اعلام شرایط پرداخت حقوق به دانشجویان دکتری
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
دانشجویان دکتری با احراز شرایط خاص، میتوانند از حقوق ۱۵ میلیون تومانی ماهانه طرح پژوهشیار بهرهمند شوند.
به گزارش پی اچ دی تست، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به طرح «حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت دوره دکتری تخصصی» (طرح پژوهشیار) گفت: این طرح با هدف حمایت از تحصیل و فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان مستعد در مقطع دکتری تخصصی با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، بنیاد ملی نخبگان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرایی میشود و به دنبال ایجاد شرایط مناسب برای رشد و توانمندسازی دانشجویان نخبه و مستعد کشور است.
دانشجویان دکتری میتوانند از تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی ماهانه بهرهمند شوند
وی با بیان اینکه دانشجویان مستعد دکترای تخصصی تماموقت، از طریق این طرح تشویق میشوند که دوران تحصیل، پژوهش و آموزش خود را با کیفیت بالا و در بازههای زمانی مجاز به پایان برسانند، گفت: گاهی برخی دانشجویان به دلیل مشکلات مالی، علیرغم ثبتنام به صورت تماموقت، بیرون از دانشگاه مشغول به کار میشوند که این امر علاوه بر کاهش کیفیت تحصیل، باعث طولانی شدن دوره تحصیل آنها میشود. طرح پژوهشیار برای این دانشجویان تسهیلات ویژهای در نظر گرفته است.
شرایط بهرهمندی از طرح پژوهشیار چیست؟
خدایگان در تشریح شرایط بهرهمندی از این طرح گفت:
دانشجو باید تا پایان نیمسال سوم تحصیلی، آزمون جامع خود را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد
تا پایان نیمسال چهارم از پروپوزال دکتری خود دفاع کرده باشد
معدل وی کمتر از ۱۸ نباشد
پنج سال، برنده جایزه شهید وزوایی بنیاد ملی نخبگان باشد
اشتغال به کار خارج از دانشگاه نداشته باشد
که در صورت احراز این شرایط،
از ابتدای ترم پنجم به دانشجو ماهیانه ۱۵ میلیون تومان به صورت تسهیلات وام پرداخت میشود که پرداختها به صورت سهماهه (۴۵ میلیون تومان) انجام میشود.
خدایگان در ادامه افزود: اگر دانشجو تا پایان نیمسال دهم از رساله دکتری خود دفاع کند و تا پایان نیمسال هشتم دو مقاله پژوهشی مستخرج از رساله دکتری با نمایه Q۱ (چارک اول SJR) و در رشتههای علوم انسانی، هنر و معماری مقالهای در نشریات معتبر ملی (چارک اول ISC) منتشر کند، وام پرداختی تبدیل به بلاعوض و در صورتی که این شرایط محقق نشود، بایستی وام بدون سود بازپرداخت شود.
تسهیلات متنوعی برای دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده است
وی ضمن بیان اینکه این طرح کاملاً جامع است و از دانشجویان دکتری به صورت همهجانبه حمایت میکند، با اشاره به سایر تسهیلات طرح پژوهشیار گفت:
کمکهزینه توانمندسازی
کمکهزینه شرکت در مجامع بینالمللی
فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی
مجوز خروج از کشور بدون نیاز به وثیقه نظام وظیفه
بهرهمندی از تسهیلات نظام وظیفه بدون نیاز به بررسی بیشتر
از دیگر تسهیلات این طرح جدید بنیاد ملی نخبگان است.
