مشاور و یا یکی از اعضای هیات علمی ذکر شود و یا مخترع اصلی اختراع، نویسنده مسئول کتاب و یا ارائه دهنده اصلی کنفرانس علمی باشد، در غیر این صورت به آن امتیازی تعلق نخود-ظرفیت پذیرش دکتری بدون کنکور
۱- حداکثر ۲۰٪ ظرفیت پذیرش با آزمون شیوه آموزشی-پژوهشی دوره روزانه دکتری دانشگاه، به پذیرش بدون آزمون دانشجویان واجد شرایط اختصاص دارد.
۲- ظرفیت مذکور مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون دانشگاه میباشد، مضافاً آنکه دانشگاه در رد یا قبول تقاضای داوطلبان از اختیارات لازم برخوردار بوده و ملزم به تکمیل ظرفیت دوره دکتری خود نخواهد بود.
نکات مهم:
1- مصاحبهها همزمان با مصاحبه پذیرفتهشدگان کنکور خواهد بود لذا اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.
2- کلیه فرایندهای ثبتنام به صورت الکترونیک خواهد بود.
3- خیلی مهم: دانشآموختگان حداکثر تا ۲ سال پس از فراغت از تحصیل میتوانند از تسهیلات پذیرش بدون آزمون برای ورود به دوره دکتری برخوردار شوند، لذا داوطلبانی که در نیمسال اول سال تحصیلی 97-98 و قبل از آن فارغالتحصیل شده باشند، به هیچ وجه مجاز به شرکت در این فراخوان نمیباشند.
4- دانشجویان نیمسال آخر، در صورت فراغت از تحصیل حداکثر تا تاریخ 1400/06/31، مجاز خواهند بود با رعایت سایر شرایط و با ارائه مدارک لازم در این فراخوان شرکت نمایند.
5- دانشآموختگان و دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی، کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، دولتی غیر انتفاعی، پیام نور، جامع علمی کاربردی و همچنین دانشآموختگان دورههای مجازی، نیمه حضوری، بینالملل، پردیس بینالملل و پردیس خودگردان، مجاز به ورود بدون آزمون به دوره دکتری این دانشگاه نمیباشند لذا در صورت شرکت، از فرایند پذیرش حذف خواهند شد.
6- دانشآموختگان اتباع خارجی و فارغالتحصیلان دانشگاههای خارج از کشور، مجاز به استفاده از این آییننامه برای ورود بدون آزمون به دوره دکتری نیستند.
7- اولویت ادامه تحصیل دانشجو در همان رشته تحصیلی مرتبط در دوره کارشناسی ارشد و مطابق با جدول رشتهها میباشد. بدیهی است در صورت عدم تطابق رشته کارشناسی ارشد با رشته مورد تقاضا، متقاضی از فرایند پذیرش حذف خواهد شد.
8- دانشآموختگان فقط در صورت دفاع از پایاننامه با درجه عالی یا بسیار خوب ( نمره ۲۰-۱۹ پایان نامه درجه عالی و نمره 18/99-18 بسیار خوب محسوب میشود) موفق به کسب امتیازات مربوط، مطابق با جدول شماره ۱ خواهند شد.
9- سنوات تحصیل قابل قبول برای امتیاز دهی، مطابق با جدول شماره ۲، در مقطع کارشناسی 8 نیمسال و در مقطع کارشناسی ارشد ۴ نیمسال است. بدیهی است سایر دانشجویانی که سنوات تحصیل آنها بیش از حد مجاز باشد، میتوانند در این فراخوان شرکت کنند لیکن امتیاز سنوات تحصیل را کسب نخواهند کرد.
تبصره 1: داوطلبان رشتههایی که سنوات مجاز تحصیل آنها، طبق مصوبه شورای عالی برنامهریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مقطع کارشناسی 9 نیمسال و کارشناسی ارشد ناپیوسته ۵ نیمسال تصویب شده اند، امتیازات لازم را مطابق با جدول شماره ۲ اخذ خواهند نمود.
