مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه دکتری 1400 وزارت بهداشت

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مرکز سنجش آموزش پزشکی با انتشار اطلاعیه‌ای نحوه ارزیابی داوطلبان در مرحله دوم کنکور دکتری 1400 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را اعلام کرد.

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی سال ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ۱۳ مردادماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.

بر اساس نتایج مرحله اول آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ نمره داوطلبان در هر رشته و با توجه به سهمیه داوطلبان اعلام شده و به تعداد دو برابر ظرفیت، جهت آزمون مرحله دوم دعوت شده اند.

در مرحله اول آزمون (کتبی) کسب حدنصاب ۵۰ درصد میانگین کل نمرات شرکت کنندگان در آزمون کتبی هر رشته و کسب حداقل ۳۰ درصد از نمره تراز شده کتبی آزمون الزامی است.

همچنین در مرحله دوم آزمون (مصاحبه) کسب حداقل ۵۰ درصد میانگین نمره تراز شده مرحله دوم ۵ درصد اول هر رشته با رعایت سایر شرایط و مقررات الزامی است.

فرصت انتخاب رشته تا شنبه ۲۳ مردادماه ادامه داشت و از تعداد ۲ هزار و ۸۸۷ نفر مجاز به انتخاب رشته در نهایت حدود ۲ هزار و ۷۸۰ نفر انتخاب رشته کردند.

به گزارش پی‌اچ‌دی تست، پس از انتشار خبر لغو مصاحبه حضوری کنکور دکتری 1400 بهداشت، مرکز سنجش آموزش پزشکی نحوه کسب نمرات در مرحله دوم آزمون ورودی دکتری تخصصی و پژوهشی Ph.D)( سال تحصیلی 00141401 را در اطلاعیه شماره 13 خود به شرح زیر اعلام کرد:

با سپاس بیکران به درگاه ایزد منان و آرزوی سربلندی و موفقیت برای داوطلبان عزیز ،به اطلاع میرساند با عنایت به تصمیمات اخذ شده در شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با توجه به مواجهه با پیک پنجم بیماری کووید19 و افزایش روزافزون تعداد مبتلایان و تبعات سنگین آن در کشور و با توجه به همفکری و هماهنگی به عمل آمده با هیاتهای ممتحنه و ارزشیابی ،به منظور حفظ سلامت داوطلبان محترم )تقویت رعایت دستورالعملهای کشوری در حوزه بهداشت، حفظ فاصله فیزیکی، کاهش تردد و مسافرت‌ها)، مرحله دوم آزمون ورودی دکتری تخصصی رشتههای علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی به شکل غیرحضوری برگزار میگردد.

جهت اطلاع داوطلبان محترم، ضوابط و شرایط آزمون مذکور به شرح ذیل اعلام میگردد:

برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت از طریق آپلود فایل ارائه شفاهی

پذیرش دانشجو بر اساس نمرات کتبی، سوابق تحصیلی (آموزشی، پژوهشی و فناوری) و ارائه شفاهی داوطلب از محورهای مورد درخواست خواهد بود.

کسب امتیاز مرحله دوم آزمون ورودی دکتری تخصصی از مستندات ارائه شده در محورهای مورد اشاره در فرم زیر خواهد بود. لازم است فایل صوتی-  تصویری مربوط به ارائه شفاهی مطالب علمی  (Scientific Presentation) از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری گردد.

ارائه شفاهی داوطلب در قالب فایل صوتیتصویری شامل سه بخش میباشد:

    • بخش اول و دوم مربوط به محتوای علمی (Scientific Presentation) به زبان انگلیسی و فارسی
    • بخش سوم شامل مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی اجتماعی: ارائه هر گونه فعالیت علمی از قبیل طرح پژوهشی، پیشنهاد، ایده، الگو یا مدل در راستای مسئولیتپذیری و پاسخگویی بر مبنای حوزه سلامت

زمان آپلود فایل ارائه شفاهی مصاحبه دکتری

زمان بندی ارسال فایلهای مربوط به ارائه شفاهی متعاقباً اعلام خواهد شد. این زمان بندی به تفکیک رشته بوده و مهلت ارسال برای داوطلبان هر رشته فقط یک روز میباشد. بنابراین لازم است داوطلبان فایلهای صوتی تصویری خود را آماده داشته باشند تا در زمان مقرر نسبت به بارگذاری آن از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام نمایند.

