مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

حمایت تا ۹۰ میلیونی وزارت علوم از رساله‌ های دکتری هوش مصنوعی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

وزیر علوم مبلغ حمایت از پایان‌نامه‌ ها و رساله‌های دانشجویان ارشد و دکتری در حوزه هوش مصنوعی را اعلام کرد.  

ضریب ۲ و ۳ برای حمایت از پایان‌نامه‌ های کاربردی و فناورمحور هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری آنا، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با هوش مصنوعی اظهار کرد: در آیین‌نامه پژوهانه جامع که به تازگی ابلاغ شده، مبلغ حمایت از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های کاربردی ضریب ۲ اختصاص می‌یابد، اما برای فناورمحورها ضریب ۳ تصویب شده است.  

وی افزود: حمایت وزارت علوم از پایان‌نامه‌های ارشد هوش مصنوعی در بخش تجربی ۱۵ میلیون تومان و در بخش نظری ۲۵ درصد از مبلغ قبلی است.  

زلفی گل تصریح کرد: برای رساله‌های دکتری مرتبط با بخش هوش مصنوعی در رشته‌های تجربی ۳۰ میلیون تومان اختصاص می‌دهیم که اگر موضوع رساله دکتری کاربردی محور باشد مبلغ آن ضربدر ۲ خواهد شد و به ۶۰ میلیون تومان می‌رسد.

حمایت ۳۰ تا ۹۰ میلیون تومانی از رساله‌ های دکتری هوش مصنوعی

وزیر علوم اضافه کرد: رساله‌های دکتری هوش مصنوعی در قالب فناور محور ۹۰ میلیون تومان حمایت خواهند شد.  

زلفی گل هدف از حمایت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با هوش مصنوعی را در هدایت دانشجویان به سمت و سوی کاربردی شدن و فناورمحور عنوان کرد.  

زلفی گل با بیان اینکه هوش مصنوعی یکی از فناوری‌هایی است که زندگی بشر را تحت تاثیر جدی خود قرار داده و مهندسی آینده جهان را رقم می‌زند؛ تاکید کرد: استفاده از هوش مصنوعی در آموزش عالی می‌تواند بهره وری را افزایش دهد؛ چراکه این فناوری جدید بر اساس داده‌های موجود در هر دانشگاه و بخش‌های مختلف دانشجویی، یاوران علمی و اعضای هیئت علمی با استفاده هدفمند از آن‌ها می‌تواند نیازهای جامعه دانشگاهی به ویژه مدیریت در آموزش عالی را رقم بزند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

3 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا
تیر ۲۹, ۱۴۰۳ ۷:۳۳ ب٫ظ

سلام.
انجام پروژه و تحقیقات در زمینه‌ی هوش مصنوعی اغلب بسیار زمان‌بر و پرهزینه هستند و نیاز به دسترسی به سیستم‌های قوی با هزینه‌ی بالا دارند.
این مبلغ در برابر هزینه‌ها واقعا ناچیزه.

از طرفی هیچگونه راه و روشی هم برای دریافت همین مبلغ ناچیز معرفی نشده.

منصور
تیر ۲۹, ۱۴۰۳ ۴:۰۳ ب٫ظ

۶۰ میلیون تومان، یعنی هزاردلار‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️میخواد چی کار کنه دانشجو؟ اصلا از جناب وزیر باید پرسید: “استاد عزیز شصت میلیون برای چهار تا پنج سال دکتری خوندن ، فقط یک لبتاپ متوسط برای اینکار بخواهد بگیرد هشتاد تا صد میلیون خواهد بود.

آزاده
تیر ۲۸, ۱۴۰۳ ۱۱:۰۹ ق٫ظ

آیا به اساتیدی که دانشجویان دکترای آن ها در حال دفاع از رساله های هوش مصنوعی می باشد، آیا پژوهانه اختصاص می یابد.