زمان ثبت نام طرح پژوهش یار دانشجویان دکتری
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان از آغاز ثبتنام در این طرح در روزهای آتی خبر داد و گفت: ثبت نام در این طرح از هفته آینده آغاز میشود و متقاضیان میتوانند با مراجعه به وبگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
متن شیوه نامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت دوره دکتری تخصصی (طرح پژوهش یار)
در راستای اجراییسازی اقدامهای ملی، ۲-۱-۱، ۱-۱-۲، ۲-۱-۳، ۲-۱-۴ و ۳-۱-۲ «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، مطابق با قوانین مصوب بنیاد ملی نخبگان و به استناد بند «الف» ماده ۹۴، بند (ب) ماده ۹۶ و بند «الف» ماده ۹۷ «قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» و همچنین به منظور حمایت از تحصیل و فعالیتهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی این شیوه نامه تدوین و ابلاغ میشود.
ماده ۱: تعریفها
در این شیوه نامه، عنوانهای اختصاری زیر، جایگزین عبارتهای کامل آنها میشود.
الف. «معاونت علمی»: معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری؛
ب. «بنیاد ملی»: بنیاد ملی نخبگان؛
ج. «وزارت علوم»: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
د. «مؤسسه علمی»: «هر یک از دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که مطابق ضوابط وزارت علوم، مشغول فعالیت هستند»؛
ه. «طرح»: طرح حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی؛
و. «کمیسیون راهبری»: کمیسیون راهبری اجراییسازی توافقنامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی (موضوع ماده ۷)؛
ز. «سنوات مجاز»: سالهای اول تا چهارم تحصیل در دوره دکتری تخصصی ناپیوسته؛
ح. «بر گزیده»: هر یک از دانشجویان حائزان شرایط (موضوع ماده ۳ این شیوه نامه) که برای بهره مندی از تسهیلات طرح پذیرفته میشوند.
ماده ۲: اهداف
حمایت از دانشجویان مستعد دوره دکتری تخصصی به منظور نیل به اهداف زیر صورت میپذیرد:
الف. زمینهسازی برای افزایش سهم کشور در برون دادهای علمی و پژوهشی در سطح ملی و بین المللی و نیز تعامل فعال و اثر بخش با فضای علمی بین المللی به منظور دستیابی به مرجعیت علمی در جهان؛
ب. تلاش برای دستیابی کشور به جایگاه شایسته در زمینههای آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی؛
ج. برنامه ریزی برای دستیابی به توسعه پایدار کشور در بلند مدت با توانمندسازی دانشجویان مستعد مقطع دکتری و زمینهسازی برای توسعه اثرگذاری آنان در کشور؛
د. ترغیب دانشجویان مقطع دکتری تخصصی برای اتمام دوره تحصیلی در زمان مجاز.
ماده ۳: حائزان شرایط
هر یک از دانشجویان مقطع «دکتری تخصصی» که در سنوات مجاز تحصیلی به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل در یکی از مؤسسههای علمی باشند، صرفاً با احراز تمامی شرایط الزامی در بندهای ذیل، امکان ثبت درخواست برای بهره مندی از تسهیلات طرح را دارند و درخواست متقاضیانی که حائز تمامی شرایط مزبور نباشند، قابل بررسی نخواهد بود:
الف. قبولی در آزمون جامع تا پایان نیم سال سوم تحصیلی و تصویب پیشنهاده (پروپوزال) رساله دکتری تا پایان نیم سال چهارم تحصیلی؛
ب. با احتساب نیمسال تحصیلی در هنگام ثبت درخواست، دو سال از سنوات مجاز تحصیلی متقاضی باقی مانده باشد؛
ج. دارا بودن حداقل میانگین نمرات تحصیلی ۱۸ در مقطع دکتری تخصصی؛
د. عدم اشتغال به کار خارج از دانشگاه؛
ه. احراز شرایط طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)، مطابق مقررات ذی ربط در بنیاد ملی، دست کم به مدت پنج سال.
تبصره ۱: سقف تعداد برگزیدگان طرح در هر سال از سوی رئیس بنیاد ملی تعیین میشود.
تبصره ۲: اولویت انتخاب برگزیدگان از میان حائزان شرایط بر اساس سقف تعداد برگزیدگان، دارا بودن بالاترین میانگین امتیاز حاصل از «طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» بنیاد ملی در پنج سال اخیر برگزیدگی است.
تبصره ۳: دبیرخانه اجرایی طرح در بنیاد ملی تشکیل میشود و وظیفهی پیگیری امور اجرایی طرح مشتمل بر برگزاری جلسات کمیسیون راهبری، دریافت، بررسی و راستی آزمایی سوابق متقاضیان، انتخاب فهرست نهایی برگزیدگان و سایر امور مرتبط را با هماهنگی مؤسسه علمی و صندوق مورد تأیید معاونت علمی بر عهده دارد.
ماده ۴: تسهیلات اعطایی
الف. برگزیدگان طرح از آغاز نیمسال پنجم، امکان دریافت وام قرض الحسنه (بدون سود) تا حداکثر پایان نیم سال هشتم تحصیلی را خواهند داشت که در ابتدای بازههای زمانی سه ماهه به حساب آنان واریز میشود.
ب. سایر تسهیلات بنیاد ملی مطابق جدول پیوست به برگزیدگان اعطا خواهد شد.
تبصره ۱: سقف ریالی وام قرض الحسنه (بدون سود) اعطایی برابر ماهیانه ۱۵۰ میلیون ریال در سال اول میباشد. سقف ریالی تسهیلات در سالهای آتی، در ابتدای هر سال از سوی کمیسیون راهبری تعیین میشود.
تبصره ۲: برگزیدگان طرح، امکان بهره مندی از تسهیلات طرحهای «توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» و «حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشتههای اولویت دار کشور» بنیاد ملی را به صورت همزمان نخواهند داشت.
تبصره ۳: برگزیدگان طرح، امکان بهره مندی از تسهیلات این طرح را در حین استفاده از مرخصی تحصیلی ندارند. پس از اتمام مرخصی تحصیلی، امکان ثبت درخواست جهت بهره مندی از تسهیلات برای برگزیدگان وجود دارد.
تبصره ۴: در شرایط زیر با اعلام مؤسسه علمی و تأیید دبیرخانه اجرایی طرح در هر زمان پرداخت تسهیلات به برگزیده متوقف خواهد شد:
الف. دفاع موفق از رساله دکتری؛
ب. اتمام سنوات مجاز تحصیلی (هشت نیم سال تحصیلی)؛
ج. عملکرد نامطلوب در دوره تحصیلی مقطع دکتری؛
د. عدم رعایت تعهدات مندرج در قرارداد اعطای وام توسط برگزیده؛
ه. احراز اشتغال تمام وقت یا پاره وقت (به استثنای فعالیت در طرحها/قراردادهای پژوهشی دانشگاه)؛
و. سایر موارد به تشخیص مؤسسه علمی و تأیید کمیسیون راهبری.
ماده ۵: بازپرداخت تسهیلات
الف. در صورتی که برگزیده حداکثر تا پایان نیم سال دهم تحصیلی از رساله دکتری خود با موفقیت دفاع نماید و تا پایان نیم سال هشتم تحصیلی دست کم دو مقاله پژوهشی مستخرج از رساله دکتری در نشریات معتبر بین المللی در چارک اول SIR (برای رشتههای علوم انسانی، هنر و معماری در نشریات معتبر ملی در چارک اول ISC نیز قابل قبول است) منتشر نماید، تسهیلات اعطایی بند الف ماده ۴ بدون بازپرداخت (بلاعوض) لحاظ خواهد شد.
ب. در صورتی که برگزیده علیرغم دفاع موفق از رساله دکتری خود تا پایان نیمسال دهم تحصیلی، حائز سایر شرایط ذکر شده در بند «الف» این ماده نباشد، بازپرداخت تسهیلات بند «الف» ماده ۴ پس از دفاع موفق از رساله دکتری، پس از یک دوره تنفس (مهلت تا سررسید اولین قسط)، با اقساط ماهیانه طی هجده ماه انجام میشود. دوره تنفس برای برگزیدگانی که در نیمسال دهم از رساله دکتری خود به طور موفق دفاع نمایند دوازده ماه و در صورتی که زمان دفاع موفق از رساله دکتری زودتر از پایان نیم سال دهم تحصیلی باشد، به همان میزان به دورهی تنفس اضافه خواهد شد.
تبصره ۱: مهلت برگزیده برای انتشار مقالهی دوم (مطابق با شرایط مذکور) تا شش ماه پس از پایان نیمسال هشتم تحصیلی نیز قابل تمدید است.
تبصره ۲: در صورتی که دستاوردهای حاصل از رساله دکتری برگزیده در راستای حل یک مسئله اولویت دار کشور یا خلق یک اثر بدیع هنری باشد، با تأیید کمیسون راهبری میتواند جایگزین انتشار مقالۀ دوم (مطابق با شرایط مذکور) شود.
تبصره ۳: در صورت عدم دفاع موفق از رساله دکتری تا انتهای نیم سال دهم تحصیل از سوی برگزیده، بازپرداخت وام از ابتدای نیم سال یازدهم تحصیل با اقساط ماهیانه طی هجده ماه ضروری است.
تبصره ۴: در صورت انصراف (یا اخراج)، بازپرداخت وام پس از زمان انصراف (یا اخراج)، با اقساط ماهیانه طی هجده ماه با بهره بانکی اعلامی بانک مرکزی در سال انصراف (یا اخراج) ضروری است.
تبصره ۵: دریافت دانشنامه منوط به تسویه حساب تسهیلات دریافتی میباشد.
ماده ۶: نحوه تأمین منابع
منابع مالی اجرای طرح، از سوی معاونت علمی تأمین و اعتبارات بند «الف» ماده ۴ به حساب یکی از صندوقهای مورد تأیید معاونت علمی و اعتبارات بند «ب» ماده ۴ به حساب بنیاد ملی واریز میشود. تسهیلات بند «الف» ماده ۴ طرح از طریق صندوق مورد تأیید و تسهیلات بند «ب» ماده ۴ از سوی بنیاد ملی به برگزیدگان اعطا میشود.
تبصره: اعطای تسهیلات به برگزیدگان منوط به تأمین منابع مالی توسط معاونت علمی میباشد.
ماده ۷: کمیسیون راهبری
«کمیسیون راهبری اجراییسازی توافقنامه حمایت از دانشجویان مستعد تمام وقت مقطع دکتری تخصصی»، با ترکیب و وظایف زیر تشکیل میشود:
۱- اعضای کمیسیون
الف. معاون پژوهشی وزارت علوم (رئیس کمیسیون)؛
ب. معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی؛
ج. معاون آموزشی وزارت علوم؛
د. یکی از معاونان معاونت علمی با معرفی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور؛
ه– رئیس بنیاد ملی علم ایران.
تبصره: در صورت نیاز رئیس کمیسیون میتواند از متخصصان موضوعی برای حضور در کمیسیون و کمک به تصمیم گیری (بدون حق رأی) دعوت کند.
۲-۷. وظایف کمیسیون
الف. تبیین سیاستهای اجرای طرح در راستای افزایش مشارکت مؤسسههای علمی در رفع چالشهای ملی، انجام پژوهشهای اثر بخش در راستای حل مشکلات اولویت دار کشور، تقسیم کار ملی از طریق مأموریت گرایی مؤسسههای علمی و حرکت در مسیر مرجعیت علمی کشور؛
ب. تعیین سقف ریالی وام قرض الحسنه (بدون سود) و مبلغ پایه مربوط به تسهیلات جدول پیوست در هر سال بر اساس منابع بودجهای طرح
ج. تدوین دستور عملهای اجرایی بر اساس مقررات مرتبط به منظور اعطای تسهیلات و پشتیبانی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فناورانه، نوآورانه و فرهنگی در صورت نیاز؛
د. نظارت بر روند اجرای طرح؛
ه– تشخیص موارد خاص در اجرای طرح و تصمیم گیری درباره آنها.
