مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

حضور ۳۲ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

تعداد ۳۲ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ حضور دارند.

رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های ایران در کیو اس ۲۰۲۵

به گزارش پی اچ دی تست، به نقل از روابط‌ عمومی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: مؤسسه ISC وظیفه رصد و پایش علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد. یکی از رتبه‌بندی‌های معتبر بین المللی که همواره مؤسسه ISC آن را رصد و پایش می‌کند، رتبه‌بندی کیو اس است. لازم به ذکر است تعداد ۳۲ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ حضور دارند.

فاضل زاده ادامه داد: نظام رتبه‌بندی کیو اس، رتبه‌بندی آسیایی را از سال ۲۰۰۹ ارزیابی و رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا را هرساله اعلام می‌کند. در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵.۹۸۴ دانشگاه آسیایی حضور دارند و دانشگاه Peking از کشور چین با کسب رتبه اول، به عنوان بهترین دانشگاه آسیایی در این رتبه‌بندی حضور دارد.

وی گفت: نتایج این رتبه‌بندی بر اساس کشورهای آسیایی و نیز مناطق جغرافیایی آسیایی در چهار بخش ارائه می‌شود: آسیای مرکزی، آسیای شرقی، آسیای جنوب شرقی و آسیای جنوبی اعلام می‌شود.

جدول ۱ تعداد دانشگاه‌های حاضر در این رتبه‌بندی را بر اساس تقسیم‌بندی مناطق جغرافیایی نشان می‌دهد:

رئیس مؤسسه ISC در خصوص روش‌شناسی رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ گفت: روش مورداستفاده برای این رتبه‌بندی مشابه روشی است که برای رتبه‌بندی جهانی کیو اس استفاده می‌شود، اما شاخص‌هایی به آن اضافه و وزن‌ها تعدیل شده‌اند. در روش‌شناسی رتبه‌بندی کیو اس آسیایی در سال ۲۰۲۵ از ۱۱ شاخص استفاده شده است که در جدول ۲ نشان داده شده‌اند.

وضعیت دانشگاه‌های ایران در مناطق مختلف آسیا

فاضل‌زاده در ادامه به وضعیت دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی پرداخت و اظهار داشت: تعداد ۳۲ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ حضور دارند. دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر به ترتیب با کسب رتبه ۸۷.۹۷ و ۱۴۴ دانشگاه‌های اول تا سوم ایران هستند. جایگاه دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ در جدول ۳ قابل‌مشاهده می‌باشد.

رئیس مؤسسه ISC به ۱۰ دانشگاه اول رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ اشاره کرد و گفت: ۱۰ دانشگاه برتر آسیا در این رتبه‌بندی، شامل ۴ دانشگاه از کشور چین، از کشور هنگ‌کنگ ۳ دانشگاه و از سنگاپور ۲ دانشگاه و نیز از کره جنوبی ۱ دانشگاه بوده است. جدول ۴ تعداد ۱۰ دانشگاه اول رتبه‌بندی کیو اس آسیایی ۲۰۲۵ را نشان می‌دهد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علیپور
آبان ۱۸, ۱۴۰۳ ۴:۲۰ ب٫ظ

تربیت مدرس کجاست؟