10- در صورت انصراف فرد پذیرفته شده، تعیین جایگزین فقط با تایید کمیته معاونت آموزشی دانشگاه و با شرط کسب امتیاز لازم امکانپذیر خواهد بود.
11- تغییر رشته و گرایش پس از ارسال مدارک و در زمان مصاحبه و نیز بعد از قبولی و کسب پذیرش، به هیچ عنوان امکانپذیر نخواهد بود.
12- هزینه ثبتنام به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد، لذا، به داوطلبان توصیه می شود با دقت لازم، مفاد آگهی را مطالعه و فقط در صورت دارا بودن شرایط مربوط، نسبت به ثبتنام در فراخوان اقدام نمایند.
13- باتوجه به اینکه ادامه تحصیل در مقطع دکتری به صورت تمام وقت میباشد، داوطلبان شاغل در وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبتنام موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را برای تحصیل در دوره دکتری، کسب نمایند.
14- افرادی که در دوره کارشناسی ارشد خود از سهمیه بدون آزمون استفاده کردهاند، میتوانند از این سهمیه در دوره دکتری نیز استفاده نمایند.
15- هر داوطلب فقط مجاز به انتخاب یک رشته گرایش دکتری است.
نحوه ارزیابی مقالات و امتیازدهی پذیرش دکتری استعداد درخشان
۱- مجلات دارای نمایه ISI در صورتی معتبر محسوب میشوند که دارای JCR بوده و در فهرست SSCI یا SOCIAL SCIENCE CITATION INDEX نمایه شده باشند. (در رشتههای علوم پایه فهرست SCI نیز مورد قبول است). سایر فهرستهای مربوط به ISI نظیر MASTER JOURNAL LIST و EMERGING SOURCES CITATION INDEX معتبر محسوب نمیشوند.
۲- مهم: مجلات دارای درجه علمی-پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتبر ارزیابی میشوند.(مگر در مواردی که دانشگاه یا کمیته علمی رشته ذیربط، تشخیص دهند آن مجله از نظر علمی معتبر نیست)
۳-مجلات دارای نمایه ISC که دارای درجه علمی-پژوهشی نباشند، معتبر محسوب نمیشوند.
۴- در مورد مجلات نمایه شده در پایگاه SCOPUS تنها مجلاتی معتبر محسوب میشوند که انتشار مقاله در آنها مستلزم پرداخت هیچگونه وجهی نباشد. (پرداخت وجه برای انتقال حقوق مالکیت مقاله و انتشار آن به صورت و «دسترسی آزاد» از این قاعده مستثنی است)
۵- مجلات دارای سایر نمایههای معتبر بینالمللی معتبر محسوب نشده و در هر مورد نیازمند مستندات لازم در مورد کیفیت مجله و فرآیند داوری و بررسیهای بیشتر است بنابراین چنانچه دانشگاه برای اعتبار سنجی مجلات و مقالات، مستندات بیشتری را طلب نماید، داوطلب موظف است مدارک لازم را ارائه نماید ضمن آنکه مقالات خارجی اعم از SIاو SCOPUS و …. نباید در لیست سیاه وزارتین ( علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) و دانشگاه آزاد اسلامی قرار داشته باشند، در این صورت به آن امتیازی تعلق نخواهد گرفت.
تبصره ۱: تایید کلیه فعالیتهای پژوهشی متقاضیان توسط معاونت پژوهشی دانشگاه انجام خواهد شد.
۶- امتیاز پژوهشی حداقل ۷ امتیاز و حداکثر 40 امتیاز (مطابق جدول شماره 1)، امتیاز آموزشی حداکثر ۳۰ امتیاز (مطابق با جدول شماره ۲) و امتیاز مصاحبه حداکثر ۳۰ امتیاز (مطابق با جدول شماره ۳) و امتیاز مدرک زبان متقاضیان (در صورت دارا بودن) حداکثر تا ۸ امتیاز، (مطابق جدول شماره ۴) میباشد.