ماده ۸: فرایند اجرا
برای اجرای مفاد این شیوه نامه گام های زیر طی میشود:
۱-۸. رئیس بنیاد ملی، سقف تعداد برگزیدگان در هر سال را تعیین میکند.
۲-۸. بنیاد ملی، با انتشار فراخوان سازو کارهای ثبت درخواست حائزان شرایط را به مؤسسههای علمی سراسر کشور اطلاعرسانی میکنند.
۳-۸. پس از اطلاعرسانی فراخوان به جامعهی مخاطب از سوی مؤسسههای علمی، هر یک از دانشجویان حائز شرایط (مطابق ماده ۳ شیوه نامه) با بارگذاری سوابق و مستندات مرتبط، درخواست خود برای بهره مندی از تسهیلات این طرح را در سامانه مربوطه ذیل بنیاد ملی ثبت میکنند
۴-۸ بنیاد ملی پس از بررسی و راستی آزمایی سوابق متقاضیان مطابق مفاد ماده ۳ و رعایت تبصره ۲ ماده ۴ شیوه نامه، فهرست نهایی برگزیدگان را مشخص میکند.
۵-۸ بنیاد ملی، حداکثر تا نیمه شهریورماه و نیمه اسفندماه هر سال، فهرست نهایی برگزیدگان را برای پرداخت تسهیلات بند «الف» ماده ۴ به صندوق مورد تأیید معاونت علمی و برای هماهنگی و همکاری به مؤسسه محل تحصیل برگزیده اعلام میکند.
۶-۸. صندوق پس از انعقاد قراداد با برگزیده، تسهیلات بند «الف» ماده ۴ را در ابتدای بازههای سه ماهه به حساب برگزیدگان واریز و گزارشی به دبیرخانه اجرایی طرح ارسال میکند.
۷-۸ دبیر خانه اجرایی طرح پس از دریافت گزارش، و در بازههای زمانی شش ماهه، شرایط برگزیدگان برای ادامه بهره مندی از طرح را (مطابق تبصره ۴ ماده ۴) بررسی میکند و در صورت نیاز به تغییر، موضوع را به صندوق اعلام میدارد.
۸-۸ بنیاد ملی، سایر تسهیلات را مطابق بند «ب» ماده ۴ به برگزیدگان اعطا میکند.
تبصره: به منظور اجرای هرچه دقیقتر طرح و اطلاع از شرایط و اظهارات متقاضیان، لازم است هر یک از مؤسسههای علمی کشور همکاری حداکثری را با دبیرخانه اجرایی طرح داشته باشند.
ماده ۹: نظارت و ارزیابی
کمیسیون راهبری، وظیفه نظارت بر حسن اجرای این شیوه نامه و ارزیابی نتایج آن را بر عهده دارند و لازم است پس از پایان سال تحصیلی، گزارشی از اجرای شیوه نامه را به رئیس بنیاد ملی ارسال کنند.
ماده ۱۰: تفسیر مفاد و موارد خاص
تشخیص موارد خاص بر عهده کمیسیون راهبری و تصمیم گیری در خصوص آنها توسط رئیس بنیاد ملی انجام میشود.
ماده ۱۱: تصویب و اجرا
این شیوه نامه مشتمل بر یک مقدمه، یازده ماده و پانزده تبصره در دو نسخه هم ارزش در تاریخ …/۱۴۰۳/۰۹ به تصویب معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی رسید و از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا است. این شیوه نامه به مدت دو سال دارای اعتبار بوده که در صورت وجود منابع و تایید رئیس بنیاد ملی قابل تمدید است.
جدول تسهیلات اعطایی بند «ب» مادۀ ۴ شیوه نامه به برگزیدگان طرح
ردبف | عنوان اعتبار/تسهیلات | سقف اعتبار / تسهیلات | توضیحات |
۱ | کمک هزینه توانمندسازی | ۳۰ × (مبلغ پایه)* | از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن میتواند شامل کمک هزینه توان مندی، آموزشی توانمندی مهارتی و کار آفرینی، کمک هزینه توانمندی مسئلهشناسی و حل مسئله، بهره مندی از محضر دانشمندان حوزههای مرتبط با تحصیل، ارتباطات و امکانات علمی، اجرای پایان نامه رساله شرکت در مجامع علمی داخلی، استفاده از تسهیلات شبکه آزمایشگاهی و شرکت در رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابایی) باشد. |
۲ | کمک هزینه شرکت در مجامع علمی خارجی | یک بار ۲۰ × (مبلغ پایه) | از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن. |
۳ | کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی | ۳۰ × (مبلغ پایه) برای دانشجویان مجرد و ۴۰ × مبلغ پایه برای دانشجویان متأهل برای بازه ۹ ماهه (در بازه زمانی کوتاهتر به نسبت کاهش مییابد) | از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان شهریورماه سال پس از آن (فقط یک بار در طی تحصیل) |
۴ | کمک هزینه اعزام به فرصت مطالعاتی خارجی | ۱۵۰ × (مبلغ پایه) برای دانشجویان مجرد و ر صورت همراهی فرزندان، به ازای هر فرزند: ۳۵ × (مبلغ پایه) (علاوه بر مبالغ فوق) | از اول مهرماه سال مشمولیت تا پایان، سفر، در صورتی که پذیرش از مؤسسه مقصد، تا پیش از پایان شهریورماه سال پس از آن دریافت شده و تاریخ اعزام پیش از پایان دی ماه سال پس از آن باشد (فقط یک بار در طی تحصیل) |
۵ | مجوز خروج از کشور بدون سپردن وثیقه نظام وظیفه | – | از اول مهر ماه سال مشمولیت تا پایان شهریور ماه سال پس از آن برای شرکت در مجامع علمی و تا پایان دی ماه سال پس از آن برای شرکت در دوره فرصت مطالعاتی |
۶ | بهره مندی از تسهیلات نظام وظیفه بنیاد | – | – |
۷ | تسهیلات فرهنگی – رفاهی | مطابق رویههای موجود در بنیاد ملی |
* مبلغ پایه در هر سال از سوی کمیسیون راهبری تعیین میشود.
اخه ۱۵ تومن اونم وام اونم با این شروط!!!خودتونو مسخره کردین واقعا ، یه فشار کوچولو بیارید مقاله بدین و اپلای و مهاجرت برای همیشه
سپاس از حمایتهای بی نظیر ترجیح میدم همینجوری بدون حمایت پیش برم شما بهتون فشار نیاد از پول ملت به ما صدقه بدید اونم هفت خان رستم
صدی چند حساب کردید این وام که این شرایط گذاشتید من بنظرم بره توجیب آقایون برامون دردش کمتره
میگفتن نمیخوایم بدیم سنگین تر بودن که
اینهمه شرط و شروط برای چیه اگر اوضاع ما نرمال بود که دکتری نمیخوندیم با این همه اوضاع بیکاری
جناب رئیس بنیاد نخبگان کاش یک روز در جمع دانشجویان دکتری حضوری پیدا کنید و به شمام بگیمکه چجوری برنامه ریزی کنید ؟
حالا انتظار دارید دانشجو مهاجرت نکنه ؟؟؟؟؟؟
اقای دکتر افشین کاش این پیام منو بخونی
من در سخنرانی دانشگاه تهران به عنوان نماینده دانشجویان در محضر ریاست جمهوری حنجره خودمو پاره کردم تا بگم با دو تست و معدل نمیشه نخبه شناسایی کرد
حالا اومدین شرط معدل برای حقوق گذاشتید
واقعا کجای این کار کارشناسی
یعنی چی کسی دانشگاه تهران و شریف درس خنده معدلش با اون یکی دانشگاه ها قابل قیاس ؟ یا اینکه پروپزال موضوع به موضوع فرق میکنه
من یه قسمت از پایانامه دکتری ام هوش مصنوعی موضوع انقدر سنگین پدر منو در اورده اخه چجوری شرط چهار ترم دفاع از پروپوزال رو برای پرداخد حقوق قرار داده اید ؟
با این شروطی که گذاشتن بهتره بگیم نمیخوان بدن
این کارها برای چیه !!؟ دانشجوی روزانه دکتری باید حقوق داشته باشه بدون شرط
همین که روزانه قبول شد خودش گویای همه چیه
این شرط هم باید به نظرم بودش
پذیرش از دانشگاههای گرید یک جهان که بخاطر پرستی اونها رو انتخاب نکردید.