برگزاری مصاحبه دکتری پژوهشی وزارت بهداشت به صورت حضوری

قابل توجه داوطلبان دوره پژوهشی (Ph.D By Resarch): با توجه به استادمحور بودن این دوره و تعداد کم داوطلبان مجاز شده، مصاحبه دوره پژوهشی بصورت حضوری بوده و داوطلبان این دوره نیازی به تهیه و ارسال فایل صوتی-تصویری مربوط به ارائه شفاهی ندارند. زمان بندی انجام مصاحبههای حضوری هر دانشگاه از طریق معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع تعیین میشود که از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

محورهای امتیازات مربوط به مرحله دوم آزمون ورودی دکتری تخصصی

بخش مستندات آموزشی، پژوهشی و فناوری

سابقه تحصیلی و فعالیت های آموزشی بر اساس مستندات ارائه شده توسط داوطلب امتیازدهی میشود.

  1. معدل آخرین مقطع تحصیلی 
  2. تدریس نظری یا عملی (یا کارآموزی) واحدهای درسی دانشگاهی مرتبط
  3. آموزش از راه دور واحدهای درسی دانشگاهی مرتبط با استفاده از فناوریهای نوین آموزشی
  4. تولید محتوای آموزشی برای آموزش از راه دور

تبصره: کلیه گواهی های تدریس باید مورد تایید مدیرگروه آموزشی مربوطه باشد.

سابقه فعالیت های پژوهشی و فناوری که بر اساس مستندات ارائه شده توسط داوطلب امتیازدهی میشود.

  1.  طرح تحقیقاتی مصوب دانشگاه بعنوان مسئول یا همکار
  2. مقالات چاپ یا پذیرفته شده، برگرفته از پایان نامه و یا مقالات اصیل (Original) در ارتباط موضوعی با رشته مقطع قبل
    • مقالات ایندکس شده در ISI و PubMed با در نظر گرفتن Impact Factor مجله مربوطه و Scopus
    • مقالات (انگلیسی / فارسی) با سایر ایندکس های معتبر (مجلات علمی پژوهشی(
  3. سخنرانی یا پوستر در کنگره های علمی (ارائه مقاله) سخنرانی یا پوستر (در کنگره بین المللی / ملی)
  4. اختراعات و اکتشافات (بین المللی / داخلی) ثبت شده
  5. تالیف کتب در رشته مربوطه و با تایید انجمن علمی مربوط و یا معاونت پژوهشی دانشگاه
  6. تولید اپلیکیشن، طراحی سامانه، بازی سازی (Gamification) در زمینه مطالب علمی آموزشی

در مورد اپلیکیشن ها و بازی های علمی آموزشی، تاییدیه یکی از مراجع ذیل ضروری میباشد:

انجمن علمی انفورماتیک پزشکی/ انجمن علمی آموزش پزشکی/ تاییدیه جشنواره مطهری در سطح دانشگاهی و یا کشوری/ تاییدیه مراکز فناوری اطلاعات سازمان ها و وزارتخانه هایا آزمایشگاه های مورد تایید آنها) / تاییدیه ارائه مربوط به اپلیکیشن یا بازی در یکی از کنفرانس ها، کنگره ها، و جشنواره های رسمی دانشگاهی، استانی یا ملی / ارسال مقاله منتشره مربوط به اپلیکیشن یا بازی از یک ژورنال معتبر علمی

ارائه شفاهی مطالب علمی )Scientific Presentation) داوطلب

ویژگیهای فردی داوطلب شامل شخصیت اجتماعی، قدرت تجزیه تحلیل، قدرت بیان و توانایی انتقال مفاهیم و مطالب علمی:

تربیت نیروی انسانی توانمند و با کفایت از مبانی توسعه علمی کشور میباشد. در این راستا تربیت دانش آموختگانی با مهارت‌های لازم در حیطههای آموزشی، تحقیقاتی، مدیریتی، اجرائی و پاسخگویی به نیازهای ملی و اجتماعی در مقطع دکتری تخصصی به لحاظ نقشی که در توسعه علمی و فناوری کشور ایفا مینمایند از اهمیتی دو چندان برخوردار میباشد. در این قسمت، لازم است داوطلب فایل صوتیتصویری حداکثر 15 دقیقهای طبق توضیحات ذیل تهیه نموده و در بخش مربوطه در سایت sanjeshp.ir بارگذاری نماید.

1. محتوای فایل صوتیتصویری:

ارائه داوطلب، تلفیقی از 3 بخش به شرح زیر باشد:

  • بخش اول (ارائه علمی به زبان انگلیسی): داوطلب خود را معرفی، انگیزه، اهداف تحصیلی و موضوع علمی مورد نظرخود را ارائه نماید. )موضوع باید همان باشد که سایر اطلاعات و جزئیات آن در بخش فارسی ارائه میگردد(.
  • بخش دوم (ارائه علمی به زبان فارسی) :داوطلب موضوع پایان نامه یا مقاله استخراج شده از آن، مطالب و توضیحات علمی خود شامل بیان مساله، اهداف تحقیق (سوالات یا فرضیات)، روش تحقیق، یافتهها و نتیجهگیری و … را ارائه نماید.
  • بخش سوم (مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی) :چنانچه داوطلب در راستای مسئولیت پذیری و پاسخگویی بر مبنای حوزه سلامت صرفاً در یکی از زمینه های زیر هر گونه فعالیت علمی، پژوهشی، پیشنهاد، ایده، الگو یا مدلی داشته باشد میتواند در این بخش ارائه نماید.

1. در حوزه خلاقیت، نوآوری، فناوری، کارآفرینی، تجاری سازی و تولید محصول در حوزه سلامت (با توجه به نکات ذیل)

    • نحوه و میزان مشارکت دانشجو
    • نوآوری و خلاقیت در خدمت ارائه شده
    • میزان تاثیرگذاری و اثربخشی احتمالی خدمت ارائه شده
    • جمعیتی که از خدمت ارائه شده بهره مند خواهند شد
    • نحوه ارائه تجربه و ارائه شاخصها
    • علمی و مبتنی  بر شواهد بودن

2. حل مشکل یا چالشی در جامعه و در حوزه سلامت (با توجه به نکات ذیل):

    • علمی و مبتنی بر شواهد بودن
    • شناسایی نیاز واقعی هدف و انجام و نیاز سنجی
    • داشتن اهداف روشن و قابل دستیابی و تعیین چشمانداز
    • قابلیت مدلسازی و توسعه خدمت
    • نحوه ارائه تجربه و ارائه شاخصها

2. مشخصات فنی فایل صوتیتصویری:

  • حجم فایل حداکثر 150 مگابایت و حداقل 15 مگابایت باشد.
  • از نظر زمانی حداکثر 15 دقیقه باشد.
  • فایل از نوع mp4 و یا mkv باشد.
ثبت‌نام
باخبرم کن!

3 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نتابا
مرداد ۲۸, ۱۴۰۰ ۲:۲۲ ب٫ظ

کلا گنگ گفتن
فک کنم خودشونم نمیدونن

Ss
مرداد ۲۷, ۱۴۰۰ ۳:۴۱ ب٫ظ

باسلام دوتا سوال دارم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.سوال اول اینکه منظور ازموضوع علمی تو قسمت انگلیسی اینه که درواقع موضوع پایان نامه وخلاصه ای ازاونو بگیم وبعد دربخش فارسی همونو با تفصیل توضیح بدیم یا منظور چیزی دیگه ایه؟
سوال دوم اینکه دربخش سوم دقیقا منظور چیه باذکر مثال میشه یکی بگه چون واقعا گنگه

نیلی
مرداد ۳۰, ۱۴۰۰ ۹:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  Ss

کلیپ سه قسمته و حداکثر پانزده دقیقه، قسمت اول رو به انگلیسی با معرفی خودتون شروع میکنین اسمتون کدوم دانشگاه درس خوندین و چرا این رشته رو برداشتین و در کدوم زمینه ها علاقه دارین و معدل دوره کارشناسی و ارشد و چرا میخواین دکترا بخونین رو میگین، بعد قسمت دوم رو به فارسی شروع میکنین در مورد پایان نامه تون و اهدافش رو میگین و روش کار و نتیجه گیری و چه مقالاتی در چه ژورنالهایی رو ازش به چاپ رسوندین و بعدش سایر کارایی که انجام دادین رو شرح بدین، اگه ایده ای برا درس و رشته تون دارین قسمت سه رو شروع کنین بگین اگه ندارین که تمام قسمت سوم اختیاریه و نمره تشویقی داره