پارسه
وکیلی
کیهان روان
مدرسان شریف
موسسه آموزشی نگاره
عالم زاده
وکیلی
دوره نگاره
عالم زاده

اعلام شرایط موسسه علوم و صنایع غذایی برای داوطلبان دکتری 1402

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون دکتری 1402 که متقاضی پذیرش در این موسسه هستند را اعلام کرد. امکان دریافت حق‌الزحمه پژوهشی دانشجویان دکتری از جمله این شرایط است.

به گزارش پی اچ دی تست، شرایط اعلام شده از سوی موسسه به شرح زیر است:

1. موضوع رساله های تحصیلی دانشجویان از محل طرح‌های تحقیقاتی و نیاز محور (طرح پشتیبان رساله) است.

2. امکان همکاری دانشجویان پذیرفته در دکتری موسسه در طرح های مشارکت دار صنعتی و پژوهش محور و نیز دریافت حق الزحمه پژوهشی برای دانشجویان وجود دارد.

3. پذیرفته شدگان در صورتی که بتوانند جذب حمایت صنعت را داشته باشد، مورد حمایت مالی قرار می گیرند.

4. دانشجویان می توانند مطابق قوانین اداره بورس دانشجویان از فرصت تحقیقاتی داخل و خارج از کشور استفاده نمایند.

5. پذیرفته شدگان همانند سایر دانشجویان کشور می­توانند از مزایای صندوق رفاه دانشجویان مطابق آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده نمایند. 

6. تعداد واحد آموزشی 3 تا 8 واحد و در راستای رساله دکتری می­باشد.

7. این موسسه دارای آزمایشگاه‌های تخصصی و پیشرفته در حوزه صنایع غذایی می­باشد.

8. برگزاری دوره­‌ها و کارگاه‌­های آموزشی رایگان برای دانشجویان موسسه با گواهی معتبر مورد قبول سازمان اداره استاندارد

شرایط خوابگاه موسسه علوم و صنایع غذایی

1. بر اساس تفاهم نامه موسسه با دانشگاه فردوسی، به دانشجویان غیربومی در سنوات مجاز خوابگاه خودگران تعلق می­‌گیرد.

2. دانشگاه فاقد خوابگاه متاهلی می­‌باشد، اما به خوابگاه متاهلی دانشگاه فردوسی معرفی می شوند و در صورت وجود ظرفیت خالی خوابگاه تعلق می­گیرد.

شرایط اختصاصی داوطلبان برتر موسسه علوم و صنایع غذایی

فارغ التحصیلان همه دانشگاه‌­ها با رتبه‌­های کمتر از 20 سهمیه آزاد در گرایش‌­های مختلف علوم و صنایع غذایی در صورت قبولی در مصاحبه آزمون دکتری موسسه از تخفیف 100 درصدی امکانات رفاهی (شهریه خوابگاه و تغذیه) برخوردار خواهند بود.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها