تشکیل ستاد اجرایی از سرگیری بازگشایی کامل دانشگاه ها در سازمان امور دانشجویان
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هاشم داداش پور در ارتباط تصویری آنلاین با دبیران مناطق دانشجویی اظهار کرد: اصل بازگشایی دانشگاهها و بازگشایی تدریجی و پلکانی یک اولویت است و تلاش مدیران سازمان امور دانشجویان و معاونان دانشجویی این است که این بازگشایی با کمترین مشکل مواجه شود و محیطی کاملا مناسب برای دانشجویان فراهم شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان مطرح کرد: در ستاد اجرایی بازگشایی دانشگاهها در سازمان امور دانشجویان کمیتههای تخصصی در زمینه تغذیه، خوابگاه، مشاوره و روان شناسی، ورزش و تربیت بدنی تصمیم گیری میکنند و با اخذ نظرات معاونتهای دانشجویی دانشگاهها، یک سیاست واحد را تدوین وابلاغ خواهند کرد.
داداش پور تاکید کرد: همه دانشگاهها از نظر شرایط جغرافیایی، رنگ بندی شیوع کرونا، امکانات و تعداد دانشجو در وضعیت یکسانی نیستند و طبیعی است بخشی از برنامه ریزیها به استانها واگذار شود تا شیوه بازگشایی دانشگاههای منطقه خودرا تعیین کنند.
او تاکید کرد: قطعا فراهم کردن امکانات تعذیهای و خوابگاهی در شرایط پس از کرونا نسبت به دوسال گذشته آن بسیار متفاوت است و آماده سازی دانشگاهها برای ارائه این خدمات به زمان، منابع مالی و برنامه ریزی نیاز دارد برای مثال با توجه به شرایط بهداشتی اعلامی ستاد ملی کرونا در زمینه رعایت فاصله اجتماعی، دانشگاهها نیازمند فراهم کردن فضای خوابگاهی بیش از گذشته هستند.
معاون وزیر علوم تاکید کرد: نظر مسئولان کشور و بویژه مسئولان آموزش عالی، حضور دانشجویان در دانشگاه است که فراهم کردن شرایط این حضور نیازمند حمایتهای ملی در زمینه بودجه و اعتبارات مالی است که مساعدت دولت و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه ضروری است.
داداش پور به مسئله اسکان دانشجویان غیر بومی در خوابگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاههایی که خودشان خوابگاه کافی نداشتند از خوابگاههای بخش خصوصی و خودگردان استفاده میکردند که پس از دوسال تعطیلی دانشگاهها، یا این خوابگاهها تغییر کاربری داده اند یا هزینههای آنان بالاتر رفته است.
رئیس سازمان امور دانشجویان از حمایت کامل این سازمان و صندوق رفاه دانشجویان در حد امکانات، از دانشگاهها برای بازگشایی تدریجی دانشگاهها خبر داد و گفت: از همه مسئولان استانی و کشوری انتظار داریم دانشگاهها را در این زمینه یاری کنند تا ضمن توجه به سلامتی دانشجویان، بار دیگر شاهد رونق علم و پژوهش در کشور باشیم.
چه اصراری هست به کلاس حضوری؟ مگه میشه توی این اوضاع؟ اصلا کسی روحیه داره بیاد دانشگاه؟ کسی میتونه هرینه رفت و آمدش رو جور کنه؟
سلام
اونی که نمیتونه هزینه رفت آمدش رو جور کنه یا بیاد کلاس باید از اول در دانشگاه و مصاحبه ها شرکت نمیکرد، مثل اینکه دانشگاه غیر حضوری به مزاج خیلی ها خوش اومده که حاضر نیستند حضوری بیان کلاس مخصوصا کارمند ها، دانشجوی دکتری یعنی تمام وقت در اختیار دانشگاه بودن، دانشگاه های دولتی مثل دانشگا هآزاد نیستند ک هحضور و عدم حضورش توفیقی نداشته باشه
سلام
دانشگاه دولتی موقع مصاحبه خبرداشت که امثال من کارمند هستیم ونمیتونیم تمام وقت در اختیار دانشگاه باشیم،
طبیعتا نباید پذیرش می کرد. دانشجوی دکتری بچه که نیست اگر کسی اهل درس و دانشگاه باشه همون مجازی هم میره دنبال یادگیری و واسه رفت و آمد و …. وقت و هزینه تلف نمیکنه فوقش هفته ای یکبار میره پیش استاد راهنما برای راهنمایی و رفع اشکال.
تحمل نظرات مخالف رو داشته باشیم.
شما احتمالا از قوانین تحصیل در دوره دکتری روزانه خبر ندارید وگرنه اینطور صحبت نمی فرمودید ؛
قبول دارم بعدشم که جامع هست ما که پروژه هامون عملیه وظیفه مون هست اون موقع حاظر بشیم
کلاسای دکتری فقط وقت تلف کردن زمان و هزینه ست اخه چیز خاصی نمیگن
مثلا همین مصاحبه تا دو سال پیش دانشجو میکوبید میرفت شهر دیگه به خاطر دو سه تا سوال
مجازی مصاحبه شرکت کردم چقدر عالی بود به نظرم همین روند مصاحبه کردن ادامه دار بمونه که وقت و هزینه تلف نشه
الان میتونن سلامت خوابگاه ها رو تضمین کنن؟
کی میتونه؟
تاوقتی وضعیت خوابگاه ها به حالت عادی برنگرده کلاس ها نمیشه حضوری برگزار شه
مگه تو کلاس های حضوری چه چیز اضافه ایی میگن که مجازی نمیگن؟ اینقدر خودتون رودرگیر مجازی و حضوری بودن نکنید دانشجویی که به خون هست میخونه مثلا کلاس های دکتری همین مجازی باشه بهتره چون فقط بحث رو موضوع ها و رفرنس هامگه استاتید توی کلاس دکترا درسم میدن؟
بعدشم از زمان مصاحبه تا الان ۵۰۰روی هر پرواز اضافه شده اینم باید در نظر میگرفتیم؟