افزایش اقبال داوطلبان دکتری به آزمون ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
در حالی که ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته با کاهش مواجه است، اما آمار انتخاب رشته مجازین در این آزمون نسبت به سال گذشته با رشد روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مقایسه آماری آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۹ و سال ۱۴۰۰ نشان می دهد که آمار داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ حدود ۶ هزار نفر بیشتر است.
در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۸۵ هزار و ۶۹ نفر ثبت نام کرده بودند و در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۷۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب ثبت نام کرده بودند.
در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۰ حدود ۸۰ درصد داوطلبان و در آزمون سال ۱۳۹۹ حدود ۷۰ درصد داوطلبان در جلسه آزمون شرکت کرده بودند. با توجه به اینکه دو آزمون در شرایط کرونا برگزار شده اند.
ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹ حدود ۱۴ هزار نفر در دانشگاه ها غیر از دانشگاه آزاد اعلام شده بود و در نهایت ۱۲ هزار و ۴۸۵ نفر پذیرفته شدند.
در سال ۱۳۹۹ تعداد مجازین به انتخاب رشته در دوره دکتری ۱۱۶ هزار و ۴۰ نفر بودند که از این تعداد ۸۷ هزار و ۴۴۵ نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کردند.
در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۰ ظرفیت پذیرش در دانشگاه ها به غیر دانشگاه آزاد بیش از ۱۲ هزار نفر اعلام شده است.
در آزمون سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۶ هزار و ۶۶۵ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و از این تعداد ۹۵ هزار و ۶۳ نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کردهاند.
این آمار نشان می دهد که با وجود کاهش ظرفیت اما آمار انتخاب رشته افراد بیشتر از سال گذشته است.
اینهمه دکتر !!!!!!!!!
سلام
نسبت به جمعیت کشور کمتر از ۱ درصد میشه!! هرچه سطح علم بالاتر برود با شعور بالا البته میزان گرایش به فهم صحیح فرهنگ و آماده شدن برای فضای گفتگو محیا تر میشود . هرگز از اینکه جامعه باسواد و پویا باشد ناراحت نباشید . موفق باشید.
بستگی داره سوادرو شما چطوری تعریف کنید سواد مدرک نیست.
مهیا البته نه محیا
داشتن مدرک هم الزاما نشانه فهم صحیح فرهنگ و شعور نیست اینو مطمن باشید
سلام
اشتباه تایپی بود .
دقت بفرمایید نوشتم سطح شعور بالا در کنار سطح بالای علمی . قطعا در کنار هم میتونن بسیار سطح فرهنگی رو بالا ببرن . این دیگه بچه ۵ ساله هم متوجه میشود که به هر حال سطح سواد اگر با شعور و درک همراه باشه میتونه جامعه سالم تری بسازد . گرچه هستند کشاورزان و کارگرانی که میشه ازشون درس انسانیت آموخت .اما به طور کلی جامعه پویا و با سواد بهتر هست .موفق باشید .
مسئله اینجاست که لزوما فردی که مدرک دکترا دارد باسواد نیست، شما اگر وضع مالی خوبی داشته باشید هم با حداقل مطالعه می توانید وارد این مقطع شوید و مدرک دکترا بگیرید، شاید این حرف من خوشایند خیلی از داوطلبان دکترا نباشد اما برای اینکه شان و ارزش مدرک دکترا بیش از این تنزل نکند اگر بحث منافع شخصی را کنار گذارده و منفعت عامه و جامعه را مبنا قرار دهیم باید یک بازنگری در کمیت و کیفیت پذیرش در این مقطع بشود، بنابراین رویکرد تغییر شیوه جذب و کاهش پذیرش که هم اکنون مطرح است اگر درست اجرا شود می تواند در بهبود شرایط موثر باشد.
دوستان کسی که سابقه کار مرتبط در حدود ۹ سال در رشته تحصیلیش داره تاثیری در پذیرشش داره؟ یعنی در رزومه باید ذکر بشه؟ و اینکه پایان نامهام هم بصورت مقاله درآوردم.
زبانم هم خوبه اما مدرک ندارم.
والا من پارسال گفتم، گفت تو همون کارت بمونی بهتر نیس؟ تا اینکه بیای دکترا بخونی:/
ممنونم از پاسختون. البته حرف اونها هم غیر منطقی بوده. چراکه برای برخی افراد به ادامه تحصیل علاقه دارن و یا کلا میخوان وارد فیلد آموزشی و دانشگاهی بشن و این گرفتن فرصت از اونهاست. در ضمن افرادی که کار کردن دید عملی و کاربردی تری نسبت به رشتشون دارن.
بله، ولی کلا وقتی نخوان قبولت کنن هر چی که به نظر ما مزیت محسوب میشه، از نظر اونها ضعفه
بله اثر خیلی مثبت داره به شرطی که بهشون بگین کار رو برای تحصیل کنار میگذارین.. یا حداقل پاره وفتش می کنین..
من دقیقا شرایطممثل شما بود و الان در حال تحصیل دکتری روزانه هستم
متشکرم از راهنماییتون. موفق باشید.