دوجین شرط و شروط تحقق ناپذیر، از ترم پنجمنهایتا برا ۴ ترم ماهی ۱۵ اونم بعدا پس می گیرن ازت
اگر کسی واقعا دلسوز باشه، بررسی می کنه که چرا کسی باید چنین طرحی بده ….اینا همون دشمنان داخلی هستند
ای بابا من هنوز برندگی سال پنجم شهید وزوایی ام نیامده، نمیشه تورو خدا برندگی پنجم رو چشم پوشی کنید و همون ۴ تا قبلی رو حساب کنید؟!
ازین شرط شون میشه بیشمار جوک ساخت!
واقعا همین کارهارو میکنید که ترجیح میدیم مهاجرت کنیم. با دو تا توصیه نامه از اساتید و دو تا مقاله، فول فاند توی امریکا و اروپا دانشجو میگیرند، تازه دانشگاه های برتر دنیا، بعد شما با خودتون چی فکر میکنید که این شرط و شروط هارو برای ماهی ۱۵ تومن تازه از ترم پنجم میگذارید؟! پناه بر خدا از دست شماها که کوچکترین ارزشی برای تحصیلات تکمیلی قایل نیستید. دانشجوی دکتری اصلا نباید دغدغه معاش داشته باشد، بعد شما چطور بازیاش میدهید… متاسفم برای شمایگان!
واقعا فقط ۵ سال برنده؟!!!! حیف شد که من ۱۲ ساله برنده واقعی جایزه شهید وزوایی ام…
کاش برا ما حداکثر ها هم ی آپشنی داشتن..
برید خودتونو مسخره کنید بابا.. ۱۵ تومن با منت و خفت و ..
واقعا قصد شما کمک کردن نیست … چه شرایطیهکه گذاشتید . خیلی خنده دار بود
ما تا ترم ۳ برامون ۱۸ واحد ارائه میشه، چطور آزمون جامع باید داد.
از طرفی پروپوزال دکتری اصلا قابل دفاع تا پایان ترم ۴ نیست چون علاوه بر نوآوری که دارد، دیتا های مربوط قبل دفاع یکبار مورد بررسی قرار میگیرد تا بعد دفاع و ثبت اصلاحیه نخورد که در این صورت اصلاحیه ۶ ماه بعد امکان دفاع خواهد بود.
یکبار می نوشتید برنامه ای برای پرداخت بجز چند رشته نداریم.
عهههه حییییف من ۴ سال برندهی جایزهی شهید وزوایی هستم نچ ای بابا ۱ سال کم دارم کهههههه واقعا کیو دارن مسخره میکنن؟؟؟
وام بانکی با همهی سودش شرایطش خیلی راحتتره که
متن رو بخونید و خودتون قضاوت کنید! دانشجوی بدبخت دکترا سر وقت آزمون جامع و پروپوزال رو بده و…. تازه هیچ جای دیگه هم کار نکنه و در نهایت ماهیانه حقوق کارگری بگیره. با خودشون چی فکر میکنن؟
تازه چیزی که با این منت به دانشجو میدن در اصل حقوق نیست! وام هست.