مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

امتیاز جذب هیات علمی برای دانشجویان دکتری نمونه

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

معاون وزیر علوم از افزایش دو برابری جوایز دانشجویان نمونه خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا دانشجویان نمونه در مقطع دکتری به عنوان اعضای هیات علمی جذب شوند.

به گزارش پی اچ دی تست، به نقل از سازمان امور دانشجویان، رئیس این سازمان گفت: جشنواره دانشجوی نمونه اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری یا یکی از دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد. 

اولین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری سی و دومین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری با حضور سعید حبیبا معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه حبیبا ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تقدیر از دانشجوی نمونه کشوری سابقه بیش از ۳۰ ساله دارد به طوری که هر ساله فرایند انتخاب دانشجوی نمونه در دانشگاه‌های کشور انجام می‌شود.

افزایش دو برابری جوایز دانشجویان نمونه

معاون وزیر علوم ادامه داد: ثبت نام برای شرکت در سی و دومین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری از ۱۸ آذر ماه آغاز شده بود و تا ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت که طی این مرحله بیش از ۱۶۰۰ نفر ثبت نام کردند.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: جشنواره دانشجوی نمونه در دو سطح دانشگاهی و ملی به انجام می‌رسد، به گونه‌ای که نخست دانشجویان در سطح دانشگاهی با یکدیگر به رقابت پرداخته و آن دسته از دانشجویان که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه دانشجوی نمونه به دست آورده‌اند، به عنوان برگزیدگان دانشگاه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. همچنین افرادی که شرایط معرفی و نیل به مرحله دوم و کشوری را کسب نموده‌اند، به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌شوند.

حبیبا با اشاره به اینکه این رویداد بزرگ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری یا یکی از دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد؛ افزود: هرساله حدود ۳۰ نفر در مقاطع تحصیلی مختلف از جمله کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های علوم پزشکی و غیرپزشکی منتخب جشنواره دانشجوی نمونه می‌شوند.

دانشجویان دکتری نمونه به عنوان اعضای هیات علمی جذب می‌شوند

معاون وزیر علوم با بیان اینکه با تصویب شورای سیاستگذاری جوایز جشنواره دانشجوی نمونه در سال جاری افزایش دو برابری داشته است؛ ادامه داد: بر اساس رایزنی‌های انجام شده با بنیاد ملی نخبگان در تلاش هستیم تا برگزیدگان جشنواره دانشجویان نمونه در مقطع تحصیلی دکتری به عنوان یکی از امتیازات در جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها لحاظ شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطر نشان کرد: بررسی اطلاعات و سوابق دانشجویان نمونه کشوری در طی سالیان گذشته نشان می دهد که اکثر این دانشجویان به عنوان اعضای هیئت علمی و مدیران تراز اول کشور مشغول کار شدند و لذا هدف گذاری این جشواره برای انتخاب افراد جامع الشرایط به درستی انجام شده است.

وی در پایان تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا دانشجویان نمونه به عنوان اتاق فکر در دولت چهاردهم در حوزه های مختلف ایفای نقش کنند و دامنه اثرگذاری این نخبگان را افزایش دهیم.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها