مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

اعلام شرایط داوطلبان برای شرکت در کنکور دکتری ۱۴۰۴

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

شرایط شرکت‌کنندگان آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

به گزارش پی اچ دی تست، با انتشار دفترچه ثبت نام کنکور دکتری ۱۴۰۴ شرایط عمومی و تخصصی شرکت‌کنندگان این آزمون اعلام شد.

شرایط اختصاصی کنکور دکتری ۱۴۰۴

الف) داشتن کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی یا اشتغال به تحصیل در سال آخر مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی (با فارغ‌التحصیلی حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱) که مدرک مذکور مورد تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد.

در صورت قبولی در رشته‌هایی که پذیرش آنان از نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ آغاز می‌شود، به شرط دریافت مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی تا تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۳۰، ثبت‌نام و ادامه تحصیل آنان بلامانع است.

تبصره ۱: فارغ‌التحصیلان و دانشجویان رشته‌های گروه پزشکی متقاضی شرکت در این آزمون، قبل از اقدام به ثبت‌نام باید توجه داشته باشند که از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت خود را مشخص و از نظر وزارت مذکور منعی برای ثبت‌نام و شرکت در آزمون و در صورت قبولی برای ادامه تحصیل نداشته باشند. در غیر این صورت عواقب بعدی آن، به عهده شخص متقاضی خواهد بود.

تبصره ۲: با توجه به اینکه ادامه تحصیل در مقطع دکتری به صورت تمام وقت است، متقاضیان شاغل در وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت‌نام موافقت محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند.

تبصره ۳: مجموعه امتحانی انتخابی متقاضیان در مقطع دکتری لازم است متناسب با رشته تحصیلی مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی آن‌ها و مطابق ستون مربوط به رشته‌های مرتبط، جدول رشته‌ها و مواد امتحانی آزمون (صفحات ۳۰ تا ۶۷) باشد. در هر مرحله‌ای مشخص شود که رشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی با مجموعه انتخابی در آزمون دکتری براساس مندرجات این دفترچه تناسب ندارد از ادامه پذیرش (در مراحل بررسی و مصاحبه) این دسته از متقاضیان خودداری شده و حتی در صورت قبولی، از ادامه تحصیل آنان جلوگیری بعمل می‌آید.

تبصره ۴: دارندگان مدارک تحصیلی معادل لازم است حائز شرایط «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمون‌های ورودی مقاطع بالاتر «مصوبه جلسه ۸۴۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده، باشند.

درضمن آن دسته از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ به تاریخ ۱۳۷۷/۹/۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره‌های معادل) در دوره‌های معادل پذیرفته شده‌اند، در شمول این مصوبه قرار می‌گیرند.

همچنین بر اساس مصوبه جلسه ۷۷۱ به تاریخ ۱۳۹۴/۸/۲۶ و نامه شماره ۹۹/۵۷۱۴/دش به تاریخ ۹۹/۴/۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه دارندگان مدرک معادل که طی سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌های مذکور راه یافته‌اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۹۲/۵/۲۸ برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می‌شوند.

تبصره ۵: ادامه تحصیل افرادی که دارای مدارک استخدامی، داخلی و یا با عنوان «معادل» هستند، ضمن رعایت بخشنامه ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۹۲/۵/۲۸، منوط به تأیید سازمان امور دانشجویان (اداره کل امور دانش آموختگان) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و صرفاً تأییدیه تحصیلی و یا قبولی در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل، مجوز ثبت‌نام در دانشگاه نیست.

ب) براساس مصوبه جلسه ۵۴۸ به تاریخ ۱۳۸۳/۷/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه که براساس مدرک صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان دوره سطح ۳ را گذرانده و یا تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل می‌شوند، منحصراً می‌توانند در یکی از مجموعه‌های امتحانی مرتبط در گروه علوم انسانی ثبت‌نام و در آزمون آن شرکت کنند و در صورت پذیرفته‌ شدن مشروط به گذراندن دروس پیشنیاز به تشخیص گروه آموزشی، ادامه تحصیل دهند.

این دسته از متقاضیان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مدیریت حوزه‌های علمیه صادر شده است در اختیار داشته باشند.

