توضیح رئیس دانشگاه آزاد درباره شیوه جدید دفاع از پایاننامه دکتری
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
رئیس دانشگاه آزاد از تغییرات اساسی در فرایند دفاع از پایاننامه دکتری خبر داد.
تغییر رویکرد دفاع از رساله دکتری در دانشگاه آزاد: تمرکز بر حل مسائل ملی
به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دانشگاه آزاد گفت: برنامههای علمی بین راهبردی به دانشکدههای موضوعی در کل کشور سپرده شده و دانشجویان از همان ابتدای تحصیل، تحت نظارت تیم نخبه رساله و پایاننامه دکتری را پیش میبرند.
دکتر محمد مهدی طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد درخصوص تغییر فرایند دفاع از رساله دکتری دانشجویان دانشگاه آزاد اظهار کرد: رویکرد جدیدی در فرایند دفاع از رساله دکتری ایجاد شده است. پیش از این اکثر دانشجویان از روش «مقاله محوری» استفاده میکردند که در آن، دانشجو موضوعی آزاد را انتخاب میکرد و بر اساس آن کار میکرد این روش همچنان در دانشگاه وجود دارد.
رسالههای کاربردی و مسئلهمحور جایگزین مقالهمحوری
وی گفت: دو جریان در خصوص دفاع از رساله داریم که یک جریان از گذشته در کشور بوده و آن هم جریان مقاله محوری است که دانشجو با عناوین آزاد در حال کار است. به این جریان که همچنان نیز وجود دارد علم آزاد میگوییم. علمی که جهتگیری آن در راستای دانش است. اما در سالهای اخیر یک رویکرد جدید «برنامههای علمی» به وجود آمده است. در حال حاضر نیز حدود ۵۰ درصد از دانشجویان در ذیل برنامههای علمی و در نظام موضوعات مشخص با کاربرد حل مسئله رسالهها و پایاننامههای خود را دریافت میکنند.
تیمهای ارزیابی، کیفیت رسالههای دکتری را در طول مسیر بررسی میکنند
رئیس دانشگاه آزاد در ادامه بیان کرد: برنامههای علمی بین راهبردی به دانشکدههای موضوعی در کل کشور سپرده شد. لذا وقتی دانشجویی تحصیلات خود را شروع میکند از همان ابتدای تحصیل، تحت نظارت یک تیم متخصص قرار میگیرد که بر کار رساله و پایاننامه وی نظارت میکنند. در کنار استاد راهنما یک تیم خبره نیز در کنار دانشجو است این تیم در طول فرایند، به صورت مداوم کیفیت کار دانشجو را ارزیابی میکند.
طهرانچی افزود: در طول مسیر تیم ارزیابی گزارشهای موردی میگیرند و مطمئنن میشوند که کیفیت کار دارای استاندارد کافی است. این استانداردها برای پایان نامه در راستای حل مسئله ملی خواهد بود. دانشجویان در این روش باید یافتههای خود را در کنفرانسهای علمی مرتبط با برنامه خود ارائه دهند و آنجا باید سخنرانی کنند. ارائه آنها توسط داوران متخصص (که ممکن است پنهان باشند) ارزیابی میشود و سپس در یک مجله خاص که ژورنال از قبل مشخص کرده است باید کارشان را به چاپ برسانند.
رئیس دانشگاه آزاد تأکید کرد: این مسیر یک مسیر عالمانه محوری است که در کشور میخواهیم تجربه کنیم. البته تمهیداتی هم داریم که انشالله مطمئن هستیم که برون دادهای دانشجویانی که به این طریق کار میکنند حتماً مقالات معتبر زیادتری خواهند داشت و لطمهای به جریان علم کشور نخواهد خورد این جریان شروع شده و بخشنامههای آن را دادهایم که بزودی اجرایی خواهد شد.
وی درخصوص هیئت علمیهای وابسته نیز توضیح داد: ۲۲ هیئت علمی تمام وقت داریم و ۳۲ هزار هیئت علمی وابسته همچنین ۱۸ هزار دستیار آموزشی از میان دانشجویان دکتری در دانشگاه حضور دارند.
شما لطفاً دم نزنید خودمون بلدیم چیکار کنیم
واقعا این همه اراجیف گفتن وقاحت داره.تو رساله اساتید هیچ کمکی نمیکنن فقط دانشجو پول میده بدون خدمات.نشستن و نطق کردن راحتترین کاره.
شما اول نسبتتان را با آقای جولانی بفرمایید بعداً آیین نامه تصویب کنید.
کدام خدمت را به دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد ارائه می دهید که حل مسئله انجام دهد، دانشجوی دکتری آزاد هر روز با یک قانون غیر علمی و غیر مدیریتی روبرو می شود که تلاش دارد هزینه پولی دانشجو را بیشتر کند،از سال ۹۵ که ایشان رئیس شده هیچ تغییر کیفی رخ نداده بجز هزینه های بابت جلسات و قوانین خود درآوردی غیر علمی، کدام آرامش روحی و روانی را دانشگاه آزاد و اساتید آن برای دانشجو فراهم می کنند که توقع حل مسائل کشور را دارید؟ به دانشجوی دانشگاه آزاد حقوق می دهید یا آرامش روحی و روانی که توقع حل مسئله دارید، تمام تلاش را می کنید تا دانشجو را در اضطراب و نگرانی نگه دارید، هر روز یک قانون جدید که اصلا ربطی به بالا بردن سطح علمی ندارد فقط پولش برای شما مهم است، پیش دفاع را گذاشتید که در دوره کرونا اشکالات را به دانشجو برای ارتقاع پایان نامه و اصلاح آن گوش زد کنند بعد آن دائمی شد و تبدیل شده به یک جلسه قبول و رد پایان نامه و دفاع را به یک جلسه سوری تبدیل کرده، ایشان برای رفاه دانشجو دکتری هیچ قدم مثبتی بر نداشته بجز آزار و اذیت روانی، می داند که اساتید با دانشجو همکاری نمی کند بجای اینکه فشار را روی هیئت علمی خودش زیاد کند تا بار علمی دانشگاه را بالا ببرد فشار روانی و عصبی و پولی و زمانی را روی دانشجو زیاد می کند، مجبور می کند تا دانشجو برای اینکه زندگیش، روانش، روحش نابود… ادامه نظر»
آقای دکتر
اول تشریف ببرید فساد باند مافیایی به اصطلاح اساتیدتان را از سطح واحدهای دانشگاهی جمع کنید که اینقدر دانشجوی دکتری رو در حالت بلاتکلیف نگه میدارن که طرف عطاش رو به لقاش ببخشه ول کنه بزاره بره
پس نمره ای پی تی لعنتی چی میشه؟
جدا شما۳۲هزار هیات علمی وابسته دارید؟کجا هستند؟نامرئی اند؟شما که۳۲هزار استاد حق التدریس را از دانشگاه بیرون و خانه نشین کردید!!!!!