سلام به نظرتون از الان برای مصاحبه باد بخونیم؟
نه یهو قبول نشدی ضایع میشی منتظر باش نتایج انتخاب رشته بیاد
اگه از رتبت مطمنی حتما از الان شروع کن
بعد اومدن نتایج وقتی ندارید
آماده کردن و فرستادن مدارک به دانشگاهها انقد وقت گیره که اصلا فرصتی برای خوندن نمیمونه
پروپوزال بنویسید و مطالعه کنید
بابا چه اقبالی اینا فقط ب دنبال درآمد بیشتر هستند
سلام،با رتبه ۹ برای رشته ای فقط ۶ نفر پذیرش داره
با این رزومه امیدی هست
علمی پژوهشی ۱
کنفرانسی ۲
کارشناسی جز ده درصد ورودیمون بودم و ارشد پذیرش بدون کنکور شدم،۱۴۰۰ ساعت کارورزی ۵ ماه سابقه کار
Hes, spss,ICDL,GIs,ENVI,GCDKIT
دوتا هم کنفرانسی دارم برا یه همایش ۲۰ اردیبهشت
اصلا دعوت به مصاحبه میشیم
الان شاغلی؟
بیکارم
تو دانشگاه محل ارشدت ۱۰۰درصد!!
متاسفانه دانشگاه ارشدم نداره
رشتتون چیه؟
سلام، موفق باشید
رشتتون چیه؟؟
بستگی به رزومه و مصاحبه رقباتون داره
مصاحبه دکتری رو به هیچ وجه نمیشه از قبل پیش بینی کرد حتی اگه ۱۰ تا ای اس آی داشته باشید
احتمالش ۴۰درصده بامصاحبه خوب
به خاطر اینکه حالا حالا مجازی هست . بشین تو خونه و چای بخور و تخمه بشکن و درس بخون
نهایتا سال اول که کلاس دارید تو خونه تخمه میخورید بعدش که باید تز را انجام بدید سختی کارش شروع میشه.
بله درسته. نهایتا یه سال اموزش های مجازی ادامه دار خواهد بود
سلام
اتفاقا با مجازی شدن نه تنها کار آسونتر شده بلکه سخت تر شده .
درسته هزینه و سختی رفت و آمد حذف شده به خصوص برای دانشجویانی که محل دانشگاه فاصله زیادی با محل زندگی داشت و مقیم محل تحصیل نبودن ولی تمرین ها و پروژه ها و…به قوت خودش باقی و حتی سنگین تر شده.آموزش مجازی نقاط قوت زیادی داره ولی کیفیت آموزش هنوز فاصله قابل توجهی تا آموزش حضوری داده.به هیچ وجه وقت تخمه شکستن نخواهی داشت با کارهای سنگین و ارائه های هفتگی که استاد بر عهده دانشجو میذاره.
موافقم با نظرتون مهندس
اینا با کارشناسی اشتباه گرفتن
وارد دکتری بشن میفهمن چخبره
من از الان نگران دوتا مقاله با شرایط فلان و چاپ فلان مجلات، آزمون جامع، دفاع پروپوزال هستم. بس که دانشجوی دکتری دیدم تو این مراحل گیر اساسی کرده بوده. دکتری قبل و بعدش هفت خان رستمه. آینده شغلیش هم که هیچی به هیچی. برا همین خیلیا که با دید نامعقول و رویایی واردش میشن، وسط کار عطاش رو به لقاش میبخشند و میرن.
واقع بین باشیم، دکتری خیلی سخته و باید علاقه پشتش باشه.
واقعا همین طوره
دردسر پشت دردسر
احتمالا شما دانشجوی دانشگاه آزاد هستید وگرنه دانشگاه دولتی که کلی پروژه و تحقیق داره…
عزیز جان بنده دانشجوی دکتری مهندسی دانشگاه آزاد هستنددر این سه ترم گذشته کاری کردن اساتید که کامل به نرم افزارهای برنامه نویسی فرترن ومطلب مسلط شویم بابت پروژه هایی که اساتید دادند و دفاع سنگین وبابت گذراندن هر درس تخصصی یک مقاله که موردتایید استاد باشه انجام دادیم به غلط کردن افتادیم بعد هم شما سراسری هابایک مقاله دفاع می کنید ولی ما جهت دفاع باید دوتا مقاله بدهیم.
دقیقا موافقم مهندس.این دو ترمی که من مجازی دروس رو خوندم ؛ واقعا به اندازه ۵ ترم حضوری از ما کار کشیدن .ارائه های هفتگی -مقاله -حجم مطالب درسی بسیار زیادو سختگیری بیش از حد موقع امتحانات و نحوه طرح کردن سوالاتبسیار سخت.به نظرم آقایون اساتید محترم مجازی رو با میدون عقده گشایی اشتباه گرفته بودن. تا بیاد دستشون بیاد که دوره های مجازی خودش یه نوع روش تحصیله که سالهای خیلی دور در خیلی از کشورهای دنیا بکار گرفته میشده ؛فعلا پوست ما دوره اولیا کنده اس.