۷- امتیازدهی توسط کمیته علمی رشته ذیربط صورت میگیرد و داوطلبانی که حداقل ۷۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه را مطابق با جداول شماره ۱ و ۲ و ۳ کسب نمایند، به ترتیب امتیاز در اولویت بررسی قرار میگیرند.
تبصره ۱: فقط در صورت تایید کمیته منتخب معاونت آموزشی دانشگاه ، امتیاز فوق تا ۶۰ امتیاز قابل تعدیل است.
۸- پس از بررسیهای لازم و تایید کمیته معاونت آموزشی دانشگاه، اسامی پذیرفتهشدگان اولیه در موعد مقرر، از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه اعلام خواهد شد.
۹- پذیرش نهایی و قطعی داوطلبان منحصراً پس از تایید سازمان سنجش آموزش کشور و هیات مرکزی گزینش دانشجو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت خواهد گرفت.
با سلام نده دارای مدرک آیلتس ۸.۵ هستم و معدل ارشدم ۱۸.۵۴ هستش و الآن در کانادا دارم دکتری میخونم ،فکر نمیکنم کسی با این همه توانایی و مدرک بیاد علامه طباطبایی .
دقیقا
هزینه ی تحصیل در کانادا چقدره؟ بورسیه گرفتین؟ اگه بورس هستید میشه بگید چه رشته ای؟
باسلام
با توجه به ایین نامه پذیرش استعدادهای درخشان در مقطع دکتری؛ آیا با داشتن کارشناسی از دانشگاه ازاد و کارشناسی ارشد از دانشگاه روزانه در تهران امکان شرکت هست؟
ممنون
طبق تبصره۲ مورد اول دانشجویان دانشگاه های غیر دولتی نمیتوانند در این فرایند شرکت کنند
سلام و وقت بخیر
برای دانشجویان افغانستان بورسیه دارید که در بخش دکتری باشد؟
چه زمان و چگونه باید اقدام کنیم
چرا فقط آزمون وکالت عقب افتاده !!!مگه شرایط کرونایی فقط مخصوص آزمون وکالت است !روز پنجشنبه۲۱اسفند آزمون استخدامی انرژی اتمی چرا پس لغو نشده روز جمعه۲۲اسغند شرایط کرونایی میشه و پنجشنبه همه چیز عالی است؟!!!این چه وضعشه چقد بی عدالتی بیداد میکنه !آزمون ارزی اتمی فقط در سه های تهران و اصفهان برگزار می شود و داوطلبان باید از سراسر ایران به این ۲شهر مراجعه کنند و محدودیت رفت و آمد اعمال شده و جاده ها بسته است میشه بگید طرف چطور با وسایل نقلیه عمومی از شهرستان حرکت کنه که ۸سر جلسه تو تهران باشه؟!!!؛و اگه بخواد با ماشین خودش بیاد باید که محدودیت است باید یکروز قبل حرکت کنه میشه بگید ما باید چیکار کنیم با این قانون های دست و پا گیر فقط بچه های وکالت کرونا میگیرند !!!!!
به به میبینم که فقط ماها بچه سر راهی وزارت علوم بودیم و با ۱۸۵هزار نفر باید میرفتیم سرجلسه و بچه های وکالت با ۸۱ هزار نفر داوطلب، باید در سلامت بمونن…البته شاید به این دلیل باشه که بچه های وکالت بلدن چجوری از حقوقشون دفاع کنن و مثل ما دستورات غیرقانونی رو نمیشه بهشون به زور تحمیل کرد…
نخیر اونا خودی تر بودن ما غیر خودی بودیم! کارت هم منتشر شده بود که برای اونا لغو شد
چرا این همه شرط؟؟
خب هرکی تافل و آیلتس داره و مقاله و دانشگاه سراسری چرا باید ایران بمونه و از هفت خان اینا رد شه
دقیقا
سلام
واقعا هم همینطوره. بعضی دانشگاه ها چی فکر میکنن راجع به خودشون.