ج) ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪﺷﺪﮔﺎن دوره «روزاﻧﻪ» (آﻣﻮزش راﻳﮕﺎن) آزﻣﻮن ورودی دﻛﺘﺮی (. Ph. D) ﺳﺎل ۱۴۰۳، ﭼﻪ در داﻧﺸﮕﺎه ﻳﺎ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻗﺒﻮلی ﺛﺒﺖﻧﺎم ﻛﺮده و ﭼﻪ ﺛﺒﺖﻧﺎم ﻧﻜﺮده ﺑﺎﺷﻨﺪ، اﺟﺎزه ﺷﺮﻛﺖ ﻣﺠﺪد در آزﻣﻮن ﺳﺎل ۱۴۰۴ را ﻧﺪارﻧﺪ. اﻳﻦ داوﻃﻠﺒﺎن ﺑﺮای ﺷﺮﻛﺖ ﻣﺠﺪد در آزﻣﻮن ﺳﺎل ۱۴۰۵ و ﺑﻌﺪ از آن، ﺑﺎﻳﺪ ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن زﻣﺎن ﺛﺒﺖﻧﺎم آزﻣﻮن ﻣﻮردﻧﻈﺮ، از داﻧﺸﮕﺎه ﻳﺎ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻗﺒﻮلی اﻧﺼﺮاف قطعی دﻫﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺗﻤﺎم ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪﺷﺪﮔﺎن دوره «روزاﻧﻪ» در ﺳﺎل ۱۴۰۲ و ﻗﺒﻞ از آن ﻛﻪ در ﺣﺎل ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺑﺮای ﺷﺮﻛﺖ ﻣﺠﺪد در آزﻣﻮن ﺳﺎل ۱۴۰۴، ﺑﺎﻳﺪ ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن زﻣﺎن ﺛﺒﺖﻧﺎم آزﻣﻮن ﺳﺎل ۱۴۰۴، از داﻧﺸﮕﺎه ﻳﺎ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻗﺒﻮلی اﻧﺼﺮاف قطعی دﻫﻨﺪ. اﻳﻦ دﺳﺘﻪ از ﻣﺘﻘﺎﺿﻴﺎن ﭘﺲ از اﻋﻼم ﻧﺘﺎﻳﺞ ﻧﻬﺎیی در ﺻﻮرت ﻗﺒﻮلی در رﺷﺘﻪ ﺟﺪﻳﺪ، ﺑﺎﻳﺪ ﻓﺮم اﻧﺼﺮاف قطعی از رﺷﺘﻪ قبلی را ﺑﻪ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻞ ﻗﺒﻮلی اراﺋﻪ دﻫﻨﺪ.

 ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪﺷﺪﮔﺎن دورهﻫﺎی ﻏﻴﺮ از «روزاﻧﻪ» آزﻣﻮن ورودی دﻛﺘﺮی (. Ph. D) ﺳﺎل ۱۴۰۳ و ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺷﺎﻏﻞ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ در دورهﻫﺎی ﻏﻴﺮ از «روزاﻧﻪ» دﻛﺘﺮی (. Ph. D) (ﺑﻪ ﺷﺮط ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﻧﻈﺎم وﻇﻴﻔﻪ ﺑﺮای ﺑﺮادران) ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﺎلﻫﺎی ﮔﺬﺷﺘﻪ میﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺪون اﻧﺼﺮاف از ﺗﺤﺼﻴﻞ و در ﺻﻮرت داﺷﺘﻦ ﺳﺎﻳﺮ ﺷﺮاﻳﻂ و ﺿﻮاﺑﻂ ﻣﻨﺪرج در اﻳﻦ دﻓﺘﺮﭼﻪ راﻫﻨﻤﺎ، در آزﻣﻮن ورودی دﻛﺘﺮی (. Ph. D) ﺳﺎل ۱۴۰۴ ﺛﺒﺖﻧﺎم و ﺷﺮﻛﺖ ﻛﻨﻨﺪ. اﻳﻦ دﺳﺘﻪ از ﻣﺘﻘﺎﺿﻴﺎن ﭘﺲ از اﻋﻼم ﻧﺘﺎﻳﺞ ﻧﻬﺎیی در ﺻﻮرت ﻗﺒﻮلی در رﺷﺘﻪ ﺟﺪﻳﺪ، ﻗﺒﻮلی قبلی آﻧﺎن ﻟﻐﻮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺑﺎﻳﺪ ﻓﺮم اﻧﺼﺮاف قطعی از رﺷﺘﻪ قبلی را ﺑﻪ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻞ ﻗﺒﻮلی اراﺋﻪ دﻫﻨﺪ.

د) متقاضیانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند، لازم است معدل مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی خود را در ردیف‌های مربوطه تقاضانامه درج کنند. همچنین متقاضیانی که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ فارغ‌التحصیل خواهند شد لازم است علاوه بر درج معدل مقاطع کاردانی و کارشناسی، میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱ در تقاضانامه درج کرده و نسبت به تکمیل و تأیید فرم معدل مندرج در انتهای این دفترچه راهنما از سوی دانشگاه محل تحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی خود اقدام کرده و آن را نزد خود نگه داری کنند، تا در صورت قبولی به مؤسسه محل قبولی ارائه شود.

تبصره ۱: آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ و یا ۱۴۰۴/۶/۳۱ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی فارغ‌التحصیل می‌شوند، در مرحله دریافت کارت ورود به جلسه، میتوانند نسبت به ویرایش و یا درج معدل فارغ التحصیلی (برای فارغ‌التحصیلان ۱۴۰۳/۱۱/۳۰) و یا میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده (برای فارغ‌التحصیلان تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱) خود تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ اقدام کنند.

تبصره ۲: دانشجویان سال آخر و یا فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای (به جز فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پزشکی)، که معدل آنان کمتر از ۱۴/۰۰ است، حق ثبت‌نام و شرکت در این آزمون را ندارند.

تذکر مهم: متقاضی باید در زمان مراجعه به دانشگاه، معدل خود را با مدرک معتبر به دانشگاه‌ها ارائه دهد.

ه) پذیرفته‌شدگان دوره روزانه با توجه به تعهدات آموزش رایگان باید برابر طول مدت تحصیل مقطع دکتری، در موقع ثبت‌نام تعهد بسپارند تا در صورت نیاز در محلی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعیین می‌کند به خدمت اشتغال ورزند.

و) بهره‌مندان از مزایای صندوق‌های رفاه دانشجویان چنانچه قصد ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را داشته باشند، میتوانند با سپردن تضمین کافی (به تشخیص صندوقهای رفاه دانشجویان) به صندوقهای مذکور، انجام تعهد خود را به بعد از خاتمه مقطع تحصیلی جدید موکول کنند.

تبصره: چنانچه هر یک از فارغ‌التحصیلان پس از اشتغال و کسب درآمد نسبت به پرداخت اقساط وام خود اقدام نکرده باشند، مشمول تسهیلات موضوع این بند نخواهند شد و لازم است قبل از ثبت‌نام در مقطع تحصیلی جدید با صندوق‌های رفاه دانشجویان تسویه حساب کنند.

ز) استفاده از مأموریت آموزشی تابع مقررات مربوطه است و شرکت و پذیرش در آزمون برای متقاضی به منزله موافقت با مأموریت آموزشی نخواهد بود.

شرایط عمومی آزمون دکتری ۱۴۰۴

الف) اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

ب) عدم احراز ملتزم نبودن نسبت به احکام عملی اسلام (انجام دادن واجبات و پرهیز کردن از محرمات).

تبصره: اقلیت‌های دینی (ادیان رسمی) مندرج در قانون اساسی از این شرط مستثنی هستند، به شرط آنکه متجاهر به نقض احکام اسلامی نباشند.

ج) عدم احراز عناد نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران.

تبصره: در صورتی که متقاضی سابقه عناد با نظام جمهوری اسلامی داشته باشد، باید تغییر نظر او احراز شود.

د) نداشتن سابقه عضویت در ساواک و فراماسونری و اعقاب آن‌ها.

ه) عدم احراز فساد اخلاقی.

و) عدم اشتهار به ارتکاب اعمال خلاف شئون شغلی و تحصیلی در طول تحصیل یا زمان اشتغال.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها