اعلام عناوین طرحهای پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی برای جذب دکتری پژوهش محور 1402
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی فهرست عناوین طرحواره و طرحهای پژوهشی خود را جهت جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور در سال تحصیلی 1402-1403 منتشر کرد.
به گزارش پیاچدی تست، موضوعات پژوهشی تقاضا محور جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور سال 1403- 1402 موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به شرح زیر است:
ردیف | نام پژوهشکده | نام رشته | گرایش | موضوع طرح پژوهشی جهت ارائه طرحواره |
1 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | زیست فناوری مواد غذایی | کاربرد زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند (پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک) |
2 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | زیست فناوری مواد غذایی | کاربرد روش های زیست فناوری در افزایش ماندگاری و کاهش سطح آلاینده های مواد غذایی (آلاینده های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی) |
3 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | زیست فناوری مواد غذایی | کاربرد روش های بیولوژیکی در ایجاد ارزش افزوده در ضایعات محصولات کشاورزی |
4 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | زیست فناوری مواد غذایی | تولید متابولیت های میکروبی مورد استفاده در صنعت غذا (مواد اولیه، افزودنی ها و…) با استفاده از فرآیندهای تخمیری و… |
5 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | فناوری مواد غذایی | طراحی و فرمولاسیون پودرهای پایدارکننده در صنایع لبنی با قابلیت انحلال |
6 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | فناوری مواد غذایی | طراحی مهندسی ساختار پایدارکننده در مرز آب-هوای کفهای غذایی با هدف بهبود پایداری کف |
7 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی | بهرهگیری ساختارهای کواسروات در امولسیون پیکرینگها |
8 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی | نقش روانشاختی غذایی در فرمولاسیونهای غذایی و بهبود در حافظه ناخودآگاه مشتریان محصولات غذایی |
9 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | صنایع غذایی | استفاده از روش های نوین درون پوشانی در بهبود ویژگی های تغذیه ای/حسی محصولات غذایی |
10 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | صنایع غذایی | بهره گیری از فناوری های نوین در بهبود خواص رئولوژیکی، ریز ساختار و ویژگی های حسی محصولات غذایی |
12 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی | افزودنی های غذایی و غذا- داروها (استخراج-پایدار سازی- رهایش کنترل شده) |
13 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی | بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر( تهیه بسته بندی های فعال دوستدار محیط زیست و بررسی ماندگاری مواد غذایی درآن ها) |
14 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی | تولید مواد اولیه در صنایع غذایی |
15 | علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی | روش های کروماتو گرافی در جداسازی و حذف باقیمانده سموم از مواد غذایی |
16 | علوم و مهندسی صنایع غذایی فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | شیمی مواد غذایی | کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص آلاینده های میکروبی در مواد غذایی |
17 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | گروه ایمنی | بررسی مدل های ارزیابی خطر مایکوتوکسین ها |
18 | فناوریهای پیشرفته مواد غذایی | مهندسی علوم صنایع غذایی | گروه ایمنی | کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص انواع آلاینده های در مواد غذایی |