ازمون وکالت برای بار دوم به تعویق افتاد.فقط بچه های دکتری ضد گلوله بودن و ویروس روشون اثر نداشته
واقعا؟ خدایاانتقام ماروازشون بگیر
بله چون من می خواستم
بله البته من فقط اطلاع رسانی کردم خودم هم وکیلم هم دانشجوی ترم دو دکتری خصوصی دانشگاه خوارزمی
واقعا با این همه شرط، اگر همچین شرایطی موجود باشه برای کسی، قطعا میره خارج از کشور برای ادامه تحصیل، خارجم نشد، کنکور شرکت کنه روزانه قبول میشه، دیگه این همه ریسک نمیکنه که با این شرطاتون.
سلام بچه ها اگه می دونین جواب بدین
من معدل ارشدم بالای ۱۹ هست دانشگاه دولتی خوندم شهرستان مهر ماه دفاع کردم یه مقاله پژوهشی هم از پایان نامه دارم که پذیرش نهایی شده اما چاپ نشده بین ورودی های خودمون نفر اول شدم چنتا کنفرانسی و یه سمپوزیوم هم دارم نمره پایان نامم هم ۱۹.۹۵ بوده به نظرتون شانس دارم برای پذیرش؟
اگه تو شانس نداشته باشی من داشته باشم
من عربی خوندم،با پایان نامه ی ۲۰،مقاله ی بین المللی چاپ شده،مدل الف،تمام اساتید توصیه نامه نوشتند که بدون آزمون دکتری بخونم،استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی تهران بخاطر نداشتن تافل رد کردن،در حالی که ما زبان عمومی مون طو دکترا هم عربی هستش،اصلا لازم نبود برای من،واقعا یه عده بیسواد که طو استعداد درخشان هستند با سرنوشت بچه های این مرز و بوم بازی میکنن.امید بخدا انشالا که بشما گیر الکی ندن
سلام
برای دانشگاه علامه نه،
من ارشد علامه بودم، لیسانس و ارشد رشته یکسان، داری ۱۵ علمی پژوهشی و ۸ کنفرانس سخنرانی، چند سال زیر نظر نخبگان و کتاب و طرح پژوهشی…برای سال اول رد شدم و سال دوم قبول شدم، بسیار سخت می گیرن، واقعاً ارزشش رو داره. همه به من می گفتن برو خارج، اما از شرایط من خبر نداشتن که باید روز کارگری کنم و شب درس بخونم. خداروشکر الان بعد از دکتری موقعیت خوبی دارم
و کلی شرط و شروط گذاشتن
یعنی اونایی که حتی توی بهترین دانشگاهها درس خوندن و معدلشون زیر ۱۵ هم اومده .یعنی دیگه نباید ادامه تحصیل بده
این یعنی ظلم واقعی . تنها آزمون سالم .برگزاری آزمون جامع بین تمام شرکت کنندگان با هر معدلی است .
اینجور آزمون ها یعنی آزمون ناسالم و غیررقابتی که باید کلا از سیستم آزمون حذف بشه . تنها آزمون رقابتی سالم .آزمون جامع است . حتی آزمون دکترا هم رقابتی و سالم نیست چون ۵۰ درصد قبولی باز به دانشگاه ارجاع داده شده .طرف با تلاش و ابتکار بهترین رتبه و دانشگاه قبول میشه ولی توی مصاحبه که ۵۰ درصد نمره تشکیل میده ، نمره نمیدن و ۵۰ درصد آزمون هم عملا بی تاثیر میشه .
سلام
در چه رشته هایی دانشجو می پذیرند؟
سایت دفتر استعداد دانشگاه یا سایت اصلی خودشون چک کنید
خیلی ممنون
رشته های مورد نظرشونو کجا زدن؟
ما عجب اشتباهی کردیم غیر انتفاعی درس خوندیم.
هیچ دانشگاه دولتی نمیتونیم بدون کنکور مصاحبه بدیم.
به ما هم درس خوندیم؛ رزومه داریم به خدا ظلمه…
یه فکری هم به حال ما کنید.
من معدلم ۱۹/۶۵…. و تو دانشگاه غیر انتفاعی درس خوندم که تو رتبه بندی دانشگاه ها از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتر بوده….
تو رو خدا یه فکری هم به حال ما کنید…
معدا ۱۹.۶۵ :)))))))) خودت تا اخرش برو که چرا غیرانتفاعی نمیتونه شرکت کنه اصلا مگ غیرانتفاعی دانشگاست
اینجوری نگین خیلی از بچه های ازاد و غیر انتفاعی و غیره از یچه های روزانه سراسری بیشتر زحمت میکشن من خودم دیدم که اصلا نمیخوندن بچه ها و با التماس به اساتید مدرک از همین سراسری گرفتن. در ضمن خیلی از بچه های ازاد و غیره تو دکتری روزانه قبول شدن البته به شرط رزومه قویتر
سلام و عرض ادب
چند تا نکته پیرو جواب شما.
۱. یعنی معدل ۱۹/۶۵ دلیل بر بیسوادی در دانشگاه غیرانتفاعی؟
۲. به خدا قسم من دوستام دانشگاه دولتی هستن هم رزومه از من کمتر دارن و هم تو بحث روش تحقیق و…( خدارو شاهد میگیرم این حرف من نیست؛ حرف خودشونه)
خواهش میکنم با این معیار جلو نرین که دولتی ها از آزادی ها و یا غیر انتفاعی ها باسواد تر هستن. بله قبول دارم…توی غیرانتفاعی ها افراد بیسوادی هم هستن و خدا شاهده همه نیستن…
من خودم به بچه های ارشد دانشگاه های دولتی روش تحقیق درس میدم…
در ضمن من رتبه خوبی هم آوردم پارسال و به دلیل اینکه اساتید همین قضاوت هایی مشابه قضاوت های شمارو کردن منو تایید نکردن…
( ما که از شما دلگیر نشدیم ولی خواهشا با یک شاغول همه رو نسنجین.
آرزوی موفقیت میکنم برای شما)
به نظرم شما با این دیدی که داری بهتره دکتری نخوانی، اگر هم که مشغول هستی واقعا متاسف هستم که فردی با این دید در یکی از بالاترین سطوح مشغول تحصیل هست. امیدوارم حداقل بتوانی منطقی بشی و نسبت به مسائل با دید بزرگ تر و بازتر فکر کنی!! در ضمن من خودم فارغ التحصیل دانشگاه دولتی هستم ولی برای تمام دانشگاه ها احترام قائلم! متوجه باشیم که همه زحمت میکشند و همه درس میخوانند، متوجه باشیم که ما از همه بالاتر نیستیم دوست عزیز!
بارها دیدم در محیط های کاری و در بخش های علمی فارغ التحصیلان دانشگاه های آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور، بچه های دانشگاه های دولتی که بسیار هم پر مدعا بودند رو کنارزدند و موفق تر بودند!
متشکریم جواب بدید
سوال آیا معدل ۱۵/۴۷ می پذیرند یا خیر؟
حقوق اساتید رو بدید. دوما با این تبصره و مدارک ازین قبیل خوب دانشجو میتونه بره خارج از کشور تحصیل کنه.
حقوق اساتید حق التدریس دانشگاه ازاد ۳ ترمه پرداخت نشده
فک کنم اساتید میخوان بر علیه آزمون کتبی کودتا کنن
و دانشگاه آزاد
خخخخخخخخخخخ